#تفاوت_سنی_زوجین
سلام وقت شمابخیر
ممنون بابت کانال خوبتون وهمچنین ممنون بابت راهنمایی هاومشاوره های پربارتون🙏
بنده خانمی هستم ۲۱ساله وخواستگاری دارم که ایشون هم۲۱سالشون هست خواستم ببینم اگه بنده به ایشون جواب مثبت بدم این همسنی دراینده مشکل سازنمیشه؟چون معمولاخانم هازودتربالغ میشن وطبق گفته ی معمول اقایون بایدبزرگ ترازخانم هاباشن.
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
در مورد تفاوت سنی ترجیحا مرد باید بزرگ تر از خانم باشن و دقیقا دلیلش را خود شما هم فرمودید اما این مسئله تنها مطرح نیست.
بیشتر از سن تقویمی مد نظر ما سن عقلی ،عاطفی،هیجانی فرد هست و همچنین شرایط دیگر .
اگر در گزینه های دیگر ایشان دارای نکات مثبت زیادی هستن و به لحاظ شخصیتی کاملا بالغ هستن ،مسئولیت پذیری بالایی دارند و نقاط مشترک زیادی بین شما و ایشان هست میتوانید از این موضوع چشم پوشی کنید .
برای چک کردن ابعاد شخصیتی حتما مشاوره ی پیش از ازدواج را برای شما توصیه میکنم .
انشاالله با توکل به خدا ،صحبت کردن و آشنایی بیشتر در دوران خواستگاری و همچینین پشت سر گذاشتن مراحل مشاوره ی پیش از ازدواج بهترین تصمیم بگیرید .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#مادرشوهر
سلام وقتتون بخیر،دختری ۲۶ساله هستم همسر ۳۲ساله ،چهارسال ازدواج کردیم همسرم شیراز زندگی میکنند و خونه مجردی دارن به خاطر شغلش ،من تو روستا که چهارساعت فاصله داریم بعد از ازدواج پدر شوهرم فوت کردن و مادرشوهرم رفتن شهر پیش همسرم ،همسرم خیلی به خانوادش و مادرش وابسته هست همیشه درگیر مشکلات زندگی اوناست اصلا برا خودمون وقت نمیزاره و خیلی هم رفیق بازه ،الان یک ماه دیگه عروسیمون ولی مادرشوهرم میخام با ما زندگی کنند مادر همسرم زبون تلخی دارن ،اصلا هم درکی از رابطه متحلی ندارن و همیشه وهمه جا حضور دارن ما اصلا تایم دوتایی خیلی کم داریم ،من خیلی احساس کمبود محبت دارم ولی هرچه صحبت میکنم میگم من استقلال نیاز دارم همسرم درک نمیکنند ،چ کار کنم واقعا دارم حسم نسبت به همسرم کم میشه ،
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
خیلی از مشکلاتی که شما بزرگوار مطرح کردید به دلیل دوری شما از همسرتان هست.
چه بسا زمانی که شما کنار همسر خودتون زندگی کنید هم فرصت بیشتری برای بودن باهم دارید و هم ادراک شما نسبت به خیلی از موضوعات تغییر خواهد کرد.اینکه شما میفرمایید به مادرش وابسته است به هر حال تا حدی طبیعی هست و ممکن هست شما دچار یک نوع خطای شناختی به نام فاجعه سازی شده باشید که با قرار گرفتن در موقعیت ااین خطای شناختی اصلاح میشود.
در مورد رفیق بازی هم همینطور .
اما وظیفه ی شما در این بین فقط و فقط بهبود رابطه است تا همسرتون کنار شما احساس ارامش،خوشحالی و امنیت داشته باشد .اگر چنین شرایطی را فراهم کردید مطمئن باشید انتخاب قطعی همسرتون خواهید بود .
برای بهبود ویس های هنر زن بود را به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم.
شما نیز میتوانید برای ابن مورد با یک مشاور در ارتباط باشید .
در مورد زندگی کردن با مادر شور هم ترجیح این است که کنار هم زندگی نکنید برای توجیه همسر در بک شرایط خوب و مناسب از مشکلاتی که این موضوع میتواند برای شما و ایشان ایجاد کند بگویید و بفرمایید که به هیچ وجه دوست ندارم به رابطه ی من و مادر شما لطمه ای وارد شود چون ایشان برای من محترم هستن ولی اگر تاثیری نداشت مجدد برای انصراف ایشان از این تصمیم با یک مشاور صحبت کنید و اگر شرایط با شما همراهی نکرد برای رندگی مستقل مجددا حتما به سما توصیه میکنم تحت نطر یک درمانگر زوجی خودتون رو برای پذیرش این موصوع و مدیریت رفتارها و چگونگی برخورد در چالش های احتمالی آماده کنید .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#نگهداری_فرزند_چند_قلو
با سلام وخسته نباشی خدمت شما
من مادر۳قلومی باشم،ازان جایی که نگهداریشون برامون مشکل بود بین مادرم ومادرشوهرم وخودم تقسیم شون کردیم به نظرشماکاردرستی انجام دادم؟
حالانگرانی من ازاین بابته که به مادرخودم ومادرشوهرم وابسته نشن الان ۶ماهه شونه
به نظر شماازچندماهگی متوجه میشن. که وابسته نشن.وازچندماهگی بیارمشون پیش خودمون ،ممنون میشم راهنماییمون کنید،تشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
باسلام خدمت شما خواهر گرامی
ان شاالله خدا این دسته گلها زیبا رو براتون حفظ کنه🥰
✨ خواهر عزیزم نگهداری و مراقبت از یک نوزاد مشقت ها و سختی های زیادی دارد چه رسد به سه نوزاد بصورت همزمان، اما اینکار در کنار سختی ها شیرینی های بیشتری نیز دارد، مخصوصاً که بعد از مدتی همبازی هم خواهند شد و شیرین کاری های بامزه شان شروع می شود. و الان شاید همهی اینها از دیدگاه شما زحمت و سختی باشد اما بعد از چند سال تبدیل به خاطرات شیرین و جذاب می شود ان شاالله.
✨ تنها کاری که باید انجام دهید مدیریت این دوره ی تقریبا کوتاه اما مهم هست، به نظر می رسد برای کاهش آسیبهای احتمالی بهتر است راه حل دیگری را انتخاب کنید.
✨ پیشنهاد می شود برای اینکه بچهها در آینده دچار تله های شخصیتی و آسیب های مربوط به اضطراب های ناشی از جدایی از مادر نشوند:
✨ در این مدت که نیاز بیشتری به شما دارند به جای جابجا کردن بچهها آنها را پیش خود نگهدارید و از کمک دیگران بصورت نوبتی یا بر حسب توانشان مثل مادر، مادر همسر، خود همسر، و نیروهای خدماتی استفاده کنید.
همچنین در منزل از بعضی وسایل آماده استفاده کنید که هم در زمان هم در مصرف انرژی شما صرفه جویی شود.
✨خلاصه اینکه تلاش کنید با حفظ قوا و انرژی هر سه دسته گل شما در کنار پدر و مادرشان باشند و بزرگ شوند.
✨ اما اگر این اتفاق بصورت مقطعی و گاهی در حد چند ساعت باشد که شما استراحتی یا تجدید قوایی داشته باشید اشکال ندارد.
✨ قابل ذکر است که بچهها از همان نوزادی و ساعات اولیه متوجه حضور و یا عدم حضور پدر و مادر علی الخصوص مادر می شوند و در صورت جدایی از مادر دچار اضطراب و استرس می شوند که عوارض این قضیه در آینده آنها کاملا مشهود خواهد بود.
✨ ان شاالله خدا خود جبران کننده و کمک حال شما در قبال تمام این زحمات خواهد بود.
سربلند و پیروز باشید.🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مدیریت_روابط_با_خانواده_همسر
#غیبت_کردن
سلام من ۲۷ و شوهرم ۳۴ سال دارن ایشون و خانواده شون خیلی اهل غیبت کردن هستن و حرف های زشتی میزنن بهم دیگه به شوخی و اصلا خجالت نمیکشن من واقعا ناراحت میشم و میخواستم بدونم گناهِ غیبت واسه من نوشته نمیشه؟
چون مجبورم بشینم اگر نباشم حرف درمیارن میگن ازما خوشش نمیاد
گاهی با خنده میگم غیبت خوب نیست و اینا ولی اصلا بحرفم اهمیت نمیدن
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
باسلام خدمت شما خواهر گرامی
💢 توجه داشته باشید ما شاید نتوانیم دیگران را کاملا تغییر دهیم اما می توانیم اثرگذار باشیم، شما خواهر گرامی سعی کنید رابطه صمیمی و در عین حال محترمانه با خانواده همسر خود داشته باشید اما تعادل را حفظ کنید و اینکه مطرح کردید حرف زشت می زنند و شوخی های نابجا دارند در چنین مواقعی به شوخی های آنها نخندید بلکه جدی اما با احترام برخورد کرده و ادامه ندهید و موضوع بحث را عوض کنید، با این عکس العمل نشان دهید که این رفتار آنها برای شما آزاردهنده است و دوست ندارید دیگر تکرار شود.
💢 در مورد غیبت کردن در چنین مواقعی اگر می توانید به روشی مسیر بحث را عوض کنید اگر نه به بهانهای جلسه را ترک کنید مثلاً به بهانه آماده کردن پذیرایی و یا غذا پختن و یا هر فعالیت دیگری از آنجا خارج شده خود را مشغول کنید و با چهره و یا رفتار خود طوری رفتار کنید که تایید کار اشتباه آنها نباشد مثلا وقتی کسی را مسخره می کنند یا ... با آنها همراهی نکنید.
💢 گاهی با لحن مناسب و دلسوزانه در مورد مذمت و عواقب غیبت صحبت کنید و دقت کنید این توصیه شما از بالا به پایین و یا استاد به شاگردی نباشد که به آنها بر بخورد و احساس کنند شما می خواهید به آنها تسلط پیدا کنید.
❌ در هر صورت اگر در مجلس غیبت باشید شما هم شریک در گناه آنها خواهید شد ضمن اینکه بعد از مدتی قبح آن گناه برای شما هم از بین رفته و خدای نکرده شما هم عادت به اینکار پیدا می کنید.
سربلند و پیروز باشید.🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مشکلات_اخلاقی_همسر
#تصمیم_طلاق
سلام
خانم۳۷ ساله ام یه پسر۶ساله دارم.همسرم کارگر کارخونس.از وقتی ازدواج کردیم مشکلات زیادی داشتم ولی چون ازدواج دومم بوده و بازم اشتباه انتخاب کردم دم نزدم.شوهرم هم ازدواج دومشه. از همون اول سیگاروقلیون میگشه جای خاصی باشه مشروب میخوره.قرص متادون میخوره.چندبار دیدم رابطه با زن گرفته.اخلاق و اعصاب نداره.خانوادش خوبن ولی ازکاراش اطلاعی ندارن.الان دوباره فهمیدم با کسی پیامکی رابطه داره
فقط رابطه جنسی خوب داره وبرای خرج زندگی۱۲ ساعت کار میکنه .ولی در کل شرایط مالی خوبی نداریم و مستاجریم
الان با این مشکلات دیگه کم اوردم.اصلاراه حلی ندارم؟اگر تا الانم موندم چون نمیخوام بچم بچه طلاق باشه
ایا بازم با اینکاراش کنار بیام یا جدا بشم؟؟؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
اول از همه یادآور می شوم که تصمیم طلاق بدون سنجیدن عواقب آن و رفتن و امتحان راهکارهای موجود اصلا مناسب به نظر نمی رسد.
پس توصیه می کنم تمام تلاش خود را برای حفظ و بهبود شرایط زندگی خود به کار ببرید.
قطعا همسر شما مشخصات خوبی هم داشته اند که بابت آنها تصمیم به زندگی با ایشان گرفته اید پس روی آنها تمرکز کنید و بابت این مشخصات قدردانی کنید.
در اینصورت همسر شما با دریافت احترام از شما تشویق به بهبود رفتارهای منفی خود هم خواهد شد.
سوالات مشابه سوال شما قبلا در کانال زیاد مطرح شده
توصیه می کنم از پاسخ های داده شده سابق هم استفاده بفرمایید
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
#زوج_درمانی
سلام خدمت استاد
دوتا بچه پسر 6 ساله و دختر 2 ساله دارم شوهرم وقتی ناراحته یا کاری کنم که دوست نداره پیش بچه ها بهم توهین میکنه و من ناراحت میشم با حتی توی جمع باشیم همون جا یه چیزی میگه که ناراحت بشم در همچین مواقعی که حرف زشت میزنه پیشه بچه ها من باید چیکار کنم ممنون میشم خود استاد پور احمد جواب بدن
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
در مرحله اول سعی کنید دلیل رفتار همسر خود را پیدا کنید .
دقت کنید با عکس العمل سریع و نسنجیده در چنین مواقعی به لجبازی و رفتارهای نامعقول ایشان دامن می زنید.
پس به جای این رفتارها در مواقعی که آرامش دارید و رابطه خوبی دارید به صورت معقول با ایشان صحبت کنید و از احساس خود بگویید.
نوشتن نامه به صورتی که در فایل صوتی هنر زن بودن مطرح شده می تواند موثر باشد.
اگر نتوانستید روش گفتگوی مسالمت امیز را پیاده کنید توصیه می کنم حتما با زوج درمانی و مشاوره بهترین راه حل را پیدا کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#بی_اعتقادی_همسر
#بی_اخلاقی_همسر
سلام استاد ممنون وقت میزارین وسوالات رو جواب میدین مشکل من اینه همسرم اعتقاد به چیزی نداره ومسائل اخلاقی رو رعایت نمیکنه با خانم ها چت میکنه من خیلی عصبی وپرخاشگر شدم ولی سعی میکنم توی خودم بریزم، یه فرزند پسر دارم و متاسفانه باردار هستم ، خودمم دوست دارم شبیه همسرم بشم نا دبگه حرص نخورم فقط نگران اینده بچه ها هستم
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر ارجمند
با تلافی رفتارهای همسرتان نه تنها مشکل شما حل نمی شود بلکه بیشتر هم خواهد شد.
پس به جای راههای ناکارآمد به فکر حل مسأله باشید.
سعی کنید به جای انتقاد کردن و رفتارهای پس زننده همسر خود را به خانواده و شخص خودتان دلگرم کنید.
متأسفانه بیان نکردید رفتار شما در مواجهه با این مشکلات چیست اما اگر رابطه خوبی را با همسر خود داشته باشید و احترام و اقتدار ایشان را حفظ کنید می توانید روی ایشان تأثیر بگذارید.
ضمن اینکه توصیه می کنم حتما از فایل صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ و مشاوره گرفتن به صورت تلفنی استفاده کنید
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#فرزندپروری
#لجبازی_کودک
سلام خسته نباشید۳۱ساله هستم من ۳ فرزند دارم بچه اولم دختر هست امسال میره کلاس اول .مشکلی برام پیش اومده دخترم گوش به حرف نه من مادر نه پدرش اصلا نمیده و فقط باجریمه یا تنبیه. کتاب های من دیگر ما هم خواندم الان خیلی ناراحتم دیگه که چیکار کنم تا گوش به حرف بده. خیلی دوست میداره خونه پدربزرگش بمونه و بیشتر وقتها هم گوش به حرف ما نمیده و نمیاد خونه.انگشت هم میخوره تو جواب دادنش هم خیلی تنده مثل آدمی که از کسی طلب داره اینجور هست با تشکر از شما
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما مادر گرامی
به نظر می رسد اصل مشکل شما در برقراری ارتباط صحیح با فرزندانتان است.
متأسفانه ما والدین اول به فکر اصلاح رفتار هستیم تا بررسی و درمان ریشه ای رفتارها
توصیه می کنم در مرحله اول به جای هر نوع تشویق یا تنبیه رابطه صحیح را بر پایه محبت با فرزند خود پایه ریزی کنید.
سعی کنید حداقل نیم ساعت در روز برای بازی با فرزند خود در نظر بگیرید. ابراز محبت داشته باشید و با او صحبت کنید.
ضمن اینکه در ابراز خشم خود الگوی مناسبی باشید چون بچه ها بیش از گلام، به رفتار ما دقت می کنند.
حتما از فایل صوتی تربیت فرزند ارائه شده در مجموعه تربیتی همسران خوب و همچنین مشاوره مشاوران امین کانال استفاده کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#فحاشی_همسر
#اقتدار_شکنی
با سلام
همسرم فحاشی میکنه ، به پدرو مادرم بد و بیراه میگه . مدتیه منم مثل خودش شدم و حتی از ایشون بدتر . هرچی از دهنم درمیاد میگم و بعدش پشیمون میشم. اینطوری نبودم و انگار رفتار ایشون روم تاثیر گذاشته . واقعا خیلی تحت فشار روانی هستم از بس به همه چی گیر میده و کار داره حتی به آشپزخونه و کارای زنونه. مثلا میگه فرش اصلا نباید کثیف بشه چرا بچه پوشکش نم داده، تو انجام کارهاشم خیلی تنبله، من بشون میگم تنبل، چاق بیعرضه . اینقدر نخور تا بتونی کاراتو انجام بدی چون همه کارهاشو مسگه من انجام بدم، حتی جورابش هم من باید بدم بش.
چیکار کنم که دیگه مثل ایشون فحش ندم و اقتدار شکنی نکنم؟ چون وقتی بش محبت میکنم میگه نمیخواد محبت کنی، من احترام میخوام و اطاعت. وقتی فحش میده یا میگه از خونه برو بیرون تا بیرونت نکردم، یا فرش چیزی میریزه منو میزنه، چطور احترام بذارم؟
🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام و وقتتون بخیر.
ممنون از اعتمادتون به ما.
در ارتباط با سوال ذکر شده به نکات ذیل توجه بفرمایید.
🟢 یکی از مهم ترین ویژگی هایی در وجود هر مردی بحث ریاست طلبی و اقتدار ایشان است؛ لذا یک خانم کاردان و با مهارت همیشه حواسش به حفظ و تقویت این احساس است.
🟢 روی خودتان حتما کار نمایید و مهارت کنترل خشم و عصبانیت را یاد بگیرید.
🟢 از کنترل گری و بکن و نکن افراطی در ارتباط با همسرتان خودداری نمایید؛ زیرا با انجام این کار همسر شما لجبازتر خواهد شد.
🟢 مهارت های کلامی و رفتاری در ارتباط با همسرتان فرا بگیرید و حتما آن ها را به کار بگیرید.
🟢 در کلامتان از هر گونه تحقیر و اهانت به همسرتان خودداری بفرمایید.
🟢 حتما و اکیدا به شما توصیه می گردد که مجموعه صوت های آموزشی کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید و در زندگی تان به کار ببندید.
🟢 آقایان به صورت کلی، کل نگر هستند و اصولا زمانی که لجباز می شوند دست به جزئی نگری می زنند. حواستان باشد که چگونه رفتار می نمایید.
ان شاءالله که موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#علاقه_به_نقش_نی_نی_شدن
سلام چرا دخترم اکثر مواقع میگه نی نی بازی کنیم.با خودم میگم نکنه کمبود داره که بغل بشه.با بچه کوچیکتر از هم خودش هم که بازی میکنه میشه نی نیشون؟
🌹🌱پاسخ#مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام و وقت شما بخیر.
ابتدائا سوالی میپرسم و اون این هست که آیا فرزند کوچک تری از این فرزندتان دارید که بیشتر به او توجه کنید؟
🟢 در ادامه به نکاتی که خدمت شما عرض می نمایم توجه بفرمایید:
🔹 برای کودک خودتان بیشتر وقت بگذارید و با او بازی کنید، برایش قصه بخوانید.
🔹 یکی از دلایل مهم این کار می تواند این باشد که ایشان با فرو رفتن در نقش نی نی توجه خاصی دریافت می کند و دریافت اسن توجه باعث می شود که این رفتار در ایشان تقویت شود.
🔹 ارتباط خوب و سرشار از آرامش با فرزند خودتان برقرار نمایید.
🔹 رابطه ی شما و همسرتان هم بائو سرشار از آرامش و هماهنگی باشد.
🔹 در انتخاب و نوع رسانه و مدیریت زمان برای فرزند خودتان نهایت تلاش را داشته باشید.
🔹متناسب با سن فرزندتان به او مسئولیت بدهید و او را در انجام کارهایش تشویق نمایید.
🔹 مجموعه صوت های آموزشی کلاس تربیت صحیح کودک ( تولد تا ۹ سالگی) را از جناب آقای محسن پور احمد خمینی گوش بفرمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_زبانی_با_همسر
سلام وقتبخیر. من به اصطلاح آدم پرحرف و سرزبون داری هستم ولی نمی دونم چرا وقتی به همسرم می رسم نمی دونم باید درمورد چی باهاش صحبت کنم و با هم حرف بزنیم و از این نظر ناراحتم که نمی دونم با همسرم چطور سر صحبت رو باز کنم و باهم حرف بزنیم... انگار موضوعات مورد علاقه من برای همسرم جذاب نیست و بالعکس. چی کار کنم؟
🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸 با خودتان خلوت کنید و بررسی کنید که چه اشخاصی در زندگی مهمتر و باارزش تر برای شما هستند مطمئنا یکی از این افراد همسر شما هست پس برای خوشحالی او که در نتیجه منجر به خوشحالی خودتان خواهد شد تلاش کنید و ارتباط کلامی برقرار کنید که یکی از راههای خوشحالی ارتباط کلامی صحیح می باشد.
🔸تلاش کنید موضوعاتی که برای همسرتان جالب هست در موردش اطلاعات بدست آورید و درموردش صحبت کنید و همچنین موضوعات مهم و جالب خود را هم با مهارت برای او بگوئید.
🔸 در مورد اتفاقات روز برای او صحبت کنید و اجازه دهید که او هم در مورد اتفاقات آن روز صحبت کند
🔸به طور کلی همین صحبت های روزانه همچون مثال های بالا یا حتی در مورد شغلش مقدمه چینی برای صحبت های بعدی خواهد شد.
🔸 فایل هنر زن بودن را خودتان و فایل هنر مرد بودن را همسرتان گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#حجاب_و_نماز_فرزند
سلام دختری دارم که یک ساله به سن تکلیف رسیده است اما تمایلی به حفظ حجاب و نماز خواندن نداره میگه برا چی باید خودمون رو اذیت کنیم تازه به من هم خورده میگیره که چرا به من ایراد میگیری و میگه دین اجباری نیست بی زحمت راهکار ارایه بدید
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسمالله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸امرو نهی زیاد در زمینه حجاب و نماز و به طور کلی مسائل دیگر نداشته باشید که اثر عکس دارد.
🔸در قالب داستان و بازی در مورد فواید حجاب و نماز با او به صورت غیر مستقیم صحبت کنید.
🔸 خود شما و همسرتان بهترین الگو برای او هستید به جای نصیحت نماز اول وقت و نماز جماعت را فراموش نکنید.
🔸برنامه ریزی کنید و در هفته به اماکن مذهبی مثل امامزاده ها و مساجد بروید و سعی کنید که به او خوش بگذرد.
🔸بعد از نماز سعی کنید رفتارهای ناصحیحی انجام ندهید حتی خوش اخلاق تر از قبل از نماز هم باشید.
🔸به دنبال دوستانی با ایمان تر از دخترتان و با حجاب برای او باشید.
🔸 شما و همسرتان با او دوست باشید و حرف های او را گوش کنید اجازه دهید که او بداند که شما کنارش هستید نه مقابلش.
🔸فایل تربیت کودک و نوجوان را گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@ hamsaranekhoob
#داد_زدن_فرزند
سلام خسته نباشید
من یه پسر 2 ساله و یه دختر 2 ماهه دارم. از زمانی که دخترم به دنیا آمده پسرم خیلی داد میزنه یا با داد و فریاد خاسته هاشو میگه
قبلا هم گاهی این کارو میکرد اما الان خیلی بیشتر، انگار داره بازی میکنه
چیکار کنم این کار رو یادش بره
گاهی اینقدر داد میزنه که سردرد میشم، با این کار خواهر ش هم نمیتونه بخوابه و مدام گریه میکنه و من مجبورم همش درگیر اون باشم و ساکتش کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با عرض سلام خدمت شما
در پاسخ به سؤال شما باید عرض شود که اولا حفظ آرامش شما در مواجه با این رفتار کودک بسیار مهم است که در هنگام جیغ زدن کودک خود آرام بمانید. اگر عصبانی یا ناراحت شوید، این امر وضعیت را بدتر میکند.
در ادامه باید گفت، دلایلی برای این رفتار کودک وجود دارد که باید آنها را مد نظر قرار داد.
1⃣ فرزند شما در سن استقلال طلبی است (فاصله 1 تا 3 سال ). لذا با این شرایط نباید به خواسته های کودک بی اعتنا بود و باید به در خواست های معقول او پاسخ مثبت داد. مثلا کودک خودش می خواهد غذا بخورد. در اینجا والدین باید شرایطی را فراهم نمایند که کودک به تنهایی بتواند غذایش را میل کند. فرض مثال با انداختن زیرانداز به کودک اجازه بدهید در هنگام غذا خوردن خودش به تنهایی رفتار نماید.
2⃣ دلیل دیگری که می تواند منجر به این رفتار کودک شود، برآورده شدن خواسته او با جیغ زدن است. در صورت وجود این علت باید در زمانی که کودک می خواهد از طریق چنین رفتاری به خواسته خود برسد باید احساس خود را از این رفتار او به او منتقل نمایید. مثلا مادر به کودک خود می گوید جیغ زدن تو مرا خیلی ناراحت می کند. این بیان احساس کمک خوبی برای کاهش رفتار کودک خواهد داشت. در صورت ادامه این رفتار به کودک توجهی نکنید و به محض اینکه دست از این رفتار کشید او را با نوازش و تشویقی که خوشایند کودک است، روبرو نماید. این رفتار شما موجب می شود که کودک درک کند که هر زمان بخواهد جیغ بکشد کسی به او اعتنا نخواهد داشت و با ترک این کار مورد تشویق قرار خواهد گرفت.
3⃣ دلیل دیگر رفتار فرزند شما توجه بیشتر به فرزند دومتان است. که در این مورد هم باید رعایت عدالت در رفتار را مد نظر قرار دهید. قرار دادن بخشی از وقت برای او به گونه ای که کودک بداند که والدین به او توجه دارند. حتی می توانید از کودکتان بخواهید در کارهای مربوط به فرزند دومتان شما را کمک دهد.
4⃣ امکان دارد یکی از نیازهای اساسی کودک که بازی و رفتارها عاطفی هست کم رنگ شده است. حتما وقت ویژه تری برای او بگذارید و انواع بازی ها را با او انجام دهید.
برای ترک این رفتار کودک می توانید از قصه و شعر کمک بگیرید.
در صورت رعایت این نکات و عدم نتیجه با یک مشاوره حوزه کودک مشورت نمایید.
🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت فرزند استاد پوراحمد را استفاده فرمایید
از خداوند متعال توفیق تربیت فرزندانی سالم و صالح و سربازانی برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برای شما آرزومندیم.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#پوشک_گرفتن
ببخشیدبرایازپوشاکگرفتنبچهبایدازچندسالگیاقدامکنیم،پسرمن۲/۵ هستشولیاصلااصلانمیگه
همکاریهمنمیکنه
همسرمهماسراردارهزودازپوشاکبگیرم،بهخاطرهزینهمایبیبی
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی
در پاسخ به سؤال شما عرض می شود که :
در فرایند از پوشک گرفتن باید به چند مورد توجه کرد :
1- زمان از پوشک گرفتن
2- مدت فرایند از پوشک گرفتن
3- چگونگی از پوشک گرفتن
4- محیط امن
1⃣ زمان از پوشک گرفتن کودک بستگی به شرایط جسمی کودک دارد. معمولا از سن 2/5سالگی می بایست این شرایط ایجاد خواهد شد و باید فرایند از پوشک گرفتن توسط والدین صورت گیرد. اما در برخی مواقع به علت سبک تغذیه نادرست و سردی مزاج کودک ممکن است این زمان به تأخیر افتد. برای اینکه والدین بدانند که در این سن آیا شرایط برای از پوشک گرفتن فراهم است یا خیر، می توانند در ابتدای صبح و یا بعد از مدت قابل توجهی مثلا 2 ساعت، بررسی نمایند که کودک پوشک خود را آلوده کرده یا خیر؟ در صورت عدم آلودگی، این نشان از فرار رسیدن زمان از پوشک گرفتن است. برای اصلاح سبک تغذیه کودک هم والدین می توانند در این زمان با یک طببیب طب سنتی حاذق و مدرک معتبر از وزارت علوم این فرایند را تسهیل نمایند.
2⃣ مدت زمانی که والدین برای این مسأله کودک خود می بایست اختصاص دهند، 2 ماه است. در این مدت مهمانی های خانوادگی باید به حداقل ممکن کاهش یابد و یا اینکه در طول مدت مهمانی توجه به کودک فراموش نشود. گرچه پیشنهاد می شود که در این مدت مهمانی ها تعطیل شود. عرض این مطلب هم به این دلیل است که در این زمان والدین باید در آرامش و به دور از استرس باشند. پدر خانواده نیز کنار همسر در این فرایند همکاری لازم را داشته باشند.
3⃣ در رابطه ی با چگونگی از پوشک گرفتن می بایست موارد زیر را انجام داد.
1- ارتباط کلامی با کودک: کودک باید لفظ جیش را برای ادرار کردن و لفظ مثلا پی پی را برای مدفوع فرا بگیرد. والدین می توانند این الفاظ را در حین دستشویی کردن کودک به او آموزش بدهند. مثلا کودک در حال ادرار کردن است والدین در این زمان از لفظ جیش استفاده نمایند و یاد درحین مدفوع کردن کلمه پی پی را بکار ببرند .
2- تنظیم ساعت برای دستشویی رفتن: والدین باید فاصله زمانی بین دستشویی رفتن ها را مثلا به 2 ساعت تنظیم کنند. می توانید با کوک کردن ساعت، این زمان را برای خود یاد آوری نمایید. برای زنگ ساعت هم می توانید شعر دستشویی رفتن را قرار دهید که کودک تشویق به رفتن شود. از کودک بعد از فرا گرفتن الفاظ دستشویی نیز می توانید سؤال کنید که آیا نیاز دارد یا خیر ؟
3- حذف پوشک به طور کامل: زمانی که والدین اقدام به گرفتن پوشک می نمایند. دیگر نباید در این زمان از پوشک استفاده نمایند. زیرا کودک باید به این باور برسد که دیگر نیازی به استفاده از پوشک نیست.
4- رعایت اصل تدریج: گاهی مواقع ممکن است با رعایت این نکات، بخشی از خانه توسط کودک نجس شود. لذا والدین باید آرامش خود را حفظ نمایند زیرا ایجاد عادت و تغییر رفتار به صورت تدریجی شکل می گیرد.
5- محیط شاداب: دستشویی نباید مکانی آزار دهنده برای کودک جلوه نماید. وجود حشراتی مانند سوسک، نور کم و... مانع از همکاری کودک با والدین خود خواهد شد.
6- کوتاه کردن زمان دستشویی رفتن . به مدت طولانی کودک در دستشویی قرار نگیرد. زیرا این موجب تجربه ناخوشایند در کودک خواهد شد.
7- قرار دادن صندلی های مخصوص کودک نیز برای راحتی کودک توصیه می شود.
8- خواندن شعر و قصه نیز کمک بسیار زیادی به شما خواهد نمود تا به هدفتان دست یابید.
9- به کودک بعد از اینکه الفاظ دستشوی را فرا گرفت او را کمک کنید که زمان دستشویی خود را اعلام کند و در صورت رعایت این مطلب او را با یک هدیه کوچک تشویق نمایید.
10- از تشویق بعد از دستشویی رفتن نیز استفاده نمایید تا دستشویی رفتن برای کودک لذت بخش باشد.
4⃣ محیط امن: اگر کودک در این مدت جایی از خانه را نجس کرد آرامش خود را حفظ نماید و احساس ناراحتی خود را به کودک منتقل نمایید. این ابراز ناراحتی کمک می کند که کودک در زمان های بعد دستشویی رفتن خود را یادآوری نماید.
ان شاء الله که با رعایت موارد فوق فرایند از پوشک گرفتن فرزندتان را به خوبی پشت سر بگذارید
🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت فرزند استاد پوراحمد را استفاده فرمایید
از خداوند متعال توفیق تربیت فرزندانی سالم و صالح و سربازانی برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برای شما آرزومندیم.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عدم_قدرت_نه_گفتن
سلام خدمت استاد محترم
متاهل هستم صاحب دوفرزند، نزدیک ۱۶ساله اجاره نشینم البته ۵سال آخری خانه مادر شوهرم هستم...
آقام فردی مهربان و گاهی عصبی هست مشکلی که دارم اینه به اینکه درمقابل اطرافیان نه نمی توانند بگویند زیاد چک می کشند وزیاد ضامن افراد می شونددر حالی نه مسکنی داریم ونه وسیله ای..
به دیگران خیلی کمک می کنند ولی شرایط رادرنظر نمی گیرند واز طرفی هم از هیچ کس هم کمک نمی گیرند وحتی نمی گذارند کمکشان کند شرایطم درخانه مادر شوهرم سخت شده و جاریم هایم هم سر کار می روند و خا نه شلوغ. ولی آقام حاضر به خانه پوشیدن نیست ونگرانم کرده...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
💠مسائلی که مطرح کردید دلایل مختلفی میتواند داشته باشد من جمله کمبود اعتماد به نفس و گرفتن تایید دیگران. که البته به شخصیت و سبک زندگی که فرد در طول زندگی طی کرده بستگی دارد. و همچنین نحوه ارتباط شما و کیفیت رابطه تان با همسر محترم که نیاز به بررسی دقیق دارد.
👌پیشنهاد میکنم با یکی از مشاورین امین کانال ارتباط بگیرید تا بهتر بتوان بررسی و راهکار لازم را خدمتتان ارائه کرد.
🍀در عین حال سعی کنید کیفیت ارتباطتان را بالا ببرید تا کلامتان اثرگذار باشد.
🍀اقتدار ایشان را چه در جمع و جلوی دیگران و چه زمانی که تنها هستید رعایت کنید.
🍀در برابر کارهایی که برای شما و خانواده انجام میدهد ایشان را تایید و همراهی کنید.
🍀ویژگی های مثبت و توانمندیهایشان را یادآوری کنید. (هم به خودتان و هم ایشان)
🍀با محبت و در آرامش با ایشان گفتگو کنید و یا اینکه از تکنیک نامه نگاری استفاده کنید.
🍀از یک واسطه امین و اثرگذار مثل مادر یا برادر و... نیز میتوانید کمک بگیرید. که با ایشان صحبت کند.
👌برای آشنایی با مهارت های زنانگی و نحوه نوشتن تکنیک نامه نگاری؛ مجموعه هنر زن بودن 1 و 2 را از کانال تهیه و گوش کنید.
موفق و پیروز باشید. 🌺🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خود_ارضایی
سلام خداقوت
دختر ۲ساله دارم تقریبا ۲ماه هست که فقط موقع خواب یک وسیله (اسباب بازی کنترل یا....) میذاره جای جیشش و خودشو میماله بهش تا خوابش ببره
توگوگل نوشته خودارضایی من خیلی نگرانم
دلیلش چیه؟
"اصلا صحنه ای ندیده"
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
💠اصطلاح خودارضایی در مورد فرزند دو ساله شما صدق نمیکند. و بهتر است آرامش خودتان را حفظ کنید. این رفتار بیشتر یک عادت غلط است که فرزند شما به سبب آن آرامش لازم را گرفته و بهانه ای برای خواب رفتن پیدا کرده است.
نکته مهم این است که کمک کنید این عادت غلط را به مرور از ایشان بگیرید و جایگزین مناسبی برای آن پیدا کنید. مبادا بی توجهی به آن منجر شود که در بزرگسالی راهی برای خودارضایی شود.
🍀فضای آرامش را در منزل مهیا کنید.
🍀برای فرزندتان وقت بگذارید. بازی کنید تا در طول روز از فعالیت و بازی زیاد خسته شود و شب سریعتر به خواب رود.
🍀موقع خواب دستهایش را در دستتان بگیرید و نوازش کنید.
👌پیشنهاد میکنم مجموعه تربیت فرزند از تولد تا ده سالگی و همچنین تربیت جنسی کودکان را از کانال تهیه و گوش کنید.
موفق و موید باشید. 🌺🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر
سلام وقتتون بخیر. خانمی ۴۳ساله هستم که ۲۶ساله ازدواج کردم. اوایل همسرم اعتیادش رو مخفی میکردمیدونستم ولی اون کلا حاشا میکردبعد خودش گفت میخام ترک کنم. اما تاالان ۸مرتبه ترک کرده. سه بارخودش ومابقی کمپ اجباری. اما متاسفانه ۵ساله موادسفید وشیشه مصرف میکنه. تمامی مخارج با منه تا۹شب سرکارم. خیلی سخته چه کنم؟تهدید میکنه میکمشمت طلاق بگیری
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی
در پاسخ به سؤال شما باید عرض شود که
در ابتدا جای تحسین و تمجید از شما خواهر گرامی وجود دارد که دغدغه اصلاح زندگی و کمک به همسرتان را دارید و برای بهتر شدن زندگی خودتون تلاش می کنید و بسیار خوب است که در این جهت پیگیری دارید.
سختی های مسیر زندگی تان قابل درک است و انشاءالله صبوری شما به راحتی و آسایش منجر شود.
در ابتدا باید بدانیم هر رفتاری یک یا چندین علت دارد. پس منشأ و ریشه ی این گرایش را پیدا کنید و سپس برای حل آن اقدام کنید. بخصوص که اعتیاد همسر شما بعد از چندین مرتبه ترک، تکرار شده است.
برای یافتن علل مشکل باید به این سؤالات پاسخ داد :
آیا اعتیاد همسر شما ناشی از مشکلات جسمی است ؟
آیا بخاطر مشکلات فردی مانند عدم اعتماد به نفس و یا ناتوانی در حل مشکلات و...است؟
آیا بخاطر مشکلات عاطفی و روحی در زندگی با شما است؟
آیا گرایش همسر شما به مواد مخدر بخاطر شرایط اقتصادی است؟
آیا بخاطر دوستان و اطرافیان نامناسب است؟
🔻مشکلات جسمی: در برخی مواقع علت گرایش به مواد مخدر ضعف جسم و یا بیماری جسمی فرد است. که شخص درمان خود را به واسطه عدم آگاهی به سمت آن سوق پیدا می کند. در صورتی چنین امری موجب گرایش همسر شما به مواد مخدر شده است، بهتر آن است که با طبیب حاذق طب سنتی دارای مجوز از وزارت علوم مشورت نمایید.
🔻عدم عزت نفس و باورمندی به خود: در اغلب موارد اعتیاد، علت ریشه ای ضعف در عزت نفس است، شخص خود را فاقد ارزش می داند و این امر موجب گرایش فرد به سمت اعتیاد است. در این موارد بهترین را حل ممکن در وهله ی نخست همدلی با فرد معتاد است.
🔻همدلی: به همسر خود به چشم یک بیمار نگاه کنید که حالش بد است و خودش هم میخواهد خوب بشود اما توانش را ندارد. لذا به چشم یک مقصر و خطاکار نگاه نکنید بلکه به او به چشم بیمار نگاه کنید، تا بتوانید او را بپذیرید و درک بهتری از وضعیتشان داشته باشید. فرد بیمار اراده خود را از دست داده و شخصیت اش ویران است. ترک اعتیاد، کاری است نسبتا سخت و نیازمند اراده ی قوی و محکم از طرف خود فرد. در مواردی که کار سخت میشود و اراده ی قوی میخواهد، تنها محبت است که میتواند به افراد کمک کند تا ترک کنند. لذا مناسب است فرصتی به همسر خود بدهید تا موقعیتی داشته باشد برای ترک. به او انگیزه دهید که از این مهلکه خود را نجات دهد. بدانید کمک به او، نجات یک انسان است و نجات یک انسان، نجات یک جامعه و دین است.
🔻برای افزایش عزت نفس همسرتان لازم هست در این زمینه آگاهی داشته باشید و اقتدارش را رعایت کنید. آرامش رفتار شما؛ لحن بیانتان؛ کلام محبت آمیزتان؛ جذابیت زنانگیتان؛ و.... میتواند همسرتان را یاری کند و به سمت ترک سوق دهد.
در فضایی آرام، توأم با عزت و احترام مسئله را با ایشان مطرح کرده و در این رابطه صحبت کنید و قصدتان فقط خیر خواهی و کمک به ایشان باشد و نه توبیخ و سرزنش.شرایط ایشان را درک کنید و از هرگونه سرزنش، غرزدن، تحقیر، بی احترامی جلوگیری کنید. اعتیاد همسر شما به یک عادت تبدیل شده که احساس استیصال ایشان را کوتاه مدت درمان می کند به حدی که به عوارض طولانی مدت آن توجهی ندارد.
حس اقتدار و اعتماد به نفس را در همسرتان به وسیله ی رفتار و گفتارتان افزایش دهید. بگردید و توانایی ها و ویژگی های مثبت همسر خود را بیابید و به او آنها را گوشزد کنید.
🔻بهتر آن است که برای حل این مسأله، اگر همسر محترمتان موافقت میکنند با هم به یک مشاور حضوری که هم متعهد و هم متخصص باشد مراجعه کنید.
🔻معنویت: یکی از بهترین راهکارها برای حل مشکلات، افزایش معنویت در خانواده است. برگزاری مراسمات مذهبی و حضور افراد متدین در منزل شما، می تواند قدمی برای اصلاح و حفظ زندگی شما باشد. از خدا مدد بخواهید که در این زمینه یاریتان دهد و بدانید که بعد از هر سختی آسانی هست.
🗯 ادامه پاسخ سوال در پیام بعدی👇
🗯ادامه پاسخ سوال قبل👇
🔻خانواده: در این گونه مواقع بهتر است خانم به خودش رجوع کند که کجا را کم گذاشتم که باعث شد مرد من به اعتیاد کشیده شود. آنچه که مسلم است اینکه مبادا خانمها در وظایف همسری خود به بهانه های مختلف اعم از فرزند یا شغل یا رفتارهایی نظیر غر زدن و بداخلاقی و... کم بگذارند که زمینه ی چنین مشکلاتی را فراهم کنند. آنگونه که شما در سؤال مطرح کردید، شما بیشتر اوقات شبانه روز را بیرون از خانه مشغول بکار هستید و همین امر می تواند یکی از علل گرایش همسرتان به مواد مخدر باشد.
بهتر است بخشی از روز مثلا صبح تا ظهر را به کار خود اختصاص دهید و مابقی روز در کنار خانواده، به وظایفتان برسید.
🔻گفتگوی محبت آمیز روزانه با همسر خود داشته باشید و در خلال گفتگو ها به صورت غیر مستقیم با ادبیات مهربانانه به او بگویید که احساس می کنید در زندگی مسئله ای باعث فاصله ی بین شما و او شده و از او بخواهید بیشتر مراقب رابطه تان باشد و برای بهتر شدنش تلاش کند و از ایشان هم در مورد خواسته هایش بپرسید. شاه کلید شما حمایت از ایشان و محبت است و از طرفی سعی کنید حمایت و کمک خانواده ی همسرتان را نیز برای ترک ایشان جلب کنید که بسیار موثر است.
🔻محیط خانه را آرم تر و شادتر کنید تا بهتر بتوانند این عادت اعتیاد گونه را ترک کنند.
🔻برای بیان احساس خود نسبت به این موضوع شما می توانید با استفاده از نامه نگاری یا گفتگو در شرایط مناسب، ناراحتی خود را از اعتیاد ایشان به او انتقال دهید و از عواقبی که دامنگیر او، شما، فرزندانتان و حتی جامعه می شود، آگاه نمایید. به ایشان عرض کنید که نباید به جای حل مشکل به مواد مخدر رو آورند و یک معضل دیگر را به مشکلات قبلی اضافه کنند نظر دهید و بحث را طوری هدایت کنید که ایشان هم در این زمینه نظرشان را بگویند در نهایت از درایت و اهل فکر بودن همسر خود و اینکه ایشان به اندازهای منطقی با قضایا برخورد می کنند که چنین کاری ازشون سر نمی زنه اظهار خشنودی و خرسندی کرده و خدا را بابت این قضیه شکر کنید طوریکه همسرتان ناظر تمام این صحنهها باشند.
🔻تمام وظایف همسرانه ی خود را در قبال همسرتان انجام دهید و تحت تاثیر این اتفاق قرار نگیرید.
🔻تنوع و خلاقیت در رابطه جنسی داشته باشید و پاسخگوی نیازهای( عاطفی،جنسی و...) همسر محترم باشید. جذابترین پوششها را در خلوت با همسر خود داشته باشید و در رابطه فعال و گرم باشید. اما در فضای عمومی خانه و جلو فرزندان آراستگی با پوشش مناسب داشته باشید.
🔻برای از بین بردن عادتی که در طی بیش از ده سال به وجود آمده صبوری کنید و به ایشان فرصت بدهید.
به جای مراقبت از او، عیب هایش را بپوشانید و درباره خوبی هایش لب به مدح و تعریف و ستایش باز کنید.
🔻اقتصاد: ضعف در کسب معاش و بیکاری هم دلیل دیگری برای رفتن به سمت اعتیاد است. برای حل این مشکل نیز از همسرتان بخواهید برای یافتن شغل مناسب او بای یک مشاور شغلی مشورت نمایند.
🔻اجتماعات: تلاش کنید ارتباط ایشان با دوستان ناسالم، قطع شود و هر چیزی که در اعتیاد ایشان نقش دارد ( شغل، محیط کار، دوستان و ...) را کنترل و محدود و تغییر دهید، زمینه را برای ارتباط با دوستان مؤمن و سالم فراهم کنید. ایشان را در جمع های دوستانه ی سالم قرار دهید و با آنها رفت و آمد داشته باشید. هم خودتان و هم همسرتان با کسانی ارتباط بگیرید که توانسته اند ترک اعتیاد و مواد مخدر داشته باشند. خانواده هایی که در اطراف شما سبک زندگی و رفتارهای سالم تر و مومنانه تری دارند را شناسایی کنید و با برنامه ریزی رفت و آمد خود را با آن ها بیشتر کنید، به خصوص خانواده ای که ضمن داشتن این شرایط، همسر شما اون آقا رو قبول داشته باشند و ارتباط خوبی با هم بگیرند، اثر دوست و هم نشین در این موارد بسیار زیاد هست.
🔻با شرکت در اماکن مذهبی مانند مسجد و هیئات گروه دوستان خوبی را برای خود ایجاد کنید.
🔻 تفریح: ایجاد سرگرمی های سالم و جذاب در خانواده، به سفر رفتن و در طبیعت قرار گرفتن کمک می کند تا همسرتان برای رفع این خلا رجوع به چنین رفتارهایی نداشته باشند.
و همچنین پر کردن اوقات فراغت همسر هم میتواند بسیار کمک کننده باشد.
🔻در آخر توجه داشته باشید که به هیچ عنوان ناامید نشوید. در صورت عمل به موارد فوق و نتیجه نگرفتن، حضورا به یک مشاور روان درمانگر اعتیاد متخصص و متعهد در این زمینه رجوع نمایید.
انشاءالله مسیر زندگیتان مملو از عطر الهی باشد.
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#سخت_گیری_همسر
سلام و عرض ادب با 20سال زندگی مشترک،برای
دکتر بردن وخرج کردن برام خیلی سخت میگیره،با اذیت
وسختی،بعدشم که لباس میخره،خیلی بدرد نخورو با
میل وسلیقه خودش،که حتی
میدونه که خوب نیست،ولی از
روی بیمیلی میخره
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
برای جلب توجه همسرتان و اهمیت دادن به شما باید نکاتی را رعایت بفرمایید :
🔻استفاده از لطافت زنانه: اول از همه این را مد نظر داشته باشید که زن کانون محبت و گرمی عاطفی خانه است. اگرچه به محبت مرد نیاز دارد اما اگر خوب به قدرتی که خدا به او داده توجه کند می تواند مرد را باصطلاح مانند موم نرم و مطیع خود کند. زن می تواند مرد خود را شیدا و دل شیفته خود نماید. شما باید در خانه محور و مرکز آرامش، لطافت و نرمی باشید و چه زیبا فرمودند حضرت امیر علیه السلام که زن ریحانه است و باید سرشار از لطف و طافت و صمیمیت باشد. لذا از ضمختی و درشتی و جر و بحث به شدت بپرهیزید.
🔻جذابیت زنانه داشته باشید: سعی کنید برای همسرتان پرجاذبه ترین زن دنیا باشید. پر جاذبه بودن شما به نرم زبانی شماست. پر جاذبه بودن شما به نرم خویی و روی گشاده و آغوش همیشه باز شما برای همسرتان است. پر جاذبه بودن شما به رسیدگی دایم شما به سر و وضع خود و ظاهرتان است. تأمین نیاز جنسی همسرتان به جذابیت شما در نظر او خواهد افزود.
🔻شادابی و نشاط در خانه: همواره نشاط و شادابی خود و خانواده را با ورزش و تفریحات مناسب و برنامه های هنری تامین کنید. لذا روزانه وقتی را به ورزش اختصاص دهید. با نشاط بودن شما موجب می شود در برابر ناملایمات همسرتان صبوری بخرج دهید و در نهایت دل او را به سمت خود جلب نمایید
🔻معنویت: ارتباط خود و همسرتان را با خدا تقویت کنید و هر چه معنویت افزایش یابد دل ها به یکدیگر نزدیک تر خواهد شد. به این صورت که با خدا حرف بزنید همان حرفهایی که دوست دارید به یک مشاور بزنید را به خدا بگویید و درد دل کنید.این بسیار در حال روحی شما اثر گذار است. حضور در محافل مذهبی و دوستان ونزدیکان مذهبی نیز به حل مشکل شما کمک خواهد نمود
🔻یادآوری نکات مثبت همسر خود: یک کاغذ و قلم بردارید و فکر کنید پنج سال پیش به چه دلایلی این مرد را انتخاب کردید؟چه ویژگی های مثبتی داشتند؟قطعا هر انسانی در کنار ویژگیهای منفی ویژگیهای مثبتی هم دارد.لطفا به نیمه ی پر لیوان هم توجه کنید.
🔻صبر تا رسیدن به نتیجه: سعی کنید صبر فعال داشته باشید یعنی صبوری کنید و بدانید که حل این مشکل نیازمند زمان است.
🔻شروع تغییر از خود: تغییر را از خودتان شروع کنید.فکر کنید ببینید همسرتان در این زندگی از چه چیزهایی ناراضی است و قسمتهایی که قابل درست شدن است را اصلاح کنید
🔻احترام به انتخاب همسر و تشکر از او: اگر چه بنا به گفته شما به نظر شما در خرید مایحتاجتان اهمیتی نمی دهد و خود اقدام به خرید می نماید، شما از خرید او استقبال کنید (اگر چه آن باب میل شما نبوده است ) و سلیقه ی او را محترم بشمارید. با اینگونه رفتار دل همسرتان نسبت به شما نرم خواهد شد. زیرا به انتخاب او احترام گذاشته اید. با رعایت این مسأله از جانب شما به مرور زمان حق انتخاب را نیز به شما خواهد داد.
🔻بخاطر خدا تلاش کنید.(نه به خاطر خانواده ها). و برای ساختن یک زندگی موفق هیچگاه نا امید و خسته نشوید
🔻 در صورت رعایت موارد ذکر شده و عدم تغییر شرایط حتماً به اتفاق همسر خود حضورا به مراکز مشاوره معتبر که از مشاورین متخصص و متدین برخوردارند مراجعه نمایید.
به امید زندگی سراسر آرام و خوشبختی برای شما
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تغییر
سلام.وقتتون بخیر.ایام بر شما مبارک
۷ساله ازدواج کردم، ۳ تا بچه دارم ...
همسرم خیلی کمال گرا هس
برای هرچیزی ، برای هرچیزی یه چهارچوب و خط قرمز قائل هس ...
حتی برای لباس پوشیدن و خورد و خوراک ....
سوالم اینکه من باید چکار کنم ؟ آیا این طبیعیه ؟؟
بچه ها زده نمی شن از خونه؟؟
آیا برای همه ی درخواستها و سختگیریها باید سر کج کنیم و چشم بگیم؟؟؟؟😢😢😢
بنده هم چندبار تو محیط و زبان آرام و با مهربانی گفتم ، اما همش میگن اگه خانواده ت دخالت نکنن بچه ها چیزیشون نمیشه !!!😕😮💨
بیشتر اوقات احساس خسته گی میکنم ....😔
اصلا هیچ کسی جلودارشون نیس ...
جوری شده که بخاطر این اخلاقشون اصلا نمیتونم به بچه ها محبت کنم .... 😭😭😭
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز شما واقعا شرایط سختی دارید اما واقع بینانه باید بگویم تغییر خیلی سخته و اگر دیگران رو بخواهیم تغییر بدیم سختی آن رو دو چندان میکنه
ولی اگر رابطه قوی شکل بگیره شاید به مرور زمان به تحت تاثیر رابطه ولایی ایشون تغییر کنند ولی اگر شما سعی کنید ایشون رو همین گونه بپذیرید و ایشون رو به عنوان امتحان بزرگ زندگیتون در نظر بگیرید آسیب کمتری می بینید زیرا ایشون باید خودشون بخواهند تغییر کنند و شما اگر کسی رو مجبور به تغییر کنید فقط رابطه شما خراب میشه ولی اگر رابطه ی دوستانه شکل بدید تحت تاثیر عاطفه، ایشون بخواهند تغییر کنند آسیب کمتری دیده میشه....
با دعا و توسل از خدا بخواهید شرایط رو هموار کنند و در کنارش به لحاظ عاطفی،کلامی،جنسی،جسمی به نیاز همسرتون توجه کنید و نیازهای ایشون رو در این زمینه تامین کنید.
به همسرتون احترام بگذارید و اجازه بی احترامی به ایشون در حضور و عدم حضورشون ندهید از هر راهی اقتدار ایشون رو
افزایش بدهید تا ایشون با اقتداری که از شما دریافت میکنند قدرت تغییر خودشون رو پیدا کنند .
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#کمبود عاطفی
سلام شب بخیر
من دختری ۱۷ ساله هستم
تا این سن پدرم با من ارتباط عاطفی نداشتند
ومن این کمبود راحس میکنم
و ما اصلا نمی توانیم با هم ارتباط بگیرم
من از این بابت ناراحت هستم
و بسیاری دیگر از کمبود هارا حس میکنم
خیلی تنها می باشم
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز از اینکه از نیاز و خواسته ی خودتون در این سنین آگاهی دارید خوشحالیم .
دوست عزیز هرکسی در زندگی با رنجی درگیره و یا به عبارتی دل بی غم در این عالم نباشد ، این رنج برای شما انتخاب شده که شما رو بزرگ کنه با صبر فعال از اون گذر کنید و خداروشکر کنید رنج شما قابل حل کردن وجبران هست. در کنارش بدونید صبر فعال یعنی در کنار صبر کردن برای حل مشکل ،برنامه بچینید که آرام آرام مشکل زو حل کنید وبا قدم های کوچک رابطه عاطفی خودتون رو شروع کنید و کم کم پدرتون هم متقابلا به شما عکس العمل نشون میده. بدونید گام اول سخته کم کم عادی میشه با توسل و دعا و فشار سعی کنید گام اول رو بردارید و کم کم زیادتر کنید مثلا هفته ای یکبار بهش بگید دوستش دارید بعد از مدتی روزی یکبار بعد وارد مرحله ی بعدی بشید و ایشون رو ببوسید آرام و به تدریج یخ شما شکسته میشه و رابطه ی عاطفی شما ترمیم میشه.
هر نیازی یا مشکلی داشته باشید اول به این موضوع فکر کنید که آیا قابل جبران و حل هست یا نه اگر قابل جبران هست با قدم هاب کوچک به حل اون بپردازید.
در این راه از ائمه کمک بخواید که مسیر شما رو هموار کنند.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#خیانت_همسر
سلام استادمحترم.بنده۳۵سال۴۲.سه سال پیش متوجه شدم همسرم بادخترعموی متاهلش درارتباطه درحدی که هرروزتماس داشتن یابهم پیام میدن میفهمم چک کردن گوشی کارخوبی نیس امامتاسفانه کنجاوبودم باهمسرم دعوام شدانکارکردگفت دردخترعمومه دیگه چیزی بینمون نیست.من ازکلاس هنرزن بودن استفاده کردم خیلی رابطه مون خوب بودتااینکه دیروز شوهرم گوشیشودادتایه برنامه براش نصب کنم دیدم دوباره پیام داده کلماتی مثل جیگر.عزیزم بکاربرده ازپرسیدم آیاتودوباره بادخترعموت درارتباطی گفت نه به دعواختم شدازخونه زدبیرون راهنماییم کنیدچکارکنم درضمن یه دختربچه هم دارم. ممنونم ازکانال خوبتون.🙏
🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
تلاش شما برای زندگی تان قابل تقدیر است و انشاءالله بعد از تحمل سختی ها به آسانی دست می یابید.
☀️در ابتدا دست از کنجکاوی و کنکاش همسرتان بردارید.
☀️افکار خود را مدیریت کنید و اجازه اندیشیدن به افکار منفی را به خود ندهید.
☀️وقت های فراغت خود را به کارهای مورد علاقه ی خود مانند ورزش،هنر و... بپردازید.
☀️در مرحله ی بعد بعد به دنبال ریشه یابی رفتار همسرتان باشید،از جمله عوامل:
✨آیا از لحاظ مسائل زناشویی از سمت شما مشکلی ندارد؟
✨آیا شما همیشه توانسته اید نیازهای جنسی ایشان را برآورده کنید؟
✨آیا هنر زنانگی را رعایت کرده اید؟
✨ از نیازهای و توقعات همسر نسبت به خود مطلع هستید؟
✨ آیا همسرتان اهل تقوا و رعایت مسائل شرعی هست؟
هریک از موارد فوق را بررسی کنید و برای حل هرکدام برنامه ریزی کنید.
به شما توصیه می شود صوت های هنر زن بودن را تهیه کرده و گوش دهید.
انشاءالله زندگی سرشار از آرامش و شادی و عشق داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#سرد_مزاجی
سلام خدا قوت من ۳۵ سالمه همسرم هم ۳۸ سال دوتا بچه دارم الان نزدیکه چهار ساله خواهر کوچکتر از خودم فوت کرده با خواهرم رابطه خیلی خوبی داشتم توی این چندسال خیلی ناراحتی کشیدم مشکلم اینه از نظر رابطه جنسی با همسرم بسیار سرد شدم واقعا نمیدونم چرا موقع رابطه یاد خواهرم میفتم وخیلی وقتا فقط بخاطر همسرم وانمود میکنم که دارم از رابطه ِلذت میبرم وخیلی شبا دلم برای بچه خواهرم میسوزه و نمیتونم به دختر خودم محبت کنم چون میگم بچه خواهرم مادر نداره بچه خواهرم ازم دوره ومن اصلا نمیبینمش
🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
ناراحتی و غم شما کاملا طبیعی است ولی بعد از چهار سال هنوز شما نتوانستید این مسئله را بپذیرید بهتر است این موضوع دقیق تر بررسی شود.
به شما توصیه می شودمشکل خود را به طور دقیق با یکی از مشاوران امین مجموعه مطرح کنید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#روابط_خواهر_برادری
#خود_ارضایی
با سلام خدمت شما استاد گرامی ،بنده دو فرزند پسر ۱۷ ودختر ۱۳ ساله دارم ،خیلی با هم بر خوردشون بد دعوا بد دهنی ،نه اینکه فحش بدن فقط بیشعور و اسگلو از این جور حرفها من دیگه نمیدونم باهاشون چکار کنم خسته شدم،بعد در مورد خود ارضایی چطوری با پسرم صحبت کنم چون با ی دوستی بزرگتر از خودش آشنا شده اون بهش گفته،ممنون از لطف و محبت شما
🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی :
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدا شما مادر عزیز باید بدانید که دعوای بین خواهر و برادر کاملا طبیعی است و سبب افزایش هوش هیجانی فرزندان می شود،ولی نکته ایی که در زمینه ی اختلافات خواهر و برادری وجود دارد این است که والدین به هیچ عنوان نباید قضاوت و یا دخالت کنند.
هرگونه قضاوت یا دخالت والدین مراحل را پیچیده و سخت تر می کند و حتی باعث افزایش حسادت و کینه بین فرزندان می شود،اجازه بدهید تا حد ممکن اختلافات بین خود را خودشان حل کنند.
زمانی که فرزندان در حین دعوا به شما مراجعه می کنند بهتر است با آرامش دلیل اختلاف را از هردو بپرسید و سپس با هرکدام همدردی کنید و از آنان بخواهید که از هم جدا شوند.
گفتگو در شرایط مناسب و آرام با فرزندانتان و پر سیدن دلیل چنین رفتارهایی و مشورت با یکدیگر برای یافتن راهکار مناسب را به آنان آموزش دهید.
و اما قسمت دوم سوالتان:
سوال شما بسیار کلی است ونیاز به فهمیدن جزئیات است,ولی به طور کلی:
🔸از هرگونه رفتار هیجانی مانند برخورد مستقیم، دادو فریاد و خشونت بپرهیزید زیرا چنین رفتارهایی تنها باعث تشدید این موضوع و از بین رفتن عزت نفس فرزندتان می شود.
🔸ریشه های این مشکل را پیدا کنید و برای رفع هریک از آن ها تلاش کنید.
از جمله ریشه های این مشکل:
✨داشتن اوقات فراغت فراوان
✨دیدن تصاویر و فیلم های مستهجن
✨پوشش نامناسب شما و عدم کنترل شما و همسرتان بر روی رفتارهای زناشویی
✨نداشتن برنامه غذایی مناسب برای فرزندتان
✨نبودن روابط مناسب و دوستانه بین شما و فرزندتان
✨داشتن گروه دوستان نامناسب
✨نبودن فضای معنوی در خانه
به شما توصیه می شود صوت های تربیت نوجوان استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند
سلام و خسته نباشید
تشکر میکنم بابت کانال ب این خوبی که دارید.من ۲۳ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم و یه پسر ۴ ساله دارم پسرم خیلی بازیگوشه یه جا ک میرم شیطونی میکنه جوری ک همه بهم میگن چی خوردی سر این انقدر جنب جوش داره. و اینکه پسرم توی خونه ک هستیم آرومه ولی یه جا ک میرم یا یکی بیاد خونم در کل چشمش ب کسی بیوفته شیطنت هاش شروع میشه.گاهی از دستش خسته میشم و کتکش میزنم البته نه محکم فقط در حد اینکه یکم آروم بشه ولی بعدش خیلی ناراحت میشم.نکته بعدی اینکه چندتا هم سنی هاش جای خصوصیشونو نشون پسر من دادن پسرم اومد بهم گفت همسایمونه و رفت و آمد زیاد چطوری کنترل کنم ممنون میشم راهنماییم کنید...قصد بارداری هم دارم یعنی باردار شدم سقط شد الان دوباره دارم اقدام میکنم توروخدا راهنماییم کنید یکم آروم بشه خجالت میکشم یه جا ک میرم ممنون از راهنماییتون
🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
دلیل چنین رفتارهایی از کودکان در جمع امر و نهی های زیاد و نداشتن آزادی در خانه است.
پس بهتر است آزادی بیشتری به فرزندتان در خانه بدهید.
برای فرزندتان اوقاتی را برای بازی قرار دهید.
بازی های حرکتی و دست ورزی را به بازی های روزانه اضافه کنید.
میزان تلویزیون فرزندتان را مدیریت کنید.
به او مسؤلیت هایی در حد توان بدهید و او را تشویق کنید.
از تشویق های کلامی و لمسی و رفتاری غافل نشوید.
و اما قسمت دوم سوالتان؛
در مرحله ی اول کاهش ارتباط با آن افراد
نظارت والدین بر محل بازی و بازی بچه ها با یکدیگر
پیشنهاد بازی های حرکتی به بچه ها
به شما توصیه می شود صوت های تربیت فرزند استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob