#ازدواج_مجدد
سلام استاد ممنونم از لطفتون من چهار سال همسرم فوت شده حدود چهار سال هم بیشتر با زندگی نکردیم یه پسر پنج ساله دارم العان زیاد خاستگار ندارم بیشتر هم به خاطر پسرم نمیان جلو یکی دو تا هم اومد خودمو نخواستن و رفتن خیلی به یه همدم و همسر احتیاج دارم نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم یه راه بزارید جلو پام که بتونم اروم شم و این که به نظرتون من پسرمو وبزارمو برم ازدواج کنم یا بزارم کسی پیدا شه که بچه رم بخواد میترسم اگه با خودم نباشه اینده اش خراب شه.. خواهش میکنم جوابمو بدید
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
ازدواج مجدد و تشکیل خانواده حق طبیعی و مسلم شما هست .
از طرفی پسرتان با از دست دادن پدرش ضربه ی عاطفی سختی خورده است ، بنابراین وجود مادر و حضور او ، برایش دوچندان مورد نیاز است .
اگر شما او را ترک کنید ، ضربه ی روحی خطرناکی می خورد و در آینده از لحاظ شخصیتی فردی با عزت نفس پایین و گاها ترسو و یا خشن می شود و احساس تنهایی و بی کسی و بی اعتمادی نسبت به اطرافیان را تا آخر عمر همراه خود خواهد داشت.
بنابراین با توجه به این موضوع بسیار مهم ،لازم است شما به خواستگاری جواب دهید که پسرتان را هم قبول کند .
ان شاءالله خداوند متعال درهای رحمت خود را به روی شما باز کند.
توسل به ائمه اطهار و مداومت بر خواندن حدیث کسا در راهگشایی حل مشکل شما بسیار قابل توجه است .
در کنار این مسائل توصیه میکنم حتما صوتهای تربیت فرزند ، سنین کودک ۲ تا ۹ سال آقای پوراحمدخمینی را گوش دهید .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دروغگویی_فرزند
#دیر_آموزی
سلام علیکم .
بنده خانم ۴۴ ساله دارای دو فرزند دختر ۷و۳/۵ ساله .دختر بزرگم متاسفانه از هرچیزی که خوشش بیاید برمیدارد ممکن است یک شی بی ارزش باشد.و سر کیف و وسایل دیگران میرود. مثلا مهمان بیاید منزل ما یا سر وسایل خودم می رود وبر میدارد. حدود یک سال هست مشاوره می رویم ولی تو فرازونشیبه گاهی بهتر وگاهی بدتر امسال که مدرسه میرود مشکل بیشتر شده .وبدتر اینکه متوسل به دورغ شده طوری که نمیتونم حرفشو باور کنم که مثلا پیدا کرده یا بر داشته . در ضمن این بچه کمی دیر آموز و در ک مطلب ضعیفی دارد .
لطفا راهنمایی بفرمایید .
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🍀در رابطه با مسئله شما پیشنهاد میکنم حتما با یک روانشناس بالینی ارتباط بگیرید تا وضیعت کودک شما دقیق بررسی شود. و راهکار لازم را با توجه به فرزند شما ارائه دهند.
شما نیز سعی کنید صبورانه رفتار کنید. و از حساسیت زیادی نشان دادن پرهیز کنید. چه بسا سوال و جواب زیاد و یا تذکر دادن و سرزنش کردن و .... عاملی برای دروغگویی فرزندتان شده باشد. چون نمیخواهد در معرض تنبیه و یا واکنش بد شما قرار بگیرد.
ارتباط عاطفیتان را قوی تر کنید. از مقایسه کردن و تذکر زیاد خودداری کنید. انتظارتان را از کودکتان تعدیل کنید. و گاهی در قالب قصه و یا بازی سبک صحیح رفتاری را به او آموزش دهید.
ان شاء الله با آرامش و با کسب مهارت و زیر نظر مشاوری امین بتوانید کمک به بهبود شرایط فرزندتان کنید.
موفق و پیروز باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_تلفنی_همسر
سلام من۳۱ساله وشوهرم۳۳سالشه وپسرخالمم هس ما۸ساله که عقدکردیم و۵ساله که عروسی کردیم وشوهرمم پسرخالمه وازقبل ازدواج باهم ارتباط تلفنی داشتیم.بعداز۳تاسقط الان یه دختر۱ساله دارم.ازهمون سال اول فهمیدم که شوهرم بایه دختری ارتباط تلفنی شدیدی داره که یکم دعواوناراحتی پیش اومدوازهمون ۸سال پیش تاالان سالی باچننفر متوجه ارتباطش میشم وکلا توخونه اوقات تلخی وکتک کاری شدید داره.الانم ۴۰روزه منوباردارآورده خونه بابام واون بچمم ازم گرفته بنظرشمامن بایدچکارکنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀مسئله شما نیاز به بررسی دقیق تری دارد.
اشاره کردید که قبل از ازدواج نیز 2 سال شما ارتباط تلفنی داشتید. بهتر بود از همان زمان نسبت به این مسئله دقت و تحقیق کافی میکردید.
با توجه به اینکه الحمدلله صاحب دو فرزند شدید پس مسئولیت بیشتری دارید و میطلبد برای بهتر شدن رابطه تان تلاش کنید. رفتار عجولانه و یا بی تدبیر ممکن است آقا را لجباز تر کند.
ضمن اینکه نیاز هست رفتار شما نیز در این چند سال بررسی شود. آیا تاکنون برای بهبود کیفیت زندگی مشترکتان با مشاور ارتباط داشته اید؟
🍀پیشنهاد میکنم در اولین فرصت با مشاوری امین به صورت حضوری و یا تلفنی ارتباط بگیرید.
با توجه به شرایط بارداریتان سعی کنید آرامشتان را حفظ کنید. استرس و اضطراب را از خود دور کنید.
با فردی امین و مطمئن مثل دوست و یا یکی از اعضای خانواده که منطق گفتگو دارد صحبت کنبد که آرام باشید.
ارتباطتان را با خدا تقویت کنید.
و در صورت لزوم واسطه ای امین و فهمیده که خیرخواه زندگی شما باشد نیز میتواند ورود کند.
مهارت های زنانگی و فنون دلبری و مهارت کلامی را در خودتان تقویت کنید. مبادا کم کاری از جانب شما زمینه به حاشیه رفتن آقا را فراهم کرده باشد.
👌حتما با مشاوری امین ارتباط بگیرید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_دختر_نوجوان_در_فضای_مجازی
دختری ۱۲ ساله دارم که متوجه چت کردنش با پسری در ایتا شدم درحد سلام وعلیک بود ویا اگر حرف دیگه بود و پاک کرده بود من نمیدونم یه بارم دیدم توی بازی کلش قسمتی داره که می تونن به صورت گروهی چت کنند من یه بارحذف کردم بازی رو و به روش نیوردم الانم دیگه درگیر چت درایتا نیست فقط اون طرف بعدمدتها پیام داده بود که منو یادته که من جوابشو ندادم ببینم دخترم چیکار میکنه که دیدم چت حذف کرده باید چیکار کنم و چطوری باهاش حرف بزنم؟
چون میخوام دخترم متوجه سوالم نشه پاک می کنم و ممنون میشم جوابمو به صورت نامحسوس در کانال منتشر کنید یا بفرمایید همین جا تا چه ساعتی منتظر جوابتون باشم ممنون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🍀دختر شما در آستانه سن نوجوانی قرار دارد و طبیعتا با توجه به سن و کشش جنسی؛ نسبت به جنس مخالف کنجکاو هست. نکته مهمی که وجود دارد اینکه شما ضمن آگاهی نسبت به شرایط سنی دخترتان؛ بتوانید محیطی امن و ارتباطی رفیقانه با ایشان برقرار کنید که خودش اینگونه مسائل را با شما در میان بگذارد و راهکار بخواهد.
✨در چنین شرایطی آرامشتان را حفظ کنید.
✨نظارت کافی و غیر مستقیم بر ایشان داشته باشید.
✨ ارتباطش را با گوشی موبایل به ویژه چنین بازی هایی که به صورت گروهی و مختلط انجام میشود محدود کنید. استفاده از گوشی در فضای عمومی خانه باشد. نظارت غیر مستقیم داشته باشید.
✨زمینه حضور در جمع دوستان و همسالان مثبت را و همچنین شرکت در برنامه های گروهی و فرهنگی نظیر مسجد؛ بسیج و.... را برایش فراهم کنید.
✨وقت گذاری لازم از جانب پدر و شما برایش گذاشته شود. و به اندازه کافی از محبت شما سیراب شود مبادا به دلیل خلأ عاطفی گرایش به ارتباطات خارج از قائده پیدا کند.
🦋"مجموعه تربیت فرزند از ده سالگی تا 19 سالگی " را از کانال تهیه و گوش کنید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#گریه_زیاد_کودک
سلام استادالحمدلله یه دختر۶ونیم ساله ویه پسر ۳دارم پسرم خیلی گریه میکنه گاهی تایک ساعتم گریه میکنه فرضا بگه آب میخوام اجازه نمیده تا برم در یخچال بهش آب بدم تو کمتر از ۵ثانیه قهر میکنه ومدت زیادی با صدای بلند گریه میکنه خودشو میزنه رو زمین میرم سمتش بغلش کنم فرارمیکنه خیلی هم سعی کردیم با بی محلی این عادتو ترک بدیم واقعا دیگه خسته شدیم ازاین اوضاع ما که مشتاق بودیم برا بچه سوم از هرچی بچه اوردنه خسته شدیم😔 گاهی اینقد اذیت میکنه ناخواسته میزنیمش بعدشم عذاب وجدان میگیریم😖.خوابشم خیلی سبکه باید رو پام تکونش بدم که بخوابه بزارم زمین بیدار میشه بیشترمواقع همش رو پام باید باشه که بخوابه.ممنون میشم راه حل بدین برا حل این عادت.متشکرم اجرتون با مولا
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر ارجمند
🍀در رابطه با مسئله شما لازم هست چند نکته را توجه بفرمایید.
سعی کنید صبورانه رفتار کنید و آرامشتان را حفظ کنید. البته شرایط استیصال شما نسبت به گریه طولانی فرزندتان قابل درک هست. اما اگر بخواهید این عادت را از او دور کنید ابتدا باید به نحوه رفتار و عکس العمل خودتان توجه کنید.
اگر کودک شما در مسیر رسیدن به خواسته هایش احساس کند که با گریه و قهر خواسته اش اجابت میشود همین رویه را در پیش میگیرد. پس لازم هست شما بنا به تشخیص نیاز و خواسته فرزندتان با تدبیر عمل کنید. اگر کودکتان نیازی مثل گرسنگی و یا تشنگی دارد باید به موقع برآورده شود و به تاخیر نیفتد که طاقتش کم شود. اما اگر خواسته ضروری ندارد نیاز نیست آنی پاسخ داده شود و بهتر است در این شرایط کاملا صبورانه و حتی گاهی بی تفاوت عمل کنید. چون اگر کودک احساس کند از گریه زیاد نتیجه میگیرد همین رویه را ادامه میدهد.
یا گاهی بر حسب شرایط میتوانید حواس کودکتان را پرت کنید. و جایگزین مناسب دیگری به او ارائه دهید.
🍀سعی کنید در شرایطی که در آرامش هست وقت کافی برای او بگذارید. احتمالا به خاطر شرایط پیش دبستانی خواهرش توجه زیاد به او دارید و کودکتان به این طریق میخواهد توجه شما را جلب کند. از این جهت هم مطمئن شوید که کم گذاشته نمیشود.
ارتباط با دوستان همسن و سال را برایش فراهم کنید.
در طول روز سعی کنید خوابش کمتر شود و به اندازه کافی برنامه بازی و.... داشته باشید. به نحوی که شب از فرط خستگی به خواب برود. و نیاز نباشد وابسته شما باشد.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه " تربیت فرزند از تولد تا ده سالگی" را از کانال تهیه و گوش کنید مباحث مطرح شده کمک زیادی در امر تربیت به شما خواهد کرد. و قطعا زمانی که مهارت کافی داشته باشید با آرامش بهتری نیز برخورد میکنید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_نوجوان
#تقاضای_بی_جا
سلام استاد محترم وخدا قوت
پسر ۱۴ ساله ام ازمن درخواست پول تو جیبی ماهیانه یک تومن داره و هر پولی هم داره هزینه لوازم تزئینات و.....خودرو میکنه ومن هم مقاومت میکنم آنچنان در هزینه هامدیریت نداره وفاقد گواهینامه رانندگی هست ،این مسئله باعث شده رابطه عاطفی او با پدرش ومن سست وضعیف شود برای نشون دادن نفرت خود نسبت به من متاسفانه،بد دهنی از جمله فحش به پدر بزرگ مرحوم که اصلا اورا ندیده را دارد و نسبت به درس ونماز هم چندان علاقمند نیست ومن اکثر کارگاهای آموزشی با عناوین مرتبط در این حیطه شرکت کردم ولی نتیجه کامل نگرفتم
سپاسگزارم🙏التماس دعا
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در ابتدا توصیه میکنم صوت تربیت نوجوان رو مواکدا گوش بفرمایید
در ثانی سعی بفرمایید ایشون رو تشویق به کسب مهارت در زمینه ای که تمایل دارد بکنید
هزینه پول توجیبی رو یک مبلغ مشخص و ثابتی قرار بدین با توجه به عرف و کسب درآمد خانواده و مبلغ در خواستی بیشتر ایشون رو به خودشون واگذار کنید اینکه خودشون کسب درآمد داشته باشن و برای هزینه هایی که مایل ان انجام بدن زحمت بکشن
میتونید شما و یا پدرشون فعالیت هایی رو در خونه تعریف کنید و به ایشون دستمزد بدین
مثلا پدر تمییز کردن ماشین رو به ایشون بسپرند و بهشون دستمزد بدن و ...
ولی اصلا توصیه نمیشود به در خواستهای بی جای ایشان پاسخ مثبت بدهید چرا که با گذر زمان در خواست ها و رفتار ایشان بدتر خواهد شد
و در هر صورت هر گونه بد رفتاری از سمت ایشون بود پاسخی ندهید و تغافل کنید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند
#جلب_توجه
باسلام ووقت خیر بنده یه دخترحدوداچهارونیم ساله دارم که ازاوایل سه سالگی به بعدهمش اصراربراین داره که سنش مثل بزرگترامثل خودم یاخاله هاش که حدود۲۰تا۲۵ ساله هستن،وکارهاش هم همینطوراصلا به هیج وجه قبول نمیکنه که کوچیکه مثلا برخودش بعدعروسی خاله هاش همش عروسی میگیره ومثل اونابراخودش خانه واقاقائل شده وبدترازهمه میگه من وخاله هاش هرکاری میکنیم میخوریم و... منم بایداینجوری باشم بااین رفتارهاش چه کنیم؟
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
درباره هیچ مسئله و موضوعی که مورد تاییدتان نیست، هیچگاه اصرار و پافشاری نداشته باشید
چرا که ابراز حساسیت والدین موجبات ایجاد کنجکاوی و جلب توجه و پافشاری کودک درباره آن موضوع را بدنبال خواهر داشت
بدلیل توجه و صحبت و گفتگو افراد خانواده در این رابطه و از این قبیل مباحث مورد توجه کودک شما نیز واقع شده که امری است طبیعی
توجه کودک شما را نیز به خود جلب کرده و کودک شما از این طریق خواستار جلب توجه اطرافیان خود شده است
در ابتدا نسبت به این مسئله به هیچ عنوان حساسیت و مقابله ای نشان ندهید
با ایشان همراهی کنید و همبازی آن شوید
این مسئله و حل شدن آنرا به زمان بسپارید و با کودک خود مدارا نمایید در طول زمان با عادی نشان دادن این مسئله توسط شما و اطرافیان این موضوع کمرنگ و برطرف خواهد شد ان شاالله
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#پرخاشگری_کودک
سلام من۲۴سالمه و همسرم ۳۱
دخترم ۳ سالش هست
خیلی سر همه چیز عصبی میشه داد میزنه چنگ میزنه منو پدرشو میزنه اصلا هر چی وفق مرادش نباشه فوری عصبی میشه داد میزنه و طرف مقابلو میزنه
مثلا یک مورد اینکه یه چیزیو اول میخواد یه لحظه کار داری مثلا دیر بهش میدی یا میگی صب کن داد میزنه باز ندی چنگ میزنه می زننت
این کارهاش حتی باعث اختلاف منو همسرم میشه
نمیدونم چیکار کنم وقتی عصبی میشه و میزنه اون لحظه چه رفتاری بکنم ؟
چه کار کنم این عادتشو ترک بکنه؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام و وقت به خیر
دقت کنید در مرحله اول پیدا کردن علت رفتارهای کودک بسیار مهم است.
در صورتیکه فرزند شما شاهد دعواها و اختلافات پدر و مادر و جو متشنج خانه باشد بسیاری از این رفتارها طبیعی است چرا که بیش از تربیت کلامی تربیت رفتاری تأثیرگذار است.
پس لازمه کنترل خشم کودک ، کنترل خشم توسط والدین است.
در مرحله بعد محبت، بازی و تشویق کلامی در مواجهه با رفتارهای مثبت کودک بسیاری از رفتارهای منفی را حذف می کند.
نهایتا با توجه به سن پایین کودکتان پیشنهاد می کنم حتی الامکان نه مستقیم نداشته باشید. بهترین تکنیک حواس پرتی است و نهایتا در صورت تکرار این رفتارها بی توجهی و نادیده گرفتن بهترین عکس العمل در مقابل پرخاشگری های کودک است.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
سلام شبتون بخیر
ببخشید با کمال شرمندگی
ببخشید ی زوج جوان که پسر ۶ ساله دارند . متاسفانه و بدبختانه پسرشون یکبار شاهد رابطه مدر و مادر بوده . و حالا مادر این بچه بشدت غصه دار شده که چطور با این مسیله برخورد کنه و آثار این مسئله چطور پاک بشه . تشکر
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام
متأسفانه این اتفاق مثل آب ریخته شده است که قابل جمع کردن نیست.
به همین دلیل تأکید فراوانی بر روی مراقبت و تربیت جنسی صحیح در سنین مختلف می شود.
قطعا ما قادر به پاک کردن این صحنه ها از حافظه کودک نیستیم اما بهترین برخورد در چنین مواقعی حساسیت نشان ندادن و کنترل هیجانات خود است.
ضمن اینکه هر چقدر پدر و مادر پوشش مناسب و رفتار احترام آمیز با هم داشته باشند تاثیر مثبتی دارد.چرا که کودکان در سنین پایین از دیدن صحنه های این چنینی مضطرب می شوند.
محبت و بازی با کودک و پر کردن وقت ، فعالیت های جسمی مثل ورزش و ایجاد فضای شاد در منزل به آرامش کودک و کاهش تاثیرات این اتفاق کمک می کند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#عدم_وفاداری
#حاشیه_های_همسر
سلام وقتتون بخیر..من خانمی ۳۰ساله متاهل هستم یه بچه هم دارم..چندماه پیش درفضای مجازی من تحت تاثیر توجه وابرازعلاقه ای که با پیام های یه آقایی که پستو مقام بالایی داشتن وشخصیتشون برام جذاب بودقرار گرفتم ایشون هم متاهل هستن تویه محله زندگی میکنیم و با پیام های پی در پی ایشان باهاش دوست شدم وچندماه این رابطه ادامه داشت ..ازوقتی باهم آشنا شدیم بخاطر دلبستگی و ترس از گناهی که کردم افسرده شدم وحالا هم به درخواست من باهاش قطع رابطه کردم چندبار باهم تموم کردیم ولی باز یکیمون طاقت نیورده ازدوباره شروع کردیم نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم زندگی خودم دیگه برام لذت بخش نیس میدونم اشتباه بزرگی کردم توراخدا راهنماییم کنین
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️این عدموفاداری که شما در حق همسرتان مرتکب شدهاید، حتی اگر ایشان در حق شما ظلم هم کرده باشد،توجیهپذیر نیست.
←بهتر است در این زمینه بیشتر تأمل کنید. اگر مشکلی با همسرتان دارید سعی کنید از طریق مشاوره و گفتگو مشکلتان را برطرف سازید، نه اینکه با کسی دیگر رابطه برقرار کنید. این کار شما وضعیتتان را پیچیدهتر میکند. آیا فکر کردهاید که اگر همسرتان پی به رابطه شما ببرد چه عکس العملی از خودش نشان میدهد؟ تا کی قصد دارید این رابطه گناه آلود را ادامه دهید؟ فکر میکنید تا کی میتوانید این رابطه را از او مخفی نگه دارید؟ کافی است کمی به عاقبت این کارتان بیاندیشید آنگاه متوجه خواهید شد که مسیر نادرستی را انتخاب کردهاید.
⬅️ورود شما به این فضا ، آن هم با شخص متاهلی که اگر همسرشان از این موضوع مطلع بشود ، به شدت آسیب میبیند، کار نادرستی بوده است.
←اگر همسر این خانم به دلیل رابطه با شما ، برای این خانم کم بگذارد و حقی را ضایع کند، گناه این آسیبها علاوه بر اینکه به گردن همسرشان است، به گردن شما نیز خواهد بود.خودتان را جای همسر ایشان بگذارید ببینید علاقه شما و ابراز احساساتتان برای ایشان میتواند ناراحت کننده باشد یا خیر؟
⬅️با این حال ، این پشیمانی شما روزنه امیدی است در دل این تاریکی و نباید آن را نادیده بگیرید.
⬅️برای جبران این مسئله، بین خود و خدای خود توبه و استغفار کنید و از خدای متعال طلب بخشش کنید و البته ← به هیچوجه نباید این موضوع را با همسرتان در میان بگذارید.
←البته به خاطر حقی که از همسر و فرزندتان ضایع کردید ، با محبت کردن، انجام وظایف خود ، به دنبال جلب رضایت همسر و فرزندتان باشید.
⬅️آنچه که مسلم است اینکه مبادا زوجین در وظایف همسری خود به بهانههای مختلف اعم از فرزند یا شغل یا رفتارهایی نظیر غر زدن و بداخلاقی...کم بگذارند که زمینه این مسائل و حاشیهها را فراهم کنند.
⬅️در نهایت این شما هستید که تعیینکننده رضایت یا عدمرضایت خودتان از زندگی زناشویی میباشید.
⬅️ از رحمت خدا تا امید نشوید و به خدا اعتماد کنید و برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی «هنرِ زن بودن» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
✔️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عصبی_بودن_فرزند
سلام اول خیلی تشکر میکنم ازکانالتون از راهنماییهاتون من خیلی از حرفهاتون درس گرفتم شرمنده اگه وقت کردین سوال منم جواب بدین دخترم نوزده سالست خیلی زود عصبی میشه طاقت بازیگوشی برادر کوچیکش رونداره واینکه تازه فهمیدم چند سال پیش از طرف یکی از اقوام نزدیک همسرم مورد تجاوز قرار گرفته من این موضوع رو چطور به اون فرد وهمسرم بگم چون همسرم خیلی خونوادش رو قبول داره اصلا میگه خونوادم یک یکن چطور با اونا قطع رابطه کنم لطفا راه حل جلوم بذارید اجرتون با امام حسین
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔸همانطور که میدانید،زودرنجی،عصبانیت دلایلِ مختلفی مثل(مسائلدورانکودکی، نوجوانی،محیط،خانواده،توهین،تحقیرو...)دارد، و باعث تحریک پذیری،پایین آمدن آستانه تحمل و بروز رفتارهایی مثل (بدخلقی، ترشرویی و...) میشود و شرایط و محیطِ خانواده را پرتنش میکند و بر سایر اعضای خانواده تأثیر منفی میگذارد؛ بنابراین شما برای حفظ آرامش و مدیریت خانه خود به نکات زیر توجه کنید:
⬅️این عصبی بودن می تواند به این دلیل باشد که یکسری توقعات و انتظاراتی از شما یا دیگر اعضای خانواده دارد که در خانه یا محیط آن فراهم نمی شود و این باعث شروع بدرفتاری او می شود. بررسی کنید که او چه انتظاری از شما وبقیه در زندگی دارد که ممکن است به بهانه آن با شما و دیگران بدرفتاری کند. لذا با اصلاح یا حذف برخی از رفتارهایی که برای دخترتان حساسیت زاست می توانید زمینه عصبانیت ایشان را کم کنید و از آن طرف سعی کنید در یک شرایط مناسب که آرامش دارد درباره توقعات یا انتظارات بالایش یا سختگیری های بیجایش صحبت کنید.
⬅️به جای اینکه از او ایراد بگیرید یا مدام انتقاد و سرزنش کنید، سعی کنید بیشتر با روحیات او آشنا شوید، بپذیرید و با او همدلی کنید.
⬅️اگر می خواهید به دخترتان تذكری بدهید ، این تذكر پی در پی نباشد. یک بار به او تذكر بدهید و بگذارید كه تجزیه و تحلیل بكند. به او زمان بدهید. این نكته را به یاد داشته باشید كه شما باید حوصله داشته باشید و با صبر و تحمل كم كم زمینه ترک این عادت را در وی ایجاد كنید.
⬅️شنوندهی خوبی برای فرزندتان باشید و او را درک کنید.
⬅️ارتباط عاطفی خوبی با فرزندتان داشته باشید.
←فرزندان ما بیشتر از آنکه،گفتار و کلام ما برآنها تاثیر بگذارد،رفتار و منش ما را میبینند.
⬅️فضای خانه را امن،گرم و صمیمی کنید
⬅️نکتهی دیگر مدارا و صبوری در عین حال رفتار سازنده را باید در این دوران داشته باشید.
⬅️برنامهريزی برنامههایی كه لذت معنوی نوجوانان را افزايش ميدهد.
✔️ ارائه الگوی مناسب
✔️ارتباط با دوستان شايسته
⬅️به نگرانیهای دخترتان توجه کنید؛ سعی کنید با استفاده از مهارت همدلی فرصتی فراهم کنید تا فرزندتان دغدغه و نگرانی هایش را برای شما مطرح کند.
⬅️در مواجه با خشم رفتار پیشگیرانه داشته باشید و روابط خود را طوری مدیریت کنید که منجر به خشم و پرخاشگری نشود.
⬅️مسئله آسیبی که به دخترتان وارد شده را با همسرتان یا شخص دیگری در میان نگذارید ، چرا که ممکن است به دلیل عدم پذیرش ، آسیبها و مشکلاتتان بیشتر شود.
⬅️مانع ارتباط خانوادگی همسرتان نشوید ، ولی رفت و آمد خود و دخترتان را مدیریت کنید و اجازه ندهید مواجهه با برخی افراد باعث آسیبدیدن بیشتر دخترتان شود .
⬅️جهت راهنمایی بیشتر در این زمینه و البته بهبود حال دخترتان،آگاهیدهی و بالابردن عزت و اعتماد به نفس ایشان ، حتماً با یک مشاور امین به صورت حضوری یا تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_خانواده_همسر
#همجواری_با_خانواده_همسر
سلام وقت بخیر
بنده خانومی ۲۴ساله هستم که ۴ساله ازدواج کرده ام و طبقه بالای خانواده همسرم زندگی میکنم..همسرم پنج تا برادر هستند که هیچکدام درشهرما زندگی نمیکنند مسولیت پدر و مادر همسرم برعهده ای ما هستش و همسرم همیشه انتظار دارد که ما پیش انها باشیم و من بیشتر اوقات از این شرایط و رفت امدها خسته میشم..لطفا راهنمایی کنید من چیکارکنم.باتشکر
دریافت سوالات یکشنبه ها راس 21.00 لطفا فقط یکشنبه ها راس ساعت 21.00 سوالاتتان را ارسال نمایید.:
سلام وقت بخیر اقای پوراحمد
بنده خانومی ۲۴ساله هستم که ۴ساله ازدواج کرده ام و طبقه بالای خانواده همسرم زندگی میکنم..همسرم پنج تا برادر هستند که هیچکدام درشهرما زندگی نمیکنند مسولیت پدر و مادر همسرم برعهده ای ما هستش و همسرم همیشه انتظار دارد که ما پیش انها باشیم و من بیشتر اوقات از این شرایط و رفت امدها خسته میشم..لطفا راهنمایی کنید من چیکارکنم.باتشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
خواهر عزیزم، اولا دقت داشته باشید که خدمت به پدر و مادر توفیق و برکت است که نصیب شما و همسرتان شده است آن هم از میان ۵ فرزند قرعه بنام همسر شما افتاده است، پس این مسئله را نیک بدانید.
مردانی که متعهد خدمت به والدین خودشون هستند ، همسران مسئولیت پذیر و دلسوزی هستند و در رابطه زوجی باید یک خانم با مهارت این حُسن اخلاقی را مدیریت کند نه اینکه وسیله ای برای سرزنش و گلایه از همسرش شود.
این همجواری البته اگر مدیریت نشود بعد از مدتی دلزدگی خستگی و احساس عدم استقلال در زوجین به وجود میاره چرا که سطح انتظارات بالا رفته ولی شرایط فردی و خانوادگی ثابت نمی مونه در طول زمان، لذا بهتره قبل از اینکه برای وقتتون برنامه ریخته بشه برای وقتتون برنامه بریزید.
مثلا اگر هر شب رفت و آمد دارید، یک روز در میان بشه، روزی که نمی رید، القا نشه دلخوری و کدورتی هست، با تماسی که این هفته برنامه مطالعاتی دارم، برنامه نظافتی دارم بعضی روزها خسته میشم یا وقت کم میارم، یا این هفته ورزش میکنم سه روز در هفته داخل منزل ، و... یعنی برای وقت خودتون برنامه داشته باشید و اون سر رابطه رو هم رها نکنید سعی کنید مادر یا پدر همسر رو در جریان بزارید و همدلی و همراهی اونها رو هم برای انجام اموراتتون همراهتون داشته باشید. این وسط اصلا ایرادی نداره که زمانهایی که شما فرصت نمی کنید دیداری با خانواده همسر داشته باشید ایشون خودشون به پدر و مادرشون یه سری بزنند، مثلا بیا آقا من این کتلت ها رو امشب پختم بابا دوست داره براشون ببر و احوالی هم بپرس بعد بیا که با هم شام بخوریم.
یعنی خود شما برنامه ریختی پیشنهاد دادی و ایشون رو به اون سمت سوق دادی و نه تنها اعتماد همسرتون رو دریافت می کنید از حسن نیت و مدیریت این رابطه بلکه ایشون انگیزه پیدا میکنند که همون طور که با شوق سمت والدین برن با همون اشتیاق هم زودتر برگردن نزد شما.
کلاس هنر زن بودن و تعامل با خانواده همسر استاد پوراحمد رو حتما استفاده بفرمائید.
موفق و پر توفیق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#خواسته_یا_نیاز_کودک
سلام وقتتون بخیر باشه، ازدواج کردم و باردارم
آیا بچه ها هر وقت یک چیزی میخوان باید بهشون داد مثل خوراکی ؟؟؟؟
خواهر ۶ساله ام همش برای چیزا گریه میکنه و وقتی یک چیزی براش تعیین میکنی ،همش گریه که نه ، من حتما میخامش یا بیشتر میخام ، اصلا هم به حرف بقیه گوش نمیده و مدامم گریههه و ساکت نمیشه ،من اصلا تحمل این سروصدا هاروندارم و باهاش دعوا میکنم
و ......🥺🥺🥺 چیکار باید کرد؟؟؟
و برای اینکه بچه اینجور حریص غذای بیشترنشه و خسیس هم نباشه و همش تو ذهنش نیاره که مال اون بیشتر بود یا کمتر ، چه بایدکرد؟؟
ممنون 🌺
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
در برخورد با انتظارات بچه ها باید به دو لحاظ تفکیک قائل شد، یکی شرایط سنی بچه ها و یکی اینکه اون چیزی که بچه طلب میکنه خواسته اش هست یا نیاز کودک هست.
مسلما نباز باید مرتفع شود اما خواسته کودک با توجه به ظرفیت مالی، شرایط خانواده، فرهنگ، .... مرتفع میشه.
مثلا بچه ۲ ساله ای که آب طلب میکنه نیازش هست، اما بچه ۶ ساله ای که آب طلب میکنه با توجه به اینکه نیاز کودک هست اما با همراهی خودش نیاز رو برطرف می کنیم تا کودک کم کم بتونه این نیاز رو برای خودش مرتفع کنه.
اما در مورد بقیه امور ، ببینید اینکه بچه ای مدام داره گریه میکنه برای هر نیاز و خواسته ای جای بررسی داره، باید حتما به مشاور مراجعه بشه و رابطه کودک و مادر بررسی بشه.
احتمالا در رابطه کودک احساس ناامنی و دوست نداشتنی بودن رو میکنه و وقتی از شدت اضطرابش بیقراری و گریه میکنه باز هم مورد دعوا و سرزنش قرار بگیره، خب نه تنها اون اضطراب کودک برطرف نشده که به شدت ناامنی اون اضافه میشه.
بهترین کار اینه در اون لحظه خودتون رو جای بچه بزارید ، از زاویه نگاه اون به مسئله نگاه کنید از زاویه نگاه یک کودک ۶ ساله، نه یک خانم ۲۰، یا ۳۰ ساله تا درک و همدلی با بچه اتفاق بیفته.
قسمت دوم سوالتون، هم بچه ها اولا بر اساس مشاهدات و ویژگی تقلید خیلی از صفات مثبت و منفی رو یاد میگیرن، برای روحیه بخشندگی هم همینه ولی گاهی والدین بخاطر نگرانی ها افراطی یا انزجار خودشون از برخی صفات شخصیتی به محض دیدن کوچکترین علامتی یا تذکر میدن، سرزنش میکنن یا برچسب میزنن و چه بسا پاداش و تشویق میکنن، در صورتیکه خود این دستکاری ها نقطه مقابل حس استقلال طلبی بچه ها میشه و مقاومت ایجاد میکنه. لذا مفهوم حس مالکیت برای برخی بچه ها ممکنه زودتر و برخی دیرتر جا بیفته ، اصرار و الزام نداشته باشیم و روی رفتار خودمون تمرکز داشته باشیم و نه اینکه نقش بازی کنیم، کودک در مسیر طبیعی زندگی آنچه باید یاد خواهد گرفت وقتی بستر و زمینه برای رشد غنی و فراهم باشه.
انشاالله موفق باشید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#بد_دهنی
#عدم_برنامه_مالی
عرض سلام و احترام
من وهمسرم با اختلاف سنی ده سال حدود ۲۰ ساله که با هم ازدواج و صاحب ۴ فرزند میباشیم .شغل شوهرم آزاد هست اما ایشان اصلا برنامه مالی و اقتصادی منظمی ندارن وهیچ گونه پس اندازی نداریم
واینکه آقام اصلا ادب کلامی نداره و مدام حرفهای نامربوط میزنه به طوری که فرزندان هم اینچنین شدن و در خانه احترامی نسبت به یکدیگر وبه خصوص باباشون ندارن
لطفا راهنمایی بفرمایین چه کار کنم؟؟؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم ، به توانایی همسرتان ایمان داشته باشید و بدانید هرکسی با هرعیب و ایرادی که داشته باشد دارای خوبی ها و حسناتی هست .
طبع و شخصیت همسر شما شاید دارای خصوصیاتی باشد که باب میل شما نباشد ، اما حتما با حفظ اقتداردهی صحیح و احترام به شخصیت ایشان ، میتوانید کم کم به ایشان در جهت مدیریت مالی کمک کنید .
در مورد بدهنی و بی احترامی بچها در خانه ، اگر از خودتان شروع کنید و با سعه ی صدر و احترام به همراه شادی و نشاط با فرزندان و همسرتان برخورد کنید ، بطور ناخودآگاه روی فرزندانتان اثر مثبت دارد ، هرچند امید هست ، همسرتان همانند فرزندان به مرور زمان رفتارش تغییر کند .
درهرحال برای بهترشدن آرامش خودتان ، و حل مشکل بطور ریشه ای با یک مشاور امین به صورت حضوری ارتباط داشته باشید .
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_رشته_تحصیلی
#تربیت_دینی
سلام روزتون بخیر بین دوراهی موندم خیلییی وقته اما نمیتونم تصمیم درست را بگیرم ببخشید سر بسته گفتم مربوط به دورشته تحصیلی هستش روایتی یا سوره ای که بتونه کمک کنه تصمیم درست را بگیریم نداریم؟ بنده به هر مشاوری اعتماد ندارم خود شما در زمینه تحصیلی مشاوره نمیدید یا کسی که مورد اطمینان باشه را معرفی کنید
یک سوال دیگه بچه من همیشه قران را از ما طلب میکنه ماهم با توجه به حساسیتی که درباره احترام به قران داریم میترسیم بی احترامی بشه واز این کار خود داری میکنیم از طرفی میترسم این شوق بچه کم بشه به نظرتون تصمیم درست چیه ؟ سن بچه 4 سال است
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
در خصوص سوال اول در مرحله اول پیشنهاد می کنم با تحقیق و بررسی و در نظر گرفتن زمینه استعداد و علاقه و ارزش های شخصی خود رشته تحصیلی مد نظر خود را انتخاب کنید. اساسا قوه تعقل و قدرت انتخاب به همین دلیل در وجود ما انسان ها قرار داده شده است.حتی استخاره هم همه جا نه جایز است و نه پیشنهاد شده است.
در خصوص سوال دوم شما بهترین راه برخورد با کودک در این مواقع حواس پرتی و جایگزین کردن است. ظاهرا کودک علاقه به کتاب دارد پس کتابهای جذاب برای او تهیه کنید و در دسترس او قرار دهید. سعی کنید برای آشنایی او با قرآن قصه های قرآن متناسب با سن او را برایش تعریف کنید و او را به این طریق با قرآن مأنوس کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#عدم_کفویت_اعتقادی
سلام و خدا قوت خدمت استاد بزرگوار،ممنون و سپاسگذارم بابت کانال بسيار ارزشمندتون، اجرتون با امام حسین انشاءالله ،من ۱۴ ساله ک ازدواج کردم ،زندگی خوب و آرومی دارم،همسرم بسيار مرد خوبی هستند،همديگر و خیلی دوست داریم،ولی متأسفانه ی مشگل بزرگی ک همسر بنده دارن اینکه هیچ اعتقادی ب پرداخت خمس ندارن،از نظر اعتقادی هم معمولی هستن،ولی من هرچقدر هم ک باهاشون صحبت میکنم ک خدا توی قرآن پرداخت خمس و زکات رو گفتن،باعث زیادی رزقمون میشه ولی ایشون اصلا گوش ب حرف من نمیدن،الان وظیفه ی من بعنوان یک زن در خانوادم چی هست،ممنون میشم پاسخ بدین🙏🙏
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در خصوص سوال شما از نظر فقهی نظر مرجع تقلید خود را جویا شوید.
اما از نظر رفتاری پیشنهاد می کنم از تذکرات پی در پی پرهیز کنید.
تذکر دادن مدام اقتدار همسر شما را خدشه دار می کند و تاثیر گذاری حرف شما را کاهش می دهد. دقت کنید هیچ مساله ای نباید احترام و محبت بین شما و همسر خود را تهدید کند.
سعی کنزد روز به روز به عنوان یک زن معتقد اخلاق حسنه را در خود تقويت کنید.
زمینه رفت و آمد با خانواده های معتقد و پایبند به اصول مذهبی را فراهم کنید. قطعا این رفت و آمد ها و این افراد می توانند بر روی طرز فکر همسر شما اثر مثبت داشته باشند.
و نهایتا از ویژگیهای مثبت ایشان تقدیر کنید. این قدردانی باعث تمایل بیشتر ایشان به جلب رضایت بیشتر شما می شود.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#مسئولیت_گریزی_کودکان
سلام دخترم 7 سالش هست وکلاس اوله تکالیف و مشقش رو نمینویسه باید من بگم همش که مشقت مونده بنویس.ازش چشم بردارم یا بخوابم این هم سریع میزاره کناروانجام نمیده. اصلاً علاقه ای نشون نمیده به درس. هرچقدرم باهاش حرف میزنم یا بعضی موقع دعواش میکنم یا میگم قول بده بخونی من ناراحت میشم غصه میخورم تو نمیخونی قول میده ولی باز همونجور هست. چیکار کنم که خودش درساش رو بخونه و من نگم انقدر. خودم باردارم و واقعاً خسته شدم. ممنونم ازتون🙏
🌸 به نام خداوند یاریگر 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز نگرانی شما قابل درک هست ولی به این موضوع فکر کنید تا کجا من مادر باید در تعقیب و گریز کودکم برای انجام تکالیف و انشالله در آینده بقیه مسئولیت های زندگی اش باشم،رهاش کنید بزارید خودش نتیجه مشق ننوشتن هاش رو ببینه. تکلیف مدرسه قراری بین دانش آموز و معلم هست با ورود بیجا به رابطه خودتون آسیب نزنید و نکته حائز اهمیت اینکه اگر واقعا یادش میره یک الی دوبار تذکر بدهید ولی رهاش کنید تا خودش نتیجه کارش رو ببینه ما والدین فکر میکنیم با هل دادن فرزندان به اونها خدمت میکنیم ولی تا کی می تونیم اونها رو هل بدیم ، رهاش کنید تا خودش مسئولیت زندگیش رو بپذیره اوایل مثل راه رفتن کودک همراهی کنیم و تذکر بدیم ولی نه اینکه مثل یک مامور بالای سرش وایسیم تا انجام بده ، بلکه چند تذکر ساده بدیم و رد بشیم.
صوت استاد پور احمد رو هم فراموش نکنید حتما حتما گوش بدید.
#طلاق
سلامخدمتاساتید بزرگوار،خواهریدارم 27سالهومتاهلویکفرزندپسردارد،همسرخواهرمزمینپدرمرابدوناجازهفروختدومیلیاردبدهیبالاآورد،خواهرم6ماهخونهمادر شوهرش(خاله)بودوبخاطردلتنگیزیاد الانخونه پدرم هستوهمسرشهمبرای کار پیدا کردن همش امروز و فردا
میکنهوهرپولیکهبهاوکمکمیکنن،سریع
خرجشمیکنهوبرایتوجیه،پشتسرهم دروغمیگوید،ادامهزندگیبااینفرددرسته؟
🌸به نام حضرت دوست🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز واقعا شرایط سختی هست و دلسوزی شما کاملا قابل درک هست،
ولی این دلیل نمیشه شما به عنوان خواهر ایشون براش تصمیم بگیرید، این تصمیم رو به خودشون واگذار کنید و در این مسائل مسئولیت زندگی دیگران رو نپذیرید حتی اگر عزیزترین شخص زندگی شما باشند.
دوست عزیز مسئله جدایی مسئله بسیار مهم و چند جانبه هست زیرا یک بانو بعد از طلاق صدمات زیادی رو متحمل میشه پس باید بر اساس دلیلهای محکم اقدام به جدایی کنه که بتواند سختی های بعدی رو تحمل کنه . حالا فقط بر اساس یک دلیل اون هم شکست مالی بدون در نظر گرفتن بقیه موارد اقدام صحیح نیست.
دومین نکته طلاق راه هست ولی آخرین راه خواهر شما باید راهای دیگر رو امتحان کنه اگر جواب نگرفت سراغ طلاق بره.
نکته مهم از خود خواهرتون بخواهید مشاوره بگیرند ،و اینکه رابطه شون ترمیم و محکم کنند. (دوست عزیز ما باید نقاط ضعف رابطه خودمون رو پیدا و برطرف کنیم چون جز از طریق یک رابطه محکم و عمیق نمیتوانیم دیگران را به سمت تغییر سوق دهیم .
بعد از اصلاح رابطه کم کم همسرشون رو به مشاوره و تغییر سوق بدهند در این راه از توسل و توکل و امتحان تمام راهها کوتاهی نکنند، اگر تمام تلاششون نتیجه نداد اونوقت اقدام به تصمیم گیری در رابطه با طلاق کنند.
همیشه بدانید صدمات طلاق زیاد هست و تصمیم برای این امر پر مخاطره باید بر اساس مبناهای محکم صورت پذیرد.
#بازی_با_اندام
#کودکان
#مسائل_جنسی
با سلام و آرزوی سلامتی. من پدر دو پسر ۶ و ۴ ساله هستم. پسرهای ماخیلی اوقات بااندامخود بازی میکنند. مدتی هست که دیده میشود به شوخی و خنده اندام خود را به هم نشان میدهند. نتیجتاً با خشم و عصبانیت ما مواجه میشوند اما تاثیر ندارد... چندين بار تکرار شده، متاسفانه من نمیتوانم در این مورد کنترل خشم کنم. چه باید کرد؟ بچههای ما در امور شخصي کاملا مستقل هستند ،حمام، دستشویی خودشان میروند. مسائل جنسيتي رعايت میشود اما...
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم #بهروزبیاتی
با سلام خدمت مادر گرامی 🌺
✔️در این مورد صحبتها و منابع زیادی در دسترس هست .
✔️در کانال پاسخگویی کلمات مربوط را جستجو کنید و از راهکارهای مشاورین بهره ببرید .
✔️به هر میزان که اطلاعات و آگاهی ها در مسئله ای بالا باشد مهارتهای واکنشی و عکس العمل مطلوب تر و در نهایت نتیجه بهتری حاصل خواهد شد .
✔️گاهی فقط دغدغه ها در ذهن شکل میگیرد و راهکارهای عملی به دنبال ندارد ،لذا شما مادر گرامی را به 👇
✅صبوری
✅آرامش
✅آگاهی
دعوت میکنم .
✔️در ابتدا باید بدانید این مسائل در گذر زمان بهبود و برطرف خواهد شد ،شما باز با همچنین صحنه هایی روبه رو خواهید شد
✔️عدم واکنش سریع 🌷
✔️عدم پرخاش 🌷
✔️به رو نیاوردن🌷
✔️داد و بیداد نکردن 🌷
✔️عدم تنبیه بدنی 🌷
......
در مرحله اول است .و کمک شایان توجهی به رفع این موارد خواهد کرد .
✔️سعی کنید به علل،ریشه و بستر این گونه رفتارها تمرکز کنید .
❌آیا دوستی،کودکی در فامیل این موارد را بیان و آموزش داده
❌آیا فیلم و رسانه ها در این امر دخیل بوده اند.
❌ایا یکی از برادرها در این کار پیش قدم بوده و هست ....
سرمنشا را بیابید و سعی در حل کردن،قطع نمودن آن سرمنشا کنید .
✔️کودکان خود را با هم تنها نگذارید .
✔️در صورتی که با هم بازی میکنند درِ اتاقشان را بخواهید باز بگذارند (غیر مستقیم)
✔️در طول بازی به بهانه هایی به اتاق شان سرکشی کنید ،حضور شما را داشته باشند و لِحاظ کنند .(کنترل گری غیر مستقیم)
✔️فضای معنویت را در خانه و در مدل تربیتی خود لحاظ ،و بیشتر کنید .
✔️بچه ها رها و....نباشند ،گاهی بازیهای دسته جمعی طراحی و اجرا کنید .
✔️برایشان برنامه داشته باشید .
تنهایی و عدم برنامه بزرگترین آسیب هست .....
✅✅الگوی عملی رفتار ،برنامه،بازی و.....باشید .
وقتی انرژی و زمان کودکان با برنامه های جذاب و خلاق پر شود آنها فرصت فکر کردن و رفتن به این چنین فضاهایی نخواهند داشت .لذا
همراهی خود را بیشتر کنید ،بازیهای جدید و خلاق را به کودکانتان پیشنهاد و در فراهم کردن مقدمات آنها همراهشان باشید .
مثل کتاب خوانی
اجرای نمایش
ب طور غیر مسقیم و مجزا ،با دیالوگهای کوتاه آنها را متوجه اندامهای خصوصی و نحوه مراقبت و محافظت خود در برابر دیگران نمایید (کوتاه و.....)
✔️تایم حمامشان را چک کنید ، که خیلی طولانی نشود ،چند بار به بهانه های مختلف سر بزنید و .....(کنترل گری غیر مستقیم )
پیشنهاد میکنم حتما از مشاوره تلفنی با مشاورین مجموعه بهره ببرید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خرجی_خانواده_همسر
#اقتصاد
سلام و خسته نباشید
بنده ۲۳ سالمه و همسرم ۲۷ چندماهی میشه ک ازدواج کردیم مستاجر هستیم و درآمد آنچنانی نداریم.پدرشوهر بنده از لحاظ جسمی سالم هستن ولی درآمد شغلی ندارند. هراز گاهی از همسرم درخاست پول میکنه یه جوری شده که عادت کرده از ما پول بگیره. من خیلی عصبی میشم چون ب انداره ی کافی مشکل مالی داریم خودمون.هرسری ک پول میخاد بین ما جر و بحث راه میوفته. من چیکار باید بکنم؟؟ 😞😞نباید مخالفت کنم ؟؟
پاسخ #مشاور امین کانال همسران خوب ،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی 🌺
ذکر چند نکته کلی :
✔️مسائل خود را به بحث و جدل نکشانید ،زندگی پُر است از بالا و پایین ها،تفاوت ها و چالش ها .
✔️با بحث کردن ،احترام و پرده حیا دو طرف از بین خواهد رفت .
✔️فرمودید اوایل زندگی مشترک هستید حتما اصول و قواعد را مطالعه و آگاهی ها را در این زمینه کسب کنید که ان شاء الله بعدها حسرتی نداشته باشید .
✔️برای مشکلات دنبال راه حل باشید ،با بحث و ایجاد دلخوری راه به جایی نخواهیم برد .
✔️در حل مسائل باید راهکار به همسر و طرف مقابلتان پیشنهاد دهید اینکه یک طرفه نگاه کنید و فقط ممانعت از پرداخت پول داشته باشید نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد کرد .
✔️لذا 👆خودتان با تمرکز چند نمونه از این پیشنهادها و راهکارها را یادداشت کنید و به همسرتان پیشنهاد دهید .
✔️نحوه گفتگو،زمان و .....همه را در نظر بگیرید که هر دو حسّ خوبی از این گفتگو حاصل کنید .
✔️به عنوان نمونه :سعی کنید برای پدرشوهرتان یک موقعیت شغلی ایجاد کنید ،اگر سرمایه ای دارد و نمیداند و یا ترس و....دارد سعی کنید با همان یک مغازه و.....برایش افتتاح کنید .
✔️انگیزه لازم برای سرکار رفتن و داشتن شغل برای او ایجاد کنید .
✔️طرد کردن او ،ندیدن نیازهایش و.....فایده اژ ندارد ،باید عوامل این اهمال و سستی در او شناسایی و در مرحله بعد به درمان و برطرف کزدن آن نمود .
✔️با همسرتان همدردی کنید .
نوع ادبیات گفتگو تاثیر گذار است .
ب عنوان نمونه :❌باز پدرت پول خواسته 😏چرا ما باید بهش پول بدیم .....😏❌
✅تو این اوضاع درخواست پدرت هم ذهنت رو مشغول کرده ،میدونم که خیلی براش احترام قائل هستی .✅
✔️سعی کنید بدِ خانواده همسر را بازگو نکنید این کار شکاف و فاصله ایجاد خواهد کرد
✔️هیچ وقت همسرتان را در موقعیتی قرار ندهید که بین شما و خانواده اش قرار بگیرد و ناچار باشد یکی را انتخاب کند.
✔️اگر مبلغ بالایی نیست و هر از چند گاهی میباشد سعی کنید حساسیت خود را کمتر کنید ،صبوری و آرامش زندگیتان را بر هم نزنید .
✔️اجازه سوء استفاده ندهید اما اگر تا آن حد نیست و نیت پدر شوهرتان هم این مورد نیست پس کم کم حل خواهد شد .
✔️ب هر حال فرزندان و ظایفی در مقابل پدر و مادر دارند ،در انجام این وظایف همراه همسرتان باشید .(یک طرفه نگاه نکنید)
✔️برای رفع مشکلات مالی خانواده خود هم دنبال راهکارها باشید .....
✔️روزی را خداوند میدهد و با بخشش از آن کم نخواهد شد،توکل و امیدتان به روزی دهنده باشد ،البته عرض کردم تا جاییکه سوء استفاده حساب نمیشود و......
✔️برای راهکارهای بیشتر پیشنهاد میکنم یک مشاوره تلفنی با مشاورین مجموعه داشته باشید تا هم ابعاد مخالفت شما ،آن هم با بحث و....را برایتان بازگو شود هم چند نکته برای ارتباط بیشتر با همسرتان .....
در پناه حق باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#زود رنجی _نیاز به ازدواج
با سلام و وقت بخیر،من یه دختر 17 ساله مذهبی هستم،خیلی تلاش می کنم خوش اخلاق باشم و رفتار هایی که شایسته یک شیعه امام زمان عج هست رو داشته باشم اماپیش میاد که خانواده میگن اخلاقت خوب نیست و..این باعث ناراحتی زیاد من میشه و این احساس رو بهم میده که کسی منو درک نمیکنه باید چیکار کنم؟ازطرفی نیاز به ازدواج دارم اما احساس می کنم با این اخلاقم فرد مقابل رو دلزده می کنم،لطفاراهنمایی بفرمایید.
🌸پاسخ #مشاور کانال همسران خوب، سرکارخانم# پورشفیعی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام علیکم دختر گلم
🦋عزیزم اجازه بده ازنکته دوم شروع کنم پاسخگویی رو .
🦋اینکه ازدواج احتیاج به روحیه پذیرش عیوب و انعطاف داره .درسته که شما دختر خوبی هستی اما اینکه همه ی ما آدم ها یه سری عیوب داریم چیز طبیعیه . اما وقتی عیبهامون رو بهمون میگن دو نوع برخورد می تونیم داشته باشیم .
۱. ناراحتی و رنجش وافسردگی (واکنش بد منفی ونگه دارنده ).
۲.ناراحت میشیم اما متوقف نمیشیم وبرای رفع عیبمون تلاش میکنیم (واکنش مثبت ورشد دهنده).
خداروشکر شما هنوز جوانی درابتدای راه .تلاش برای برطرف کردن عیوب درمسیر رشد دادن خودمون بسیار ارزشمند و چیزی که خداوند از ما میخواد .اگه دراین مسیر موفق باشید مطمئنا در ازدواجتون هم موفق تر خواهید بود .برای ازدواج عجله نکنید .برای خودسازی تلاش کنید .مواردی رو هم که جهت خواستگاری میان حتما با کمک مشاور بررسی کنید .اگر بسیار زود رنج هستید احساس می کنم هنوز درانتهای دوران نوجوانی هستید .انشالله بعد از گذر کامل از نوجوانی ازرنجش شما کم بشه خود زود رنجی در ازدواج مشکل سازه .روی این موضوع کار کنید .
🦋انشالله موفق باشید 🌸
🦋انشالله موفق باشید.
#رازداری همسر
سلام خدمت مشاورین محترم خدا اجرتون بده
منو همسرم یازده ساله ازدواج کردیم
تا الان طبقه بالاخونه مادرشوهرم زندگی میکردیم، یک ماهی میشه به لطف خدا تونستیم مستقل بشیم، مادرشوهرم عادت داره توی تمام مسائل زندگی بچه هاش نظر بده و پرس و جو کنه تا الان که پیششون بودیم به تبع از همه چیز سر درمیآوردن ولی الان که مستقل شدیم دوست دارم کمتر بشه که باید همسرم همکاری کنه و همه چیز رو ریز به ریز نگه تا اونم پشتشو نگیره، چطور متوجهش کنم؟ دیگه چهل سالشه ولی هنوز عین بچه مدرسه اییا ریزبهریز همه چیزو میگه، امروز میخوایم بریم فلانجا، تعمیرکار کولر میاد،میخوایم اینو بخریم، همسایه اینو گفت اونو گفت، تمام جزئیات همه چیزو میگه
🌸پاسخ #مشاور کانال همسران خوب،سرکارخانم #پورشفیعی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام علیکم خواهر بزرگوار
🦋نکته اینجاست که عادتها درطول زمان وبه مرور شکل میگیرن و کنار گذاشتن اونها هم احتیاج به زمان داره وهم اراده داره، در همین راستا سعی کنید این موضوع رو بدون تنش با همسرتان درمیان بگذارید (درمواقعی که همسرتون پذیرش داره )ودرنوع گفتن دقت کنید که به نحوی زمینه لجبازی همسرتان رو بیشتر ایجاد نکنه .وبهشون زمان بدید مطمئن باشید خود فاصله گرفتن باعث میشه این قضیه روز به روز کمرنگ تر بشه .
🦋به خودتون هم زمان بدید سعی کنید روی گفتن مسائلی که خیلی گفتنشان باعث حساسیت و دخالت نمیشه ، حساس نباشید و مسائلی که براتون اهمیت ویژه ای داره درخواست کنید که گفته نشه .
🦋 انشالله موفق باشید .
#از_پوشک_گرفتن
من خانونی هستم 31 ساله که دو فرزند دارم یکی 9 ساله و دیگری 3ساله و نیم
سر اتفاقاتی که خیلی طولانی میشد بنویسم همسرم کارشون در شهر دیگر و ما شهرستان هستیم و فقط پنجشنبه جمعه ها خونه هستند پسر کوچکم را چند بار اقدام کردم از پوشک بگیرم از 2سالو نیم که بود نشده و اصلا نمیگه بریم دستشویی جایزه براش گذاشتم هر کاری کردم لجبازی میکنه حالا نمیدونم به خاطر این اتفاقات یا تنبلیش میکنه متوجه میشه ولی نمیاد بریم دستشویی و سوال بعدی که ازتون داشتم اینه که من همسرم اول طلبه بودن بعد شغل ازاد دارن 7سال طلبه گی خوندن ولی خیلی شغل عوض کردن و حتی تهرانم دوسال رفتیم و چندبار کم اوردن الان در شهرستان خونه کوچکی خریدیم و برای کار اومدن شهرمون باز واینستادن و رفتن مشهد میترسم از دستش بدم خونه ای که خریدیم صلاح اینه که برم پیش همسرم زندگی کنم یا برای نگه داستن خونه شهر خودمون بمونم🙏😔😔
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر 🌺
✔️زمان مناسبی را برای این کار انتهاب فرمایید ،زمانیکه احساس کنید فرزند شما این توانایی را دارد،مفهوم دستشویی رفتن را متوجه میشود و امادگی کافی برای این کار پیدا کرده
از مقایسه در این امر پرهیز کنید
عجله و شتاب زدگی نداشته باشید
متاسفانه شما این موارد را لحاظ نکردید و این باعث شده مدام و برلی چند بار این کار را شروع کردید ولی دوباره به حالت قبل برگشتید که این آسیبهایی به دنبال دارد .
✔️مدارا کنید ،پرخاش در این زمینه نداشته باشید
✔️حوصله و صبر کافی در این موارد بسیار کارگشا است .
✔️به او نشان دهید که دستشویی رفتن یک کار عادی است و هر کسی برای رفع مشکل این کار را انجام میدهد.
✔️پافشاری بیش از اندازه روی این مسئله نداشته باشید
✔️میتوانید توضیحاتی از منظر بهداشتی و خود مراقبتی به او بدهید .
✔️از نظر پزشکی بررسی کنید موردی نباشد (مثل سوزش موقع ادارار،یبوست یا.....)
و اما مسئله دوم ::
✔️ابتدا بررسی کنید که آیا همسرتان دچار عدم تصمیم گیری و ناتوانی اداره مالی زندگی است و به اصطلاح عقل معاش در او ضعیف است یا موارد دیگری در تغییر شغل و...همسرتان موثر است .
✔️اگر احساس میکنید مدیریت مالی ندارد میتوانید با همراهی و تشویق او به شرکت در دوره ها بخواهید که مهارت شغلی کسب کند .
✔️اگر برای تحصیل به شهر دیگری که امکانات بهتری دارد میروند ،صبوری کنید تا دوران تحصیلشان تمام شود ....
✔️بیشتر سعی کنید علت نبودن را بررسی کنید .
✔️در کل دور از خانواده هم برای ایشان هم شما و فرزندانتان آسیبهایی دارد
سعی کنید در فضایی ارام و به دور از قضاوت و منفی نگری مسئله را با ایشان در میان بگذارید و از خود ایشان راهکار معقولی طلب کنید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#روابط_با_همسر
با سلام بنده خانمی هستم که ده ساله ازدواج کرده ام یکی از مشکلاتی که دارم اینه که شوهرم هر وقت که باهاش حرف میزنم ( کلا حرف های روزمره) زیاد گوش نمیکنه و توجه نمیکنه و واکنش خاصی نشون نمیده برا همین زیاد باهاش حرف نمیزنم چون دوست دارم توجه نشون بده
از اون طرف اگر مثلا خواهراش و مادرش و خونوادش مثل همون حرف های من بزنن اینقدر قشنگ گوش میکنه و بهشون نگاه میکنه و واکنش نشون میده.!!!!!
بیشتر وقتا هم دوست داره که من یا دعوتشون کنم یا براشون غذا درست کنم و ببرم ، یا همیشه دوست داره خواهراشو سوار ماشین کنه وقتی جایی میرن، کلا یه اخلاقای اینجوری....
شاید بگید فضا رو جذاب کنید اما فضای خانه پدریش مثل فضای خونه ی خودمونه اما هر وقت اونجا میره گوشیشو میزاره کنار و خیلی سر حال هست ولی تو خونه که میاد بیشتر گوشی دستشه....موندم که این خونوادش چکار میکنن؟!!!
در ضمن شوهرم فرزند آخر خانواده هست.
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر 🌺
✔️کمی از حساسیت خود کم کنید و در یک فضایی آرام و به دور از پیش داوریها بار دیگر به مسئله نگاه کنید .
✔️گاهی تکیه ها و حساسیتهای بیجا باعثتشدید و تقویت رفتار منفی و رفتاری که ناخوش آیند ما است میشود .
✔️به جای گلایه از اینکه چرا با خانواده اش رابطه بهتری دارد ،ببینید چرا همان رابطه را با شما ندارد ؟؟!!
✔️به دنبال ریشه ها و عوامل زمینه ای باشید
آیا غر میزنید؟آیا او را درک نمیکنید ؟آیا یک سویه صحبت میکنید و.....
✔️هنر و مهارتهای کلامی خود را بالا ببرید ،اگر در این زمینه کتاب یا ویسها ی مربوطه را گوش دهید به احتمال زیاد حلقه مفقوده و علت را پیدا خواهید کرد .
✔️گاهی اوقات ما در صحبتهایمان سرزنش ،به کردن غرور طرف مقابل یا مخالفتهای مدام و.....را داریم و این باعثدلزدگی میشود .
✔️حتما یک مشاوره تلفنی داشته باشید .
✔️نگران نباشید موضوع آن قدر پیچیده و حاد نیست و با چند تمرین و تمرکز حل خواهد شد .
✔️اگر در رابطه کوتاهی یا ...دارید باید بپذیرید ،قدم اول در رفع مشکل ،"پذیرش"است .
✔️متاسفانه با اعضای خانواده عادی تر برخورد میکنیم و گاهی آن هیجان و علاقه برای برقراری رابطه کمرنگ میشود (شاید به علت اینکه گمان میکنیم همیشه در کنار هم هستیم)لذا قدری هم طبیعی است .
شما هر شب در کنار یکدیگرید ولی خانواده را هر از چند گاهی میبینند.
✔️سعی کنید به جای تمرک روی نقاط منفی ،نقاط مثبت همسرتان را بیشتر ببینید ،ان زمان کمتر دلخور میشوید و حس و حال خوب به رابطه تان برمیگردد.
✔️تنوع و خلاقیت در رابطه فراموش نشود .
✔️همراهی در علاقه مندیهای ایشان داشته باشید .
✔️شیطنت و طنازی زنانه را بلد باشید .
در پناه حق 🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#روابط_بین_همسر
سلام خسته نباشید
من دو سال و نیم عقدم ۲۷ ساله هستم. و واقعا خسته شدم. همسرم رفتارهای بچه گانه خیلی داره و مدام منو حرص میده البته تقصیر خودمم بوده که بهش رو دادم تا خونه ی ما بخوابه و الان پررو تو روی من میگه اگه بگی برو خونتون بخواب دیگه نمیام و طلاقت میدم. ما هر دو کارمندیم و صبح که میخوام برم سر کار تا یک ربع هشت لفتش میده و منم جلو خانواده ام احساس بدی پیدا میکنم. بعد عید میخوایم بریم خونه خودمون. ولی من واقعا پشیمون شدم از ازدواجم وقتی بعضی رفتارها رو میبینم. از طرفی در خانه پدرم شرایط مناسبی نداشتم و ندارم که تصمیم به ازدواج گرفتم. نمیدونم طلاق بگیرم یا نه
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر 🌷
✔️ازدواج یکی از حساسترین یا بهتر بگوییم ،حساس ترین مرحله از زندگی است ،نباید به خاطر فرار از خانه پدری یا ....تن به ازدواج دهیم .
✔️دلیل مناسب برای ازدواج خود بیابید .
با نبود عشق و علاقه زندگی سختی خواهید داشت .
✔️نکات رفتاری کلی ای از همسر خود بیان کردید ،بله دوران نامزدی محدودیتهایی دارد ،سعی کنید به آنها پایبند باشید .
✔️دوره عقد دوره شناخت و آشنایی است ،....
حتما به همراه همسر خود مشاور بروید و تستهای شخصیت شناسی را انجام دهید ،
✔️صوتهای کانال و کلاس مهارت زن بودن را حتما گوش کنید
✔️سعی کنید عاقلانه برخورد نمایید و دقیقا مشخص کنید کدام رفتارها و به چه علت آنها را نمیپسندید
✔️سعی کنید مسئولیت پذیر باشید ،به هر حال همه انسانها نقاط قوت و ضعفی دارند ببینید در کل چه نمره ای به همسر و رابطه تان میدهید .
✔️موءکدا عرض میکنم از مشاوره تلفنی کانال استفاده نمایید .
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob