#کمک_نکردن_همسر_در_خانه
سلام عرض ادب🌹
خانمی ۱۹ ساله هستم همسر ۳۱ و پسرم دوساله.همسر بنده هیچ کمکی در منزل نمیکنن با اینکه کارمند هستن و شغلشون سخت نیست توی خونه هم همیشه گوشی به دست هستند حتی با پسرم بازی هم نمیکنند اصلا درک ندارند و حتی گاها پیش میاد که مثلا خودشون میشینن و منی که کار دارم رو مدام صدا میزنن که بیا و مثلا رخت خواب رو باز کن بعد مثلا هر جایی که میریم علی الخصوص پیش خانوادشون میگن که خیلی تو کارها به من کمک میکنن یا حتی خونه خواهرش بلند میشه و جارو برقی میکشه کمکم کنین لطفا دوسش دارم دلم نمیخواد برنجه از من کمکم کنین لطفا
🌹🍃پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکارخانم #قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
باسلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می کنم انشاالله کمک کند:
🔸 از همسرتان بخواهید فایل هنر مرد بودن را گوش دهد.
🔸 شاید همسر شما نیاز دارد زمانی که با خانواده اش هستید از او تعریف کنید و به او بیشتر توجه کنید تا مورد توجه خانوادهاش قرار بگیرد برای همین در آن محیط کمک می کند پس بیشتر به او توجه کنید و از خوبی های او مخصوصا در حضور خانواده اش صحبت کنید.
🔸خواسته خود را در قالب یک نامه برای او بنویسید و در جیب لباس او قرار دهید تا زمانی که او تنها هست آن را بدون قضاوت بخواند.
🔸 بعضی مواقع با همسرتان با لحن آرام صحبت کنید و از او کمک بخواهید هیچ وقت به شکل و لحن طلبکارانه با او صحبت نکنید که مطمئن باشید در او تاثیری ندارد و وضعیت را بدتر می کند.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#نگاه_همسر_به_نامحرم
سلام وقتتون بخیر
من خانمی۲۲ساله و همسرم۲۷ ساله هستند ۱سال ازدواج کردیم مردمن مردی دلسوز و با اخلاق هستند ولی مشکلی هست اینه که متاسفانه با توجه به وضعیت بد حجابی جامعه ایشون به نامحرم زیاد نگاه میکنند من در خانه سعی میکنم به وضع ظاهری خودم برسم و اینکه صوت های هنر زن بودن را گوش دادم و حتی گاهی به صورت غیر مستقیم یا مستقیم بهشون گفتم که نگاه کردنشون به نامحرم باعث ناراحتی من میشه ولی ایشون باز هم ... من واقعا خسته شدم من سعی میکنم نگاهم به نامحرم کنترل شده باشه ولی نگاه همسرم به نامحرم واقعا اذیتم میکنه😞 ممنون از راهنماییتون
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
سلام برشما خواهر گرامی و ارجمند🌸
تبریک به شما که در ابتدای جوانی زندگی مشترک تشکیل دادید و همسری دلسوز و بااخلاق دارید و درکنارهم احساس خوشبختی می کنید.
بابت ناراحتی ای که برایتان پیش آمده متاسفم و شما را درک می کنم و باید خدمتتان عرض کنم که متاسفانه چنین شرایطی در جامعه به وجود آمده و نه فقط شما که همگی بابت آن ناراحت هستیم وان شاءالله که درآینده وضع بهتر میشود اما میخواهم به شما این را عرض کنم که اگر عده ای در جامعه حجاب خود را آنطور که باید حفظ نمیکنند آیا ما باید از خانواده ی خودمان انتقام بگیریم؟
و در دل اعضای خانواده مان بذر اضطراب و بدبینی و بدگمانی بکاریم؟
همسرشما بهرحال بدلیل شغلشان در این جامعه رفت و آمد دارند و خواه ناخواه چشمشان به آنها هم ممکن است بیفتد حتی بدون اینکه بخواهند و چنین قصدی داشته باشند.
گفتید که بخوبی به وضع ظاهری خود میرسید بسیار عالی است اما این نکته را بدانید که رفتارشما خیلی مهم تر است.
🌸سعی کنید جایگاه خود را در زندگی مشترک بشناسید
🌸به همسرتان این حس را بدهید که به او اعتماد دارید و نه برعکس آن
🌸و بدانید آن اثری که شما بر مرد خودتان میگذارید را هیچ کدام از آن افراد داخل خیابان نمیتوانند بگذارند.
🌸پس آرامش خودتان را حفظ کنید
🌸به مردتان اقتدار و حس مردبودن بدهید
🌸و روی روحیه ی لطافت و زنانگی خودتان کار کنید.
🌸درصورت نیاز از یک مشاور امین بصورت تلفنی یا حضوری کمک بگیرید.
ان شاءالله همیشه موفق و موید باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#کفویت_در_اعتقادات
سلام بنده طلبه ای هستم که تا جایی خدا توفیق بده به لطف خدا مقید به واجبات و حتی بعضی مستحبات هستم،خواستگاری دارم دانشجوعه اما مومن و معتقد، با طلبه بودن همسرش هم مشکل نداره تقریبا همه چیز خودمون و خانواده هامون هم شبیهه اما مثل خودم مقید سفت و سخت نیست و خیییلی خیلی هم خجالتی و کم رو، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید شبیه بودن میزان تقید تا چه حد مهمه 🙏🏻🍀
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
سلام برشما خواهر گرامی🌸
اینکه به مسائل دینی بسیار اهمیت میدهید و به واجبات و بعضی مستحبات هم مقید هستید بسیار عالی است بابت آن به شما تبریک میگویم و ان شاءالله که روز به روز در این مسیر موفق تر باشید.
از آنجا که شما در آستانه ی انتخاب همسر هستید و هنوز زندگی مشترک را شروع نکرده اید باید عرض کنم که سعی کنید بخوبی با روحیات ایشان آشنا شوید و به اصطلاح با چشم باز انتخاب کنید و بعد از ازدواج دیگر چشم های خود را ببندید.
همانطور که فرمودید خواستگار محترم شما مومن و مقید هستند و با طلبه بودن شما هم موافق هستند و بین خانواده هایتان هم شباهت وجود دارد.
این ها نکات خیلی مهمی هستند و در ازدواج همین که در موارد اساسی کفویت وجود داشته باشد بسیار عالی است و حدیث داریم که مهم ترین موارد ایمان و اخلاق است که باید در طرفین وجود داشته باشد.
خواهر گرامی این نکته را مدنظر داشته باشید که زن پایگاه امور معنوی خانه و خانواده است و درصورتی که خوب نقش خود را ایفا کند میتواند خانواده خود را به سمت معنویت ببرد.
البته نکته ی بسیار مهم🌸
روی تغییر دادن همسر خود اصلا حساب نکنید و با خودتان فکر کنید که اگر ایشان هیچ تغییری نکنند حاضرید با ایشان ازدواج کنید؟مواردی که اختلاف دارید چقدر برایتان مهم است؟
آیا خط قرمز های شما را زیر پا میگذارند؟
سعی کنید جزئیات را مشخص کنید
و در رابطه با اینکه فرمودید کم رو وخجالتی هستند هم حتما بررسی های لازم را انجام دهید.
برخدا توکل کنید،توسل کنید،حتما از یک مشاور امین بصورت تلفنی یا حضوری کمک بگیرید.
امیدوارم که بهترین انتخاب را انجام دهید
با آرزوی خوشبختی برای شما🌹
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#دعوا_فرزندان
سلام خانمی ۲۶ همسرم ۳۵ ساله.دختر هفت ماهه پسر ۳ سال و نیمه. پسرم خیلی خواهرشوهر اذیت میکنه اسباب بازی پرت میکنه به صورتش ،موهاشو میکشه ، سرشو فشار میده و...تمام حرکات به بهانه بازی انجام میده.
هرچی باهاش بازی میکنم و میگویم آبجی تورا دوست دارد ولی باز هم ناگهانی حتی وسط بازی کردن به طرف او میرود و او را اذیت میکند جدیدا هم بعد از اذیت کردن خواهرش خیلی بد می خندد !که این بیشتر مرا اذیت میکند.
گاهی خودم را به نفهمیدن میزنم ولی انگار بدتر میکند. لطفا کمکم کنید .
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
👈دقت کنید که ما برای حذف رفتارها و اعمال نامناسب کودکانمون اول از همه باید ریشه این رفتارها رو شناسایی کنیم
پس قدم اول داشتن ارامش خودتونه که بسیار مهمه .مادر مضطرب اضطراب رو منتقل میکنه و مادر عصبی خشم رو.
👈بیش از اینکه کودکان ما نیاز به مشاوره داشته باشند ما والدین نیاز به مشاوره و اصلاح داریم و قطعا شما هم به این امر واقف هستید . سعی کنید بیش از قبل با کودکتون وقت بگذرونید و بازی کنید . رفتارهای مثبتش رو بهش یادآور بشید و از امر و نهی بیش از حد که زمینه لجبازی بچه ها رو فراهم میکنه دوری کنید.
👈حتما قانون گذاری، مسئولیت پذیری و پروسه تبیه و تشویق که در دوره تربیت فرزند بیان شدن است را اجرا نمایید
👈 با توجه به اینکه اختلاف سنی فرزندانتان کم است کاملا طبیعی هست و فعلا هیچکدام قدرت درک چندانی برای صحبت و همکاری ندارند پس باید سعی کنید بیشتر خودتان بطور غیر مستقیم مدیریت کنید و کم کم که برادر بزرگتر، بزرگ شد راه های کنار آمدن و حل مشکل را به او آموزش دهید و کودکان را در حل مشکلشان دخیل کنید، البته به روش سوالی و هدایت گام به گام به سمت جواب و پیدا کردن راه حل مسئله نه بصورت ارائه مستقیم راه حل؛
👈 مثلا وقتی پسر بزرگترتان کمی به لحاظ درکی رشد کرد و با خواهرش سر اسباب بازی خاصی درگیر شدند روش حواسپرتی را به او آموزش دهید و در این مرحله سعی کنید فرصت دعوا را تبدیل به محیط آموزش کنید تا روش های تعامل و کنار آمدن با هم را یاد بگیرند. برای آموزش میتوانید موقعیت های مشابه پیش آمده را برای فرزند بزرگتر مثال بزنید و نمونه پرت کردن حواس برادرش را به او نشان دهید مثلا وقتی برادر بزرگتر با ماشین زرد بازی میکند و خواهر کوچکتر آنرا میخواهد ما با ماشین قرمز بازی میکنیم یا خمیر بازی یا آب بازی و هر بازی که برای او جذابیت داشته باشد و بازی با آن را جذابتر جلوه میدهیم و به اینصورت حواس او را جلب چیز دیگری میکنیم و ماشین زرد به فراموشی سپرده میشود.
👈 با جانبداری یا دفاع دائمی خواهر و به عبارتی با تبعیض قائل شدن باعث ایجاد کینه و خشم دورنی در بین آنها نشوید.
👈 در آینده هم دقت داشته باشید که وقتی بزرگتر شدند، همچنین در مورد تهیه دو عدد از هر اسباب بازی در بعضی از اسباب بازیها مثل ماشین و امثالهم فعلا در این سن ناگزیرید، اما در بازی با اسباب بازیهایی مثل لگو که قطعات بیشتری دارند و میتوانند بصورت مشترک استفاده شوند با نظارت و آموزش شما میتواند فرصت خوبی برای تمرین تعامل و کنار آمدن باهم باشد؛ اتفاقا با کمک شما و مشارکت هم میتوانند بازی لذت بخش تری را تجربه کنند.
👈با فرزندتان رابطه خوبی داشته باشید و به او توجه کنید، محبت و عشق خود را به فرزندتان منتقل کنید. کودکی که احساس کند مورد محبت خانواده است در برقراری ارتباط با دیگران موفقتر است.
👈وقتی بچهها در سنین مختلف با همسالان خود یا بچه های کوچکتر درگیر میشوند، معمولاً نباید رابطهی آنها را قیچی کنید و مثلاً بگویید: تو بیا اینجا بشین، تو برو کنار مادرت ، دیگه باهم بازی نکنید و...
←چون با اینکار صرفاً صورت مسئله را پاک کردید.↓
👈پس بهتر است در این مواقع، اتفاقاً به عنوان نفر سوم بروید بین آنها نقش ایفا کنید که راحتتر باهم بازی کنند.
👈لازم نیست که مثلاً فرماندهی کنید و بگویید: تو توپت یا عروسک را به او بده؛ نه! برای بچهها نسخه نپیچید.↓
👈بلکه زمینه را فراهم کنید که مثلاً با یک توپ چطور میتوانند باهم بازی کنند، شما هم بشوید جزئی از بازی آنها و آنها را همراهی کنید.
👈هیچوقت در اختلافات بچهها،قضاوت نکنید. مثلاً نگویید؛ تو مقصری و نباید این کار رو میکردی.
←این قضاوت کردن بین بچهها ممکن است، مشکلات آنها را عمیقتر کند.
👈اگر بتوانید برای آنها یک بازی و فعالیتی را طراحی کنید، آنها به جای اینکه به هم گیر بدهند و آسیب برسانند، ذهن و فکر و انرژیشان معطوف به بازی میشود. بنابراین حتماً بازی را مدنظر داشته باشید.
موفق و سربلند باشید. 🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#علاقه_به_آرایش
باعرض سلام و وقت بخیر
دختر ۷ ساله دارم که خیییلی علاقه داره آرایش کنه.ناخن بکاره یا ناخن مصنوعی بچسبونه،موهاش رنگ بزاره
حتی خودم هم تا حالا نه رنگ گزاشتم و نه ناخن کاشتم یا از این قبیل کارها...تو بیرون دیده و خیلی علاقه داره... فقط تو فکره این چیزها و لباس و مو
واقعاا موندم چی بگم چطوری بگم چیکار کنم؟ ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی نگران آیندم، چیکار کنم به حرفم گوش بده به حرفام اهمیت هرکاری میکنم باهاش صمیمی بشم ، نمیشه!!
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
سلام خدمت خواهر بزرگوار
با تشکر از حسن اعتماد و آفرین به شما که با آگاهی راه حل صحیح حل مشکل را انتخاب کرده اید،نکاتی درمورد مشکل شما خدمتتون باید عرض کنم که ان شا الله با انجام این نکات و یاری خداوند مشکل شما حل خواهد شد :
1) فرزند شما باید هم بازی مناسب خود را داشته باشد و اگر تک فرزند است بدانید که خیلی از مشکلات از این نقطه ایجاد میشود چون غالبا بچه هایی که به سمت مد و آرایش کشیده میشوند ،کار مناسب سن خود را ندارند و به اصطلاح بیکار هستند و این بیکاری باعث میشود به این سمت کشیده شوند لذا باید تلاش کنید دخترتان هم دوست و خواهر یا برادر داشته باشد و هم فعالیت های مناسب سن خود را داشته باشد و بیکار نباشد
2)دختر شما نیاز به محبت و توجه ویژه ی عاطفی شما و همسرتان را دارد لذا شما باید او را از این نظر کاملا تامین کنید ،به اندازه ی کافی برایش وقت بگذارید و سعی کنید اصل اساسی ایجاد رابطه ی محبت آمیز را بین خودتان و فرزندتان ایجاد کنید و نشان دهید که برای شما ارزشمند است ،اگر میتوانید روزانه نیم ساعت بازی مورد علاقه ی او را انجام دهید ،در امور خانه به او مسئولیت بدهید و قدردان تلاش وزحمتش باشید و او را تشویق کنید ،کارهای خوبش را بیشتر توجه کنید و گاهی از تکنیک بی توجهی به کارهای بد وتوجه ویژه به کارهای خوب معطوف کنید
3)باید فضای خانه محیطی شاد و رابطه اش با شما و پدرش بسیار شاد و صمیمی باشد لذا شما بعنوان مادر باید فضای شاد برای فرزندتان ایجادکنید و فعالیت های دونفره و به قولی مادر-دختری برای خودتان ایجاد کنید مثل پیاده روی روزانه ،رفتن به پارک ،پختن کیک یا آشپزی دو نفره یا هر کاری که مورد علاقه ی فرزندتان است را پیدا کنید و نسبت به شناختی که از او دارید همان کارها را انجام دهید نه لزوما هر کاری که توصیه میشود
4)باید تماس فیزیکی را با فرزندتان در روز حتما داشته باشد و او را در آغوش بگیرید و محبت خود را به او ابراز کنید فقط حواستان باشد که این کار مصنوعی نباشدو از ته دل و به شیوه ای کاملا طبیعی علاقه ی خود را ابراز کنید
۵)نکته ای باید رعایت کنید اینه که در این زمینه ی آرایش حساسیت زیاد نشان ندهید و خدایی نکرده با سختگیری موجب پنهان کاری فرزندتان نشوید،بلکه جا و محل مناسب آرایش را برایش تبیین کنید و اتفاقا بعد از عروسی ها یا در خیابان بادیدن افراد آرایش کرده این نکته را تذکر دهید که کار خوبی نیست در خیابان آرایش کردن و فقط تقبیح کنید ولی حساسیت زیاد نشان ندهید.
و نکته ی راهبردی برای شما این است که در خانه بعضی اوقات با او همراه شوید و مخصوصا برای ورود همسر خود را باهم آراسته کنید و تلاش کنید وقتی در کنار هم برای ورود پدر آماده میشوید،بیشتر روی مرتب بودن،تعویض لباس،پیراستگی ظاهر تاکید کنید در عمل خودتان اما اجازه بدهید او اگر دوست دارد آرایش کند و اگر گفت چرا شما کم آرایش کردی یا اصلا استفاده نمیکنی، به او بگویید من با آرایش غلیظ روی صورتم احساس خوبی ندارم یا پوستم آسیب میبیند و...
و شما نباید به آرایش او توجهی بکنید نه توجه منفی و نه مثبت یعنی نه بگویید خوشگل شدی و نه بگویید زشت شدی،اگر پرسید خوشگل شدم یا نه بگویید ما دختر خودمون رو بیشتر دوست داریم ،دختر خودمون خوشگل تره یا ...
و مواقعی که صرفا آراسته است،توجه ویژه بکنید
از محبت ویژه و ارتباط و توجه کلامی و غیر کلامی پدر غافل نشوید
موفق و سربلند باشید. 🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#عدم_علاقه_به_همسر
#بچه_دار_شدن
با سلام
من تقریبا۷سالی میشه ازدواج کردم و۲سالی هست که اززندگی مشترکمون میگذره۲۴سالمه
شوهرم بسیارمردمذهبی واحساساتی هست ودوتامون تاحدودی ویژگی های شبیه بهم داریم مخصوصاازلحاظ اعتقادی
امامتاسفانه من هیچ علاقه ای به ایشون ازاول نداشتم وندارم،حتی یه وقتایی این حس به تنفرتبدیل میشه.
شوهرم خواهان محبته مخصوصا کلامی،و من بخاطرتجربه عاطفی که درسن نوجوانی نسبت به دوستم(دختر)داشتم دیگه نتونستم به کسی علاقمندشم.آیاباشرایط وحس وحالی ک من دارم درسته بچه دارشیم؟بچه ای که میشه ثمره عشق۱طرفه...!میگم شاید بخاطرتجربه گذشته گرایشم متفاوته وطلاق بهترین راهه،اما این حس فقط نسبت به دوستم دارم
لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی .
در مورد عشق و علاقه به همسرتون
اول باید مشکل رو ریشه یابی کرد.
شما با هیچ مردی از محارم خودتون مثل برادر ،پدر،دایی و...نمیتونید رابطه ی عاطفی برقرار کنید یا فقط نسبت به ایشون چنین احساسی دارید ؟
رابطه ی عاطفی تون با دوست دوران نوجوانی رو اینقدر توی ذهن خودتون پررنگ کردید که جایی برای عشق ورزی به دیگری باقی نگذاشتید ؟
چقدر آدم مسئولیت پذیری هستید .آیا همیشه مسئولیت انتخاب هاتون رو به عهده میگیرید یا از اونها سر باز میزنید و زود پشیمان میشید .
این حس از اول زندگی در شما وجود داشته یا به مرور به وجود آمده؟
_با توجه به اینکه نکات مثبت در زندگی شما وجود داره و این عدم علاقه از سمت شماست حتما سعی کنید به
۱.نکات مثبت زندگی تون و همسرتون رو با خودتون زیاد مرور کنید حتی میتونید اونها روی کاغذ بیارید
۲.در مواقعی سعی کنید حتی اگر سخت باشه براتون ولی این کارو انجام بدید .به همسرتون به روش های مختلف مهر ورزی داشته باشید ،موقعیت های عاشقانه و حال خوب کن رو حتما فراهم کنید تا باز خوردش رو از سمت همسرتون ببینید و همین منجر به ایجاد حس خوب در شما خواهد شد و با تداوم این کار مغز شما مجدد دنبال ایجاد این حس خوب خواهد شد.
۳.اگر احساس میکنید که در انجام این تکالیف موفق نخواهید بود حتما از یک مشاور کمک بگیرید .
۴.دوست دوران نوجوانی تون رو در حد یک دوست بدونید نه برطرف کننده ی نیاز به عشق و تعلق .شما براي ارضای این نیاز به همسرتون نیاز دارید .
در مورد بچه دار شدن .
تا قبل از اینکه اقدامات بالا رو برای مدت زمان چند ماهه انجام ندادید و حستون نسبت به همسرتون تغییر نکرده توصیه یه بچه دار شدن نمیکنم.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#عصبانی_شدن_همسر
سلام وعرض ادب
همسر بنده خیلی زود جوش میارند قلب مهربونی داره ولی اعصبانی هم که میشه خیلی تند صحبت میکنه مخصوص پشت گوشی .البته خودش میگه چون خیلی تو فشار هستن ودرگیر هست
ایشون خیلی کاری هستن و شرکت های مختلف کار میکردن ولی ب خاطر یه سری مشکلات مثل محیط کار یا خوده صاحب کار ها نتونستن ادامه بدن چون همسرم مذهبی وانقلابی ومقید هستن
مادوسال عقدیم وداشتیم آماده میشدیم که عروسی کنیم جلو محرم که بخاطر شرایط عقب افتاد
من خیلی نگران زودجوشی واعصبانیت شون هستم ونمیپسندم واذیت میشم
چون روحیه ظریف و حساس وزد رنجی دارم
لطف کمکم کنید
یه نمونه زنگشون میزنم میگم کجای چیکار میکنی به من بگو منو در جریان کارات بزار زود اعصبانی میشه میگه دنبال نون آب
گاهی وقتا لج بازی میکنه
باید التماسش کنم بیاد باهم حرف بزنیم.
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
در مرحله ی اول ریشه یابی دلیل عصبی و زود جوش بودن همسرتون .
_اگر عصبانیت همسرتون همیشگی ،در قبال همه ی نزدیکان و اقوام ،همکاران و دوستان بروز میکنه و این رفتار در دیگر اعضای خانواده مثل برادر ،پدرو... هم قابل مشاهده است احتمال اینکه این رفتار جزئی از خصوصیات خلقی ایشون باشه هست و اگر رفتاری جز خلقیات یک نفر باشه تغییرش سخته پس باید این موضوع رو پذیرفت. اما این گفته دلیل بر این نیست که تغییر غیر ممکن هست بلکه سخته و زمان بر .
پس در مورد اول پذیریش ،مدارا و صبر برای تغییر لازم است و با مهارت آموزی در زمینه ی تکنیک های کنترل خشم و فراهم کردن شرایط محیطی مطلوب در بلند مدت احتمال تغییر وجود داره .
اما اگر دلیل عصبی شدن مربوط به شرایط کاری و زمان های خاص و افراد خاص یا شاید شما باشد پس یک رفتار انتخاب شده است .
دلیل انتخاب این رفتار در قبال یک فرد یا یک موقعیت خاص چه چیزی میتونه باشه ؟
اینکه نیاز های ایشون در اون رابطه به خوبی ارضا نمیشه و کنترلگری به چشم میخوره که باعث نادیده گرفته شدن نیاز به آزادی و قدرت ایشون هست .
در مثالی که فرموده بودید کنترلگری مشهود بود.
پس برای تغییر رفتار
۱.دست از کنترلگری بردارید .لازم نیست ایشون برای هر جایی که میرن و هر کاری که انجام میدن شما رو مطلع کنن چه بسا اگر روابط بین شما اصلاح بشه خود ایشون بدون درخواست، شما رو در جریان کارهاشون بزارن.
۲.محبت کردن ،عشق ورزیدن و به وجود آوردن موقعیت های مهرورزی را فراموش نکنید تا حال خوب رو به ایشون منتقل کنید
۳.در مواقعی که ایشون خسته یا عصبانی هستند سعی کنید مباحثی که مورد اختلاف هست رو مطرح نکنید تا از به وجود آوردن مشکل جدید جلوگیری کرده باشید
۴.نیاز به قدرت ایشون رو با تائید کردن نقاط مثبت رفتاریشون و تکیه کردن به ایشون ارضا کنید .
ودر آخر کمی به خودتون فرصت بدید تا بعد از ماه محرم و صفر که بنابر برگزاری مراسم عروسی هست و انجام نکاتی رو که خدمتتون عرض کردم ببینید تغییر مثبتی در رفتار ایشون ایجاد میشود یا خیر ؟
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#اصلاح_نوجوان
با سلام،با نوجوانی که درس را رها کرده در سن 14 سالگی میگه من علاقه ای ندارم و حرف پدر و مادرش هم روش اثری نداره، الانم بیکار و اینکه میگه دوس دارم کار کنم اما سراغ دوست های خوب نمیره یا اینکه میگه میخوام برم تو کافه کار کنم و اون کافه مثلا مشکل داره و جای درستی برا کار نیست و آدم های سالم و درستی اونجا نمیرن. من عمه این نوجوان هستم و گاهی بهش پیام میده و باهاش حرف میزنم و خیلی خوب و قشنگ باهام حرف میزنه، من چطور و چه پیام هایی بهش بدم چطور راهنمایش کنم که گوش بده و راه درست بره؟؟
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز باعث خوشحالی هست که شما دغدغه مند زندگی دیگران هستید.
توصیه میشود رابطه تون رو صمیمی تر کنید تا از شما تبعیت داشته باشه،برای صمیمی تر شدن رابطه هم سعی کنید به دنیاش نزدیک تر بشید از علاقه مندی هاش جویا بشید دعوتش کنید به خونتون یا کافی شاپ ،با هم حرف بزنید وشنوای کلامش باشید مثل یک دوست خوب...
دوست عزیز برای هر مشکلی برید در خونه امام زمان(عج) و با سلام روزانه رابطه تون رو تقویت کنید و از ایشون کمک بخواید و بعد که رابطه تون رو تقویت کردید کم کم در مورد این مسائل باهم صحبت کنید..
#خیانت_همسر
با سلام و وقت بخیر خدمت استاد بزرگوار.ببخشید استاد من خانمی 40 و آقام 44 ساله سه تا بچه دارم 17.9.2ساله مشکلی تو زندگیم پیش اومده نمیدونم چکار کنم شوهرم بهم خیانت کرده طوری که خودم دیگه از بس تو زندگی سرد بود بهش شک کردم تا دیدمش رفتم که درخواست طلاق بدم نذاشت گفت اشتباه کردم واز این حرفا دوباره منو آورد سر زندگی و گفت ببخشم دوباره تکرار نمیشه من هم به خاطر بچها نتونستم کاری کنم وزیادی لج کنم حالادو ماه از اون ماجرا میگذره دوباره مشکوکه تا هم چیزی من نخوام اون بیخیاله بعضی وقتا هم قبول نمیکنه خیلی بهم دروغ هم میگه نمیدونم چکار کنم 😥
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیزم
در ابتدا این نکته را بیان می کنم که خیانت دلایل متفاوتی دارد و در مرحله اول باید دلیل این رفتار همسر شما را پیدا کرد.
اینکه در شرایطی و تا چه حدی در رابطه با نفر سوم پیش رفته اند.
پس پیشنهاد می کنم به جای خودخوری و ادامه این دور باطل که آرامش شما و زندگی شما را تحت الشعاع قرار داده است حتما با یک مشاور امین صحبت کنید تا با همفکری بتوانید دلیل اصلی را پیدا کرده و در جهت رفع آن اقدام کنید.
اینکه همسر شما ابراز پشیمانی کرده و از طلاق جلوگیری کرده نشانه خوبی است و می توان با تدبر، کنترل هیجانات و مهارت ورزی از آسیب بیشتر به زندگی خود جلوگیری کنید.
ضمن اینکه شک کردن در این مرحله برای بسیاری از افراد خیانت دیده رخ می دهد چرا که هنوز اعتماد کامل ترمیم نشده اما باید برای یقین حاصل کردن دلایل منطقی داشته باشید ، در غیر اینصورت به جای اینکه تمرکز خود را روی شک های خود قرار دهید برای بازسازی رابطه خود انرژی بگذارید. چرا که نه فقط خیانت، بلکه کنترلگری منجر به دروغگویی می شود.
و در آخر پیشنهاد می کنم حتما از فایل های صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ و سوالات مرتبط با موضوع #خيانت_همسر برای راهنمایی بهتر استفاده کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#رابطه_زناشویی
#دوران_عقد
سلام و عرض ادب
من تازه دوماهه نامزد کردم و الان جدیدا نامزدم خیلی نیاز به رابطه جنسی داره و اصرار زیادی به اینکار میکنه ما قبلا هم چند سال توی رابطه بودیم ولی اون هیچ وقت حتی به من در این رابطه حرفی هم نزده بود ولی الان خیلی اصرار داره بدونه جلوگیری هم دوست داره و همش میگه تو اصلا پایه نیستی چیکار کنم؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما دوست عزيز
در خصوص صورت مساله با فرض اینکه منظور شما از دوران نامزدی ، دوران پس از عقد و محرمیت باشد، این نوع درخواست از سمت همسر شما غیر طبیعی به نظر نمی رسد.
دقت بفرمائید که یکی از نیازهای اصلی اشخاص به خصوص آقایان پس از ازدواج ، نیاز جنسی است و شما نمی توانید همسر شرعی و قانونی خود را از برآورده کردن این خواسته محروم کنید.
هر چند با توجه به بافت فرهنگی جامعه ما توصیه می کنم از رابطه کامل پرهیز کنید و رابطه کامل را به بعد از شروع زندگی مشترک موکول کنید.
برای راهنمایی بیشتر می توانید از سوالات با موضوع #رابطه_در_دوران_عقد استفاده کنید.
هم چنین توصیه می کنم در شروع زندگی مشترک از مجموعه صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ برای راهنمایی بهتر بهره ببرید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#رفتار_درست_با_فرزند_زیر_۷_سال
سلام و خسته نباشید.۳۰ساله هستم ویک پسر۴ساله دارم.متاسفانه خودم ازوقتی که زایمان کردم بسیاربسیارعصبی شدم.پسرم یه بچه ی فعال شیطون یه جابندنیست.بازیهای روبیشتردوست داره که توش تحرک و بدو بدوباشه.ماشالله باهوشه رنگهاشمارش اعداد و چندتاسوره قران حفظ.مشکل اینه به اذیت میکنه. وقتی پدرش به خونه بیادیاجایی میریم ازاین روبه اون رومیرومیشه. باباش که خونه اس کاری میکنه آدم عصبانی و کفری بشه و بعدباعث دعوابشه ویاجایی میریم جوگیر میشه و به حرف گوش نمیده دادمیزنه حرف میزنه من دیگه کتکش میزنم یاسرش دهدمیزتم برای همینه عصبی شده.اصن جایی میریم یا کسی میبینه میدونم ذوق زده میشه یا جوگیر.اسباب بازیهاشو اصلا ممجبوری جمع میکنه. ایاواقعا باید تا۷سالگی به دلش رفت؟بهش سخت نگرفت؟من همیشه بهش نه میگم همه چی بهش نمیدم چون فکرمیکنم بداست
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم ، پدر و مادر الگوی بچها هستند .
اگر شما عصبی هستید و رفتارعصبانیت دارید ، قطعا روی رفتار پسرتان تاثیرگذار هستید
بنابراین اولین کاری که لازم است انجام دهید اصلاح رفتار خودتان هست
در این زمینه حتما صوت های آقای پوراحمدخمینی در زمینه ی کنترل هیجانات را گوش فرادهید ،ضمن اینکه حتما زیر نظر طبیب حاذق طب اسلامی رفته و تغذیه خود را کنترل کنید که در نحوه ی رفتار شما تاثیر گذار هست .
دومین نکته ای که باید مدنظرتان باشد این است که بچها زیر ۷ سال دستور گریز هستند .لذا امر و نهی شما تنها موجب عصبانیت و گستاخی ایشان میشود .
یکی از نیازهای بچها در این سن آزادی و بازی هست ، لذا با توجه به این نیازی که دارد و از طرفی مورد امر و نهی شما قرار میگیرد باعث شده گاهی شما را عصبانی کند و رفتارهایش غیرقابل پیش بینی باشد
لذا شما در عین احترام ومحبتی که به ایشان دارید ، دست از امر و نهی مستقیم برداشته و برای اموری مثل جمع کردن وسایلش در قالب بازی ، ایشان را همراه خود کنید .
پیشنهاد می شود در این زمینه و برای برخورد درست با فرزند دلبندتان حتما صوت تربیت فرزند از تولد تا ۹ سالگی از سری صوت های آقای پوراحمد خمینی را گوش دهید .
ان شاءالله موفق و پیروز باشید .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_افراطی_با_دوستان
سلام وقتتون بخیر
من حدود 2 ساله عقد هستم، همسرم تازه رفتن سربازی و توی دوره آموزشی هستن، مرخصی دادن بهشون چند باری و اومدن شهرمون
تنها مشکلی که دارم اینکه توی پادگان که هستن حرف میزنیم میگن بیام میریم فلان جا و اینور چیزا، اما هر باری که اومدن بیشتر یعنی همه وقت شونو چه صبح چه شب با دوستاشون بودن
نمیدونم چیکار کنم که از این چیزا بیفته..
و اینکه ٢١ سالشونه...
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم توصیه ی اول من ازدواج آسان در اولین فرصت هست ، هرچه شما زودتر زیر یک سقف بروید مشکلاتتون کم تر خواهد بود .
اما فعلا در این شرایط وظیفه ی شما این است هنگامی که تلفنی با ایشان صحبت میکنید نهایت احترام و ادب و حفظ اقتدار را در سخنان خود رعایت فرمائید .و به ایشان بگویید که دوری شما برایم سخت است و خیلی دلتنگ شما هستم ، و با صحبت کردن باشما و دیدارهای حضوری آرامش پیدا میکنم .
بعد از آن در یک قالب نامه یا گفتاری زیبا به ایشان می فرمایید که هر موقع شما از سربازی برمی گردید من هر لحظه انتظار میکشم که زودتر همدیگر را ببنیم ، چرا که تو سایه سر و پشت و پناهم هستید .
و بگویید بیاید با هم یک برنامه ریزی داشته باشیم که چه ساعاتی را شما فرصت دارید کنار همدیگر باشیم.
این برنامه ریزی باعث میشود هم همسرمحترمتان کم کم برنامه ای برای ارتباطات خود داشته باشد و هم برای وقت خالی خود برنامه بریزید و وقت خودتتان را تنظیم کنید که بیش از حد در مورد دیدارهای حضوری ، فکر و خیال نکنید .
در نهایت اگر این صحبت ها اثر نداشت ، شما با فردی امین و مورد اطمینان شما و همسرتان موضوع را مطرح می کنید و از او تقاضا میکنید صحبتی با همسرتان ، بدون اینکه اسمی از شما بیاورد ، در مورد تنظیم اوقات خود با خانواده و دوستان برنامه ای داشته باشد .
به شما توصیه میکنم حتما صوت های آقای پور احمد خمینی در رابطه با هنر زن بودن ۱ و ۲ را برای یادگیری ظرافت های رفتاری تان گوش فرا دهید .
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خیانت
#عدم_تعهد
سلام من خانمی ۳۹ ساله هستم شوهرم ۴۳ ساله مدتی است شوهرم دچارحواشی شده دوباربه فاصله چندماه عکس توگوشیش دیدم باکلی قسم حاشاکردالان حدود۶ماه است تمام تماسها وپیامک هایش راچک میکنم باچندنفراست صوت های شماراگوش کردم وعمل کردم ولی اوکارخودش رامیکند به مشاوره رفتم گفت باید به رویش بیاوری سربسته تذکردهی تاخودش راجمع کند این کارراکردم ولی گردن نمیگرفت یکی از جزییات راگفتم ساکت شد بعدازیک ساعت اظهارپشیمانی کردوقول داد تکلیف من چیست؟
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام خدمت شما بانوی گرامی🌷
✔️دغدغه شما را درک میکنم،اینکه حالتان بد باشد طبیعی است .
✔️اولین نکته اینکه نفرمودید به چه شکلی است؟تا چ حدی ؟و......
✔️دلخوری،به هم ریختگی،اضطراب شما در ابتدای امر طبیعی است ❌،اما باید بدانید نباید در این حال بمانید .
✔️رفتارهایی مانند گریه و بیخوابی و نخوردن و....واکنشهای نابه جایی است .
✔️سعی کنید بر خود و هیجاناتتان کنترل داشته باشید .که بتوانید رفتار منطقی و صحیح داشته باشید.
✔️راهکارهای متفاوتی را باید اجرا کنید و باید به مخاطب شناسی قوی ای برسید ،همسرتان را بشناسید ،نوع و تیپ شخصیتی او را بدانید که متاسب رفتار کنید .
✔️باید مرحله به مرحله پیش بروید ،....
✔️ در هر مرحله اگر جواب نداد وارد مرحله بالاتر شوید .
✔️بدانید که همه انسانها دچار خطاها و اشتباهاتی میشوند ،پس احساس نکنید که همسرتان لزوما باید کامل باشد .
✔️همانگونه که توقع دارید دیگران و همسرتان از اشتباه های شما بگذرند،شما هم ایشان را ببخشید .
✔️سرزنش ،شماتت،یادآوری مکرر این موضوع،دو پهلو صحبت کردن ❌همه موارد ممنوع ....
✔️به او اقتدار بدهید.
✔️ریشه و عوامل این کار و خلاء های او را بیابید.
✔️چک کردن گوشی و...بسیار کار اشتباهی است ،این کار را متوقف کنید.
✔️نقاط مثبت زندگی و همسرتان را پررنگ کنید .
✔️حتما برای بررسی بیشتر از مشاوران امین کانال بهره ببرید .
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#سرد_بودن
#عدم_شناخت
#عدم_محبت_وعلاقه
سلام علیکم.خانمی هستم۲۸ساله ده ساله ازدواج کردم همسرم هم ۳۹سالشونه. شغلی داره که بیشتر مواقع خونه نیس ماهی پنج روز و گاها یه هفته بامامیمونه پسره ۵ساله هم دارم متاسفانه من از اول ازدواج ایشون دوست نداشتم بنا صلاح دید خانواده و وضعیت مالی خوب پدرشون کهمتاسفانه ازش محروم هم شدن ازدواج کردم نه از لحاظ قیافه،تحصیلات و سن و..به دلم نمینشست ولی اطرافیان گفتن درست میشه علاقه کم کم میاد ولی متاسفانه الان هم هیچ گونه رضایتی از زندگیم ندارم علی الخصوص دوری و بی محبتی ایشون انچنان روابط زناشویی هم بینمون نیست درحالت کلی زیاد صمیمی نیستیم با اینکه زیاد ابراز علاقه میکنن ولی چیزی در عمل ندارن حتی وقتی منزل هستن یا بیرون پی کارهاشونن یاخوابن. تواین سالهایکبار فقط مسافرت رفتیمو چند بار گردش که اصن به من اهمیتی ندادن وحتی زمانی که میریم جایی مهمونی جوریکه انگارغریبم بامن برخورد میکنن. ممنون میشم راهنماییم کنین.
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
عید غدیر رو بهتون تبریک میگم و براتون زندگی آرام و گرم و صمیمی رو از خدای متعال مسئلت دارم
خواهر عزیز مشکل شما خیلی کلی بیان شده و برای راهنمایی بهتر نیاز هست جزئیات بیشتری رو مطلع شد
ولی توصیه کلی میکنم حتما درباره تفاوت های که خانم و آقا بصورت شناختی و زیستی دارن مثل زنان ونوسی و مردان مریخی یا کتاب تفاوتهایی که مردان و زنان دارند و ... مطالعه بفرمایید
شاید خیلی از توقع ها و ذهنیت منفی که نسبت به رفتارهای همسرتون دارید براتون حل و فصل بشه
در ضمن خواهر عزیز هیچ زندگی بدون مشکل و در آرامش مطلق نیست این رو بپذیرید و برای گرم کردن کانون خانوادتون تلاش بفرمایید
شما یک فرزند دارین ک آینده ایشون به روابط بین پدر و مادرش خیلی بستگی داره
حتما مزاج و طبع خودتون و همسرتون رو بررسی بفرمایید و برای تعدیل آن اقدام نمایید
در ضمن صوتهای هنر زن بودن ۱و۲ و طلاق عاطفی رو دنبال و نکته برداری کنید
توصیه میکنم حتما برای بهبود روابطتان با مشاور امین در ارتباط باشید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بلوغ_پسران
با سلام .پسری ۱۷ ساله دارم از اینکه علائم بلوغ داره یا نه در شک هستم. از این جهت که ببخشید چون لباس زیرهاشو خودم میشورم هیچ علائمی در لباس زیرش نمی بینم .نگرانم
چطوری مطمئن بشم لطفا راهنمایی بفرمایید.البته اینم بگم که چون با جدیت و تمام وقت در حال مطالعه برای کنکور هست هیچ موارد جانبی نداره یعنی کلا فکرش مشغول درس هست. یعنی اینم علت میتونه باشه.فردی از اقوام هم که باهاش راحت باشه نیست که بگیم ازش بپرسه.
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام خدمت شما مادر گرامی🌷
✔️گاهی در مورد فرزندان مسئله خاصی وجود ندارد و فقط وسواس و احساس مسئولیت بیش از اندازه ما والدین باعث دیده شدن مشکلاتی میشود.
✔️بلوغ علائم و مشخصات ظاهری و رفتارهای متفاوتی دارد .
✔️آگاهی های خود را در این زمینه بالا ببرید . در این زمینه مطالعه کنید .
✔️نیازی به جستجو و کنکاش نیست .
✔️لزوما همه علایم در همه پسران به یک میزان و در یک سن بروز و ظهور ندارد .
✔️سعی کنید به پدرش حس مسئولیت و صمیمیت و پیگیری بدهید .
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#زدن_کودک
سلام فرزند پسر ۲۲ ماهه دارم و اولین فرزند هست که تعامل با بچه های کوچیک اصلا نداره با فریاد و متاسفانه دست درازی از,خودش دور میکنه و مواقع عصبانیت خودش رو با دست تو سرش میزنه بیشتر با بزرگترها ایاغ میشه و بچه های بزرگتر😔در واقع یا خودش رو میزنه یا دیگران رو در عصبانیت(اینجا بزرگترهارو هم متاسفانه😔)در حالیکه خداروشکر جو آرامی درو خانه مان برقرار است...ممنون میشم به داد مادر نگران برسید آخه در تعامل با دیگران هم تاثیر میگذاره...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔶اینکه فرزندی در محیطهایی که بچههای همسن و سالش قرار دارند زیاد با بچهها درگیر میشود، پیامی را برای پدر و مادر دارد و آن پیام این است که فرزند ،رشداجتماعی لازم را پیدا نکرده است.
👈شاید چون کم در گروه همسالانش بوده و حضورش در این جمع کمرنگ بوده،خصوصاً اگر این درگیریها ازطرفِ فرزند ما باشد.
👈با فرزندتان رابطه خوبی داشته باشید و به او توجه کنید، محبت و عشق خود را به فرزندتان منتقل کنید. کودکی که احساس کند مورد محبت خانواده است در برقراری ارتباط با دیگران موفقتر است.
👈اعتماد به نفسش را تقویت کنید. با او بازی کنید و اجازه دهید شما را شکست دهد. در حین بازی، بر روشهای جوانمردانه تأکید کنید. هر بار تذکر دهید که کتک زدن و تقلب ممنوع است.
👈وقتی بچهها در سنین مختلف با همسالان خود درگیر میشوند، معمولاً نباید رابطهی آنها را قیچی کنید و مثلاً بگویید: تو بیا اینجا بشین، تو برو کنار مادرت ، دیگه باهم بازی نکنید و...
←چون با اینکار صرفاً صورت مسئله را پاک کردید.↓
👈پس بهتر است در این مواقع، اتفاقاً به عنوان نفر سوم بروید بین آنها نقش ایفا کنید که راحتتر باهم بازی کنند.
👈لازم نیست که مثلاً فرماندهی کنید و بگویید: تو توپت یا عروسک را به او بده؛ نه! برای بچهها نسخه نپیچید.↓
👈بلکه زمینه را فراهم کنید که مثلاً با یک توپ چطور میتوانند باهم بازی کنند، شما هم بشوید جزئی از بازی آنها و آنها را همراهی کنید.
👈هیچوقت در اختلافات بچهها،قضاوت نکنید. مثلاً نگویید؛ تو مقصری و نباید این کار رو میکردی.
←این قضاوت کردن بین بچهها ممکن است، مشکلات آنها را عمیقتر کند.
♦️گاهی بعضی پدر و مادرها میبینند که فرزندشان، منفعل است، مثلاً در مهمانیها،کتک میخورد، به او آموزش میدهند که اگر کسی خواست تو را بزند، تو هم او را بزن.↓
👈این والدین نمیدانند که با این کار اگرچه ممکن است در ذهنشان این عبارت شکل بگیرد که: «دلمان خنک شد که نتوانست بچهیمان را بزند! یا اگر خورد زد!»↓
←ولی در نهایت منجر به این میشود که در مهمانیها آتش بیار معرکه شوند!↓
👈با این کار باعث میشوید که فرزندتان گارد بگیرد ، دعوا کند و اگر کسی از کنارش رد بشود و دستش به او بخورد، برگردد او را بزند! باید دقت کنید که این اتفاق نیافتد.
👈با این کار خشونتطلبی را به فرزندتان یاد میدهید و او را در آینده دچار مشکل میکنید. کودکی که دیگران را کتک می زند، حتی با هدف دفاع از خود، دچار آسیب روانی و تجمع احساسات منفی می شود.
👈آموزش خشونت به عنوان راهی برای مقابله با زورگویی و دعوا، باعث می شود که به فرزندتان کینهتوزی و خشم را آموزش دهید.
👈نکتهی آخر اینکه معمولاً وقتی بچهها در این محیطها قرار میگیرند و درگیریهایشان زیاد میشود، یعنی برنامه ندارند!↓
👈اگر بتوانید برای آنها یک بازی و فعالیتی را طراحی کنید، آنها به جای اینکه به هم گیر بدهند و آسیب برسانند، ذهن و فکر و انرژیشان معطوف به بازی میشود. بنابراین حتماً بازی را مدنظر داشته باشید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تبعیض_خانواده_همسر
سلام علیکم. من 33 سال و همسرم 38 سال دارند من یه مسائلی با خانواده همسرم دارم. بیشتر امکانات زندگیمون رو پدرم تقبل کردن. با اینکه خانواده همسرم داشتن ولی نمیخواستن خرج کنن.بگذریم بعد از عقد دیگه مشکلاتم شروع شد از تهمت و غیبت و ایراد گرفتن از خانواده من و تجسس و خلاصه کلکسیونی برای خودش بود. همسرم هم دائم سفر کاری بودن، و توقعات از من چند برابر...
بعد از 5 سال که خانواده همسرم یه عروس جدید آوردن اصلا شرایط عوض شده،خانواده همسرم جرات ندارن به ایشون یه کلام بگن.زن و شوهر زودی قهر میکنن. از لحاظ مالی هم دائم ساپورت میشن.مثلا به اونها خونه دادن ولی ما رو برای خونه کوچکمون مسخره میکردن و شوهرم میگه اشکال نداره. من دیگه گذشته رو فراموش کردم. ولی از این همه تبعیض اذیت میشم. میخواهم آرام باشم.
با تشکر یاحق
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🦋سلام علیکم نکته اول اینکه بررسی کنید که چرا نوع حمایت خانواده همسر از شما وخانوا ده برادر شوهرتان متفاوت هست .گاهی تبعیض ها به خاطر نوع برخورد خود ماهم هست .مثلا ممکنه خود شما طوری برخورد داشتید که باعث ایجاد این تبعیض شده .بررسی این موضوع با خودتونه (اگر متوجه نواقصی دربرخوردهاتون شدید شروع کنید به اصلاح ).
🦋پیشنهاد میکنم صوتهای مربوط به ارتباط با خانوا ده همسر رو از کانال دریافت کنید وگوش بدید.
🦋 دقت داشته باشید که اصل زندگی، زندگی شما و همسرتان هست. بنابراین دقت بفرمایید که مسائل بیرون خانواده بر رابطه شما و همسرتان اثر منفی نگذارد
🦋چنانچه نواقص رو رفع کردید بازهم احساس کردید روند ادامه داره به این نکته توجه کنید که عزت دست خداست .شما به وظیفه خودتون عمل کنید و ادامه رو به خداوند بسپارید. خداست که مهر ها رو به دل آدم ها میندازه .مطمئنا با محبت و اصلاح رفتار می تونید محبت اونهارو به خودتون جلب کنید .
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#همسر_وابسته_به_خانواده
باسلام۱۲ ساله ازدواج کردم خانواده ی همسرم خیلی دخالت دارن و همسرمن هم گوشی هست و هرچی اونا میگن فکر میکنه حرفشون درسته و به من میگه تومشکل داری
درصورتی که حتی ما نمیتونیم ی شام تنها بیرون بریم و حتی مسافرت تنهایی.حتی تو تربیت فرزندانم دخالت دارن.
حتی دیدن خانواده ام هم نمیتونم برم.شاید۱ماه طول بکشه اما میگه هروقت خودم بتونم میبرمت حق تنهایی رفتن نداری.ومیگن شوهر کردی باید خانوادتو بزاری کنار.متاسفانه خواهرشون خیلی حسوده و تمام دخالت ها از سمت خواهرهمسرم هست
ممنون میشم راهنماییم کنید.باتشکر
🍃🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم#ملکیان👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
خب در ارتباط با این سوال باید چند نکته رو خدمتتون عرض کنم:
🌱 ابتدائا اینکه درسته که همسر شما ویژگی ای داره که شما از آن ناراحت هستید؛ اما قاعدتا ویژگی های مثبت زیادی دارد. شما در زندگی مشترک باید هم نقاط مثبت و هم نقاط منفی همسرتان را ببینید.
🌱 این نکته ی مهم مد نظرتان باشد که خانواده ی ایشان هر طوری هم که باشند، خانواده شان هستند و برای همسرتان عزیزند. شما در برابر همسرتان نباید از خانواده شان بدگویی کنید.
🌱 پیشنهاد می شود که مجموعه ی ویس هنر زن بودن ۱ و ۲ جناب آقای پور احمد خمینی را که در ارتباط با آموزش مهارت ها به بانوان در تعامل با همسر هست را گوش کنید.
🌱 در زندگی مشترک هر فردی مشکلات هست اما مهم اینه که شما مهارت های لازم را کسب کنید و با آرامش و حفظ احترام با همسرتان صحبت کنید.
🌱نکته ی دیگری هم که وجود دارد و می تواند یکی از دلایلی باشد که همسر شما به خانواده اش گرایش افراطی دارد، این هست که از سمت خانم خودش محبت و احترام لازم را دریافت نمی کند و چون اقتدار این مرد زیر سوال می رود، به سمت کسانی جذب می گردد که این محبت و اقتدار را به او بدهند.
🌷🌷🌷پس شما به عنوان یک همسر، برای بهبود زندگی تان و افرایش صمیمت با همسرتان، مهارت های برخورد با همسر را فرا بگیرید و در زندگی انجام دهید.
ذکر این نکته الزامی هست که مهارت برای اثر داشتن نیاز به تمرین و تکرار دارد؛ اگر چند بار انجام دادید و تاثیر کمی دیدید، نا امید نشوید و ادامه دهید.
🍀در این مسیر از خداوند و ائمه ی اطهار سلام الله علیها کمک بگیرید.
ان شاءالله که در پناه خدا موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#رسیدگی_به_نوزاد
#فعالیت_هنگام_شیر_دهی
سلام استاد خداقوت
دو سوال داشتم
نوزاد دو ماهه ای دارم و واقعا گاهی خواب کم و سبک داره و من به کارهام نمیرسم
گاهی اوقات یک تا دو دقیقه گریه میکنه تا کارم انجام بشه و بیام بغلش کنم
ایا باعث احساس ناامنی میشه؟
و دوم اینکه عادت خیلی بدی دارم حتما زمان شیردهی گوشی کار کنم حتی سر فرزند قبلیم هم این عادت منو رها نکرد چطور ترک کنم با کتاب جایگزین کردم اما موفق نبودم مگر کتاب خیییلی جذاب باشه
🍃🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم#ملکیان👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با عرض سلام و ادب.
ممنون از اعتمادتون به ما و همچنین دغدغه ای که در تربیت فرزند دارید.
🍀در ارتباط با سوال اولتون، کودکان در سنین تا ۲ سالگی به شدت به بوی مادر و در دسترس بودن مادر نیاز دارند؛ چرا که این کار به آنان حس آرامش را منتقل می کند.
🟢پس توصیه ی ما به شما این هست که زمانی که کودک شما از خواب بیدار می شود و شروع به گریه کردن می کند شما او را بلافاصله در آغوش بگیرید و حس محبت و آرامش مادری را به او منتقل سازید.
بین کودک شما و انجام دادن کارهایتان، کودک شما و احساس آرامشی که به او منتقل می سازید از اهمیت بالاتری برخوردار می باشد.( مگر اینکه جایی باشید که امکان رساندن به کودکتان امکان پذیر نباشد. مثلا در سرویس بهداشتی) که البته آنهم باید نهایت سرعت خود را به کار ببرید.
🌱 در ارتباط با سوال دومتون هم اینه که گوشی و امواج مرتبط با آن هم برای شما و هم برای کودکتان ضرر دارد.
🟠 شما می توانید در حین شیر دادن با کودک خودتان صحبت کنید، برایش کتاب متناسب با سن بخوانید، قرآن گوش کنید، ذکر بخوانید و فعالیت هایی را انجام دهید که بتواند از لحاظ علاقگی جایگزین فعالیت با گوشی باشد.
ان شاءالله که در پناه خدا موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد
سلام متاسفانه همسرم تقریبا نزدیک یکسالی میشه معتاد شده با پدروبرادر بزرگشم صحبت کردم اونا قبل از من متوجه شده بودن وقتی بهش گفتن قبول نکرده بود که اعتیاد داره فقط میگه سیگار میکشم.هفته پیش تو وسایلاش اتفاقی مواد مخدر شیشه دیدم ولی بهش نگفتم که دیدم..حالا که مطمئن شدم معتاده بنظر شما چطوری باهاش صحبت کنم که ترک کنه و قبول کنه ..بهش بگم که مواد رو تو وسایلش دیدم؟البته تو کارش هم کم اورد مغازه اجاره ای داشت که جمع شد..الان تو خونه دوچرخه درست میکنه ولی کفاف نمیده خیلی تحت فشاریم.برادرش شغل مناسب بهش پیشنهاد داده قبول نمیکنه..دنبال بهتر شدن وضعیت اقتصادی نیست..راهنمایی کنید. تشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
🔸 ابتدا شما باید این مشکل را ریشه یابی کرده و علت آن را بیابید و سپس برای حل آن اقدام کنید.
✔️آیا گرایش همسر شما به مواد مخدر بخاطر شرایط اقتصادی است؟
✔️آیا بخاطر دوستان و اطرافیان نامناسب است؟
✔️آیا بخاطر مشکلات عاطفی و روحی در زندگی با شما است؟
✔️آیا بخاطر مشکلات فردی مانند عدم اعتماد به نفس و یا ناتوانی در حل مشکلات و...است؟
🔸شرایط ایشان را درک کنید و از هرگونه سرزنش،غرزدن،تحقیر،بی احترامی جلوگیری کنید،اعتیاد همسر شما به یک عادت تبدیل شده که احساس استیصال ایشان را کوتاه مدت درمان می کند به حدی که به عوارض طولانی مدت آن توجهی ندارد.
🔸تمام وظایف همسرانه ی خود را در قبال همسرتان انجام دهید و تحت تاثیر این اتفاق قرار نگیرید.
🪶به شما پیشنهاد می شود صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
🔸گفتگوی محبت آمیز روزانه با همسر خود داشته باشید و در خلال گفتگو ها به صورت غیر مستقیم با ادبیات مهربانانه به او بگویید که احساس می کنید در زندگی مسئله ایی باعث فاصله ی بین شما و او شده و از او بخواهید بیشتر مراقب رابطه تان باشد و برای بهتر شدنش تلاش کند.
🔸حس اقتدار و اعتماد به نفس را در همسرتان به وسیله ی رفتار و گفتارتان افزایش دهید.
🔸به صورت نامه نگاری یا گفتگو در شرایط مناسب، ناراحتی خود را از اعتیاد ایشان به او انتقال دهید.
🔸 احساس رضایت از زندگی و شکر گذاری را در خود افزایش داده و آن را به همسرتان نیز منتقل کنید.
🔸از یک درمانگر اعتیاد کمک گرفته شرایط ترک را برای ایشان فراهم کنید و در طول درمان هم به او احساس امیدواری دهید.
🔸فضای معنوی را در خانه ی خود افزایش دهید و برای حل مشکلتان به اهل بیت متوسل شوید.
🔸با شرکت در مسجد و هیئات گروه دوستان خوبی را برای خود ایجاد کنید.
🌺در آخر توجه داشته باشید که به هیچ عنوان ناامید نشوید و شما می تواند زندگی تان را به روال سابق برگردانید،انشاالله
پس به خداوند توکل کنید و از او مدد بخواهید.
🪶با سرچ #اعتیاد می توانید پاسخ های بیشتری درباره ی چگونگی حل این مشکل بیابید.
انشاالله زندگی تان در پناه حضرت حق مملو از آرامش باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_فرزند
سلام .خانمی ۳۶ ساله م.تک دختر ۴ و نیم ساله دارم که خیلی وابسته م هست.حتی با پدرش بیرون نمیره بسختی ازم جدا میشه و بشدت گریه میکنه.اگر اشتباهی مرتکب شه میگه من بدم و دوسم نداری و این حرفاش خیلی اذیتم میکنه.پدرش مهربان هست ولی خودم زود عصبی میشم با گریه هاش و زود پشیمون میشم.ولی خیلی هم بهش محبت میکنم میبوسمش اما وابسته س.لطفا کمکم کنید چیکار کنم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
🍀ابتدا شما مادر دغدغه مند باید بررسی کنید که علت این وابستگی فرزند شما چیست و بعد از علت یابی برای حل آن اقدام کنید.
✨آیا شما شاغل هستید؟
✨آیا رابطه ی شما و همسرتان گرم و صمیمی است؟
✨آیا فرزندتان خاطره ی بدی از جدایی شما با او دارد؟
✨فرزندتان ترس خاصی را تجربه کرده است؟
✨این رفتار فرزندتان از ابتدا بوده ویا از زمان خاصی ایجاد شده؟
🍀اگر وابستگی فرزند شما بخاطر شاغل بودن شماست می توانید زمان شغل خود را کوتاه تر کنید.در مواقع تعطیلی با او بیشتر وقت بگذارید و تجربه های زیبایی مثل گردش،آشپزی و...برای او فراهم کنید.
⭐️با او راجع به شغل خود صحبت کنید،برایش قصه های مربوط به شغل خود را بگویید،او را با خود به محل کار ببرید و... .
⭐️زمان های رفت و برگشت خود را مشخص کرده و به او قول دهید که در زمان مشخص شده پیش او بر می گردید.
⭐️در زمان کار خود با او تماس بگیرید و احوالش را جویا شوید.
🍀اگر خاطره و یا اتفاق خاصی در نبود شما برای او افتاده است باید به دقت بررسی شود،برای این کار می توانید از یک مشاور امین کمک بگیرید.
🍀فضای خانواده ی خود را محبت آمیز کرده و مشکلات بین خود و همسرتان را در خفا و به دور از چشم فرزندتان حل کنید.
☘رابطه ی محبت آمیز خود را با فرزندتان از طریق بازی،قصه گویی شبانه،مسولیت های متناسب دادن به او و کمک کردن در کارها ی منزل افزایش دهید.
🍀اگر دلیل وابستگی هیچ کدام از موارد ذکر شده نبود، می توانید با انجام بازی هایی چون قایم باشک،بازی با عروسک ها همراه با شبیه سازی بازی به زندگی او و چگونگی برخورد کودک با مشکلش را به او یاد دهید.
🍀قصه گویی های شبانه و کتاب خوانی با موضوعاتی شبیه به آن برای کودک
🍀به حس وابستگی او مدام پاسخ گو نباشید و می توانید آرام آرام از او فاصله بگیرید مثلاً شما در اتاق دیگری مشغول کار هستید و او در اتاق دیگری مشغول بازی کردن باشد.
🍀تمرین های بیرون از منزل داشته باشید به عنوان نمونه خرید تا مغازه ی سر کوچه و ماندن در کنار پدر و برگشت سریع شما و یا رفتن به پارک و نشستن در جایی که کاملا قابل رویت او باشید و به او اطمینان دهید که آنجا می مانید.
تمامی این مراحل باید آرام آرام و مرحله به مرحله باشد.
🍀عملکرد های موفقیت آمیز او را با تشویق های کلامی مثبت و دادن جایزه های گاه و بیگاه سرعت بخشید.
☘هیجانات خود را کنترل کنید و بدانید که اگر درست عمل کنید این مشکل نیز با کمک خداوند حل می شود.
✨به شما توصیه می شود که صوت های تربیت کودک و کنترل خشم استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
☘بیان خود را با فرزند خود اصلاح کنید مثلاً هیچ گاه به او نگویید دوستت ندارم....بلکه بگویید کارت را دوست ندارم ولی خودت را همیشه حتی با انجام کار غلط هم دوست دارم.
🍀اگر محل خواب شما با فرزندتان هنوز جدا نشده آرام آرام محل خواب او را جدا کنید.
و در آخر تنهایی و تک بودن فرزند شما هم می تواند یکی از علت های وابستگی او باشد پس نیاز است تا خود را برای فرزندآوری مجدد آماده کنید تا فرزندانتان بتوانند برای یکدیگر هم بازی باشند.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت فرزندانی مهدوی یاری دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دوستی
#آشنایی_قبل_ازدواج
سلام من با یه آقای بودم برادر شوهر خواهرم بودن 37 سالش بود و من 20 همه چی اولش خوب بود تا من کات کردم باهاش و بعد 7 ماه آشتی کردیم اونم تقریبا از سمت من بود و بعدش دیگه کم کم سرد شد خیلی غرور داره میدونم دوسم داره ولی خب اخلاقش خواسته تا جمعه زنگ زد حرف زدیم و گف ما بدرد هم نمیخوریم و کیس خوب اومد برو بعدش من پیام دادم تموم کردیم کاره درستی کردم؟
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
آشنایی برای ازدواج بوده؟
آیا خانواده ها مطلع بودن؟
چه مدت رابطه داشتین و ...؟!
سوال شما خیلی کلی هست
نه شناختی روی شما و ایشون داریم و نه نوع رابطه، که بتوان نظر داد ادامه و یا قطع آن درست بوده یا اشتباه!
نکاتی رو بصورت کلی خدمتتون میگم
روابط و آشنایی های بی قید و شرط در گام اول به خود دختر خانم آسیب میزنه احساسات و شخصیت ایشون مورد خدشه قرار میده و ممکنه اتفاق و ضربه های روحی جبران ناپذیری رو متحمل بشه
بهتر هست روابط آشنایی برای ازدواج در چهارچوب خانواده با مدت زمان مشخص و برنامه ریزی شده اتفاق بیافته تا طرفین آسیبی در مدت زمان آشنایی براشون رخ نده!
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خیانت
#رابطه_زناشویی
سلام وقتتون بخیر.خانمی۲۸ساله وهمسرم۳۲.کلی برم سراصل مطلب،دیشب قبل رفتنم به بیرون گوشی رو درحالت ضبط صداگذاشتم ورفتم شوهرم خونه تنهابودن وخانمی رو باخودشون آوردن خونه ومن صبح که ب گشتم ویس روکه گوش کردم حرف از تشک پهن کردن و...شد.وحالا باهاش بحث کردم حالا باید چه کار کنم(خیانت کرده بهم)واین رو هم بگم که چیزی کم نذاشتم براش.
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در ابتدا شما رو دعوت به صبر میکنم
اینک شما این مسئله رو متوجه شدین و مستقیم با همسرتون در میون گذاشتین تنها موجبات قبح شکنی بین خودتون رو فراهم کردین و این مسئله کار شما رو در زندگیتون سخت تر خواهد کرد
در ابتدا ک شما تجسس کردین و اینکار اشتباهه اگر بر فرض شک هم برده بودین صرفا باید تلاش میکردین کیفیت روابط با همسرتون رو افزایش بدین و خلا های زندگیتون رو پر میکردین
اینک میفرمایید کم نذاشتین خودش مزید بر علت کم و کاستی هایی در امور همسرداریتون هست!
توصیه میکنم صبور باشید و دیگ حرفی از این موضوع نزنید
حتما صوتهای هنرزن بودن ۱و۲ با دقت گوش و نکته برداری کنید
بیش از پیش در حفظ اقتدار و دانایی مردتون کوشا باشید مردا بیشتر از امور جنسی احساس نیار به دیده شدن محترم واقع شده تکیه گاه بودن و ... رو دارن
کلید واژه های #اقتدار رو سرچ و مطالعه بفرمایید
در صورت راهنمایی دقیق تر با مشاور امین در ارتباط باشید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگاری
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام
خسته نباشید
دختری۲۳ساله هستم هیچ کدام از خواستگارها را نمیپسندم و یک پسری که خواستگارم بوده و جواب رد دادم و الان ازدواج کرده به نظرم بهتر از همه اینها هست و هیچ کس رو مثل او نمیبینم و بعد از هر خواستگار افسردگی میگیرم که چرا این یکی هم خوب نبود،چرا بقیه همسر و خواستگار خوشگل و همه چیز خوب دارن و برای من زشت و ۸تا۱۰ سال تفاوت سنی میاد،ممنون میشم راهنماییم کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
✔️ جنابعالی در ابتدا باید به یک شناخت کافی از خود رسیده و علایق، اهداف، ویژگی های خود را مورد بررسی قرار دهید.
✔️براساس شخصیت خودتان معیار هایی را برای ازدواج مشخص کنید.
✔️معیار های تان را اولویت بندی کرده و براساس اولویت های اول و دوم خواستگاران خود را بررسی کنید.
✔️این نکته را در نظر داشته باشید که اولویت اول و اصلی در ازدواج کفویت (هم سانی اخلاق و عقاید) طرفین است.پس اگر اخلاق و عقاید خواستگار محترم را به طور دقیق از طریق گفتگو،تحقیقات و مشاور بررسی نمودید و با شما هم سان بود، در مورد اولویت های دوم مانند سن، قیافه، شغل، تحصیلات و... سخت گیری نکنید.
البته سخت گیری نکردن اولویت های دوم بسته به ظرفیت شما دارد که در این مورد می توانید با یک مشاور امین گفتگو کنید.
✔️اگر تمام این موارد را در انتخاب همسر آینده تان لحاظ کرده اید و بعد به خواستگاران جواب رد داده اید، پس علتی برای ناراحتی ندارد.
در غیر این صورت با روش های کنترل ذهن، افکار ناراحت کننده و نا امید کننده ی خود را به روش های زیر کنترل کنید:
🔸پر کردن اوقات فراغت خود با انجام کارهای مورد علاقه ایی چون انجام کارهای هنری،رفت و امد با گروه های دوستان با انگیزه و مناسب، انجام فعالیت های ورزشی و...
🔸مراقبت از افکار خود به عنوان مثال اگر به این موضوع منفی بیاندیشم برای خود جریمه می گذارم مانند صدقه دادن و یا گفتن ذکر لا اله الا الله برای دوری از افکار مزاحم
🔸داشتن برنامه های معنوی برای خود مانند:شکرگذاری،نماز اول وقت، دائم الوضو بودن و...
🪶به شما توصیه می شود صوت های انتخاب صحیح همسر استاد پور احمد را تهیه کرده و گوش دهید.
✨در آخر با رعایت تمام جوانب عقلانی و منطقی از توسل غافل نشوید.✨
انشاالله خداوند شمارا در انتخاب همسری با اخلاق و با ایمان یاری دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بی_توجهی_خانواده_همسر
سلام و وقت بخیر
خانم۳۷ ساله هستم،۲۰ ساله ازدواج کردم،خانواده همسرم همه باهم نسبت دارن ومن غریبه هستم،من و فرزندانم رو همیشه جدا میکنن و انگار ما رو نمیبینن، حتی کار کردن ،کمک کردن،همیشه همسرم میگه مهم نیست ولی روز به روزبدترمیشه ،اوایل همسرم به ما بی توجهی میکرد حتی درجمع الان انجام نمیده ولی خانواده حرمت ما رو نگه نمیدارن،چطور باید رفتار کنم؟؟؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
⭐️محبت خود را نسبت به خانواده ی همسر افزایش دهید. به عنوان نمونه :مهمانی دادن ،هدیه دادن به مناسبت های مختلف،هم صحبتی دلسوزانه و همراه با مهربانی و..
این محبت شما به خانواده ی همسرتان، جایگاه شما را در دل همسرتان نیز بالا می برد.البته این محبت باید به گونه ایی باشد که بتوانید گذشت کنید و موجب افزایش توقع و دلخوری بیشتر و یا سوءاستفاده نشود.
⭐️افزایش معنویت در خود و خانواده
⭐️حفظ احترام بین اعضای خانواده خود در جمع خانواده ی همسرتان،همسران نسبت به هم، بچه ها و والدین و همین طور بالعکس در نحوه ی خطاب کردن،حفظ جایگاه ها و...
⭐️در فضایی آرام و در شرایط مناسب در مورد این احساس با همسرتان صحبت کنید و با مشورت راه حل هایی برای آن پیدا کنید.
⭐️با یک معتمد صحبت کرده تا با خانواده ی همسرتان گفتگو کند.
⭐️افزایش رابطه با خانواده های جدید و ارتباط به صورت تکی با خانواده ها
⭐️مدیریت رفت و آمد های خانواده با خانواده همسر(دفعات زیاد، زمان کوتاه)
⭐️تلاش چند ساله ی شما برای جلب توجه خانواده ی همسر قابل تقدیر است ولی اگر با وجود تلاش ها این اتفاق رخ نداد، بهتر است با افزایش عزت نفس و توانمندی های خود و اعضای خانواده خود نیاز به توجه را ارضاء کنید.
⭐️خود را از افکار منفی پیرامون رفتار خانواده ی همسر، رها کنید که این احساس ها و رفتارها خود به خود به فرزندان شما انتقال یافته و ناخود آگاه این احساس را برای آن ها نیز به وجود می آورد.
⭐️در حضور فرزندانتان این احساس ها را بیان نکنید.
⭐️گروه دوستان مناسبی برای رفت و آمد و برطرف شدن احساس نیاز به روابط اجتماعی را بیابید.
🌸به شما پیشنهاد می شود صوت های هنر زن بودن استاد پور احمد را تهیه و گوش دهید.
انشاالله زندگی تان سرشار از آرامش و محبت به اهل بیت علیهم السلام باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob