#نخواندن_نماز_فرزند
#دوست_دختر_داشتن_فرزند
سلام وعرض ادب، پسری 22 ساله دارم دانشجو، چند سالی که نماز نمی خونه و تو مسائل اعتقادی دچار ضعف شده وبرای تمام اونها چون وچرا میاره ودلیل میخواد، چند وقتی که متاسفانه با دختری بی بند وبار دوست شده ورابطه داره برای ما که خانواده مذهبی هستیم واقعا دردناک لطفا راهنمایی کنید؟؟ 🙏
🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸در رابطه با نماز و مسائل اعتقادی سعی کنید شناخت فرزندتان رو بالا ببرید با مطالعه با ویس با مجلس سخنرانی و.... و در مقابل شبهات فرزندتان گارد نگیرند برعکس سعی کنید جوابهای صحیح رو پیدا و انتقال دهید.
🔸 خودتان و همسرتان نماز اول وقت را فراموش نکنید.
🔸برنامهریزی کنید تا در مکانهای مذهبی رفت و آمد کنید و معنویت را در خانه و خانواده افزایش دهید.
🔸 به دنبال دوستهای خانوادگی باشید که پسری هم سن و سال پسر شما و با ایمانتر داشته باشد.
🔸 زمانی که مسافرت یا بیرون از خانه هستید از همسرتان بخواهید که در مسیر برای خواندن نماز اول وقت بایستد.
🔸او را با دیگران درباره نماز و یا موارد دیگر مقایسه نکنید.
🔸 زیاد رفتار افراطی نداشته باشید که حتماً نماز اول وقت بخواند .
🔸سطح مطالعاتی خود را افزایش دهید مثلاً کتاب دعوت به نماز آقای قرائتی کتاب مناسبی است و ... تا بتوانید به سوالات او پاسخ مناسب دهید.
🔸 خودتان و همسرتان با او دوست باشید و نیازی نیست در دوست بودن مدام او را نصیحت کنید بلکه نیاز است خیلی از وقتها حرف او را گوش دهید و یک شنونده خوب باشید و حتی اگر کار اشتباهی انجام داده او را نصیحت نکنید بلکه در زمان مناسب دیگری در مورد موضوع صحبت کنید و راهکار دهید.
🔸 هیچ گاه به صورت مستقیم دوست دختر داشتنش را بیان نکنید بلکه به صورت غیر مستقیم درباره مشکلات و ضررهایش صحبت کنید.ولی اگر در مورد دوست دختر او صحبت کردهاید هیچ گاه مقابل پسرتان قرار نگیرید بلکه با لحن آرام به او بگویید که شاید هم مورد خوب و مناسبی برای ازدواج باشد و من و پدرت کنار تو هستیم و باید هر سه نفر تحقیق و بررسی کنیم تا متوجه شویم که مورد مناسبی برای ازدواج هست یا خیر وقتی با این لحن با او صحبت کنید اگر ویژگیهای بد آن دختر را هم به او بگویید او شما را مقابل خود نمیبیند و حرف شما را بهتر میپذیرد.
🔸همچنین اگر کسی در فامیل هست که او حرف او را گوش میدهد از او بخواهید به صورت غیر مستقیم با او صحبت کند.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج_مجدد_همسر
سلام
ما ۱۴ سال هست که ازدواج کردیم و یه دختر دسته گل ۶ ساله داریم،همسر من با خانومهای متعددی پنهانی ارتباط داشت(صیغه) تا اینکه ۴ سال پیش متوجه شدم با یکیشون خونه هم گرفته اون خانوم باردار هم شد البته جریان خیلی دردآور تر از این چیزاست ولی فرصت توضیح نیست من دادخواست طلاق هم دادم با اینکه دادگاه حکم طلاقم رو داد ولی برگشتم به خاطر دخترم،الان اون خانوم دو تا بچه هم داره،همسرم یه شب درمیان خونه نمیاد و دخترم بابت این موضوع اذیته و ناراحته با هرکی دوست میشه ازش میپرسه بابات هر شب خونست😔میدونه که باباش اونجا میره ولی اجمالی خبر داره من واقعاً نمیدونم چه کنم همش میگه بابا کی کارش کم میشه که هر شب بیاد گاهی میگم یعنی اشتباه کردم برگشتم؟نکنه بزرگتر شه دچار کمبودهای بدتر بشه
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸در ابتدا این همه صبر و گذشت شما دوست عزیز قابل تقدیر می باشد و انشاالله با راهکارهایی می توانید دخترتان را از کمبودهایی که نگرانش هستید دور نگه دارید.
🔸 چیزی که از متن متوجه شدم این هست که موضوع را دخترتان می داند حال اگر نمی دانست که خیلی بهتر بود ولی الان نیازی نیست که مدام جلوی بچه در مورد این قضیه صحبت کنید مدیریت کنید که با هیچ کسی یا خود همسرتان زمان حضور دخترتان در مورد این موضوع صحبتی نکنید. بچه ها بسیار باهوش هستند و حتی در حال بازی صحبت های تلفنی شما را هم به خوبی گوش می دهند.
🔸 هر زمانی که در مورد این موضوع صحبت میکند حواس کودکتان را پرت کنید و رفتارهای جایگزین جذابی را برای او در نظر بگیرید.
🔸 زمان بازی کردن با او را زیادتر کنید.
🔸از همسرتان بخواهید زمانی که حضور دارد با او بازی کند و محبت کافی و به اندازه نیز به او داشته باشد.
🔸 خودتان به او محبت کنید و زمان هایی او را در آغوش بگیرید.
🔸زمان حضور همسرتان با همدیگر پیادهروی و تفریحات سالم داشته باشید.
🔸وقت کودکتان را پر کنید. مثلا برایش داستان بخوانید، بازی های مختلف،درست کردن کاردستی کلاس های ورزشی و ...
🔸 محیط خانه را محیطی آرام و شاد بوجود آورید.
🔸 برای او چند دوست خوب پیدا کنید.
🔸 فایل هنر زن بودن و تربیت کودک را گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsatanekhoob
#دوران_عقد
سلام و خداقوت
من(خانم) و همسرم هر دو جوان هستیم و تازه عقد کردیم، و شغل ایشون طوریه که سه شب از هفته رو به صورت متوالی پیش من نیستن و چهار شب بعدی رو به صورت متوالی با هم هستیم.
میخواستم بدونم درسته که هر شبِ این چهار شب رو پیش هم بخوابیم؟
و بیشتر برای خواب خونهی خانوادهی همسر باشیم یا خانوادهی من؟(هر دو خانواده در یک شهر هستیم و خانوادهی بنده معتقدند دختر خیلی کم باید برای خواب به خانهی پدرشوهر و مادرشوهرش بره).
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
این موضوع به فرهنگی که شما در آن زندگی میکنید خیلی بستگی دارد .در برخی فرهنگ ها خوابیدن دختر و پسر در دوران عقد را خوب تلقی نمیکنند و بالعکس در برخی متداول است .
به صورت کلی در دوران عقد زیاد ماندن را توصیه نمیکنیم که شب ها عروس و داماد منزل یکدیگر به سر ببرند مگر در شرایطی خاص که محل سکونتشان در یک شهر نباشد و توجه به مواردی دیگر و در شرایطی که یک منزل برای آنها فراهم باشد مثلا جوان مجرد در آن خانه نباشد ،فضای مناسب وجود داشته باشد
ولی اگر شما در یک شهر زندگی میکنید وشرایط گفته شده برای شما فراهم نیست میتوانید در روزهای عادی کنار هم باشید به دلیل احتمال به وجود آمدن برخی سؤ تفاهم ها شب را در منزل هم نخوابید یا به حداقل برسانید .
و در آخر هرچه سریعتر برای شروع زندگی مشترک و زندگی کردن در یک منزل اقدام کنید.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#ارتباط_نوجوان
سلام خانم 37سال دارای چهار فرزند
دختر اولم که13سالشه اصلا زیر بار مسولیت نمیره با اینکه بهش گفتم اتاق برا دوخواهر دیگه هم هست در رو میبنده وبسیار نامرتبه واجازه نمیده دختر 2دوسالم وارد بشه ودادوبیداد راه میندازه به تمیزی لباساش اهمیت نمیده و حتی در کابینت رو نمیبنده وکمک نمیده با اینکه دوتا بچه هام کوچکن همش میگه میخواستی این قدر بچه نیاری در کلاس هم شرکت کردم گوشی نداره ولی گوشی مارو برمیداره میره اتاق نمیدونم چکار میکنه به من زیر لب ناسزا میگه😔
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ # مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز ناراحتی شما به کاملا قابل درکه ولی بخشی از این رفتار ها اقتضائات خاص نوجوانی هست شما بدانید این رفتار گذراست و با وی مدارا کنید.
دوم اینکه بر روی رابطه خودتون با نوجوان کار کنید از این طریق که مورد احترام و حمایت عاطفی ، محبت و همدلی خودتون قرار بدهید،باهم بیرون برید و سعی کنید هر روز باهم حرف بزنید و پیرامون مسائل شیرین برای هردویتان صحبت کنید( خیلی حواستون جمع کنید اگه در طول روز بجث یا جدل پیش آمد سکوت کنید تا هردویتان آرام شوید بعد در شرایط آرام و منطقی در رابطه با مشکل مورد نظرتان صحبت کنید دوست عزیز بحث و جدال هیچ چیزی رو بهتر نمیکنه فقط و فقط رابطه شما رو بدتر میکنه).
برای کمک کردن به دخترتون برای برطرف کردن عیوبش،ابتدا حداقل بیست تا نقطه مشترک تعریف کنید( مثل اینکه هر دو فیلم دوست دارید) بعد از این که در نقاط مشترک ایشون رو همراهی کردید شروع کنید از عیوبش حرف زدن و برای از بین بردن اونها کمکش کنید.
سوم الگوی خوبی برای مدیریت هیجان برای فرزندتان باشید (در موقع خشم سعی کنید تغییر موقعیت بدهید یا تنفس عمیق داشته ولی نه حرف بزنید نه تصمیم بگیرید نه رفتاری انجام بدهید)
فرزند شما از شما الگو گیری میکنند اگر بتوانید الگوی موفقی باشید باعث بروز رفتار درست از فرزندانتان میشوید.
در زمینه ارتباط با نوجوان صبر و سعهی صدر زیادی نیاز هست که با مدد وتوسل اهل بیت در خودتون ایجاد کنید.
کانال تربیتی همسران خوب http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#واکنش_به_رفتار_همسر
#هیجان_منفی
سلام وقت بخیر خانمی هستم 35 ساله همسرم 38 سالشونه 15 ساله ازدواج کردم دو فرزند دارم همسرم شوخ طبع هستن مشکلی که من دارم این هست که نسبت به صحبت کردن و شوخی خانم های دیگر (حتی شوخی در جمع) با همسرم حالم دگرگون می شود،تپش قلب می گیرم و ظاهرم از حالت عادی خارج می شود همسرم از این قضیه بسیار ناراحتن و میگن آبرویم بااین کارهایت از بین رفت و تمایل به زندگی کردن با من ندارن،تو رو خدا کمکم کنید
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز از اینکه به فکر رشد و برطرف کردن عیوب خود هستید خوشحالیم.
اول بررسی کنید که آیا علت سردی ایشون فقط و فقط همین یه مورد هستش....بهتره با همسرتون به مشاوره مراجعه کنید تا تمام ابعاد رابطه مورد بررسی قرار بگیره تا به صورت موشکافانه مشکل شما مورد ریشه یابی قرار بگیره .
ولی به طور کلی برای اینکه رابطه شما گرم تر بشه سعی کنید به نیازهای ایشون در زمینه جسمی،جنسی،عاطفی و اقتدار دهی و احترام توجه ویژه تر بکنید.
دوم اینکه سعی کنید لحظات خوش رودر زندگیتون بیشتر بکنید به ازای یک هیجان منفی سعی کنید پنج هیجان مثبت داشته باشید، دوست عزیز اتفاقی در زندگی شما صورت گرفته که باید با لحظات خوش جبران کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
.
.
#بیرون_نرفتن_همسر
باسلام خدا قوت
ببخشید سوالی داشتم من احساس میکنم دارم از همسرم دور میشم بارفتار هایی که دارند . اینکه تقریبا همیشه خونه هستند . یکی از معذلات من توی این مدت (6 سال هست ازدواج کردیم بنده 28 وهمسرم 35 سال سن دارند فرزندی نداریم ) ایشون خونه هستند نمیروند بیرون . من چیکار کنم دوست دارم منتظرشون باشم .اما همیشه خونه هستند و من اشتیاقی درخود نمیبینم بهشونم گفتما ولی درست نشدند. ممنونم سریع پاسخ بنده رو بدهید *
🌷 #پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘️ سلام علیکم ☘️
⚜️بسیار خوب مطلب خود را بیان کردید و بسیار خوب ریشه مشکلتان را متوجه شده اید.
🌸برای حل این مسئله دو مطلب را در نظر داشته باشید:
✅۱.مشخصا کانون خانواده را همیشه گرم و صمیمی نگه دارید همانند همین کاری که تاکنون انجام داده اید.
✅۲.خودتان دست به کار شوید.
به بهانه ها و دلایل مختلف و در حد امکان بصورت غیرمستقیم زمینه های بیرون رفتن ایشان از خانه را فراهم کنید(نان ،میوه،تفریح و...).
و حتی ایشان را به تلاش و فعالیت در🤔 بیرون از خانه تشویق کنید.
🤔در این راه عجله نکنید اما پیگیر باشید.
🌼خیلی زودتر با یک مشاور امین در این رابطه مشاوره بگیرید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#خانواده_همسر
.سلام.ما ۷ساله ازدواج کردیم
اما من خیلییی چیزها از خانواده همسرم میدونم
حتی ازدواج مجدد پدرش در سال گذشته و ....
اما شوهرم گمون میکنه که من بی خبر هستم
ایا میتونم بهش بگم من باخبرم؟؟
از طرفی وقتی از اعضای خانواده همسرم ناراحت میشم بهش نمیگم همش میریزم تو خودم
این نگفتن ها ذهنم رو همش درگیر میکنه
باعث شده حرف زدن دوتایی مون کم بشه
🌷 #پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
✔️ دانستن یا ندانستن این موضوعات اصلا چیز مهمی نیست و در اصل زندگی مشترک شما تأثیر آنچنانی ندارد.
✔️مهم این است که بازگو کردن این موضوعات چه سودی برای زندگی مشترک شما دارد.
✔️هیچ نیازی نیست که ما هر چه را که می دانیم بازگو کنیم مگر اینکه برای ما سودی داشته باشد.
✅در رابطه با ناراحتی هایی که از خانواده همسر پیش می آید عرض کنم که گفتن یا نگفتن این مسائل به همسر مشکلی را حل نمی کند ، بلکه به نظر بنده آنچه مهم است مهارت افزایی نسبت به چگونگی ارتباط با خانواده همسر است.
✅غالباً مردها در برابر این گونه صحبت ها که درباره خانواده شان است گارد می گیرند و موجب دور شدن زوجین می شود.
🍀به نظربنده ارتباط با خانواده همسر جزئیات و ریزه کاری هایی دارد که جز با مشاوره با متخصصین این امر محقق نمی شود.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
#داد_و_فریاد_کودک
سلام،دخترم ۲سالو ۸ماهش،پسرم ۸سالشه.دخترم به شددددت عصبانیه،از نوزادی همینجور بوده،همش گریه میکرد و نمیخوابید شبا،سر هرچیز کوچیک جیغ و داد میزنه،همش اخماش توو همه،ازسر صبح بیدارمیشه همینجوره تا شب.واقعا نمیدونم دیگه چیکارکنم.بقلش هم میخوام بکنم اون لحظه جیغ میزنه و منو میزنه.با محبت نازو صداش میکنم اصلا توجه نداره اون زمان.فقط جیغ میزنه و اخموی.رابطش با داداشش هم خوبه.پدرش هم باهاش مهربونه.
اما وقتی از کنترل خارج میشه به تهدید فلفل ساکت میشه.۱ماه پیش اومدم از پوشک بگیرمش،۱۱ساعت بود ادرار نکرده بود،جایزه گرفتم،تشویقش کردیم،اصلا همکاری نمیکرد،دوباره پوشک گرفتم.
🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار #خانم_ملکیان 👇
🦋بسم الله الرحمن الرحیم🦋
سلام و وقتتون بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
🔹 ابتدا از شما چند سوال میپرسم:
۱.آیا آقا پسر شما هم این علائم را دارند.
۲. آیا در استفاده کردن از رسانه چون تلویزیون و موبایل مدیریت وجود دارد؟
۳. روابط بین شما و همسرتان چگونه است؟
۴. آیا زمانی که جیغ می زند و داد و فریاد به راه می اندازد، به خواسته هایش جامه ی عمل می پوشانید؟
۵. روش های تربیتی شما و همسر محترمتان به چه صورت هست؟ آیا با هم هماهنگ هستید؟
۶. واکنش شما در زمانی که به اختلاف و چالش می خورید، چی هست؟
🟢 یکی ازمهم ترین عوامل در مسیر تربیتی فرزند، آرام بودن جو خانواده و هماهنگی والدین با یک دیگر است. سعی کنید جو خانواده تان آرام باشد و شما و همسرتان یا یک دیگر هماهنگ و با مهارت رفتار کنید.
🟢 نکته ی بعدی این هست که ممکن است فرزند شما از لحاظ جسمانی نیاز به بررسی داشته باشد، مواردی از قبیل کم خونی و ....می تواند باعث ایجاد رفتارهای این چنینی شود که باید تحت نظر پزشک صورت بگیرد.
🟢 حتما و حتما در استفاده ی از رسانه اعم از تلویزیون، گوشی موبایل و .....مدیریت داشته باشید و حواستان باشد که شما خودتان در این زمینه باید الگوی مناسبی برای آنان باشید. حداکثر مدت زمان استفاده از تمام رسانه ها در طول روز تنها ۲ ساعت است.
🟢 در برابر جیغ و داد های کودک خودتان در زمانی که به خواسته ای که نامناسب است، نمی رسد این هست که شما باید از تکنیک تغافل+ حواس پرتی استفاده نمایید. یعنی اصلا به کارهای او توجه نکنید و مثلا می دانید که فلان بازی را دوست دارد، با او بازی نمایید.
🟢 از دادن غذاهایی که حالت های عصبی ایشان را افزایش می دهد مثل کاکائو و مشتقات آن خودداری نمایید و یا حداقل میزان آن را کم نمایید.
🟢 برای ایشان وقت کافی بگذارید و با ایشان بازی کنید.
🟢 کتاب داستان متناسب سن وی برایش بخوانید.
🟢پیشنهاد می شود که مجموعه کلاس های آموزشی تربیت صحیح کودک از تولد تا ۹ سالگی از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.
🟢 در ارتباط با پوشاک گرفتن حواستان به این نکته باشد که باید با مهارت و کسب اطلاعات باشد که کودک شما لجبازی ننماید و به صورت تدریجی باشد.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
سلام خداقوت
دختر ۲ساله دارم تقریبا ۲ماه هست که فقط موقع خواب یک وسیله (اسباب بازی کنترل یا....) میذاره جای جیشش و خودشو میماله بهش تا خوابش ببره
توگوگل نوشته خودارضایی من خیلی نگرانم
دلیلش چیه؟
"اصلا صحنه ای ندیده"
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدای امر باید بر احساسات خود غلبه کنید و نگرانی را از خود دور کنید.
زیرا نگرانی مادر می تواند حساسیت کودک را بیشتر کند.
برای ریشه یابی این موضوع باید به چند سوال پاسخ دهید؛
✔️شرایط خانوادگی شما چگونه است؟
✔️روابط بین شما و همسرتان چگونه است؟
✔️روابط بین والدین و کودک چگونه است؟
✔️فرزند چندم خانواده است؟
✔️امر و نهی و توبیخ شما تا چه حد است؟تا چه میزان والدین سختگیری هستید؟
✔️چه مدت هست که این رفتار از فرزند شما سرزده است؟
✔️آیا اتفاق ناخوشایندی برای خانواده ی شما افتاده است؟
✔️میزان استفاده ی فرزند شما از تلویزیون و گوشی چقدر است؟
✔️آیا شما شاغل هستید؟چه کسی از فرزند شما مراقبت می کند؟
✔️آیا فرزند خود را از پوشک گرفته اید؟چه مدت است؟
✔️آیا فرزندتان را از شیر گرفته اید؟ چه مدت است؟به چه صورت؟
و...
تک تک این سوالات باید بررسی شود و به آنها پاسخ داده شود.تا بتوان ریشه ی این مشکل را یافت.
ولی در کل چند نکته خدمت شما عرض می کنم:
🔸از امر و نهی فرزندتان خودداری کنید.
🔸شرایط اکتشاف محیط اطراف را برای او فراهیم کنید.
🔸از ارتباط لمسی و کلامی به صورت مستمر غافل نشوید.
🔸روزانه زمانی را به بازی با فرزندتان اختصاص دهید.از بازی های حرکتی و دست ورزی(آب بازی،خاک بازی و...) غافل نشوید.
🔸انرژی فرزندتان را تخلیه کنید تا با خستگی به محل خواب خود برود،مثلا رفتن به پارک،انجام کارهای خانه با مشارکت یکدیگر و... .
🔸قبل از خواب می توانید فرزندتان را یه یک حمام کوتاه ببرید تا خسته شود.
🔸موقع خواب برای او کتاب بخوانید تا سرگرم شود.
🔸از هر گونه تشنج و دعوا در خانه بپرهیزید و شرایط را آرام کنید.
🔸مدت زمان استفاده از تلویزیون یا گوشی را مدیریت کنید.
🪶به شما توصیه می شود صوت های تربیت کودک استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#پورن
#رابطه_زناشویی
سلام.وقتتون بخیر.من چند سال پیش ناخواسته توسط شخصی فیلم پورن دیدم و با این که چندسال گذشته الان هنگام رابطه با شوهرم ناخود اگاه اون تصاویر یا تخیلات دیگه تو ذهنم میاد و با تصور و فکر اونا به ارگاسم میرسم و اگه فکر نکنم بهش هیچ لذتی از رابطه نمیبرم و در نتیجه نسبت به همسرم سرد شدم.اگه هم تلاش کنم که ذهنم رو سمت چیز دیگه ببرم هیچ لذتی نمیبرم و هنگام تحریک شدن دوباره اونا به ذهنم میاد وهمش از رابطه حلال فرار میکنم که به این گناه ذهنی نیفتم.
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
متاسفانه یکی از چالش هایی که دیدن فیلم های پورن برای افراد ایجاد میکند این است که سطح انتظار اونها رو از رابطه ی زناشویی بالا برده ،مقایسه به وجود میآورد،تصویر سازی هایی غلط ذهنی به وجود می اورد،...
برای رهایی از این مشکل در وهله ی اول به هیچ عنوان این کار را تکرار نکنید .
سعی کنید رابطه ی خودتون رو با همسر مطلوب کنید و صرفا رابطه ی صمیمی را منحصر به رابطه ی جنسی نکنید .
سعی کنید انتظارات معقول از رابطه را برای همسرتان بیان کنید .
حدالامکان در هنگام یاد آوری تصاویر خودتان را مشغول کنید ،برای خودتون حواس پرتی ایجاد کنید .
حتما بایک سکس تراپیست مشورت کنید تا راه هایی برای رسیدن به ارگاسم به شما پیشنهاد بدهند ،تنوع در رابطه ،راه های بهبود رابطه را به شما آموزش دهند .
با توکل به خدا و مداومت بر پیشنهاداتی که شد انشاالله مشکل برطرف خواهد شد .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
سلام وقتتون بخیر بنده یه پسر ۷ ساله و یه دختر ۱۰ساله دارم دخترم با برادرش پرخاشگر هست گاهی حس میکنم دخترم دستشویی طولانی مدت آب باز میکنه و گاهی دیدم دستش زیر پتو لای پاهاش میبره نگرانم نمیدونم چه واکنشی باید نشون بدم آیا بروش بیارم در ضمن من و شوهرم خیلی از نظر پوشش و رابطه رعایت میکنیم ممنونم
در ضمن تربیت جنسی استاد پور احمد رو گوش کردم
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی
در این موارد در ابتدا باید به دنبال ریشه ی مسئله گشت.
خود تحریکی میتواند یکی از نشانه های اضطراب، کنجکاوی جنسی،ورود به سن بلوغ جنسی،موارد پزشکی مثل سوزش یا خارش باشد .
پس اگر شما ظن این رو دارید گاهی خود تحریکی رو دختر خانم شما دارن بگردید و دلیل را پیدا کنید .
سپس در صدد حل مشکل اصلی باشید .
مثلا اگر مشکل اضطراب هست با توجه به پرخاشگری که هم فرمودید دارید حتما توسط یک درمانگر کودک ویزیت شوند و روند درمان رو پشت سر بگذارید.
شما میتوانید در حد یک تذکر کوچک مثل اینکه لطفا از این به بعد زودتر از دستشویی بیا یا این کار رو انجام نده با لفظی سرشار از محبت بگویید و و بهش بگید اگر لازمه بهت یاد آوری کنم یک علامت بین خودتون دو نفر قرار بدید مثلا زمانی که دستشویی هست دو بار به در بزنید تا یاد آوری شود اما همه ی اینها تکنیک هایی هستند که خیلی دوام ندارند اگر ریشه ی موضوع حل نشده باشد.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#مهارت_دلجویی_همسران
سلام من۲۱سالمه برونگرام حدود۶ماهه عقدکردیم، وقتی یه ناراحتی پیش میاد،همسرم(درونگرا ن)پاپیش نمیزارن که ازم دلجویی کنن من می خوام که صحبت کنیم و حلش کنیم ولی بعد ناراحتی که سرو سنگین میشم(قهر هم نمی کنم)ایشون هم سرسنگین میشن واصلا هم جلو نمیان که مثلابگن بیاصحبت کنیم این چندبارهم خودم پیشقدم شدم ولی من دلم میخوادگاهی نازم روبکشن، انگار که اهمیتی نداره که من ناراحتم(شایدواقعااینطور نباشه ولی این حس روبه من میده)این خواسته بیجاییه؟چی کارکنم؟
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم🌹
اینکه از همسرتان خواسته ای داشته باشید کاملا به جاست و کاملا طبیعی است و بین همه ی زن و شوهر ها تفاوتهایی در اخلاق و رفتار وجود دارد که باید سعی کنند به مرور زمان شیوه ی سازگاری باهم را بیابند.
مهم این است که این چالش ها به خوبی مدیریت شود و مهم ترین اثرگذاری را در این مورد خانم خانه میتواند داشته باشد.
زن اگر هنر مدیریت پنهان خانواده را بدست بیاورد و بداند که خواسته ی خود را چگونه مطرح کند به خواسته هایش به خوبی می رسد.
در راستای سوالی که مطرح فرمودید اول از هر چیزی باید سعی کنید تعداد دفعات ناراحت شدن ها را کاهش دهید و زودرنج نباشید چون اگر زیاد این مسئله پیش بیاید کم کم از یک جایی به بعد به یک مسئله ی معمولی تبدیل میشود و مرد دیگر واکنش خاصی نشان نمی دهد.
مورد دوم باید شیوه ی رفتار خود را در زمان ناراحتی تغییر دهید.سر سنگین شدن و صحبت نکردن نمیتواند راه حل مناسبی باشد و اگرچه سخت است سعی کنید گفتگو کنید و از دلیل ناراحتی خود بگویید و انتظار نداشته باشید که خودش حدس بزند.
و سوم اینکه در یک فضای آرام و مناسب حتما خواسته ی خود را با ایشان مطرح کنید.
برای یادگیری مهارت های مهم در این راستا دوره ی هنر زن بودن ۱و ۲ از استاد پوراحمد را به شما توصیه میکنم.
در صورت نیاز میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی کانال همسران خوب بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#خشونت_با_فرزندان
سلام. خسته نباشید.
خانم26ساله هستم که دارای 2فرزند هستم دخترم8سالش و پسرم2سال هستش...
میخواستم در این مورد کمکم کنید که چیکار کنم همسرم دخترم را کتک نزنه وحرف هایی زشت بهش نزنه برای چیز هایی بیخودی دخترمو میزنه. مثلا امروز بهش گفت برو دفترو بیار اونم بجایی دفتر کتابش را آورد. همسرم هم با مگس کش چند تا ضربه محکم بهش زد.بعد از اینکه میزنه باز پشیمون میکنه. گاهی اوقات هم میگه برا تربیت بچه ها باید کتاب و... بخونیم بعضی وقت ها هم میخونه ولی عمل نمیکنه.. البته اینم بگم که دخترم حرف کوش نمیکنه بازی گوشه...منم خیلی اعصبانی شدم باز با دخترم سرصدا کردم..
لطفا کمکم کنید..
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم🌹
خداراشکر که بعنوان یک مادر دغدغه مند هستید و در صدد رفع این مشکل برآمدید.
اینکه همسرتان بعد از رفتار نادرست خود احساس پشیمانی می کنند و اینکه خودشان هم دغدغه ی تربیت صحیح را دارند و گاهی در این زمینه کتاب میخوانند نقطه ی امید بخشی است که نود بهتر شدن شرایط را می دهد.
همان طور که می دانید متاسفانه دراین دوره و زمانه مسیر های انحرافی خیلی زیاد شده اند و چیزی که میتواند فرزندان را واکسینه کند رابطه ی امن با والدین است.بویژه رابطه ی دختر با پدر که میتواند انقدر سرشار از محبت و علاقه باشد که دختر جذب افراد ناباب نشود و هر ابراز محبتی را نپذیرد چون طعم محبت را در خانه چشیده است.
بنظرم راجع به این مسائل بیشتر با همسرتان صحبت کنید و زمانی که قصد تغییرات مثبتی دارد اورا تشویق کنید و خطاهایش را زیاد به رویش نیاورید.
اگر همسرتان در زمینه ی کنترل خشم نیاز به مراجعه به مشاور دارند حتما ایشان را در این باب حمایت کنید و مشاوری امین و متعهد را انتخاب کنید.
خودتان هم به فرزندان بیشتر محبت کنید و با آنها دوست باشید.
روی ارتباط خود با همسر کار کنید و روز به روز رابطه ی بهتری بسازید.
فضایی پر از معنویت و شادی در خانه ایجاد کنید.
در زمینه هایی که نیاز دارید آموزش ببینید و در دوره ها شرکت کنید.
دوره ی هنرزن بودن۱و۲ و همچنین تربیت کودک و همچنین دوره تربیت نوجوان از استاد پوراحمد را به شما توصیه می کنم.
و دوره کنترل خشم را اگر به همراه همسر محترم گوش کنید بسیار عالی است.
در صورت نیاز میتوانید از خدمات مشاوران امین کانال همسران خوب استفاده کنید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#مسافرت_بدون_فرزند
سلام وقت بخیر.معلم هستم.دختر ۲ و نیم ساله دارم که تا حالا ازش دور نبودم به جز نصف روزی که سر کار میرم که پیش همسرم هست.رابطه بسیار خوبی با همسرم داره و همسنطور با خودم.حالا ی سفر مشهد بعد از چند سال برام پیش اومده.این سفر رو با دوستانم قراره برم و تقریبا یک هفته طول میکشه.میخاستم ببینم درسته این مدت دخترم رو تنها بزارم.
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸 در ابتدا این موضوع را در نظر داشته باشید که روحیات و وابستگی هر کودکی با دیگری متفاوت هست ولی به طور کلی کودکان در این سن دارای وابستگی هستند و ممکن هست که دچار اضطراب جدایی شوند و بعد از برگشت شما تحمل یا باور اینکه فقط شما به اندازه ی یک نصفه روز نیستید را نخواهد داشت به همین علت ممکن هست یا بسیار بیشتر وابسته می شود یا اینکه دچار اضطراب جدایی شود.
🔸فایل صوتی تربیت کودک را گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دست_زدن_فرزند_به_بدن_دیگران
باعرض سلام وخداقوت.پسر۴ساله دارم اسرارداره باهم حمام بریم ولی نمیرم بااسرارزیادبالباس میبرم حموم.دوست داره به بدن لخت دست بزنه ولمس کنه فرقی نمیکنه کی باشه.اگه کسی ی کم بدنش پیداباشه فوری میره سراغش. خیلی فکرم درگیره لطفا راهنمایی بفرماییدممنون
🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسمالله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸 باید مشکل فرزند ریشه یابی شود و مثلا ممکن است فرزند رفتاری از پدر و مادر دیده باشد، زود از شیر گرفته شده باشد، فیلم های نامناسب دیده باشد و...برای ریشه یابی نیاز به پرسیدن سوالاتی است که برای کمک بیشتر بهتر هست با یک مشاور تلفنی امین صحبت شود.
🔸 خوب هست پدر و مادر رفتاری با محبت در حضور بچه ها داشته باشند ولی نباید رفتارها و حرکاتی نامناسب که بچه ها را حساس کند در زمان حضور آنها انجام دهند.
🔸 بر فیلم ها و بازی هایی که می بیند نظارت کامل داشته باشید.
🔸فرزند شما نیاز به توجه دارد پس بسیار به او توجه کنید .
🔸او نیاز به محبت لمسی دارد پس قبل از اینکه او به سمت شما و همسرتان بیایید شما از او بخواهید که به بغل شما بیایید.
🔸زمانی که او این کار را انجام می دهد به جای کلمه ی نکن حواس او را پرت کنید.
🔸او را با دیگران مقایسه نکنید
🔸ایجاد آرامش در فضای خانه فراموش نشود.
🔸مجموعه صوتی تربیت کودک را گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#اختلال_جنسی
سلام وقتتون بخیر بنده حدود ۴ ماه است که عقد کردم و با همسرم زمانی که رابطه داریم ایشون قرص تاخیری مصرف میکند چه عوارضی دارد؟؟
و اینکه چیکار کنم تا مصرف نکند؟؟
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ # مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خیلی خوشحالم که شما به عنوان یک بانو از ابتدای زندگی مشترک به دنبال رفتار آگاهانه هستید،جای تحسین داره.
دوست عزیز هر چیز غیر طبیعی عوارض خاص خودش رو داره ولی توصیه میشه اول با یک سکس تراپ متعهد مشورت کنید تا نظر تخصصی خودشون رو جویا بشند ..
دوم اگر خواستید رفتاری در همسرتون ایجاد یا حذف کنید اول در یک زمان و مکان مناسب شروع کنید با ادب و احترام در مورد خواسته ی خودتون صحبت کنید، ولی ایشون رو زیر سوال نبرید تا در مقام دفاع ازخودشون قرار بگیرند، فقط بگید من این خواسته رو دارم ،بعد سعی کنید یه رابطه قوی ایجاد کنید تا بتونید آرام و به تدریج ایشون رو به سمت تغییر یا ایجاد یک رفتار سوق بدهید ...
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#فیلم_پورن
#ارتباط_خانوادگی
باسلام و خداقوت خدمت شما.من ی پسر ۵ونیم ساله دارم ک متاسفانه توی گوشی پدرشوهرم فیلم پورن دیده و از اون ب بعد همش میگه ازین فیلما بیارید ببینم ووقتی با دوستاش تنها میشه ی سری رفتارای زشت انجام میده ومن خیلی ناراحتم میخواستم بپرسم آیا رو آینده تاثیربد میذاره ؟ واینکه چیکار کنم تافراموش کنه؟واینکه پسرم شدیدا وابسته پدرومادرشو هرم هست از اول همسایشون بودیم والان سه ماهه هست رفتیم جای دیگه ولی بازم هرروزبیشتروقتش اونجاست و متاسفانه خیلی تاثیر بد روی تربیت پسرم گذاشتن خواهش میکنم راهنماییم کنید
🌸 بسمالله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ # مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز برای پاک کردن اثر بد دیدن اون فیلم ها اول خونسردی خودتون حفظ کنید و برخورد تند نداشته باشید. وقتی فرزندتان درخواست فیلم نا مناسب داشتند خیلی ماهرانه بحث رو عوض کنید و باهاش بازی کنید و قصه بگید تا بخنده و یادش بره چی گفته....
دوم با بردن به مکان های مقدس و جذاب (مراسم مذهبی که با بچه ها هم بازی کنند یا امامزادگان و گلزار شهدا و...) اثر بد اون فیلم رو پاک کنید ...
سعی کنید برای معاشرت با افراد سالم رفت و آمد کنید و اگر مثل اینجا مجبور به رفت و آمد هستید، آروم و به تدریج دفعات رفت و آمد و زمان آن را کم کنید.( تاکید می کنم آرام و به تدریج که متوجه نشوند و شاکی نشوند) و خودتون همراه فرزندتان برید و به محض اینکه احساس خطر کردید با برنامه های جذاب بچه ها رو حواسشون پرت کنید.
برای بازی کودکان مکان امن ایجاد نکنید و خودتون ناظر باشید ، درب اتاق باز باشه یا اگه توی حیاط یا جایی هستند ناظرشون باشید که مکان امن فراهم نشه ولی اگه رفتاری هم دیده شد برخورد قهری و تند نکنید چشم پوشی کنید،بیشتر نقش خودتون به عنوان ناظر پررنگ کنید به جای تنبیه و برخورد خشن باکودکان...
ما با توسل به اهل بیت و دعا اثرات اشتباهات تربیتمون رو پاک میکنین و با مدد خواهی از این ذخایر الهی برای آینده ازشون کمک میخواهیم که بتونیم تربیتی مطابق تاییدشون داشته باشیم.
دوست عزیز پیاده کردن قدم های فوق کمی در ابتدا سخت به نظر میرسه ولی وقتی میوه شو برداشت کردید نتایج زحمات و سختی ها رو دریافت میکنید ولی هر وقت احساس ناتوانی و سختی کردید مدد از اهل بیت و توسل و دعا به خداوند تسهیل گر بی همتایی هست.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_همسر
#مهارت_گفتگو
با سلام
خانمی ۳۹ساله هستم و همسرم ۴۲ساله
۱۷ساله ازدواج کردیم و دو فرزند داریم
همسرم آدم خوبیه ولی اکثرا با یک بحث قهر میکنه، خیلی به کوهنوردی علاقه داره و مشکلی که باعث آزارم شده اینه که وارد گروه کوهنوردی مختلط شده و اگرم که بگم نره باعث دعوا و بحث بینمان می شود، لطفا راهنماییم کنید
اجرتان با حضرت زهرا(س)
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
نکته مهمی که در پیام شما بود قهر کردن های مداوم همسر شماست و بخش مهمی از تدوام این رفتار ایشان به نوع برخورد شما بر می گردد.
آنچه مهم است آموزش مهارت گفتگو کردن است به نحوی که مسائل خود را بتوانید حل کنید و مسکوت باقی نگذارید.
ضمن اینکه توصیه می کنم از زوج درمانی برای رفع این مشکل استفاده کنید.
در خصوص عصویت در گروهی که از نظر شما نا مناسب است قطعا نیاز به جایگزین بهتر است.
همسر شما به این نوع ارتباط و فعالیت نیاز دارند پس بهتر است رفت و آمد با خانواده های مذهبی و هم کفو را در برنامه خود داشته باشید و با برنامه ریزی و همراهی همسر خود در تفریحات سالم و نشاط و شادی در خانواده زمینه جدایی از آن گروه را ایجاد کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_اقوام
عرض سلام و احترام
۳ ساله متاهلم بایه بچه. یکی ازطبقات خونه پدرم ساکنیم. شوهرم ازاول میگفت ملاکش خانوادهٔ محجبهٔ متدینه.خانواده واقوامم همینطورن ایشون اولا ازدواج اینو هی میگفتن ورضایت داشتن ورفت وآمد داشتیم.چندوقته ازجمعهای فامیلم شدیدا دوری میکنه.منو ازرفتن منع نمیکنه ولی میگه من نمیام حتی خونه والدینم که سالی یکبار فامیلو دعوت میکنن اونقت دامادشون که ساکن همون ساختمانه زشته نیاد. میگه اونا منو در شان خودشون نمی دونن. جمعهامون زیادم نیست ۳-۴ ماه یکبار.فامیلم سطح مالی و تحصیلاتشون بالاتره منم دقت دارم این موضوعو پررنگ نکنم. پدرشونم باخانواده همسرش رفتوآمد نداره فقط سالی یکبار در حد چند دقیقه یه عید دیدنی. شوهرم میگه کارپدرش درسته ولی من مخالفم. چکار کنم؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
طبق گفته خودتان مدتی است که همسر شما این دوری را انتخاب کرده اند و قبل از آن این مشکل را نداشته اند.
پس اول به دنبال ریشه این رفتار بگردیدو آن را رفع کنید.
هر چه بیشتر اصرار و پافشاري داشته باشید چندان تغییری در موضع ایشان ایجاد نمی شود.
به خصوص اگر ایشان احساس کمبود داشته باشند فقط و فقط با احترام و اقتداردهی این مساله رفع می شود.
توصیه می کنم حتما با گوش دادن به صوتهای هنر زن بودن ۱ و ۲ و مشاوره تلفنی با همکاران مشاور امین در مجموعه راهنمایی بهتری بگیرید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#حسادت_فرزندان
سلام وخداقوت به استاد گرامی وهمکاران عزیزشون من دارای ۴فرزند۳دخترویک پسرهستم پسرم که ۱۲سالشه فرزندچهارمه ازهمون بچه گی حتی درزمانی که چهاردست وپامیرفت به دختر سومم که ازش سه سال بزرگتره حسادت میکردواین موضوع هنوز ادامه داره هرچند ما توخانواده مون به عدالت رفتار میکنیم وبین بچه هامون فرق نمیزاریم بازهم فایده نداره جوری حسادت میکنه که تب میکنه وچندبار بهم گفته کاش این خواهرم بمیره ومیترسم یه روز کاری دستش بده درصورتی که خواهرش باهاش بسیارمهربان وبامحبت رفتار میکنه وحسادت زیادبرادرش باعث شده دخترم همیشه استرس داشته باشه چون سر هرموضوع کوچکی حرسش میده وعصابنیش میکنه
ممنون که به پیام من توجه میکنید
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما مادر گرامی
حسادت در بین خواهر و برادر امر عجیبی نیست و والدین می توانند با رفتار صحیح شدت ان را کاهش دهند.
گاهی ما والدین به تصور خود بین بچه ها با عدالت رفتار می کنیم اما بچه ها نکته سنج تر و ریز بین تر این حرفها هستند.
بهترین پیشنهاد افزایش وقت های دوطرفه با پسرتان است.
یک سری برنامه های تفریحی دو نفره هم با شما و هم با پدر می تواند تا حدی این اطمینان را به او بدهد که مقبول و مورد علاقه خانواده است.
ابراز محبت کلامی و فیزیکی و پرهیز از تحقیر و سرزنش را در ابن راستا فراموش نکنید
ضمن اینکه پیشنهاد می کنم فایلهای صوتی ارتباط با نوجوان را تهیه و مورد استفاده قرار دهید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#تربیت_کودک
سلام وقت بخیر و خدا قوت
بنده ۳۱ سالمه و یه دختر متولد بهمن ۹۴ ساله و یه پسر متولد مرداد ۹۷ دارم
دخترم هر چی میگم کاملا برعکسشو انجام میده اکثر اوقات هم لجبازی میکنن واقعا خسته و کلافم کردن توروخدا بگید باید چیکار کنم؟
و اکثر اوقات هم بی احترامی میکنند به من و پدرشون من باید چیکار کنم که درست بشند هر چقدر بهشون وقت میزاریم خواسته هاشون رو اجابت میکنیم ولی انگار نه انگار...
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
دقت کنید اجابت کردن خواسته های فرزندان باعث حرف شنوی نمی شود.
آنچه باعث بهبود رفتار فرزندان می شود بهبود ارتباط شما با فرزندانتان است. و به خصوص بازی کردن...
ضمن اینکه لجبازی مداوم فرزندان می تواند ناشی از امرو نهی های مکرر از طرف پدر و مادر باشد.
توصیه می کنم از این به بعد عکس العمل های خود را تغییر دهید. حتی الامکان در دعوای فرزندان خود دخالت نکنید و از پاسخ سایر سوالات با موضوع #تربیت_فرزند استفاده کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#توقع_زیاد_خانواده
سلام،خسته نباشیدمنشاغل وعقد هستم مشکلی که دارم اینه که خانواده ها توقعات زیادی دارندمثلابا اینکه وقت برای هر دو خانواده میزارم بازهم راضی نیستندو این توی کلام ورفتارشون هم نشون میدن،فکر میکنند احترام بهشون نمیزارم.موضوع بعدی مادرشوهرم، توی همه چیز من رو سرزنش میکنند،حتی توی لباس پوشیدن من،حتی توی زندگی کاملا شخصی من،نظر میدن و انتظار دارند من کاری که میگن رو انجام بدم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
بسم الله الرحیم
عرض سلام و ادب و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی
قبل از پاسخ به سؤال شما این نکته را به خاطر داشته باشید که کسب رضایت کامل افراد از ما امری نزدیک به محال است. به دلیل تفاوت در سلیقه ها و انتظارات افراد ما نمی توانیم پاسخگوی همه ی انتظارات دیگران باشیم. تنها مسأله ای که ما باید آن را توجه داشته باشیم این است که ما وظیفه خود را به نحو عالی نسبت به دیگران انجام دهیم.
در رابطه با جلب رضایت والدین از شما باید موارد زیر را انجام دهید.
دلیل اینکه گاهی افراد در مقام تعارض و اختلاف با یکدیگر قرار می گیرند این است که طرفین زبان یکدیگر را متوجه نمی شوند. یعنی اینکه از افکار، احساسات، خلقیات و انتظارات طرف مقابل خود آگاه نیستند و عدم آگاهی این مسأله در بعض از مواقع منجر به ایجاد تنش و درگیری می شود. لذا برای حل این تعارض جلسه ای را با خانواده خود داشته باشد و انتظاراتشان نسبت به شما را جویا شوید. اگر انتظاراتشان منطقی نیست باید محترمانه آن را گوش زد کرده و توضیح دهید.
در مورد انتظارات خانواده همسر نیز، همسر محترم به شکلی که عرض شد جلسه ای با خانواده خودشان داشته باشند.
در رابطه ی با رفتار مادر شوهر نسبت به شما راهکارهای ذیل را اجراء نمایید
1- ترتیبی اتخاذ نمایید که در گفتگوی باز و صادقانه در فضایی آرام و بدون قضاوت، از مادر شوهرتان تقاضا نمایید که انتظارتش از شما را بیان نماید و شما نیز در فرصت مناسب انتظارات خود را بیان نمایید (حضور هسمر شما در صورتی که رعایت عدالت را داشته باشند در این جلسه می تواند کمک کننده باشد)
حال اگر این انتظارات بجا و منطقی و معقول است، باید به انتظار طرف مقابل احترام گذاشت. اگر هم انتظارات منطقی نیست باید محترمانه آن را بیان و توضیح دهید ( البته دقت فرمایید اگر نقدی به خانواده همسر دارید، از طرف همسرتان بیان شود و خود به صورت مستقیم بیان نکنید)
2- سعی نمایید در یک فرصت مناسب جلسه ای را با همسر خود در مورد رفتار مادر شوهرتان ترتیب دهید و احساساتتان نسبت به دخالتهای مادرشوهر ابراز نمایید. به او بگویید که این دخالتها چه آثاری بر شما و زندگیتان میگذارد و از او بخواهید که در کنار شما برای حل این مشکل تلاش کند.
3- با همسرتان در مورد مرزهای قابل قبول در رابطه با مادرشوهر به توافق برسید. این مرزها باید شامل مواردی مانند میزان تماس، نحوه صحبت و موضوعاتی باشد که مادر شوهر میتواند در مورد آنها نظر بدهد یا دخالت کند.
4- احترام به مادر شوهر را به مانند احترام به مادر خود بدانید و همیشه با او خوش برخورد باشید. و وظایفتان را به خوبی در قبال ایشان انجام دهید.
5- رعایت عدالت در سر زدن، مسافرت و ... نسبت به والدین خود و همسرتان را داشته باشد
۶- گاهی برنامه های متنوعی با خانواده ها از قبیل دعوت کردن، مسافرت، تفریح و... ایجاد کنید.
کتابی که در این زمینه پیشنهاد می شود کتاب مهارت ارتباط مؤثر، نویسنده (مجید همتی) است
نکات مهم:
هنگام صحبت با مادر شوهرتان، لحنی احترامآمیز داشته باشید و از هرگونه توهین یا سرزنش خودداری کنید.
به جای تمرکز بر نکات منفی، بر نکات مثبت رابطه خود با مادرشوهرتان تمرکز کنید.
صبور باشید و به یاد داشته باشید که تغییر رفتار زمان میبرد.
نکته پایانی اینکه اگر با وجود تلاشهایتان، مشکل دخالتهای مادر شوهرتان حل نشد، حضورا به اتفاق همسرتان به یک مرکز مشاوره معتبر مراجعه فرمائید و از یک مشاوره متخصص، متعهد و متدین کمک بگیرد. به یاد داشته باشید که یادگیری مهارتهای حل تعارض و برقراری ارتباط موثر کمک می کند که بهترین نوع ارتباط را با ایشان داشته باشید .
با آرزوی شادکامی برای شما و همسر محترمتان
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اختلاف_شوهر_با_خانواده_همسر
سلام خسته نباشید من ۲۵وهمسرم ۲۹سالشه وشوهرم اهل یه شهردیگس همسرم قبلا یه ازدواج نا موفق داشته که توعقدجداشدن الان مشکل بزرگ زندگیم اینه که بابام شوهرموقبول نداره وسرچیزای الکی مثلااختلاف نظردرموردموضوعی باهم به بحث میشن و الان اختلاف و درگیری به خواهرمومادرمم رسیده شوهرم میگه چون تو نمیتونی ازمن دفاع کنی وپشتم باشی خانوادت بهم بی احترامی میکنن تو بحث ودعواهاشون من میگم هرجفتتون مقصریدولی بیشتر میگم حق باهمسرمه و همسرم تندخووعصبی هس سرهرموضوع کوچیکی فوش میده لطفا کمکم کنیدخودم خیلی روی موضوع احترام به پدرومادرحساسم برای همین نمیتونم سختمه میشه بگیدچیکارکنم که به اونام بی احترامی نشه ممنون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
بسم الله الرحیم
عرض سلام و ادب و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی
در رابطه با پاسخ به سؤال شما باید عرض شود که برای حل تعارض بین والدین خصوصا پدر بزرگوارتان با همسر شما نکاتی محضرتون مطرح میشه ان شاء الله که مؤثر واقع شود.
دلیل اینکه گاهی افراد در مقام تعارض و اختلاف با یکدیگر قرار می گیرند این است که طرفین زبان یکدیگر را متوجه نمی شوند. یعنی اینکه از افکار، احساسات، خلقیات و انتظارات طرف مقابل خود آگاه نیستند و عدم آگاهی این مسأله در بعض از مواقع منجر به ایجاد تنش و درگیری می شود. لذا برای حل این تعارض نیاز هست اقداماتی را انجام داد.
1- شما باید شوهر و والدین خود را تشویق به گفتگوی باز و صادقانه در فضایی آرام و بدون قضاوت، قرار دهید. هر دو طرف باید احساس کنند که میتوانند آزادانه افکار و احساسات خود را بدون ترس از واکنش منفی بیان کنند. از طرفین با حفظ احترام به بزرگ تر بخواهید انتظارتشان از یکدیگر را بیان کنند. حال اگر این انتظارات بجا، منطقی و معقول است، باید به انتظار طرف مقابل احترام گذاشت. اگر هم انتظارات منطقی نیست باید محترمانه آن را گوش زد کرد. در صورتی که حرف شنوی از شما داشته باشند شما باید مقدمات این گفتگو را ایجاد نمائید، در غیر این صورت از شخصی که مورد اطمینان و توافق طرفین هست بخواهید در این مسأله ورود پیدا کنند و اختلاف را بر طرف کنند .
2- هر دو طرف را ترغیب نمایید که باید با دقت به صحبتهای یکدیگر گوش کنند و سعی کنند دیدگاه یکدیگر را درک کنند. همدلی و درک متقابل برای حل تعارض ضروری است. و این را متذکر شوید که ادامه پیدا کردن این شرایط به نفع هیچ یک از طرفین نمی باشد .
3- از سرزنش و برچسب زدن به یکدیگر خودداری شود زیرا سرزنش کردن فقط باعث تشدید تنش و اختلاف بیشتر خواهد شد. به جای تمرکز بر اشتباهات گذشته، بر حل مساله پیش رو وقت گذاشته شود. مبادا پدر شما به واسطه ی ازدواج ناموفق گذشته همسر شما او را مورد سرزنش قرار دهد زیرا ممکن است اثرات بدی در زندگی شما داشته باشد. لذا از پدر خود بخواهید او را نیز مانند پسر خود بداند و در ادامه مسیر زندگی کمک او باشد .
4- از یک جانبه گرائی پرهیز کنید. حق را به یک طرف دادن و یا اینکه طرف یکی را گرفتن منجر به تشدید اختلاف خواهد شد. شما نباید در هنگام گفتگو با والدین و خانواده خود از همسر خود طرفداری کنید و خواسته های آنها را نادیده بگیرد. در این زمان بهتر است با آنها همدلی کنید. اشتباهات همسرتان نسبت به والدین خود را بپزیرد و این را به آنها القاء کنید که در صدد رفع اختلافات بین طرفین هستید.
5- ارتباط فامیلی را تا رفع اختلاف به حداقل برسانید. اگر در مکان نزدیک به یکدیگر هستید سعی کنید مثلا در هفته یک مرتبه پدر و شوهر شما همدیگر را ملاقات کنند و در این مدت تلاش کنید از نیت خیر طرفین آنها را آگاه کنید. مثلا به همسر خود در نبود والدین بگوید که پدر من دلسوز زندگی مشترک ما است و اگر گاهی هم تندی نشان می دهد نیتی بدی ندارد. و همین را هم در مورد همسر خود رعایت بفرمایید.
6- خدایی ناکرده در محضر والدین و یا همسر خود از طرف مقابل بدگویی نکنید. زیرا سبب عدم اعتماد خانواده شما به همسرتان و بالعکس خواهد شد. خانواده حریم شخصی شماست و نباید خط قرمزهای حریم شخصی خودتان را زیر پا بگذارید .
۷- به همسرتان همواره حس اقتدار داده و ارتباط خود را با ایشان صمیمی کنید و فضای عاطفی خود را تقویت نمایید.
در مورد فحاشی همسرتان، اولا مزاج ایشان بررسی شود و دوما صبورانه رفتار کنید و سعی کنید در یک جلسه آرام و بدون از تنش و عصبانیت احساس خود را با او در میان بگذارید که شما این از طرز رفتار او ناراحت می شوید و به ایشان پیامدهای ناگوار این برخورد را گوش زد کنید ( اختلاف بیشتر بین خانوده ها، تأثیر بر فرزندان و... )
🗯 ادامه پاسخ در پیام بعدی 👇
🗯 ادامه پاسخ سوال قبل👇
زمینه معنویت همسرتان را تقویت کنید. زیرا معنویت موجبات رفع اختلاف را فراهم می کند. (توجه به نماز اول وقت، شرکت در مراسمات مذهبی، سفرهای زیارتی و ...)
به ایشان پیشنهاد دهید که مهارت کنترل خشم در رفتار خود با دیگران را فرا بگیرد .
کتابی که در این زمینه پیشنهاد می شود ، کتاب مهارت کنترل خشم نوشته مجید همتی و کتاب مهارت ارتباط مؤثر از همین نویسنده (مجید همتی)
نکته پایانی خدمت شما خواهر گرامی : اگر به تنهایی قادر به حل تعارض نیستید، حضورا به اتفاق همسرتان به یک مرکز مشاوره معتبر مراجعه فرمائید و از یک مشاوره متخصص، متعهد، متدین کمک بگیرد.
با آرزوی شادکامی برای شما ، همسر و خانواده محترمتان
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حساس_شدن_به_نگاه_پسرها
#خیانت_والدین
سلام و خسته نباشید خدمت شما
من در سنی هستم(۱۸سال) که خیلی حساس شدم نسبت به نگاه پسر ها
حتی کوچک ترین نگاه یه پسر هم باعث میشه فکر کنم دوستم داره
اما این مشکلاتم و اصلا نمیتونم به کسی بگم و مدام از طرف خانواده سرکوفت میشم که تو بی نظم هستی و کثیفی و حالا حالا نباید ازدواج کنی
خیلی هم از لحاظ خانواده هم این مشکل تحت فشار هستم
(بابام به مامانم خیانت کرده و تازگی فهمیدم مامانم هم خیانت کرده بهش)
بنظرتون این این شرایط زندگی هم زنده بودن مشکل و حل میکنه؟؟
🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🦋بسم الله الرحمن الرحیم 🦋
سلام و وقت بخیر.
ممنون از اعتمادتون به ما.
به نکاتی که در زیر میگم دقت بفرمایید:👇
🟢 سعی کنید که ارتباط معنوی خودتان را با خدا و اهل بیت سلام الله علیها افزایش دهید. شرکت در مراسمات و مجالس مذهبی به شما هم برای آرامش روح و روان شما و هم برای دیده شدنتان کمک می کند.
🟢 اوقات فراغت مناسبی برای خودتان داشته باشید. شرکت در کلاس های ورزشی، استخر، پیاده روی روزانه، مطالعه کتاب و ....به شما می تواند کمک کند.
🟢 ارتباط با دوستان مناسب و مذهبی می تواند به شما در مسیر درست کمک نماید.
🟢 خودتان را از در معرض قرار دادن در برابر پسران خودداری نمایید و بدانید که برای تمامی پسران جهت ازدواج دختری مناسب است که محترمانه و سنگین رفتار نماید.
🟢 در ارتباط میان پدر و مادرتان بهتر است که شما اینجور نباشد که به والدی بی احترامی کرده و به والد دیگر احترام بگذارید؛ آنان باید مسائل خودشان را با یک روان شناس امین و با تجربه در میان بگذارند.
🟢 روی مهارت های فردی و اجتماعی خودتان کار کنید و سعی کنید از لحاظ آراستگی جوری که باعث جلب توجه دیگران نشود به خودتان برسید. اگر در یک سری مهارت ها دچار ضعف هستید با آموزش دیدن و کسب آن مهارت ها، آن ضعف را اصلاح نمایید.
🟢 در زمینه ی انتخاب مناسب همسر کتاب های مطلع مهر از جناب آقای امیرحسین بانکی پور فرد و نیمه ی دیگرم از جناب آقای محسن عباسی ولدی را مطالعه بفرمایید و صوت های آموزشی کلاس انتخاب صحیح همسر را هم از جناب آقای محسن پور احمد خمینی گوش بفرمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob