7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی اورئو
مواد لازم:
خامه صبحانه دو بسته
شیر عسلی نصف قوطی
پودر قند ۱/۴ پیمانه(میتونید حذفش کنید)
بیسکوئیت اورئو یا مشابه ایرانیش دو بسته
میتونین مواد رو نصف کنید
اول خامه رو با پودر قند خوب فرم بدید بعد نصف شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد بیسکوئیت هاتون رو خرد کنید داخلش و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و بزارید داخل فریزر برای حداقل چهار ساعت من یک شبانه روز گذاشتم.
#بستنی
#بستنی_اورئو
💌@hamsardarei
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
متن فارسی خطبه غدیر.pdf
490K
📣 ترجمه فارسی خطبه غدیر
🔺از این فرصت استثنایی عید غدیر استفاده کنیم و حداقل یک بار در عمرمان متن خطبه غدیریه پیامبر را بخوانیم.
#خطبه_غدیر
#عید_غدیر
#غدیر
https://eitaa.com/jaarchi
📣 به گسترده ترین شبکه خبری مردمی در ایتا بپیوندید.
انسان شناسی ۲۳۶.mp3
11.18M
#انسان_شناسی ۲۳۶
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_ماندگاری
♨️ عملها ممکن است خالص باشند،
قبول هم شوند!
اما ماندگار نباشند!
☜ سه مهارت در وجود انسان، لازم است،
که باعث ماندگاری #عمل او میشود!
بدون این سه مهارت، عملها نمیمانند.
💌@hamsardarei
خانه داری
براق کردن قاشق و چنگال اونا رو داخل سرکه و آب نیم ساعت بزارید و بعد با آب گرم بشورید و با یه دستمال تمیز خشک کنید، به براقی و تمیزی روز اول میشوند
#خانه_داری
💌@hamsardarei
خانم خونه
🌸🍃تشکر و سپاسگزاری از شوهرتان، برای زحمتها و سختیهایی که برای تهیه مخارج زندگی میکشه ؛ انگیزه هاشُ، برای تلاش دو چندان می کنه
پس هیچ وقت نگین وظیفشه...
برای اینکه زندگی خوب و خوشی داشته باشیم، لازمِ که قدر محبت ها و زحمات همدیگه رو بدونیم، و از هم تشکر کنیم🥰
💌@hamsardarei
با ذهن باز به توانایی کودکان خود نگاه کنید
«هر کودکی هنرمند است. مسئله این است که پس از این که بزرگ شد، هنرمند باقی بماند.» پابلو پیکاسو
دکتر کلوین تیلور، استاد دانشگاه یوتا و یکی از پیشگامان بزرگ در آموزش افراد تیزهوش و پراستعداد، به مطالب بسیار شگفتانگیزی در تحقیقات خود دستیافت. وی دریافت که تمام کودکان تیزهوش و خلاقاند. برخی در سخنوری خلاقاند، بعضی در حرکات بدنی، بعضی دیگر در نقاشی یا نویسندگی و عدهای دیگر در شیوهای که با دیگران ارتباط پیدا میکنند، یا در سبک سازماندهی.
دکتر تیلر مجموعهای از استعدادها را کشف کرد که بسیاری از آنها قبلا هرگز شناخته نشده بود. این نکته بسیار مهمی است زیرا نشانگر این حقیقت است که نبوغ افراد منحصربهفرد است و شاید چندان دور از حقیقت نباشد اگر گفته شود که «با تولد هر کودک یک استعداد و توانایی کاملا جدید به دنیا افزوده میشود.»
💌@hamsardarei
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✘چرا همسرم به من توجه نمیکنه؟
✘ چرا رفتارش با روزهای اول ازدواجمون اینهمه فرق کرده؟
💌@hamsardarei
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️زشته آدم اینقدر قربون صدقه خانمش نمیره که !
⭕️مرد اینقدر ذلیل نمیشه که
همش تو آشپزخونه ورِ دل خانومشه !
❓ این لوس بازیا چیه؟
استادشجاعی
💌@hamsardarei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
💐ســلام
🌼روزتـــون
💐پر از خیر و برکت
🌼امروز چهار شنبه↶
✧ 6 تیر 1403 ه.ش
❖ 19 ذی الحجه 1445 ه.ق
✧ 26 ژوئن 2024 میلادی
┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄
💐✨↯ ذڪر روز ؛
🌼✨《 یا حَیُّ یا قَیّومُ 》
💌@hamsardarei
کمک مرد در خانه
❗️چه کار کنم همسرم تو کارهای منزل بیشتر بهم کمک کنه؟
❓یکی از سؤالاتی که خیلی از خانم ها دنبال جوابش هستن اینه که « چه کار کنم همسرم تو کارای منزل بیشتر بهم کمک کنه؟»
✅در پاسخ به این سؤال بهتره چند نکته رو مد نظر قرار بدید؛
🔻نکته اول؛
رعایت اقتدار همسرتونه؛ یادتون باشه مهمترین چیزی که باید رعایت کنید، حفظ اقتدار ایشونه. هر چی باشه شما در سایه همین اقتداره که احساس آرامش می کنید، پس بهتره به جای جملات دستوری با استفاده از جملات سؤالی ذهن همسرتون رو به سمتی ببرید که خودش راه حل بده.
👈مثلا اگه می خواهید تغییری تو دکوراسیون منزل ایجاد کنید ولی دست تنها هستید می تونید از همسرتون بپرسید: «به نظرت چه جوری می تونیم این مبل ها رو بچینیم که فضای کمتری بگیره تا بتونیم یه میز هم کنارش بذاریم؟» و بعد با دقت به راه کارهایی که میده گوش بدید، اونوقت در فرصت مناسب پیشنهاد خودتون رو مطرح کنید و همراهش مزایا و معایبش رو هم به صورت منطقی بگید( یادتون باشه مردها از پیشنهادات منطقی استقبال می کنند)
⬅️مردها معمولا وقتی راه حلی پیشنهاد می کنند حاضرن هر کاری انجام بدن تا ثابت کنند راه حلشون درسته مگر اینکه واقعا کار سختی باشه که در این صورت هم خودشون اونو اصلاح می کنند و شما با این کار عملا با یه تیر دو نشون زدید؛ یعنی هم نظرتون رو مطرح کردید و هم اقتدار همسرتون رو حفظ کردید.
🔻نکته دوم؛
مردها به دلیل مسؤلیت هایی که بیرون از منزل برعهده دارن معمولا خسته از سر کار بر می گردند و همین مسأله این دید قالبی رو ایجاد می کنه که چون اونا بیرون منزل مشغول هستند پس مسؤلیتی در قبال کارای منزل ندارن( البته این تفکر به گذشته ها و سبک های تربیتی والدین اونا هم ممکنه برگرده).
حالا اگه می خواید این دید قالبی تغییر کنه بهتره اول شرایطش رو فراهم کنید. ❗️یادتون باشه مردها وقتی از سر کار بر می گردن خونه نیاز به درک و همدلی دارن و ترجیح می دن اول یه کوچولو برن تو غار تنهایی و یا با غذا خوردن در محیطی ساکت و بدون سر و صدا کسب انرژی کنن بعد آروم آروم که خلقشون بهتر شد می تونید در خواست هاتونو مطرح کنید.
🔻نکته سوم اینکه؛
اگر همسرتون کاری برای شما انجام داد دوست داره ازش تشکر کنید. تجربه نشون داده اگه درخواست های همسران به صورت محترمانه و محبت آمیز و همراه با تشکر مطرح بشه بعد از مدتی مشارکت در کارهای منزل تبدیل به روال عادی در زندگی می شه و دیگه لازم نیست مدام مطرح کنید.
🔻نکته چهارم اینه که؛
مردها معمولا روی یه کار می تونن تمرکز کنند، پس همه کارهای منزل رو یه مرتبه روی سر اونا آوار نکنید ، چرا که باعث نارضایتی و دلخوری اونا می شه و کم کم از شما فاصله می گیرند.
✔️پس بهتره درخواست هاتون رو به تدریج مطرح کنید و بعد از انجام هر کار پاداش لازم رو که همون تشکر و احساس رضایت قلبیه به اونا عرضه کنید.
🔻نکته پنجم؛
یه اصل طلایی می گه: « اگه شوهرت ازت راضی باشه و دوستت داشته باشه حاضره برای جلب رضایتت هر کاری انجام بده» پس خانم های محترم با دادن حس اقتدار به همسرتون اونا رو شیفته خودتون کنید.
🔻نکته ششم؛
اگه همسرتون کاری رو درست انجام نداد، اونو سرزنش نکنید بلکه طوری رفتار کنید که به جای اینکه اقتدارش بره زیر سؤال سعی کنه دفعه بعدی بیشتر حواسشو جمع کنه.
👈مثلا اگه همسرتون رو فرستادید میوه بخره ولی میوه های خوبی نخریده، بهش نگید: «این چیه که خریدی؟!!» بلکه بگید: « چه میوه فروش بی انصافی بوده، ببین چه میوه هایی داده دست مشتری!» یا مثلا بگید: «این میوه فروشی میوه هاش خوب نیست، کاش دفعه بعد از یه جای دیگه خرید کنیم!».
💌@hamsardarei
#همسرداری
چگونه با همسر زودرنج رفتار کنیم⁉️
١.زودرنجیاش را مدام به او یادآوری نکنید
اگر در بین صحبتهایتان مدام به او بگویید:«تو خیلی زودرنجی یکم خودتو اصلاح کن» یا «جنبه شنیدن حرفهایی که میزنم رو داشته باش» او بیشتر ناراحت میشود.
نه تنها این حرفها کمکی به او نمیکند، بلکه شرایطش را بدتر هم میکند. پس این ویژگی بد را مدام به رخ او نکشید.
٢.او را قضاوت نکنید
میدانید که افراد زودرنج نسبت به قضاوت شدن بسیار حساس هستند. هرگز او را قضاوت نکنید و اجازه بدهید آزادانه حرفهایش را به شما بزند بدون اینکه قضاوت یا مسخره شود.
💌@hamsardarei
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🔹 «آسیبهای خلأ عاطفی»
آسیب ششم: بحران جنسی
دقایقی پای نکات تربیتی
🔸 گزیدهای از بیانات استاد تراشیون در جلسه «عطر خوش خانواده»
💌@hamsardarei