فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 برسد به دست یاوهگوها😒
«اگه دیدید مذاکره با داعشیها جواب نداد به دکتر ظریف بگید بره روی خاکریز دوتا توئیت دور بردِ قاره پیما بزنه تا کار رو دربیاره»
نظر شما چیه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 مدیونی گوش ندی ، مدیونی انتشار ندی ، اگر هم دیدی دو مرتبه ببین 🛑
🔰چهاردهمین عضو دولت روحانی هم به دولت پزشکیان پیوست
🔸محسن حاجیمیرزایی رئیسدفتر رئیسجمهور با صدور حکمی سید عباس موسوی را به سمت «معاون مراسم و تشریفات دفتر رئیس جمهور» منصوب کرد.
🔸پیش از او، سیزده نفر دیگر از اعضای کابینه روحانی از جمله ظریف وزیر خارجه، انصاری معاون پارلمانی، سیمایی صراف دبیر هیئت دولت، همتی رئیس بانک مرکزی، ربیعی وزیر کار، طیب نیا وزیر اقتصاد، صالحی وزیر ارشاد، صالحی امیری وزیر ورزش و جوانان، شریعتمداری وزیر رفاه، رحمانی وزیر صمت، امیری قائممقام و سخنگوی وزیر کشور، اوحدی رئیس بنیاد شهید و علوی وزیر اطلاعات در دولت مسعود پزشکیان منصوب شده بودند.
🔸مسعود پزشکیان در رقابتهای انتخاباتی گفته بود دولت او دولت سوم روحانی نخواهد شد.
@Kayhan_online
#پرسه_در_فضای_مجازی
📸 ذوق زدگی از حضور تکفیریها!
@Kayhan_online
46.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان مهم و امید بخشی از آینده جنگ و لبنان و ایران و اوضاع منطقه که توسط یک رجال الغیب مکتوب نزد شهید سید حسن نصرالله نگهداری شده است.
تحلیل سقوط اسد از بُعد نظامی/ چرا ارتش سوریه فروپاشید؟
به گفته یک پژوهشگر سیاسی، حامیان دولت سوریه امیدوار بودند که ارتش این کشور با بازیابی توان خود و ایجاد خطوط دفاعی در جنوب ادلب، مانع پیشروی معارضان شود ولی این اتفاق نیفتاد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ حامد پارسا* - حکومت سوریه ظرف چند روز و بدون مقاومت قابلتوجهی سقوط کرد. اتاق عملیات مشترک مخالفان که شامل گروهک تحریر الشام (تشکیلاتی از اتحاد النصره و چند گروه دیگر) و تقریباً تمام گروههای تروریستی مستقر در ادلب بود، با حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی برخی کشورهای منطقه به سمت حلب حرکت کرد. سرعت شگفتآور پیشروی معارضان مسلح، از همان ابتدا سوالات مهمی را برای تحلیلگران به وجود آورد.
غافلگیری ارتش سوریه
در روزهای نخست این بحران، غیبت نیروهای حزبالله به دلیل درگیری در جنگ لبنان و کاهش تعداد نیروهای مقاومت و مستشاران ایرانی، بهعنوان دلایل سقوط پیدرپی شهرها و پیشروی آسان تروریستها مطرح شد. حامیان سوریه امیدوار بودند که ارتش سوریه با بازیابی توان خود، بازاستقرار نیروها و ایجاد خطوط دفاعی در جنوب ادلب، مانع پیشروی تروریستها شود و سپس برای بازپسگیری مناطق از دسترفته اقدام کند.
اما بر خلاف این امیدواری، ارتش سوریه هیچگونه مقاومتی از خود نشان نداد. «جیش سوری» بدون شلیک حتی یک گلوله، شهرها را یکی پس از دیگری ترک کرد. این عملکرد، بهت و حیرت بسیاری از ناظران را برانگیخت. همزمان، شورشهای محلی در جنوب و شرق سوریه حلقه محاصره دمشق را تنگتر کرد. در نهایت، صبح روز یکشنبه، ۱۸ آذر، پایتخت بهآسانی سقوط و بشار اسد کشور را ترک کرد.
دو دیدگاه عمده درباره سقوط دمشق وجود دارد که به نظر میرسد هردو نگاه، تا حدی درست است.
۱. ضعف داخلی و بیانگیزگی نیروها:
ارتش سوریه در نتیجه بیانگیزگی عمومی به واسطه حقوق پایین و امکانات محدود، تغییر رفتار تروریستها در برخورد با اسرا، کاهش شدید محبوبیت بشار اسد به دلیل مشکلات اقتصادی ادامهدار، حملات رژیم صهیونیستی به زیرساختها و همچنین تهدید به حملات گسترده، توان مقاومت را از دست داده بود. برخی این سقوط را به مثابه یک «شبهکودتا» یا «کودتای نرم» توصیف میکنند.
در واقع و به بیان دقیقتر، بعد از اشتباه واضح بشار اسد در انحلال «نیروهای دفاع وطنی» که در حکم بسیج مردمی و با حمایت ایران تشکیل شده بود، نیروهای مسلح سوریه نقطه قوت خود را از دست داد و از یک ارتش درونزا و مردمی، که با زحمات شهید شاطری، شهید همدانی و شهید سلیمانی شکل گرفته بود، به دوران قبل از ۲۰۱۱ بازگشت و دوباره به یک نیروی وابسته و متکی به غیر تبدیل شد.
در چنین شرایطی و بدون حضور نیروهای مقاومت و مشغولیت ژنرالهای روسی در اوکراین، سربازان سوریه سرگردان و بیبرنامه و بیانگیزه، در میدان رها شده و چارهای جز فرار نداشتند.
۲. دلایل سیاسی و خارجی:
بشار اسد بهدلیل نزدیکی به امارات و برخی توافقات پشتپرده از مقاومت و مستشاران ایرانی خواسته بود سوریه را ترک کنند. با وجود آمادگی کامل مقاومت برای مقابله و اصرار آنها بر کمک به سوریه، اسد همکاری لازم را انجام نداد و عملاً شکست را پذیرفت. برخلاف برخی جریانسازیها، جمهوری اسلامی ایران بدون هیچ چشمداشتی آماده کمک نظامی، بسیج نیروها و تشکیل خطوط دفاعی برای حفظ دولت سوریه بود. اما به هر دلیلی، پاسخ مثبتی از سوی دمشق دریافت نشد و فرصت برای جلوگیری از این بحران از دست رفت.
پیامدهای سقوط سوریه
سقوط سوریه اثرات مخربی بر امنیت منطقه خواهد داشت. این در حالی است که ابومحمد الجولانی رهبر تحریر الشام، وعده داده است که جان شهروندان، اماکن دیپلماتیک، مکانهای مقدس از جمله حرم حضرت زینب (س) و همچنین عدم مداخله در لبنان و عراق را تضمین کند. با این حال، تاریخچه اقدامات تروریستی و نقض عهد این گروهکها نشان میدهد که نباید به این وعدهها اعتماد کرد. حفظ آمادگی در برابر اقدامات احتمالی آنها و گستردهتر شدن فعالیتهای تروریستی در منطقه، امری ضروری و حیاتی است.
*پژوهشگر سیاسی-نظامی غرب آسیا
بیانیهٔ وزارت خارجهٔ ایران در مورد تحولات سوریه
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به تحولات اخیر در سوریه، ضمن یادآوری موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به وحدت، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، تاکید میکند که تعیین سرنوشت و تصمیمگیری در مورد آینده سوریه تنها بر عهده مردم این کشور، بدون مداخله مخرب یا تحمیل خارجی است.
تحقق این مهم مستلزم پایان هرچه سریعتر درگیریهای نظامی، ممانعت از اقدامات تروریستی و شروع گفتگوهای ملی با مشارکت همه طیفهای تشکیل دهنده جامعه سوریه جهت تشکیل حاکمیت فراگیر که نماینده همه مردم سوریه باشد، است.
جمهوری اسلامی ایران از سازوکارهای بینالمللی با محوریت قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل متحد برای پیگیری روند سیاسی در سوریه همچون گذشته حمایت کرده و به تعامل سازنده با سازمان ملل متحد در این زمینه ادامه میدهد.
در این وضعیت که سوریه در دورهای خطیر از تاریخ خود قرار دارد، تأمین امنیت همه شهروندان سوری و اتباع سایر کشورها و نیز حفظ حرمت اماکن مقدس مذهبی و همچنین حفاظت از اماکن دیپلماتیک و کنسولی وفق موازین حقوق بینالملل بسیار ضروری است.
روابط دو ملت ایران و سوریه پیشینهای دیرینه داشته و همواره دوستانه بوده است و انتظار میرود این روابط با رویکرد حکیمانه و دوراندیشانه دو کشور بر اساس علائق و منافع مشترک و عمل به تعهدات حقوقی بینالمللی تداوم یابد.
جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر جایگاه سوریه به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه غرب آسیا، از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به...
رایزنیهای خود با همه طرفهای اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد.
بدیهی است جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتار و عملکردهای بازیگران موثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
@Farsna
📷 ابو محمد الجولانی کیست؟
🔸از ریاض تا جولان و از دمشق تا عراق، مسیر پر فراز و نشیب یکی از چهرههای جنجالی و تأثیرگذار در تحولات سوریه
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ وقتی میخوای حرف از تعلل و رخوت مسئولین و فرماندهان مقاومت بزنی، حداقل وقت بزار این یک و نیم دقیقه رو یکبار ببین و گوش کن، شاید در نگاه و تحلیلت تجدید نظر کردی...
بعضیا واقعاً خیلی ملانصرالدینن!!
✍ دکتر #قربانی_مقدم
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۳ سال جنگ داخلی سوریه در سه دقیقه
🆔 @YjcNewsChannel
🔰سقوط در «ائتلاف سیاه»! (۱)
👤#حسین_شریعتمداری
🔸۱- « ائتلاف سفید » - شما بخوانید «ائتلاف سیاه» یکی از ترفندها و راهکارهای دشمن در برپایی جنگها و طراحی توطئههاست. بهرهگیری از این ترفند سابقهای طولانی دارد تا آنجا که مشرکان در صدر اسلام و در برپایی «جنگ احزاب» از همین ترفند استفاده کرده و سپاه انبوهی را برای مقابله با اسلام نوپای آن روز فراهم آورده بودند. این ترفند بر این اساس طراحی شده است که اگر قرار باشد چند گروه و یا چند حزب برای انجام یک حرکت با یکدیگر ائتلاف کنند، نقاط مشترک برای انجام ائتلاف باید تا آنجا که ممکن است، اندک و کمشمار باشد. چرا که ائتلاف روی چند نقطه مشترک بسیار سخت و تقریبا ناممکن است و به عبارت دیگر، هرچه شعاع دایره ائتلاف (نقاط مشترک) بیشتر باشد، تعداد ائتلافکنندگان کمتر خواهد بود. از این روی برای طراحی یک ائتلاف پُرشمار، گروههای ائتلافکننده باید از بسیاری اختلافنظرها چشمپوشی کنند و فقط روی یک یا دو نقطه که در همه آنها مشترک است، متمرکز شوند.
🔺ریچارد هاووس، مسئول شورای روابط خارجی آمریکا، از این ائتلاف با عنوان «ائتلاف سفید»! یاد میکند، چرا که گروههای شرکتکننده برای رسیدن به یک ائتلاف فراگیر، بسیاری از اختلافات میان خود را موقتاً نادیده گرفته و اصطلاحاً سفید کردهاند. از این ترفند در فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ استفاده شده بود و همه گروههای مخالف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران (به اصطلاح رایج آن روزها از سروش تا گوگوش) به میدان آورده شده بودند. حالا بخوانید!
🔸۲- هنوز ۲ ساعت از آتشبس میان رژيم صهیونیستی و حزبالله لبنان نگذشته بود که نزدیک به بیست هزار تروریست از مرزهای شمالی سوریه که تحت کنترل دولت ترکیه است و آمریکا بیش از ۲۰ پایگاه نظامی در آن منطقه دارد، به درون خاک سوریه سرازیر شده و با انواع تسلیحات مدرن -عمدتاً ساخت آمریکا و اسرائیل- دست به شورش، قتل عام و تخریب منازل و زیر ساختها زدند. تروریستها که نام «تحریرالشام / آزادکننده شام»! را بر آنها نهاده بودند، مجموعهای از ملیتهای مختلف، تاجیک، ازبک، اویغور، ترکستان (بخشهایی از قفقاز)، اردن و شماری نیز از سوریه و... بودند.
🔸۳- سازماندهی این تعداد تروریست از ملیتهای مختلف و آموزش آنها برای یک هجوم برقآسا و غافلگیرکننده، دستکم به ۲ تا ۳ ماه طراحی و برنامهریزی قبلی نیاز دارد و این برنامهریزی در توان و حد و اندازه گروههای تروریستی، مخصوصاً از نوع تکفیری آن نیست و بیتردید باید از سوی یک یا چند دولت انجام گرفته باشد. تروریستها از مرزهای جنوب ترکیه و شمال سوریه وارد شدهاند که عبور این انبوه ۲۰ هزار نفری نمیتواند بدون اطلاع و همکاری دولت اردوغان باشد. در مرزهای شمالی سوریه نزدیک به ۲۰ پایگاه نظامی آمریکا مستقر است و به وضوح میتوان نتیجه گرفت که هجوم تروریستها با اطلاع و اشراف ارتش آمریکا صورت گرفته است.
🔺تروریستها در همان ساعات اولیه هجوم به صراحت اعلام کردند که اسرائیل را به رسمیت میشناسند و حتی از دوستی با رژیم صهیونیستی سخن گفتند! اگرچه بدون این اظهارات نیز به وضوح میتوان دید که مواضع تروریستها با مواضع بارها اعلام شده صهیونیستها درباره مقاومت و سوریه انطباق کامل دارد. تعداد قابلتوجهی از تروریستها نیز از جنوب سوریه و مرزهای شمالی اردن وارد شده بودند. به بیان دیگر دولت پادشاهی اردن نیز در این لشکرکشی سهیم بوده است.
🔸۴- نکات فوق که فقط بخشی از شواهد و قرائن موجود است کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که دولت بشار اسد در حمله مشترک آمریکا، اسرائیل، ترکیه و اردن سقوط کرده است و تروریستها فقط ماموریت اجرای دستورات دیکته شده را داشتهاند. بدیهی است که در این میان، نمیتوان و نباید برخی دیگر از عوامل مؤثر -و یا شتابدهنده- داخلی در دولت سوریه را نادیده گرفت. ارتش سوریه از عناصر زاویهدار و حتی همسو با دشمن، پالایش نشده بود. خدای مهربان بر درجات شهید همدانی بیفزاید که در دور قبلی آشوبها وقتی کمتحرکی ارتش را مشاهده کرد به بشار اسد توصیه کرد که مردم را مسلح کن و این اقدام هوشمندانه مانع از سقوط دولت شد.
🔺اعتماد به وعده و وعید برخی از دولتها و قدرتهای خارجی و عهدشکنی آنها را میتوان یکی دیگر از عوامل مؤثر در سقوط سریع دولت بشار اسد تلقی کرد. سوریه از توان و شرایط اقتصادی مطلوبی برخوردار نبود. به عنوان مثال حقوق ماهیانه نیروهای نظامی با هزینه زندگی عادی آنها تناسبی نداشت و...
🔻ادامه دارد
@Kayhan_online
🔰سقوط در «ائتلاف سیاه»! (۲)
👤#حسین_شریعتمداری
🔸۵- در این نکات حکیمانه رهبر معظم انقلاب دقت کنید؛ حضرت ایشان در خرداد ماه سال جاری (یعنی ۶ ماه قبل از رخداد اخیر) در ملاقات با آقای بشار اسد خطاب به ایشان هشدار داده و فرموده بودند:
🔺«غربیها و دنبالههای آنها در منطقه قصد داشتند با جنگ علیه سوریه، نظام سیاسی این کشور را ساقط و سوریه را از معادلات منطقه حذف کنند اما موفق نشدند و اینک نیز قصد دارند با شیوههای دیگر و از جمله وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند». هشدار نسبت به « وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد».
🔸حضرت آقا در آبان ماه ۱۳۹۶ و بعد از قلع و قمع داعش در پیامی خطاب به شهید بزرگوار، سردار سلیمانی عزیز میفرمایند:
🔺«اینجانب صمیمانه به شما تبریک میگویم و با این حال تأکید میکنم که از کید دشمن غفلت نشود. آنهایی که با سرمایهگذاری سنگین، این توطئه شوم را تدارک دیده بودند آرام نخواهند نشست، سعی خواهند کرد آن را در بخشی دیگر از این منطقه و یا بهشکلی دیگر دوباره به جریان افکنند. حفظ انگیزه، حفظ هوشیاری، حفظ وحدت، زدودن هر پسماند خطرناک، کار فرهنگی بصیرتافزا و خلاصه، آمادگیهای همهجانبه نباید فراموش شود. شما را و همه برادران مجاهد از کشورهای عراق و سوریه و دیگران را به خدای بزرگ میسپارم و به همه شما سلام و دعا میکنم». سردار شهید و پس از شهادت ایشان، سردار قاآنی عزیز، این هشدار را به مخاطبان آن گوشزد کرده و بر این مراقبت تاکید کرده بودند ولی متاسفانه جناب بشار اسد علیرغم هشدارهای شهید سلیمانی و سردار قاآنی در یک یا دو مورد از هشدار آن عزیزان غفلت کرد.
🔸۶- این روزها، آمریکا و اسرائیل و ترکیه و اردن و چند دولت دستنشانده عربی در خوشحالی و ذوقزدگی از سقوط دولت سوریه که پایگاه مؤثری برای جبهه مقاومت بود، با دُمشان گردو میشکنند و شماری از پادوهای داخلی آنها نیز در این خوشحالی، زلفهای خود را به دُم آنها گره زدهاند! و این همه در حالی است که سقوط دمشق همه ماجرا نیست. جبهه مقاومت از آغاز تاکنون به پرچمداری ایران اسلامی و رهبری
امام خمینی و امام خامنهای، عقبههای سخت و نفسگیری که ماجرای اخیر بسیار کوچکتر از آنها است را با موفقیت پشت سر گذاشته است و امروزه به قطب قدرتمندی نه فقط در منطقه بلکه در عرصه بینالملل تبدیل شده است.
🔸ستونهای این جبهه همچنان با اقتداری مثالزدنی پا برجاست و به گزارش مؤسسه آمریکایی «هری تیژ» به تسخیر قلبها نه فقط در میان ملتهای مسلمان، بلکه در اقصی نقاط جهان مشغول است. سقوط دمشق اگر چه رخدادی تاسفآور و ناخوشایند است ولی بدیهی است که پایان ماجرا نیست و این قصه سر دراز دارد. و باید از قول خدا خطاب به ذوقزدگان گفت «فَلْيَضْحَكُوا قَلِيلًا وَلْيَبْكُوا كَثِيرًا»... پس باید از خندههایتان بکاهید و [به خاطر آنچه در پیش دارید] بسیار گریه کنید.
🔸۷- جنگ بدر که با پیروزی بزرگ مسلمانان همراه بود در سال دوم هجرت اتفاق افتاد. جنگ احد که با شکست جبهه اسلام روبهرو شد در سال سوم هجرت رخ داده بود. برخی از مسلمانان بعد از شکست در جنگ احد، زانوی غم به دامن گرفته بودند. خداوند متعال خطاب به آنها فرموده بود: «إِنْ يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ وَتِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَاءَ وَاللهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ... اگر(در اُحد) به شما آسیبی رسید، به دشمنان شما نیز (در بدر) آسیب رسید (پس مقاومت کنید). این روزگار را با (اختلاف احوال) میان خلایق میگردانیم تا خداوند مقام اهل ایمان را معلوم کند و از شما مؤمنان (آن را که ثابت است) گواهِ دیگران گیرد. و خدا ستمکاران را دوست ندارد» - ۱۴۰ آلعمران.
پس از آن در سال هشتم هجرت فتح مکه اتفاق افتاد که بزرگترین پیروزی مسلمانان بود و فراگیری اسلام را به دنبال داشت.
@Kayhan_online
🔺️این تحلیل را بخوانید و درباره اش فکر کنید!
🔹حکایت سوریه هر روز جالبتر میشود؛ پس از پیروزی معارضین، اسرائیل ضمن حمله به نقاط مختلفی در سوریه، اشغال مناطق بیشتری از آن، و تخریب تجهیزات نظامی این کشور، از کردهای مستقر در شمال و شرق سوریه حمایت کرده است؛ ترکیه حامی انقلابیون شورشی است؛ حماس هم به حکومت جدید تبریک گفته است؛ حماس، ترکیه و انقلابیون مسلح رویکرد اخوان المسلمینی دارند؛ دولت کنونی مصر با اخوانی ها در تضاد است؛ عراقی ها به هیچکدام اعتمادی ندارند؛ قطری ها احتمالا به حاکمان جدید سوریه متمایل خواهند شد؛ امارات و عربستان هم قطعا نمیخواهند از بازیگران فعلی عقب بمانند.
🔹آمریکا اسم جولانی را برای روز مبادا از لیست ترور خارج نکرده، اما در عین حال تلاش میکند جایگاه بالانس تمام طرف ها را داشته باشد؛ ایالات متحده البته ذاتا به اسرائیل متمایل است، همچنان که کردها از سوی آمریکا ساپورت میشوند! اینجا یک پرسش پیش خواهد آمد! آیا جولانی و یارانش در برپایی حکومت مصمم هستند، قصد ماندن دارند و به زعم خود میخواهند سوریه را بازسازی کنند، یا اینکه بازیچه دست اسرائیل و آمریکا هستند؟
🔹شرایط خیلی پیچیده است؛ ولی اگر قصد ماندن داشته باشند که این احتمال خیلی زیاد است، حمایت از حماس میتواند یکی از اهرم هایشان برای مهار زیاده خواهی های اسرائیل باشد؛ ضمن اینکه احتمال درگیری های قریب الوقوع شان با کردها نیز دور از ذهن نیست؛ اینجا ترکیه را نیز در کنار خود دارند، اما کردها نیز آمریکا و اسرائیل را پشتیبان خود میبینند؛ اوضاع مقداری پیچیده است، نه؟! این تحلیل را میتوانید نپذیرید، اما اگر یک روز شنیدید حکومت جولانی دستش را سوی ایران و حزب الله و حشدالشعبی نیز دراز کرد اصلا تعجب نکنید چون هیچ چیز بعید نیست!
🔹نشانه هایی هم البته وجود دارد؛ اینکه در یکی دو روز پس از تصرف دمشق امنیت حرم حضرت زینب(س) دست نخورده باقی مانده، و تلویزیون ایران نیز در خطاب قرار دادن نام اعضای هیئت تحریر شام از القاب ملایم تری چون مسلحین استفاده میکند، خود میتواند محل بحث باشد! درباره دو مورد آخر همین را بگویم که اگر بجای اعزام نیرو به سوریه با تغییر عبارات "تروریست ها" به "مسلحین" توانسته ایم از حرم دفاع کنیم، این هنر جمهوری اسلامی است و به جای طعنه به صدا و سیما باید به این سیاست آفرین گفت! و نکته پایانی اینکه به نظر میرسد هنوز مانده تا عده ای سطح هوشمندی جمهوری اسلامی را درک کنند، و ظاهرا اسرائیل هم میداند سرنگونی دولت بشار اسد لزوما پایان تهدیدات علیه موجودیت جعلی اش نیست؛ باید منتظر ماند و دید چه میشود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا عملیات وعده صادق ۳ به تعویق افتاده؟!
● دکتر کامران غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اینم راهکار خارق العاده پزشکیان برای حل مشکلات کشور !!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تروریستها مسیحیان سوری را تحقیر می کنند و آنها را مجبور به "زوزه کشیدن" می کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ ا. انصاری زاده
✅سخنان قابل تامل حسن عباسی پس از گذشت ۲۰ سال...
نعل به نعل سخنان را تطبیق بدید،
انگار همین امروز است..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشحالی مردم سوریه واستقبال آنان از تروریست های تحریر الشام
(چقدر این صحنه آشناست، کجا دیده بودم🤔)
#سوریه
#داعش
#مختارنامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰وقتی پزشکیان خودش برای پوشش بانوان قانون گذاشت و اجرا کرد
🔸این روزها و با نزدیک شده به موعد ابلاغ قانون عفاف و حجاب، دولتیها و رسانههای وابسته به آنها علیه قانون گذاری درباره انضباط و حدود پوشش افراد در اجتماع؛ صف کشیدهاند.
🔸آنها درحالی عصیانگرانه از عدم اجرای قانون سخن میگویند و آن را انجام نشدنی میخوانند که خودشان هیچ طرح جایگزینی ارائه نمیدهند؛ رویهای که نشان میدهد این جریان با اصل قانونگذاری برای حدود پوشش در اجتماع مخالف است و ابتذال و هرج و مرج در این زمینه را ترجیح میدهد.
🔸اما نکته جالب اینجاست که مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت، شخصا تجربهای موفق از قانونگذاری در حوزه پوشش و اجرای آن داشته است. او ۶ آذر ۱۳۹۳ در برنامه شناسنامه رسانه ملی این تجربه را توضیح داده است.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 توضیحات آیت الله العظمی مکارم شیرازی در مورد مغالطه ای به نام #حجاب اجباری
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
28.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️سخنان آیت الله وفسی در پاسخ به اظهارا ت نسنجیده "سخنگوی دولت" درباره "قانون حجاب"
🔹مگر مملکت قانون ندارد؟ تو چه کاره ای که اظهار نظر میکنی ؟؟
🔹طوری دیکتاتورانه سخن میگوید، انگار که ملکه الیزابت یا فرح پهلوی نطق میکند...
🔹قانونگذاری وظیفه مجلس است و هیچ ربطی به شما ندارد.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari