eitaa logo
کانال همیار تعالی
2.4هزار دنبال‌کننده
881 عکس
28 ویدیو
208 فایل
کانال همیار تعالی از مجموعه کانال های همیار حفظ قرآن است،استفاده از مطالب کانال بلامانع است 🛑 تولید کننده محتوای قرآنی ، فرهنگی و اجتماعی 🛑 برای انگیزه دهی به حافظان عزیز علی رضا نجفی @najafi2854 ارتباط با ادمین @adminhamyar_taali
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 🔰 🔰‏ 🔺 وَ قَالَ علی عليه‌السلام مَنْ نَصَبَ نَفْسَهُ لِلنَّاسِ إِمَاماً فَلْيَبْدَأْ بِتَعْلِيمِ نَفْسِهِ قَبْلَ تَعْلِيمِ غَيْرِهِ وَ لْيَكُنْ تَأْدِيبُهُ بِسِيرَتِهِ قَبْلَ تَأْدِيبِهِ بِلِسَانِهِ وَ مُعَلِّمُ نَفْسِهِ وَ مُؤَدِّبُهَا أَحَقُّ بِالْإِجْلاَلِ مِنْ مُعَلِّمِ اَلنَّاسِ وَ مُؤَدِّبِهِمْ 🔻كسى كه خود را رهبر مردم قرار داد، بايد پيش از آن كه به تعليم ديگران پردازد، خود را بسازد، و پيش از آن كه به گفتار تربيت كند، با كردار تعليم دهد،زيرا آن كس كه خود را تعليم دهد و ادب كند سزاوارتر به تعظيم است از آن كه ديگرى را تعليم دهد و ادب بياموزد. ‮💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧 🔺 كلام امام در اينجا مطابق ظاهر اطلاق كلام، هم رئيس حكومت بر مردم را شامل مى‌شود و هم تمام كسانى را كه به نوعى ارشاد و هدايت مردم را بر عهده مى‌گيرند. 🔻اين جمله اشاره به يك واقعيت مسلم عقلانى است كه تا انسان خودش چيزى را نداشته باشد،نمى‌تواند به ديگران اهدا كند. خشك ابرى كه بود ز آب تهی كى شود منصب او آب دهى 🔺 اضافه بر اين، مردم سخنان كسى را كه به گفتار خود پايبند و آثارش در زندگى او نمايان نيست، هرگز نمى‌پذيرند و به خود مى‌گويند: اگر او اين سخنان را باور مى‌داشت نخست خودش به آن عمل مى‌كرد. 🔻اصلى مسلم در روان‌شناسى است كه مردم سخنان كسى را مى‌پذيرند كه به گفتۀ خود معتقد باشد و به تعبير معروف: سخنی کزدل برآيد لاجرم بر دل نشیند و نشانۀ روشن اين اعتقاد اين است كه به گفتۀ خود عمل كند. در حديثى كه در كتاب كافى آمده از امام صادق عليه السلام مى‌خوانيم: «إِنَّ‌ الْعَالِمَ‌ إِذَا لَمْ‌ يَعْمَلْ‌ بِعِلْمِهِ‌ زَلَّتْ‌ مَوْعِظَتُهُ‌ عَنِ‌ الْقُلُوبِ‌ كَمَا يَزِلُّ‌ الْمَطَرُ عَنِ‌ الصَّفَا هنگامى كه عالم به علمش عمل نكند موعظۀ او از دل‌ها فرو مى‌ريزد همان‌گونه كه قطره‌هاى باران از سنگ سخت فرو مى‌ريزد» .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰🌹نام رسول اکرم صلی الله علیه وسلم چند بار در قرآن ذکر شده؟ 👈4 بار 🔰🌹 پیامبری که بدون پدر، و پیامبری که بدون پدر و مادر به دنیا آمد؟ 👈حضرت عیسی(علیه السلام) 👈حضرت آدم (علیه السلام). 🔰🌹پیامبری که با حیوانات حرف می‌زد؟ 👈حضرت سلیمان (علیه السلام). 🔰🌹 پیامبری که پسر او از او اطاعت نکرد و در آب غرق شد؟ 👈حضرت نوح و اسم پسرش کنعان است. 🔰🌹پیامبری که در صبر مثال زده می‌شود؟ 👈حضرت ایوب (علیه السلام). 🔰🌹زبور به کدام پیامبر نازل شد؟ 👈حضرت داود(علیه السلام) 🔰🌹پیامبری که خداوند متعال به او ریاضیات و نجوم آموخت و اولین بار خیاطی کرد و خط نوشت؟ 👈حضرت ادریس علیه السلام .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زیارت امام مهدی علیه السلام در روز جمعه اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَ عَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَ اُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ، وَ اَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَ اَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، وَ اَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَ التّابِعينَ وَ النّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَ الْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَ عَلي آلِ بَيْتِكَ هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، الْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَ قَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَ اَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَ جارُكَ، وَ اَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَ الاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَ عَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
🍀مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیه‌السلام فرمودند: ما جَفَّتِ الدُّموعُ إلّا لقَسوةِ القلوبِ، وما قَسَتِ القلوبُ إلّا لِكَثْرةِ الذُّنوبِ. چشم‌ها نخشكيد مگر بر اثر سخت‌دلى و دل‌ها سخت نشد مگر به سبب گناه زياد. 📜بحارالانوار، جلد ۶٠، صفحه‌ی ۷۳ .
بهشت آسانسور داره😍 ولی مثل این دنیا با برق کار نمیکنه کلید بزنی بری بالا... با حفظ قرآنه...💖 بخوان و بالا رو هرچی قرآن بیشتر بخونی بالاتر میری... .الإمامُ زينُ العابدينَ عليه السلام : علَيكَ بالقُرآنِ ، فإنَّ اللّه َ خَلـقَ الجَنّـةَ ... و جَعلَ دَرَجاتِها على قَدْرِ آياتِ القُرآنِ فمَن قَرأَ القُرآنَ قالَ لَهُ : إقْرَأْ و ارْقَ ، و مَن دَخـلَ مِنهُمُ الجَنّةَ لَم يَكُنْ في الجَنّةِ أعلى دَرَجـةً مِنهُ ما خـلا النَّبِيّونَ و الصِّدِّيقـونَ . امام زين العابدين عليه السلام : بر تو باد قرآن؛ زيرا خداوند بهشت را آفريد ... و درجات آن را به اندازه آيات قرآن قرار داد. پس هر كه قرآن بخواند، قرآن به او مى گويد: بخوان و بالا رو. و هر كس از اين افراد وارد بهشت شود در آن جا كسى بلند مرتبه تر از او نخواهد بود مگر پيامبران و صدّيقان. بحار الأنوار : 8/133/39. خوش به حال کسانی که حافظ و عامل به قرآنند....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸روش مفهومی درحفظ قرآن3 ✅ راهکارهایی برای اثربخشی بیشتر مطالعه ترجمه و مفاهیم آیات 👌آیات را با نمایه های موضوعیشان حفظ کنید. 👈در خصوص مصادیقی که میتوانند مشمول هر آیه شوند به خوبی فکر کنید و با توجه به آن، آیات را به کار بگیرید. هم در کلامتان و هم در رفتار و عمل. 👆 با اینکار به تدریج مهارت موضوع یابی در شما تقویت می‌شود. میتوانید از «کتابهای با قرآن خوشبخت شوید» یا «هر روز با قرآن و عترت» هم استفاده کنید. ✍ قواعد زبان قرآن و ترجمه را یاد بگیرید. 🔸بین عبارات انتهائی آیات و محتوای مفهومی آیه ارتباط معنائی قرار دهید. با یادگیری قواعد، شناخت ریشه کلمات، زمان افعال، مشتقات و... کار ترجمه برای شما بسیار ساده تر میشود. ✍ هنگام مرور آیات مستمرا به سیر معنایی آن چه تلاوت میکنید توجه داشته باشید. ⚠️ چنانچه محفوظاتی بدون مفاهیم دارید دو نکته را توجه کنید: ۱) این راهکارها را در حفظ جدیدتان پیاده کنید و ادامه بدهید. ۲) از محفوظات قدیم هم روزی یک صفحه مفاهیم را به تدریج مطابق اصول گفته شده کار کنید و از حفظتون لذت ببرید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ╭━═━⊰   🍃🌸🍃   ⊱━═━╮ http://eitaa.com/hamyartaali ╰━═━⊰   🍃🌸🍃   ⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺إِنَّ هَذَا الْقُرْءَآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لهم أَجْرًا کبیرا بی تردید این قرآن به استوارترین آیین هدایت میکند و به مؤمنانی که کارهای شایسته انجام میدهند مژده میدهد که برای آنان پاداشی بزرگ است.(اسراء/ ٩) قرآن کریم تبیین کننده ی صراط مستقیم است؛ یعنی به طریقه ای که مستقیم ترین و صافترین و پابرجاترین راهها درکمال انسان است دعوت میکند. قرآن کتابی است که سخن باطل در آن راه ندارد و از انحراف و کجی به دور است. قرآن بیدار کننده ی فطرت انسان به سوی خداست. 🔺 از این رو پیام آن با نیاز انسان همخوانی دارد. گفتنی است در برخی روایات راهی که قرآن به سوی آن هدایت میکند راه ولایت اهل بیت علیهم السلام ،عنوان شده است این مطلب از هماهنگی قرآن و عترت حکایت میکند امام سجاد السلام: الْإِمَامُ يَهْدِى إِلَى الْقُرْآنِ وَ الْقُرْآنُ يَهْدِي إِلَى الْإِمَام امام معصوم [ بندگان را] به سوی قرآن هدایت میکند و قرآن به سوی امام هدایت میکند (معانی الأخبار/ص ۱۱۳)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 🔰 🔰 🔺قال علی عليه‌السلام : لَقَدْ عَلِمْتُمْ أَنِّي أَحَقُّ النَّاسِ بِهَا مِنْ غَيْرِي؛ وَ وَاللَّهِ لَأُسْلِمَنَّ مَا سَلِمَتْ أُمُورُ الْمُسْلِمِينَ وَ لَمْ يَكُنْ فِيهَا جَوْرٌ إِلَّا عَلَيَّ خَاصَّةً، الْتِمَاساً لِأَجْرِ ذَلِكَ وَ فَضْلِهِ، وَ زُهْداً فِيمَا تَنَافَسْتُمُوهُ مِنْ زُخْرُفِهِ وَ زِبْرِجِهِ‏. سخنى از آن حضرت (ع) چون ديگران آهنگ بيعت با عثمان نمودند: دانسته ايد كه من از ديگران به خلافت سزاوارترم. به خدا سوگند، مادامى كه كار مسلمانان بسامان باشد و جز بر من بر ديگران ستمى نرود، آن را واگذاشته، مخالفت نمى ورزم. پاداش چنين فضيلت و عملى را از خدا مى طلبم و زهد مى ورزم در آنچه شما به خاطر زيور و زينتش با يكديگر رقابت مى كنيد. 💧💧💧💧💧💧💧💧💧 اين سخن را هنگامى بيان فرمود كه گروهى از مردم تصميم گرفته بودند، با عثمان بيعت كنند. امام(عليه السلام) در اين عبارت کوتاه حقايق مهمّى را بيان فرموده است. نخست اين که: او از همه افراد براى جانشينى رسول خدا(صلى الله عليه وآله) شايسته تر بود و آنهايى که به خاطر منافع شخصى يا کينه و حسادت او را از حقّ خود بازداشتند، هم بر او ستم کردند، و هم بر مسلمين (که آنها را از چنين پيشواى شايسته اى، محروم نمودند). ديگر اين که: سکوت امام(عليه السلام) و تسليم در برابر شرايط موجود، هرگز بى قيد و شرط نبود; بلکه مشروط به اين بوده که کار مسلمانان سامان يابد و بر کسى ظلم و ستمى نشود. و ديگر اين که: امام(عليه السلام) در برابر اين سکوت تلخ و بسيار رنج آور، اجر و پاداش الهى را مى طلبيد و در ضمن مى خواست اثبات کند آنچه را آنها از زرق و برق دنيا به خاطر آن بر سر و سينه مى زنند و به اصطلاح «سر و دست مى شکنند» چيز بى ارزشى است، که در ترازوى سنجش فکر بلند امام(عليه السلام) وزنى ندارد. 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 سخنان امام علی علیه السلام، اشاره به اين مطلب دارند که من اگر کوتاه ميايم، به خاطر مصالح مسلمين است; مبادا در اين لحظاتِ حسّاس که دشمنان در داخل و خارج براى خاموش کردن نور اسلام توطئه مى کنند، اختلافى در داخل به وجود آيد و شکافى در صفوف مسلمين ايجاد شود و آنها از آن بهره بگيرند. يا خونهاى بى گناهان در اين راه ريخته شود; من اين ستم را بر خودم مى پذيرم و از حقّ خود صرف نظر مى کنم، ولى اين تا زمانى است که ظلم و فساد از ناحيه حکومت وقت، در محيط اسلام ظاهر نشود. .