✅پریدن از روی آتش، توهین به زرتشتیان است
🔻دکتر کتایون مزداپور که زرتشتی نیز می باشد درباره چهارشنبه سوری علاوه بر زرتشتی ندانستن آن می نویسد که پریدن از روی آتش توهین به آتش است
شمع و لنگری، کتایون مزداپور، نشر هیرمبا، صفحه 40
#چهارشنبه_سوری
@hanif_news
پوچگرایی و خودکشی در آثار پائولو کوئیلو
⚠️از جمله اعتقاداتی که #کوئیلو در صدد ترویج آن در داستانهای خویش است، #خودکشی و پایاندادن به زندگی در دنیا است که او آن را راهی برای فراموشی ابدی و پایان دادن رنج و یکنواختی زندگی دنیا میداند.
📖 وی در داستانی که بازتابی از اندیشههای #نهیلیستی وی به شمار میرود، قهرمان داستان را شخصی معرفی میکند که به رغم برخورداری از امکانات مادی، دست به خودکشی میزند و با رسیدن به پوچی، بهترین گزینه را از نظر کوئیلو انتخاب میکند.
کوئیلو اقدام به خودکشی قهرمانان داستانهای خود را نهتنها هیچگاه محکوم نکرده، بلکه آن را نوعی افتخار و شهامت میداند. وی حتی برای اینکه اندیشه نهیلیستی را در ذهن مخاطب القاء کند به بیان انواع راههای خودکشی میپردازد و بعضی را بر بعض دیگر ترجیح میدهد.
📍آنچه کوئیلو در صدد بیان آن درباره اندیشه خودکشی و رسیدن به پوچی در داستانهای خود است، بازتاب زندگی فردی اوست. وی چند بار در زندگی اقدام به خودکشی کرده است و با بیان آن به عنوان شجاعت قهرمان داستان، به دنبال توجیه اقدامهای زندگی خویش است.
@hanif_news
سرزنش یا محبت???
🔸اعضای جدید فرقه ها، قربانی هستند و باید با محبت با آنها رفتار شود. آنها افرادی هستند که به کمک نیاز دارند، نه دشمنی.
🔸عضویت افراد در فرقه، همیشه با موجی از ابراز محبت، احترام و عشق از سوی اعضای فرقه و سرکردگان آن همراه است. این مساله به نوع فرقه و ماهیت آن بستگی ندارد و در همه فرقه های سنتی و نو دیده می شود.
🔸یکی از راههای خروج و نجات یک فرد از فرقه، ابراز محبت و تلاش برای بازیابی اعتماد و علاقه فرد به اجتماع، خانواده و محیط اطراف اوست.
توهین، سرزنش و طرد فرد گرفتار شده در فرقه، علاوه بر کم کردن احتمال خروج و بازگشت او، فرد را برای عضویت در فرقه، حتی با وجود مشکلات روحی و جسمی ایجاد شده برای او، مصمم تر می کند. @hanif_news
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکرار تاریخ
«رسانه های اجتماعی ابزار حیاتی جدیدی برای مبارزه در میدان است»
بی رحمی اربابان رسانه، این بار دانش آموزان معصوم ایرانی را هدف قرار داد. کنایه های مبهم سیاستمداران غربی، خبرسازی و جوسازی رسانه های فارسی زبان و اقدامات عوامل منافق، پازل یک جنایت بزرگ را تکمیل کرده است...
#مسمومیت_سریالی
#سواد_رسانه
#جنایت_بزرگ
#پازل_ترور
#بصیرت_رسانه
@hanif_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️شهید مطهری: #چهارشنبه_سوری سند حماقت است .این کارجاهلان است..سنت اشتباه پدران شماست...
#در_خانه_بمانید @hanif_news
نظر فقها و مراجع معظم درمورد چهارشنبه سوری:
حضرت آیت الله العظمی خامنهای؛
🔸 نظر جنابعالى درباره چهارشنبه سورى چیست؟ جواب: علاوه بر آنکه هیچ مبناى شرعى ندارد، مستلزم ضرر و فساد زیادى است که مناسب است از آنها اجتناب شود.
🔹 آیت الله العظمی مکارم شیرازی: منفعت حاصل از خرید و فروش مواد محترقه حرام است.
🔸آیت الله العظمی مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه چهارشنبه سوری یک مراسم خرافی برگرفته از آیین غلط گذشتگان است و در فرهنگ اسلامی هیچ جایگاهی ندارد، یادآور شد: باید سنت هایی چون دید و بازدید، صله رحم، کمک به دیگران ترویج شود و نباید تسلیم سنت های خرافی گذشتگان شویم. خرید و فروش، حمل و نقل مواد محترقه که به منجر به ایجاد حادثه و مصدوم شدن دیگران میشود جایز نبوده و منفعت حاصل از آن نیز حرام است
🔹آیتالله العظمی بهجت (ره) : این کارها مشروعیت ندارد.
🔸آیتالله العظمی سیستانی: اموری که به جامعه ضرر میزند و موجب ایذاء مردم است مانند استعمال ترقه و خرید و فروش آن جایز نیست.
🔹آیتالله العظمی فاضل لنکرانی (ره) : در فرض مزبور که دارای خطرات جانی و مالی است و موجب اذیت و آزار دیگران است و مخالف مقررات و قانون و نظم جامعه است جایز نیست.
🔸آیتالله العظمی میرزا جواد تبریزی(ره): هیچ یک از این امور، رجحان شرعی ندارد و تشویق مردم به این مورد تشویق به دنیا و غافل کردن از آخرت است و این که تصور میکنند این امور مردم را به حفظ وطن و عزت وا میدارد، تصوری باطل است. آنچه مردم را به عزت میرساند و به حفظ وطن وا میدارد ایمان است و بس.
🔹آیتالله علوی گرگانی: چهارشنبه سوری یكی از سنتهای غلط است كه از لحاظ عقلی و شرعی هیچگونه جایگاهی ندارد و از رسوم جاهلیت است و لذا لازم است كه مؤمنین از برپایی اینگونه برنامهها اجتناب كنند. مخصوصاً اگر مشتمل بر محرمات باشد و در صورتی كه موجب وحشت مردم و زیان و ضرر شود، ضمانت هم دارد.
🔸حضرت آیتالله صافی گلپایگانی: استفتاء جمعی از مردم در خصوص استفاده از مواد محترقه در ایام نوروز: چنانچه این مواد موجب آزار مردم باشد، حرمت آن شدیدتر است و مراسم چهارشنبه سوری از این قبیل است و چون استفاده از این مواد،از مصادیق لهو و اسراف است ،جایز نمی باشد.
@hanif_news
انجمنحجتیه در خاطرات استاد حمید سبزواری
📖یک سفری آقای شیخ #محمود_حلبی که در رأس انجمن بود به سبزوار آمد. یک شب در منزل حاج آقا فخر (یکی از علمای سبزوار) بود. در منزل ایشان من یک شعر در رابطه با امام زمان(عج) خواندم. ایشان خوششان آمد و بسیار تعریف کردند و گفتند: ما فردا میخواهیم برویم نیشابور، با ما به نیشابور بیایید.
روز دیگر به نیشابور رفتیم. در نیشابور در خانه مجللی از ما پذیرایی کردند. به نظرم سه اتاق بود پر از جمعیت. من در آنجا شعری خواندم که دقیقاً حمله به دستگاه سلطنت بود. قصیدهای بسیار طولانی بود که آن را تا آخر خواندم و نشستم. یک قندان کنارم بود. آقای حلبی اشاره کرد که آقا حمید، آن قندان را اینجا بیاورید. قندان را برداشتم و جلوی ایشان گذاشتم. او در گوشم گفت: ما بنا نداریم با این بابا (شاه) در بیفتیم. من واقعا سرد شدم. نشستم و به این فکر افتادم که خیر، این انجمن جای من نیست، من اسلام را منهای #سیاست نمیتوانم بپذیرم.¹
۱. حال اهل درد، مروری بر خاطرات و اشعار حمید سبزواری، صفحه ۱۲۰.
@hanif_news
مهمترین ادعا در قانون جذب
آنچه در #قانون_جذب روی آن تأکید میشود، قدرت خداگونه ذهن است که از آن با عنوان تجسم یاد میشود. ادعای اصلی در قانون حذب دو محور دارد:
🔸 اول اینکه ذهن انسان قادر است بر پدیدههای خارج از وجود انسان تأثیر گذارد و امور بیرون از وجود انسان را به سودش تغییر دهد؛ به عبارت دیگر، قانون جذب ادعایی در مورد تأثیر افکار بر روان و درون انسان ندارد، بلکه ادعایش در مورد تأثیر افکار بر امور خارج از وجود انسان است.
🔸 محور دوم این است که تأثیرگذاری #ذهن بر پدیدهها، از نوع تأثیرات عادی نیست، بلکه از نوع تأثیر علت بر معلول است. منادیان جذب، تنها از تأثیرگذاری و تأثیرپذیری میان ذهن و پدیدهها سخن نمیگویند، بلکه از خالقیت ذهن میگویند و خلق و آفرینش را به ذهن نسبت میدهند و ادعا میکنند که ذهن انسان، هر چه را اعم از مثبت و منفی تجسم نماید، به صورت یقینی و قطعی در عالم خارج به وقوع میپیوندد.
طبق محور دوم، مدعیان قانون جذب، رابطه بین ذهن و امور تجسم شده را رابطه علت تامه نسبت به معلولش میدانند و مدعیاند ذهن انسان قادر است تصویرهای ذهنی را تبدیل به حقایق عینی و خارجی نماید.
@hanif_news
☑️ژنرال مصری: اگر اسرائیل بخواهد به تهران حمله کند، مسلمان و مسیحی در کنار ایران خواهیم بود...
🔹 قصد داریم ۱۰ میلیون گردشگر ایرانی را به کشورمان بیاوریم. @hanif_news
خدای غیر شخصی در جنبشهای نوپدید
❌یکی از ویژگیهای #جنبشهای_نوپدید_دینی که آنها را از ادیان ابراهیمی مثل اسلام و مسیحیت متمایز میکند، دور شدن از اعتقاد به خدای شخصی است. خدای مطرح در این جنبشها، روحی است که در سراسر عالم جاری و ساری است.
این نگرش به خدا، نوعی وحدت بین خدا و عالم مادی را در پی دارد که مخالف با نگرش جدایی خدا از عالم مادی است که در #ادیان_ابراهیمی بیان میشود؛ اما با نگرش ادیان شرق مثل #هندویسم و #بودیسم هماهنگ است.در ادیان شرق، نگرش وحدت عالم معنوی و مادی غلبه دارد؛ زیرا در ادیان شرقی هویت خدا، هویتی غیرشخصی قلمداد میشود.
◀️اتحاد عالم معنوی و مادی در جنبشهای نوپدید دینی به سوی احترام فوقالعاده برای طبیعت کشیده شده که یادآور نسبت #طبیعتپرستی است که به ادیان ابتدایی داده میشود و با بررسی جایگاه خدا در این جنبشها نشان میدهد که آنها با تأثر از آموزههای ادیان شرقی به سوی خدایی غیرشخصی روی آوردند.
@hanif_news
🔺دعوت طرفداران "محمدعلی طاهری" (سرکرده فرقه عرفان حلقه) به آشوب و آتش افروزی در شبهای پایانی سال
@hanif_news
♨️دیدار صمیمانه رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با پاپ فرانسیس در واتیکان
🔶حجتالاسلام و المسلمین «سید ابوالحسن نواب» رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب 21 اسفند با حضور در محل اقامت «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیکهای جهان در واتیکان با وی دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام نواب با تشریح فعالیتها و رویکرد دانشکاه ادیان و مذاهب رسالت آن را آموزش همه ادیان به جهت گسترش صلح و دوستی در جهان عنوان کرد.
🔹«پاپ فرانسیس» نیز ضمن آشنایی بیشتر با فعالیتهای علمی و بین المللی این دانشگاه، روابط امروزه اسلام و مسیحیت را به مراتب بهتر از گذشته دانست و آن را یکی از ثمرات تلاشهای ارزنده همه تلاشگران این عرصه عنوان کرد.
🔹پاپ در بازدید از آثار منتشره این دانشگاه با ابراز شگفتی از آنها این کار را همان رسالت انبیاء در تبیین وحی دانست.
🔸در این دیدار آثار منتشر شده این دانشگاه به پاپ اهداء شد.
@hanif_news