#یادداشت
♨️حمله موشکی ایران؛ گامی برای صلح! (قسمت آخر)
✍️#محمدصادق_خرسند
💠 نباید فراموش کرد زمانی آمریکایی ها در منطقه خلیج فارس برای ایجاد فشار سیاسی و اشتباهات محاسباتی جمهوری اسلامی، حتی ابایی از حمله به هواپیمای مسافربری ایران نیز نداشتند و با قساوت تمام تعداد زیادی از افراد بی گناه که بخشی از آنان کودک بودند را به قعر آب های نیلگون خلیج فارس فرستادند. آمریکایی که تا چند سال گذشته همواره صحبت از گزینه های روی میز و تهدید به حمله نظامی می نمود اما امروز به ایران التماس می کند از فروش موشک و پهپاد به کشورهای دیگر نظیر روسیه خودداری نماید. این امر نشان می دهد جمهوری اسلامی به بازدارندگی مطلوبی دست پیدا کرده و سرمایه گذاری های ایران در بخش های موشکی و پهپادی در حال شکوفا شدن می باشد.
🔘 نیم نگاهی به تحولات منطقه خاورمیانه در چهار دهه اخیر نشان می دهد، به موازات افزایش قدرت نظامی جمهوری اسلامی که در پرتو بازدارندگی موشکی به دست آمده است، توان چانه زنی ایران نیز افزایش پیدا نموده و همسایگان آن یا از روی ترس و یا احترام، توجه بیشتری به منافع ملی ایران داشته اند. شلیک چندین فروند موشک فاتح 110 و خیبرشکن به سه ضلع داعش، موساد و سیا در سوریه و اربیل عراق نشان می دهد ایران به خوبی از پشت پرده جنایت تروریستی کرمان آگاه است و اگر اراده کند می تواند متجاوز را به شدت تنبیه نماید.
🔖 پاسخ موشکی ایران به فعالیت های شرورانه سه ضلع یادشده به طور مسلم مانع از ماجراجویی بیشتر آن ها می گردد. چه بسا عدم تنبه و تداوم این اقدامات با پاسخ های شدیدتری مواجه شود. پاسخ هایی که با برادرهای بزرگتر موشک فاتح 110 یعنی موشک های دوربرد قدر، سجیل و هایپرسونیک خواهد بود و معنای واقعی حمله موشکی را در برابر دیدگان متجاوزان به امنیت ایران قرار خواهد داد. دیدگانی که اگر آن زمان دیگر سویی برای دیدن داشته باشد.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🔸معماری جنگ!
🔺یادداشت امروز را با این عبارت مهم و کلیدی آغاز میکنیم که برای درک بهتر و مواجهه منطقی با وقایع روزمره و برخی رویدادهای جزئی، راهی جز فهم دقیق و عمیق روندهای کلی و راهبردهای اساسی وجود ندارد. مناسب است در نظر داشته باشیم که پیروز میدان تحولات مهم و سرنوشتساز کنونی آن بازیگری است که بر روندهای کلی و نیز موضوعات اصلی متمرکز شده و در جزئیات متوقف نشود. بیان این نکته به معنای بیاعتنایی به رخدادهای جاری و جزئیات نیست، بلکه سخن بر سر آن است که با در نظر گرفتن فرآیند کلی تحولات و ماهیت حقیقی آنها، بایستی نسبت رویدادهای روزمره را با شرایط کلان و بنیادین سنجیده شده و بر اساس آن طراحی و اقدام صورت گیرد.
🔺یکی از مهمترین موضوعات در روندهای کلی کنونی آن است که رژيم صهيونيستي که منشأ بیثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیاست، هیچگاه به اندازه مقطع کنونی در موضع تهدید موجودیتی قرار نداشته و از آن سو راهبرد منطقهای آمریکا نیز تا این اندازه با چالشهای اساسی همراه نبوده است. تجهیزات نظامی و منابع انسانی رژيم و نیز حامی درجه یک آن یعنی آمریکا از اقیانوس هند گرفته تا عراق و سوریه و نیز از شمال و عمق سرزمینهای اشغالی گرفته تا تنگه بابالمندب در معرض مخاطرات جدی و سهمگین قرار گرفته و روند راهبردهای سیاسی منطقه بر خلاف طراحیهای آنها در حال تغییر است.
🔺تولید سطحی از رویدادهای ناامن کننده در ایران با هدف آن است که هم بحران و آشوب به سمت محیط امنیت ملی ایران سرازیر شود و هم توجه و تمرکز جمهوری اسلامی از روندهای کلی و بنیادین برداشته شود. در چنین وضعیتی ایران با هوشمندی ضمن رویارویی حساب شده و قاطع با رخدادهای اخیر، به سرعت به طرف نقطه ثقل تحولات کلان تغییر جهت داد و در مسیر اصلی قرار گرفت.
🔺سپاه پاسداران در عملیات بزرگ و مؤثر ۲۶ و ۲۷ دیماه با اشراف دقیق و کامل اطلاعاتی و امنیتی، تأسیسات، تجهیزات و عناصر گروه تروریستی جیش الظلم را زیر ضربه اساسی قرار داد. چرا که اسناد قطعی گویای آن است که این گروه خود را برای عملیات بزرگ تروریستی در مناطق شرقی ایران آماده میساخت. سپس جمهوری اسلامی ایران با هوشمندی، تنشهای محدود مرزی با پاکستان را مدیریت کرد و در دامی که برخی برای گسترش و استمرار تنش با دولت پاکستان گسترانده بودند قرار نگرفت. جغرافیای گسترده و تاریخی نبرد علیه جنایتهای رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه، هرگز جمهوری اسلامی و سایر گروههای مقاومت را از این موضوع اصلی غافل نمیسازد.
✏️#غضنفری
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🌺🌻یا جوادالائمه یا باب الحوائج
آفتابۍ امشب از بیتِ رضا سر مۍزند
ڪودڪۍ لبخند در دامانِ مادر مۍزند
آنڪہجودش خیرهسازد چشمـِ هرفرزانہ را
وآنڪہ باعلمش بہجانِ خصمـ آذر مۍزند🌼
##میلاد_امام_جواد علیهالسلام
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
هدایت شده از حقیق
🌱اندکی درنگ
🌿زیبایی یه ادم به باورهاشه
💫به میتونم هایی که هر روز به خودش میگه
☘️به تلاشهاش برا رسیدن به موفقیت
💫به کیفیت افکارش در جامعه
🌱زیبایی و قدرت یه ادم به خودش بودنه
💫به قدرتمند دیدن خودش تو آینه بشریت در کنار انسانهای موفق...!
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🥀#زندگی_به_سبک_شهدا
🔘 شهید احمد کاظمی
... به خاطر هیچ کس جهنم نروید
#عکس_نوشت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🌺
🌺امام محمد تقی علیه السلام
فرمودند:
🌺مؤمن در هر حال
نیازمند سه خصلت است:
🌺توفیق از طرف خداوند متعال،
🌺واعظی از درون خود،
🌺و قبول و پذیرش نصیحت کسی که او را نصیحت نماید.
🌺ولادت با سعادت
مظهر تمام عیار جود و کرم
حضرت جواد الائمه علیه السلام را
به محضر مقدس امام عصر
عج الله تعالی فرجه الشریف
و همه شیعیان و محبان حضرتش
تبریک و تهنیت عرض می نمایم .
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی
♨️مشارکت حداکثری یا مشارکت حداقلی ( قسمت اول)
✍️#قدرت_الله_غلمانی
📌مشارکت حداقلی زمانی بوجود می آید که عده ای در انتخابات شرکت نکنند و به پای صندوق های رأی نروند،طبیعی است که بعدها همین افراد در مقابل ناملایمات و مشکلات جامعه داد سخن می دهند که چرا این مشکلات وجود دارد،چرا این کارها انجام نشده است،لازم است به کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند این پیام را رسانده باشیم.
▪️ رهبر معظم انقلاب در این زمینه می فرمایند:« آحاد ملّت ما بدانند آنچه بکارند،میدروند. بعضی ممکن است در رأی گیری شرکت نکنند؛ بعد بگویند چرا فلان کار نشد. شما باید شرکت می کردید و آن کسی را که فکر می کنید می تواند این کار را انجام دهد و می پسندید، انتخاب می کردید تا آن طور که میخواهید،بشود. نمی شود ما در انتخابات شرکت نکنیم، بعد نتیجه انتخابات احیاناً آن طور که ما می پسندیم، نشود؛ سپس بگوییم چرا نشد! بله،وقتی انسان شرکت نکند،همین است. همه باید شرکت کنند؛این یک وظیفه است؛هم وظیفه اسلامی است،هم وظیفه میهنی و ملّی است وحفظ عزّت و شوکت کشور به این وابسته است،هم وظیفه سیاسی است- کسانی که فهم و تشخیص سیاسی دارند،وظیفه دارند وارد شوند- هم وظیفه اخلاقی است؛حقوق مردم اقتضا می کندکه در این میدان وارد شوند.کارهایی که باید در کشور انجام گیرد، اقتضا می کند که انسان در این میدان وارد شود.انتخابات را مغتنم بشمارید و قدر بدانید و در آن شرکت کنید،حادثه بسیار مهمّی است.( خطبه های نماز جمعه تهران،28 اردیبهشت 1380)
✅حضور حداکثری مردم در انتخابات برای کشور عزیزمان اقتدار در سطح بین الملل و امید به کار افزون تر توسط مسئولین و انتخاب شوندگان بوجود می آورد تا جایی که مردم به خوبی احساس می کنند که در تمام مسائل کشور شریک پیشرفت ها و پس رفت ها هستند وکشور را از آن خود می دانند اما اگر خدای ناکرده روحیه بی تفاوتی و گوش شنوا به دشمنان خارجی و رسانه های آنها داشته باشیم ودر سرنوشت خویش شرکت نکنیم و اوضاع را به نفع ملّت ایران اسلامی تغییر ندهیم،اجازه داده ایم تا بیگانگان بر امورات ما مسلّط شوند.امام خامنه ای حضور چشمگیر مردم در انتخابات را مظهر اقتدار و عزت ملی می داند و می فرمایند:« خودِ انتخابات ،مظهر اقتدار ملّی است.اگر ملّت ایران بتواند در این انتخابات،آراء فراوان خود را به میدان آورد وحضور مردمی،حضور چشمگیری باشد،این بزرگترین مظهر اقتدار و عزّت ملّی است.»(در اجتماع بزرگ مردم مشهد و زائران حرم مطهّر امام رضا علیه السلام،1 فروردین 1380 )
🔰موضوع مشارکت حداکثری مردم در انتخابات یکی از پیش فرض های بنیادین نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران می باشد. جمهوریت نظام اسلامی ایران وتبلور آن در این حضور حداکثری به خوبی نمایان است.یکی از مسائلی که کینه توزی های دشمنان انقلاب اسلامی را افزایش داده است همین موضوع حضور حداکثری مردم در انتخابات مختلف ایران اسلامی است.در حقیقت راهبرد اساسی انتخابات؛ حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی است .به اذعان امام خامنه ای « آنچه که باید به عنوان راهبرد اساسی مورد نظر همه باشد،عبارت است از حضور حدّاکثری مردم( خطبه های نماز عید سعید فطر 24 آبان 1383 ) .
🔰عظمت حضور حداکثری مردم ایران در انتخابات،نگاه های بین المللی را به این پیش کسوت انتخاباتی در مشارکت های بزرگ به خود جلب کرده است وامروز چشم همه کشورهایی که مدعی دموکراسی و آزادی هستند،به ایران اسلامی دوخته شده است که سرنوشت انتخابات چگونه رقم خواهد خورد.رهبر معظم انقلاب در این باره می فرمایند: « کشورهای دیگر نگاه می کنند ببینند این پیش کسوت انتخاباتی و انقلابی- که ملّت ایران است -چه کار خواهد کرد.ملّت ایران در این زمینه جزو پیش کسوت ها است.ملّتهای دیگر نگاه می کنند ببینند انتخابات در ایران به کجا خواهد رسید.استکبار دوست ندارد که انتخابات در کشور ما آن چنان بشود که ملّتها را مأیوس کند ( در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز نوزده دی ،19 دی 1390 )
🔰اهمّیت و وجوب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تا بدان حد بوده است که رهبران عالیقدر نظام جمهوری اسلامی در مراحل و فواصل مختلف به کرّات در سخنرانیهای خویش از آن یاد کردهاند و مشارکت مردم را هم حق و هم تکلیف برشمردهاند و از آن به عنوان ضامن حفظ اسلام، کشور، استقلال و آزادی ملت یاد کرده اند که بوسیله آن دشمنان از تهدید و چنگاندازی به این مملکت و انقلاب اسلامی مأیوس و ناامید میشوند.
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کودکان غزه چه زمانی وقت کردند این همه بزرگ شوند ؟؟
#کودکان_مقاوم
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
💠#پرسمان_اعتقادی
🤔شبهه: فروید روانشناس معروف مىگوید: انسان نیازمند است در دل حس کند کسى بزرگتر و قویتر از وى، پشتیبان اوست؛ بنابراین به پرستش موجودى که «خدا» نامیده مىشود، نیاز مییابد. در اصل، خدا وجود ندارد و خود انسان او را ساخته است.
✍️#محسن_مروتی
🔸پاسخ: این فرضیه را «زیگموند فروید»، و پیش از او یک شاعر رومی به نام «تیفوس لوکرتیوس» مطرح کردند. آنان معتقدند ترس از عوامل طبیعى (مانند سیل، طوفان، زلزله، بیمارى و مرگ) موجب شده انسانهای اولیه براى همۀ عوامل طبیعى هراسآور، منشأ مشترکى بسازند و او را «خدا» بنامند و برای فرار از ترس و دلهره در برابر این عوامل آسیبرسان، رفتهرفته به موجوداتی صاحب قدرت و شعور و مسلط بر طبیعت اعتقاد پیدا کنند تا بتوانند از طریق عبادت، دعا، قربانی و کارهایی ازایندست، مهر و محبت آن موجودات را برانگیزند و خود را از خطر برهانند. بنابراین انگیزۀ انسان برای خداباوری، مسئلۀ ترس است و درواقع خدا و عقاید دینی ساختۀ ذهن انسانها برای محفوظ ماندن از آسیب برخی عوامل طبیعی است.
👌 در پاسخ باید گفت:
🔸 اولاً، این دیدگاه در حد یک فرضیه و احتمال است و هیچ دلیلى بر اثبات آن وجود ندارد؛
🔹ثانیاً، بهطورکلى خاستگاه ترس انسان دو چیز است: یکى «ناآگاهى» و دیگرى «نداشتن توانایى جسمى و روحى.»
اگر مطابق دیدگاه فروید، ترس سبب گرایش به خدا و دین باشد، کسانی که از ابتدا هیچ ترسی ندارند و نیز کسانی که ترسشان برطرف شد؛ یعنی آگاهی آنها به چیزی که از آن میترسند، افزون شد یا توانایی جسمانی و سلامت روحی و روانی یافتند، ایمان و گرایش به خدا نیز در آنان نباید وجود داشته باشد، طبق این نظریه، دانشمندانی مانند انیشتین، ماکس پلانک، ویلیام جیمز، برکسون و داروین نباید به خدا و دین معتقد باشند؛ درحالیکه چنین نیست؛ برای نمونه میبینیم علم و اندیشۀ داروین که ابزار دست مارکسیستها قرار گرفته، خودِ او را بیدین نکرده و در نقلها آمده است که داروین در هنگام مردن، کتاب مقدس را روى سینهاش چسبانده بود و رها نمىکرد.
بنابراین ترس را که ناشی از جهل و ضعف جسمی و روحی است، نمیتوان عاملی برای گرایش به خدا و دین دانست؛ چهبسا افرادی که از علم و آگاهی بیبهرهاند یا توانایی جسمی و روحی ندارند؛ از سویی به خدا و دین نیز معتقد نیستند و چهبسا دانشمندانی که بهرغم برخورداری از علم و توانایی جسمی و روحی، به خدا و دین نیز معتقدند؛
🔸ثالثاً، اگر عدهای تنها از سرِ ترس خدا را میپرستند، این دلیل بر انکار وجود خدا و حقانیت نداشتن دین نیست؛ بلکه نشان میدهد انگیزۀ دینداری و اعتقاد مردم در مسیر صحیح قرار ندارد؛ برای نمونه بسیارى از اکتشافهاى علمى بشر در طول تاریخ، به انگیزۀ شهرتطلبى یا کسب مال و موقعیت اجتماعى صورت گرفته و این انگیزهها غیراخلاقى و نادرست است؛ اما نادرست بودن این انگیزهها، هرگز به معناى باطل بودن کشف علمى نیست؛
🔹رابعاً، بر اساس گواهی تاریخ، پیامبران الهی و کسانی که مردم را به سوی خدا و دینداری دعوت میکردند، انسانهای ترسو نبودند؛ بلکه شجاعترین مردم بودند و در برابر سختترین شکنجهها پایداری میکردند و از سویی نیز انسانهای ترسوی فراوانی بوده و هستند که هیچ اعتقادی به خدا و دین نداشته و ندارند. بنابراین عامل گرایش به خدا و دینداری ترس نیست؛ بلکه حس خداجویی است که در فطرت همۀ انسانها وجود دارد و برخی به این سبب طینت خود را به گناه آلوده کردند که گرایش به خدا و دین ندارند.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
هدایت شده از حقیق
🔅اندکی درنگ
🌱 فکرکردن نشانه رشد است
🔹 عالمی را پرسیدند:
چرا این اندازه مردم را به فکرکردن تشویق میکنی؟
🔸عالم گفت:
فکرکردن نشانه رشد است، چون کسی که سؤال نمیپرسد یعنی فکر نمیکند و کسی که فکر نکند هر فکری را که تحویلش دهی، باور میکند و آن را میپذیرد.
🔹آنگاه جامعه دچار فاجعه میشود. پر از خرافات و بدعتها و انحرافات، جنگ عقاید و... که همه چیز را میسوزاند.
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🔻طراحی واقعی آرم سازمان ملل توسط یک کاریکاتوریست
#سازمان_ملل
#غزه
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center