⚖️ هر جا ظلم و ستم هست، امام زمان علیه السلام بايد تعديل كند
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد سیّد عزیزالله تهران، در سال 1396 قمری می فرمود:
امام زمان علیه السلام به انحاء عباداتي که دارد، تكميل مي شود، اكمل مي شود، دائماً درجاتش بالا مي رود، دائماً نيرويش قوی تر مي شود. براي آن كه بار سنگين را بكشد، نيروي زياد لازم دارد، و اين نيروي زياد در اثر عبادت و بندگي كه كسب او در این دنياست، حاصل مي شود تا موقعي كه «يُصْلِحُ اللهُ أَمْرَهُ فِي لَيْلَةٍ»، خداوند متعال در يك شب، امرش را اصلاح مي كند. فردا صبح که می آید، پدر ظلم كنندگان و گردن كلفتها را به دستشان مي دهد. از من منبري شروع می کند، مي گويد: آشيخ! پول از مردم گرفتي، ده هزار جمعيت را معطّل گذاشتي، چرا لاطائل گفتي؟ چرا دو كلمه حرف دين نزدي؟ چرا اینها را با خدا آشنا نكردي؟ چرا از روز جزا نترساندي؟ این چرت و پرتها چه بود که گفتی؟ اين، ظلم من در حقّ شماست، منِ ظالم را هم ميگيرد و به من ميگويد: برو يك ريسمان بردار و سر ميدان كاه فروشها، حمالي كن. تو لياقت نداري كه در مقام تعليم و تربيت و هدايت خلق واقع شوی. توی مستمعي كه گوش به حرف واعظ نمي دهي، چرت مي زني، و زحمت اين بدبخت را هدر مي كني، تو هم ظالم هستی، و ایشان ظلم تو را هم تعديل مي كند، ظلم من را هم تعديل ميكند. از اينجا بگیر و برو تا اون بالا، بالاها. هر جا ظلم و ستم هست، حضرت بايد تعديل كند: «يَمْلَأُ اللهُ بِهِ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْماً»، در مقابل هر ظلمي، عدل همان را ميآورد: «كَمَا مُلِئَتْ». در مقابل هر ستمي، در مقابل ستم من بر مستمع يا در مقابل ستم مستمع بر من، عدالت را مي گستراند. در مقابل ستم حاج آقاي بازاري بر هالوي دهاتي، عدالت را مي گستراند: «كَمَا مُلِئَتْ». اين «كاف تشبيه و تفسیر» شايد اشاره به اين جهت باشد. اين كار، كار بزرگي است و نيروي زيادی لازم دارد. امام زمان علیه السلام نيرو تهيه مي كند، و دائماً نيرو زياد مي كند.
(سخنرانی های مسجد سیّد عزیزالله تهران، جمعه، 29 رمضان 1396 قمری، 2 مهرماه 1355ش)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏💎🙏 نماز آخرین جمعه ماه مبارک رمضان
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود:
اگر کسی نماز قضایی بر ذمّه اش باشد، قبل از نماز ظهر جمعه آخر ماه مبارک رمضان، 4 رکعت نماز به دو سلام (2 نماز دو رکعتی) بخواند و در هر رکعت بعد از حمد، پانزده مرتبه آیة الکرسی و پانزده مرتبه سوره کوثر را تلاوت نماید وسپس دعای زیر را بخواند، کفّاره سیصد سال او می شود.
حضرت فاطمه علیهاالسلام عرض کرد: ای رسول خدا! امّت شما سیصد سال عمر نمی کنند! حضرت فرمود: قضای نماز والدین او می شود.
دعای بعد از نماز چنین است:
«بسْم الله الرَّحْمن الرَّحیم، یاسابِقَ الفَوتِ! یا سامِعَ الغُیُوبِ! یا مُحْیِیَ الْعِظامِ بَعْدَ الْمَوتِ! صلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْ لِی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مِمّا اَنَا فیهِ، اِنّکَ تَعْلَمُ وَ لا اَعْلَمُ، وَ اَنْتَ مُقَدِّرٌ وَ لا اُقَدِّرُ، وَ اَنْتَ عَلاّمُ الغُیُوبِ.
یا واهِبَ العَطایا! یا غافِرَ الْخَطایا! یا سُبُّوحُ! یا قُدُّوسُ! یا رَبَّ اْلمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ!
رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَ تَجاوَزْ فَاِنَّکَ اَنْتَ الْأعَزُّ الْأجَلُّ الْأکْرَمُ.»
(معراج المؤمن(مرحوم سیّد محمدتقی مقدّم)، ص1 به نقل از سرورالعارفین، ص115)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
حرم
🙏💎🙏 نماز آخرین جمعه ماه مبارک رمضان رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: اگر کسی نماز قضایی بر ذمّه
دوستان و سروران گرامی!
حدیث ذیل از لحاظ پاداش، شبیه نمازی است که در آخرین جمعه ماه رمضان خوانده می شود. دقت فرمایید:
عَنْ خِلَاسٍ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیه السّلام قَالَ: سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله يَقُولُ: مَنْ تَرَكَ الصَّلَاةَ فِي جَهَالَتِهِ ثُمَّ نَدِمَ، لَا يَدْرِي كَمْ تَرَكَ، فَلْيُصَلِّ لَيْلَةَ الْإِثْنَيْنِ خَمْسِينَ رَكْعَةً، بِفَاتِحَةِ الْكِتَابِ مَرَّةً وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ مَرَّةً، فَإِذَا فَرَغَ مِنَ الصَّلَاةِ اسْتَغْفَرَ اللَّهَ مِائَةَ مَرَّةٍ، جَعَلَ اللَّهُ ذَلِكَ كَفَّارَةَ صَلَاتِهِ، وَ لَوْ تَرَكَ صَلَاةَ مِائَةِ سَنَةٍ، لَا يُحَاسِبُ اللَّهُ الْعَبْدَ الَّذِي صَلَّى هَذِهِ الصَّلَاةَ. ثُمَّ إِنَّ لَهُ عِنْدَ اللَّهِ بِكُلِّ رَكْعَةٍ وَ لِكُلِّ آيَةٍ قَرَأَهَا عِبَادَةَ سَنَةٍ، وَ بِكُلِّ حَرْفٍ نُوراً عَلَى الصِّرَاطِ، وَ ايْمُ اللَّهِ إِنَّهُ لَا يَقْدِرُ عَلَى هَذَا إِلَّا مُؤْمِنٌ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ، فَمَنْ فَعَلَ اسْتَغْفَرَتْ لَهُ الْمَلَائِكَةُ، وَ سُمِّيَ فِي السَّمَاوَاتِ صِدِّيقَ اللَّهِ فِي الْأَرْضِ، وَ كَانَ مَوْتُهُ مَوْتَ الشُّهَدَاءِ، وَ كَانَ فِي الشُّهَدَاءِ رَفِيقَ الْخَضِرِ علیه السلام.
(بحار الأنوار، ج91، ص384- 385 به نقل از رساله عدم مضایقة الفوائت از سیّد بن طاووس)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: از رسول خدا صلّی الله علیه و آله شنیدم که فرمود: هرکس نماز را از سر جهالتش ترک کرده باشد و سپس پشیمان شود در حالی که نمی داند چقدر نماز از او فوت شده است، اگر شب دوشنبه، 50 رکعت نماز، و در هر رکعت، یک حمد و یک توحید بخواند، و بعد از نماز، 100 بار استغفار کند، خداوند این نماز را کفّاره نمازهایش قرار می دهد، هر چند صد سال نماز را ترک کرده باشد، و خداوند (پرونده) کسی که این نماز را بخواند، محاسبه نمی کند. پس به ازای هر رکعت و هر آیه ای که خوانده است، عبادت یک سال، و به ازای هر حرف، نوری بر صراط به وی اعطا می شود. قسم به خدا، جز مؤمنی از اهل بهشت بر این کار قادر نیست. پس هرکس چنین کند، فرشتگان برای او استغفار می کنند. و در آسمان ها، صدّیق خدا در زمین خوانده می شود، و مردن او همچون مردن شهدا خواهد بود و در زمره شهدا، رفیق حضرت خضر علیه السلام خواهد بود.
در مورد نمازهایی که کفاره قضای نمازهای واجب است، توجه به نکات زیر لازم است:
✅ با عنایت به یکی از سخنرانی های جناب حجةالاسلام شیخ صادق فائق، خواندن این نماز، به معنای جبران کردن نمازهای قضا نمی باشد و فرد را بریء الذمه نمی کند، بلکه بر اساس روایات متقنی که رسیده است، باید اصل نمازهای قضا خوانده شود تا فرد، بریء الذّمّه شود. این روایت می تواند بدین گونه بیان شود تا تعارضی با دیگر روایات نداشته باشد:
«تأخیر در قضای نمازهای واجب، گناهی است که چه بسا خداوند متعال با خواندن این نمازها، آن گناه را می بخشاید و جبران می فرماید.»
✅ مدّتی است که دشمنان و معاندین اهل بیت علیهم السلام، روایاتی که متن آن، بدون توضیح و بیان فقاهتی، قابل فهم و درک عوام نمی باشد، فقط به قصد تخریب اعتقادات مردم، میان مردم رواج می دهند و برای آن که کتب اصیل شیعه را نیز تخریب کنند، به دروغ، از کتب اصیل شیعه، مدرک می دهند. به عنوان مثال برای حدیث نماز آخرین جمعه ماه رمضان- که در کتاب سرورالعارفین نقل شده است- از کتاب وسائل الشیعه، مدرک می دهند و وقتی شیعیان به وسائل الشیعه مراجعه می کنند، این حدیث را پیدا نمی کنند و نسبت به روایات متقن دیگری که از کتب معتبر شیعه نقل می شود، بدبین می شوند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
میگن:
هر وقت اب مےنوشے
بگو یا حسـین (ع) ...
امّا این روز ها کہ آب میبینے
و نمےنوشے
اروم بگو یا اباالفضل (ع) ... 🌙
#یـــاحسیــــݩ
#سیدےعباس
هدایت شده از حرم
مداحی آنلاین - آب آور حرم دل نگرونم - نریمان پناهی.mp3
6.97M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃آب آور حرم دل نگرونم
🍃دردت به جونم
🎤 #نریمان_پناهی
⏯ #شور
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
🔔😓 وقتی شب های جمعه ماه رمضان فرا می رسد، ...
قالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه وآله: إذَا كَانَتْ لَيْلَةُ الْجُمُعَةِ وَ يَوْمُ الْجُمُعَةِ أَعْتَقَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ مِنْهَا أَلْفَ أَلْفِ عَتِيقٍ مِنَ النَّارِ وَ كُلُّهُمْ قَدِ اسْتَوْجَبَ الْعَذَابَ. (بحارالأنوار، ج96، ص339-338 به نقل از امالی مفید)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هنگامیکه شب جمعه و روز جمعه ماه رمضان می رسد، خداوند در هر ساعت از این ایّام، یک میلیون بنده را از آتش جهنم آزاد می کند که همه آنها مستوجب عذاب می باشند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔔👁🔔 پیام مردگان در ایّام جمعه ماه رمضان
فِي الْخَبَرِ: كَانَ الْمَوْتَى يَأْتُونَ فِي كُلِّ جُمُعَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فَيَقِفُونَ وَ يُنَادِي كُلُّ وَاحِدٍ مِنْهُمْ بِصَوْتٍ حَزِينٍ بَاكِياً: يَا أَهْلَاهْ، وَ يَا وَلَدَاهْ، وَ يَا قَرَابَتَاهْ، اعْطِفُوا عَلَيْنَا بِشَيْءٍ يَرْحَمُكُمُ اللَّهُ، وَ اذْكُرُونَا وَ لَا تَنْسَوْنَا بِالدُّعَاءِ، وَ ارْحَمُوا عَلَيْنَا وَ عَلَى غُرْبَتِنَا، فَإِنَّا قَدْ بَقِينَا فِي سِجْنٍ ضَيِّقٍ وَ غَمٍّ طَوِيلٍ وَ غَمٍّ وَ شِدَّةٍ، فَارْحَمُونَا وَ لَا تَبْخَلُوا بِالدُّعَاءِ وَ الصَّدَقَةِ لَنَا، لَعَلَّ اللَّهَ يَرْحَمُنَا قَبْلَ أَنْ تَكُونُوا مِثْلَنَا، فَوَا حَسْرَتَى، قَدْ كُنَّا قَادِرِينَ مِثْلَمَا أَنْتُمْ قَادِرُونَ، فَيَا عِبَادَ اللَّهِ اسْمَعُوا كَلَامَنَا وَ لَا تَنْسَوْنَا، فَإِنَّكُمْ سَتَعْلَمُونَ غَداً، فَإِنَّ الْفُضُولَ الَّتِي فِي أَيْدِيكُمْ كَانَتْ فِي أَيْدِينَا، فَكُنَّا لَا نُنْفِقُ فِي طَاعَةِ اللَّهِ وَ مَنَعْنَا عَنِ الْحَقِّ فَصَارَ وَبَالًا عَلَيْنَا وَ مَنْفَعَتُهُ لِغَيْرِنَا، اعْطِفُوا عَلَيْنَا بِدِرْهَمٍ أَوْ رَغِيفٍ أَوْ بِكِسْرَةٍ، ثُمَّ يُنَادُونَ: مَا أَسْرَعَ مَا تَبْكُونَ عَلَى أَنْفُسِكُمْ وَ لَا يَنْفَعُكُمْ كَمَا نَحْنُ نَبْكِي، وَ لَا يَنْفَعُنَا فَاجْتَهِدُوا قَبْلَ أَنْ تَكُونُوا مِثْلَنَا. (مستدرک الوسائل، ج2، ص162-163 به نقل از لُبّ اللّباب راوندی)
در روایتی نقل شده است که اموات در هر جمعه از ماه رمضان می آیند، می ایستند و با صدایی محزون و با حالتی گریان چنین ندا می کنند: ای خانواده من! ای فرزندان من! ای نزدیکان من! با چیزی(عملی) به ما مهربانی کنید تا خداوند به شما رحم نماید. ما را یاد کنید و از دعا فراموش نکنید، بر ما و غربت ما رحم کنید، زیرا ما در زندان تنگ و اندوه طولانی، و در سختی می باشیم، پس بر ما رحم کنید و از دعا و صدقه دادن برای ما کوتاهی نورزید، شاید قبل از آن که مثل ما شوید، خداوند بر ما رحم نماید. ما حسرت بر گذشته می خوریم، ما نیز مثل شما توانا بودیم. پس ای بندگان خدا! به سخن ما گوش فرا داده و فراموش نکنید، فردا روزی شما نیز خواهید دانست. چیزهای اضافی(غیر مورد نیاز) که در دست شماست، قبلاً در دست ما نیز بود، اما در راه بندگی خدا انفاق نکردیم، و از حق مانع شدیم، و لذا ضرر و سختی آن بر عهده ما قرار گرفت، و منفعت و سود آن به دیگران رسید. با درهمی، یا تکّه خمیر نانی، یا تکّه کوچک گوشت به ما توجّه و مهربانی کنید. سپس ندا می کنند: بزودی بر خودتان خواهید گریست در حالی که برای شما فایده ای ندارد، همانگونه که ما گریه می کنیم، و برای ما فایده ای ندارد. لذا قبل از آن که مثل ما شوید، (در راه بندگی خداوند) تلاش کنید.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
💎💎💎 فضیلت جمعه ماه رمضان بر جمعه سایر ماه ها
1) عَنْ جَابِرٍ قَالَ كَانَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام يَقُولُ: إنَّ لِجُمَعِ شَهْرِ رَمَضَانَ عَلَى جُمَعِ سَائِرِ الشُّهُورِ فَضْلاً كَفَضْلِ شَهْرِ رَمَضَانَ عَلَى سَائِرِ الشُّهُورِ. (كافي، ج3، ص 429)
جابر از حضرت باقر علیه السلام نقل می کند که فرمود: فضیلت و برتری جمعه های ماه رمضان بر جمعه های سایر ماه های سال، همچون فضیلت و برتری ماه رمضان بر سایر ماه های سال می باشد.
2) عَنْ جَابِرٍ قَالَ: قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام: إنَّ لِجُمَعِ شَهْرِ رَمَضَانَ لَفَضْلاً عَلَى جُمَعِ سَائِرِ الشُّهُورِ كَفَضْلِ رَسُولِ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله عَلَى سَائِرِ الرُّسُلِ. (بحارالأنوار، ج96، ص376 به نقل از ثواب الاعمال)
جابر از حضرت باقر علیه السلام نقل می کند که فرمود: فضیلت جمعه های ماه رمضان بر جمعه های سایر ماه های سال، همچون فضل رسول خدا صلّی الله علیه وآله بر سایر رسولان الهی می باشد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
💎مرحوم سید هاشم بحرانی در کتاب شریف البرهان جهت تشخیص اول ماه مبارک رمضان چند قاعده را نقل می کنند اولین قاعده روایت امام حسن عسکری علیه السلام است که به شرح ذیل می باشد:
في معرفة الهلال، بقواعد ذكرها السيد الأجل أبو القاسم علي بن موسى بن جعفر بن محمد بن طاوس في كتاب (الإقبال) القاعدة الاولى:
قال بعضهم: دخلت على الحسن العسكري (عليه السلام) في أول شهر رمضان و الناس بين شاك و متيقن، فلما نظر إلي، قال: «تحب أن أعطيك شيئا تعرف به شهر رمضان، لم تشك فيه أبدا؟ ».
فقلت: بلى- يا مولاي- من علي بذلك.
فقال: «تعرف أي يوم دخل المحرم به، فإنك إذا عرفت ذلك كفيت الشك في «۷» هلال رمضان».
قلت: و كيف تجزئ معرفة هلال المحرم عن طلب هلال رمضان؟
قال: «إنه يدلك عليه، فتستغني عن ذلك».
قلت: يا سيدي، بين لي كيف ذلك؟
فقال لي: «انظر أي يوم يدخل المحرم به فإن كان أوله الأحد فخذ واحدا، و إن كان أوله الاثنين فخذ اثنين، و إن كان الثلاثاء فخذ ثلاثة، و إن كان الأربعاء فخذ أربعة، و إن كان الخميس فخذ خمسة، و إن كان الجمعة فخذ ستة، و إن كان السبت فخذ سبعة. ثم احفظ ما يكون، و زد عليه عدد أئمتك- و هو اثنا عشر- ثم اطرح مما معك سبعة سبعة، فما بقي مما لا يتم سبعة، فانظركم هو فإن كان سبعة فالصوم السبت، و إن كان ستة فالصوم الجمعة، و إن كان خمسة فالصوم الخميس، و إن كان أربعة فالصوم الأربعاء، و إن كان ثلاثة فالصوم الثلاثاء، و إن كان اثنين فالصوم الاثنين و إن كان واحدا فالصوم الأحد، و على هذا فإن حسابك تصبه، وفقك الله للحق، إن شاء الله تعالى».
🔹سید اجلّ ابوالقاسم علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن طاوس، قواعدی را
برای تشخیص هلال ماه رمضان ذکر میکند که به قرار زیر میباشد:
«قاعده اول»
یکی از یاران حضرت میگوید: در اولین روز ماه رمضان که مردم، در شک و یقین، به سر میبردند، نزد امام حسن عسکری علیه السلام رفتم و چون نگاه حضرت به من افتاد، فرمود: آیا دوست داری که قاعده ای را به تو بگویم تا به وسیله آن، فرارسیدن ماه رمضان را تشخیص دهی و هیچ گاه در آن شک نکنی؟
راوی میگوید: عرض کردم: آری، ای مولای من! با گفتن آن، بر من منت نهید.
حضرت فرمود: ابتدا باید اول ماه محرم را بدانی. پس اگر بدانی که اولین روز ماه محرم، چه روزی است، دیگر در تشخیص اولین روز ماه رمضان شک نمی کنی.
راوی میگوید: عرض کردم: چگونه تشخیص هلال ماه محرم، مرا از تشخیص هلال ماه رمضان، بی نیاز میسازد؟
حضرت پاسخ داد: تشخیص هلال ماه محرم تو را به تشخیص هلال ماه رمضان، رهنمون میسازد و به این وسیله دیگر نیازی به تشخیص هلال ماه رمضان نداری.
راوی میگوید: عرض کردم: مولای من، کیفیت این قاعده را برایم شرح دهید.
حضرت فرمود: ابتدا، اولین روز ماه محرم را در نظر میگیری، پس اگر اولین روز محرم، یکشنبه بود، عدد یک و اگر دو شنبه بود، عدد دو و اگر سه شنبه بود، عدد سه و اگر چهار شنبه بود، عدد چهار و اگر پنجشنبه بود، عدد پنج و اگر جمعه بود، عدد شش و اگر شنبه بود، عدد هفت را در نظر بگیر و به خاطر بسپار و به عدد ائمه علیه السلام، که دوازده است، بیفزا. سپس هر عددی که بدست آمد را هفت تا هفت تا کم کن و ببین که چه عددی به دست میآید. پس اگر عدد هفت به دست آمد، اولین روز ماه رمضان، شنبه و اگر عدد شش به دست آمد، اولین روز ماه رمضان، جمعه و اگر عدد پنج به دست آمد، اولین روز ماه رمضان، پنجشنبه و اگر عدد چهار بدست آمد، اولین روز ماه رمضان، چهار شنبه و اگر عدد سه بدست آمد، اولین روز ماه رمضان، سه شنبه و اگر عدد دو بدست آمد، اولین روز ماه رمضان دوشنبه و اگر عدد یک به دست آمد، اولین روز ماه رمضان یکشنبه است. پس این گونه حساب میکنی و ان شاء الله، آن را موافق با صواب مییابی.
📖اقبال الاعمال، ص ۲۶۶
📖تفسیر برهان،ج۱،ص۴۰۵ ذیل آیه۱۸۹ سوره بقره
🔸 نظر به اینکه اول ماه محرم ۱٤٤١ یکشنبه (۱) بوده است ، اول ماه مبارک رمضان جمعه ۵ اردیبشهت ۱۳۹۹ می باشد 👈
۱+۱۲=۱۳
۱۳_۷=۶
منقول
➡️ @haram110
✴️ جمعه 👈2 خرداد 1399
👈28 رمضان 1441👈22 می 2020
🏛مناسبت های اسلامی و دینی.
⏹ روز جهانی قدس.
❇️روز مبارکی برای همه امور است.
✅تهیه ضروریات زندگی.
✅بحث و مناظره کردن.
✅و ازدواج و عقد و خوستگاری خوب است.
✈️مسافرت خوب است بعد از ظهر اغاز شود.
👶برای زایمان خوب و نوزاد خوشرو و روزی دار ولی صدقه و عقیقه برایش لازم است.
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
✳️خرید جواهرات.
✳️ارسال کالاهای تجاری.
✳️و دیدار سیاسیون نیک است.
🔲این مطالب تنها یک سوم مطالب سررسید همسران است اختیارات بیشتر را در تقویم بخوانید.
💑 انعقاد نطفه و مباشرت
👩❤️👩امروز....
#مباشرت
💑امشب...
برای #مباشرت در جمعه شب (شب شنبه )برای سلامتی خوب ولی برای بچه دار شدن خوب نیست.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز خوب نیست.
💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن....
#خون_دادن یا #حجامت، زالو انداختن موجب قوت دل است.
✂️ ناخن گرفتن
جمعه برای #گرفتن_ناخن، روز بسیار خوبیست و مستحب نیز هست. روزی را زیاد ، فقر را برطرف ، عمر را زیاد و سلامتی آورد.
👕👚 دوخت و دوز.
جمعه برای بریدن و دوختن، #لباس_نو روز بسیار مبارکیست و باعث برکت در زندگی و طول عمر میشود..
✴️️ وقت استخاره
در روز جمعه از اذان صبح تا طلوع آفتاب و بعد از زوال ظهر تا ساعت ۱۶ عصر خوب است
😴 تعبیر خواب...
خواب و رویایی که امشب. (شبِ شنبه)دیده شود تعبیرش در ایه 29 سوره. مبارکه عنکبوت است.
قال رب انصرنی علی القوم المفسدین....
و از مفهوم و معنای ان استفاده میشود که خواب بیننده مامور شود به اصلاح گروهی که اگر با انها جنگ و ستیز کند پیروز شود و احوالات او نیک شود.ان شاءالله .چیزی همانند ان قیاس گردد...
کتاب تقویم همسران صفحه 115
❇️️ ذکر روز جمعه
اللّهم صلّ علی محمّد وآل محمّد وعجّل فرجهم ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۲۵۶ مرتبه #یانور موجب عزیز شدن در چشم خلایق میگردد .
💠 ️روز جمعه طبق روایات متعلق است به #حجة_ابن_الحسن_عسکری_عج . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
🌸زندگیتون مهدوی 🌸
📚
🍃ناخوش احوالم
برایــم استراحت لازم است...😔✋
🙏نوکرت را چند روزی
دعوتــــش ڪن مشهدت...♥️
🖤السلام علیک
ﻳَﺎ ﻋَﻠِﻰَّ ﺑﻦَ موسی الرضا🚩
🍃🌸نماز و روزتون قبول🌸🍃
#التماس_دعا
آش خوشمزه.mp3
6.43M
#قصه_رمضان ۲۸
آش خــوشمزه
نویسنده؛ عطیه محقق🖋
قصهگو؛ محمدعلی(۱۰ساله) 🎤
تدوینوصداگذاری؛ پارساکمالی 🎧
طرح گرافیکی؛ سمانه صدیقی🎨
#دلنوشته_رمضان
سحر بیست و هشتم....
✍ دلم می لرزد خدا....
فقط یک سحر دیگر تا سوت پایان باقی مانده است...
❄️دلم می لرزد خدا....
از شیطانی که پشت دروازه های رمضان، کمین کرده است...
از دنیای شلوغی، که منتظر است، چنان مشغولم کند، که تو را در هیاهوی روزهايش، گم کنم..
از نفس خبیثی، که آرامش امروزش را، حاصل عبادت هایش می داند...نه حاصل عنایت هايت!!!
❄️خدا..... دلم، تو را برای همیشه می خواهد...
آغوش گرم و بی همتای تو را... که آرامشش را حتی در آغوش مادرم نیز، تجربه نکرده ام...
من....از دنیای بدون تو... می ترسم...
از شبهای سیاهی که نور یاد تو، دلم را روشن نمی کند...
از روزهای سپيدي.. که بدون هم نفسی با تو...تاریک ترین لحظه های عمر من هستند...
❄️قلبم... بهانه های لحظه وداع را آغاز کرده است..
و دستانم... لرزش ثانیه های وداع را، پیش کشیده اند...
❄️چه کنم...؟
بی سحرهای روشن...؟
بی زمزمه های ابوحمزه...؟
بی اشکهای افتتاح.... ؟
❣نرو از خانه ما....دلبرم..
نرو...
من بی تو...از پر کاهی سبک ترم...که به اشاره ای، اسیر دست شیطان می شود...
❄️نرو از خانه ما....
بمان....همین جا....در لابلاي تارو پود سجاده ای که به نگاهت خو گرفته است...
❄️بمان.....
من....بی تو.... فقیرترین انسان عالمم...خداااا
#جامانده
التماس دعای فرج وشهادت در شبهای پایانی ماه مبارک
سید پیمان موسوی طباطبایی
@haram110
هدایت شده از حرم
monjatae-ameral-momenen1.mp365005.mp3
4.49M
🙏مناجات و صوت بسیار زیبا و تاثیر گذار حضرت امیرالمومنین در مسجد کوفه
🌹
😔الهم انی اسئلک الاماااان
التماس دعا
▪️ @haram110
0478_260517222213.mp3
165.3K
#ادعیه_ماه_مبارک_رمضان
🌷دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان با نوای دلنشین استاد موسوی قهار🌷
4_134036373005928667.mp3
32.22M
🔹تحدیر قرآن کریم🔹
تندخوانی
🔸استاد معتز آقایی🔸
🔵 جزء ۲۸ 🔵
@haram110
هدایت شده از حرم
💠اهمیت روز جمعه و اعمال روز جمعه
🔹روز جمعه مخصوص صاحب العصر و الزمان حضرت بقیة الله مهدی موعود(عج) می باشد. پس چه خوب است تا با اهمیت و اعمال این روز آشنا شویم.
🔸اهمیت روز جمعه:
👈۱-ولادت امام زمان(عج) در روز جمعه واقع شده است.
👈۲-امامت در روز جمعه به آن حضرت منتقل شده است.
👈۳-جمعه روزی است که خدای تعالی لقب معروف (قائم)را به آن حضرت اختصاص داده است.
👈۴-امام عصر(عج) در روز جمعه بر دشمنان مسلط خواهد شد.
👈۵-روز جمعه مخصوص صاحب العصر و الزمان حضرت بقیة الله الاعظم مهدی موعود(عج) می باشد.
👈۶-خداوند در روز جمعه در عالم ذر از همه ارواح بنی آدم برای امام زمان (عج) و ائمه هدی(ع) پیمان وفاداری گرفته است.
👈۷-و از مهم ترین اعمال انسان در روزجمعه توجه به حضرت مهدی(عج) و انتظار فرج آن بزرگواراست.
👈۸-در این روز زیارت آن حضرت و دعا برای تعجیل فرج ایشان مستحب است زیرا طبق برخی از روایات و زیارات ، امید ظهور ان حظرت در روز جمعه بیشتر از سایر روزهاست.
💠اعمال ذکر شده برای روز جمعه
🌸1. در نماز صبح آن در رکعت اول سوره جمعه و در رکعت دوم توحید بخواند.
🌸2. بعد از نماز صبح خواندن دعای عهد و دعای ندبه
🌸3. غسل جمعه کند وازسنت های تاکید شده است. وقت آن بعد از طلوع فجر است تا زوال آفتاب و هرچه به زوال نزدیک شود بهتر است
🌸4. هزار مرتبه صلوات بفرستد.
رسول خدا - صلی الله- فرمود: هر کس هزار بار در روز جمعه بر من صلوات فرستد خطایای هشتاد سالهاش آمرزیده شود.
واگر 1000 مرتبه فرصت نشد لاقل 100 مرتبه صلوات بفرستد
🔽امام صادق ع فرمودند: اگر صد مرتبه صلوات بفرستد،تا در روز قيامت چهره اش نورانى گردد.و نیز هركس روز جمعه صد مرتبه صلوات فرستد و صد مرتبه اَستَغفِرُاللهَ رَبَّی وَ اَتُوبُ اِلَیه ِ گويد و صد مرتبه سوره«توحيد» را بخواند،آمرزيده خواهد شد.
🔽نيز روايت شده:كه ثواب صلوات بر محمّد و آل محمّد،بين نماز ظهر و عصر برابر با ثواب هفتاد حج است
🌸5. خواندن دعای آل یاسین در عصر روز جمعه
🌸6. رفتن به نماز پر فضیلت جمعه
🌸7. به زیارت اموات و زیارت قبر پدر و مادر یا یکی از ایشان برود که فضیلت دارد
( از امام باقر روایت شده که زیارت کنید مردگان را در روز جمعه که می دانند کیست که به زیارت ایشان رفته است و شاد می شوند)
🌸8. زیارت حضرت رسول(ص) و ائمه طاهرین سلام الله علیهم اجمعین نماید.
🌸9. اعمال عمومی مورد پسند در روز جمعه : حمام برود، ناخن خود را کوتاه کند وصورت خود را پیرایش نماید.بوی خوش به کار برد و جامه های پاکیزه خود را بپوشد.
🌸10.برای اهل و عیال چیزهای نیکوی تازه از میوه و گوشت بخرد تا شاد شوند به آمدن جمعه .همچنین خوردن انارو کاسنی توصیه شده
🌸11. خواندن دعای سمات در ساعت پایانی روز جمعه
🌸12.سوره های «احقاف»و«مؤمنون»را بخواند.
🌸13.صدقه دهد،
روايت داریم :ثواب صدقه دادن در شب و روز جمعه،هزار برابر اوقات ديگر است.
🌸14 .ساعتی از روز جمعه را به اموختن دین اختصاص دهد
هدایت شده از حرم
4_5816897366883566025.mp3
9.69M
🌺 دعای ندبه💔💔💔
✨ استاد فرهمند
🌻 التماس دعای فرج🙏😭😭
🍃🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🍃