✴️چهارشنبه👈 22 دی/جدی 1400
👈 9جمادی الثانی 1443👈12ژانویه 2022
🏛 مناسبت های دینی و اسلامی.
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
❇️ امروز برای امور زیر خوب است:
✅ غرس درخت.
✅ شروع به کار و شغل.
✅ و امور زراعی و کشاورزی خوب است.
📛 ولی خرید ملک خوب نیست.
👶 زایمان خوب و نوزادش در همه امور زندگی موفق و در پی علم و دانش خواهد بود. ان شاالله.
🚘مسافرت :خوب نیست و درصورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔭 احکام نجوم.
🌗 امروز قمر در برج ثور و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️ خرید جواهرات.
✳️ جابجایی و نقل و انتقال.
✳️ ارسال کالاهای تجاری.
✳️ نامه نگاری و ارسال مرسولات.
✳️ رفتن به تفریحات سالم.
✳️ مشارکت و امور مشارکتی.
✳️ و درختکاری نیک است.
💉💉 حجامت خون دادن فصد باعث درد اعضا می شود.
💇♂💇 اصلاح سر وصورت باعث درد و بیماری می شود.
👩❤️💋👨مباشرت: حکم مجامعت در شب پنجشنبه فرزند حاصل از آن حاکمی از حاکمان و یا عالم گردد و مباشرت برای سلامتی نیز مفید است.
😴🙄 تعبیر خواب خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 10 سوره مبارکه " یونس" علیه السلام است.
دعواهم فیها سبحانک اللهم و تحیتهم فیها سلام...
و مفهوم آن این است که از خواب بیننده عمل صالح یا خیری به وجود آید که در دنیا و آخرت به او نفع رساند.ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
✂️ ناخن گرفتن
🔵 چهارشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
👕👚 دوخت ودوز
چهارشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله
✴️️ وقت #استخاره در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ #ذکر روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه #یامتعال که موجب عزّت در دین میگردد.
💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام#امام_رضا_علیه السلام_#امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
🌸زندگیتون مهدوی ان شاالله🌸
هدایت شده از حرم
#روایت
✅امام صادق علیه السلام درباره #دعای_عهد فرمودند:
🌸«هر کس با این دعای #عهد چهل صبح به سوی خدا دعا کند از یاوران قائم ما خواهد بود و اگر بمیرد خداوند او را از قبرش به سوی حضرت قائم عج خارج خواهد ساخت و حتی در مقابل هر کلمه ای هزار حسنه به او می دهد و هزار گناه از او محو می کند».
📚 بحار الانوار، جلد 83، ص284، حدیث 47 به نقل از کتاب امام مهدی عج،تنظیم:اکبر اسد علیزاده
•┈••✾🍃🌺🍃✾••┈•
هدایت شده از حرم
3_453884580403872619.mp3
1.82M
#دعای_عهد♡
#استاد_فرهمند
کجایى ...؟؟
اى همیشه پیدا از پس ابرهاى غیبت!
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌤
هدایت شده از حرم
4_468051916576786804.mp3
4.02M
#زیارت_عاشورا_صوتی
🎧 با صدای استاد فرهمند
🎁 به سفارش آقا صاحب الزمان (عج) و با نیت تعجیل در امر فرج ایشان هر روز یڪ زیارت عاشورا بخوانیم.
🙏💎 نماز ماه جمادی الاخری
مرحوم سید بن طاووس در «اقبال الاعمال»، نمازی را برای ماه جمادی الاخری نقل می کند که می توان این نماز را در این ماه در هر زمانی که امکان داشت خواند. البته مرحوم سید توصیه می کند که این نماز در آغاز ماه جمادی الاخری خوانده شود. دستور این نماز عبارت است از:
چهار رکعت نماز بخوان (دو نماز دو رکعتی)، در رکعت اوّل یک بار حمد، یک بار آیۀ الکرسی، بیست و پنج بار سوره قدر؛ در رکعت دوم یک بار حمد، یک بار سوره تکاثر، بیست و پنج بار سوره توحید؛ در رکعت سوم یک بار سوره حمد، یک بار سوره کافرون، و بیست و پنج بار سوره فلق ؛ و در رکعت چهارم یک بار سوره حمد، یک بار سوره نصر، و بیست و پنج بار سوره ناس.
بعد از سلام نماز، هفتاد مرتبه بگو: «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ»
هفتاد مرتبه بر رسول خدا صلّی الله علیه وآله صلوات فرست.
سپس سه بار بگو: «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ».
پس به سجده رفته، سه بار بگو: «يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ! يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْكِرَامِ! يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ! يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ!»
در این هنگام حاجت خود را از خداوند متعال درخواست کن.
هرکس این نماز را بخواند، خودش، مالش، اهلش، فرزندانش، دین و دنیایش تا یک سال حفظ می ماند و اگر در این فاصله بمیرد، با مقام شهادت مرده است. (بحارالأنوار، ج98،ص374 به نقل از اقبال الاعمال)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
به ازای هر نفسی که در این راه می کشی، می توانی از هزار نفر گنهکار شفاعت کنی
إنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله جَاءَهُ رَجُلٌ فَقَالَ: يَا رَسُولَ اللَّهِ! أَ مَا رَأَيْتَ فُلَاناً رَكِبَ الْبَحْرَ بِبِضَاعَةٍ يَسِيرَةٍ وَ خَرَجَ إِلَيَّ فَأَسْرَعَ الْكَرَّةَ وَ أَعْظَمَ الْغَنِيمَةَ حَتَّى قَدْ حَسَدَهُ أَهْلُ وُدِّهِ وَ أَوْسَعُ قَراباتِهِ وَ جِيرانِهِ. فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: إِنَ مَالَ الدُّنْيَا كُلَّمَا ازْدَادَ كَثْرَةً وَ عِظَماً ازْدَادَ صَاحِبَهُ بَلَاءً، فَلَا تَغْبِطُوا أَصْحَابَ الْأَمْوَالِ إِلَّا بِمَنْ جَادَ بِمَالِهِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ. وَ لَكِنْ أَ لَا أُخْبِرُكُمْ بِمَنْ هُوَ أَقَلُّ مِنْ صَاحِبِكُمْ بِضَاعَةً وَ أَسْرَعُ مِنْهُ كَرَّةً وَ أَعْظَمُ مِنْهُ غَنِيمَةً، وَ مَا أُعِدَّ لَهُ مِنَ الْخَيْرَاتِ مَحْفُوظٌ لَهُ فِي خَزَائِنِ عَرْشِ الرَّحْمَنِ؟ قَالُوا: بَلَى يَا رَسُولَ اللَّهِ! فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: انْظُرُوا إِلَى هَذَا الْمُقْبِلِ إِلَيْكُمْ، فَنَظَرْنَا فَإِذَا رَجُلٌ مِنَ الْأَنْصَارِ رَثُّ الْهَيْئَةِ. فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: إِنَّ هَذَا لَقَدْ صَعِدَ لَهُ فِي هَذَا الْيَوْمِ إِلَى الْعُلْوِّ مِنَ الْخَيْرَاتِ وَ الطَّاعَاتِ، مَا لَوْ قُسِّمَ عَلَى جَمِيعِ أَهْلِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ لَكَانَ نَصِيبُ أَقَلِّهِمْ مِنْهُ غُفْرَانَ ذُنُوبِهِ وَ وُجُوبَ الْجَنَّةِ لَهُ. قَالُوا: بِمَا ذَا يَا رَسُولَ اللَّهِ؟ فَقَالَ: سَلُوهُ يُخْبِرْكُمْ عَمَّا صَنَعَ فِي هَذَا الْيَوْمِ. فَأَقْبَلَ عَلَيْهِ أَصْحَابُ رَسُولِ اللَّهِ وَ قَالُوا لَهُ: هَنِيئاً لَكَ مَا بَشَّرَكَ بِهِ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله! فَمَا ذَا صَنَعْتَ فِي يَوْمِكَ هَذَا حَتَّى كُتِبَ لَكَ مَا كُتِبَ؟ فَقَالَ الرَّجُلُ: مَا أَعْلَمُ أَنِّي صَنَعْتُ شَيْئاً غَيْرَ أَنِّي خَرَجْتُ مِنْ بَيْتِي وَ أَرَدْتُ حَاجَةً كُنْتُ أَبْطَأْتُ عَنْهَا فَخَشِيتُ أَنْ تَكُونَ فَاتَتْنِي، فَقُلْتُ فِي نَفْسِي: لَأَعْتَاضَنَّ مِنْهَا النَّظَرَ إِلَى وَجْهِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیه السلام، فَقَدْ سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله يَقُولُ: النَّظَرُ إِلَى وَجْهِ عَلِيٍّ عِبَادَةٌ. فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: إِي وَ اللَّهِ! عِبَادَةٌ وَ أَيُّ عِبَادَةٍ! إِنَّكَ يَا عَبْدَاللَّهِ! ذَهَبْتَ تَبْتَغِي أَنْ تَكْتَسِبَ دِينَاراً لِقُوتِ عِيَالِكَ، فَفَاتَكَ ذَلِكَ، فَاعْتَضْتَ مِنْهُ النَّظَرَ إِلَى وَجْهِ عَلِيٍّ وَ أَنْتَ لَهُ مُحِبٌّ، وَ لِفَضْلِهِ مُعْتَقِدٌ، وَ ذَلِكَ خَيْرٌ لَكَ مِنْ أَنْ لَوْ كَانَتِ الدُّنْيَا كُلُّهَا لَكَ ذَهَبَةً حَمْرَاءَ، فَأَنْفَقْتَهَا فِي سَبِيلِ اللَّهِ، وَ لَتَشْفَعَنَّ بِعَدَدِ كُلِّ نَفَسٍ تَنَفَّسْتَهُ فِي مَصِيرِكَ إِلَيْهِ فِي أَلْفِ رَقَبَةٍ يُعْتِقُهُمُ اللَّهُ مِنَ النَّارِ بِشَفَاعَتِك. (امالی صدوق، ص361-362)
مردى نرد رسول خدا صلّی الله علیه و آله آمد و گفت: ای رسول خدا! خبر دارى كه فلانی سفری كرده، كالای اندكی به چین برده و زود برگشته و بهره فراوانی به دست آورده، به گونه ای که دوستانش و گشاده دستان از همسایگان و خویشانش به او حسد می ورزند. رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: مال دنيا هر چه بيشتر و بیشتر شود، دارنده آن مال به بلا و آزمایش نزدیک تر می شود. هرگز به صاحبان ثروت رشك نبريد، مگر به آن کسی که مالش را در راه خدا هزینه می کند. امّا آیا می خواهيد شما را از كسى آگاه کنم كه از همان رفیق شما سرمايه كمترى دارد و زودتر از او برگشته و بهره بيشترى آورده و هر چه خير براى او اندوخته شده در خزينه های عرش الهی محفوظ است؟
گفتند: بله ای رسول خدا! فرمود: اینک آن مرد به سوی شما می آید. نگاه كرديم و دیدیم مردى کهنه پوش از انصار وارد شد. رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: امروز از همين مرد آنقدر خير و طاعت بالا رفته كه اگر بر همه اهل آسمان ها و زمين پخش شود، كمترين بهره اش آن است كه گناهان او آمرزيده و بهشت بر او واجب می شود. سؤال کردند: به چه عملی به این پاداش رسیده است؟ فرمود: از خودش بپرسيد که امروز چه کرده است. اصحاب به او روی کردند و گفتند: آنچه رسول خدا صلّی الله علیه و آله به تو وعده فرموده، گوارایت باد. امروز چه کرده ای که این همه ثواب برای تو نوشته شده است؟ آن مرد گفت: نمی دانم چه کاری انجام داده ام. فقط وقتی از خانه بيرون آمدم، چون با تأخیر راه افتادم، ترسیدم به کارم نرسم، پس با خود گفتم که حاجتم را با نگاه به علیّ بن ابیطالب علیه السلام عوض می كنم، زیرا از رسول خدا صلّی الله علیه و آله شنيدم که فرمود: نگاه به چهره على عبادت است.
در این هنگام رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: آرى! به خدا قسم عبادت است و چه عبادتى بهتر از آن است؟ اى بنده خدا! تو رفته بودى تا دينارى براى قوت عيالت بدست آورى، امّا آن را از دست دادی و در عوض آن، به روى على نظر انداختی در حالی که به او محبّت داری و به برتری او اعتقاد داری؛ و این امر، برای تو بهتر از آنست كه همه دنيا پر از طلاى سرخ باشد و صاحب آن باشی و آن را در راه خدا انفاق کنی. درضمن تو به ازای هر نفسى كه در اين راه كشيدى، می توانی از هزار نفر شفاعت کنی و خداوند آن ها را از آتش آزاد کند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
4_5972187578827278850.mp3
11.27M
🏴 حال و روز مولا حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام چند روز پس از شهادت حضرت زهرا علیهما السلام
🎧 به بیان استاد علیرضا هزار
العجل انتقام یا الصَّمصامُ المُنتَقِم🤲🏻
⭕اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج⭕
✔️نور حضرت زهرا سلام الله علیها...
🔶عن ابان بن تغلب قال:
➰قلت لابی عبدالله علیه السلام یابن رسول الله لم سمیت الزهراء زهراء؟
فقال: لانها تزهر لامیرالمومنین علیه السلام فی النهار ثلاث مرات بالنور.
👈ابان می گوید:
〰️به امام صادق علیه السلام گفتم به چه دلیلی حضرت زهرا علیهاالسلام، زهرا نامیده شد؟ امام صادق علیه افضل الصلاة و السلام فرمودند:
حضرت زهرا علیهاالسلام، زهرا نامیده شد؛ به خاطر اینکه در روز سه مرتبه درخشش نورانی برای حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام داشت.
📚بحارالانوار جلد 43 صفحه 11📚
العجل انتقام یا الصَّمصامُ المُنتَقِم🤲🏻
⭕اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج⭕
💠 نحوه تعامل با حکومتها
قسمت 🔖 [ 3 ]
✅ وظایف سیاسی - اجتماعی شیعه
🔻پرهیز از یاری ظالمان
💢 محمد پسر عذافر گوید: پدرم گفت: حضرت امام جعفرالصادق عليه السلام به من فرمود: اى عذافر! تو با ايّوب و ربيع(کارگزاران منصور دوانیقی؛ حاکم وقت) كار مىكنى؟! در چه حال خواهی بود هنگامی که تو را(در قيامت) به عنوان ياران ظالمان ندا دهند؟!
محمد گويد: پدرم بسيار اندوهگين شد به حدی که بغض گلویش را گرفت و زبانش بند آمد.
حضرت امام جعفرالصادق عليه السلام با مشاهده حال او فرمود: اى عذافر! من تو را از چيزى ترساندم كه خداوند مرا از آن ترسانيده است.
محمد گويد: پدرم از آن زمان پيوسته غمگين و بدحال بود، تا از دنيا رفت.
📗الکافی، ج۵، ص۱۰۵
#وظایف_سیاسی_اجتماعی_شیعه
#نحوه_تعامل_با_حکومت_جور « 3 »
⭕اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج⭕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️شخصی از حضرت مادر فاطمةالزهرا سلاماللهعلیها پرسید:
آیا پیامبر صلیاللهعلیهوآله به صراحت بیان کرده بود که علی علیهالسلام بعد از او جانشین است؟
حضرت مادر فاطمةالزهرا سلاماللهعلیها فرمود:
عجب! مگر روز غدیر را فراموش کردهای؟!...
پرسید:
پس چرا علی علیهالسلام از حقش دست کشید؟!
حضرت فرمود:
مَثَلُ الْإِمَامِ مَثَلُ الْكَعْبَةِ إِذْ تُؤْتَى وَ لَا تَأْتِي...
امام مانند کعبه است.
این مردم هستند که باید بسویش بروند و او نزد کسی نخواهد رفت...
📚 کفایة الاثر، ص197.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✋نشر دهیم
#به_عشق_مادر
#به_نیت_فرج
⭕اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج⭕
💬 حضرت مولانا امیرالمومنین علی علیه السلام فرمودند:
إِضَاعَةُ الْفُرْصَةِ، غُصَّةٌ.
▫️از دست رفتن فرصت
باعث افسوس میشود...
📚 #نهج_البلاغه حکمت ۱۱۸📚
در دعا کردن برای فرج امام زمانمان کم نگذاریم و از همه ی فرصت هایمان خوب استفاده کنیم
العجل انتقام یا الصَّمصامُ المُنتَقِم🤲🏻
⭕اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج⭕