زنان نامناسب برای ازدواج
۱-دختراني که شدیداً متکی و وابسته هستند؛
یک دختر وابسته، باید هرکاری را حتماً با کسی و یا غالباً با مادرش در میان بگذارد و سپس تصمیم بگیرد؛ حتی کارهای بسیار جزئی و پیش پا افتاده را. چنین دختری دارای شخصیت مستقلی نیست و به قول معروف، ارادۀ کافی برای انجام کارهایش را ندارد.
۲- دخترانی که به مال و منال پدر مینازند؛
این دسته از دختران پولدار گرچه میتوانند زنان خوبی باشند ولی باید مراقب باشید که نزد آنها همهچیز در «پول» خلاصه نشود.
۳- دختران نمايشي و مُدپرستها؛
دخترانی شديدا به دنبال توجه و مدپرستی هستند، باید دریافته باشند که دیگر مدپرستی؛ در جامعه خریدار چندانی ندارد. بخصوص اگر دختری بخواهد آن را به طلا و جواهرات هم تسرّی دهد؛ آن وقت است که کار مشکلتر میشود.
۴- دختران بسيار لوس و از خودراضی:
یکی دیگر از خصوصیات زن خوب این است که لوس و خودخواه نباشد. معمولاً و البته نه هميشه دختران لوس، اغلب یا تک فرزند و یا تنها دختر خانواده هستند و بقیه پسرند، یا دختر ته تغاری خانواده هستند، و در نتیجه، اطرافیان برای این که به قول خودشان کمبود محبت آنها را جبران کرده باشند،( البته همه اين ها منوط به تربيت خانوادگي است). گاهی بیش از حد و به گونهای غیرمتعارف به آنها محبت کردهاند. زندگی با دختر لوس بسیار مشکل است.
🌷🍃🌺🍃🌷🍃🌺🍃🌷
@haram110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨❤️
#همسرداری
ملاک برتری همسران سواد نیست!
حجت الاسلام #عباسی ولدی 👆
❤️✨❤️
🌸 کانال ناب حرم 🌱
@haram110
حرم:
@haram110
▪️[قصص الأنبیاء علیهم السلام] بِالْإِسْنَادِ إِلَی الصَّدُوقِ عَنْ أَبِیهِ عَنْ سَعْدٍ عَنِ ابْنِ أَبِی الْخَطَّابِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ مُقَرِّنٍ إِمَامِ بَنِی فِتْیَانٍ عَمَّنْ رَوَی عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: کَانَ فِی زَمَنِ مُوسَی علیه السلام مَلِکٌ جَبَّارٌ قَضَی حَاجَةَ مُؤْمِنٍ بِشَفَاعَةِ عَبْدٍ صَالِحٍ فَتُوُفِّیَ فِی یَوْمٍ الْمَلِکُ الْجَبَّارُ وَ الْعَبْدُ الصَّالِحُ فَقَامَ عَلَی الْمَلِکِ النَّاسُ وَ أَغْلَقُوا أَبْوَابَ السُّوقِ لِمَوْتِهِ ثَلَاثَةَ أَیَّامٍ وَ بَقِیَ ذَلِکَ الْعَبْدُ الصَّالِحُ فِی بَیْتِهِ وَ تَنَاوَلَتْ دَوَابُّ الْأَرْضِ مِنْ وَجْهِهِ فَرَآهُ مُوسَی بَعْدَ ثَلَاثٍ فَقَالَ یَا رَبِّ هُوَ عَدُوُّکَ وَ هَذَا وَلِیُّکَ فَأَوْحَی اللَّهُ إِلَیْهِ یَا مُوسَی إِنَّ وَلِیِّی سَأَلَ هَذَا الْجَبَّارَ حَاجَةً فَقَضَاهَا فَکَافَأْتُهُ عَنِ الْمُؤْمِنِ وَ سَلَّطْتُ دَوَابَّ الْأَرْضِ عَلَی مَحَاسِنِ وَجْهِ الْمُؤْمِنِ لِسُؤَالِهِ ذَلِکَ الْجَبَّارَ .
@haram110
▪️امام صادق علیه السلام فرمود:
«در زمان موسی علیه السلام، #پادشاه_جباری بود که حاجت #مومنی را به #میانجی_گری بنده صالحی برآورد. آن پادشاه جبار و آن بنده صالح در یک روز مُردند. مردم برای آن پادشاه به سوگ نشستند و تا سه روز بازار را بستند،
اما آن مرد صالح در خانه اش روی زمین ماند و جانوران زمین، گوشت رویش را خوردند. موسی پس از سه روز جنازه او را دید و گفت: «پروردگارا، او دشمن تو بود و این دوست تو. »
و خدا به او وحی کرد: «ای موسی، این دوست من از آن جبار حاجتی خواست و آن را برآورده ساخت، و از طرف مومن به او عوض دادم؛ (با آن احترام شایان مردم) و جانوران زمین را بر زیباییهای روی مومن مسلط کردم، به سزای درخواستش از آن جبار.»
📚 بحارالأنوار , جلد 71 , صفحه 306
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@haram110