#مجردها_بدانند
در دنیایی که #طلاق بسیار رایج و پیشپا افتاده است، #نصیحت متاهلین چیزی نیست که بتوان نادیدهگرفت، زیرا ممکن است یک ازدواج را #نجات بدهد.
در ادامه به #چند درس ارزشمند که متاهلین میخواهند مجردها بدانند، اشاره شده است.
۱. هرگز از #قرارگذاشتن با همسرتان دست نکشید
چند ماه بعد از اینکه من و همسرم ازدواج کردیم، من با ارسال پیامکهای عاشقانه و بامزه شگفتزدهاش کردم و از او خواستم که با هم قرار بگذاریم. ما تمام شب را طوری رفتار کردیم که انگار نخستین قرارمان است و در نهایت اینکار باعث شد که احساس شادابی کنیم و بیشتر به هم وابسته شویم. این درس قدمتی به اندازهی زمان دارد اما همیشه کاملا درست است. وقتی قرارگذاشتن با همسرتان را متوقفکنید، جادو کمکم اثر خود را از دست میدهد. همیشه بابرنامه یا بیبرنامه با همسرتان قرار بگذارید، این کار رابطهی عاشقانه را زنده نگه میدارد!
⭕راهكارهایی برای والدین در مقابل #عصبانیت فرزندان
✳ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگیهای رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنهارا بهبود بخشید.
✳در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید. تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است. با او همدلی كنید. زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست. وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید حالا در خلال این رابطه صمیمی بیشتر میتوانید بر او تاثیر بگذارید.
✳وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز میكند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید. این گونه خشم او نیز كنترل میشود.همچنین در برخورد با فرزندان خود چه در تشویق و چه در تنبیه، منصفانه و عادلانه برخورد كنید. اطلاعات و آگاهیهای خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگیهای هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.
4_5949339155971442350.mp3
4.63M
❤️ #دین_زیباست
⏱ کلاسهای سهدقیقه ای برای نوجوانان
جلسه 10
پاسخ به این سوال را از کارشناس ما بشنوید::
⁉️مقام اهل بیت بالاتر است یا مقام پیامبران؟؟؟
#معرفت_امام
لطفا به دست نوجوانان اطراف تان برسانید
هدف ما تربیت انسان امام شناس و امام خواه و تبلیغ ولایت امام معصوم است.
حرم
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷 🌺🌸 #خاطرات_غدیر_خم ( حوادث اخرین سال زندگی پیامبر صلی الله عل
🌷بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷
🌺🌸 #خاطرات_غدیر_خم ( حوادث اخرین سال زندگی پیامبر صلی الله علیه و اله )
#بخش_پنجم
#به سوى #تو مى آيم! :🌸🔹🔹
امشب، شب بيست و پنجم ماه ذى القعده است، تا عيد قربان، پانزده روز مانده است، بايد هر چه سريع تر به سوى مكّه حركت كنيم.۱۳ پيامبر در مسجد اعلام مى كند كه ما فردا سفر خود را آغاز مى كنيم. همسفر خوبم! مى بينم كه تو هم مانند من، بسيار خوشحال هستى! سرانجام موقع حركت فرا مى رسد و ما براى ديدار خانه دوست حركت خواهيم كرد، چه سعادتى بالاتر از اين كه ما همراه پيامبر خدا، به اين سفر معنوى برويم. خورشيد طلوع كرده است و كاروان بزرگى، آماده حركت است، تا چشم كار مى كند زنان و مردانى را مى بينى كه از همه جا براى سفر حج به اينجا آمده اند. همه منتظر هستند تا پيامبر از خانه خود بيرون بيايد و سفر آغاز شود. آنجا را نگاه كن! پيامبر در حالى كه حسن و حسين (ع) را همراه خود دارد از خانه خارج مى شود، فاطمه (س) هم در ميان زنان به چشم مى خورد، پيامبر سوار بر شتر خود مى شود و حركت آغاز مى شود. صداى اللّه اكبر همه جا را فرا گرفته است، عدّه اى بر شتر سوار هستند و عدّه زيادى هم پياده به اين سفر آمده اند. حدود هشت كيلومتر راه مى رويم و به ميقات شجره مى رسيم. اينجا ميقات كسانى است كه از راه مدينه به سوى مكّه مى روند. حتما مى پرسى: ميقات يعنى چه؟ ميقات به جايى مى گويند كه تو بايد لباس هاى دنيايى را از تن خود بيرون بياورى و لباس سفيد احرام به تن كنى. ما در اينجا نداى لبّيك بر زبان جارى مى سازيم و دعوت خدا را اجابت مى كنيم. زمانى كه ابراهيم (ع) خانه خدا را بازسازى كرد خدا به او دستور داد تا بر بالاى كوهى برود و همه مردم را به زيارت خانه خدا دعوت كند. صداى ابراهيم (ع) در گوش تاريخ طنين انداخته و همه خداپرستان را به زيارت كعبه فرا مى خواند. و اكنون تو كه در اينجا ذكر لبّيك را بر زبان جارى مى كنى در واقع دعوت ابراهيم (ع) را اجابت مى كنى.۱۴ همسفر خوبم! آيا مى دانى معناى كلمه لبّيك چيست؟ من مثالى مى زنم و فكر مى كنم اين گونه بتوانم به تو كمك كنم: اگر يك نفر، شما را با اسم صدا بزند، در جواب او مى گوييد: بله. اين بله، همان لبّيك است، يعنى اگر شما عرب زبان بوديد وقتى كسى شما را صدا مى زد به جاى بله از كلمه لبّيك استفاده مى كرديد. اكنون، حواست جمع باشد، قرار است در اين مكان مقدّس، دعوت خدا را اجابت كنى و به اين دعوت، بله بگويى. دوست عزيزم! زود باش! الآن اذان ظهر را مى گويند، بايد برويم غسل نماييم و لباس احرام بر تن كنيم. مبارك باشد! تو در لباس زيباى احرام، ديگر كبوتر حرم شده اى! آنجا را نگاه كن! آن طرف را مى گويم، آن ۶۶ شتر، شترهايى است كه پيامبر براى قربانى كردن، همراه خود آورده است.۱۵ بلال، اذان گوى پيامبر را نگاه كن! او منتظر است كه خورشيد به وسط آسمان برسد تا اذان ظهر را بگويد. همه مردم پشت سر پيامبر در صف هاى منظّمى نشسته اند، پيامبر تصميم دارد بعد از نماز ظهر، ذكر لبّيك را بگويد و مُحرِم شود. اللّه اكبر! اين صداى بلال است كه در ميقات مى پيچد. پيامبر لباس احرام بر تن كرده و در مقابل خداى خود به نماز ايستاده است، تمام فرشتگان براى ديدن اين منظره به صف ايستاده اند. نماز تمام مى شود و پيامبر مى خواهد ذكر لبّيك را بر زبان جارى كند. اشك در چشمان پيامبر حلقه مى زند و مى گويد: «لبّيك اللهُمّ لبّيك، لبّيك لا شَريكَ لَكَ لبّيك...به سوى تو مى آيم اى خداى بى همتا! دعوت تو را اجابت مى كنم، اى كسى كه همه نعمتها از آنِ توست! ». اشكها و لبّيكها در هم مى آميزد و شورى به پا مى شود.۱۶
📚منابع:
۱۳.أنساب الأشراف، أحمد بن يحيى بن جابر البلاذريّ (ت ۲۷۹ ه)، إعداد: محمّد باقر المحموديّ، بيروت: دار المعارف، الطبعة الثالثة.
۱۴.أقسام المولى في اللسان، أبو عبد اللّه محمّد بن النعمان العُكبَري البغدادي المعروف بالشيخ المفيد (ت ۴۱۳ ه)، تحقيق : مهدي نجف.
۱۵.بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمّة الأطهار، محمّد بن محمّد تقي المجلسي (ت ۱۱۱۰ ه)، طهران: دار الكتب الإسلامية، الطبعة الاُولى، ۱۳۸۶ ه.
۱۶.البداية والنهاية، أبو الفداء إسماعيل بن عمر بن كثير الدمشقي (ت ۷۷۴ ه)، تحقيق: مكتبة المعارف، بيروت: مكتبة المعارف.
خداوند مرد را آفريد،
مرد تشنه بود،خداوند آب را آفريد.
مرد گرسنه بود خداوند نان آفريد.
مرد سردش بود خداوند آتش آفريد.
بعد خداوند ديد مرد خيلي داره بهش خوش ميگذره
زن را آفريد!!!😂😂😂
اتمام روز مرد و آغاز حکومت 364 روزه زنان مبارک باد😂😂😂
#حضرت_زینب سلام الله علیها
#مشکی_میپوشیم
#ام_المصائب
#وفات
😭😭 شهادت مظلومانــہ، عقیله بنی هاشم و شریکة الحسین، حضرت زینب کبری سلام الله علیـها تسلیت باد.😭😭
🔳امام سجاد صلواتالله علیه فرمودند:
«ان عمتی زینب کانت تؤدی صلواتها، من قیام الفرائض و النوافل عند مسیرنا من الکوفة الی الشام وفی بعض منازل کانت تصلی من جلوس لشدة الجوع والضعف والمصیبة»
{عمه ام زینب در مسیر کوفه تا شام همه نمازهای واجب و مستحب را اقامه می نمود و در بعضی منازل به خاطر شدت گرسنگی و ضعف و مصیبت، نشسته ادای تکلیف می کرد}
📖📒✏️📚ریاحین الشریعه، ج ۳ ص ۶۲
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@haram110
🏴🏴فضیلت و ثواب گریه بر حضرت زینب سلام الله علیها
✍مرحوم سید نور الدین جزائری در کتاب شریف "الخصائص الزینبیة" می نویسد: روی ان زینب بنت علی بن ابی طالب علیه السلام لما ولدت اخبر بذلک رسول الله صل الله علیه و اله فجاء الی منزل فاطمة علیها السلام وقال: یا بنتاه! ایتینی بنیتک المولودة، فلما احضرتها اخذها رسول الله صل الله علیه و اله و ضمها الی صدره الشریف، ووضع خده المنیف علی خدها فبکی بکاءأ عالیا، وسال الدمع حتی جری علی کریمته الشریفة. فقال فاطمة علیها السلام: مم بکاؤک، لا ابکی الله عینیک یا ابتاه؟ فقال صل الله علیه و اله: یا بنیة یا فاطمة! اعلمی ان هذه البنت بعدک وبعدی تیتلی ببلایا فادحه، و ترد علیها مصائب ورزایا مفجعة، فبکت فاطمة سلام الله علیها عند ذلک، ثم قالت: یا أبه! فما ثواب من یبکی علیها و علی مصائبها؟ فقال صل الله علیه و آله: یا بضعتی ویا قرة عینی! ان من بکی علیها وعلی مصائبها کان ثواب بکائه کثواب من بکا علی اخویها، ثم اختار لها اسم: زینب سلام الله علیها.
روایت شده است هنگامی که زینب دختر امیرالمومنین علیه السلام به دنیا آمد، به رسول خدا صلی الله علیه وآله خبر دادند و آن حضرت به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها آمد و فرمودند: دخترم! دختر تازه متولد شده ات را به نزدم بیاور. هنگامی ایشان را آوردند، پیامبر صلی الله علیه واله آن کودک را در آغوش گرفتند و به سینه مبارک خود چسباندند و گونه مبارک خویش را به صورت آن نازدانه گذاشتند و بسیار گریستند تا جایی که اشک آن حضرت جاری و بر روی آن بانو ریخت. حضرت زهرا سلام الله علیها عرضه داشتند: علت گریه شما چیست؟ پدر جان خداوند چشم شما را گریان نکند. رسول خدا صلی الله علیه واله فرمودند: ای دخترم! ای فاطمه! بدان که بعد از من و تو او به مصیبت های سخت و دشواری مبتلا شده و سختی های زیاد و جانسوزی بر او وارد می شود، در این هنگام بود که حضرت زهرا سلام الله علیها نیز گریه کردند و خدمت رسول خدا صلی الله علیه واله عرضه داشتند: ای پدر! ثواب کسی که بر او و بر مصائب او گریه کند چیست؟ رسول خدا صلی الله علیه واله پاسخ دادند: ای پاره تن و نور چشمم! کسی که بر او و مصیبت هایش گریه کند، ثوابش به مانند گریه بر دو برادرش [امام حسن و امام حسین صلوات الله و سلامه علیهما] می باشد. و سپس نام زینب را بر آن دختر انتخاب فرمود.
📚الخصائص الزینبیة.ص32.ط دار الحوراء
⚜عفت و حجاب حضرت زینب علیها السلام⚜
یحیی مازنی میگوید: من مدت زیادی همسایه أميرالمؤمنين امام علی علیه السلام بودم و منزل ما نزدیک خانهای بود که حضرت زینب عليها السلام در آن ساکن بود به خدا قسم در این مدت نه من حضرت زینب عليها السلام را بیرون دیدم و نه صدایش را از داخل خانه شنیدم و هر وقت میخواست به زیارت قبر شریف جدش رسول خدا صلی الله علیه و آله مشرف شود شبانه از منزل خارج میشد در حالیکه امام حسن علیه السلام در طرف راست او و امام حسین علیه السلام در طرف چپش و أمیرالمؤمنین امام على علیه السلام در جلو او حرکت میکردند و هنگامی که حضرت زینب عليها السلام به قبر شریف رسول خدا صلی الله علیه و آله نزدیک میشود أميرالمؤمنين امام على علیه السلام جلوتر میرفت و نور چراغی را که بالای سر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله بود کمتر مینمود امام حسن مجتبی علیه السلام علت این کار را از پدرشان سئوال نمود أميرالمؤمنين امام علی علیه السلام در جواب فرمود: میترسم کسی زیارت آمده باشد و به خواهرت حضرت زینب عليها السلام نگاه کند.
📚زینب کبری،علامه نقدی،ص۲۸
📚ﻋﻮﺍﻟﻢ ﺍﻟﻌﻠﻮﻡ،ﺍﻟﺒﺤﺮﺍنی، ﺝ۱۱،ﻗﺴﻢ۲، ﻓﺎﻃﻤﺓ علیها السلام،ﺹ۹۵۶
🕯🖤🕯🖤🕯🖤🕯🖤🕯🖤
2_5334801358220427804.mp3
3.75M
هر روز و شب خون گریه میکنم عمه😭
فریااااد از غم های تو میزنم عمه😭
درد و دل امام عصر ارواحناه فداء با عمه جان حضرت زینب کبری سلام الله علیها😭😭
لطمه زنان بسم الله...✋
📹محسن صائمی
🌴 بســـــم ربــــــ الــــحـــیـــدر 🌴
#چرا_به_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها_لقب_عقیلة_العرب_را_میدهند؟
✅یکی از القاب حضرت زینب سلام الله علیها عقیلةالعرب یا عقیله بنی هاشم است و بنابر قول بعضی از ادبای عرب، «ة» عقیلةالعرب تای تأنیث است اما اگر به شکل دقیقتر بررسی شود، تای مبالغه است نه تای تأنیث؛ بنابراین عقیل یک فرد خردمند است و عقیلةالعرب بانویی است که منسوب به بنی هاشم و از طرفی بسیار خردمند است.
👈 حضرت زینب سلام الله علیها در عین اینکه دارای ابعاد شخصیتی متعدد و والایی بودند، از عقل و خردمندی بسیار بالایی نیز برخوردار بودند و به این خاطر است که ایشان را عقیلةالعرب و یا عقیله بنی هاشم مینامند.
👈 عقیله، به زنی بزرگ منش گویند که در بین بستگان، عزیز و محترم و در خاندانِ خود، ارجمند باشد.
👈 بر اساس بعضی از روایات، حضرت زینب سلام الله علیها دارای مجلس علمی پرباری بوده و زنانی که میخواستند مسائل دین را بیاموزند، در آن مجلس حاضر میشده و کسب دانش میکردهاند.
📚 منبع
ریاحین الشریعة، حجت السلام ذبیح الله محلاتی، ج ۳، ص ۷۵
خصائص زینبیه، حجت الاسلام سید نورالدین جزایری، ص ۲۷
🌴 بســـــم ربـــــ الــــحـــیـــدر 🌴
#مختصری_از_زندگینامه_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
✅ تولد حضرت زینب سلام الله علیها در مدینه ي طیّبه و پنجم جمادی الاولی سال پنجم یا ششم هجری واقع شده است .1️⃣
اقوال دیگر در ولادت آن حضرت 2️⃣
عبارت است از ٥ جمادی الاولی سال ٦ هـ، اوایل شعبان سال ٦ هـ، ماه رمضان سال ٦ هـ، دهه ي آخر ربیع الثانی در سال ٥ یا ٦ یا ٧ هـ.
پدر بزرگوار آن حضرت امیرالمؤمنین عليه السلام ، و مادر گرامی اش حضرت صدّیقه طاهره سلام الله علیها است .
همسر آن حضرت جناب عبدالله بن جعفر بن ابی طالب و فرزندان آن حضرت، علی ، عون، عبّاس ، محمّد و امّ کلثوم هستند که عون و محمّد در کربلا شهید شدند .
👈 کنیه ي آن مخدّره امّ کلثوم، امّ عبدالله و امّ الحسن است ، ولی کنیه های خاصّ حضرت امّ المصائب ، امّ الرّزایا و امّ النّوائب است . القاب آن مخدّره بسیار است ، و از آن جمله : عقیلة بنی هاشم، عقیلة الطّالبین ، صدّیقه صغری (اشاره به مادرش که صدّیقه کبری است و پدرش که صدّیق اکبر است) ، عصمت صغری ، ولیة الله ، الرّاضیة بالقدر و القضاء ، صابرة البلوی من غیر جزعٍ و لا شکوی ، امنیة الله ، عالمة غیر معلّمة ، فهّمة غیر مفهَّمة ، محبوبة المصطفی صلّی الله علیه و آله و سلّم ، ثانیة الزّهراء سلام الله علیها، الشّریفه .3️⃣
👈 از نسل علی، فرزند حضرت زینب سلام الله علیها که معروف به زینبی است فرزندان زیادی به دنیا آمده اند، که سیوطی رسالة زینبیّه را درباره آنها تألیف کرده است .4️⃣
👈 هنگام ولادت آن حضرت ، پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم در سفر بودند . امیرالمؤمنین عليه السلام برای نامگذاری این مولود فرمودند : « بر پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم سبقت نمی گیرم.»
تا آنکه حضرت آمدند و منتظر وحی شدند .
جبرئیل نازل شد و عرض کرد:
خداوند سلام می رساند و می فرماید : « این دختر را زینب نام بگذار ،چه اینکه این نام را در لوح محفوظ نوشته ایم» .
👈 پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم حضرت زینب سلام الله علیها را طلب کرده ، بوسیده و فرمودند :
« وصیّت می کنم به حاضرین و غایبین که این دختر را به خاطر من پاس بدارید، که همانا وی به خدیجه کبری سلام الله علیها مانند است » . سکینه و وقار آن حضرت را به خدیجه کبری سلام الله علیها و عصمت و حیاتش را به فاطمه زهرا سلام الله علیها و فصاحت و بلاغتش را به علیّ مرتضی عليه السلام و حلم و بردباریش را به حسن مجتبی عليه السلام و شـجاعت و قـوّت قلبش را به حضرت سیّدالشّـهداء عليه السلام همانند نموده اند .
👈 ابن حجر در "اصابة" و ابن اثیر در " اُسد الغابه" در حالات آن حضرت نوشته اند :
در مجلس یزید لعنت الله علیه حضرت زینب سلام الله علیها کلماتی فرمودند که دلالت بر قوّت قلب آن حضرت دارد . آن حضرت در کرم و بصیرت و حلم ، مشهور خاندان بنی هاشم و عرب بوده و بین جمال و جلال ، سیرت و صورت و اخلاق و فضیلت را جمع کرد. شـبها در عبادت بود و روزها را روزه و او به اهل تقـوی معـروف بودند .5️⃣
1️⃣عقیله بنی هاشم سلام الله علیها ، ص ۵ ؛ زینب الکبری سلام الله علیها ، ص ۱۷ ؛
منتخب التواریخ ، ص ۹۴-۹۵ ؛
ریاحین الشریعة ، ج ۳ ، ص ۳۳
2️⃣ ریاحین الشّریعة ، ج ۳ ، ص ۳۳
3️⃣ریاحین الشریعة ، ج ۳ ، ص ۴۸
4️⃣منتخب التّواریخ ، ص ۱۳۳ ؛
تاریخ الخمیس ، ج ۲ ، ص ۳۱۷ ؛
تذکرة الخواص ، ص ۴
5️⃣مجلة الاسلام ، شماره ۲۷ ، محمّد غالب شافعی