#سیر_مطالعاتی_کتب_بسیج
#بسیح_مردمی
#لشگر_خدا
بسیج مردمی در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی نقش مؤثری داشت. از این رو، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پنجم آذر 1358 امام خمینی(ره) فرمان تشکيل بسيج را صادر کردند و فرمودند: «مملکتي که 20 ميليون جوان دارد، بايد بيست ميليون ارتش داشته باشد.» با آغاز جنگ تحمیلی، این نیروی کارآمد و برآمده از مردم، عراق متجاوز را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشت. امروز بسیج به عنوان نیروی اجتماعی شناخته میشود که پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی در تمام عرصهها از وظایف آن است. مهمترین کتابهایی که در آنها به بسیج و شیوه عملکرد آن پرداخته شده است:
1. اصول اعتقادات (بسیج) [واحد آموزش عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مرکز بررسی و تحقیقات عقیدتی سیاسی]، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،ستاد مرکزی،واحد آموزش عقیدتی سیاسی، 1363.
2. سپاه محمد(ص): گزارشی از بزرگترین بسیج مردمی در طی هشت سال دفاع مقدس، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد امور جنگ، تهران: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد امور جنگ، 1367.
3. کتاب کنفرانس بررسی نقش مشارکت و بسیج مردم در خودکفائی کشاورزی و سازندگی روستاها.../ امور شوراها و بسیج جهاد دانشگاهی، [تهران]: جهاد سازندگی، دفتر مرکزی 1368.
4. عوامل موثر در بسیج مردمی [مرکز تحقیقات اسلامی سپاه]؛ تدوین مرکز مطالعات و پژوهشهای ارتش بیست میلیونی، تهران: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی مقاومت بسیج، مرکز مطالعات و پژوهشهای ارتش بیست میلیونی،1371.
5. انقلاب و بسیج سیاسی، تالیف حسین بشیریه، تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ ، 1372.
6. تفکر سیاسی و دفاعی بسیج در نهجالبلاغه، اسماعیل منصوریلاریجانی، منصوری لاریجانی، اسماعیل، تهران، آیه1375.
7. چفیههای چاک چاک: مجموعه شعر بسیج، به کوشش ابوالقاسم حسینجانی، تهران: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، نشر هماهنگ، 1377.
8. بسیج در پرتو قانون، گردآورنده مصطفی ترابی، نبیالله روحی، تهران: سازمان تحقیقات خودکفایی بسیج، 1379.
9. بسیج راز عشق و ایمان، نویسنده علی خامنهای، تهران: دفتر نشر فرهنگ اسلامی، 1380.
10. راهبرد بسیج مردمی امام خمینی، رمضان شعبانيسارويي، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، نمايندگي ولي فقيه در نيروي مقاومت بسيج، 1380.
11. درآمدی بر شناخت بسیج، مهدی خانی، تهران: موسسه فرهنگ و دانش، 1380.
12. بسیج در اندیشه امام خمینی(س)، تدوین مهدی مرندی؛ استخراج و تنظیم معاونت پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، تهران: موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، 1380.
13. بسیجی کیست: (بسیجی از دیدگاه نهج البلاغه)/ عباس رضایی، تبریز: عباس رضایی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، مرکز بسیج دانشجویی، 1380.
14. حکمتنامه بسیج/ محمدی ریشهری، قم: موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، سازمان چاپ و نشر، 1381.
15. خلاصه مقالات همایش علمی عزت و افتخار حسینی، فرهنگ و تفکر ببسیجی تهران: اسفند ۱۳۸۱ - محرم الحرام ۱۴۲۴/ تدوین کمیته علمی همایش، تهران: سازمان تحقیقات و مطالعات نیروی مقاومت بسیج، 1381
16. آشنایی با بسیج: ویژه دوره آموزش مقدماتی بسیج »، محمدحسین عصمتیپور، [تهران]: معاونت آموزش نیروی مقاومت بسیج، 1381.
17. اندیشههای نوین پیرامون بسیج انقلابی، انديشهاي نوين: پيرامون بسيج انقلابي، سازمان بسیج دانشجویی، 1382. 🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی کتابخانه آستان مقدس
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
http://lib.amfm.ir/
هدایت شده از کتابیتا
imam_askari.pdf
2.1M
🔰#کتاب_مناسبتی🔰
📚عنوان : خورشید سامراء
✍نویسنده : سیدمنذر حکیم
📖موضوع : تاریخ اسلام
📄تعداد صفحات : ۲۶۷ صفحه
📆به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت امام حسن عسگری (ع)
📌#کپی فقط با ذکر منبع مجاز است
#تاریخ_اسلام
#خورشید_سامراء
💢 به کتابخانه عمومی ایتا ( کتابیتا ) بپیوندید :
🆔 http://eitaa.com/joinchat/839057428Cbb18df1b3c
#کتاب_مناسبتی شهر بیحصار: داستان زندگی امام حسن عسکری علیهالسلام بازنویسی: رضا شیرازی , نقاش: مرتضی امین
ناشر : پیام آزادی
دوران زندگی امام عسکری (ع) و امام دوازدهم را باید در رابطه با یکدیگر مورد بررسی قرار داد. مراقبت و سختگیری خلفای عباسی در خصوص این دو بزرگوار- همانگونه که در داستان زندگانی این بزرگان ترسیم شده است.- به شدت و نهایت خویش می رسد. اعجاز پروردگار و بیداری تعداد محدودی از مسلمانان بیشترین پشتوانه امام یازدهم در برنامه کار خویش می باشد.
بخشی از کتاب
اما معتصم، مادرش ترک می باشد و تمایل بیشتری دارد تا ترکها آرام آرام، جایگاه ممتاز ایرانیان را از آنها بستانند.در حکومت معتصم، تعداد ترکهایی که وارد حکومت عباسی می گردند بالغ بر بیست هزار نفر می شود.
اگر در کوچه های بغداد مجروح یا کشتهای افتاده باشد، گمان و شک به ترکها برمی گردد زیرا در این دوران بیشترین شجاعت برای انجام چنین جرایمی در این گروه از مردم مشاهده می شود.کسی باید پیدا شود که سخن به گوش خلیفه برساند ؛ آنکه، بیم از خشم ترکها به دل راه ندهد و بتواند سخن بگوید.پیرمردی که جان به لبش رسیده است، داوطلب می شود تا راه بر خلیفه عباسی ببندد. روزی خاص در پیش است؛ روز عید. خلیفه عباسی رسم دارد تا در این روز از شهر عبور کرده و همچون یک فرد عادی با دیگر مردم روبرو شود...🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی کتابخانه آستان مقدس
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
http://lib.amfm.ir/
#سیر_مطالعاتی_کتب_بسیج
#بسیح_مردمی
#لشگر_خدا
18. بسیج و تفکر بسیجی در آیینه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، خامنهای، علی، رهبر جمهوری اسلامی ایران، تدوین: موسسه فرهنگی قدر ولایت، 1382.
19. بسیجی، الگوی زندگی سالم: راهنمای آموزش سلامت برای مربیان امداد و بهداشت حوزهها و پایگاههای نیروی مقاومت بسیج، تدوین و تالیف: رضا توکلی... [و دیگران]، تهران: تندیس، 1384.
20. آشنایی با بسیج، نویسنده حسن بختیاری ؛ تهیه کننده معاونت آموزش نمسا، مدیریت پژوهش و تألیف، تهران: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی مقاومت بسیج، معاونت آموزش، 1384.
21. سیمای بسیج، سيدجمالالدين كريمي، الوفاء، 1384.
22. ارکان تفکر بسیجی، علیرضا شفیعیمطهر، تهران: عابد، 1384.
23. حماسهسازان پایداری: بسیج در آیینه رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، به کوشش بسیج مسجد قبا، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، 1385.
24. از بسیج تا انقلاب، مولف چارلز تیلی؛ مترجم علی مرشدیزاده، تهران: پژوهشکده امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی، 1385.
25. بسیج، مدرسه عشق، اسدالله محمدینیا، قم: انتشارات سبط اکبر(ع)، 1386.
26. بسیج رسانه است: درآمدی بر نگاه رسانهای بسیج به انضمام مقاله و توزیع در نظام اطلاعرسانی و رسانهای بسیج، مولف عبدالله عمیدی، تهران: سازمان بسیج کارمندان، کارگران و اصناف کشور، واحد رسانهای فرهنگ جاودان، 1386.
27. نگاهی گذرا به بسیج و بسیجی، محمد تقی مصباح یزدی؛ تدوین و نگارش حسین ارجینی، علیرضا تاجیک، قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، 1386.
28. پاسخهایی از زمان جنگ و چهره بسیج در سیاست، صاحب اثر: قاسم محمدی، محمد محمدی، گرگان: مختومقلی فراغی، 1387.
29. قدرت نرم ، فرهنگ و امنیت (مطالعه موردی بسیج)/ به کوشش اصغر افتخاری، تهران: دانشگاه امام صادق ( ع )، پژوهشکده مطالعات و تحقیقات بسیج، 1387.
30. مجموعه مقالات همایش ملی بسیج و قدرت نرم،تهران: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی مقاومت بسیج، پژوهشکده مطالعات و تحقیقات: دانشگاه امام صادق (ع)، 1387.
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی کتابخانه آستان مقدس
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
http://lib.amfm.ir/
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
🔊 #اطلاع_رسانی
🔸همزمان با شب رحلت شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه علیها السلام
⏱چهارشنبه ۵ آذرماه، ساعت۲۰:۵۵
📺 پخش از شبکه های ملی، بین المللی و صفحات مجازی
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس
حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
@astanqom
#مجلات_آستان
مجله ارمغان یکی از مجلات ادبی و تاریخی مفید زبان فارسی است و مرحوم وحید با انتشار بیست و دو ساله این مجله خدمت گرانبهائی به زبان و ادبیات فارسی نموده است. آغاز تأسیس ارمغان در بهمن ماه ۱۲۹۸ شمسی در طهران بوده و به استثنای چند سال اول که به علت نداشتن چاپخانه اختصاصی انتشار ارمغان مرتب نبوده بقیه سنوات همه ساله ده شماره منتشر و به عوض شمارههای یازده و دوازده کتاب نفیسی در شعر و ادب تقدیم مشترکین شده است. تصور نمیکنم کسی پیدا شود که کمترین ذوقی داشته و به مجله ارمغان آشنائی نداشته باشد. دورههای ارمغان،چنانکه مرحوم وحید کرارا در پشت جلدهای مجله نوشته؛ به منزله یک کتابخانه جامع و نفیسی است که از هر جهت مطالعه کننده را از داشتن بسیاری از کتب شعر و ادب بی نیازی میسازد. شرح حال شعرای قدیم و جدید؛ شعرای عالیقدر و متوسط؛ مباحث لغوی و تاریخی رسالههای کوچک همه در این مجله یافت میشود. به اندازه مطالب آن متنوع و گوناگون است که هرگز خواننده را کسل و خسته ننموده و وقتی دوره یک ساله آن بدست میافتد شخص مایل است از آغاز تا انجام آن را قرائت کند. سال اول ارمغان - شماره اول سال مجله ارمغان به مدیری و مؤسسی (وحید دستگردی اصفهانی) در طهران تأسیس و در بهمن ۱۲۹۸ شمسی مطابق ۱۳۳۸ قمری؛ به چاپ سربی، در ۳۶ صفحه به قطع کوچک خشتی؛ منتشر شده است. شماره اول ارمغان با اشعاری که اثر طبع مرحوم وحید است تحت عنوان (مژده آغاز ارمغان یا مرام و مسلک ما) شروع میشود.
لینک مجله در نرم افزار آذرسا
http://book.amfm.ir/faces/search/bibliographic/biblioFullView.jspx?_afPfm=-pgr65ft3c
هدایت شده از موزه فاطمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #کلیپ_مداحی #نذر_هنری
🔳 نام اثر: یا معصومه کریمه اهل بیت
◻️مداح: علی پوستین دوز
◼️شاعر: مجتبی عبدالهی
◽️تنظیم کننده: رضاطاهرخانی
♦️ این اثر هنری به صورت افتخاری، از سوی گروهی از حامیان موزه فاطمی، به مناسبت ایام رحلت شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه علیها السلام، تهیه و تولید شده است.
🔸موزه فاطمی از این حامیان میراث کریمه و خادمان مجازی بانوی کرامت، قدردانی و سپاسگزاری می نماید.
#ایام_معصومیه
#حامیان_موزه_فاطمی
#یامعصومه_کریمه_اهل_بیت_ع
🔷🔸💠🔸🔷
#موزه_فاطمی
#فصل_نو
#نخستین_موزه_ایران
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همراه ما باشید در تالار مجازی موزه آستان مقدس فاطمی 🔰
@haramqom_museum
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
خیلی آرومه، قلب پر درد بی بی معصومه
بی کس و تنهاست، خیلی مظلومه
تمومه کارش، دیگه معلومه
#به_تو_از_دور_سلام
#حرم_مطهر #فاطمه_معصومه
#یامعصومه #حضرت_معصومه
◼️◾️◽️◾️◼️
کانال رسمی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
@astanqom
#سیر_مطالعاتی_کتب_بسیج
#بسیح_مردمی
#لشگر_خدا
31. قدرت نرم ، فرهنگ و امنیت (مطالعه موردی بسیج)، به کوشش اصغر افتخاری، تهران: دانشگاه امام صادق ( ع )، پژوهشکده مطالعات و تحقیقات بسیج، 1387.
32. بسیج و جایگاه آن در نظام دینی، محمدجواد قاسمی، اصفهان: نسیم رحمت، 1388.
33. پیامهای آسمانی(پیروی از ولایت فقیه)، گردآورنده فاطمه جهانگشته، مشهد: شاملو، 1388.
34. بسیج فرهنگ و ارتباطات اجتماعی، مولف عبدالله عمیدی، تهران: سازمان بسیج کارمندان، کارگران و اصناف کشور، واحد رسانهای فرهنگ جاودان، 1388.
35. بسیج فرهنگ و ارتباطات اجتماعی، مولف عبدالله عمیدی، تهران: سازمان بسیج کارمندان، کارگران و اصناف کشور،واحد رسانهای فرهنگ جاودان، 1388.
36. سرای سلیمانخان: خاطرات حاج حسین فتحی پیشکسوت بسیج اصناف بازار، اصناف بازار در انقلاب و پایداری، محمدعلی آقامیرزایی، تهران: فاتحان: سازمان بسیج کارمندان، کارگران و اصناف کشور، 1390.
37. درباره فرهنگ بسیجی، مرتضی اشراقی، قم: اکرام، 1390.
38. بسیج در انقلاب مشروطه ایران: نقش نیروهای اجتماعی در حیات سیاسی و اجتماعی عصر مشروطه، نویسندگان عباس کشاورزشکری، احسان فرهادی، تهران: میزان، 1390.
39. تاریخ شفاهی پایگاه مقاومت نبوت (بسیج کارکنان دانشگاه شهید بهشتی)، تالیف و گردآوری: حسن امیناسماعیلی، جلیل کاوه، سیدتوفیق حسینی، جهاد دانشگاهی، تهران: جهاد دانشگاهی، واحد شهید بهشتی، 1391.
40. بسیج خدمترسانی، مهدی شایان، مریم یحییپور، اصفهان: شمیم معرفت، 1391.
41. خاکی از جنس آسمان: مروری بر شکلگیری و توسعه بسیج، تحقیق و تدوین مهدی خانی، تهران: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نمایندگی ولی فقیه، اداره روابط عمومی و انتشارات، 1392.
42. جبهه سوم؛ مروری بر حضور سپاه و بسیج در واقعه آمل (ششم بهمن ۱۳۶۰)، تحقیق و تدوین مهدی خانی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،نمایندگی ولی فقیه،اداره روابط عمومی و انتشارات، 1392.
43. سربازان آخرین معصوم: خاطرات رزمندگان بسیج عشایر دزفول، نویسنده منوچهر مهدیپور، تهران: نیلوفران، 1392.
44. تفکر بسیجی و امنیت ملی، مولف محمد فرهادی، تهران: دانشگاه عالی دفاع ملی، انتشارات، 1392.
45. آیین پاسداری: پیرامون وحدت، بسیج، دشمنشناسی، پژوهش و گزینش فاطمه امیدی؛ [به سفارش] واحد انتشار آثار و اسناد شهدا و ايثارگران، تهران: وزارت آموزش و پرورش،معاونت پرورشی، موسسه فرهنگی منادی تربیت، 1392.
46. بسیج دانشجویی و هویت انقلاب اسلامی، بهروز تقیزاده، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 1392.
47. خمینی ، روحالله، رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ، ۱۲۷۹ - ۱۳۶۸، هران : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی مقاومت بسیج، انتشارات فرهنگ اندیشه، 1393.
48. شجره طیبه، محمدعلی صمدی، علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، تهران: نشر یا زهرا(س)،
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی کتابخانه آستان مقدس
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
http://lib.amfm.ir/
#معرفی_کتاب_مناسبتی
#لشکر_خدا
#بسیج_مردمی
بسیج و تفکر بسیجی در آیئنه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی
بسیج، شجرة طیبة الهی، مدرسه عشق و یادگار ماندگار و درخشان رهبر کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) است. رهبر معظم انقلاب اسلامی، امام خامنه ای این یادگار ارزشمند را پاس داشته و در تجلیل بسیج و تقدیر از خدمات این نهاد انقلابی و تبیین و تشریح تفکر بسیجی و شاخصه های آن، بیانات مهم و گسترده ای ایراد فرموده اند. در کتاب «بسیج و تفکر بسیجی» این رهنمودها و بیانات در پنج فصل گردآوری، تنظیم و تدوین شده است. عناوین این فصول عبارتند از:
ـ تشکیل بسیج بر اساس نیازهای جهان اسلام
ـ بسیجی کیست و چه تفکری بر او حاکم است؟ با 11 شاخصه اصلی
ـ جایگاه بسیج و بسیجیان در جمهوری اسلامی ایران
ـ وظایف و مسئولیتها در قبال بسیجیان و مسئولیت بسیجیان در نظام جمهوری اسلامی
ـ توطئه و ترفندها علیه بسیجیان و علل این هجمه ها
در مقدمه این کتاب می خوانیم:
«بسیج نقطه امید و اتکا و نشاط ملت است. مسئولان و مدیران نظام خود باید بسیجی باشند و وظیفه خود در قبال این مدرسة بزرگ و گسترده را بدانند و از آن غافل نباشند که امام عزیر، غفلت کنندگان از بسیج را به خشم الهی انذار فرمود.»
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی کتابخانه آستان مقدس
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
http://lib.amfm.ir/
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
🔊 #اطلاع_رسانی
◾️مراسم پرفیض #دعای_کمیل همزمان با شام رحلت شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه علیها السلام به صورت "غیر حضوری"
⏱ پنجشنبه ۶ آذرماه و بامداد جمعه ۷ آذرماه
📺 پخش از شبکه های قرآن و معارف سیما، افق و سه سیما
◼️◾️▫️◾️◼️
کانال رسمی آستان مقدس
حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
@astanqom
#معرفی_کتاب_نسخه_سنگی
#جواهر_الکلام
شرحی مبسوط بر کتاب «شرایع الاسلام» علامه محقق حلی میباشد و جواهرالکلام را می توان دائرة المعارف فقهی شیعی نامید زیرا از نظر گسترش و جامعیت نظرات و آراء دانشمندان و فقهای اثنی عشری از تمام کتب قبل برتر است. شیوه صاحب جواهر در این کتاب چنین است که نخست یک اصطلاح فقهی را آورده و به بحث درباره جنبه های ادبی و لغوی آن پرداخته و بعد عبارت متن «شرایع الاسلام» را به صورت مزجی ذکر کرده و با استدلال تفصیلی، ضمن اشاره به اقوال و آراء دانشمندان بزرگ شیعه در هر مورد آن را نقد کرده و رای نهایی خود را با استدلال منطقی و استناد به آیات و روایات و اجماع و دلایل عقلی ثابت نموده است. مولف ضمن این که مسائل جزئی فقهی را در ذیل متن شرایع مطرح کرده، در بعضی موارد بابی گشوده و با عنوان «فائده، فوائد و امثالهم» آنچه را که محقق حلی و دیگران به آن نپرداخته اند، بحث کرده است این کتاب اولین بار در زمان حیات مولف در سال 1262 هـ.ق، در شش مجلد رحلی به چاپ رسیده است. نسخه حاضر در ۵ مجلد مباحث طهارت، احکام الخلوة و الوضوء، استحاضه، احکام اموات، احکام تیمیم را شامل می شود. تاریخ کتابت 1270 و خط آن نسخ است و جلد آن با روکش کاغذی طرحدار، عطف و لچکی پارچهای سبز است
دارای مهرهایی:
بیضوی با سجع " المحتاج الی الله علی" روی صفحه عنوان
بیضوی نیمه با سجع " حشمهالدوله" روی صفحه عنوان.
نسخه حاضر دارای سه دستنوشته است:
1. دستنوشتهای با مضمون" این کتاب از جمله یکصد و پنجاه جلد کتب است که سرکار نواباشرف والا شاهزاده حشمت الدوله حمزه میرزا وقف بر علما و فضلا و طلاب ساکن دارالایمان قم فرمودهاند که باید از بلده مرقومه بیرون نبرند و تولیت با یکی از علما معروف ... مقرریکه سرکار متولی جمیع کتب موقوفه را در یکی از حجرات هر مدرسه که صلاح داند به دست امینی از طلاب بسپارد که به هرکسی که میدهد قبض گرفته تا یک ماه زیادتر در خارج مدرسه نگاه ندارند و هرگاه لازم بود بعد از یکماه تسلیم امین مرقوم نموده اذن ... حاصل نمایند. سنه ۱۲۷۷ " روی صفحه عنوان است.
2. دستنوشتهای با مضمون" کتاب متاجر از جمله کتب موقوفه نواب حشمهالدوله بتاریخ ۲ رجب ۱۲۸۱ بنظر رسید" روی برگ صفحه عنوان است.
3. دستنوشتهای با مضمون " هوالواقف علی الضمانی وقف صحیح شرعی و حبس مخلد ملی فرمودند سرکار نواب اشرف والا حشمت الدوله حمزه میرزا دام اجلاله این یکجلد کتاب را با یکصد و چهل و نه جلد دیگر بر علما و فضلا و طلاب قم با شرط حبس آن در مدرسه قم که در دست متولی و مدرس مدرسه باشد هرگاه احدی از علما حاجت داشته باشند که از مدره مسطوره بیرون ببرند قبضی بمتولی مدرسه بدهند و بعد از وقف حاجت برگردانند قبض خود را بگیرند باشد ... حاجت اذن زیاده از یکهفته نیست فمن بدله فعلله لعنه الله الملائکه و الناس اجمعین ... للوقف فی شهر رمضان المبارک سنه ۱۲۷۷" روی صفحه عنوان.
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی کتابخانه آستان مقدس
#حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@haramqom_lib
https://eitaa.com/joinchat/2937520146C323b467cf1
http://lib.amfm.ir/