هدایت شده از استاد فاطمینیا
نامه اي از مرحوم آيت الله سيد اسماعيل اصفيائي (قدس سره)
(پدر بزرگوار حضرت استاد فاطمي نيا)
كه در سفری در ماه مبارك رمضان براي خانواده شان نوشته بودند :
.
بسم الله الرحمن الرحيم
عمده مطلب كه از زمين و آسمان بزرگتر است، ماه مبارك رمضان است.
فرزندانم كه شنيده ام مريض هستيد ، هر سه از روزه اجتناب كنيد.
بيائيد يك روزه اي بگيريد كه بر همه واجب است، حتي بر مريض بستري و آن هم روزه گرفتن از حرام و گناه است كه در تمام عمر افطار ندارد ، ولو يكبار هم كه باشد ممنوع است.
و عوض دعاهاي جوشن كبير و امثالش، سكوت از ياوه و بيهوده گفتن، بسيار عمل خوب و نتيجه ي عالي دارد و بدون آن ، نماز و دعاها خيلي فايده ندارد.
سيد اسماعيل
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکر میکنیم کسی هستیم!
عین صاد
هدایت شده از مطالب نابی که روزی هر کسی نمیشود
AUD-20220412-WA0036.mp3
11.85M
هدایت شده از سفینه
💠خواندن دعای مجیر در "ایام البیض"
⬅️عالم ربانی حضرت آیت الله یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه:
↩️خواندن دعای مجیر در ایام البیض (ماه مبارك رمضان) (روزهای سیزدهم تا پانزدهم) را فراموش نكنید، زیرا گناهان به واسطۀ خواندن دعای مجیر در این سه روز بخشیده میشود.
⬅️خواندن این دعا در ماههای دیگر هم برای رفع مرض و بیماری و ادای قرض موثر است.
⬅️بنده خواندن این دعا را به همه دوستان سفارش میكنم زیرا برای رفع غم و غصه عجیب است.
⬅️کسانی كه گرفتاری و ناراحتی دارند، پس از خواندن دعای مجیر، دعای یا مَنْ تُحَلُّ (دعای هفتم صحیفه سجادیه) را هم بخوانند.
🗓95-05-21
✅@safine_s
هدایت شده از مناجات
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 میرزا اسماعیل دولابی :
بعضی مواقع خداوند متعال میخواهد کسی را در مراتب #بندگی زود بالا ببرد، به همین خاطر درهای زندگی او را مثل دیگ زودپز محکم میبندد و او را در سختی قرار میدهد.
خود ما نمیدانیم که آیا ما در سختی ها بهتر خداوند را بندگی میکنیم یا در خوشیهایمان... اکثر کسانی که به مراتب بالای بندگی رسیدند، #زندگی سختی داشته اند.
🔹️@h_khoban_ir
هدایت شده از هواداران کوی یار
♦️امام علی علیه السلام:
💥هَلَكَ امْرُؤٌ لَمْ يَعْرِفْ قَدْرَهُ
هلاک گشت کسی که قدر و ارزش خود را نشناسد (حکمت ۱۴۱نهج البلاغه)
🔸یک روز از مرحوم ملا آقا جان زنجانی سؤال شد :
شما از علم کیمیا و علوم غریبه هم اطلاع دارید؟
دیدم با یک نگاه تأسف آوری گفت:
💥اگر انسان برای این گونه از امور خلق شده بود، خیلی کم بود، انسان بیشتر از این ارزش دارد که حتی درباره این گونه از مطالب فکر کند. اگر انسان، انسان بشود همه این علوم و فضائل خود به خود به سراغش می آید و او به آنها اعتنائی نمی کند.
🌿[هواداران کوی یار]🌿
📿سخنان بزرگان و اولیای الهی📿
🆔 @havadaraneyar
💠بسمه تعالى💠
✍️پس از عرض سلام، اميد است رحمت بى پايان حضرت حق- جلّت عظمته-، در اين ماه شريف موجى زند و اين ماهيان بى حسّ و حركتِ كنار خود را- كه از رحمت كنار افتاده- به ميان دركشد و حياتى دوباره و زندگى سرمد به آن ها بخشد.
✍️بله، موج رحمتِ «إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَلِيفَةً» ؛ ما را به كنار انداخت، همان، موج «عَلَّمَ آدَمَ الْأَسْماءَ» ؛ و «فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِماتٍ» ؛ به ميان دريا كشانيد.
✍️ همۀ اين كش مكش ها را خود، به سرِ ما مى آورد! همه هم رحمت است تا دانا كه باشد و رحمت را غضب ننگرد و به تلاطم افتد و خود را آن قدر كنار اين دريا به پايين و بالا افكند تا هلاك شود، بيدار، بيدار، بيدار ...
✍️به هر حال، خدا اين ماه مبارك را بر همۀ ما مبارك گرداند، به مغفرت و محبّت و عشق و علاقۀ خود؛
✍️ پروانه اگر مى دانست در اين سوختن، راحتى و حياتِ اوست، اين همه خود را به اين طرف و آن طرف نمى زد تا آخر الامر به غيرِ آتش كشته شود.
✍️ الهى! به حقّ مقرّبان درگاهت، ما ادعاى عشق و علاقۀ تو را نمى كنيم و لو طالب تو و عشق و علاقۀ توايم، ما را با خود آشنايى ده تا در اين تلاطم ها، به هلاكت نرسيم و از تو و اوليائت دور نمانيم.
✍️ الهى! اين كشتىِ ما، در ميان هستى زندگى مى كند، مبادا تلاطم هاى زمانه، ما را از بهره بردارى از اين اسما و صفات و از اين هستى بى بهره كند!
📩نامه ای از فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره ) در16 ماه رمضان المبارك 1381 هجرى قمرى به يكى از سالکین.🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
نباید گرفتار ظاهر عبادات باشیم/ ظاهر همراه باطن نتیجه بخش است.
مثلاً کسانی که اهل مناسک و عبادت ظاهریّه هستند و شدت مبالات و اعتناء به آن دارند، شیطانْ عبادات صوریّه را در نظر آنها جلوه دهد، و همه کمالات را در نظر آنها منحصر و مقصور در همان عبادات و مناسک ظاهریّه کند، و دیگر کمالات و معارف را از نظر آنها بیندازد، بلکه آنها را نسبت به آنها و صاحبان آنها بدبین کند، پس صاحبان معارف را در نظر آنها مرمیّ به الحاد و زندقه و صاحبان اخلاق فاضله و ریاضات نفسیّه را مرمیّ به تصوّف و امثال آن کند، و آن بیچارگان بی خبر را سالها در صورت عبادات محبوس کند، و به زنجیرهای محکم تدلیس و وسواس خود، آنها را ببندد؛ و از این جهت، می بینیم که در بعضی از آنها، عبادات به عکس نتیجه دهد. نماز که حقیقت تواضع و تخشّع است، و لُبّ آن ترک خودی و سفر الی الله و معراج مؤمن است در بعض آنها اعجاب و کبر و خودبینی و خودفروشی نتیجه دهد.
🔹 امام خمینی (ره)
@sokhanerfan