هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 متن دعای هفتم صحیفه سجادیه که رهبر انقلاب خواندن آن را توصیه کردند
🔺️ رهبر انقلاب امروز در مراسم روز درختکاری ضمن توصیه همگان به عمل به توصیهها و دستورالعملهای مسئولان و متخصصان برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، مردم را به توسل و توجه به پروردگار فراخواندند و گفتند: «توصیه میکنم دعای هفتم صحیفه سجادیه را که در مفاتیح هم هست با توجه به معنای آن بخوانند.» ۹۸/۱۲/۱۳
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از بدون مرز
⚔️ ما و این پسران غر به زبان:
🔳 چند وقت پیش بود که پدرام سلطانی به محض شروع اپیدمی کرونا دست به قلم شد. برای من پر واضح بود که بذر ناامیدی این ماجرا را خواهد کاشت و همفکران لیبرالش هم نهال نا امیدی را آبیاری خواهند کرد.
🔳 آری آقای سلطانی، باز هم شکست خوردید، باز هم مردمتان را نشناختید.
🔳 اما چرا سلطانی و سلطانیها در شناخت مردمشان عاجزند؟
🔳 مردم قواعد رفتاری مختلف دارند، قواعد رفتاری بر اساس باورهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، دینی، اقتصادی و ...
☑️ اشکال کار از انجایی آغاز میشود که هرکدام از جریانات فکری بخش کوچکی از این شقوق مختلف را اصل میگیرند و بر اساس همان قواعد رفتار و کردار مردم خود را تعریف میکنند.
🔳 این دوستان با یک رویکرد رفتارشناسی اقتصادی گمان بردهاند میتوانند مردم را زیر تیغ تجزیه و تحلیل ببرند.
آری اینچنین است پدرام خان
🔺نظام دفاعی اروپا پس از برگزیت
👈 بخش اول
🔹زمانی که انگلیس عضو اتحادیه اروپا بود، نقش حاشیهای در دفاع اروپایی ایفا میکرد و همواره به دنبال ایجاد مانع بر سر هرگونه پیشرفت در این حوزه بود.
🔹«پار فردریک مورو» در مطلبی که اندیشکده فرانسوی موسسه امور بینالمللی و راهبردی آن را منتشر ساخت، نوشت: برگزیت در حال تحقق است. انگلیس اتحادیه اروپا را ترک خواهد کرد و همراه با لندن، ولز، ایرلند شمالی و اسکاتلند چه بخواهند چه نخواهند مجبور به ترک اتحادیه اروپا هستند. برگزیت چه پیامدی برای دفاع اروپایی خواهد داشت؟
🔹احتمالاً خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) به سه دلیل هیچ پیامدی برای دفاع اروپایی نخواهد داشت:
1️⃣ انگلیس بسیار بیشتر از دیگر کشورهای اروپایی، به متحد آمریکایی خودش در زمینه دفاعی متکی و وابسته است. این امر تاریخ بسیار طولانی دارد و به جنگ جهانی دوم برمیگردد. دکترین چرچیل، حفظ مشارکت آمریکا در دفاع انگلیس به هر قیمتی بود. عبارت معروف لرد ایزمی، اولین دبیرکل ناتو در سال 1952 مبنی بر حفظ آمریکا در جمع ناتو بیانگر این امر است. سپس در سال 1956، رهبران انگلیس با درس گرفتن از بحران کانال سوئز، بار دیگر اعلام کردند که هرگز تصمیم به لشکرکشی به خارج از کشور بدون حضور آمریکا نخواهند گرفت. در بستر مشابه، فرانسویها سوگند یاد کردند که بار دیگر هرگز با آمریکاییها متعهد به هیچ کاری نخواهند شد.
🔹در یک سطح بنیادیتر، این وابستگی ریشه در موافقتنامههای ناسوآ بین آمریکا و انگلیس در سال 1962 دارد که در سال 2003 تمدید شد، یعنی زمانی که تصمیم به حمله نظامی به عراق اتخاذ شد. در چارچوب این موافقتنامهها، انگلیس از ساخت موشکهای بالستیک مجهز به تسلیحات هستهای خویشتنداری کرده و از موشکهای آمریکایی استفاده میکند. این وابستگی بهواسطه این حقیقت بیشتر شد که پیشرانهای زیردریایی هستهای انگلیس تا حدودی وابسته به فنّاوری آمریکا بود.
🔹فراتر از این همکاری عملیاتی و ظرفیتی، همکاری صنعتی وارد حوزههای مهم و حیاتی همچون جنگندههای اف-35 و بهطورکلی جاذبه پایگاه صنعتی و فناورانه آمریکا نسبت به مشابه انگلیسی آن شد. نکته قابلتوجه اینکه بخش صنعتی و فناورانه انگلیس نیمی از درآمد خود را از بازار آمریکا کسب میکند.
🔹همانطوری که یکی از شخصیتهای عالیرتبه انگلیس در استراتژی امنیت ملی سال 2015 و بسیار قبلتر از برگزیت نوشت «میزان بینظیر همکاری انگلیس – آمریکا در زمینه هستهای، اطلاعات، دیپلماسی، فناوری و ظرفیتهای نظامی نقش عمدهای در تضمین امنیت ملی ما ایفا میکند.»
🔹این رویکرد که هم توانمندیهای برنامهریزی و هم برنامهریزی عملیاتی را تحت پوشش دارد به این معنا است که ساخت ارتش انگلیس وابسته به ارتش آمریکا است.
🔹همانگونه که مسائل اطلاعاتی و هستهای بهطور مؤثر انگلیس را به آمریکا وصل میسازد، این امر بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس را بهطور همیشگی و دائمی بدهکار و مدیون رئیسجمهور آمریکا میسازد.
2️⃣ بخشی از دلیل اول است. انگلیس هرگز اعتباری برای ایده دفاع اروپایی قائل نبوده است. بهاستثنای دوره کوتاه بین اعلامیه سن مالو سال 1998 و آغاز جنگ عراق در سال 2003 که آنها به شکل کلامی از ایده ظرفیت دفاعی مستقل اتحادیه اروپا برای پاسخگویی به بحران بینالمللی حمایت کردند، انگلیس همیشه اعلام داشت که اتحاد آتلانتیک پایه دفاع جمعی اعضای آن است.
🔹ایده سیاست امنیتی و دفاعی اروپا که بعداً به سیاست امنیتی و دفاعی مشترک تغییر نام داد، کموبیش یک ساختار حقوقی پیچیده است که برای مرتفع ساختن نیازهای دفاعی اروپا طراحی شده است. ایده دفاع اروپایی برساختهای است که به دلیل برخی اعتراضها و وعدهها، به امری غیرعملی تبدیل شده است. با توجه به اینکه ایده دفاع اروپایی همواره به آمریکا متکی بوده است، انگلیس همیشه به دنبال مانعتراشی بر سر ابتکارهای همکاری اروپایی همچون سامانه ماهوارهای ناوبری جهانی بوده است.
🔹مطالعات در زمینه زیردریاییهای هستهای، ناوشکنها، ناوهای هواپیمابر، تانکها و پهپادها بهعنوان رزم هوایی آتی همواره بینتیجه بوده است. صرفنظر از پیوند فرهنگی و مناسبات راهبردی و عالی بین ارتشهای فرانسه و انگلیس، همیشه رئیسجمهور آمریکا به مناسبات فرانسه – انگلیس یا حتی همکاری فرانسه – انگلیس نه میگوید.
🔹مقیاس ظرفیتها و توانمندیهای انگلیس روی کاغذ هرچقدر باشد، این ظرفیتها بدون اجازه آمریکا هرگز در اختیار اتحادیه اروپا قرار نخواهد گرفت. کمک انگلیس به سیاست دفاعی و امنیتی مشترک اروپا ناچیز یا هیچ بوده است. بدتر اینکه، انگلیسیها با هرگونه افزایش در بودجه آژانس دفاع اروپایی و مرکز ماهواره اروپایی مخالفت میکردند.
⬅️ ادامه دارد..
▫️ scfr.ir/fa/200/121334
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔺نظام دفاعی اروپا پس از برگزیت 👈 بخش اول 🔹زمانی که انگلیس عضو اتحادیه اروپا بود، نقش حاشیهای در د
🔺نظام دفاعی اروپا پس از برگزیت
👈 بخش دوم
🔹دلیل سوم این است که جدایی بین انگلیس و اتحادیه اروپا نمیتواند عاری از پیامدهایی برای حوزه دفاعی باشد، چراکه اتحادیه اروپا نهتنها ماهیت نهادی و اقتصادی دارد، بلکه دارای ماهیت فرهنگی نیز هست.
🔹این پیامدها، بهویژه قابلتوجه خواهد بود و برگزیت سختی را رقم خواهد زد، چنانچه بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس از هدفش برای عقد توافق تجاری تا پایان سال 2020 دست نکشد. اگر این امر رخ دهد، انگلیس چارهای ندارد جز اینکه به رقیب تجاری اتحادیه اروپا تبدیل شود. انگلیس همچنین به دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا خواهد پیوست تا برای حصول مزایای تجاری بهعنوان مابهازای حوزه دفاعی، از اتحادیه اروپا باجخواهی کند.
🔹ضمناً مشکل اصلی این خواهد بود که دیگر هیچ موانعی بین جنگ تجاری، جنگ سیاسی و جنگ وجود نخواهد داشت. همانگونه که قضیه ادوارد اسنودن و افتضاح کمبریج آنالیتیکا نشان داد هدف فناوریهای مدنی و غیرنظامی دیگر بهسادگی برای بهبود تسلیحات نیست و به یک سلاح تبدیل شدهاند. متناوباً فناوریهای مشابه برای جاسوسی از دولتها و رصد فعالیتهای شهروندان، تغییر در افکار عمومی، رمزگشایی از پیامها، کسب برتریهای تجاری و انجام جنگ سایبری مورداستفاده قرار میگیرند. در شرایطی که در فضای سایبری، بر سر کسب اطلاعات با تسلیحات دومنظوره جنگ در گرفته است، انگلیس باید متحد خود را انتخاب کند و بعید است آن متحد، اتحادیه اروپا باشد.
🔹زمان آن فرا رسیده است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا چشم خود را باز کنند و پیامدهای جدایی از انگلیس را بپذیرند و بر روی پای خود به ایستند. اروپاییها از این تاریخ به بعد باید به خود متکی باشند.
⬅️پایان
▫️ scfr.ir/fa/200/121334
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | اعزام سرباز لسآنجلسی به عربستان برای جنگ با ایران!
🔹ماجرای پذیرش دعوت سعودیها از سوی چند خواننده لسآنجلسی برای اجرای کنسرت در عربستان بهقدری شرمآور و قبیح است که حتی برخی عناصر ضدانقلاب مقیم آمریکا هم آن را محکوم کرده و لکه ننگ میخوانند!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔺قالب راهبردی روابط هند – آمریکا
✍️ نوشته: ویلیام برنز - اندیشکده کارنگی
1️⃣ بخش اول
🔹این روابط نتیجه احساس ارزشهای مشترک، سهم اقتصادی مشترک در نوسازی هند، نگرانی مشترک از ظهور چین و درک مشترک از لزوم همکاری بین هند و آمریکا برای مقابله با چالشهای بزرگ نظیر تغییرات اقلیمی و تروریسم بینالمللی است.
🔹با این حال، در پس این نمایش عمومی برخورد محبتآمیز و نشانههای ملموس پیشرفت، دو پرسش مهم نهفته است: آیا شراکت راهبردی بین هند و آمریکا تا حد کامل پتانسیل خود تحقق خواهد یافت؟ یا چرخش به دیپلماسی تعاملی و کوته بینانه و افول آرمانهای دموکراتیک در هر دو جامعه باعث کاهش سرمایهگذاری خواهد شد؟ پاسخ این پرسشها، پیامدهای زیادی برای هر دو کشور، آینده هند – اقیانوسیه، و ژئوپلیتیک قرن جاری خواهد داشت.
🔹در طول دهههای گذشته، برنامه هستهای هند (که خارج از پیمان ان پی تی و دسترسی بازرسان بینالمللی بود) مانعی نمادین و غیرقابل رفع در مسیر روابط نزدیک با آمریکا بشمار میرفت. اما رئیس جمهور جرج دبلیو بوش در دوره ریاست جمهوری خود با اتخاذ تصمیمی تاریخی، این گره دشوار در روابط با هند را گشود. بوش به پتانسیل عظیم هند به عنوان یک شریک دیرینه در منطقه، پی برده و معتقد بود که کشاندن هند به خارج از بن بست هسته ای، برای آمریکا سود خالص خواهد داشت.
🔹من دیپلمات مسئول آمریکا در تکمیل توافق هستهای غیر نظامی هند-آمریکا در تابستان ۲۰۰۸ بودم. جلب رضایت انجمنهای بینالمللی برای حمایت از این توافق (حتی برای کنگره آمریکا و پایتختهای خارجی) کاری ساده نبود. سوالها در مورد چگونگی اتحاد هند با آمریکا، هزینههای استثناء کردن هند از نظام منع تکثیر هستهای و منافع اقتصادی آن برای صنعت هستهای آمریکا، بسیار زیاد بود. با این وجود، تصمیم بوش بی پروا و هوشمندانه بود.
🔹باراک اوباما نیز همانند بوش در این طرح سرمایهگذاری کرد و آن را «شراکتی معین در قرن ۲۱» خواند. اگرچه پیشرفتهای چشمگیر مربوط به این توافق هستهای در دوره بوش در دوره اوباما تکرار نشد، اما پیشرفت، بهویژه در زمینه همکاریهای نظامی، بهطور یکنواخت ادامه یافته و نیروی ارزشها و منافع همگرای فزاینده به آن شتاب بخشید. این شتاب در بهار ۲۰۱۴ با انتخاب مودی به نخست وزیری هند دوچندان شد. مودی معتقد بود که شراکت با آمریکا در خدمت اهداف دوگانه وی یعنی افزایش اعتماد جهانی به هند و پیشبرد توسعه داخلی خواهد بود. نگاه مودی به جای گذشته به آینده بود و از قدرت رهبری خود و روابط هند-آمریکا اطمینان خاطر داشت. وی مناسبات صمیمانهای با اوباما برقرار کرد و همکاری امنیتی هند-آمریکا بهطور چشمگیری افزایش یافت. چین نوظهور به عنوان «منطق محرمانه» شراکت بین دهلی نو و واشنگتن مورد تأکید قرار گرفت.
🔹اگرچه این «منطق محرمانه» در هیچ مسئلهای هنر رئیس جمهور ترامپ نبوده است اما وی به سرمایه گذاری آمریکا در روابط با هند ادامه داده و مشارکت دفاعی را بهطور چشمگیری گسترش داد و حتی با راهبرد جدید «هند-اقیانوسیه»، چرخش دوره اوباما به آسیا-اقیانوسیه را بازتعریف کرد. رویکرد تهاجمی ترامپ در قبال مسائل تجاری و مهاجرت، باعث رنجش هندیها شده اما در بعد مثبت روابط هند-آمریکا اختلالی ایجاد نکرده است.
⬅️ ادامه دارد..
▫️ @euroatlantic
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔺قالب راهبردی روابط هند – آمریکا ✍️ نوشته: ویلیام برنز - اندیشکده کارنگی 1️⃣ بخش اول 🔹این روابط ن
🔺قالب راهبردی روابط هند – آمریکا
✍️ نوشته: ویلیام برنز - اندیشکده کارنگی
2️⃣ بخش دوم (پایانی)
🔺ترامپ و مودی به تدریج مناسبات خاص خود را برقرار کرده و در فن نمایشهای سیاسی و تجاری شباهت هایی با هم دارند. اما در ذیل این شباهتها، آنها افرادی متفاوت بوده و جامعه کاملا متفاوتی را رهبری میکنند. این دو در جامعه خود و در مورد آینده شراکت هند-آمریکا پرسشهای جنجال برانگیزی را پیش کشیدهاند. بی شک، هر دو رهبر بر جنبههای مثبت دیدار ترامپ تأکید کرده و به افزایش همکاریهای اطلاعاتی و دفاعی خواهند پرداخت. با این حال، موضوع اساسی این است که هند و آمریکا در حال ایجاد چه نوع رابطهای هستند.
🔹از آنجائیکه اختلافات و عدم تحمل، دموکراسی را در هر دو جامعه هند و آمریکا به تحلیل میبرد، بیم آن میرود که ترامپ و مودی غریزههای نامطلوب یکدیگر را تشدید کنند. تمرکز ترامپ بر فرعیات موازنه تجاری ممکن است مودی را به خودداری از اصلاحات اساسی سوق داده و یک جانبه گرایی ترامپ به نگرانی هند از معضلات منطقهای نظیر افغانستان و گستاخی فزاینده چین دامن بزند.
🔹باید دانست که روابط هند-آمریکا از رهبران این دو کشور فراتر است. برای گسترش روابط هند و آمریکا، باید با دوراندیشی خاطرنشان کرد که این مشارکت راهبردی در ابتدا به خاطر ارزشهای مشترک دموکراتیک، چشم انداز بلند مدت آزادی اقتصادی و اعتماد روزافزون به اعتبار همدیگر بنیان نهاده شده است.
🔹در حال حاضر، واشنگتن و دهلی نو، در مسیرهای خاص خود، بخشی از مشکل در دنیایی هستند که در آن، دموکراسیها در حال پسرفت بوده، ناسیونالیسم اقتصادی جولان داده و هیچ مقررات یا احتمالاتی بر رقابت ژئوپلیتیک حاکم نیست. بهتر است که این دو کشور هرچه زودتر به تعهدات و شراکت خود باز گردند.
⬅️ پایان
▫️ @euroatlantic
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| صحبتهای شنیدنی یک بانوی مهاجر افغانی
💬 ای کاش افغانستان هم پدر داشت..
✨مجاهدتها و رشادتهای تیپ سرافراز #فاطمیون، تاریخ افغانستان را ورق زد. این کشور تا ۱۵۰ سال قبل متعلق به ایران بود اما با توطئهی انگلیس در عهدنامه پاریس از ایران جدا شد و از آن زمان یک روز خوش به خود ندیده است! دور نیست که این پارهی تن ایران، دوباره به آغوش مادر خود ملحق بشود. درخشش #فاطمیون در دفاع از حرم و حفظ امنیت انقلاب اسلامی، تعلق خاطرشان به امام خامنهای و حضور سه میلیون اتباع افغانستانی در ایران، گواه این مدعاست. و قطعاً این مؤلفه قدرت نرم ایران، خوشایند آمریکا و غربگرایان داخلی نخواهد بود.
🗓 ۱۲ اسفند، سالروز انعقاد عهدنامه ننگین پاریس و جداشدن افغانستان از ایران است.
✅ #بازگشت_افغانستان
✅ #اصلاح_جغرافیای_سرزمینی
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
💠 دور نیست که افغانستان، دوباره به سرزمین مادری خود بپیوندد
✅ #بازگشت_افغانستان
✅ #اصلاح_جغرافیای_سرزمینی
🗓 ۱۲ اسفند، سالروز انعقاد عهدنامه ننگین پاریس و جداشدن افغانستان از ایران است.
🌀 افغانستان، بخشی از ایالت بزرگ خراسان بود که اقوام افغانی در آن جا ساکن و همواره جزیی از قلمرو تاریخی و فرهنگی ایران به شمار میرفت.
🔘 بعد از مرگ نادر شاه افشار، افغانها بر هرات مسلط شدند. در این دوران ماموران بریتانیایی در هرات فعال بودند و جدایی هرات از حکومت ایران را پشتیبانی میکردند. در زمان ناصرالدین شاه قاجار دوست محمدخان، حاکم کابل و قندهار هرات را گرفت. با مداخلات بریتانیا در جنوب ایران #عهدنامه_پاریس به ایران تحمیل شد.
✔️ به موجب این قطعنامه:
▪️ قرار شد انگلیسیها بنادر و جزایر ایران را خالی کنند.
▪️دولت ایران سپاه خود را از هرات و افغانستان بیرون ببرد و استقلال آنها را بشناسد و بعدها از هر گونه ادعایی نسبت به آنها صرف نظر کند.
▪️هرگونه اختلافاتی که بین ایران و افغانستان بروز کند، دولت ایران باید حکمیت انگلیس را بپذیرد.
✔️عهدنامه پاریس، ضربه سهمگینی بود که بر پیکر استقلال سیاسی ایران و شکوفایی اقتصادی-سیاسی افغانستان بود.
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
❇️شاید برای شما جالب باشد بدانید که افغانستانیها سالروز جداسازی خود از ایران به موجب #عهدنامه_پاریس را جشن نمیگیرند.
🔸روز ملی استقلال افغانستان، روزیست که این کشور با پیروزی در «جنگ سوم افغان-انگلیس» استقلال خود را از بریتانیا در سال ۱۹۱۹ میلادی و ۱۲۹۸ هجری شمسی به دست آورد.🇦🇫
🔸حدود ۲۰۰۰ نظامی بریتانیایی در این جنگ کشته شدند.
✅ #بازگشت_افغانستان
✅ #اصلاح_جغرافیای_سرزمینی
▫️ ادامه دارد..
💚 با ما باشید
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir | iran1444.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا سلبریتیها و دیکتاتورها پیوند ناگسستنی با هم دارند؟
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺 صف طولانی مردم کره جنوبی در سئول برای خریداری ماسک
🔹کره جنوبی با ۵۶۲۱ مورد، پس از چین بیشترین شمار مبتلایان به ویروس «کووید ۱۹» را دارد.
▫️ @Farsna
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students