هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
📣📣 #هم_اکنون
▫️سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: بیستمین سالگرد شهادت ادواردو آنیلی
🔸 با حضور استادان قدیری ابیانه و حسن عباسی
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.ir
▫️ instagram.com/hasanabbasi.ir1
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مسئولان ما از این ملحد یاد بگیرند
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۱
✍ محمد ایمانی
🔹 «این چه اقتداری است که جمهوری اسلامی در منطقه ادعای پیروزی داشته باشد، اما نتواند برخی مشکلات اقتصادی را حل کند؟ این عدم توازن، نشانه تناقض و ناکارآمدی است. در جنگ هم میگویند باید تا حدی پیشروی کرد که بتوان لجستیکش را تامین کرد». این جملات، اظهارات یکی از افراطیون مدعی اصلاحات است که بیست سال قبل، مدعی بیاختیاری دولت و ضرورت خروج از حاکمیت شد؛ اما در طول این دو دهه، هر وقت انتخاباتی برگزار شد، در حد تبلیغاتچی ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات و اعتدال رفتار کرد. از شخص که بگذریم، ظاهرا گفتهاش قابل تامل است. ولو از نوع «كَلِمَهًْ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا الْبَاطِل» باشد.
۱. اگر جمهوری اسلامی را در مصاف با مشکلات، به مثابه یک خط گسترده دفاعی یا تهاجمی تصور کنیم، این خط، چندین محور را شامل میشود. هر کدام از یگانهای عملکننده در این محورها، کارکرد خود را دارند. اگر مسئولیت خود را درست به انجام برسانند، خط از سمت آنها شکسته نمیشود، بلکه میتوانند خط «دشمن/ مشکلات» را بشکنند و به دیگر نیروها در آفند یا پدافند ملحق شوند. اما اگر قصور و تقصیر یا خیانتی در برخی محورها اتفاق بیفتد، عملیات کامل نمیشود، بلکه حتی ممکن است هزینه کوتاهی برخی نیروها را نیروهای پاکباخته و مسئولیتشناس بپردازند. ما از زمان دولت موقت و بنیصدر و ماجرای دفاع مقدس، دو نمونه متفاوت مدیریت را در طول چهار دهه تجربه کردهایم. اکنون این دو مدل، به بلوغ رسیدهاند. یکی مدیریت حاج قاسم سلیمانیهاست که توانمندی خود را با پیروزی در مصاف با دشمن به نمایش گذاشتند و با دست خالی حماسه آفریدند؛ مدیریتی که پالایشگاه ستاره خلیج فارس (خودکفایی بنزین)، برنامه هستهای و سوخت بیست درصد، خدمت به مناطق محروم و مهار خسارتهای سیل و زلزله، گوشهای از کارنامه درخشان اوست. و مدیریتی که به جای همت و تدبیر درونزا، آدرس غرب را داده، یا در برابر خصومت و نفوذطلبی دشمن، منفعل عمل کرده؛ اگر در نقشه او بازی نکرده باشد.
۲. سردار سلیمانی چرا ترور شد و چه کسانی دشمن را تشجیع کردند؟ منطق و مکتب خلّاق او، مستکبران را به خشم میآورد. آن مجاهد پرکار و پیروز، حتی اگر هیچ کاری در میانه میدان فرماندهی انجام نداده و پروژه هفت هزار میلیاردی آمریکا در منطقه را نابود نکرده بود، همین یک عبارت پرمغز او برای اینکه کینهاش در دل مستکبران جا کند، کافی بود: «من با تجربه میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.» نفس این سخن، تمدنساز و قدرتآفرین است و میتواند باطلالسحر طاغوتها باشد؛ چه رسد به اینکه سیره چهلساله او، امضای پای ادعایش شود. با این منطق، سوخت بیست درصد رآکتور تهران و پالایشگاه تولید بنزین و موشکهای دوربرد نقطهزن و ماهوارههای پیشرفته ساخته شد. و بیاعتنایی به همین منطق موجب شد دولت در برخی حوزهها دچار عقبگرد شود.
۳. مدیرانی هم هستند که به جای تبدیل تهدید دشمن به فرصت، بگویند «نباید فرصت دوباره مذاکره با آمریکا را از دست بدهیم.» آنها هفت سال قبل نیز همین حرف را زدند که کشور را گرفتار مشکلاتی کردند که با مختصری همت و تدبیر در داخل قابل حل بود. فهرست برخی بیتدبیرها را مرور کنید: «شش برابر کردن نقدینگی که از عوامل اصلی تورم است، شکستن رکورد ۴۹ درصدی تورم در دولت هاشمی (کارگزاران) و رساندن آن به ۵۲ درصد (در برخی اقلام بالای ۱۰۰ درصد)، شش تا نُه برابر کردن قیمت مسکن و خودرو و سکه و ارز و بسیاری از اقلام دیگر. سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین و بهانه دادن دست دشمن برای ایجاد بیثباتی و ایراد خسارت، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) از رقم کاهشی شده ۳۶۵. در سال ۹۲ به رقم ۴۰۹. در سال ۹۷، نابودی ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا از ذخایر استراتژیک ظرف دو ماه، واگذاری پرفساد نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و... در دوره ریاست یکی از روسای ستاد انتخاباتی در سازمان خصوصیسازی، گماردن وزیر اشرافی بر بخش مسکن و تحمیل فشار سنگین به اقشار پایین، اصرار بر امضای توافقی که ظرف دو ماه، ۹۵ درصد برنامه هستهای را واگذار یا نابود کرد و انفعال و معطلی در پنج سال بعدی در قبال عهدشکنی غرب، سپردن ۴۱ تعهد مخفیانه (خودتحریمی) به FATF، ضعیفنمایی کشور برخلاف واقعیتهای قدرت و جرئت دادن به دشمن برای اقدامات ضدامنیتی مانند فتنه آبان ۹۸ و ترور سردار سلیمانی، تهییج مردم به اینکه همه چیز خود را به بورس بسپارند (ایجاد انتظار مافوق واقعیت) و شوکهای ناشی از تصمیمات متناقض و ناراضی کردن سهامداران، معطلی ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا در گمرک به خاطر پنج ماه بیوزیر گذاشتن وزارت صمت.» نوع این بیتدبیریها منشأ داخلی دارد.
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻«سلام بر دمشق» قسمت اول از مجموعه مستند «سوریه، سرزمین فرصت ها» امشب از شبکه یک
🔹روایت عجیب ثریا از بازار شام؛ وقتی ثریایی ها در دمشق شگفت زده می شوند!
🔸از دمشق تا طرطوس را امشب با ثریا همراه باشید...
🔹چرا سهم ایران از بازار سوریه تنها ۳ درصد است؟!
🔸کشف سوریه ناشناخته برای ایران، در مجموعه ۱۳ قسمتی ثریا به صورت شبانه از شبکه یک
🔹همکاری اقتصادی ایران و سوریه بازی برد بردی که آمریکا و غرب را کلافه خواهد کرد!
🔸شگفت ترین اتفاق نظامی سه دهه اخیر دنیا در این سرزمین رقم خورده است، اما این تنها شگفتی سرزمین سوریه نیست...
🕚از امشب (سه شنبه) ساعت ۲۳:۱۵ به صورت شبانه (بعد از سریال) از شبکه یک سیما
🔰 هشدار جدی هنری کیسینجر ۹۷ ساله به بایدن
🔹 هنری کیسینجر که خود بسترهای دیدار تاریخی رئیس جمهور آمریکا از چین را در سال ۱۹۷۲ آماده کرده بود به جو بایدن هشدار داده است که باید گفت و گو با چین را ادامه دهد یا به بحرانی بزرگ تن بدهد.
💬 کیسینجر ۹۷ ساله در یک کنفرانس گفته است:
🔹 "اگر زمینه ای برای گفت و گو میان چین و آمریکا فراهم نشود، دنیا به سمت فاجعه پیش خواهد رفت، فاجعه ای که به بزرگی جنگ جهانی اول خواهد بود. مسئله این است آمریکا و چین روز به روز به درگیری نزدیکتر می شوند و ممکن است درگیری های لفظی به اقدامات نظامی منجر شود."
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 کارآموزی برخی سران عرب در دانشکده نظامی انگلیس!
1⃣ بخش نخست
🔹 «این پسرِ نخستوزیر ماست که یونیفرم نظامی اجنبی پوشیده و به آن افتخار میکند. جماعت! این چه وطن مهربانی است که اسمش لبنان است. ما نخستوزیری داریم که خودش سعودی و فرانسوی است و پسرش هم سرباز ارتش انگلیس است!» این واکنش «پیر ابیصعب» روزنامهنگار با سابقه لبنانی به فارغالتحصیلی فرزند سعدحریری از دانشگاه سلطنتی انگلیس است.
🔹 نخستوزیر لبنان هفته گذشته راهی لندن شد تا فرزند خود را در لباس افسری نظامی انگلیس ببیند و لیاقت خدمترسانی به کشور انگلیس را به او تبریک بگوید!
🔹 سعدحریری که از شعارهای انتخاباتیاش استقلال و آزادی بوده است در حالی فارغالتحصیلی فرزندش از دانشکده نظامی- سلطنتی انگلیس شرکت کرده که موجی از اعتراضات در کاربران لبنانی را برانگیخته است.
🔹 اما نکته قابل توجه آنجاست که بسیاری از دیکتاتورها و سران کشورهای وابسته منطقه در انگلیس و در همین دانشگاه نظامی تحصیل کردهاند. اکنون چهار پادشاه در جهان عرب از فارغالتحصیلان مدرسه سندهرست هستند: ملک عبدالله در اردن، شیخ حمد از بحرین، شیخ تمیم از قطر و سلطان قابوس از عمان.
🔹 از بین پادشاهان سابق کشورهای عرب نیز شیخ سعد، امیر پیشین کویت، شیخ حمد، امیر پیشین قطر، ملک طلال و ملک حسین پادشاهان سابق اردن در همین مدرسه نظامی انگلیسی تعلیم دیده بودند. پادشاه برونئی و 5 نفر از خانواده او را هم میتوان به این لیست بلندبالا اضافه کرد.
🔹 حتی بسیاری از خاندان حکومتهای قطر، بحرین، اردن، کویت و حاکم دبی و ولیعهد ابوظبی و خانوادههایشان هم در این دانشگاه تحصیل کردهاند تا بتوانند زمام حکومتداری این کشور و پیاده کردن برنامههای انگلیس در منطقه را تضمین کنند.
🔹 اما به راستی روباه پیر چه هدفی را در این خصوص پیگیری میکند؟
بیبیسی رسانه دستگاه سلطنتی انگلیس که وظیفه تاثیرگذاری بر افکار عمومی جهانیان و پیادهسازی سیاستهای این کشور را دارد قبلا در گزارشی با عنوان «چرا اغلب امیران عرب در بریتانیا آموزش نظامی میبینند؟» به این موضوع پاسخ داده است.
🔹 بیبیسی با ذکر این نکته که آکادمی سلطنتی آموزشهای نظامی سندهرست در نزدیکی لندن از سال 1812 جایی بوده که افسران نظامی انگلیسی در آن تعلیم دیدهاند میگوید: «در کنار افسران انگلیسی، سالهاست که شمار زیادی از کادرهای خارجی نیز در مدرسه سندهرست تعلیم نظامی میبینند دختر و پسران جوانی که اغلب از خانوادههای طراز اول خاورمیانه هستند از جمله ملک حسین، پادشاه سابق اردن.»
🔹 بنگاه خبرپراکنی انگلیس با ذکر این مسئله که ارتباط مدرسه سندهرست با این کشورهای عربی به دورانی بازمیگردد که بریتانیا یک قدرت استعماری در منطقه خلیج فارس بوده مینویسد: «مایکل استیونس، معاون موسسه مطالعات امنیتی و دفاعی سلطنتی (RUSI) میگوید سندهرست جایی است که رهبران آینده یکدیگر را میشناسند و همچنین نفوذ انگلیس در منطقه خلیج فارس را بسط میدهد.»
🔹 استیونس به صراحت میگوید با تحصیل مقامات کشورهای منطقه در دانشگاههای انگلیسی به دنبال نفوذ بیشتر در منطقه است. وی ادامه میدهد: «نخبگان سیاست در منطقه خلیج فارس چنان توجهی به بریتانیا میکنند که به دیگر کشورهای همسنگ ما مثلا فرانسه نمیکنند. این موضوع به ما قابلیتی فراتر از تواناییها و وزن حقیقی ما میدهد. این قابلیت به سبب وجود افرادی است که مدتی را در بریتانیا گذرانده و همچنان با همکلاسیها و معلمان خود در ارتباط هستند.»
🔹 رژیمهای منطقه که خود را مدیون کمکهای انگلیس میدانند علاوه بر خرید سلاح و تجارت با این کشور به مدرسه دوران تحصیل خود نیز علاقهمندی فراوان نشان میدهند. مدرسه سندهرست در سال ۲۰۱۲ برای ساخت یک خوابگاه تازه دانشجویان حدود ۲۵ میلیون دلار از امارات متحده عربی کمک مالی گرفت این ساختمان به نام شیخ زاید نخستین پادشاه امارات نامگذاری شد.
🔹 در مارس ۲۰۱۳ مرکز ورزشی سندهرست پس از دریافت کمکی نزدیک به پنج میلیون دلار از سوی امیر بحرین، که خود پیشتر از این مدرسه فارغالتحصیل شده، «سالن شیخ حمد» نام گرفت.
🔹 پیتر سینکاک که ریاست انجمن دوستی بحرین و بریتانیا را به عهده دارد میگوید امیر بحرین همواره نظر مساعدی نسبت به سندهرست دارد و حدود ۲۰ تن از اعضای نزدیک خانوادهاش از این مدرسه فارغالتحصیل شدهاند.
🔹 مریم الخواجه، رئیس موقت مرکز حقوق بشر بحرین در این خصوص میگوید: «مردم در آینده میبینند که بریتانیا چگونه اوضاع خاورمیانه را به هم ریخت چون میخواست به جای ایستادن پای ارزشهای حقوق بشر و دموکراسی، جتهای تایفون بیشتری به بحرین بفروشد.»
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 کارآموزی برخی سران عرب در دانشکده نظامی انگلیس!
2⃣ بخش دوم پایانی
🔹 به نقل از رجا؛ مایکل کاکرل به تبعات تحصیل این افراد در انگلیس اشاره میکند. این روزنامهنگار با اشاره به دوران تحصیل معمر قذافی، دیکتاتور پیشین لیبی، در یک مدرسه نظامی دیگر بریتانیا در سال ۱۹۶۶ نوشته است میگوید: «سه سال بعد از آن قذافی با دانش نظامی که در این مدرسه آموخته بود قدرت را در کشورش تصاحب کرد.»
🔹 در سال ۲۰۱۳ هم نظیر چنین اتفاقی در مصر روی داد. هنگامی که سرهنگ احمد علی فارغالتحصیل مدرسه سندهرست در سال ۱۹۹۰ به عنوان یکی از نظامیان عالیرتبه مصری محمد مرسی، رئیسجمهور اسلامگرا، را از کار برکنار کرد.
🔹 آرتور دنارو مشاور اسبق امور خاورمیانه وزیر دفاع بریتانیا و یکی از سران مدرسه سندهرست به ذکر خاطرهای از مراسم تشییع جنازه ملک حسین پادشاه اردن میپردازد. وی میگوید: «در آن تشییع جنازه تقریبا رهبران همه جهان بودند و نخستوزیر ما تونی بلر هم بود. او دید که من چگونه با بسیاری از رهبران کشورهای مختلف در حال صحبت هستم افرادی مثل سلطان برونئی، سلطان عمان، بحرینیها و سعودیها. تونی بلر یک لحظه از من پرسید تو چطور همه اینها را میشناسی؟ و پاسخ من این بود که این افراد همگی در سندهرست بودهاند.»
🔹 امروزه بیش از هر کشوری، سندهرست کادرهای افسری امارات متحده عربی را تعلیم میدهد. بنا به آمار ورودی ماه مه ۲۰۱۴ اکنون ۷۲ کادر خارجی در این مدرسه در حال تحصیل هستند که حدود ۴۰ درصدشان از خاورمیانه آمدهاند.
🔹 همانگونه که استیونس، معاون موسسه مطالعات امنیتی و دفاعی انگلیس گفت تحصیل در دانشگاههای سلطنتی انگلیس باعث شده است تا این کشور وزنی بیشتر از آنچه که باید در منطقه داشته باشد و راحتتر از کشورهایی چون فرانسه که از رقبای تاریخی انگلیس در این منطقه بودند بر سیاستهای کشورهای خاورمیانه تاثیر بگذارند. باید علت بسیاری از هماهنگیها در منطقه از اردن تا امارات با سیاستهای خصمانه روباه پیر را برنامههای بلندمدتی دانست که آنها برای خانوادههای قدرتمندان و کسانی که در آینده قرار است قدرت را در آن کشورها در دست بگیرند جست.
kayhan.ir/fa/news/150517
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 انتخابات ۱۴۰۰ | دولت مسبب اصلی مشارکت پایین احتمالی در انتخابات است
💬 محمدحسن قدیری ابیانه، در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
🔹 اگر مردم تجربه برجام را نداشتند، ممکن بود به اشتباه فکر کنند پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا میتواند مشکلات ایران را حل یا حداقل کم کند. اما دولت روحانی نشان داد که بر مذاکرات بینالمللی مسلط نیست و توان مذاکره و حفظ منافع ایران را ندارد و به همین دلیل در ازای تعهدات زیادی که به طرفین میدهد، وعدههایی ناچیز و سرابمانند میگیرد. به همین خاطر تحریمها نه تنها لغو نشد بلکه در دوره باراک اوباما و ترامپ تشدید هم شد.
🔹 حتی آقای جان کری وزیر امور خارجه آمریکا دوره اباما صریحاً از موقتی بودن برجام و قصد بازگشت کشورش به سیاستهای تحریمی خبر داده بود. این دولت نه تنها به وعدههای انتخاباتیاش عمل نکرد بلکه شرایط نشان میدهد همه امور برعکس چیزی بود که روحانی نویدش را به مردم داده بود. همچنین اصولاً اگر بنا باشد مذاکرههایی برقرار شود، مذاکرهکنندگان باید دشمنشناس باشند و مرعوب دشمن نشوند.
🔹 این نکته را باید جدی گرفت که ایرانهراسی و تاراج نفت ایران هدف مشترک دموکراتها و جمهوریخواهان در آمریکاست و این ۲ فقط در تاکتیکها اختلاف سلیقه دارند. این توضیحها نشان میدهد امیدواری به بایدن امیدی واهی است؛ مثلاً ترامپ تحریم همهجانبه را مطرح میکرد و بایدن تحریم هوشمندانه را پیشه میکند. یا اینکه ترامپ شهید سلیمانی را ترور کرد و علناً مسئولیت ترور را بر عهده گرفت، بایدن اما این کار را انجام میدهد و زیر بار مسئولیت کارش نمیرود.
🔹 شرح این شرایط نشان میدهد که روی کار آمدن بایدن نمیتواند تغییری در میزان مشارکت مردم در انتخابات به وجود آورد. در واقع دولت با ناکامیهایش موجبات نارضایتی عمومی را فراهم کرده است و اگر ریزشی در انتخابات باشد، فقط باید دولت و دولتیها را مسبب اصلی مشارکت پایین دانست.
etemadonline.com/content/445749
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۱ ✍ محمد ایمانی 🔹 «این چه اقتداری است که جمهوری اسلامی در منطقه
🔰 هفت روایت از سوءتدبیرهای شگفت - ۲
✍ محمد ایمانی
۴. اهتمام مدیران غیرانقلابی به چیست؟ و برای پیشبرد امیال خود، حاضرند چه مقدار هزینه به مردم و کشور تحمیل کنند؟ رفتار آنها فرصتسازی است یا فرصتسوزی؟ فرصت را باید خودمان بسازیم یا باید منتظر بمانیم تا دشمن در مذاکره، برای ما فرصت بسازد؟! بگذارید قضاوت را به برخی از نزدیکترین همراهان دولت بسپاریم.
🔹 این هفت روایت، گزیدهای از دهها روایت مشابه است؛
۱/۴. خبرگزاری خبر آنلاین (تیم انتظامی و معزی، دو مدیر ارشد دولت) ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ (چند روز پس از ماجرای مشکوک و شرمآور توزیع سبد کالا) در تحلیلی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت: «توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین اتفاق- ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت[!] روحانی به یک نمایش داخلی برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود. نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعه توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته.» این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته، اینکه تحریمها روی مردم تاثیر مستقیم و انکارناپذیر داشته؛ اینکه اوضاع اقتصادی مردم نه تنها رو به راه نیست بلکه حاضرند برای چند عدد مرغ و چند کیلو برنج با یکدیگر درگیر شوند. درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!
۲/۴. سعید لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران: «اگر اختیارات گسترده فعلی را که به دولت داده شده، به چوب خشک داده بودند، وضعیت اقتصادی به مراتب بهتر از وضعیت فعلی بود.»
۳/۴. بیانیه کارگزاران پس از قانع نشدن نمایندگان مجلس دهم از چهار پاسخ روحانی به پنج سؤال اقتصادی: «پاسخهای روحانی، نه مجلس را قانع، نه ملت را راضی ساخت. دولت، فاقد استراتژی اقتصادی روشن است. اوج این سرگشتگی را میتوان در سیاست ارزی دید که در بهار ۹۷ بستر ویژهخواری اخلالگران را فراهم ساخت. متأسفانه با وجود نقدها بر سازمان برنامه و بودجه، در دولت دوم روحانی اصلاحی صورت نگرفت. فقدان استراتژی، دولت را به مجمعی از بوروکراتهای بیانگیزه بدل ساخته که دولت را نه به عنوان مغز متفکر توسعه ملی بلکه به یک اداره کاغذی تقلیل میدهند.»
۴/۴. عبدالله ناصری (مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان): «این اولین بار نیست که روحانی نه به کارشناسی بیرون از دولت توجه میکند، نه به کارشناسی درون دولت. ما همان آبانماه - قبل از اعلام گرانی بنزین- خبرهایی داشتیم که دولت و روحانی تصمیم گرفتهاند، اما وزارت اطلاعات و دستگاههای امنیتی مخالف این اقدام بودهاند. مشکل اصلی او این بوده که اساساً به حوزههای کارشناسی خیلی توجهی نداشت. هر طور که نگاه کنیم، تصمیم افزایش قیمت بنزین، نقطه آغازش با وزارت نفت و دولت بوده و روحانی مسئول است.»
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
در عصری که به دیپلمات های بی غیرت مدال لیاقت اعطا میشه !
مرحوم ولید معلم از معدود دیپلمات هایی بود که لساناً وعملاً به محور مقاومت خدمت و روبروی زیاده خواهی غربی ها ایستادگی کرد.
معلم بعد از جنگ لبنان در سفری به بیروت اعلام کرد: آرزو داشتم سرباز نصر الله بودم.
روحش قرین رحمت
امیر ایوب
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
مسجد مجازی حضرت عمار ‹ره›
🕋🧎@masjed_ammar
💚 مراسم ختم مجازی مرحوم "ولید بن محیالدین المعلم"
🔰 "ولید بن محی الدین المعلم" وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر سوریه بامداد دوشنبه ۲۶ آبان در ۷۹ سالگی درگذشت.
وی یکی از افرادی بود که در دولت سوریه، همیشه حامی ملت این کشور بود و در مواضع خود همیشه علیه آمریکا و محور غربی-عربی-صهیونیستی بود. وی تأکید داشت، همه کشورهایی که تحت تحریمهای ظالمانه آمریکا قرار دارند باید یک جبهه واحد برای مقابله با این تحریمها تشکیل دهند.
🔸معلم در سال ۲۰۰۶ گفته بود: «من آمادهام تا سربازِ حسن نصرالله، رهبر حزب الله لبنان باشم».
🔸 ضمن عرض تسلیت به بازماندگان، مجلس ختم مجازی با قرائت فاتحه معالصلوات، و یک صفحه از قرآن کریم و نثار ثواب آن به روح مرحوم را هماکنون برگزار میکنیم.
مسجد مجازی حضرت عمار ‹ره›
🕋🧎@masjed_ammar