💢 از بین همه اخبار روزانه، کدام یک نقش بیشتری در تعیین آینده ایران و جهان خواهند داشت؟
🌐 «اخبار استراتژیک»، مهمترین اخبار و تحلیلهای استراتژیک جهان را برای شما گردآوری میکند.
🔘 اخبار استراتژیک را از این رسانه دنبال کنید و به دیگران معرفی کنید.
🔻 اینستاگرام(پیج اول توسط اینستاگرام حذف شد):
▫️ Instagram.com/StrategicNews.ir
🔻 یوتیوب:
▫️ youtube.com/c/strategicnewsir
🔻 تلگرام:
▫️ T.me/StrategicNews_ir
🔻 ایتا:
▫️ Eitaa.com/StrategicNews_ir
🔻 سروش:
▫️ Sapp.ir/strategicnews_ir
🔻 روبیکا:
▫️ rubika.ir/StrategicNews_ir
🔻 لینک گروه اخبار استراتژیک در واتساپ:
▫️ chat.whatsapp.com/JEZKr7LjmO8DaNaVKlCgJb
🔰 حوزه باید این "انّما" را احیاء و پربار کند تا دیگر از طرح شبهه نگرانی نداشته باشد
💬 علامه جوادی آملی
🔹 آزاد اندیشی یک فضای آزاد می خواهد، کسی که در قفس است در همان محدوده قفس می تواند پرواز کند. ما نباید در محدوده #فقه و #اصول خود را محصور کنیم بلکه باید این محدوده را وسیع کرد؛ اکنون دست ما از کلام، فلسفه، حدیث و تفسیر خالی است و در نتیجه ما آن مایه و ابزار علمی لازم برای آزاد اندیشی را در اختیار نداریم.
🔹 نتیجه خالی بودن دست ما از مایه علمی لازم این می شود که با شبهه مخالفت می کنیم در حالی که ما «شر بالذات» در عالم نداریم، حتی بیماری سرطان در عین بیماری بودن برکات بسیار علمی دارد! لذا شبهه از مقدس ترین امور است که به علم عمق و گسترش می دهد
🔹 پیامبر اکرم می فرماید: طلب العلم فریضه این تای فریضه، تای مبالغه است؛ یعنی خیلی خلیی طلب علم واجب است! همین دینی که این همه طلب علم را واجب می داند و آن را سفارش کرده است به ما گفته چه بخوانیم، فرمود «إِنَّمَا الْعِلْمُ ثَلَاثَهٌ آیَهٌ مُحْکَمَهٌ أَوْ فَرِیضَهٌ عَادِلَهٌ أَوْ سُنَّهٌ قَائِمَهٌ» اما ما آیه محکمه و فریضه عادله و سنت قائمه، هر سه را فقه و اصول دانستیم
در حالی که آیه محکمه، تفسیر، حکمت و کلام است. سنت قائمه، فقه است و فریضه عادله، اخلاق و حقوق است
🔹 اگر #معرفت_شناسی خود را از حسی و تجربی بالاتر نیاوریم فضای علمی خود را محدود کرده ایم آنگاه به جای استقبال از شبهه صاحب شبهه را تکفیر می کنیم. حوزه باید این «إِنَّمَا» را احیاء و پربار کند تا دیگر از طرح شبهه نگرانی نداشته باشد.
@islamicphilosophy_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 سوغات کرملین
✍ فاطمه علیزادنیا
🔹 در تاریخ اول آبان ماه ۱۴٠٠ ، کشتی های جنگی چین و روسیه برای نخستین بار در اقدامی مشترک، از تنگهای عبور کردند که دریای ژاپن را به اقیانوس آرام وصل میکرد. مانوری که میتواند سرآغاز همکاریهای نظامی آنها در منطقه راهبردی ایندوپاسفیک باشد.
🔹 همزمان روسیه و چین با ایجاد نهادهایی چون "سازمان همکاریهای شانگهای” و" اتحادیه اقتصادی اوراسیا" و همچنین طرحهایی چون " یک کمربند ، یک جاده" به دنبال پیریزی معماری جدید برای جهان هستند و در این مسیر کشورهایی مثل ایران نیز در چارچوب منافع ملی خود، به آنها میپیوندند.
🔹 روسیه از اوایل دهه ۱۹۹٠ تامین کننده اصلی تسلیحات مورد نیاز ایران بوده است.
صادرات تسلیحات روسیه به ایران در سال های ۲٠۱٠ تا ۲٠۱۵ در نتیجه رژیم تحریمی سازمان ملل متحد متوقف شد .ازجمله این توقف همکاری میتوان به عدم تحویل سامانه اس۳٠٠ اشاره کرد که قرارداد آن پیشتر بین ایران و روسیه امضا شده بود.
🔹 سال ۲٠۱۵ را میتوان در تاریخ همکاری دو کشور، زمانی تاثیرگذار معرفی کرد
روسیه با مداخله در جنگ داخلی سوریه در حمایت از رئیس جمهوری بشار اسد به یک متحد ناخودآگاه ایران تبدیل گشت. این اتفاق به معنای عملیات نظامی روسیه با گروه های شبه نظامی شیعه تحت حمایت ایران و تحت رهبری سپاه پاسداران و مستلزم ارتباطات بیشتر خدمات نظامی و اطلاعاتی دو کشور بود.
🔹 وزرای دفاع دو کشور در ژانویه ۲٠۱۵ یک توافقنامه همکاری برای رزمایش های مشترک، ارتباطات بین ساختارهای فرماندهی و همچنین مبادله اطلاعات امضا کردند.
دو مرکز مشترک برای مبادله اطلاعات نظامی و هماهنگ سازی عملیات در بغداد و دمشق ایجاد شد و جلسات سالانه بین وزرای دفاع دو کشور و فرماندهان نظامی آنها به یک عادت بدل گشت
🔹 فرمانده وقت سپاه قدس ایران، که هماهنگ کننده فعالیت های نظامی ایران در سوریه، عراق و لبنان به شمار می رفت، در سال های ۲٠۱۵ و ۲٠۱۷ دست کم دو مرتبه به روسیه سفر کرده بود.
🔹 یک نشانه معنادار نزدیکی روابط بین روسیه و ایران امتیازی بود که ایرانی ها در اوت ۲٠۱۶ برای بمب افکن های روسی در استفاده از پایگاه هوایی واقع در همدان برای انجام حملات در سوریه قائل شدند
از آنجا که همکاری کشورها همواره مبتنی بر اصل هزینه و فایده بوده و شراکتی مستحکمتر است که برای هر دو طرف فایده بیشتر و هزینه کمتر داشته باشد، روابط ایران و روسیه نیز از این قاعده مستثنی نیست.
instagram.com/p/CY5xTtko5E1
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✨ هوالحکیم
با عرض سلام خدمت مدرسین و اندیشهجویان محترم
انشاءالله صد و چهل و پنجمین جلسه از
«دوره تربیت مربی استراتژی برای کودکان و نوجوانان»
🗓️ روز یکشنبه سوم بهمن ماه
🕛ساعت۱۵
در محل اندیشکده یقین
با معلمی #استاد_حسن_عباسی
برگزار خواهد شد.
✅ لازم به ذکر است از این پس اطلاعرسانیهای مربوطه فقط از طریق کانال و پیج اندیشسرای کودک و نوجوان انجام خواهد شد.
.
.
.
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
Ey Madar - Alireza Beiranvand WwW.Pop-Music.Ir.mp3
9.2M
🌸 ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر مبارک🌸
🎼 آهنگ احساسی و بسیار زیبای "ای مادر" با صدای علیرضا بیرانوند
🔹 صفحه علیرضا بیرانوند در تلگرام
@alirezamusic_offichial
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 افشای ۳دهه دروغگویی لیبرالها
💬 شهریار زرشناس
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 غیرت دینی
🔹 غیرت دینی، واژهای که چند روزی است به صورت خاص توسط اصحاب رسانه به آن توجه شده و همگی در تکاپوی تبیین، تحلیل و مصداقسازی آن هستند.
🔹 اخیرا حضرتآقا راجع به این کلیدواژه بیانی فرمودند: غیرت دینی را حفظ کنید. عامل نجات کشور در بزنگاههای مختلف، غیرت دینی ملت ایران بوده. غیرت دینی است که تهدیدها را به فرصت تبدیل میکند. یک نمونهاش جنگ تحمیلی و دفاع ۸ ساله که یک تهدید بزرگ بود، غیر دینی مردم، غیرت دینی جوانان و پدران و مادران و همسران موجب شد که بروند جوانان ما به جبهه و این جنگ بینالمللی را که همه همدست شده بودند که ایران را شکست بدهند و امام را به زانو دربیاورند و نهضت را نابود بکنند، همهی اینها را شکست داد و توانست پیروز بشود. منشأ آن غیرت دینی بود.
🔹 چه زمانی غیرتدینی خود را نشان میدهد؟ غیور کیست؟ نقطه مقابل غیرت دینی چه واژهای قرار دارد؟ و... سوالاتی است که در ذهن مخاطب ایجاد میشود و ما نیز بدنبال پاسخ به بخشی از آن هستیم.
🔹 به طور کلی حساسیت افراد نسبت به مکتب و عقیده هر چه قدر بیشتر باشد، نتیجتا واکنش به آن نیز بیشتر خواهد بود. حالا چه کسانی حساسیت بیشتری نسبت به عقیده و مکتب خود را دارند؟
🔹 مسائل اعتقادی به میزان عمق و فهم و رتبه و درجه از معرفت، به انسان شناخت میدهد. شناختی که عمیقتر باشد، انسان را با بصیرت کرده و حاصل آن واکنش منطقی نسبت به اتفاقات میکند. شخصی که این واکنش عقلانی را با بصیرت دینی انجام داد، غیرت دینی دارد. شدت یا ظرافت واکنش به نسبت فهم عمیقتر از آن حاصل میشود.
🔹 در چه حوزههایی غیرت دینی ظهور پیدا میکند؟ شخص غیور در حوزهی شخصی گرفته تا دینی و سیاسی میتواند غیرت خود را نشان دهد. افرادی مثل حاج قاسم سلیمانی با غیرت دینی هزاران کیلومتر آن طرف مرز با رشادت جنگیدند تا این ملت امروز شاهد ناامنی نباشد. امثال علامه مصباح یزدی با بصیرت خود عمارگونه در میدان علم و سیاست جنگیدند تا امروز لیبرالهای بیغیرت چوب حراج بر اعتقادات و معنویت جامعه نزنند. امثال شهید احمدی روشن تا شهید شهریاری و فخریزادهها از دل این مکتب غیرت دینی بیرون آمدهاند.
🔹 در مقابل غیرت دینی، تسامح و تساهل قرار دارد. که از دل این تساهل و تسامح سازش و تسلیم و وادادهگی برمیآید. از دل این مکتب است که در قبال تقریبا هیچ، برجام بیرون میآید. از دل این مکتب است که امثال تاجزاده و سریع القلم تا زیبا کلام و سیدجواد طباطبایی بیرون میآیند با آن ادبیات خاص خود...
🔹 نتیجتا اینکه اگر بصورت ملموس خواهان مشاهده آثار دو مکتب غیرت دینی در مقابل تساهل و تسامح هستید، ذکر این مصداق کافی است که یکی کل دارایی ایران را به قیمت هیچ میفروشد و برجام میآفریند و یکی عزتمندانه روی دست میلیونها نفر رهسپار بارگاه ملکوت میشود تا قطرهای از خون هموطن بیگناهش به زمین نریزد.
https://t.me/med_enst/2818
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اگر میخواهی یک تمدن را نابود کنی، باید سه کار انجام بدی:
1⃣ خانواده را از بین ببر
2⃣ نظام تربیتی رو نابود کند
3⃣ الگوهای اجتماعی را نابود کند
🔸 برای از بین بردن خانواده، مقام مادر را کوچک بشمار
🔸 برای از نابودی نظام تربیتی، معلمین را در جامعه حقیر کن
🔸 برای نابودی الگوهای شخصیتی به علما و اندیشمندان توهین و طعنه بزن
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔰 بیانات رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مداحان
🔹 هیئتهای اهل بیت(ع) باید مرکز پاسخ به سوالهای گوناگون جوانان باشد
هیئت محل بیان است، محل بیان مهمترین مفاهیم معارف اسلامی و معارف علوی هیئت است، محل پاسخ به سوالها است.
امروز جوانهای ما سوال دارند، سوالهای گوناگونی دارند، دربارهی سبک زندگی سوال دارند، دربارهی مسائل اصولی سوال دارند، سوال هم بجا است، راه مواجهی با سوال اندیشیدن و پاسخ دادن است، این کار باید در هیأت انجام بگیرد، مرکز مهم این کار همین هیأت است.
- - - - -
🔹 جلسه مداحان جلسه ریشهداری است
🔹 انشاءالله یک روزی را برای دیدار خانمها هم معین میکنیم
دربارهی حضرت زهرا (سلاماللّهعلیها) چند جملهای عرض میکنم به عنوان عرض ارادت، بعد هم چند جملهای دربارهی مسئلهی مداحی، مسئلهی مهم مداحی و هیئت. البته روز ولادت روز زن هم هست، روز مادر هم هست، بانوان محترم گلایه میکنند از ما که این روز را باید اختصاص میدادیم به بانوان، حق هم با آنها است منتها این جلسه یک جلسهی ریشهدار و سابقهداری است، نمیشود این جلسه را دست کم گرفت، باید یک روزی را برای دیدار خانمها هم انشاءاللّه معین کنیم.
- - - - -
🔹 حضرت زهرا (س) سیده نساء اهل الجنة است
جبرئیل مرتب، شرفیاب میشد خدمت حضرت زهرا (سلاماللّهعلیها) قرآن، سورهی "هل أتی" است، آیهی تطهیر است، آیهی مباهله است، اینهایی که حالا تقریباً صریح است دربارهی حضرت زهرا (سلاماللّهعلیها) است اینها، این آیات است. اینی که در سورهی "هل أتی" میپردازد خدای متعال به کار فاطمهی زهرا (سلاماللّهعلیها) و خانوادهاش، این خیلی چیز مهمی است، این یک پرچمی است که قرآن برمیافرازد، برافراشته میکند بر سر درِ خانهی فاطمهی زهرا (سلاماللّهعلیها)؛ «إِنَّما نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزاءً وَ لا شُكُورا» کار برای خدا، اخلاص، خدمت بیمنّت، به کی؟ به یتیم و فقیر و اسیر، این اسیر یعنی اسیر مسلمان بوده؟ بعید است آن وقت اسیر مسلمان، خدمت بیمنت؛ این درس است، این پرچم فاطمهی زهرا این است، یعنی قرآن این را بزرگ میکند. یا در آیهی مباهله «وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ ».
پیغمبر اکرم در مورد حضرت زهرا تعبیر « سَيِّدَةُ نِسَاءِ العالمین» دارد، و «سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» این مهمتر است «سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» همهی زنهای بهشتی، جناب ساره، جناب آسیه، جناب حوا، جناب مریم، همهی این زنهای بزرگ تاریخ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة هستند دیگر، زنهای بهشتند، این بزرگوار « سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» است؛ اینها اصلاً زبان انسان چطور بچرخد بتواند اینها را بیان کند، حقش را ادا کند، اصلاً ذهن ماها هم خیلی احتیاج به تأمل و تدقیق دارد تا این حقایق را درک کند. خب اینجا ضمناً برجستهترین خصوصیات معلوم شد، در آن آیهی شریفه حالا بحث طهارت، تطهیر، آیهی تطهیر آن یک مسئلهی فراتر از این حرفها است، در آیهی "هل اتی" مسئلهی خدمت بیمنت است، در آیهی مباهله مسئلهی مقابلهی جبههی حق و جبههی کفر و باطل است، اینها است؛ اینها نشانههای مهم فاطمهی زهرا (سلاماللّهعلیها) است.۱۴۰۰/۱۱/۳
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مداحی، موسیقی پاپ نیست
💬 رهبر انقلاب:
🔹 در مداحی هم مثل همهی کارهای دیگر ابتکار و نوآوری لازم است؛ منتها توجه بکنید که این نوآوری به هنجارشکنی منتهی نشود. مداحی یک هویت خاصی است... باید توجه کنید این هویت حفظ بشود، مداحی موسیقی پاپ نیست. ۱۴۰۰/۱۱/۳
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 «محمد فاضلی» از دانشگاه شهیدبهشتی اخراج نشده است
🔹 در فضای مجازی خبری مبنی بر اخراج محمد فاضلی، استاد دانشگاه شهیدبهشتی منتشر شد و پس از آن برخی از چهرههای اصلاحطلب به این موضوع واکنش نشان داده و تلاش کردند تا القا کنند موضوع اخراج فاضلی سیاسی بوده است.
🔹 اما پیگیریها نشان میدهد او به صورت پیمانی در این دانشگاه حضور داشته و در مرحله تبدیل وضعیت موفق به کسب آرای هیات اجرایی نشده است.
🔹 یکی از اساتید دانشگاه شهیدبهشتی میگوید:« فاضلی در سال ۸۸ از دانشگاه گیلان اخراج شد و بعد از این که دولت تغییر کرد بهصورت غیرقانونی به دانشگاه شهید بهشتی آمد. وقتی یک استاد استخدام میشود ۵ سال فرصت دارد تا بهصورت پیمانی تبدیل وضعیت شود.
🔹 جریان اصلاحطلب از هر چیزی برای زدن وزارت علوم و دولت استفاده میکند. در دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر هم این اتفاق رخ میدهد که هرساله برخی اساتید از پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت نشوند».
🔹 گفتنی است رییس و مسئولانی که در دانشگاه شهیدبهشتی حضور دارند همگی از افرادی هستند که در دولت روحانی منصوب شدند.
fna.ir/6jzsw
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 رمزگشایی مهاجرانی از هیاهوی مخالفان درباره سفر رئیسی به روسیه
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students