🔰 حداقل حقوق کارگران مشخص شد
🔹 نشست دستمزد شورای عالی کار پس از ساعتها چانهزنی به پایان رسید و طبق مصوبه، حداقل دستمزد کارگران ۲۷ درصد و سایر سطوح ۲۱ درصد افزایش یافت.
🔹 بر این اساس حداقل دستمزد از ۴ میلیون و ۱۷۹ هزار تومان به ۵ میلیون و ۳۰۷ هزار تومان افزایش یافت و با محاسبه مبلغ حق مسکن، بن خواروبار و حق اولاد به ۸ میلیون تومان رسید.
🔹 مبلغ بن خواروبار کارگران یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و حق مسکن ۹۰۰ هزار تومان تعیین شد. امسال مبلغ بن خواروبار ۸۵۰ هزار تومان و حق مسکن ۶۵۰ هزار تومان بود.
@Hasanabbasi_students
🔰 ۸ جنگ، میلیونها کشته، نه پیگیری و تحریم نه متهم جنایت جنگی، تازه جایزه صلح نوبل هم بردن!
✍ روایت یک کاربر خارجی از دورویی غرب
@Hasanabbasi_students
🔰 این استوری رحمان رضایی است او معتقد بود که ۴۳ قتل و جنایت انجام شده است و حالا بعنوان مربی تیم ملی جمهوری اسلامی معرفی شده!!!
🔹 انگار هر چه بیشتر فحش بدهی زودتر به مقام دست پیدا می کنی!
انگار راه محبوبیت این است!
اصلا کدام کشور را سراغ دارید
در کشور ما کدام دوره حکومت ها را می شناسید که افراد به این راحتی اساس نظام سیاسی را زیرسوال ببرند و بعد با فرش قرمز مسیر قدرت و جایگاه را بدست آوردند.
🔹 آقای رضایی مبارکتان باشد
- - - - -
🔰 از شهدای مدافع امنیت عذرخواهیم که فردی در نظام پست مربی تیم ملی را میگیرد که علنا به این نظام مقدس که طبق دستور امام حفظش از اوجب واجبات است، توهین میکند و با براندازان مخرج مشترک کامل دارد.
فردا دوباره تیم ملی سرود ملی نخواند گلایه نکنید، مربیشان یادشان داده
#رحمان_رضایی
✍ سید علیرضا آلداود
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خزعبل گویی محمود شهریاری تمامی ندارد...
🔹 کافی است کارفرمای او را توبیخ کنید، دوبار که گوش فروشگاه رفاه کشیده شود، به این موجودات حقیر پول برای اجرا نمیدهد که با ناموس دیگران شوخی کنند.
@Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 این استوری رحمان رضایی است او معتقد بود که ۴۳ قتل و جنایت انجام شده است و حالا بعنوان مربی تیم ملی
🔰 رحمان رضایی از کادر فنی تیم ملی کنار گذاشته شد
🔹 رضایی، یکی از دستیاران معرفی شده قلعهنویی برای فعالیت در تیم ملی فوتبال بود که باتوجه به غیبتش در تمرین امروز تیم ملی، او از کادر فنی کنار گذاشته شده است.
@Hasanabbasi_students
🔰 جمهوری اسلامی جایی است که براندازانش آزادانه برنامه سازی میکنند، در تلویزیونش حضور پیدا میکنند، از آن پروژه میگیرند و و البته مدام به آن لگد میزنند
🔹 چشم مسئولین مربوطه روشن
@Hasanabbasi_students
🔰 برای تصمیم نگرفتن!
✍ محمد امینی رعیا
🔹 تصمیمی گرفته نمیشود. مسائل به بررسی بیشتر در کارگروهها حواله میشوند. بحران شکل میگیرد. جلسات با حجم بیشتر برگزار میشود. بجای یک تصمیم جهتدار و بُرنده، تصمیمات اجماعی و متعارف گرفته میشود. بحران تشدید و ماندگار میشود! و این واقعیت نظام حکمرانی ماست...
🔹 اینکه تصمیمگیر ما تصمیم نمیگیرد یا نهایتا تصمیمات اجماعی و متعارف میگیرد و رویه تغییر نمیکند، یک دلیلش #فقر_تصمیم_سازی و دیگری نبود #ایده_حکمرانی مشخص است که قبلا راجع به آن نوشتم. دلیل دیگر اما ساختار حکمرانی ماست که اجازه تصمیم گرفتن نمیدهد!
🔹 شاید خیلی عجیب باشد که مگر میشود ساختار اجازه تصمیم گرفتن ندهد؟ بله میشود. تصمیم که بگیری، آغاز پاسخگویی شماست. از نهادهای نظارتی گرفته تا رسانه و فضای مجازی، براحتی میتوانند شما را بازخواست کنند و باعث لغو تصمیمات شما بشوند. بلاخره هر تصمیم مهمی، حتما مضراتی هم دارد!
🔹 اما تصمیم که نگیری، هیچکس نمیتواند یقه شما را بگیرد. ترک فعل واقعا هزینه ندارد چون برای تصمیم نگرفتن میتوان هزاران دلیل شمرد و از نهادهای نظارتی تا رسانه و فضای مجازی را سر کار گذاشت! لذا وقتی هزینه تصمیم گرفتن بسیار بیشتر از تصمیم نگرفتن است، کدام آدم عاقلی حاضر است ریسک کند؟
🔹 همه امروز از بیخاصیتی اکثر شوراها و نهادهای بینابینی که در کشور تشکیل شده میگویند. اشتباه هم نیست. اما این نهادها شکل گرفته بودند که همه اهالی یک موضوع مهم را کنار هم بنشانند تا تصمیمات با کیفیتتر و سریعتر بگیرند. اما خروجی عمده آنها هم شده تصمیمات خنثی یا همان تصمیم نگرفتن!
🔹 اینکه همه به شورا علاقه مند هستند، یک دلیلش همین است که اگر هم احیانا به فرض محال تصمیمی گرفته شد، کسی خدای نکرده مسئولیتی نداشته باشد که بخواهد پاسخ بدهد! خروجی میشود اینکه کسی "مسئول" حل مسائل و چالشها و مشکلاتی که به بحران تبدیل میشوند نیست و این یعنی ماندگار شدن بحرانها!
🔹 کشور حتی بعضی جاها که تصمیم قاطع گرفته هم با تبصره و فشار و به دلایل مختلف، به سمت خنثی کردن آن تصمیم سوق داده شده و برای همین است که چالشهای ماندگار داریم. چون تصمیم خنثی فرقی با تصمیم نگرفتن ندارد... و خلاصه اینکه نظام حکمرانی ما دچار بیماری صعبالعلاج "تصمیم نگرفتن" است.
🔹 چاره چیست؟ پاسخ یک خطی وجود ندارد. از اصلاحات ساختاری مثل تفکیک مسئولیتهای نهادی و مشخص شدن مسئول چالشهای کلان و طبیعتا تعیین صاحب اختیار تصمیم گیری آن گرفته تا استفاده از افراد ویژه. همه اینها بخشی از پاسخ است و کاربرد دارد. اما برای حل موضوع اول باید روی اصل آن اجماع شود.
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از کودکان استراتژیست
📷 #گزارش_تصویری
✨ جلسه ۱۵۵ از دورهی تربیت مدرس استراتژی برای کودک و نوجوان
🔺 برگزار شده به تاریخ یکشنبه ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۱
🔸رویکرد عرصه مدار
🔹عنوان: قهرمان کیه؟!
▫️ابزار کمک آموزشی: انیمیشن خانوادهی آدامز
———————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids