2⃣ پرویزخان؛ قسمت دوم
مربی آدرس درست را میداند؛ مربی و معلم برای ساخت مطلوب کارهای عجیب میکند (از نظر بقیه)؛ مثلا نهصد سال یک سره دعوت میکند؛ در بیابانی خشک و بی آب و علف کشتی میسازد و یا تمام بتها را میشکند و تبر را به دست بت بزرگ میدهد!
مربی به گذشته نگاه میکند و درس میگیرد اما در آن نمیماند (سکانس رها کردن قمقمه و کلاه گذشتگان و تغییر عجیب در تاکتیک بازی که به برد ایران منجر شد)؛ مربی به وقتش تجدیدنظر میکند؛ هرس میکند و شاید لازم باشد از ریشه دربیاورد و دوباره بکارد (سکانس هرس کردن و کاشتن دوباره نهال)؛ مربی پرورش میدهد...
این فیلم را نوجوانان ببینند چرا که یا قرار است مدیر و مسئول و کارهای شوند و بدانند که اگر موفقیتی کسب میشود چقدر بابتش زحمت کشیده شده و کمی از مودِ غرغر کردن بیرون بیایند، خود را در ادامهی راه سهیم بدانند و دست روی زانو بگذارند و یاعلی بگویند؛ یا قرار است مربی و معلم و مدرس شوند که بدانند در زمانی که بقیه «مو» میبینند مربی «پیچش مو» میبیند؛ نوجوانها ببینند که بدانند کارهای بزرگ میتواند از راههای درستِ کوچک شروع شود.
و در آخر این فیلم را نویسندگان و فیلم سازان ببینند که در عصر فیلمهای برادران لیلای سعید روستاها و جدایی نادر از سیمینِ اصغر فرهادی ها چطور میشود فیلمی از جنس امید و انگیزه ساخت؛ پورصمیمی برادران لیلا کجا و پورصمیمی پرویزخان کجا؟😏
آقایان سینماگر! شاید جای یک پرویزخان دیگر میان شما خالی باشد!
پ.ن: تشکر ویژه از سازندگان این اثر که نگاه تازهای را به سینما هدیه کردند
پ.ن: پرویزخان یک استعاره از تمام افراد موفق و متعهد در تمام عرصههاست؛ درسهای ریز و درشت فیلم پرویزخان برای هر حرفهای قابل استفاده است اما نباید توجه به عقبهی ورزش فوتبال و فلسفهی خاصی که متوجه آن است را نادیده گرفت مسئول موفق در هر عرصهای در ابتدا در زمین دشمن بازی نمیکند و قواعد بازی را خودش میچیند و باید توجه کرد که بازی فوتبال یک ورزش با قواعد غیرخودی و با اهداف استعمارگرایانه است و بدیهی است که فیلم پرویزخان هر چند در قالب این ورزش ساخته شده اما تایید و تصدیقی بر اصل این ورزش ندارد.
پایان
✍مریم خانمحمد نیماوری
📢 کانال تفکر تفریحی در بله:
https://ble.ir/tafakortafrihi
📢 در ایتا:
https://eitaa.com/tafakortafrihi
📢 در تلگرام:
https://t.me/tafakortafrihi
اینستاگرام:
Nimavary
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 فردوسی پیرو چه دینی بوده؟
🔹 استاد جلال خالقی مطلق که بیش از پنجاه سال در تصحیح شاهنامه کوشیده است، پیرامون این موضوع توضیح میدهد
@Hasanabbasi_students
🔰 تابلو نقاشی مَرَجَ البحرین؛ اثر جدید حسن روح الامین
🔹 مَرَجَ البحرین به معنی تلاقی دو دریا؛ با موضوع شب عروسی حضرت ابوتراب علی علیه اسلام و صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام الله علیها
💍 به بهانه سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت صدیقه طاهره فاطمه سلام الله علیها
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برسد به دست حاکمان عربی؛ کودک فلسطینی درس صبر، شجاعت و استقامت میدهد!
🔹 کودک فلسطینی اهل غزه: سال تحصیلی را از دست دادیم اما به بالاترین مراتب علمی در صبر، شجاعت، مبارزهطلبی و استقامت رسیدیم.
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رنج کودکان در غزه برای به دست آوردن آب 😔
🔹 کمبود آب در غزه باعث شده است خانواده و به خصوص کودکان فلسطینی مشکلات زیادی برای پیدا کردن آب و مواد غذایی در غزه داشته باشند.
@Hasanabbasi_students
✨ هوالحکیم
با عرض سلام خدمت مدرسین و اندیشهجویان محترم
انشاءالله صد و هفتاد و ششمین جلسه از
«دوره تربیت مربی استراتژی برای کودکان و نوجوانان»
🗓️ روز یکشنبه بیستم خرداد ماه
با معلمی #استاد_حسن_عباسی
برگزار خواهد شد.
🕛 از ساعت ۱۴ پذیرای مدرسین و اندیشهجویان محترم هستیم.
————————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
🔰 آیتالله مکارم شیرازی: کسب درآمد از همستر کامبت جایز نیست
✍ دفتر آیتالله مکارم دربارهٔ حکم شرعی بازیهایی مثل همستر اعلام کرد:
🔹 با توجه به اینکه منشاء استخراج ارز روشن نیست و غالباً اعتبار آن از سوی دولتها پذیرفته نشده و منشاء سوء استفادههای زیادی شده، معامله، سرمایهگذاری و درآمد حاصل از آنها جایز نیست.
🔸 پ.ن: همستر کامبت یک ربات تلگرامی است که ادعا میکند به کاربرانش امکان کسب درآمد میدهد.
@Hasanabbasi_students
89.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالحکیم
از خیابانهای والاستریت تا همستر کوین در ایران!
🧬 | طمع ما را کشت!
👤 | ارائهای از محمدجواد خواجهوند
📥 | کیفیت اصلی: آپارات | یوتیوب
💊 | ایتا | تلگرام | آپارات | یوتیوب | اینستاگرام | ویراستی
🔬 | کانال پاتولوژی فرهنگی
@cupathology
توهم اقتصاد(۳)- رمزارزها
🌀 این روزها تلگرام را که باز میکنیم پیام عضویت جدید چندین نفر از مخاطبین خود را در تلگرام میبینیم. گویا ارز توهمی همستر و نات کوین، طمعی در برخی مردم ایجاد کرده که حاضرند بی هیچ کاری، درآمد کسب کنند؛ درآمدی که اساساً وجودش باد هواست؛ و از قدیم سخنی درست میگفتند که بادآورده را باد میبرد. شبیه همین قضیه را درباره بورس در چندسال پیش داشتیم که البته در زمینه بورس، مردم پولی از خودشان میگذاشتند اما در اینجا خیر؛ اما هر دو ازنظر بادآورده بودن یکسانند.
🌀 همستر و ناتکوین را صرفاً ازجنبه طمع نگاه نکنیم. این پدیده ابعاد بسیار مختلفی دارد. اگر متولیان امور اقتصادی از همان اوایل دهه 90 که جنگ ارزی علیه ایران شروع شد، نسبت به ماهیت جنگ ارزی و ماهیت رمزارزها مردم را آگاه میکردند و پیش از آن، خودشان نسبت به این مسأله آگاه میشدند، کار به اینجا نمیکشید. شبیه همستر و ناتکوین در سالیان آتی بسیار بیشتر و پیچیدهتر نیز خواهیم داشت. از هماکنون هشیار باشیم.
🌀 از چندسال پیش که تحقیق درباره ارزهای دیجیتال را آغاز کردم هرسال پوچ بودن و حباب بودن این ارزها برایم بیشتر ثابت شد. ارزهای دیجیتال مبتنیبر توهم اند چون اساساً پول نیستند و صرفاً کارنسی هستند نه مانی؛ یعنی پشتوانهای ندارند و لذا تغییر قیمت دارند و از مابهالتفاوت این تغییر قیمتها، عدهای سودجویی میکنند ضمن اینکه رانت اطلاعاتی پیشبینی فراز و نشیب این قیمتها در دست عدهای خاص است و لذا آنچه زیر پا له میشود، توده مردم ناآگاهند.
🌀 ضمن اینکه رمزارزها بعلت جنبهی رمزنگاری و ماهیت سیستمهای سایبرنتیک، از جانب متولیانش قابل کنترلاند لذا سوق یافتن و سوق دادن جامعه به سمت رمزارزها امری ممدوح نیست. اگرچه تقصیرات مسئولین امر در مدیریت مسائل اقتصادی قابل اغماض نیست اما خود مردم نیز باید متوجه باشند که از هول حلیم داخل دیگ نیفتند. در روزهای اخیر صدها شکایت از سوی کاربران تلگرام نسبت به خالی شدن حسابشان انجام شده است. ازسوی دیگر، نقش تلگرام در جهتدهی انتخابات در سال 96 تجربه شد. بازگشت بیرویه مردم به تلگرام، آن هم در آستانه انتخابات مهم پیشرو، افق نگاه مطلوبی ایجاد نمیکند و لذا میتواند خطرناک باشد.
🌀 از سوی دیگر نیز اینکه بیهیچ زحمتی درصدد کسب درآمد باشیم و اصطلاحاً به دنبال پول بادآورده باشیم، با قواعد اصیل نظام خلقت در تضاد است. قرآن کریم قاعدهای در نظام خلقت مطرح میکند تحت عنوان قاعده «سعی»: وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ (آیه 39 نجم). لذا برای انسان هیچ چیز باقی نمیماند مگر آن مقدار که «سعی» نموده است. هرچه «سعی» انسان بیشتر باشد، به مقام «سعید» میرسد و هرچه «سعی» انسان کمتر باشد، به جایگاه «سعیر» میافتد. ضمن اینکه قاعده «کدح» و قاعده «کبَد» هم بسیار مهماند. بنابر آیه چهارم سوره بلد، لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ و طبق آیه ششم سوره انشقاق، يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ إِنَّكَ كَادِحٌ إِلَىٰ رَبِّكَ كَدْحًا فَمُلَاقِيهِ. طبق قاعده کبَد، انسان اساساً در «رنج» آفریده شده و طبق قاعده «کدح»، انسان با «رنج فراوان» به سمت خداوند در حرکت است. آغاز انسان در کبَد بوده و سرانجام انسان در کدح است و در این مابین، آنچه او را سعید میکند، سعی اوست.
🌀 از زاویه دیگر، سیستم سایبرنتیک که مرتبهای بالاتر از سیستمهای ارگانیک دارد، چون با ذهنیات و تخیلات شدیداً درگیر است، لذا توهمات نیز در آن دخالت فراوان دارد. مرتبه بالاتر سیستمها، سیستمهای بیولوژیک هستند که معایب سیستمهای سایبرنتیک را دارا نیستند. لذا از توهم سیستم سایبرنتیک باید به تفهم سیستم بیولوژیک و سپس تفقه سیستمهای فطری هجرت کنیم. حاکمیت سیستمهای سایبرنتیک تا فروپاشی هوش مصنوعی در سال 2045 همچنان ادامه خواهد داشت اما پس از این فروپاشی راه جایگزین و راه نجات چیست؟ از همین الآن باید طرح جایگزین داشته باشیم. با ما همراه باشید...
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 لااله الا الله 🧐
🔹 سندرم ژست گیری سلبریتی ها، که از بیماریهای خودنمایی در مقابل دوربین است، از سلبریتی ها به حیوانات هم سرایت کرد. در بارهی مسری بودن این سندرم سخن زیاد بود اما نه تا این حد 😱 خدایا خودت در زندگی بشر ظهور کن، ما دیگه از دست این حیوان دو پا خسته شده ایم 😤
@Hasanabbasi_students