هاراکیری و تحمیل کنندگان برجام
🔸وضعیت امروز بیش از هر چیز، محصول معاهده ضعیف و لرزانی است که براحتی خوردن یک لیوان آب توسط ترامپ پاره شد. در حالیکه رییس جمهور و وزیر خارجه و بقیه کابینه برجام-پرست دولت برجام-محور ایران چنین اتفاقی را باور نمیکرد. چه رسد برایش آمادگی داشته باشد.
🔹دریغ از یک عذرخواهی از آنها که از ظریف یک مصدق و امیرکبیر ساختند و از برجام یک گاو سامری مقدس و غیرقابل نقد. دریغ از بک جمله پذیرش مسئولیت از سوی کسانی که باعث و بانی برجام بودند.
🔸دریغ از یک جمله نقد از خود از ان گروه های سیاسی و رسانهای، چه اصلاح طلب، چه اعتدالی، چه بخشی از اصولگرایان، چه مجلسی که بیست دقیقهای تصویبش کرد، چه شخصیتها و سلبریتیها، چه مردم عادی که برایش جشن گرفتند. تمام کسانی که مثل گروه فشار عمل کردند و با ایجاد دیکتاتوری جو، در تمام دو سال مذاکرات نگذاشتند افکار عمومی از حق طبیعی و دموکراتیک خود برخوردار شود و از چند و چون این معاهده حتی یک سوال کند.
🔹این جماعت، تازه طلبکار هم شده و با صدایی حق به جانب و به اسم «ناجی وطن» بیست و چهار ساعته مشغول اعتراض و صدور بیانیه و راهکار هم هستند. مثل همین «بیانیه شماره دو برای نجات ایران». توسط کسانی که دقیقا پنج سال پیش با قلدری و با گروگان گیری احساسی از افکار عمومی، نشستن پای میز مذاکره رسمی و علنی را مثل جام زهری به نظام تحمیل کردند. یا آن یکی که با توهین به شعور ایرانیان پاره شدن یک معاهده در این حد را به چند شعار روی موشک مربوط میکند.
🔸 شخصا ژاپن را بهشتی که همه نگاه ملی و دور از فساد دارند نمیدانم. ولی بگذارید از این افسانه پریان اساتید «حکمت زرد» در ایران معاصر استفاده کنم و بگویم: اگر ژاپن بود، حداقل چند نفر از تحمیل کنندگان برجام تا حالا به نشانه شرم و عذرخواهی از ملت خودکشی و هاراکیری کرده بودند.
🔹پانوشت: این توییت درباره موضوعی خاص است. درباره نگاه کلی و پارادیم سیاست خارجی لیبرالهای ایرانی. این توییت نمیگوید جناح دیگر، هزار جای دیگر خطا نداشته و سهمی در وضعیت فعلی نداشته و نباید خودکشی کند. نمیگوید دولت احمدی نژاد در این وضعیت سهمی ندارد. همه مسئولند. جناح دیگر هم مسیول است. عملکردشان در قوه قضاییه و صداوسیما و نهادهایی مثل ستاد فرمان اجرایی و بنیادهایی با قدرت مالی و سیاسی عظیم، باید نقد شود. اما توییت ساده من میگوید تحمیل کنندگان برجام بجای فرار به جلو مسئولیت بپذیرند و یک جمله، فقط یک جمله از مردم عذرخواهی کنند. و به مردم بگویند چه خطری از بیخ گوششان گذشت که آیت الله خامنهای برغم دیکتاتوری جو مقاومت کرد و منتظر ماند تا نتیجه همین برجام مشخص شود و نگذاشت قبل از درامدن میوه تلخ این یکی، برجام دو و سه و چهار هم در دامن مردم ایران کاشته شود.
🔸پانوشت دوم: قبلا هم از نقش خود در دفاع رسانهای از برجام از طریق تحلیل اشتباه عذر خواستهام. باز هم از «سهم» خود در این وضعیت معذرت میخواهم
به کانال تلگرام علی علیزاده بپیوندید
T.me/jedaal
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔴 #شباهت_های_معنادار سال ۶۷ ( و ماههای منتهی به پایان جنگ) و سال ۹۷
🔺در هر دو مقطع تاریخی:
۱- فشار اقتصادی بیوقفه - از بیرون و از سوی ستون پنجم داخلی
۲- موضِعگیریهای مشابه مقامات آمریکا (اظهارات مشابه "کاسپر واینبرگر"، وزیر دفاع وقت آمریکا و "مایک پمپئو" وزیر خارجه فعلی آمریکا در اینکه تنها راه مقابله با ایران، #تحریم_اقتصادی است.)
۳- عدم اعتماد مسؤولین اجرایی به وعدههای الهی
۴- اتکاء امام به نصرت الهی
۵- نقطه ضعف نظام (تنگههای احد) : میدان جنگ اقتصادی و میدان دیپلماسی؛ از سوی غیرانقلابیها و غربگرایان و لیبرالهای داخلی)
۶- نقطه قوت نظام: میدان جنگ نظامی از سوی انقلابیون.
۷- پیشنهاد مذاکره از سوی آمریکا (در هر مقطع تاریخ اسلام و انقلاب، زمانی که در جبههی نظامی پیش افتادیم، یکی از مهترین حربههای دشمن، کشیدن ما پای میز مذاکره بود.)
۸- اصرار به مذاکره توسط غربگرایان و لیبرالهای داخلی
۹- مخالفت امام خمینی با پذیرش قطعنامه و مخالفت امام خامنهای با هرگونه مذاکره مجدد
۱۰- القای خستگی مردم برای ادامه جنگ؛ و امروز القای گستردهی موج #ما_نمیتوانیم و همچنین ترسانیدن مردم از شروع جنگ.
۱۱- فقدان استراتژیِ استراتژیکی. روزهای پایانی جنگ را به فقدان استراتژیِ استراتژیکی باختیم؛ در مقطع کنونی هم بازیگرانِ صحنه، کشور را در فقدان استراتژی اقتصادی، به باخت مقابل غرب سوق میدهند.
۱۲- کیک و کلید و انجیل؛ دولت کلید (مذاکرات مخفیانه «مک فارلین» با حضور حسن روحانی به نمایندگی از هاشمی رفسنجانی و درخواست او برای اعمال فشار بیشتر به ایران طی این مذاکرات؛ ایران کنترا)
۱۳- بازیگران - حضور حسن روحانی در بالاترین سطوح سیاستگذاری و اجرایی جنگ (عضویت در شورای عالی دفاع، رئیس کمیسیون اجرائی شورای عالی پشتیبانی جنگ و...) - ریاست قوه مجریه، و مسؤول اصلی حوزه دیپلماسی و اقتصاد کشور در مقطع کنونی.
————————————————
🔴 تفاوتهای معنادار سال ۶۷ (ماههای منتهی به پایان جنگ) و سال ۹۷
۱- آمریکای آن روز، ابرقدرت غرب بود و آمریکای امروز درگیر مشکلات عدیدهی اقتصادی-اجتماعی-فرهنگیست و در آستانه فروپاشی.
۲- جمهوری اسلامی به مراتب قویتر است؛ آن روز در خرمشهر دفاع میکردیم و امروز در سواحل مدیترانه با دشمن میجنگیم.
۳- حافظ اسد و سوریه تنها حامی ما در جنگ بود و امروز جنبشهای چریکی مقاومت در عراق، لبنان، فلسطین، بحرین، سوریه، یمن بازوهای اقتدار جمهوری اسلامی هستند.
۴- منافقین امروز، همان منافقین دیروزند، اما به مراتب ذلیلتر؛ روزی اسلحه به دست میگرفتن و بمب به کمر میبستند، امروز براندازی هشتگی میکنند.
✅ حوادث و وقایع، نعلبالنعل در حال تکرار هستند؛ دشمن هیچ استراتژی جدیدی ندارد؛ سناریو، همان است و فقط برخی بازیگران صحنه تغییر کردهاند.
#حافظه_تاریخی
📷 http://llink.ir/8o5f
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
📝"چرا مسئول اصلی خالی کردن خزانه کشور دستگیر نمیشود؟"
♦️از سر کنجکاوی دنبال دلایل دستگیری احمد عراقچی، معاون ارزی سابق بانک مرکزی بودم. از چند نفر از مطلعین و کسانی که به پرونده دسترسی داشتند پرس و جو کردم. مطالبشان و دلایل دستگیری قدری تامل برانگیز بود. باور نکردم. تا اینکه همانها را در سخنرانی دیروز رهبری شنیدم.
♦️سخنان #دیروز رهبر انقلاب: در همین قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ ۱۸ میلیارد دلار از ارز موجود کشور آنهم درحالیکه برای تهیهی ارز مشکل داریم، بر اثر بیتدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوءاستفاده کردند. این موارد مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریمها ندارد."
♦️ بعد هم در ادامه با اشاره به اینکه مهمتر از آنکه در این بی سامانی، سکه و ارز خریده آن کسی است که عرضه کرده از قوه قضائیه تشکر کردند "در این کاری که اخیراً قوّهی قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه، لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت."
♦️آمار و ارقام عجیبی است. در دوران تحریم که لاجرم باید ذخیره اسکناس دلار برای کشور اهمیت پیدا کند در اقدامی بیسابقه که در تمام سالهای بعد از انقلاب رخ نداده رقم عجیب ۱۸ میلیارد دلار را میریزند کف بازار و خزانه کشور را خالی میکنند. آنهمه سکه طلا را هم به بهانه کنترل نرخ به بازار تزریق کردند. همه نهادها و ارگانها و بانکها و سرمایهدارهایی که پول نقد دستشان دارند ازین بی خردی تاریخی نهایت بهره را بردند و قس علیهذا.
♦️حالا سوال اینست که وسط فشارها و تحریم و مذاکرات جدید آیا واقعا یک معاون ارزی اینقدر اختیارات دارد که اینجور دستور خالی کردن خزانه را بدهد؟ آیا انگیزه مهمتری از سودجویی مالی پشت این خالی کردن خزانه کشور نبوده است؟ در پرس و جوها مطلع شدم معاون ارزی گفته بنده و رئیس بانک مرکزی کاملا مخالف این موضوع بودیم و نمیدانیم آقای روحانی با مشورت کارشناسی از کجا اصرار به اینجور خالی کردن خزانه داشت.
آیا اقدام قوه قضائیه در دستگیر کردن یک معاون ارزی بعنوان عنصر دسته چندم حین آزاد بودن رئیس بانک مرکزی و آزاد بودن رئیس جمهور بعنوان دستور دهنده اصلی، شوی مبارزه با فساد نیست؟
🔴 "پیوستن به کانال قبل انقلاب"👇
https://telegram.me/joinchat/C6IP-D6TQ7_bL0KR6eME9g
⭕️ سیدحسن نصرالله: هدف از #تحریم های آمریکا، ناآرام کردن ایران است/ دشمنان ابلهاند که هنوز ایران را نشناختهاند
دبیرکل #حزب_الله لبنان در دوازدهمین سالروز پیروزی #مقاومت در جنگ ۳۳ روزه:
💠 همانطور که #آیت_الله_خامنه_ای گفتند هیچ #جنگی رخ نخواهد داد. ائتلاف سعودی - آمریکایی میداند که در هیچ جبهه ای پیروز نخواهد شد
💠 ما از جنگ نمیترسیم چون میدانیم که پیروز خواهیم شد. اگر آنها اینگونه فکر نمیکنند میتوانند شانسشان را امتحان کنند
💠 #آمریکا با تحریمهای ناجوانمردانه خود علیه ایران بدنبال این است که این کشور را به سمت #اغتشاش ببرد
💠 به همه اطمینان میدهم که ایران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب خود را جشن خواهد گرفت
💠 ایران امروز بزرگترین قدرت منطقه است. کسانی که درباره ایران خیالبافی میکنند، ملت ایران را نمیشناسند
💠دشمنان ایران ابله هستند که هنوز ایران و ملت ایران را نشناختهاند. امروز ایران هم در داخل و هم در خارج قویتر از هر زمان دیگری است
http://t.me/joinchat/B_-LJDwum4mav7MVyqUE2w
🔵 حمایت محمد طبیبیان از احتکار کالاهای اساسی مردم
♦️اقتصاددان حامی دولت و رئیس اسبق موسسه عالی بانکداری با انتقاد از کشف انبارهای احتکار در کانال تلگرامی خود نوشت: بعد از كشف انبار پوشك بچه، نوبت كشف انبار آب معدنى رسید. هركس به نوعى به عدم اعتماد بازارها مى افزايد، در شرايطى كه نياز به تامين آرامش است، قاعده انبار و كشف و مانند اينها چيست؟ آيا تجار و شركت ها قرار نيست ذخيره انبار داشته باشند؟ آيا فروشنده آب و پوشك بچه هم نبايد از تجسس مصون باشند؟ قواعد اين بازى مخل اقتصاد را چه ارگانى تعيین مى كند؟
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
🆔 https://telegram.me/joinchat/EZnefD9kO8xINJK_Z5xVqQ
هدایت شده از دکترین بازار
❎ رفیق درد ، شریک قافله
👈 بارها در تعریف کارنسی عنوان کرده ایم که منظور از کارنسی ارز نیست و هر آنچیزی که بشود از تفاوت قیمت خرید و فروش آن سود برد کارنسی محسوب می شود . Currency-War یعنی مدیریت بر قیمت کارنسی در کشور دشمن
✅ این مدیریت در عرصه کارنسی ها به عنوان استراتژی عملیاتی میدان جنگ علیه کشور دشمن شناخته می شود . تاکتیکهای عملیاتی میدانی جنگ از چند طریق چیده می شود
💯 چون هر کالائی ممکن است کارنسی باشد و هر کارنسی به عنوان یک سلاح عمل کند، لذا جنگ کارنسی ها در واقع زنجیره تسلیحاتی هر نبرد #Currency_War است و هر میزان تعداد این سلاح ها بیشتر باشد زنجیره تسلیحاتی بیشتری در جنگ علیه دشمن وجود خواهد داشت . اگر تعداد این سلاح ها به تعداد بالا باشد و نقطه زن عمل کند مثلا قوت قالب مردم کشور دشمن، عملاً کشور دشمن به زانو در می آید .
💯 حال به موضوع احتکار از دید یک افسر نظامی اقتصادی بپردازیم . زمانی که با هدف مشخص، کالاهایی برای فروش هنگام گران شدن خریداری شده و نگهداری شود ( احتکار) این کالا کارنسی محسوب شده و مدیریت قیمت آن( فروش در آینده) یعنی استفاده از استراتژی جنگ برای غلبه به دشمن . همان Currency-war
💯 اگر نیروهای خودی(بازاریان و مردم) اقدام به این کار کنند موضوع امنیتی خواهد شد و اگر نیروهای دشمن این کار را انجام دهند موضوع جنگ مطرح خواهد شد که در هر دو حالت اقدام علیه تمامیت ارضی و یا اقدام علیه امنیت ملی محسوب خواهد شد و باید برخورد شود.
💯 همانطور که در مطالب قبلی بیان شد، یکی ازتاکتیکهای جنگ، داشتن عنصر اطلاعات عملیات یا نفوذی در دل دشمن است تا چند کار را انجام دهد برای انحراف در محاسبات دشمن که یکی از آنها تغییر در اولویت یا حساسیت زدائی از موضوعی مهم است که با رویکردهای مختلف صورت می گیرد
برخی از تاکتیکهای انحراف دشمن را مرور می کنیم
❌ به عنوان مثال منحرف کردن از جنگ اقتصادی در صورتی که فرمانده کل قوا بارها بر وجود آن اصرار کردند با بهانه احتمال وقوع جنگ سخت نظامی . به راحتی و با شانتاژ، نیروهای خودی را از جنگ اقتصادی منحرف می کنند تا جبهه جنگ اقتصادی خالی از نیروی پدافندی باشد .
❌ مثال دیگر ، منحرف کردن نیروهای خودی از وجود جنگ اقتصادی با پنهان شدن در عناوین علمی نظیر سخن اخیر پدرام سلطانی در اتاق بازرگانی در خصوص نبود جنگ و وجود بحران
❌ نفوذ فقط گماردن جاسوس نیست، به فکر تصمیم سازان از طریق علم دشمن نفوذ صورت بگیرد و فرد مورد نظر توانایی نوآوری نداشته باشد به صورت خودکار همان چیزی پیاده و اجرا می شود که دشمن می خواهد و علماً "دشمنی که مانند خودی فکر کند دیگر دشمن نیست عنصر خودی محسوب می شود" عینیت پیدا می کند لذا زمانی که علم غربی در قالب لیبرالیزم اقتصادی(آزادی کسب سود و مایملک در اقتصاد) در ذهن مدیران نشست عملاً نیروی دشمن سمت فرماندهی عملیات یا گردان را به عهده گرفته است و گفتن چنین سخنی " قواعد این بازی مخل (کشف انبار احتکاری) را چه کسی تعیین می کند" دور از ذهن نخواهد بود زیرا این فرد قائل به لیبرالیزم یعنی آزاد بودن در هر حوزه اقتصادی است حتی آزادی در گروگان گرفتن مایحتاج مردم
❌ زمانی که اتاق فرماندهی جنگ دشمن از وزارت دفاع(حوزه جنگ سخت) به وزارت خزانه داری آمریکا (حوزه جنگ نیمه سخت) منتقل شده است ،نیروهای فرماندهی تا نیروهای عملیاتی باید افسر یا سرباز نظامی حوزه اقتصاد باشند اگر توان نبرد در حوزه اقتصاد را ندارند در زمین دشمن بازی نکنند یا استعفا دهند
http://yon.ir/T5i9h
✍ #محمد_وارسته
_________________________________
📡 @I_M_Doctrine