🔹"۳+۲"؛ گزینههای معاون اولی دولت پزشکیان چه کسانی هستند؟!
🔻(۲۰ تیرماه ۱۴۰۳)
▪️در میان گزینههایِ جدی برای معاون اولیِ مسعود پزشکیان اسامی مختلفی مطرح میشود که باید مولفههای متفاوتی را برای وجود یا عدم وجودِ این اسامی در نظر گرفت.
▪️گزینههای همطیفِ سیاسی با مسعود پزشکیان که در جلسات مختلف توسط وی اسامیشان مطرح شده و یا توسطِ رهبرانِ جریانهای سیاسیِ همسو به او معرفی شدند عبارتند از؛
▪️محمدرضا عارف
▪️علی طیب نیا
▪️محمد شریعتمداری
🔻به زودی در مورد این سه گزینه و خاستگاه اصلیِ آنها و حمایتگران مهمِ این افراد بیشتر خواهم نوشت.
▪️سناریوی ابقاء "محمد مخبر" در معاونت اولی نیز مطرح است که در صورتِ تحققِ شرایطِ خاصی، هم پزشکیان و هم مخبر به آن تنخواهند داد آنهم برای مدت محدودی.
🔻در مورد مقصد بعدی مخبر پس از رفتنِ از معاون اولی نیز، مجموعه های مختلفی مطرح است که به آن خواهم پرداخت.
▪️از "حسین دهقان" نیز به عنوان گزینهی دیگر معاونت اولی سخن به میان آمده که البته حضورش در دولت برای جایگاه وزارت کشور برجستهتر است.
▪️البته دهقان باید ریسکِ دلکندن از صندلی شمارهی یک بنیاد را برای حضورش در دولت بپذیرد که جسارت بالایی میخواهد!
⭕️پس فعلا یادداشت میکنیم؛
۱.محمدرضا عارف
۲.علی طیبنیا
۳.محمد شریعتمداری
و
۴.محمد مخبر
۵.حسین دهقان
سه + دو
#علی_قلهکی
🔴رای قومیتی واقعی است یا توهم؟
🔹اختلاف رای غیرمنتظره و شاید غیر معقول پزشکیان با جلیلی در استانهای ترکنشین این سوال را در ذهن ایجاد میکند که آیا رای قومیتی در انتخابات اخیر پررنگ بوده است یا خیر؟
🔸یک نمونه از رای قومیتی در ادوار گذشته انتخابات ریاست جمهوری مربوط به مرحله اول انتخابات به ۱۳۸۴ است که واضح است علیرغم عدم شایستگی مهرعلیزاده برای جایگاه ریاست جمهوری و قرار گرفتن در جایگاه هفتم انتخابات(نفر آخر) وای در کمال ناباوری در سه استان شمال غربی کشور مهرعلیزاده نفر اول انتخابات بوده است.
🔷به نظر میآید باید برای این نوع از آرا فکری شود چرا که ادامه این روند قطعا در سالهای آینده صدمات جدی برای ایران اسلامی به دنبال خواهد داشت.
#نه_به_رای_قومیتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️فایل صوتی طیب نیا: ظریف را قوی ترین کارشناس و ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب میدانم.
📌 طیب نیا، یکی ازگزینه های معاون اول پزشکیان است.
#دولت_سوم_روحانی
✍ عده ای بی شرفِ خبیث،
#رییسی_عزیز را که مرد کار و جهاد و خستگی ناپذیری و احیاگر اخلاق سیاسی بود، بیسواد و شش کلاسه جا میزدند و رییس جمهور اقلیت
و الان پزشکیانِ بیسواد که یک اصطلاح اقتصادی را بلد نیست و کمترین درصد رای تاریخ انتخابات را داشته، رییس جمهور و بسیار باسواد و استاد تمام و...
انگار قراره با جراحی قلب، اقتصاد و مدیریت کلان را رهبری کنه...
خباثت و شیطنت بشر تا کجاها که نمیره...
همین ها امام حسین را خارجی
و یزید را خلیفة الله جا زدند...
😶😐😵💫
✍ #رییسی_عزیز بسیار مظلوم بود از این جهت...
واقعا گریه داره..😭
رهبری در ۵۰ روز اخیر، چندبار اشاره کرد،
از جمله در دیدار چندروز قبل با دولت رییسی...
جریان شیاد و فاسد و ضدایرانِ اصلاحات را ۲۰ ساله میشناسم...
چون اکثرشون دین درستی ندارند، هر جنایتی میکنند...
غده ی سرطانی اند بر پیکره ی ایران...
هر کس رو بخوان، قدّیس
و هر کس رو بخوان، شیطان جا میزنند...
اگر یک اصولگرا مثل پزشکیان، آیه و حدیث میخوند تا سالها تمسخر و تحقیرش میکردند و بانکِ جوک براش درست میکردند نکبتها...
حامیان جاهل شون هم غالبا برده ی شیادی رسانه ای آنها هستند و راحت فریب میخورند علی رغم تصور زرنگی...
#رئیسی_عزیز🥺
#ابراهیم_شهید🥺
🌹🌹🌹💔🖤🥺😭😭😭
📝 خاطرات هاشمی - دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۰
🔸 خداحافظی سفیرکوبا در تهران در پایان ماموریت خود
🔸 گزارش عجیب شیخ عباسعلی علیزاده رییس کل وقت دادگستری استان تهران از رای تعدیل شده هیات دادرسان شعبه ۲۷ دادگاه تجدید نظر تهران به ریاست قاضی شیخ علی بخشی که اکنون در تهران وکیل دادگستری است و ادعای خریداری او!!
البته این رای دادگاه تجدید نظر با اعمال ماده ۱۸ قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب (ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری) در دیوان عالی کشور نقض و مانع آزادی اکبر گنجی شد و سعایت از تلاشها و توصیههای قانونی مرحوم شیخ هادی مروی معاون اول قوه قضاییه که سید ابراهیم رییسی و غلامحسین محسنی اژیه هم در دیدارها با هاشمی از مانع بودن او برای اجرای سیاست بازداشت اشخاص و توقیف مطبوعات گلایه کرده بودند و همچنین تاکید بر ناهماهنگی شیخ علی مبشری رییس دادگاه های انقلاب اسلامی تهران که البته این سعایتها نهایتا موجب تغییر هم شد و مبشری به دیوان عدالت اداری رفت.
🔸دیدار عیسی کلانتری و حسنعلی روبانی برای مشورت های طرح های توسعه ای
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ [آقای اورا تورینه]، سفير كوبا،براى خداحافظى آمد. صحبتها در كيفيت توسعه روابط بود و گفت، آقاى [فیدل] كاسترو، [رهبرکوبا]، در سفر به ايران، از سئوالات شما دربارة اوضاع كوبا، تحت تأثير قرارگرفته و به سفيرگفته استكه كنجكاوى آقاى هاشمى را نشانه علاقهمندى به كوبا و وسعت اطلاعات مىداند. در مورد بیهوششدن آقاى كاسترو در جريان سخنرانى چند روز قبل گفت، عامل آن خستگى، پيرى، بىخوابى شب قبل،گرماى شديد و آفتاب بوده و پس از دقايقى به هوش آمده، ولى با توصيه اطبا به سخنرانى ادامه نداده و فقط به مردم گفته است، بقيه صحبتها را از تلويزيون خواهد گفت.
⭕️ آقاى [عباسعلی] عليزاده، ریيس دادگسترى تهران آمد. توضيحاتى در مورد رأى دادگاه تجديدنظر آقاى [اکبر] گنجى داد.معتقد است، قاضى را خريدهاند؛ ديوان عالىكشور، رأى دادگاه تجديدنظر را نقضكرده و ترديد دارد كه آقاى [هادی] مروى، [معاون اول رییس قوه قضاییه و رییس دادگاه عالی انتظامی قضات] بىتأثير نبوده.در مورد پرونده ملى مذهبىها گفت، با اعمال نفوذ، حكم چند نفر از آنها آماده شده بوده كه با اطلاع ریيس قوه قضایيه مانع شدهاند. از مشكلاتى كه در خصوص پيگيرى پروندههاى سياسى و جناحي دارند و اشكالات قوه قضایيه، منجمله [آقای علی مبشری]، ریيس دادگاه انقلاب [تهران] گفت.از آقاى مروى شكايت داشت كه دادگاه انتظامى قضات، توبيخى عليه او به خاطر مسألهاى كه هشت سال قبل در كرمان اتفاق افتاده،صادر كرده است.
⭕️ عصر آقاى دكتر [عیسی] كلانترى، [وزیر سابق کشاورزی] و دكتر [حسنعلی] روبانى، [مشاور وزارت جهادکشاورزی] آمدند.اسلايدهايى از كشاورزى كشورهاى پيشرفته ارایه دادند و پيشنهادهایی براى تقويت كشاورزى ايران داشتند و گزارشى از تلاش براى تشكيل شركت اصلاح بذر كه به مشكل برخورده، ارایه کردند.
دو انفجار [خودرو] در شرق تلآویو رخ داده كه تلافى كشتار ديروز فلسطينىها توسط اسرایيل اعلام شده است. در اتريش، تظاهرات وسيعى عليه جهانىشدن اقتصاد برپا شده؛ اين روزها هرجا كه جلسات مربوط به توسعه كشورهاى اتحاديه اروپا و يا جهانىشدن اقتصاد برپا مىشود، وضع همين است.
😶
📝 خاطرات هاشمی - ۳شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۰
🔸دیدار محمدرضا حافظ نیا وهمکارانش در مرکز مطالعات آفریقا
🔸دیدار شیخ محمود محمدی عراقی و همکاران او در سازمان تبلیغات اسلامی
🔸دیدار وزیر برنامه ریزی و توسعه یمن با هاشمی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ دكتر [محمدرضا] حافظنيا، [رییس مرکز مطالعات آفریقا] و دو نفر از همكارانش در كميته ادبيات آفريقا از دانشگاه تربيت مدرس آمدند.گفتند، بعد از سفر شما به آفريقا و تشكيل شوراى عالىآفريقا، چند كميته براى برنامه توسعه روابط با آفريقا، تأسيس و كميته ادبيات و اطلاع رسانى در دانشگاه ایجاد و فعال شد. در دولت، توجه به آفريقا كم شد وكسى توجه به آن كميته ندارد.
⭕️ گفتم، دولت طرح جامعى براى توسعه همكارى با كشورهاى جهان سوم، بهخصوص كشورهاى اسلامى داشت و كارهاى اجرایى وسيعى آغاز شد؛ منجمله ايجاد خط هوايى و دريايى، توسعه نمايندگىها و حضور جهاد[سازندگی] و [سازمان] هلال احمر و مهمتر از همه برنامه سازندگى، صادرات خدمات فنى و مهندسى مناسب آنها و براى اين منظور بنياد آسيا وآفريقا طراحى شد؛ اگر به طور همه جانبه عمل شود جواب مىدهد.گفت، دولت فعلى توجه خود را معطوف به اروپا كرده و چند سفارت را درآفريقا تعطيلكرده است. قرار شد،كمكشان كنم.
⭕️ مديران مؤسسه «دارالقران» آمدند؛ تابع سازمان تبليغات اسلامي است، آقاى [محمود محمدی] عراقى، [رییس سازمان تبلیغات اسلامی] و سايرين از فعاليتهاى هشتساله گزارش دادند وگفتند، امروز بىغلطترين قرآن، در ايران چاپ مىشود و مصححهاى قرآن ايران، پنج غلط به قرآن چاپ آقاى فهد، [پادشاه عربستان سعودی] گرفتهاند كه سعودىها هم پذيرفتهاند. براى تقويت مؤسسه، جهت كنترل ترجمهها، استمداد كردند.
⭕️ عصر، [آقای احمد محمد صوفان]، وزير برنامه[ریزی و توسعه] يمن آمد. صحبت دربارة توسعه همكارىها و ايجاد فضاى سالم در منطقه و همكارى در مقابل اسرایيل بود. دعوت كرد كه به يمن بروم. ریيس كميسيون مشترك است كه در زمان دولت سازندگي تأسيس شده است.
⭕️ شوراى سياستگذارى اسرایيل، امروز تصويبكردهكه با فلسطينىها، با شدت برخورد كندكه به معناى لغو آتشبس است. دادگاهى در بلژيك، آريل شارون، نخستوزير اسرایيل را به عنوان جنايتكار جنگى عليه فلسطينىها، تحت پيگيرد قرار داده است. بازماندگان شهداى اردوگاههاى صبرا و شتيلا در لبنان، شكايت كردهاند و شارون سفر خود به بلژيك را لغو كرده است. [اسلوبودان] ميلوشويچ، [رییسجمهور سابق صربستان]، در دادگاه لاهه، از گرفتن وكيل خوددارى كرده وگفته که دادگاه سياسى است و به زور تحميل شده است.
😶
💠 ظلم و ستم
🌷 امام صادق (علیهالسّلام) مىفرمايد: " اَلْعَامِلُ بِالظُّلْمِ وَ اَلْمُعِينُ لَهُ وَ اَلرَّاضِي بِهِ شُرَكَاءُ ثَلاَثَتُهُمْ."
کسى که ظلم کند و کسى که به ظالم کمک کند و کسى که راضى به ظلم او باشد هر سه در ظلم شريکاند.(1)
🌹پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله و سلم می فرمایند:
إِذَا كَانَ يَوْمُ اَلْقِيَامَةِ نَادَى مُنَادٍ أَيْنَ اَلظَّلَمَةُ وَ أَعْوَانُ اَلظَّلَمَةِ وَ أَشْبَاهُ اَلظَّلَمَةِ حَتَّى مَنْ بَرَى لَهُمْ قَلَماً أَوْ لاَقَ لَهُمْ دَوَاتاً قَالَ فَيُجْمَعُونَ فِي تَابُوتٍ مِنْ حَدِيدٍ ثُمَّ يُرْمَى بِهِمْ فِي جَهَنَّمَ.
زمانى كه روز قيامت شود صداكنندهاى صدا ميزند كجايند ستمگران و همكارانشان و كسانى كه مانند و شبيه ستمگرانند حتى كسانى كه براى آنان قلمى سر كردهاند و دواتى ليقه نمودهاند پس همه در تابوتى از آهن گرد آيند و در دوزخ افكنده شوند.(2)
--------------------------
(1) اصول کافی، ج 4، ص 28.
(2) إرشاد القلوب، ج 1 ص 186.
#حدیث_زندگی ۳۲۵
🌸🌸🌸🌸🌸
🔹"محمد خاتمی" رئیس دولت اصلاحات، بِشدت پیگیرِ معاون اولیِ "محمدرضا عارف" در دولتِ مسعود پزشکیان است.
#علی_قلهکی
😶😑😵💫 عارف در دولت اول خاتمی، وزیر
و در دولت دوم او، معاون اول او بود.
خاتمی، برای تبلیغ و تحمیل و تکرار حسن روحانی که توبه و عذرخواهی نکرد، اما در ۸۰ سالگی همچنان به سیاست بازی مشغوله...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان:
مطمئن باشید زدوبند نخواهم کرد
🔹پست و مقام و جایگاه برای من هیچ امتیازی نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣️ مسعود پزشکیان در جمع اعضای ستاد انتخاباتی استان تهران:
◀️ خدمت گذار و خاک پای همه ایرانیان هستم.
◀️ حرف هایی که به شما زدم برای گرفتن رای و پست نبود.
◀️ انشاالله با هم و به کمک هم باورها و اعتقاد خودمان را با قدرت در جامعه پیگیری خواهیم کرد.
◀️ ما از نسلی نیستیم که تصور کنید دروغ خواهیم گفت راه امام حسین و انسان های آزاده و ظلم ستیز را ادامه خواهیم داد.
روزنامه جوان به اصلاحطلبان:
صاحب پایینترین رأی یک رئیسجمهور در کشور هستید
روزنامه اصولگرای جوان معتقد است اصلاح طلبان در انتخابات اخیر شکست خوردند، چون پزشکیان فقط ۲۶ درصد رای داشت.
به گزارش این روزنامه، بالاخره اصلاحطلبان بدون، چون و چرا و با همه وجود وارد صحنه انتخابات شدند و در یک رقابت واقعی وزن اجتماعیشان روشن شد. درست است که آنان از لحاظ حقوقی با ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رأی پیروز انتخابات هستند، اما این پیروزی از جهت ثبت تاریخی برای آنان از شکست سنگینتر است. آنان هوشمندانه رصد میکردند تا هیچگاه از مردم شکست نخورند، اما آن هیمنه پنبهای فرو ریخت. خاتمی، ظریف، روحانی، آذری جهرمی، نهضت آزادی، علیرضا رجایی، زیدآبادی، صمیمی، خانواده تاجزاده، محقق داماد و همه و همه آمدند تا پایینترین درصد رأی یک رئیسجمهور در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی را به آقای پزشکیان بدهند.
این روزنامه افزوده است: اکنون اصلاحطلبان صاحب پایینترین رأی یک رئیسجمهور در کشورند. حتی نتوانستند رأی رئیسجمهور عاریتی خود یعنی روحانی را احیا کنند و مسنترین کاندیدای تاریخ انقلاب نیز از آنان است. اکنون ۷۴ درصد ملت به آنان «نه» گفتهاند و این وزن واقعی فقط در چنین شرایطی شفاف میشد. اپوزیسیوننماها دیگر نمیتوانند بگویند آن ۵۰درصد که مشارکت نکردند با ما هستند، زیرا شما التماس کردهاید، وحشت آفرینی کردهاید، با شعار «برای ایران» از جمهوری اسلامی برائت جستهاید، اما وقعی به شما گذاشته نشد.
🔴 یکی از مصائب ما در سهسال دولت شهید #رئیسی، "برخی" افراد و جوانانی بودند که به اسم انقلابی، وارد دولت شدند، معاون وزیر شدند، در وزارتخانهها و استانداریها و ادارات کل بهکارگیری شدند ولی نه قدم بلندی برداشتند، نه تحولی آفریدند، نه خدمتی به مردم و جریان انقلابی کردند! رفتند و هضمشدند.
🔹تازه به مطالبهگریها هم پشت کرده و مطالبهگران را عافیتطلب، مسئولیتگریز و تنبل نامیدند و به حزباللهیهای منتقد رئیسی هم تاختوتاز میکردند!
🔸متاسفانه به انتقادات و مطالبات مردم گوش نکردند و فکر میکردند همیشه در قدرت میمانند!
🔻آمدن #پزشکیان حتماً باعث ریزش اینها میشود. آنها نانِ مطالبهگریهای بچههای کف میدان را خوردند ولی وقتی به قدرت رسیدند، فراموشکار شدند!
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 چندنکته ای درباره عنوان #دولت_سایه سعید جلیلی
🔹اصطلاح "دولت سایه" (Shadow Government) هم معنای منفی دارد هم مثبت؛ درمعنای منفی، برای توصیف گروهی صاحب نفوذ وپشت پرده و دولت مخفی استفاده میشود، اما به معنای مثبت، جایگاهی برای مخالفان دولت است که برای گرفتن دولت آینده برنامه ریزی کنند.
🔸اگر این حقیر درابتدا میخواستم نام مناسبی برای این حرکت آقای #جلیلی بگذارم حتماً از عنوان دولت سایه استفاده «نمی کردم.» به این دلیل که دولت سایه مفهوم بومی نیست و دراذهان عمومی بیشتر معنای منفی اش جا افتاده تا مثبت! اگرچه امروزه درچندین نظام سیاسی دنیا از این مفهوم استفاده میشود.
🔹دولت سایه آقای جلیلی، یک کار مردمی و کارشناسی و تخصصی یا بهتر بگویم یک کار اندیشکده ای است. صدها کارشناس در حوزه های مختلف نشستند و درباره مشکلات و مسائل عرصه های مدیریتی کشور با مدیران مربوطه و با فعالان میدانی هر عرصه جلسه گذاشتند و بحث کردند تا به طرح و برنامه اجرایی برسند.
🔸این کار ارزشمند کجا و مفهوم منفی دولت سایه در غرب کجا! مخالفین آقای جلیلی که در این سالها بدترین برچسب ها را به او روا داشتند هم بیشترین نقش منفی سازی از حرکت دولت سایه ی وی را در اذهان عمومی و رسانه های داخلی ایفا کردند. درحالیکه اگر این کار علمی و عملی را یکی از خودشان انجام می داد، بیشترین بهره را از آن می بردند!
🔹بین سیاسیون ایرانی و احزاب داخلی تاکنون یک مورد را نمی توان پیدا کرد که حرکت جمعی شبیه به جلیلی انجام داده باشد. تاکنون احزاب و تشکلهای سیاسی فقط دور هم جمع شده اند و گعده های سیاسی و شبکه سازی هرمی و فعالیت انتخاباتی از خود بروز داده اند.
🔸اولین بار است که سیاستمداری، سعی کرده با کار کارشناسی وطرح ریزی وبرنامه ریزی مدل جدیدی از فعالیت سیاسی و اجتماعی را ارائه کند که البته قابل الگوگیری است؛ آقای جلیلی در انتخاب اسم و عنوان به نظر می توانست بهتر عمل کند.
🔻درباره کلیت، جزئیات و نواقص دولت سایه بازهم خواهم نوشت.
✅ #داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاحسین، میرحسین در پخش زنده شبکه خبر!
مراسم دیدار پزشکیان با برخی اعضای ستاد انتخاباتی اش.
پزشکیان: هیچ برتری نسبت به مردم ندارم
🔹من هیچ برتری نسبت به مردم ندارم؛ هی میگویند که پروتکلها را رعایت کن و این گونه بشین و این گونه برو؛ نمیتوانم.
🔹اگر بنا بود بخورم و بدزدم تا الان میکردم. در این سن برای اطرافیانم هیچ کاری نخواهم کرد.
14010516_42756_192k.mp3
4.76M
آیت الله خامنه ای:
❕امام حسین علیهالسلام را فقط به جنگِ روز عاشورا نباید شناخت.
۱۴۰۱/۰۵/۱۶
#محرم
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
پزشکیان: هیچ برتری نسبت به مردم ندارم 🔹من هیچ برتری نسبت به مردم ندارم؛ هی میگویند که پروتکلها ر
ظاهرا منظورش کارهایی مثل پا روی پا ننداختن در دیدارهاست..
بزودی هم باید مقداری ریش بزاره..
چون نفر دوم حکومت دینی هست و زشته که ۷تیغه باشه،
به قالیباف هم سال ۹۹ که رییس مجلس بود، گفتن ریش بزاره ...
شورای نگهبان باید جواب بده چرا یک ۷تیغه رو تایید صلاحیت کرده...
(از امریکا میترسید، کلا کشور رو بدید به جریان اصلاحات..
شترسواری دودولا موجب ویرانی پایه های دینی حکومت مثل سبک زندگی دینی، عدالت اقتصادی و... میشه و دین و روحانیت را بدنام تر میکنه)
پزشکیان، روحیه ی قلدری داره و ممکنه تنش هایی را شاهد باشیم..
مثل کله شقی های عجیب احمدی نژاد و حسن روحانی...
رییسی را مفت از دست دادیم..
همچنین قالیبافِ متعادل رو ...
کفران نعمتها، مبارک همه باشه ...
😶😐😵💫
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
✍ بالاخره کانال #خبر_مهم با حدود ۱۳هزار عضو مسدود شد.. فکر میکنم فحاش ترین کانال ایتا بوده.. فحاشی،
کانال هتاک، فحاش، افراطی، لاابالی، خوارجی، دوقطبی ساز، شیّاد، شرور، بی تربیت و منحطِّ
"خبر مهم" بعد از ۴ روز باز شد...
ظاهرا مسدودِ موقت بود..
مبارک سران ایتا...
ظاهرا فحاشی و رفتارهای داعشی براشون مهم نیست... چون سوپرانقلابی اند..
در حالیکه کانال مهدی نصیری و اکبرنژاد را مسدود کامل کردند.
😶😑😵💫
✅همه پیشبینی های پرخطا
حرف های باقی مانده از انتخابات بسیار است؛ اما یکی از مهمترین های آن پیش بینی هاییست که خطا از آب در آمد.
🔻دقت کردید؟ رفتید مجدد رجوع کنید؟ چندتائی را مرور کنیم.
-پیشبینی غالب این بود که مشارکت آنهم بعد از شهادت رئیسی از انتخابات مجلس بیشتر باشد. در دور اول چنین نشد.
-پیشبینی غالب این بود که آمدن پزشکیان و حمایت خاتمی و چه و چه باعث رشد مشارکت اصلاح طلبان می شود و باز هم نشد. تکرار 1400
-پیشبینی غالب این بود که در مشارکت حدود 50 درصد جریان غیراصلاح طلب پیروز میدان است و نشد.
-پیشبینی غالب این بود که کارآمدی دولت رئیسی منجر به رشد مشارکت می شود اما نشد.
-پیشبینی غالب این بود که حضور میلیونی مردم در تشییع جنازه یعنی استمرار دولت رئیسی اما غیر این رقم خورد.
-پیشبینی غالب این بود که سبد رای پزشکیان از جریان اصلاحات پر میشود اما از سبد رئیسی گرفت.
-پیشبینی غالب این بود که جمع آرای اصولگراهای 1400 به سبد جلیلی ریخته می شود اما حدود 8 میلیون جدا شد.
چرا؟ این میزان خطای پیشبینی سابقه نداشته است. اینرا کنار آشفته بازار نظرسنجی ها بگذارید که اغلب گرفتار خطاهای عجیب و غریب در پیشبینی مشارکت و آرا شدند. بازهم چرا؟
🔻یک جمله ای اش اینست: ما با پدیده نوظهوری در جامعه مواجهیم که باعث میشود مردم با ابزارهای سنتی و قواعد گذشته پیش بینی نشوند و حتی نظرسنجی ها نیز قابل اتکا نباشد. اما همین نیز چرا؟ این پدیده نوظهور چیست؟
🔻مردم ما و البته همه دنیا در جهان جدیدی زیست می کند که با واقعیت فاصله دارد. فضای مجازی یک دنیای واقعی است اما واقعیت نیست. مردم با تصویری که برای شان ساخته می شود زندگی می کنند. یک تصویر ذهنی که الزاما ارتباطی با واقعیت ندارد و برساخته مجازی است. عمده زندگی مردم در فضای مجازی است؛ پایش روی زمین است اما دل و ذهنش در فضای مجازی.
🔻مهم نیست در واقعیت چه می گذرد، مهم اینست که در مجازی چه چیز ساخته میشود. مهم کارآمدی شهید رئیسی نیست. مهم بازنمایی آنست در تصویرمجازی. مهم خبر نیست، مهم روایت از خبرست.
🔻اما در روایت سازی چه کسی دست برتر دارد؟ کسی که بتواند روایت پرقدرت بسازد. روایت پر قدرت چیست؟ روایتی که بیشتر تکرار شود. چه روایتی بیشتر تکرار می شود؟ روایتی که در شبکه ها و گعده ها و حلقه های متنوع و مختلف بیشتری بچرخد. چه کسی می تواند به این گروه ها دسترسی بیشتری پیدا کند؟ کسی که قدرت حلقه سازی بیشتر داشته باشد و یا نظام زیرساختی حلقه ها را در اختیار داشته باشد. و البته این قدرت می تواند دست ضدانقلاب باشد یا یک جاهل داخلی.
🔻روشن است؟ انشالله عمق دردناک ماجرا حس شده است. یعنی مهم نیست مرزهای شما امن است. مهم نیست جسم ها صیانت می شود. مهم نیست یعنی کافی نیست؛ مهم اینست که ذهن ها در اختیار حقیقت نیست و بدور از واقعیت است.
🔻با این توضیح با قواعد دنیای واقعی نمی شود جامعه را پیش بینی کرد. نظرسنجی نیز خیلی وقت ها به خطا می رود. چون نظرسنجی، نظرخواهی در یک نقطه و لحظه است و معلوم نیست آخرین دریافتی مخاطب از فضای مجازی چیست و چه تصویری برای او ساخته می شود؟ به همین دلیل است که آرا و نرخ مشارکت در 24 ساعته منتهی به صندوق تغییر کرد.
🔻از انتخابات عبور کنیم. رای مردم به چشم ماست. اما مساله را از زاویه حکمرانی تحلیل کنید. آقایان هنوز در حیرت فیلترکردن و فیلترنکردن دو زانو مقابل دنیای پلتفرمی نشسته اند.
💢محسن مهدیان / روزنامه همشهری
✍ تایید پزشکیان توسط شورای نگهبان با هدف افزایش مشارکت بود بعد از ۳ انتخابات زیر ۵۰ درصد،
چون پزشکیان در ۱۴۰۰ رد شده بود و صلاحیت و کفایت مدیریتی را نداشت،
اما این تایید، اثری بر مشارکت نداشت و برای سومین بار، مفت، کشور رو به جریان اصلاحات دادند...
اما دلیل اینکه تایید او، اثری بر مشارکت نداشت :
۱. در دور اول، اثر نداشت چون مشارکت ۳۹.۹ درصد بود.
طبق نظرسنجی ها مشارکت حدود ۵۰ باید میشد اما حامیان قالیباف که روز آخر، دوقطبی جلیلی پزشکیان را تصور کردند، رای ندادند، در واقع رای قالیباف حدود ۸، ۹ ملیون بود.
بهرحال مشارکت، نهایتا ۵۰درصد میشد و تایید پزشکیان اثری بر مشارکت نداشت.
۲. در دور دوم، حدود ۶ملیون به مشارکت اضافه شد که میشه ۱۰٪.
علت اصلی اش، وحشت از جلیلی و نه به جلیلی بود..
لذا ربطی به تایید پزشکیان نداشت..
بویژه که معمولا دور دوم انتخاباتها، مشارکت کمتر میشه. سال ۸۴ اینجور بود،
انتخاباتهای متعدد مجلس هم اینجور بوده...
😶😐😵💫😵💫
✍ جهل و خرافه را ببینید؛
حسین دارابی چه علمی از دین داره که اینقدر نظر میده؟
چرا اینقدر مخاطب داره؟ حدود ۹۰۰هزار نفر.
ظاهرا بخاطر طنّازی هاست..
چون کلا اکثر مردم ما بشدت به خنده گرایش دارند و تمسخر و تحقیر و خندیدن به همه چی، بشدت جاریه در فرهنگ و زندگی شان...
خب جامعه ای که برای علم و حقیقت ارزش قایل نیست، طبیعیه اینجور بشه،
عالمان و مُصلحان، منزوی شوند
و ناصالحان، سوار بر کار و هادی بشر!!! ...
لذا کانال من که مجتهد در عقاید و سیاست و سبک زندگی دینی ام، اینقدر مخاطب داره،
کانال دارابی اونقدر،
کانال شیخ احمدیاسر وافی و شیخ محمدحسن قمی که علنی و راحت فحش میدن و عکس آخوندی هم در پروفایل کانالشون گذاشتن، رو به افزایش..
معلومه خیلی به ظهور نزدیکیم...
😶😑😵💫
بله، انقلابیون خوارجی، استاد حذف و دفع و سرکوب و فرصت سوزی و سرمایه سوزی اند...
قالیباف، ابرمدیر جهانی را حسابی ترورشخصیت کردند،
جلیلی را که به #رییسی_عزیز خیانت کرد
و ایتداییات سیاست ورزی دینی را بلد نیست،
بت اعظم و پیامبر جدید کردند،
مثل بتسازی، ظاهرنگری و سطحی نگری ای که به احمدی نژاد۸۴ داشتند..
امام علی گفت جاهل رو نمیبینی جز در افراط و تفریط..
باید عقاید و باورها را اصلاح و تقویت کرد،
مصباح بزرگ، طرح ولایت را طراحی کرد برای این امر حیاتی..
😶😐😵💫
🔴وقاحت نجومی در ماجرای کمبود برق!
♦️ با یک نگاه به نمودار سمت چپ میتوان به وضوح کمکاری دولت روحانی در ساختِ نیروگاه متوجه شد.
♦️ دولتی که در نیروگاهسازی هم منتظر غرب بود و در انتها دستش در پوست گردو باقی ماند.
♦️ اما دولت شهید رئیسی پس از آنکه بر سر کار آمد با زنده کردن ظرفیتهای خوابیده صنعت برق، در همان سال اول رکورد افزایش ظرفیت سالانه برق پس از انقلاب را شکست.
♦️ واضح است که کمکاری ۸ ساله را نمیتوان در ۳ سال جبران نمود.
🔴بخشی از وعدههای پزشکیان...
🔸تنآزاری در عزاداری، از سینهزنی تا قمهزنی
✍مهدی مسائلی
در مراسم عزاداری یکی از مداحان انقلابی اصفهان که شهرتی کشوری دارد، شرکت کردم. در میان روضه هرچند یکبار از عزاداران میخواست خودزنی کرده و به گریه کردن بسنده نکنند.
در یادداشتها گفتهام این موضوع به خاطر نگاه نادرستی است که خودزنی را عزاداری میداند و کیفیت عزاداری را با تنآزاری تنظیم میکند؛ یعنی عزاداران هرچه زجر یا آسیب بیشتری به بدنشان وارد کنند ثواب بالاتری بردهاند. با این نگاه، در روضهخوانی کسی که به صورتش لطم و سیلی و خراش وارد کند، مصیبت را بهتر درک کرده و حمیّت حسینیاش قویتر است. مداح نیز تمام تلاشش را میکند که احساسات عزاداران را به این سمت و سو بکشاند. همچون جلادی بیرحم به سلاخی پیکر شهدا میپردازد و داستانهایی میگوید که غیرت عزاداران را تحریک کند. خلاصه به هر نحوی روی اعصاب عزاداران راه میرود. دست آخر نیز از امام زمان و سادات مجلس بابت این صراحتگویی(بلکه داستانسراییها) عذرخواهی میکند. به هرحال، کم کم این خودزنیها برای عزاداران تبدیل به عادت شده و ناخودآگاه به عکسالعمل آنها در مصیبتخوانی تبدیل میشود. در سینهزنی نیز تقریبا این ذهنیت جاافتاده است که هرچه ضربهها محکمتر فرود آیند، سینهزنی و عزاداری با کیفیتتری انجام شده است. مداحها سینهزنان را توصیه به لختشدن میکنند تا صدای بهتری تولید شده و سینهها سرخ و کبود شود.
البته این تنآزاری در سینهزنی تحت تأثیر شنیدن مصیبت نیست، بلکه بیشتر معلول موسیقی و هیجان محیطی است که مداح آن را ایجاد میکند، از این جهت نمیتوان آن را ناشی از حزن و احساس درونی دانست و عزاداری قلمداد کرد. به صراحت باید گفت بعضی از سینهزنیها خصوصا در هنگام شور تبدیل به کنسرتی پرجنبوجوش برای مداح شدهاند. نحوه فیلمبرداری، سیستم صوتی، چیدمان عزاداران و حضور مداح در جایگاه و... به کنسرت شبیهترند تا مجلس سوگواری. میخواستم فقط درباره تنآزاری در عزاداری بنویسم قلم بدین سمت رفت. مختصر بگویم که در ماهیت عزاداری در توصیههای اهلبیت(ع) تنآزاری ظهوری ندارد و از افزودنیهای بعضی از شیعیان است. در دین اسلام هرعملی که به بدن آسیب وارد کند، مورد نهی قرار گرفته، و حتی عبادات نیز در این هنگام نامشروع و حرام شدهاند، جالب اینکه پرهیز از آسیب به بدن در عبادات در فقه شیعه قویتر از فقه اهلسنت است و در برابر فتوای رخصت برای انجام و ترک عبادات ضرری در میان اهلسنت، در شیعه فتوای عزمیت و لزوم ترک عبادات ضرری وجود دارد.
ایننکته را نیز بیافزایم که اگر مداحی تنآزاری را در عزاداری پذیرفت، مراتب خشنتر آن همچون قمهزنی و تیغزنی و... نیز برایش توجیهپذیر است و معمولا از جهت ماهوی با آن مخالفتی ندارد، البته ممکن است به خاطر تبلیغات سوء اجتماعی یا منع رهبری، اینکارها را نپسندد، ولی در واقع خودش مقدمات توجیهپذیری آنها را فراهم میکند.
.........
@azadpajooh
🔴اهدای لوازم شخصی شهید آلهاشم به موزه آذربایجان
🔹لوازم شخصی و عبای شهید خدمت آیتالله سید محمدعلی آلهاشم در مراسم معارفه نماینده جدید ولی فقیه در استان آذربایجانشرقی به موزه آذربایجان تبریز اهدا شد
🌹🌹🌹💔🖤🥺😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناراحتی پوتین هنگام نام بردن از شهید رییسی در دیدار با قالیباف
#رئیسی_عزیز🥺
#ابراهیم_شهید🥺
🌹🌹🌹💔🖤🥺😭😭😭