تصویر مربوط به فروردین ۹۶ و بازدید حاج قاسم از خطوط عملیاتی حماه است.
ابوباقر در خاطرهای آن روزها را چنین تعریف میکند:
روز دوم عید بود. حاج قاسم با فرماندهان میدانی در سوریه تماس میگیرند که جواب میگیرد اوضاع جبهه خوب نیست و «احتمال فروپاشی در بخش عمدهای از سوریه وجود دارد». حالا روز دوم عید حاج قاسم برای دیدن پدر خود در قنات ملک رابر کرمان بود. حاج قاسم گفت: «بیایم؟» گفتیم «نه با توکل بر خدا خودمان جمع میکنیم»، اما حاجی دلش طاقت نیاورد، همان روز بلند شد آمد سوریه! حاج قاسم به حماه آمد و به بلندای جبل زین العابدین رفت دوربین را دست گرفت. گفت «تک اصلی کجاست؟» جواب داده شد از دو طرف جدی میآیند، حاجی گفت «یک طرف تک اصلی است»، دقت کرد و گفت «تک اصلی غرب رودخانه عاصی است» گفتیم به چه دلیل میگویید؟ گفت «دشمن از آنجا با چشم غیر مسلح حماه را میبیند، تیر تیربارش از آن نقطه به اینجا میرسد، لذا اشتیاق دارد حماه را بگیرد، مثل زمانی که ما دیوارها و نخلستانهای خرمشهر را میدیدیم و برای رسیدن به آن اشتیاق داشتیم! این را چطور تشخیص نمیدهید؟» به شوخی گفتم این طوری اگر ما هم تشخیص میدادیم که میشدیم «حاج قاسم»!
🇸🇾🇮🇷دولت سوریه درخواست رسمی از ایران برای مداخله نظامی فوری کرده است.
🔴رسانه سوری: شما از ایران می خواهید دخالت کند در حالی که خودتان حتی از یک موضع دفاع نمی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇸🇾عصر امروز یک پادگان ایرانی در کفرنبل به دست تروریست ها افتاد.
🇮🇷🇸🇾 عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران فردا وارد دمشق می شود تا شخصا با اسد و وزیر امور خارجه سوریه دیدار کند.
🔴وزیر امور خارجه ایران فردا پس از سفر به دمشق به ترکیه میرود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 چرا گروههای تروریستی در سوریه برای اسرائیل خطری ندارند؛ منشه امیر پاسخ میدهد!
🔶منشه امیر، تحلیلگر صهیونیست:
🔺اسرائیل از نیروهای بنیادگرا در سوریه هیچ نگرانی ندارد، داعش ثابت کرده که فقط به کشورهای اسلامی میپردازد و خطری برای اسرائیل ندارند؛ باید به دنبال آن بود که از رسیدن اسلحه به حزبالله جلوگیری کرد.
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
@iranictv
👓 خطای چندسال قبل حماس باید جبران شود!
❗️ حماس چندسال قبل و اوایل بحران سوریه از گروههای معارض حمایت کرد و سپس که رابطه آنها با اسرائیل آشکار شد از حمایت آنان دست کشید، اما در روزهای اخیر هیچ بیانیه رسمی در محکومیت این گروه از حماس منتشر نشده است.
❗️ با توجه به ضدیت ذاتی این گروه با محور مقاومت و خصوصا حمایتهای گذشته حماس، برخی فلسطینیان به این جریان خوشبین هستند و این شکاف بسیار بزرگی در محور مقاومت ایجاد میکند؛ هم دلسردی محور ایران و لبنان نسبت به حمایت از حماس، و هم دلسردی فلسطینیان از حمایتهای ایران بخاطر تهمت کشتن مبارزان ازادی طلب!
مسئولیت حماس از نظر رسانهای بسیار سنگین است و زودتر باید تصمیم بگیرد!
@HozeTwit
❌کمکهای اسرائیل به شورشیان سوری در طول جنگ 7 ساله
🔹گادی آیزنکوت، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در مصاحبه با ساندی تایمز بریتانیا پیش از پایان دوره ریاست خود در سال ۲۰۱۹، برای اولین بار اذعان کرد که اسرائیل در طول جنگ داخلی هفت ساله در سوریه به گروههای شورشی سوری در بلندیهای جولان تسلیحات ارائه کرده است.
🔹مجله فارین پالیسی نیز گزارش داد که اسرائیل به طور مخفیانه به دست کم 12 گروه شورشی سوری تسلیحات و کمکهای مالی داده است.
🔹در این گزارش با استناد به مصاحبه با شخصیتهای متعدد شورشی، حمایت اسرائیل شامل پرداخت دستمزد ۷۵ دلاری به جنگجویان در ماه و تهیه سلاح و مواد دیگر برای گروهها بوده است.
منبع:
https://www.timesofisrael.com/idf-chief-acknowledges-long-claimed-weapons-supply-to-syrian-rebels/
@didebangharb
👓 خاطره مهم شهید امیرعبداللهیان از دیدار خصوصی با خالد #مشعل
🇵🇸 ریشه خطای برخی مبارزین در سوریه کجاست؟!
شهید امیرعبداللهیان در کتاب خاطرات خود مینویسد:
🔹 در دوران حکومت حافظ اسد، شاخه اخوانالمسلمین سوریه، برخلاف اخوان در مصر و تونس و دیگر کشورهای منطقه اقدام به عملیات مسلحانه علیه دولت کرد.
🔹 اعضای اخوان که برای رسیدن به اهدافشان دست به اسلحه بردند از سوی دولت سوریه سرکوب شدند.
🔹 به طور طبیعی در نگاه بخشی از اخوانیها این اقدام حافظ اسد اقدامی علیه اخوانالمسلمین تفسیر شد. در زمان جنگ سوریه، وجود این پیشینه تاریخی باعث شد افرادی که ایدئولوژیشان نشأت گرفته از اندیشههای اخوانالمسلمین است وقتی احساس کردند شرایط سوریه به سمتی پیش میرود که احتمال تغییر وجود دارد، فکر کردند بهترین فرصت برای انجام آن کار ناتمام را به دست آوردهاند تا اخوانیها قدرت را به دست گیرند. این نگاه موجب شد افراد اندکی در حماس نسبت به تحولات سوریه و آینده دچار تردید شوند.
🔹 در جریان بحران سوریه با گلایه به خالد مشعل گفتم: «شما از رهبران مقاومت هستید که تحولات منطقهای و بینالمللی را خیلی خوب درک میکنید. میدانید سرنگون کردن بشار اسد هیچگاه به نفع مقاومت فلسطین نخواهد بود. برای ما عجیب است و البته جای تأسف دارد که افراد بسیار اندکی در حماس نسبت به آینده سوریه دچار تردید و احیاناً فاصله گرفتن از بشار شوند. شما تأثیر این موضعگیری را بر سرنوشت فلسطین میدانید. این کار خبط بزرگی است و باعث تضعیف محور مقاومت میشود. مثل این است که درون کشتی نشستهاید و آن را سوراخ میکنید... (ادامه دارد)
HozeTwit
👓 اصلاح موضع خالد مشعل و موضع شهید اسماعیل هنیه نسبت به سوریه در کلام شهید امیرعبداللهیان
...فردای آن روز همراهان من که در جلسه بودند، خبری براساس سخنان آقای مشعل تنظیم و منتشر کردند.
تیتر خبر این بود که خالد مشعل از بشار اسد و حمایتهای او از فلسطین تشکر کرد.
❗️ همان زمان آقای «اسماعیل هنیه» از رهبران حماس، نگاهی راهبردی نسبت به سوریه و رهبری آن داشت و خیلی دقیق و روشن مواضع خود را بیان میکرد.
🔹 در همان اثنا ایشان به تهران سفر کرد و گفتگوهای مثبت و سازندهای در این زمینه با مقامات ایران داشت.
البته در فاصله زمانی کوتاه، نظرات خالد مشعل هم در مسیر دقیق و صحیح قرار گرفت.
❌ اما این اختلافنظر و عدم درک صحیح مسایل سیاسی، روی فلسطینیهایی که ناامیدانه در اردوگاههای آوارگان زندگی میکنند هم تأثیر میگذاشت.
البته تحولات میدانی در این زمینه تأثیر اصلی را گذاشت. یعنی ممکن است در پس ذهن بعضیها همچنان حذف بشار اسد از قدرت مطرح بود؛ اما پس از مدتی این افراد دیدند بشار اسد سقوط نخواهد کرد، علاوه بر آن، تحولات بعدی نشان داد که واقعاً آمریکا و صهیونیستها پشت این مسئله هستند، برخی به این درک رسیدند که شتابزده عمل کردهاند. حتی اگر بشار اسد هم ساقط میشد، اجازه نمیدادند اخوانالمسلمین در سوریه روی کار بیاید. همانطور که اجازه ندادند اخوانالمسلمین مصر در قدرت باقی بماند.
منبع
ibna.ir/x6qkm
#حوزه_توئیت
HozeTwit
♦️ ناگهان سقوط سهمگین حلب
✍️ #صابر_گلعنبری
🔻 شمال سوریه از چهارشنبه پیش شاهد حمله و پیشروی گسترده گروههای مخالف در منطقه حلب و حومه شرقی ادلب است. این حمله سنگین با تجهیزات پیشرفته امری برنامهریزی شده از ماهها قبل با ابعادی منطقهای و بینالمللی و تاثیرگذار بر نظم منطقه به نظر میرسد.
🔻 گروههای مهاجم تا رسیدن به حلب با مقاومت خاصی مواجه نبودند و امروز جمعه پس از کنترل حومه غربی حلب در حال ورود به محلات شهر هستند. هدف از این عملیات نیز سیطره دوباره بر مناطقی در استان حلب، حماه و ادلب و غیره و همچنین بازگرداندن یک میلیون آواره سوری ساکن این مناطق عنوان شده است. اما بعید است که به این اهداف بسنده شود و به قول برخی محافل مخالفان از مهمترین اهداف خارج کردن نیروهای ایرانی و متحدان آن از سوریه است.
🔻 این حمله جدا از عوامل داخلی آن در امتداد جنگ داخلی در سوریه از 2011، به دو عامل خارجی نیز باز میگردد؛ نخست مشغولیت حزبالله در جنگ لبنان و کاهش حضور آن و نفوذ عملیاتی ایران در سوریه، درگیر بودن روسیه در جنگ اوکراین و شدت گرفتن بحران اقتصادی در مناطق تحت کنترل نظام و تاثیر آن بر کاهش اراده جنگیدن در ارتش.
🔻 عامل دوم «احتمالا» وجود توافقی بینالمللی برای تنگ کردن عرصه برای حضور نظامی ایران و متحدانش در سوریه و پایان دادن به آن است. در این باره گویا خواسته یا ناخواسته تلاقی منافع میان آمریکا، اسرائیل، ترکیه و روسیه در سوریه شکل گرفته است.
🔻 در شرایط کنونی امکان تبانی میان آمریکایِ بایدن و روسیه وجود ندارد، اما وجود توافقی در این خصوص میان روسیه و اسرائیل از یک سو و میان ترکیه و روسیه از دیگر سو بعید نیست.
🔻 موضع روسیه در مقابله با عملیات مخالفان سوری مثل گذشته نیست و بعید هم است که عامل آن صرفا درگیر شدن در جنگ اوکراین باشد. حملات هوایی روسیه برای توقف پیشروی مهاجمان دیرهنگام و «تا این لحظه» ضعیف بوده است. آنچه شک و تردید درباره نقش روسیه در این برنامه احتمالی منطقهای و بینالمللی را بیشتر میکند، عقب نشینی نیروهایش از تل رفعت در شمال حلب و منطقه معصران در شرق ادلب است.
🔻 اظهارات امروز سخنگوی کرملین فاقد قاطعیتی در قبال حملات مخالفان است. وی ضمن بیان این که این حمله نقض حاکمیت سوریه است و از حمایت کشورش از برقراری امنیت در این منطقه خبر داد، با دعوت از نظام سوریه برای باز پسگیری منطقه حلب به نوعی توپ را به زمین آن انداخت؛ در حالی که اگر ارتش سوریه به تنهایی قادر به این کار بود، به این سرعت و بدون مقاومت خاصی، این منطقه سقوط نمیکرد.
🔻 روسیه در ماههای اخیر از دو طرف تحت فشار بود؛ یکی ترکیه که تلاش داشت به دولت سوریه نزدیک و دیداری میان اردوغان و اسد برگزار شود، اما با مخالفت اسد به پشتیبانی ایران این اتفاق نیفتاد و روسیه هم نتوانست در این باره کاری کند و نگران نزدیکی بیشتر دمشق و تهران است.
🔻 طرف دیگر اسرائیل است که در کنار حملات روزانه خود به سوریه و تهدیدها برای ترور بشار اسد به روسیه نیز فشار میآورد که او را برای دور شدن کامل از ایران متقاعد کند. یکی از اهداف سفر اخیر ران درمر وزیر امور راهبردی اسرائیل به روسیه نیز همین بود.
🔻 سفر دیروز اسد هم به مسکو به دور از این تحرکات نیست. وی در طول یکسال اخیر با سکوت خاصی در قبال جنگ غزه و لبنان تلاش داشت که کجدار و مریز از این فشارها عبور کند، اما به نظر میرسد که آنچه امروز از او خواسته میشود، اعلام جدایی کامل از ایران است. اکنون وی در برابر دو راهی سرنوشتسازی است و تحولات حلب و ادلب نیز فشارها را مضاعف میکند. در نهایت احتمال ترور او یا کنارگذاشتن بیشتر از قبل است.
🔻 این تحولات موجب کاهش نفوذ روسیه در سوریه نمیشود؛ به این علت که صحنهگردانان اصلی سیاست در سوریه بازیگران خارجی هستند نه دولت آن و نه مخالفانش. از این رو، اگر مسکو پشت پرده و جداگانه با ترکیه و اسرائیل در سوریه بسته باشد، در آینده به عنوان تنها متحد دمشق بدون حضور قوی رقیب ایرانی نقشآفرینی بیشتری میتواند داشته باشد.
🔻 با بازگشت ترامپ، احتمال تلاش برای وجه المصالحه قرار دادن حضور ایران در سوریه بیشتر میشود. اگر قبلا منطقه نگران اتحاد چهارگانه ترامپ، نتانیاهو، بن سلمان و بن زاید بود، «احتمالا» در آینده شاهد مثلث ترامپ، پوتین و نتانیاهو باشد.
🔻 آنچه بیان شد، خوانشی اولیه بنا بر برخی نشانههاست و برای شناخت بهتر موضع واقعی روسیه باید دید در روزهای آتی چگونه عمل خواهد کرد. ناگفته هم نماند که ترکیه چه چراغ سبزی برای این حمله نشان داده باشد چه موافقت، هدفش صرفا انتقامگیری از اسد به علت مواضع اخیرش نیست، بلکه هدف دیگر احتمالا تدارک تحرکی علیه حکومت خودگردان کُردی در آیندهای نه چندان دور باشد و چه بسا خروج نیروهای روسیه از تل رفعت پیشدرآمدی برای آن باشد.
فرودگاه بین المللی حلب سقوط کرد
🔹فرودگاه بینالمللی حلب ۱۰ کیلومتر با مرکز این شهر فاصله دارد. فرودگاه دیشب تعطیل شد.
🔹دیشب شهر حلب در شمال سوریه هم سقوط کرد. حلب بعد از دمشق بزرگترین و مهترین شهر این کشور است.
🔹فرودگاه حلب بعد از فرودگاه دمشق دومین فرودگاه مهم سوریه است
۸ نکته درباره ترکیه و تروریستهای هجوم آورنده به حلب - بخش اول
🔹اگرچه وزیر خارجه ترکیه اعلام کرده که نقشی در عملیات تروریستهای مسلح سوریه در حلب ندارد اما با توجه به انگیزههای آنکارا، نمیتوان به این موضع مطمئن بود. بلکه نشانههای زیادی، عکس این مسئله را اثبات میکند.
🔹به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تحولات چند روز گذشته در حلب به اندازهای برق آسا و سریع بود که هرکس از خود میپرسد، چه اتفاقی افتاد که یک منطقه استراتژیک در سوریه که برای آزادی آن ۴ سال جنگ شده و در سال ۲۰۱۶ آزاد شده بود به یکباره و ظرف کمتر از ۴ روز مجدداً به اشغال تروریستها در آید.
🔹در این جنگ که گویا به شهرهای دیگر نیز تسری خواهد یافت نقش دولت ترکیه مشهود است زیرا اردوغان انگیزه های زیادی برای نقش آفرینی مجدد در سوریه دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:
🔹۱- در حال حاضر حدود ۲۰۰ هزار تروریست در ادلب و حومه آن حضور دارند که از سوی دولت ترکیه حمایت مالی و تسلیحاتی می شوند. این حمایت باعث فشار اقتصادی سنگینی به ترکیه شده است. اگر تروریستها در طرح خود موفق شوند امتیاز مهم منطقه ای نصیب اردوغان خواهد شد و اگر طومار تروریستها توسط دولت سوریه و محور مقاومت در هم پیچیده شود، برای ترکیه کاهش هزینه را به دنبال خواهد داشت که این نیز آنکارا را ناخرسند نمیکند زیرا از شرشان خلاص می شود. می توان گفت که از این نظر، اردوغان به زعم خود یک بازی برد-برد را راه انداخته است.
🔹۲- اردوغان طی یکسال گذشته بارها از بشار اسد درخواست دیدار برای عادی سازی روابط را داشته است. این اقدام در راستای تغییر سیاست ترکیه نسبت به همسایگان و منطقه است که مجدداً به گفته خود تنش صفر و عادیسازی روابط با همه کشورهای منطقه را دنبال می کند. در این راستا اردوغان توانست با امارات، عربستان، مصر و حتی رژیم صهیونیستی روابط خود را عادی کند اما بشار اسد به صورت طبیعی شرط دیدار را خروج ارتش ترکیه از شمال سوریه و نیز دست کشیدن از حمایت مادی و لجستیکی تروریستهای مسلح در این منطقه دانسته بود. اردوغان با این اقدام حالا می تواند به زعم خود از موضع بالاتر، عادیسازی روابط را دنبال کند زیرا امروز نقش بیشتری در شمال سوریه و امنیت این کشور بدست آورده است.
۳- اردوغان بارها اعلام کرده که تا زمان آتش بس در غزه، با رژیم اسرائیل رابطهای نخواهد داشت. بر این اساس با احتمال شکل گیری آتش بس در غزه پس از لبنان، روابط آنکارا و تل آویو مجدداً به حال عادی باز خواهد گشت. ترکیه برای این عادی سازی یک برگ مهم در اختیار دارد که عبارتست از بسته شدن مسیر انتقال تسلیحات به حزب الله که بسیار خوشایند رژیم اسرائیل خواهد بود. اردوغان این برگه را به قیمت بالایی به تل آویو خواهد فروخت.
🔹۴- ترامپ به زودی بر مسند قدرت در کاخ سفید تکیه می زند. با توجه به روابط خوبی که در گذشته بین ترامپ و اردوغان وجود داشته و نگاه ترامپ به منطقه، اردوغان امیدوار است که بتواند نقش یک بازیگر مهم منطقه ای را برای ترامپ بازی کند. اردوغان سالها پیش و در دوره جورج بوش با افتخار گفته بود که واشنگتن طرح خاورمیانه بزرگ در منطقه را دنبال می کند و ما در این مسیر یک بازیگر هستیم. به نظر میرسد که اردوغان مجدداً قصد دارد همان نقشی که در دوره بوش بازی کرد را در دوره ترامپ تکرار کند. مضافاً بر اینکه برای آمریکا در منطقه کردها نقش ویژه ای ایفا می کنند که این یک خطر امنیتی برای ترکیه است. اردوغان تلاش می کند با افزایش قدرت و تاثیرگذاری خود در کشورهای منطقه بخصوص عراق و سوریه، کردها را از اولویت آمریکا کنار زده و خود جایگزین شود.
۸ نکته درباره ترکیه و تروریستهای هجوم آورنده به حلب - بخش دوم
🔹۵- آمریکا، رژیم اسرائیل و برخی کشورهای عربی منطقه به دنبال کاهش پیوند ایران و سوریه هستند اما تاکنون موفق به این امر نشدهاند. عملیات اخیر تروریستها در حلب در همین راستا قرار دارد و بخشی از نقش ایران را کمرنگ میکند. ترکیه نیز همواره به عنوان رقیب به ایران نگاه کرده و کاهش پیوندهای منطقهای راهبردی تهران را به هر طریقی دنبال میکند. با این اقدام تروریستها، ترکیه اقدام مثبتی به صورت همزمان برای این چند کشور انجام داده است.
🔹۶- قطر از همان ابتدای بحران سوریه نقش مهمی ایفا می کرد اما بتدریج از صحنه خارج شده است. با کاستهشدن از نقش دولت مرکزی و امید مجدد قطر برای کنار رفتن اسد، دوحه می تواند در آینده سوریه نقش مهمتری ایفا کند. بخصوص اینکه هم ترکیه و هم قطر اخوانی هستند و دوحه امیدوار است که با دلارهای نفتی خود بتواند سازندگی در سوریه را به همراه ترکیه بر عهده بگیرد.
🔹۷- روسیه به ترکیه در جنگ اوکراین و دور زدن تحریمهای غرب نیازمند است. پیش از این نیز تصمیمات مهم در سوریه توسط اردوغان و پوتین در سوچی گرفته میشد و اجلاس آستانه بعد از مدتی از اولویت خارج شده بود. پوتین به ترکیه اردوغان نیاز بیشتر حس میکند و تلاش دارد تا در برهه کنونی از حمایتهای ترکیه در جنگ فرسایشی اوکراین و شرایط سختش با غرب استفاده کند.
🔹۸- اشغال حلب توسط تروریستها، محاصره تلرفعت را شکل میدهد و کردها را در این منطقه با خطر جدی روبرو می کند. میتوان احتمال داد که بعد از عملیات حلب توسط تروریستها، لشکر کشی جدید ترکیه برای پاکسازی شمال غرب سوریه از وجود کردها آغاز خواهد شود. این یکی از مهمترین خواستههای اردوغان است. بخصوص اینکه گفته بود کمربند امنیتی ترکیه را از مدیترانه تا مرزهای ایران دنبال خواهد کرد.
🔹موارد بالا نشان می دهد که اردوغان انگیزه کافی و لازم برای حمایت از تروریستها در عملیات حلب را داشته است. البته اگرچه این انگیزهها می تواند دلیلی برای نقش آفرینی ترکیه باشد اما نباید فراموش کرد که اردوغان و ترکیه نیز بخشی از این طرح بزرگ هستند و در کلان طرح باید نقش آمریکا و برخی کشورهای دیگر را جدی دانست.
TasnimNews
🔴 پشت پرده حذف احمد خاتمی و حسینی بوشهری از شورای عالی حوزه های علمیه از زبان سیدمحمد غروی
💢در دوره هشتم شورای عالی حوزه های علمیه، سید هاشم حسینی بوشهری و سید احمد خاتمی در جمع این اعضا حضور داشتند اما در دوره نهم جای خود را به سیدمحمد غروی و محمود عبداللهی داده اند، اما علت چیست؟
📌غروی با بیان اینکه این اشخاص اصلا در این دوره از انتخابات شورای عالی حوزه های علمیه کاندید نشده بودند، اظهار داشت: این حضرات آیات از ابتدا هم تاکید کرده بودند که قصدی برای شرکت در انتخابات این دوره از شورا ندارند.
📌عضو شاخص جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در پاسخ به این سوال که حضور وی در این دوره از انتخابات شورا با تکیه بر نظر شخصی بوده یا به توصیه مراجع تقلید و بزرگان قم، کاندید شده، اظهار داشت: برخی از اساتید و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به بنده پیشنهاد کردند که در این دوره شما کاندید شوید و با این موضوع نیز مخالفت نکنید.
📌بنده هم با اینکه این اقدام برایم سخت بود اما قبول کردم و آقایان نیز به بنده رأی دادند.
خبرآنلاین
🔴 دولت در همسانسازی حقوق بازنشستگان کوتاهی میکند!
💢 علی نیکزاد، نائب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی:
📌 ما در مجلس فحش را به جان خریدیم و ۹ درصد مالیات را تبدیل به ۱۰ درصد کردیم! با این ۱ درصد اضافه، دولت ۷۰ هزار میلیارد به دست میآورد و میتواند خرج همسانسازی حقوق بازنشستگان کند.
📌 از دولت میخواهم همسانسازی بازنشستگان را مثل رتبهبندی معلمان بد اجرا نکند!
🔴 لاریجانی: به رئیسی گفتم مساله برجام مثل معامله پیاز و سیب زمینی نیست
💢 علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب، در اظهاراتی گفت: هر کسی بخواهد مساله برجام را حل کند، باید بپذیرد که فحش میخورد تا مشکل مردم حل شود.
📌 لاریجانی افزود: اگر دولت سیزدهم در حل برجام مصممتر بود و برخی جریانات داخلی فشار نمیآوردند، این مساله حل میشد.
🔴 ۲ رئیس در یک اتاق بدون اطلاع قبلی
💢 رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حالی از سمت خود برکنار شده که بیاطلاع در اتاقش مشغول به کار بوده و رئیس جدید وارد شده است.
📌 در همان زمان حکم وزیر علوم برای انتصاب رئیس جدید در سامانهٔ وزارت علوم منتشر و چند لحظه بعد چند نفر از اساتید برای برگزاری جلسهٔ تودیع و معارفه وارد اتاق ریاست شدند.
📌 سخنگوی سابق وزارت علوم گفته عزل و نصب حق دولت است اما برخورد نادرستی که با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد شد خلاف شأن استادی و حتی خلاف کرامت انسانی است.
😵💫😶😡
📣خبر کودتا در دمشق دروغ است
🔺علیرغم موج گسترده شایعات و اخبار دروغین در مورد وقوع کودتای نظامی در دمشق، این شهر در حال حاضر در آرامش به سر می برد وکودتا صرفاً عملیات نظامی تروریستها ورسانههای حامی آنها برای شکستن مقاومت و پیشروی بیشتر است.
🔺از ساعاتی قبل برخی از رسانههای وابسته به گروه های معارض و تروریست سوری با هجمه خبری از وقوع کودتای نظامی در دمشق خبر داده بودند که این خبر تکذیب میشود.
🔺فیلمهایی همکه با عنوان کودتا طی ساعات گذشته منتشر میشود واقعیت ندارد.
🔺به رغم آرامش کامل در دمشق کلیه واحدهای ارتش سوریه در این شهر و ریف آن به منظور مقابله با هرگونه توطئه و خرابکاری احتمالی در حالت آماده باش کامل قرار دارند.
تسنیم
🔰 قالیباف بیش از حد در نقش وفاق فرو رفت/ میخواهد اصلاح کند
🔻فرهیختگان:
🔹رئیس مجلس در تغییر فرمان جدیدی میخواهد فاصله خودش با دولت پزشکیان را تنظیم کند. قالیباف شاید اگر تجربه دوماه اخیر را داشت و به سرنوشت لاریجانی توجه میکرد، در رأی اعتماد متفاوت رفتار میکرد و از ابزار قانونی مجلس بهره بهتری میبرد. رأی اعتماد کامل به کابینه بیش از تصور عمومی از میزان همکاری مجلس با دولت بود و میتوانست رخ ندهد. قالیباف اما به سیاق ساختار شخصیتی خودش در نقش همدلی و وفاق بیش از حد فرو رفت و حالا گویا میخواهد اصلاحاتی انجام دهد.
#ذرهبین
📸 به ظاهر مسلمانان تحریرالشام (جبهه النصره سابق) در یک سال گذشته در حمایت از مردم فلسطین حتی یک سنگ به سمت اسرائیل پرت نکردند.
🔹 مردم غزه از اهل سنت بودند و اسرائیل ۵۰ هزار نفر از آنها را به شهادت رساند.
🔹حالا این تروریستها به کمک اسرائیل آمدهاند و شرارت خود را در سوریه آغاز کرده اند تا از پشت به مقاومت ضربه بزنند. شبکه نفوذ صهیون اینگونه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسم رمز آشوبهای سوریه، در سخنرانی نتانیاهو بود
🔹دکتر صدرالحسینی - کارشناس مسائل غرب آسیا:
هفت گروه سلفی تکفیری زیر پرچم تحریرالشام و با حمایت سرویسهای اطلاعاتی یکی از کشورهای همسایه، در سوریه آشوب به پا کردهاند، آن هم چند ساعت بعد از اینکه نتانیاهو اعلام کرد سوریه با آتش بازی میکند!
دیوان لاهه،
فرجامخواهی اسراییل علیه حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را رد کرد.
👍
#تامل
🔹سقوطِ شهر به شهر در سوریه بدونِ مقاومت خاصی، طبیعی است؟
#علی_قلهکی
😵💫😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 سفیر ایران در لبنان:
سوریه، روسیه، ایران و جبهه مقاومت نخواهند گذاشت اتفاقات سالهای قبل در سوریه تکرار شود