🔰 درگذشت ایت الله #عبدالرسول_قائمی روحانی واعظ، استاد حوزه علمیه (۱۴۱۴ق)
🔹وی در ۲۴ رمضان 1314ق (۱۰ اسفند 1275ش) در دیزیچه اصفهان به دنیا آمد و تحصیلات حوزوی را در زادگاهش شروع کرد و در ۱۹ سالگی عازم اصفهان شد و دوره سطح خارج را در محضر اساتید مطرح آن شهر گذراند.
🔸ایشان پس از اصفهان عازم قم شد و در محضر شیخ عبدالکریم حائری شاگردی کرده، در سال ۱۳۰۹ش در ۳۴ سالگی عازم نجف شد و از محضر اساتید مطرح آن روز نجف استفاده کرد و به درجات علمی نایل آمد.
🌀از اساتید ایشان در اصفهان سیدعلی و سیدمحمد نجفآبادی و حاج سید محمدرضا خراسانی و در نجف میرزای نائینی، آقاضیاء عراقی و سید ابوالحسن اصفهانی قابل ذکرند.
🍁او در سالهای ممنوعیت استفاده از لباس روحانیت، چند ماه در آبادان با لباس شخصی و در ۱۳۲۴ش با لباس روحانیت مشغول تبلیغ شد و به علت همین سابقه به درخواست مردم و امر سیدابوالحسن اصفهانی در آبادان ساکن شد و به تبلیغ مشغول شد.
☄ایشان در آبادان حرکتهای ضد دینی طرفداران کسروی، طرفداران حزب توده و بهائیت را مورد حمله قرار داد و آنها را قطع ید کرد.
📚وی در سالهای حکومت پهلوی دوم، به فعالیتهای متعددی از جمله حمایت از فدائیان اسلام، مقابله با لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی، تسهیل رفت و آمد امن انقلابیون به نجف پرداخت.
🌱ایشان در آبادان به تأسیس حوزه علمیه دارالایتام و ساخت مساجد متعدد پرداخت.
◾️ در سال ۱۳۶۰ش به اصفهان بازگشت و سرانجام در ۱۴ بهمن ۱۳۷۲ش (۲۱ شعبان ۱۴۱۴ق)درگذشت و در صحن بزرگ حرم حضرت معصومه(س) دفن شدند.
#زندگی_نامه
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰 درگذشت آیت الله #محمدجواد_بلاغی نجفی فقیه، متکلم، مفسر و نویسنده (۱۳۵۲ق)
💠محمدجواد بَلاغی نجفی (۱۲۸۲-۱۳۵۲ق) از عالمان متکلم و مفسر شیعه در قرن ۱۳ و ۱۴ قمری، پایه گذار علم کلام نوین در نجف و آشنا به زبانهای فارسی،عربی،عبری و انگلیسی است.
🔅وی در سال ۱۲۸۲ق در نجف زاده شد و تحصیلات حوروی را از زادگاهش آغاز کرد و ۸ سال در کاظمین و ده سال در سامرا به درس ادامه داد و به نجف بازگشت.
🔹از اساتید ایشان می توان به محمدتقی شیرازی، سیدمحمد فشارکی، آخوند خراسانی و محمدطه نجف اشاره کرد.
⚡️او پایهگذار علم کلام نوین در نجف دانسته شده که با تسلط بر زبانهای مختلف در برابر فعالیتهای تبشیری و تبلیغی مسیحیت و همچنین تبلیغات مخالفان دین فعالیت میکرده است.
🔸عده قابل توجهی از مراجع قم و نجف از شاگردان مکتب کلامی ایشان به شمار می روند از جمله سید محمدهادی میلانی، سید عبدالحسین طیب و سید ابوالقاسم خوئی.
📚از ایشان آثار متعددی بر جای مانده که مهم ترین آنها آلاء الرحمن فی تفسیر القرآن، نصایح الهدی و الدین الی من کان مسلما و صار بابیا، نورالهدی و اعاجیب الاکاذیب می باشد. ۲۲ جلد از تألیفات ایشان با عنوان «موسوعة العلامة البلاغی» در ۹ جلد چاپ شده است.
🌀او در سالهای اقامت در سامرا، در مبارزات استقلالطلبانه مردم عراق در برابر انگلستان فعال بوده است و با لقب مجاهد مشهور شده است.
◾️وی سرانجام در ۲۲ شعبان ۱۳۵۲ق در نجف درگذشت و در حرم امیرالمومنین (ع) به خاک سپرده شد.
#زندگی_نامه
🌹🌹🌹
🔺بی قرار!
🔹علامه #محمدجواد_بلاغی در دفاع از مکتب آرام و قرار نداشت.
🔅برخى از بهائیان جاسوس استعمار در محله اى در بغداد، مکانى را به نام حظیره براى اجتماع خود بنا نهادند بلاغى با شنیدن این خبر دیگر آرام نگرفت و استراحت را بر خود روا نداشت تا با مراجعه به دادگاه و قانون آنان را به ترک آن محل واداشت و پس از مدتى آنجا را به مسجدى تبدیل کرد و در آن نماز و شعایر حسینى اقامه مى شد»
🌀ایشان براى رسوا سازی مبلغان مسیحیت کتاب «الهدى» را نوشته بود؛ اما پولی برای چاپ آن نداشت.
⚡️به ناچار هرچه در خانه داشت به قیمت ارزان فروخت و کتاب را به چاپخانه فرستاد تا خداوند اندک اندک اثاثیه خانه و زندگانى وى را فراهم ساخت.
🌺🌺🌺
◾️درگذشت آیت الله امامی کاشانی (۱۴۰۲)
✍️ آیت الله محمدآقا امامی معروف به محمد امامی کاشانی(۱۰ مهر ۱۳۱۰ – ۱۲ اسفند ۱۴۰۲)، امام جمعه موقت تهران و از روحانیان فعال و برجسته در دوران انقلاب اسلامی ایران بود.
🔹امامی کاشانی از اعضای تشکیلدهنده جامعه روحانیت مبارز بود. وی پس از انقلاب با حکم حضرت امام خمینی(ره) در ۲ اردیبهشت ۱۳۶۸ عضو هیئت بازنگری قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شد. نماینده ولی فقیه در شهربانی، عضویت در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دیوان عدالت اداری، تولیت مدرسه عالی شهید مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در دورههای ۱ تا ۵ و امام جمعه موقت تهران از ۸ آبان ۱۳۶۰ تا زمان حیاتش از جمله سوابق درخشان او بود. همچنین با تشکیل شورای عالی تبلیغات در صدد هماهنگی بیشتر در تبلیغات فرهنگی و دینی گام برداشت.
🔸او از شاگردان حضرت امام خمینی، آیت الله العظمی بروجردی و آیت الله محقق داماد و علامه طباطبایی بود. کتاب دو جلدی خطّ امان در تبیین ادله عقلی و فلسفی اثبات وجود و ظهور امام زمان(عج) و گفتگو با اندیشمندان گوناگون مسیحی و یهودی درباره مهدویت از جمله آثار اوست.
او سرانجام در ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ ش، دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار معبود شتافت.
🌹🌹
آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را تسلیت گفتند.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
🔹️ بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را به خاندان محترم و بازماندگان و شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
این عالم متقی و خدوم در طول سالهای متمادی، چه پیش از پیروزی انقلاب در مجموعهی روحانیت مبارز و چه پس از آن در جایگاههای حساس مانند شورای نگهبان، مجلس خبرگان، امامت جمعهی تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، مدرسه شهید مطهری منشاء خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی بودهاند، و امید است این همه در نامهی حسنات ایشان مقبول درگاه الهی باشد. خداوند رحمت و مغفرت خود را شامل حال آن مرحوم فرماید.
سید علی خامنهای ۱۴۰۲/۱۲/۱۳
🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠منقلب شدن آیت الله #محمد_امامی_کاشانی در لحظه ی وصف #امام_زمان عج
🌹🌹🌹🥺
🔵🔴 چهرههای معروف که بازماندند
محمدباقر نوبخت، دبیرکل حزب اعتدال و توسعه با سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه رشت و خمام، رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در این دوره، از حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرده و تأییدصلاحیت شده بود. اما در فاصله ۲۱ روز مانده به برگزاری انتخابات تصمیم به تغییر حوزه انتخابیهاش به شهر رشت و خمام گرفت. با وجود حمایت علی لاریجانی از نوبخت با انتشار نماهنگی در فضای مجازی، نوبخت نتوانست رای مردم رشت را به دست بیاورد.
محمدرضا باهنر، نماینده دورههای دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم و نهم با ۲۸ سال نمایندگی در مجلس، ابتدا از حوزه انتخابیه تهران نامزد شده بود و بعد به کرمان تغییر حوزه داد اما نتوانست آرای مردم کرمان را جلب کند.
محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان در مجالس نهم، دهم، یازدهم نیز از راهیابی به مجلس دوازدهم بازماند.
علیاصغر عنابستانی، نماینده دوره یازدهم مجلس و نامزد حوزه سبزوار که نامش با سیلی زدن به یک سرباز راهنمایی و رانندگی بر سر زبانها افتاده بود نیز به مجلس دوازدهم راه نیافت.
حسن نوروزی که سابقه حضور در دورههای هشتم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد، از راهیابی به مجلس دوازدهم بازماند و حسن قشقاوی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه، از حوزه رباطکریم و بهارستان راهی مجلس شد.
محمدحسین رنجبران، مجری اسبق صداوسیما هم که کاندیدای مجلس از ساوجبلاغ شده بود، نتوانست آرای لازم را برای رسیدن به بهارستان کسب کند.
ولی اسماعیلی، نماینده حوزه انتخابیه گرمی در مجالس هشتم و یازدهم مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس فعلی از راهیابی به مجلس دوازدهم جا ماند و محمد خوشسیما درنخستین دوره حضور خود در انتخابات مجلس با آرای بالای مردمی به خانه ملت راه یافت.
حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس یازدهم جای خود را به انارکیمحمدی داد. انارکیمحمدی در مجلس دهم نیز نماینده مردم رفسنجان و انار بوده است.
محسنی بندپی، نماینده مجلس یازدهم و نامزد حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت از رقابت بازماند.
فریدون حسنوند، نماینده مردم اندیمشک در مجالس ششم، هفتم، هشتم و دهم و یازدهم که تقریباً در همه این دورهها ریاست کمیسیون انرژی مجلس را برعهده داشت نیز از ورود به مجلس بازماند.
پروین صالحی نماینده مردم مبارکه در مجلس یازدهم از ورود به مجلس دوازدهم باز ماند و زهرا سعیدی نماینده مجلس دهم به مجلس دوازدهم راه یافت. / هم میهن
چند نصیحت برادرانه به نمایندگانی که تازه انتخاب شده اند:
۱. اگر با شنیدن خبر انتخابتان، قند توی دلتان آب شده، یک جای کار دل مبارکتان ایراد دارد. مسئولیت جدید، دلهره می آورد نه دلخوشی! ضمنا این وظیفه سنگین، جشن گرفتن ندارد!!!
۲. وقتی نماینده شدید، لطفا اخلاقتان تغییر نکند! همان طوری باشید که قبلا بودید! پرستیژ نمایندگی، ربطی به نگاه از بالا و باد توی غبغب انداختن ندارد! خودتان را نگیرید. باور کنید خبری نیست!
۳. به خصوص در روزهای اول نمایندگی از روی جوگیری تصمیم نگیرید! صبر کنید! تامل کنید! سریع اظهار نظر نکنید! حرف شاذ نزنید. برای اینکه ثابت کنید انتخاب شما درست بوده، حرف های عجیب نزنید. وعده بیخودی ندهید. زمان بهترین محک شما خواهد بود! عجله نکنید.
۴. تبریک آدم ها را جدی بگیرید. خالصانه ها را جدا کنید تا بعدا ازشان راهنمایی و کمک بگیرید چون کسی که خالصانه تبریک می گوید، صادقانه هم کمکتان می کند! تبریک های متملقانه را هم جدا کنید. این آدم ها خطرناکند. مواظبشان باشید!
۵. حلقه مشاوران و کانال های اطلاعاتتان را گسترده کنید. حتی حرف دشمنان و رقیبان را هم بدون تعصب گوش کنید!
۶. برای خدا کار کنید! فقط برای خدا! در خلوتتان به خدا گزارش کار بدهید!
۷. وقتتان را با جلسات بیهوده تلف نکنید. جلسه جای حرف کلی و بیخود نیست. داده ها را بررسی کنید، نظرات را بشنوید و به خروجی برسید. آنقدری توی جلسات شرکت نکنید که اصلا وقت نداشته باشید فکر کنید!
۸. اینقدر غیبت نکنید! اینها اسمش تحلیل شخصیت نیست. شناخت موقعیت نیست. غیبت است برادر! اثر کارهای خوبتان را با گناه کردن پشت میزهایتان از بین نبرید!
۹. برای میز کارتان در مجلس، ساعت شنی بخرید! شاید اینجوری یادتان بماند، فرصتتان کوتاه است! ۴ سال مثل برق و باد می گذرد!
۱۰. قومیت گرا، جناح گرا و منفعت طلب نباشید! آخرتتان را به خاطر دنیای بقیه خراب نکنید!!!
و از همه مهمتر یادتان باشد روز قیامت همه آنها که نماینده شان بودید به صف خواهند شد و حقشان را از شما مطالبه خواهند کرد! طوری عمل کنید که بتوانید جواب تک تک آن هزاران و میلیون ها نفر را بدهید!
به خدا قسم آن روز خواهد آمد!!!
@hamedmalhani
🇮🇷درصد مشارکت استانی به ترتیب بیشترین مشارکت
1- استان کهکیلویه و بویراحمد 70/66
2- استان خراسان جنوبی 66/12
3- استان ایلام 60/89
4- استان سیستان و بلوچستان 60/89
5- استان خراسان شمالی 60/68
6- استان هرمزگان 57/15
7- استان گلستان 57/2
8- استان چارمحال و بختیاری52/51
9- استان کرمان 52/33
10- استان اردبیل 50/56
11- استان زنجان 48/63
12- استان آذربایجان غربی 48/23
13- استان خراسان رضوی 48/17
14- استان یزد 47/90
15- استان لرستان 47/58
16- استان سمنان 47/45
17- استان بوشهر 46/81
18- استان مازندران 45/65
19- استان فارس 45/11
20- استان همدان 44/81
21- استان قم 43/2
22- استان خوزستان 42/96
23- استان کرمانشاه42/85
24- استان آذربایجان شرقی 42/83
25- استان قزوین 42/19
26- استان گیلان 41/96
27 استان مرکزی 39/71
28- استان اصفهان 36/38
29- استان کردستان 32/65
30- استان البرز 28/41
31- استان تهران 26/34
۱۰ استان بالای ۵۰٪
۲۱ استان زیر ۵۰٪
😶
📢 رأی عجیب و شاید بی نظیر/ کسب فقط ۵ هزار رأی برای ورود به مجلس!
◀️ یک منتخب مجلس دوازدهم با کسب ۵ هزار و ۴۹۳ رأی توانست به بهارستان راه پیدا کند.
◀️ در جریان انتخابات مجلس دوازدهم، محمد جلالی، عضو جبهه پایداری در حوزه انتخابیه محلات و دلیجان با کسب آرای ۵.۴۹۳ از مجموع ۲۱ هزار و ۴۶۱ رأی ماخوذه، به مجلس شورای اسلامی راه یافت.
😶
عبدالله گنجی، مشاور زاکانی در پیامی در شبکه ایکس نوشت:
اینکه رای اول تهران نسبت به کل رای نزدیک١/٩٠٠ میلیون کم است معنی اش بالا بودن رای باطله نیست که برخی فکر می کنند کشف صورت داده اند.بین٣۶٠٠ رقیب از ده، پانزده تا چند هزار رای توزیع شده است
آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات در جواب گنجی نوشت:
معنای رای ۸۰۰ هزار نفری اولین نفر خبرگان (که در هر دو لیست حضور داشته اند) از مجموع ۱/۸ میلیون رای ماخوذه چیست؟ که آنجا تعدد کاندیدا مطرح نیست. شاید اعلام شفاف ستاد انتخابات بهترین راهکار باشد تا جلوی گمانه زنیها را بگیرد.
😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📽 #کلیپ|پاسخ به شبهه تفخیذ
✅ شنیدی میگن امام خمینی گفته با نوزاد میشه ازدواج کرد و...🤨
🧭 تولید با ما، انتشار با شما ✌️
💢 شیخ #فرهاد_فتحی / عضویت 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
هدایت شده از کشکول یک طلبه
واکنش نورنیوز، رسانه شورای عالی امنیت ملی به پایین ترین نرخ مشارکت ادوار گذشته؛ یادداشت کامل را از اینجا بخوانید
عقلای واقع بین در رده های بالای نظام کم نیستند(چه در مجمع چه در شعام چه در برخی دیگر از نهادهای امنیتی) لکن با توجه به نوع موضع گیری های نورنیوز در چند سال اخیر، به نظر می رسد در میان این همه سکوت های محافظه کارانه، دبیر شعام دارای کنشگری بالا، صراحت لهجه مناسب و نفوذ قابل توجهی دارد.
هر مسئولی جرئت انتقاد جدی و صریح به شورای نگهبان را ندارد. این هم چه بسی به خاطر انتقاد علنی مکرر رهبری باشد. نقد به صدا و سیما و لزوم ترمیم سرمایه اجتماعی نظام، همگی از بدیهیاتی هستند که هر مسئولی جرئت بازگو کردنش را ندارد.
✅ انتخابات در ترازو
🔹انتخابات اخیر از آن جهت که میزبان مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم بود در نوع خود ودر مقایسه با متوسط نرخ جهانی قابل توجه و احترام برانگیز است اما باید در این سئوال غامض و خطیر تأمل کرد که چرا این دوره از انتخابات در جدول مشارکت تمام ادوار انتخابات مجلس، در رده آخر نشست و حتی به نصاب دوره قبل هم دست نیافت؟
🔹از جهت اقتصادی، مردم وقتی وضعیت رهاشده ی بازارها را مشاهده می کنند و اقتصاد کشور را – درست یا غلط – در وضعیت "بی سامانی " می یابند، طبعا دچار فرسایش اعتماد می شوند و به این ترتیب سرمایه اجتماعی تخریب می شود. این احساس، اولین جایی را که به مخاطره می اندازد حضور و مشارکت پرشور در انتخابات است.
🔹از جهت سیاسی، در روزگاری که شهروندان خوش دارند با علم و آگاهی شخصی، نامزدهای دلخواه را برگزینند، برخی سخت گیریها در عرصه صلاحیت ها، فضای رقابت را دچار نارسایی می کند. ای کاش نهادهای نظارتی، به نهیب های مکرر رهبری در موضوع بررسی ها التفات بیشتری می داشتند.
🔹باید این سئوال را هم از صداوسیما پرسید که چرا برنامه هایش نتوانست "مارپیچ سکوت" را شکل دهد و شهروندان را متناسب با این حجم هنگفت تبلیغات راهی صندوق ها کند؟ آیا بازاندیشی در سیاست های اقناعی و تبلیغی "جام جم" ضرورت ندارد؟
🔹علاوه بر اینها،زیست جهان ایرانیان هم تغییر کرده است. مواجهه با چنین شهروندانی، محتاج مردمداری از نوع دیگر است. اگر مردم احساس کنند که میان آنها و حاکمیت، اشتراکات قابل اتکایی نیست طبعا به بازی های برد-برد یا به پذیرش متقابل یکدیگر روی خوش نشان نمی دهند.
🔹در فردای انتخابات، وظیفه ی نهادهای حاکمیت، این است که به احیای وجه جمهوریت در ساختار سیاسی اجتماعی همت بیشتری کنند. با چنین راهکاری،احتمالا سرمایه اجتماعی نظام ترمیم؛ انتخاب معنادارتر؛ اثربخشی صندوق ملموس تر؛ و نهایتا دلبستگی تمام جریانات جوشیده از درون ایران اسلامی تقویت خواهد شد.
متن کامل :
https://NourNews.ir/n/166486
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
✅ انتخابات در ترازو 🔹انتخابات اخیر از آن جهت که میزبان مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم بود در نوع خو
۵ دلیل برای مشارکت پایین مردم در انتخابات ۱۱ اسفند که کم مشارکت ترین انتخابات تاریخ ۴۵ساله ی جمهوری اسلامی بوده، ذکر کرده اند.
با دقت و چندبار بخوانید...
و ترجیحا تامّل کنید ...
از ۲۹۰ نماینده #مجلس_انقلابی، بیش از ۱۴۷ تاشون افتادن!
بیش از ۵۰ درصد!
بعد انتظار دارید امروز در جلسه مجلس حضور پیدا کنن؟ 😃
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
#تقویم_علما
📅 امروز دوشنبه
☀️ 14 #اسفند ماه 1402 شمسی
🌙 23 #شعبان 1445 قمری
☀️#شمسی
➕ شهادت جمعی از علمای خاندان حکیم بهدست حکومت بعث عراق (۱۳۶۳ش)
➕ درگذشت عباس واعظ طبسی،
تولیت آستان قدس رضوی (۱۳۹۴ش)
🌙#قمری
➕ درگذشت سید علینقی فیضالاسلام، مترجم قرآن و نهجالبلاغه (۱۴۰۵ق)
➕ درگذشت سید محمدجواد موسوی غروی، مجتهد و نویسنده شیعه اهل اصفهان (۱۴۲۶ق)
#تقویم_علماء
🌸🌸🌸🌸🌸
🔰 درگذشت آیت الله #سیدعلینقی_فیض_الاسلام مترجم قرآن و نهجالبلاغه (۱۴۰۵ق)
💠سید علینقی سید علینقی حسینی دیباجی معروف به فِیضُ الاسلام (۱۲۸۴-۱۳۶۴ش)، مجتهد شیعه و مترجم متون اسلامی است.
🔹وی در سال ۱۲۸۴ش در خمینیشهر اصفهان به دنیا آمد و از پنج سالگی مقدمات علوم حوزوی را نزد مادر و برادر بزرگ خود، سید غیاثالدین آموخت.
🔸بعدها به تشویق برادر، راهی اصفهان شد و پس از فراگیری بخشی از علوم اسلامی، به مشهد رفت و محضر شیخ علی اکبر نهاوندی را درک کرد.
🌀 سپس به نجف رفت و در درس سید ابوالحسن اصفهانی، آقا ضیاء عراقی، شیخ محمدکاظم شیرازی و شیخ عباس قمی حاضر شد.
☄وی در سال ۱۳۵۲ق در ۳۰ سالگی، از سید ابوالحسن اصفهانی، آقا ضیاء عراقی و شیخ محمدکاظم شیرازی اجازه اجتهاد و از علیاکبر نهاوندی و شیخ عباس قمی اجازه روایت دریافت کرد.
🍁ایشان پس از بازگشت از نجف، در تهران ماندگار شد و به کار نشر و تبلیغ معارف دینی پرداخت.
📚 از ایشان عددی برجای مانده که مهمترین آنها ترجمه و شرح نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، ترجمه و خلاصه التفسیر قرآن عظیم، بنادر البحار، الافاضات الغرویه فی اصول الفقهیه، خاتون دو سرا سیدتنا زینب الکبری و رهبر گمشدگان اشاره کرد.
◾️وی سرانجام در ۲۴ اردیبهشت سال ۱۳۶۴ش (۲۳ شعبان ۱۴۰۵ق) درگذشت و در بهشت زهرای تهران دفن شد.
#زندگی_نامه
🌹🌹🌹
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅مروری بر زندگی آیت الله #سیدعلینقی_فیض_الاسلام
🌹🌹🌹
🔺معاملهای با امیرالمؤمنین(ع)!
▫️سیدمحمدرضا فیض الاسلام:
🔅پدرم #سیدعلینقی_فیض_الاسلام می خواست نهج البلاغه را در دسترس عموم فارسی زبانان قرار دهد. برای این منظور ترجمه و شرح نهج البلاغه 17 سال یادداشت برداری کردند.
🔹تهران که آمدیم نوشته ها را به طاهر خوش نویس داد تا با خط خوب بازنویسی کند. به علت نداشتن هزینه زیاد چاپ، آن را به صورت تک جلدی چاپ می کردند.
🔸ایشان برای چاپ نهج البلاغه بسیار رنج کشیدند و حتی سه خانه در تهران داشتند که آنها را فروختند و خرج این کار کردند، خانه ای را اجاره کرد که برق نداشت و وقتی باران می آمد کاسه می گذاشتیم تا به داخل خانه نریزد.
🌱یک روز مادرم گلایه کرد، که ما را اجاره نشین کردهای؟
🌦پدر با آرامشی خاص گفت: « من همه اینها را به امیرالمؤمنین(ع) دادم و یک جا همه اینها را از ایشان پس می گیرم».
💠در سال ۱۳۳۹ با آنکه پولی نداشت و فقط یک قطعه زمین داشت، یک خانه هزار متری خرید. صاحبخانه هم فشار می آورد که اگر پولش را در موعد ندهید آن را پس می گیرم.
🌀همان شبی که فردایش باید به محضر می رفتند، واسطه معامله گفت زمین شما را ۴۰ تومان می خرند.
🔷در نهایت نیز فردای آن روز همان مقدار پولی که کم داشتند جور شد و به راحتی معامله کردند.
🌹🌹🌹
👓 رای آقای نبویان که در تهران اول شد،
از رای آقای تالارپشتی که در دور قبل، ۳۰ ام شد هم کمتر است!!!
😶😐😑
یعنی حتی اکثر حزب اللهی های تهران ( که خودشون در تهران، اقلیت اند) هم ناامید شدند از فهرست اصولگرایان و انقلابی ها.
قالیباف حدود ۸۰۰.۰۰۰ رای کمتر
آورد نسبت به دوره ی قبل!
👓 رای آقای نبویان که در تهران اول شد،
از رای آقای تالارپشتی که در دور قبل، ۳۰ ام شد هم کمتر است!!!
😶😐😑
یعنی حتی اکثر حزب اللهی های تهران ( که خودشون در تهران، اقلیت اند) هم ناامید شدند از فهرست اصولگرایان و انقلابی ها.
قالیباف حدود ۸۰۰.۰۰۰ رای کمتر
آورد نسبت به دوره ی قبل!
فکر و تدبیری باید کرد بجای حماسه سرایی و تمرکز بر دشمن!
دوباره میخوانید:
#صدای_خاموشان!
بعضیها که همواره میزان رفاه ایران را با یَمن و سومالی مقایسه میکردند و میزان امنیت ما را با سوریه، اکنون میزانمشارکت در انتخابات ایران را با فرانسه و سوئیس مقایسه میکنند!
آیا به راستی، نوع خاموشان انتخابات ما با اروپا، قابل مقایسهاست؟ آیا مسئولان اروپایی انتخابات کشورشان را صحنه جنگ مسیح و شیطان! میدانستند؟
آنها نه انتخابات خود را رفراندوم دین و نظامشان میدانند.نهسکوتشان را حرام شرعی.
اما در جامعه ما که جز مردم، سرمایه دیگری ندارد، و برایش "هزاردوست کم است و یک دشمن بسیار"، در جامعهما که "ملتِهمیشه درصحنه" به آسانی کنار نمیکشد مگر آنکه کنارشان بزنند.در جامعه ما که"خانهنشینان" را "لشگر دشمن"میدانند. در جامعه ما که "در صحنه بودن" آنچنان مقدس است که میگویند:"اگر امروز در صحنه نباشی فرقی نمیکند که یک عمر به نماز ایستاده باشی یا به شراب نشسته باشی"(!) رای ندادن هرگز مانند سوئیس نیست. سکوت در این جامعه تفسیر دیگری دارد.سکوت در این میدان، سرشار از سخن است. اما آیا کسی سخنخاموشان را میشنود؟
کسانیکه رای ندادن را حرام شرعی و موجب کفر خواندند و "سکوت هر مسلمان را خیانت به قرآن" دانستند، چگونه پس از انتخابات، از کنار نیمه خاموش ایران خاموش و بیاعتنا میگذرند؟ و چگونه سکوت نیمی از ملت و دوسوم پایتخت را به هیچ نمیگیرند و به همینسادگی آن را به حساب "اروپایی شدن" میگذارند؟!
۱۴۰۰/۴/۳
زینالعابدین صفوی
@zeinoddin43
#_انتخابیات!
به سه دلیل مردم در انتخابات شرکت نمیکنند:
نداشتن امید به آینده
عدم اعتماد به نظام
نداشتن احساس آزادی.
🔸 اگر حساب نکنیم که از ۴۰ درصد مشارکت کنندگان، حداقل ۱۰ تا ۱۵ درصد آنان با انگیزههای احتیاطی، قومیتی و باطله رای داده و انگیزههای سیاسی و اجتماعی ندارند و به معنای همنوایی با نظام نیست و همین ۴۰درصد را معیار قرار دهیم؛ باز هم پدیده خاصی نیست زیرا به دلیل برهان لمّی، ۶۰ درصد از جامعه ناامید، بی اعتماد به نظامند و احساس آزادی ندارند.
با توجه به اینکه نظام تمام اندوخته خود را خرج این انتخابات کرد و سیلی آمد و همه را برد و به هشدارها توجه نکرد، الان چه چیزی روی میز دارد؟ چه سناریویی برای تحلیل واقعه در حال تدوین است؟ با یکی دو اطلاعیه تکراری و مصادره آراء، قرار است درب بر همان پاشنه بچرخد؟!
سر در گریبان تفکر یا سر در برف زمستانی؟!
lotfi_mojtaba
👆👆👆👆👆
این دو تحلیل رو هم ببینید بد نیست...
فقط متاثر از تحلیلهای ایتایی نباشیم که متمرکز و مدعی اند در حماسه خواندن این انتخابات و شکست دشمن ...
😶
سخنگوی ستاد انتخابات: ۱۴ منتخب اول تهران به مجلس راه یافتند و ۴۶ منتخب بعدی به دور دومراه یافتند
اسامی منتخبین قطعی تهران:
۱. سید محمود نبویان ۵۹۷۷۷۰
۲. امیرحسین ثابتی منفرد ۴۸۷۹۸۲
۳. حمید رسایی ۴۸۵۷۱۱
۴. محمدباقر قالیباف ۴۴۷۹۰۵
۵. رضا تقیپور انوری ۴۲۴۹۴۵
۶. روحالله ایزدخواه ۴۰۷۳۰۳
۷. مرتضی آقاتهرانی ۴۰۵۷۰۷
۸. منوچهر متکی ۴۰۴۶۱۵
۹. اسماعیل کوثری ۳۸۶۷۷۳
۱۰. مهدی کوچکزاده ۳۶۶۲۱۶
۱۱. علی یزدی خواه ۳۳۳۳۰۸
۱۲. علی خضریان ۳۳۳۱۰۳
۱۳. مالک شریعتی ۳۳۱۵۱۰
۱۴. کامران غضنفری ۳۱۶۳۷۴
اسامی نامزدهایی که در تهران به دور دوم رفتند
۴۶. غلامحسین رضوانی ۱۵۸۲۱۶
نفر اول انتخابات در حوزهٔ پایتخت با حمایت حدود ۸ درصد واجدین شرایط، راهی مجلس شد.
همچنین نفر آخری که به دور دوم راه یافته، رای حدود ۲ درصد واجدین شرایط را کسب نموده است.
واجدین شرایط رأی دادن در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر 7 میلیون و 775 هزار و 357 نفر بودند.
هدایت شده از حمیدرضا علیمی🇮🇷
:شورای تامین اصفهان
روضــه رو تعطیل میکنه!
کـنـسـرت رو تعطیل میکنه!
خدایی خودتون خندهتون نمیگیره !؟
#علیرضاقربانی
مشکلات اصفهان بخدا مسائل دیگهست نه اینا که شما براش جلسه میذارین و نتیجهش میشه عصبی کردن مردم
#فرونشست
#آلودگی_هوا
#حقابه_کشاورزان_اصفهان
#خشکی_زاینده_رود
#فقر_حاشیهنشینان
#سرمایه_گریزی
#پایتخت_اماس_ایران