■#امام_صادق علیه السلام
مَن اَنشَدَ فِی الحُسَین بیتا مِن شِعرِِ فَبَکی وَ اَبکی عَشرَهً فَلَه وَ لَهُم الجَنَّه.
هر کسی درباره حسین (علیه السّلام) بیتی شعر بسراید و خود بگیرد و ده نفر را بگریاند، برای او و آن ده نفر بهشت باشد.
(ثواب الاعمال/ 110📓✨)
_برای حسین علیه السلام گریه کنید و بگریانید و از برکات این اشکهای ارزشمند فیض ببرید. گرانقیمت ترین اشکها، اشک بر حسین است.😭
#حدیث_زندگی ۴۴۴
#واحسیناه...😭😭😢🥺🌷🌷🌷
انصارالله #یمن یک کشتی ترکیهای که عازم بنادر اسرائیل بود را در دریای سرخ مورد هدف قرار داد. ترکیه با اینکه نیروهای مسلح یمن از قبل ورود به بنادر رژیم صهیونیستی را ممنوع اعلام کرده بودند اقدام به ارسال تجهیزات، مواد غذایی و محصولات مختلف کرده!
حالا به #اردوغان_خائن برخورده!
✅ #داود_مدرسی_یان
یکی از دلایل اصلی افزایش #ناترازی_برق از سال ۹۲ و با روی کار آمدن دولت روحانی، واگذاری نیروگاهها به بخش خصوصی(بیش از ۶۰درصد نیروگاهها تاکنون) و ممنوعیت ورود دولت به سرمایهگذاری در تولید است.
انرژی یک حوزه استراتژیک است. خارج کردن آن از دست حاکمیت، امنیت کشور را هدف قرار داده.
✅ #داود_مدرسی_یان
حکم دادگاه لاهه چه تأثیری بر سیاست خارجی اسرائیل دارد؟
🔹دیوان بینالمللی کیفری امروز در اقدامی تاریخی، حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی صادر کرد؛ این حکم میتواند پیامدهای بزرگی بر روابط خارجی اسرائیل داشته باشد؛ بهخصوص نگرانیهایی از تأثیر این تصمیم بر مقامات نظامی ارشد و همچنین تأمین سلاح برای این رژیم وجود دارد.
🔹همچنین پیشبینی میشود، این حکم در آینده نزدیک تأثیر زیادی بر روابط خارجی اسرائیل داشته باشد. هرچند واکنشها در بین کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا متفاوت است.
🔹پس از صدور این حکم، که موجی از محکومیتها و انتقادات شدید در اسرائیل را به دنبال داشت، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که تصمیم دادگاه بینالمللی کیفری «الزامآور است و باید توسط همه اعضای دادگاه، از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا، محترم شمرده و اجرا شود».
Link
🔰وزیر خارجۀ اردن: نتانیاهو باید بازداشت شود
🔹ایمن الصفدی در واکنش به حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو گفت: باید به احکام دیوان دادگستری بینالمللی احترام گذاشت و حکم بازداشت سران اسرائیل باید اجرا شود، زیرا فلسطینیها مستحق عدالت هستند.
عواقب حکم بازداشتِ نتانیاهو و گالانت!
حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآف گالانت از سوی دیوان کیفری بینالمللی چه عواقبی برای آنها خواهد داشت؟
به لحاظ عملی، همان عواقبی که برای ولادیمیر پوتین و عمرالبشیر به دنبال داشته است؛ یعنی تقریباً هیچ!
با این حال، گالانت و نتانیاهو برای سفر به کشورهای عضو دیوان کیفری با مشکلات بسیاری روبرو خواهند داشت.
ضمن آنکه حکم بازداشت، به لحاظ اخلاقی به حیثیت آنان به سختی آسیب خواهد زد.
در این میان اما دیوان کیفری بینالمللی هم از عواقب صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت در امان نخواهد ماند.
به احتمال زیاد دولت ترامپ و کنگرۀ آمریکا، دیوان را تحریم و برای آن دردسرهای بسیاری ایجاد خواهند کرد چرا که مقامهای اسرائیلی "خط قرمز" آنان محسوب میشوند!
به نظرم حتی ممکن است کریم اسد احمد خان دادستان دیوان کیفری که برای صدور حکم بازداشت دو مقام فعلی و سابق اسرائیلی تلاش فراوان کرد، قربانی این تلاش شود. در هفتههای اخیر رسانهها از تحقیقات قضایی از کریم خان در یک پروندۀ "تعرض جنسی" خبر دادهاند!
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
فایننشال تایمز:
حکم دیوان کیفری بین المللی به این معنی است که کشورهای عضو این دیوان که تعداد آنها بیش از 124 کشور است ملزم هستند در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به این کشورها، آنها را بازداشت کنند.
حکم بازداشت نتانياهو و وزیر دفاعش توسط دادگاه کیفری لاهه صادر شد.شاید در عمل محقق نشود.
اما صدور این حکم نشان می دهد، غرب تحت فشار افکار عمومی، زمینه ای برای پیشگیری از آن ندید و این یک گام به جلو محسوب می شود.
ان شاالله عملی هم بشود.
مسؤل سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کردم حکم بازداشت نتانياهو و وزیر دفاع اسرائیل الزام آور است.
هلند و بلژیک نیز برای دستگیری و بازداشت نتانياهو و گالانت اعلام آمادگی کردند.
از خرابه صدای نفس انسان زنده میاد
#عبدالله_گنجی
dr_a_ganji
دیوان لاهه،
حکم بازداشت محمد ضیف، فرمانده نظامی حماس را نیز صادر کرده است
😵💫😶
دو پیشنهاد به دکتر ظریف:
اکنون لایحه دولت در بحث مشاغل در ذهن اجتماع حصر در جنابعالی شده است و اصرار مجلس بر مخالفت، می تواند در فضای تنش آلود منطقه و ناترازی های داخلی به معضلی انرژی سوز تبدیل شود.
اگر شما در حوزه غیر اجرا ظرفیت کمک به دولت دارید عنوان مهم نیست.مهم توجه به نظرات شماست.لذا برای عبور از وضع موجود و پیش گیری از قطب بندی های کاذب و وفاق سوز، دو پیشنهاد عرض می کنم:
-معاونت بین الملل یا مشاور بین الملل رئیس جمهور شوید
-از فرزندان محترم بخواهید تابعیت قهری یا غیر قهری خود را لغو کنند که هم افتخاری مکمل برای ایران دوستی شماست و هم زمینه توفیق خدمت به ملت است.
#عبدالله_گنجی
dr_a_ganji
🔺اسرائیل و طوفان لاهه!
دیوان کیفری بینالمللی (دادگاه لاهه) امروز حکم جلب و بازداشت نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو و یواو گالانت وزیر دفاع سابق آن را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت از جمله استفاده از گرسنگی به عنوان سلاحی علیه مردم غزه صادر کرد.
در همین حال نیز، شکایت آفریقای جنوبی نزد دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) به اتهام نقض کنوانسیون نسلکشی در جریان است و تا کنون چند قرار موقت صادر شده، اما رای نهایی هنوز صادر نشده است.
مقامات اسرائیلی با عصبانیت شدیدی به حکم واکنش نشان داده و با هجمه سنگینی علیه دیوان لاهه و نهادهای بینالمللی دیگر آن را به «یهودیستیزی» متهم کردهاند.
این حکم هر چند پس از 14 ماه نسلکشی بیسابقه در غزه دیر صادر شده و بعید است به بهبودی سریع اوضاع در غزه کمک کند، اما در عین حال نخستین حکم بازداشت بینالمللی علیه دو مقام عالی رتبه اسرائیلی بوده و در ابعاد متعددی واجد اهمیت فراوانی است.
در مقایسه با دهها قطعنامه و حکم بینالمللی بر زمین مانده درباره اشغال اراضی فلسطینی و مسائل دیگری چون دیوار حائل، حکم دیرهنگام دادگاه و وارد کردن اتهاماتی سنگین و بیسابقه به رهبران آن را میتوان «طوفان و ضربهای قانونی» به چهره اسرائیل در دنیا و پیشرانی قوی برای شیفت پارادایمی در قبال آن در افکار عمومی جهان پنداشت.
در واقع، این حکم به مثابه محاکمه جهانی نتانیاهو و برآمدن تصویر فلسطین در جهان و فروریختن تصویری است که اسرائیل در طول بیش از 7 دهه درباره خود در جهان ساخته بود که بر اشغالگری و تعدی مستمر به حقوق ملتی دیگر سایه سنگینی انداخته بود.
اسرائیل همواره با کاربست اهرمهای نیرومند مالی و رسانهای، پیوند تاریخی با کانونهای قدرت در جهان، معرفی خود به عنوان تنها نظام توسعه یافته و دموکراتیکِ غربتبار در خاورمیانهِ دیکتاتورزدهِ شرقتبار و حربه «یهودیستیزی»، تصویری «متمدانه» و در عین حال «مظلوم» از خود در دنیا به ویژه در جهان غرب ساخته بود که شکستن آن امکانپذیر نبود، اما در همین یک سال و 2 ماه جنگ غزه با دستان خود با تحمیل این فاجعه انسانی و نسلکشی هر آنچه را در این 76 سال کاشته بود، بر باد فنا داد و آسیبی جبران ناپذیر به چهره و روایت اسرائیل در جهان وارد و روایت فلسطین را به شکل بیسابقهای به ویژه در جوامع غربی فربه کرد.
البته در کنار آن نیز جنگ غزه در سایه ناتوانی نهادهای بینالمللی در توقف این خشونت افسارگسیخته، نظم جهانی را در این مدت در برابر چالشهای جدی اخلاقی و قانونی قرار داده است؛ اما حکم دادگاه لاهه میتواند به بهبود اعتبار و جایگاه این نهادها کمک کند.
کما این که چنین حکمی متحدان اسرائیل را در صورت تداوم حمایت تسلیحاتی از آن پس از محکومیت به اتهام جنایت جنگی، در مظان بازخواست و در برابر محکی تاریخی برای اجرای این حکم و خودداری از ارسال اسلحه قرار میدهد. دستکم بر این اساس دیگر نتانیاهو آزادی عمل قانونی برای سفر به بیش از 120 کشور عضو دادگاه را نخواهد داشت و باید دید چه تعداد از این کشورها به آن پایبند خواهند بود.
امروز جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به این حکم، آن «الزامآور» خواند و بیشتر کشورهای اروپایی هم تاکنون از آن استقبال کردهاند. واقعیت هم این است که پس از این حکم، دفاع از اسرائیل برای متحدان و لابیهای آن دشوارتر از قبل خواهد بود.
ناگفته هم نماند که نتانیاهو و گالانت پس از تحویل خود به دادگاه، میتوانند در آنجا حاضر شده و از خود دفاع کنند و یا این که دیوان عالی اسرائیل اقدام به بازجویی و محاکمه هر دو به اتهام جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت کند. اما بسیار بعید است که هیچکدام از این دو امر اتفاق بیفتد.
#صابر_گل_عنبری
Sgolanbari
🔸 واکنش یک حقوقدان به حکم جلب نتانیاهو: دستاوردهای بینظیری میتوان حاصل کرد
رضا نصری حقوقدان بینالملل:
▫️ دیوان کیفری بینالمللی بالاخره حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد. این بهترین اتفاق حقوقی در سالهای اخیر است که تاثیرات سیاسی و حیثیتی قابل ملاحظهای برای رژیم اسرائیل دارد.
▫️کمترین آن اینکه از این پس اتحادیه اروپا هیچ بهانهای برای لغو قرارداد مشارکت خود با اسرائیل (وفق ماده ۲ قرارداد) ندارد.
▫️این رویداد میتواند بستر حقوقی لازم را برای انواع ابتکارات دیپلماتیک و سیاسی آماده کند. جامعه مدنی و فعالان حقوق بشر و رسانهای هم میتوانند از این فرصت برای ایجاد «هزینه حیثیتی» برای شرکتهای بینالمللی که در اسرائیل سرمایهگذاری میکنند استفاده کنند و آنها را به لغو فعالیتها در آنجا وادار سازند. اگر از این فرصت با هوشمندی استفاده شود، دستاوردهای بی نظیری میتوان حاصل کرد.
ثبت سوال از وزیر محترم اطلاعات
ضمن احترام به وزیر محترم اطلاعات، امروز طرح سوال از ایشان را به دلیل همراهی وزارت اطلاعات با انتصاب برخی افراد مسئلهدار، در سامانه مجلس ثبت کردم.
ارادت حقیر به وزیر محترم اطلاعات سبب نخواهد شد چشم بر عملکرد سوال برانگیز این وزارت در دولت فعلی فرو ببندم و انشاالله در دفاع از حقوق نظام و ملت، هرآنچه که لازم باشد را انجام خواهم داد و این سوال را تا آخر، حتی اگر منتج به کارت زرد شود پیگیری خواهم کرد.
متن سوال ثبت شده: باسلام و احترام. علت تغییر رفتار واضح وزارت اطلاعات در تایید صلاحیتها و استعلامهای لازم برای مدیران دولتی در دولت فعلی در مقایسه با دولت سابق چیست و چرا در بسیاری از موارد، وزارت محترم اطلاعات، چشم بر انتصاب افراد ناشایسته فروبسته و عملا با این انتصابات همراهی میکند؟
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹امشب بعد از اقامه نماز در یکی از مساجد قم، سخنرانی داشتم و در اثنای آن، به وضعیت نابسامان خودروسازان داخلی اشاره داشتم. بعد از سخنرانی، یکی از حاضران پرسید که این خودروسازان به کجا وصل هستند که زور هیچکس به آنها نمیرسد؟! نه تهدیدات مجلس و نه سیاستهای دولت و حتی تذکرات رهبر تاکنون منتج به ادب شدن آنها نشده است و مگر اینها چه کسی هستند که اینقدر سرکش هستند؟!
🔹برای حفظ ظاهر، جوابی را سر هم کردم اما حالا اعتراف میکنم که در پاسخ به این سوال، جواب قانع کنندهای ندارم. اگر آمار بودجهای که دولت بابت واردات بنزین هزینه میکند (که بخش قابل توجهی از آن به دلیل مصرف بیش از حد برخی خودروهای داخلی است) را به آمار خسارت مادی حاصل از هزاران تلفات تصادفات جادهای بیافزاییم (که نتیجه بیکیفیت بودن محصولات این خودروسازان است) و سپس به عدد ارزی که سالیانه بابت حمایت از این خودروسازان هدر دادهایم اضافه کنیم آنگاه به عدد وحشتناکی میرسیم که به مراتب بیش از کل حقوق و مزایایی است که این خودروسازان در طول سال به کلیه پرسنل خود پرداخت میکنند! نتیجه منطقی با خود شما ! ...
🔹پینوشت: امیدوارم این یادداشت سبب نشود که عدهای بنده را با این برچسب که ضد تولید داخلی هستم بنوازند! حسب اطلاع، در تمام سالهای اخیر همواره سعی کردهام که هرجا که برایم مقدور بوده فقط و فقط از محصولات ایرانی استفاده کنم؛ از یخچال و ماشین ظرفشویی گرفته تا جاروبرقی و پوشاک و لباس و ...؛ ولی انصافا آش خودروسازان داخلی آنقدر شور شده که دیگر با هیچ توجیهی نمیتوان خوردش!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
🔰 قطعنامه تروییکای اروپا و آمریکا درباره موضوع هستهای ایران در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی تصویب شد
🔹این قطعنامه که پیشنویس آن توسط سه کشور اروپایی و آمریکا تهیه شده بود با ۱۹ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع به تصویب رسید.
#بسیار_مهم
🔹تهدیدِ آژانس توسط تهران جدی گرفته نشد و قطعنامه علیه ایران تصویب گردید؛ گویا روندِ جدی نگرفتنِ هشدارهایِ ایران حداقل ۵ سال است که در مجامعِ بین المللی شایع شده!
▪️حالا طبقِ اخطاری که در تهران به گروسی داده شده بود باید سریعا گازدهی به سانتریفیوژهای IR_8 ،IR_6 و IR_10 آغاز شود بلکهی حنایِ کشور رنگ گیرد!
#علی_قلهکی
📢 کدام کشورها امشب علیه ایران رأی دادند؟
👈 آرای موافق قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: (۱۹)
آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، اکوادور، اوکراین، کانادا، گرجستان، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، پاراگوئه
👈 آرای مخالف: (۳)
روسیه، چین، بورکینافاسو
👈 آرای ممتنع: (۱۲)
آفریقای جنوبی، هند، پاکستان، اندونزی، برزیل، غنا، تایلند، الجزایر، ارمنستان، بنگلادش، کلمبیا، مصر
◀️ ونزوئلا به دلیل بدهی، از حق رأی برخوردار نبود.
♦️ نتانیاهو در واکنش به حکم دادگاه کیفری بینالمللی:
🔹 این یک روز سیاه در تاریخ ملتها است
🔹 تسلیم فشارها نخواهیم شد
🔹 اسرائیل این حکم را به رسمیت نمیشناسد
♦️ سعید جلیلی:
🔹 کسانی( بیژن زنگنه) که در مقاطع طولانی وزیر نفت بودند، رسما میگفتند که پالایشگاه را قبول ندارند
🔹 وقتی چنین تفکری انتخاب شود و چندین دوره مسئولیت را بر عهده بگیرد، نتیجه وضعیت فعلی خواهد شد
بیانیه وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به قطعنامه شورای حکام
صدور دستور راهاندازی مجموعهای از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته
این رویکرد سیاست زده، فضای مثبت ایجاد شده و تفاهمهای حاصل از آن را مخدوش می کند
همکاریهای فنی و پادمانی با آژانس ادامه خواهد یافت