هدایت شده از محسن قنبریان
⛔️ بازار آزاد چگونه شورش اجتماعی و سرکوب سیاسی می آورد؟!
• اقتصاد آزاد مبتنی بر آزاد سازی قیمت هاست تا عرضه و تقاضا، تعادل بیافریند!
رضایتِ اقتصادی فروشنده و خریدار در چنین بازاری، "طبیعی" توجیه می شود!
• درحالیکه می دانید برخی کالاها با وجود تقاضای عمومی، عرضه کننده نامحدود ندارد؛ تبانیِ قیمت و انحصار به وجود می آید.
رضایت مشتری در این شرایط بخاطر "اضطرارش" است نه "انتخابش"!
اما بازار آزاد همین را "تجارة عن تراض" می خواند!
• #شهید_بهشتی در اینباره لازمه بیّنی می شمارد:
"در اینجا می گوییم همان "رضایتی" که می گویید طبیعی است، این "نارضایتی" و خشم و انقلاب هم طبیعی است!
...مدتها ۹۰٪ از آن من بود، ۱۰٪ از او، حالا واکنش دیگر این است که این دفعه ۱۰۰٪ از او باشد و دست من هم به کلی از کار انباشته ام کوتاه شود. این هم واکنشی طبیعی است! قانون طبیعیِ "عمل و عکس العمل". شما هرچه توپ را محکم تر به دیوار بزنید، توپ هم محکم تر بر می گردد!
... می گوید می خواهم با معیارهای طبیعی زندگی کنم: "عرضه" طبیعی، "تقاضا" طبیعی، "رضایتِ" به دنبال آن طبیعی؛ "خشمِ" به دنبال آن هم طبیعی، "انقلابِ" به دنبال آن هم طبیعی؛ این تندروی، تندروی در عکس العمل هم طبیعی! همه اش طبیعی است"! (بانکداری، ربا و قوانین مالی اسلام ص۸۲)
• یک نسبت مستقیم دیگر:
اقتصاد آزاد با هر مکانیسم قیمتی مخالف است، اما هم زمان "سرکوب دستمزد کارگری" را توجیه می کند!
جالب اینکه اینجا هم بین اقتصاد به سیاست پل می زند:
به تشکل های کارگری و اتحادیه های صنفی حمله می کند و محدودیت می سازد تا در سرکوب دستمزد موفق باشد!
به تعبیر دیگر: سرکوب برای اکثریتها / آزادی اقتصادی برای گروههای کوچک ممتاز!
از اینجاست که نائومی کلاین بین شوک اقتصادی و شوک الکتریکی نسبت مستقیم می بیند! و معتقد است: بازار آزاد بدون پلیس به جایی نمیرسد!
#شوک_درمانی
#گران_سازی
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۱۰/۵
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
استاد مطهری، مالکیت تکنولوژی [و انرژی]!
شاید مهم ترین نکته در مورد نظام سرمایه داری را شهید مطهری بیان کردند. نکته ای که بسیاری از اساتید اقتصاد اسلامی هم شاید می ترسند آن را بیان کنند!
شهید مطهری به ریشه اصلی نظام سرمایه داری می پردازد؛ مالکیت تکنولوژی !
استاد مطهری با بیانی منطقی و استدلالی عقلی بیان می کنند که تکنولوژی مالکیت خصوصی بردار نیست و حاصل تلاش و تفکر جامعه است. (نظام اقتصادی اسلام و مقدمه ای بر اقتصاد تطبیقی)
من می خواهم نکته دیگری به استدلال استاد اضافه کنم!
آن هم سهیم بودن جامعه در تکنولوژی به واسطه مالکیت آنها بر انرژی است. همه می دانیم که با بوجود آمدن ابزار تولید و ماشین ها و ربات ها و ... ارزش افزوده تولید که تابعی از کار و سرمایه است به شدت افزایش پیدا کرد و سهم کارگر در هزینه تولید به یکباره سقوط کرد! مثلا قبلا 10 کارگر 100 میز تولید می کرد و امروز همان 10 کارگر 1000 میز را تولید می کند!
دستمزد کارگر ثابت مانده اما سود تولیدکننده 900 میز منهای هزینه سرمایه (اجاره یا استهلاک) اضافه شده است. سوال اینجاست: آن دستگاه ها و ماشین ها بدون انرژی چه میزان می توانند تولید کنند؟!
طبیعتا هیچ!
نقش انرژی در تولید بسیار بیشتر از هزینه برق و گاز و ذغال سنگی است که تولیدکننده می پردازد!
اولین جایی که انرژی نقش اساسی ایفا می کند ساخت همان ابزار است. یعنی قبل از اینکه یک ربات در خط تولید خودروسازی استفاده شود در یک کارخانه دیگر خود آن ربات تولید می شود!
اما مواد اولیه و انرژی که آن ربات را تولید می کند و بعد آن ربات دوباره با انرژی تولید ثانویه ای انجام می دهد متعلق به عموم مردم است که با هزینه نزدیک به صفر به تولیدکننده داده شده است.
چرا می گویم هزینه نزدیک به صفر؟!
واقعیت این است که قیمت گذاری مواد اولیه و انرژی در دنیای سرمایه داری به شکل عجیب و خیره کننده ای ظالمانه به نفع سرمایه داران است!
شما اگر یک سرکه را تولید کنید و برای تولید این سرکه هفت سال وقت بگذارید قطعا قیمت آن با سرکه یک ساله متفاوت است!
قیمت نفت و گاز و مواد معدنی که با آن تولید صورت میگیرد باید با توجه به هزاران و میلیون ها سالی که ادعا می شود زمان برده تا بوجود بیایند تناسب داشته باشد. یعنی نفت باید به جای اینکه بشکه ای فروخته شود به قیمت 70 دلار، قطره قطره فروخته شود!
اما اتفاقی که افتاده این است که این مواد اولیه و انرژی ها توسط ساختار سرمایه داری بین المللی به ثمن بخس خریداری می شود!
اگر جوامع اسلامی از این ظرفیت بی نظیر از روز اول درست استفاده کرده بودند و نفت و گازشان را مفت در اختیار کشورهای استعمارگر و سلطه جو قرار نداده بودند آنگاه همه دنیا با احترام با مسلمانان و صاحبان نفت و گاز و... برخورد می کردند و به خود اجازه نمی دادند در این منطقه جنگ افروزی کنند. در حقیقت مهم ترین ابزار استعمار حکومت های خودباخته و سلطه پذیر است که گاو شیرده امپریالیسم غرب و شرق شده اند.
حال در کشور خودمان این موضوع چگونه است؟
برعکس رفتاری که با کشورهای استعمارگر و سلطه جو باید می کردیم، شایسته و بایسته است که با مردم خودمان بکنیم. یعنی قیمت انرژی و مواد اولیه برای مردم خودمان صفر شود. مال خود مردم است و این مالکیت یک مالکیت قطعی و شرعی از جانب خداوند متعال است که در اصل 43 قانون اساسی به آن اشاره شده.
حال اگر آمدیم و این ابزار اصلی تولید یعنی انرژی و مواد اولیه ارزان را در اختیار عده ای معدود گذاشتیم (بعلاوه نقدینگی مورد نیازشان برای تولید) آنگاه ساختاری را ایجاد کرده ایم که ذاتا به بی عدالتی و شکاف طبقاتی ختم خواهد شد. ساختاری که امکان ایجاد عدالت در آن وجود ندارد. ساختاری که به تعبیر شهید مطهری رأس و رئیس مسائل مستحدثه است و تا این ساختار (نظام سرمایه داری) برپاست و همه امور بر مدار سرمایه تنظیم می شود قهرا به استثمار کارگر منتج خواهد شد. حالا اگر خواستیم با تعیین حداقل دستمزد و تشکیل اتحادیه کارگری و ... به کارگران کمک کنیم نهایتا تلاشی است برای زنده نگه داشتن آنان نه استیفای حقشان!
زمین کج نظام سرمایه داری را با اصلاحات جزئی نمی توان صاف کرد. و بدون صاف کردن زمین محال است پیوست عدالتی طراحی کرد و به سمت تمدن اسلامی پیش رفت!
فلذا آنچه استاد مطهری با عنوان مالکیت اجتماعی تکنولوژی مطرح می کنند بسیار حائذ اهمیت است و البته قسمت غصه دار این ماجرا آنجاست که در دنیای سرمایه داری علاوه بر پذیرش مالکیت تکنولوژی حتی به انحصار این مالکیت نامشروع و ظالمانه هم یک مالکیت ثانویه الصاق می شود به نام مالکیت معنوی که خودش یک دهه روضه دارد!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
جبهه اقتصادی انقلاب اسلامی
چندوقتی است که الحمدلله جبهه انقلاب در موضوع اندیشه اقتصادی بسیار فعال شده است. فعالیت دوستان بزرگواری چون دکتر جبرائیلی و دکتر عبدالملکی، دکتر صمصامی و ... که چندسال قبل در اقلیت محض بود، این روزها اما بسیار نتیجه داده و حجم عظیمی از محتوا در شبکههای اجتماعی در حال تدوین است و هزاران جوان انقلابی به این نهضت پیوستهاند و مرتب در حال تولید محتوا هستند.
این طلیعه یک حرکت مردمی عظیم در حوزه اقتصاد است. حرکتی که انشاالله نئولیبرالیسم را به دفینهای تاریخی تبدیل میکند.
دوستان بزرگواری در این نهضت حضور دارند و در حال کمک هستند که نامشان را نمیبرم. چون طرف مقابل، استاد تخریب نامهاست.
اما نمیتوانم از آقای «بیداری ملت» و آقای «خبرفوری سراسری» که تلاش شبانهروزیشان این روزها روح تازهای دمیده به جبهه تقدیر نکنم. بله بچههای انقلاب فعالند و در حال حرکت.
جبهه اقتصادی انقلاب اسلامی، الحمدلله مردمی سازی را از خودش شروع کرده است. موج این جبهه انشاالله به سرعت فراگیر میشود.
در این وضعیت در فکر این هستم که من نیز بتوانم افزودهای داشته باشم برای انقلاب اقتصادی مردم ایران. در شرایطی هستیم که هر چه فکر میکنم باید بگویم را الحمدلله جوانانی بزرگوار قبل از من میگویند. این هماهنگی نشان از یک جبهه مردمی هماهنگ دارد.
جبههای که چون مردمی است، امکان تخریبش به حداقل میرسد. جبههای که چون بودجه از جایی نمیگیرد، و حرارتش از قلب اعضا ریشه میگیرد، خاموش شدنی نیست.
شما هم به من مشورت بدهید که چگونه میتوانم به این جبهه کمک بیشتری کنم.
@hrmaghsoodi
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
قاچاق روزانه 20.000.00 لیتر سوخت، شوخی نیست.
اسمش رو #قاچاق گذاشتند تا کسی سراغ پولش را نگیرد والا همه میدانند قاچاق این حجم سوخت، آن هم از درون یک شبکه بسته، عملا غیرممکن است.
@DrRezaGholami
♨️همایش#فریاد_ایران_۴
🔰 فریاد ملت در اجرای فرامین رهبر انقلاب مبنی بر پاسخ قاطع و دندان شکن به رژیم کودک کش صهیونیستی
❌ دست از مطالبه بر نخواهیم داشت تا فرامین رهبر انقلاب مبنی بر پاسخ قاطع به دشمن عملی شود
سخنرانان :
🔻 آیت الله سید صمصام الدین قوامی
(مدیر محترم مدرسه فقهی مدیریت اسلامی حوزه علمیه و امام جمعه سابق پردیسان قم)
🔻 حجت السلام و المسلمین حمید رسایی
(نماینده محترم مجلس شورای اسلامی)
🔻 سردار اسماعیل کوثری
(نماینده محترم مجلس شورای اسلامی)
🔻 محمد صادق کوشکی
(استاد دانشگاه تهران و کارشناس علوم سیاسی)
🔻مسعود براتی
( پژوهشگر و کارشناس مسائل تحریم)
🔹زمان :جمعه ۷ دی ماه ساعت ۱۴
🔹مکان: تالار اجتماعات تفاهم
میدان ولیعصر (عج) بلوار کشاورز بعداز تقاطع فلسطین خیابان کبکانیان نبش کوچه رنجبر
@hassanabbasi1374
هدایت شده از حسین زمانی میقان
بانک مرکزی بعد از رضایت به گرانسازی دلار حالا درخواست کاهش سهمیه بانکها برای پرداخت وام ازدواج و فرزند را داده است!
استقلال بانک مرکزی که دنبالش بودن یعنی دقیقا همین✋️
@HZAMANIM
هدایت شده از یادداشتها
💢کالای خواب! شهر لوازم خانگی! فست فود و رستوران! پارک آبی چند منظوره! سرگرمیهای متنوع!
تحلیل روانی رفتار انسان برای من بسیار جذاب است. اگر بتوانم ریشهی رفتاری را کشف کنم حسابی کیفور میشوم.
تا به حال حتی به ذهنم خطور نکرده بود که ممکن است یکی از ریشههای تنوع در خوردن و نوشیدن تکبر باشد و ساده و یک رنگ خوردن و زیستن ریشه در تواضع داشته باشد.
حدیثی دیدم که برای پیامبر نوشیدنی مخلوط با عسل آوردهاند. ایشان فرموده حرام نمیکنم ولی به دلیل تواضع و خاکساری در پیشگاه خدا نمیخورم.
چه ربطی دارد؟ یعنی مثلا من که اهل معجون خوردنم متکبر تشریف دارم؟ نه لزوما ولی دستکم تکبر را باید لحاظ کنم و متوجه باشم که ممکن است یکی از ریشههای رفتارم باشد.
من کسی نیستم که بخواهد برایم تدارکهای آنچنانی دیده شود، چرا باید اهل سفرههای رنگین باشم؟ چرا اسم سفرههای رنگین را سفره شاهانه گذاشتهاند؟ اگر با غذای سادهای پذیرایی شوم آیا احساس میکنم به من توهین شده است؟ چه ربطی بین سادگی و توهین به من وجود دارد؟ تا چه حد سادگی در غذا را میتوانم تحمل کنم؟ آیا فقط سادگی در غذاست؟ یا سادگی در مرکب و سادگی در وسایل زندگی و سادگی در لباس را هم شامل میشود؟ به نظرم ملاک دارد و قابل تعمیم است: تواضع از ریشههای سادگی و کم بهره بردن از دنیا است و تکبر از ریشههای پیچیدگی و اشرافیت و پروتکلهای زیاد در خوردن و پوشیدن و زندگی کردن است.
البته نمیخواهم با اضافه کردن پیاز داغ، چیزی را که پیامبر حرام نکرده است حرام کنم، ولی گاهی اینقدر این فضایل مهجور میشوند که حتی در نگاه مؤمنان ضد ارزش تلقی میشوند. حواسمان باشد که انسان کم کم از راه دور و گمراهیش تبدیل به گمراهی دور میشود (ضلال بعید). وقتی فرسنگها از راه دور میشویم بازگشت سختتر و سختتر میشود. با خودم میگویم اهل عمل که نیستم بگذار با گفتن همین حرفها دست و پا بزنم و نگذارم ضلالم دورتر و دورتر شود.
📚الکافی 2: 122
ابْنُ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ عَبْدِ الرَّحْمَنِ بْنِ الْحَجَّاجِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: أَفْطَرَ رَسُولُ اللَّهِ ص عَشِيَّةَ خَمِيسٍ فِي مَسْجِدِ قُبَا فَقَالَ هَلْ مِنْ شَرَابٍ فَأَتَاهُ أَوْسُ بْنُ خَوَلِيٍّ الْأَنْصَارِيُّ بِعُسِ مَخِيضٍ بِعَسَلٍ فَلَمَّا وَضَعَهُ عَلَى فِيهِ نَحَّاهُ ثُمَّ قَالَ شَرَابَانِ يُكْتَفَى بِأَحَدِهِمَا مِنْ صَاحِبِهِ لَا أَشْرَبُهُ وَ لَا أُحَرِّمُهُ وَ لَكِنْ أَتَوَاضَعُ لِلَّهِ فَإِنَّ مَنْ تَوَاضَعَ لِلَّهِ رَفَعَهُ اللَّهُ وَ مَنْ تَكَبَّرَ خَفَضَهُ اللَّهُ وَ مَنِ اقْتَصَدَ فِي مَعِيشَتِهِ رَزَقَهُ اللَّهُ وَ مَنْ بَذَّرَ حَرَمَهُ اللَّهُ وَ مَنْ أَكْثَرَ ذِكْرَ الْمَوْتِ أَحَبَّهُ اللَّهُ.
______________
عُس: نوعی ظرف
مخیض بالعسل: مخلوط با عسل
"استقلال بانک مرکزی" نسخهی تجویزی بانک جهانی است که هر ۶ نامزد انتخابات از جمله #جلیلی مدافع آن بودند و امروز نتیجهی اجرای آنرا در دولت #پزشکیان میبینیم
مشکل اقتصاد پزشکیان نیست، کارشناسان اقتصادی نئولیبرالی هستند که سیاستمداران هر دو طیف سیاسی را احاطه کرده و فریبشان میدهند.
🖋 حسن عباسی
@hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
این ایدههایی که جدیداً برخی از بچه انقلابیها فریب خوردند و هی تکرار میکنند را بیست سال پیش نیلی و کروبی مطرح کردند!
البته اون موقع خیلی رسانه نداشتند اما الآن بوسیله رسانه تونستند ملت رو فریب بدن!
#بحران_نیلی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از حسین زمانی میقان
خودشان در داخل نسخه گرانسازی میپیچند و خودشان گرانی به ملت تحمیل میکنند بعد به جمهوری اسلامی میگن برو مذاکره کن گرانی رو حل کن!
#مکتب_گرانکن
@HZAMANIM
فرمان رهبری در اولین دیدار با دولت این بود :«اولویت فوری کشور، حل مسئلهی گرانی و تورم است»
آقازادهی حاجآقا پناهیان معتقدن #همتی با گران کردن دلار و به دنبال آن گران شدن همه چیز داره فرمان رهبری رو اجرا میکنه و گرانی رو حل میکنه
واقعا #لیبرالیسم احمق میکند
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
ساده لوحانی مثل #پویانفر نقش مهمی در تحمیل خسارات محض و جامهای زهر به امامان جامعه دارند
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از احمد نبویان
چقدر سادهاید که منتظرید مجلس جلوی اقدامات دولت در رهاسازی نرخ ارز رو بگیره
پیشنهاد میکنم از این به بعد بجای «ارز توافقی» و «دلار توافقی» از #ارز_وفاق و #دلار_وفاق استفاده کنیم
خیلی دقیقتر و بامسماتر است
پ.ن: طبعاً منظورم جریان اصلی حاکم بر مجلس است نه معدود نمایندگان محترم مخالف عملکرد دولت
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«قسم حضرت عباس بهرهوری و دم خروس تعطیلی!»
جریان لیبرال اقتصادی کشور همیشه مدعی بود که با گران کردن و محدودیت دسترسی به انرژی افراد و صنایع مجبور به بهینهسازی تاسیسات انرژی خود میشوند و قسم حضرت عباس میخورد که اگر گران کنیم مردم یخچال کم مصرف تهیه نموده و کارخانجات ماشینآلات جدید میخرند.
حالا اتاق بازرگانی گزارشی از خسارت روزانه ۸هزار میلیاردی کارخانجات تولیدی کشور از قطع برق منتشر کرده که فقط برای یکماه اخیر حداقل ۲۴۰همت خسارت میشود.
اگر واقعا صنایع ۲۴۰ همت فقط در یکماه خسارت میبینند پس چرا با هزینه بسیار کمتری از این خسارت، بهرهوری انرژی خود را افزایش نداده و تاسیسات مورد نیاز خود را خریداری نمیکنند تا دم خروس بیرون نزند؟
با همین پول میتوان انواع نیروگاه کوچک و متوسط و بزرگ را با منابع مختلف فسیلی و غیرفسیلی تاسیس نمود.
پس یا ادعای تئوریسینهای لیبرال اتاق بازرگانی درباره اثرات مثبت گرانسازی دروغ است یا گزارش خسارت تولید روزانه ۸ هزار میلیاردی آنان فریبکاری است و البته که تجربه ثابت کرده هر دو ادعا از اساس کذب است و لیبرالیسم فریب بزرگی برای تحمیق مردم و سیاستمداران جهت چپاول سود عدهای خاص است و ما نه قسم حضرت عباس و نه دم خروس لیبرالها را هیچ وقت باور نخواهیم کرد.
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از دقایق پایانی جلسه آخر دوره مطالعاتی کتاب #فریب_بزرگ (ششم دیماه) با تدریس پرفسور مسعود درخشان:
00:00 دولت در بحران است
00:55 چرا در زمان دولت شهید رئیسی تحول بزرگی در اقتصاد کشور رخ نداد؟
01:30 جنگ با بانک آینده یا استکبار جهانی!
02:12 راه حل بحران بانکی در ایران
03:10 سوال در مورد ماهیت بورس ها
05:30 سوال در مورد سرمایه گذاری خارجی
06:30 همه عاشقند
06:45 ما هم عاشقیم
💠 @profderakhshan
از اولین باری که به بهانهی هدفمندی یارانهها، قیمت همه چیز را دلاری کردند و چندرغاز یارانهی ریالی به مردم دادند، قدرت خرید مردم به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده
حالا دوباره میخواهند برای نصف کردن درآمد مردم همه پرسی برگزار کنند، اینبار مردم فریب نخواهند خورد
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
نتیجهی «گران کن، یارانه بده» یا به اصطلاح هدفمندی یارانهها
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
🌱 «عبرت بگیریم»
⛔️با حذف ارز ترجیحی ابتدای سال ۱۴۰۱:
🔻قیمت گوشت در ۲ سال ۴ برابر شد(به اندازه افزایش قیمت ۷سال قبلش).
🔻تورم تولیدکننده در ۱ سال ۱۷۱٪ و ۶میلیون دام مولد نابود شد.
🔻مصرف شدیدا کاهش یافت.
🔻یارانه ۳۰۰.۰۰۰ تومانی هیچ شد
⛔️ این نمونه عاقبتِ «گرانکن-یارانه بده» در پوشش هدفمندی یارانهها! است که:
1⃣ با فشار هزینه بر خانوار، او را به آفت «مصرف نامکفی» دچار میکند؛
2⃣ تولیدکننده را ناچار به «خروج سرمایه از اقتصاد» میکند،
3⃣ و «سرمایه اجتماعی» دولت را منهدم میکند.
📒 کاش آقای پزشکیان از فانتزیات عزیزانی که مبتنی بر جزوه ناقص اقتصاد خرد و کلان ۱ برای ملت نسخه میپیچند پرهیز کند.
@Economics_Finance
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🔺اولین همایش #سفره_ملت
❌ اولین همایش بررسی علل شرایط بغرنج اقتصادی و راههای برون رفت از این شرایط،
با رویکرد مطالبه بر اساس راهکار تخصصی در تهران برگزار میشود.
🗓زمان:جمعه ۱۴ دی ماه
🕑 ساعت ۱۴
📌مکان:تهران _ بلوار کشاورز _ خیابان کبکانیان_ نبش کوچه رنجبر_ مسجد موسی ابن جعفر (ع) _ تالار اجتماعات تفاهم
(نزدیکترین ایستگاه مترو: مترو میدان ولی عصر عج)
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یارت ای یار خراسانی چه شد؟
ای صبا، دست #سلیمانی چه شد؟
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
21.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | جنگِ شناختی دشمن با جبهه مقاومت
◀️ #استاد_میرباقری: دشمن در مقابله با جبهۀ مقاومت، پیشانی طرح خود را جنگِ شناختی با انقلابیون و حزباللهیها قرار داده است.
ما باید با این جنگِ شناختی در ایران و عراق و لبنان و سوریه بهشدت مقابله کنیم.»
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
بهیار صنعت یک شرکت دانش بنیان خاص است که باید حمایت شود. دلار هم نیاز ندارد. دولت به او یارانه بدهد. معافیت مالیاتی بدهد. تسهیلات بدهد و به بیمارستان ها برای خرید محصولاتش یارانه بدهد و ...
برای 90 میلیون نفر ارز را گران کنیم و سفره یک ملتی کوچک شود که این شرکت میخواهد با زیمنس رقابت کند!؟
برای حل مشکل این شرکت و امثال اون باید بر مبنای دستور مقام معظم رهبری بر ممنوعیت واردات کالاهای دارای مشابه داخلی و از طریق اقداماتی اینچنینی پیگیری کرد نه صرفاً راهکار نخنمای آزادسازی ارز را داد.
https://B2n.ir/m19714
#فریب
هدایت شده از ترابیران ... معماریظرفزندگی
.
✅ تاثیر ساختارهای اجتماعی بر هدایت و تربیت انسان ها
🏢 آپارتمان انسان مصرف گرا تربیت می کند!
💠 تربیت شدن و یا هدایت کردن فقط با کلاس درس محقق نمی شود، ساختارهای اجتماعیِ یک جامعه، می توانند روی تربیت و هدایت انسان ها مؤثر باشند. حکومت ها می توانند از طریق ساختارها انسان های مطلوب خود را تربیت کنند. دولت اسلامی باید ساختارهای جامعه را به گونه تنظیم کند که ذات پدیده ها و ساختارها به سمت عبودیّت و آموزه های دینی هدایت کنند. باید از ساختارهایی استفاده کنند که خاستگاه و غایت آن، توحید، عبودیت و آموزه های دین است.
💠 همان طور که هایپرمارکت ها انسان مصرف گرا تربیت می کنند، آپارتمان ها هم انسان مصرف گرا و غیر مولّد تربیّت می کنند. یعنی زندگی آپارتمانی زمینه مصرف گرا شدن را فراهم می کند. در زندگی آپارتمانی تولید و تولید گری بهینه نیست و زمینه برای تولید فراهم نمی باشد!
💠 انسان مصرف گرا یعنی انسانی که فقط می خورد و مصرف می کند ولی در چرخه ی تولید، مشارکتی ندارد، در این زندگی ها اسراف بیشتر است و متأسفانه برکت کمتر است.
در چنین محیط زندگی، تلاش و عرق ریختن برای بدست آوردن نیازها خیلی کمتر رخ می دهد. خدا دوست دارد انسان تولید کند، تولیدگر باشد. متأسفانه زمینه زندگی مطلوب دینی و عمل به دستورات الهی در آپارتمان و شهر مدرن وجود ندارد ضمن اینکه نیازهای مادی هم به خوبی برطرف نمی شود!
✍ استاد مهران فر
عضویت در کانال #ترابیران 👇
https://eitaa.com/joinchat/3390242820C7aa91b8d30
هدایت شده از محسن قنبریان
📋 برشی دیگر از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین #قنبریان در هیئات دانشجوئی تهران/ دانشگاه امیر کبیر ۱۱دی۱۴۰۳
الحوثی میراث دار زید شهید؛ خامنه ای میراث دار جعفر صادق(ع)!
❗️یمن قهرمان، نماد مقاومت است ولی برای برخی شبهه شده که شاید آنها درستند و ما غلط! برای برخی باید توضیح داد که آیت الله خامنه ای از حوثی ها عقب نیافتاده است!
• راوی صحیفه سجادیه متوکل به هارون با یحیی پسر زید شهید قبل از خروجش به سمت خراسان دیدار کرد در ضمن روایتی بلند که به گرفتن نسخه صحیفه سجادیه از یحیی و بعدا عرضه به امام صادق(ع) و تطبیق بر نسخه ایشان می کشد. از جمله از نظر امام صادق(ع) درباره یحیی سئوال می شود و خبر شهادت ایشان نقل می شود .
یحیی می گوید: خداوند این امر را با ما تایید کرده و در ما (زیدی ها) علم و شمشیر را جمع کرده است و پسر عموهایمان(امام صادق) را فقط به علم اختصاص داده است!
متوکل بن هارون می پرسد: می بینم که مردم به پسر عمویت جعفر(ع) مایل تر از شما و پدرت(زید) هستند. یحیی جواب می دهد: انّ عمّی محمد بن علی و ابنه جعفراً علیهما السلام دَعَوَا الناس الی الحیاه و نحن دعوناهم الی الموت...
عمویم باقر(ع) و فرزندش جعفر(ع) مردم را به زندگی می خوانند و ما به مرگ!...
یحیی قیام کرد و خبر امام صادق(ع) محقق شد. او شهید شد.
• اهل قعود و منکران قیام در زمان غیبت از این روایت هم خواسته اند برداشت کنند که قبل از قائم، قیام و جنبش و انقلاب ممنوع است!
در حالیکه روایت چنین افاده ای ندارد و فقهایی پاسخ داده اند!
• امام صادق(ع) هم قطعا اهل سازش با طاغوتهای زمان نبوده است و مبارزه ای فراگیر و #جامع علیه آنها را طراحی و سامان داده بود که این قیام ها از سوی امام زادگان هم جزء آن بود(ر.ک: همرزمان حسین)
• امام صادق(ع) در روایتی می فرماید:
لَوَدِدْتُ أنَّ الخارِجيَّ مِن آلِ محمّدٍ صلى الله عليه و آله خَرجَ و عَلَيَّ نَفَقةُ عِيالِهِ .
چقدر دوست داشتم كسى از خاندان محمّد صلى الله عليه و آله شورش كند و خرج خانواده اش را من بپردازم.
• ابن سیابه نقل می کند که امام صادق(ع) به من هزار دینار داد و مامورم کرد تا در بین بازماندگان کسانی که در جریان قیام زید آسیب دیده بودند تقسیم کنم.
• بعدتر به حسب روایت الکافی، مامون هم وقتی از امام رضا(ع) خواست که به مطیعینش که علیه مامون فساد(شورش) می کنند نامه بنویسد و آنها را به سازش دعوت کند، امام نپذیرفت!
یعنی سر هسته های مقاومت با طاغوت زمان توافق نکرد!
امام صادق(ع) میراث دار امیرالمومنین(ع) است که فرمود: الموت فی حیاتکم مقهورین(خ۵۱) یعنی مرگ این است که زنده باشید اما تابع و مقهور اراده دیگران (طواغیت) باشید.
پس اینکه یحیی بن زید درباره اش گفت: دعوا الناس الی الحیاة یعنی چه؟!
واضح است این حیات نه یعنی زندگی به هر قیمت! نه یعنی سازش!
بلکه یعنی مبارزه جامعِ امام صادق(ع) ، در عین تسلیم طواغیت نشدن، همراه با زندگی بود و تامین زندگی پیروان را هم می کرد.
• اگر زیدی های یمن، میراث دار زید و یحیای شهیدند، خمینی و خامنه ای هم میراث دار باقرین(ع) هستند با این تفاوت که بخاطر بسط ید، مبارزه مسلحانه هم می کنند!
⬅️ طرح جامع مقاومت از سوی رهبران انقلاب اسلامی، تامین کننده زندگی است. دعوت به زندگی است، بدون اینکه سازش باشد. این چیزی است که باید خوب #تبیین شود.
• یمن در موقعیت دهه۶۰ انقلاب اسلامی است و ایران انقلابی قرارگاه طرح جامع مقاومت و مبارزه است.
همانگونه که قیام زید شهید و پسرش یحیی جزئی از طرح امام صادق(ع) است مبارزه الحوثی ها هم جزئی از طرح مقاومت رهبر انقلاب است.
نباید مسائل با هم خلط شود...
🔈 فایل صوتی کامل را اینجا بشنوید!
📎مطالب مرتبط:
- مقاومت برای زندگی
- نسبت مقاومت با عقلانیت و زندگی
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از «کمــی کــافــر...»
«هَپی
نیــو یِـــر...»
این
صدای «بابادوئل» است
که سوار بر تانک مرکاوا
با انبوهی از جعبههای مهمات
از کوچهپسکوچههای غزه
و اطراف
بیمارستان #کمال_عدوان
عبور میکند
و کودکان را
به جشن بمبهای فسفری
و ضیافت تیر و ترکش
دعوت میکند.
سال نو؛
حال نو؛
و غسّــال نو!
رسانهها
دروغ میگویند؛
با این حجم از آتش
هیچ کودکی
در سرما
یخ نخواهد زد!
کاجهای کریسمس را
با چاشنیهای انفجاری
تزیین کنید،
و به کودکان بگویید
«قایمموشک»
بازی قشنگیست؛
بچهها
در چادر آوارگان
«قایم» میشوند،
و پهپادها
-سُکسُک-
با «موشک»
به سقف چادر میکوبند.
بچهها
یکییکی
میسوزند
و بازی
تا سوختن آخرین نفر
ادامه خواهد یافت!
در غزه
هیچکس
از سرما
نخواهد لرزید؛
صهیونیستها
همه جا را
به آتش کشیدهاند.
(این بند را
ندیده بگیرید:)
امیدوارم
آقای عراقچی
امسال هم
سال نو مسیحی را
به وندی شرمن یهودی
تبریک نگفته باشد!
بگذریم...
مصرف را
#دو_درجه_کمتر کنید؛
اما
تورم
و نرخ ارز
و سود دلاریفروشها را
نه!
تنها
پولدارها
حق دارند که زندگی کنند.
دوره،
دورهی دور دور کردن
و استخرهای روباز است!
شیخ فرهاد
مسئول روابط عمومی
شرکت پالایش یارانههای پنهان است!
ریالی بخرید
دلاری سود کنید
و خلقالله را
بفرستید دنبال نخود سیاه یارانهی پنهان!
عیب
از «دلار» است؟
یا «دولا راست» شدن اقتصادخواندهها
پای #مکتب_گرانکن
و شوکدرمانی؟!
آآآی مجلس شورای اسلامی
آدم باش
و عامل نابسامانی ارز را
(همتی کرده)
رسوایش کنید!
میگویم
حالا که
سرعت اینترنت
دم به دم
پایین میآید،
و نرخ ارز
هی بالاتر میرود
بهتر نیست
که جای وزیر ارتباطات
و اقتصاد را
عوض کنید؟!
مردم دو دستهاند:
«غنینژاد»ها
و مستضعفین!
(یادتان نرفته است
که جنگ ما
جنگ فقر و غناست؟!)
کاش
وحید جلیلی
نامهای سرگشاده
به دبیر ستاد تحول صدا و سیما
مینوشت
و نقدی بر
تبلیغات وحشی شهر فرش
و سرای ویرانی
-که دهان مردم را
فرش کردهاند-
منتشر میکرد!
ما
تحت سلطهی رسانهایم
و کودکان غزه
دارند
از سردی نگاه روزگار
یخ میزنند
و میمیرند.
ما
چرا نمیمیریم؟!
#مصعب_یحیایی
عضو شوید:
(کمی کافر.../ شعر و گاهنوشتهای مصعب یحیایی)
🟢@yahyaei_m