هدایت شده از خبر فوری سراسری
29.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ خبری که رئیس جمهور اعلام کرد خبری نکنید!
پزشکیان:
🔹️من دیروز در سازمان برنامه و بودجه و همکاران میگفتند ترکمنستان حاضر نیست با دولت ما قرارداد گازی ببندد.
🔹️حالا اینها رو زیاد خبری هم نکنید اگر هم خبری کردید که کردید.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ ربیعی: بهزودی شاهد اقدامات موثر در رفع فیلترینگ خواهیم بود.
✍ این آقایون طوری تیتر میزنند انگار قیمت گوشت و مرغ کم شده یا پرداخت وام ازدواج زوج ها تسهیل شده یا قیمت دلار شکسته شده یا در مسکن و... اتفاقی افتاده!
آقای ربیعی حالا شده دستیار اجتماعی رئیس جمهور در انعکاس افکار متکثر جامعه !!!
وزیر رفاه که بود هیچ انعکاسی از رفاه در جامعه دیده نمیشد ...
ولی این یکی را بلد است...
چون سیاست بازی، انعکاس لازم ندارد!
بازیست...
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ اژهای: ۷۲ محکوم در زندان حافظ کل قرآن شدهاند
رئیس قوه قضائیه:
🔹 در حوزه اعمال ارفاقات قانونی به محکومین با توجه به اصول اصلاحی و تربیتی اقدامات مؤثری صورت گرفته است.
🔹بیش از ۶۰۰ نفر از روحانیون در امور اصلاح و تربیت مجرمین در زندان ها فعال هستند. با اقدامات صورت گرفته ۷۲ نفر از محکومین در زندان حافظ کل قرآن شدهاند.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
«فرمانده اقتصادی» کابینه کجاست؟
🔸در تبلیغات انتخاباتی ادعا میشد که قرار است آقای طیب نیا، فرمانده اقتصادی کابینه و طبیب اقتصاد و تورم باشد.
🔸ادعا شد او معاون اول رئیس جمهور میشود. سپس گفته شد که وزیر اقتصاد کابینه است. اما این خبرسازی ها درست نبود و او سرانجام مشاور عالی رئیس جمهور شد. با این وجود، باز هم گفته میشد که سکاندار اقتصادی دولت خواهد بود.
🔸اما او دیروز به روال برخی جلسات قبلی، در نشست کابینه حضور نداشت، هر چند که نقشی هم در دولت ندارد. طیب نیا آخرین بار در سفر نیویورک همراه آقای پزشکیان بود.
🔸او قبل از انتخابات، سر کلاس درس درباره ظریف گفته بود (و فایل صوتی اش هم منتشر شد):
🔺ایشان فردا رییس جمهور بشود، ظریف را میخواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم که من، ظریف رو ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب میدانم.
🔺قوی ترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف، روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
🔺ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائم مقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود.
#محمد_ایمانی
@Kayhan_online
هدایت شده از 🇮🇷 ابوحسین / abuhossein
.
💢 این بار: خیبر شکن
✍محمد ایمانی
🔹ترس از پاسخ دندان شکن ایران، رژیم صهیونیستی را فرا گرفته است. نشریه صهیونیستی Israel Today امروز در دو گزارش جدا گانه نوشت:
"🔻جدیدترین تهدید ویدئویی ایران.
🔻منابع عربی به رسانههای غربی میگویند که ایران در حال برنامهریزی برای حمله به اسرائیل بسیار شدیدتر از دو حمله قبلی است.
🔻آنها معتقدند که ایران در حمله بعدی، از موشک ها و کلاهک های بسیار سنگین تری استفاده خواهد کرد.
🔻اگر همانطور که گزارش شده ایران در حال برنامه ریزی برای حمله بزرگتر به اسرائیل است، احتمالاً شامل استفاده از موشک بالستیک خرمشهر-۴ است.
🔻این موشک که در سال ۲۰۲۳ رونمایی شد، نسل چهارم موشک خرمشهر است که اولین بار در سال ۲۰۱۷ رونمایی شد.
🔻این موشک، بزرگترین کلاهک شناخته شده در زرادخانه ایران را حمل می کند.
🔻این موشک علاوه بر نام رسمی خود "خرمشهر"، به نام قلعه معروف یهودیان که با ظهور اسلام توسط مسلمانان در شبه جزیره عربستان فتح شد، به "خیبر" نیز معروف است.
🔹از مشخصات لشگر حضرت مهدی، رُعب و هراسی است که در دل دشمنان می اندازد. امام صادق(ع) درباره یاران موعود (عج) بشارت داد:
🔻«خداوند، حضرت قائم(ع) را با سه لشکر یاری میدهد؛ فرشتگان، مومنان و رُعب (ترسانداختن در دل دشمن). ترس و وحشت از قدرت مهدی (ع)، پیشاپیش سپاهیانش به فاصله یک ماه و از پشت سر آنها به فاصله یک ماه در حرکت است.»
@abuhossein
هدایت شده از خاکریز۱
فشار غرب برای تحمیل fatf کافی نیست. جریان های داخلی نیز باید به غرب کمک کنند.
#شرق
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢این جنگ جبهههای مختلفی دارد و مهمترین جبهه امروز آن در ایران، جبهه زنانه است!
در این ویدیو از ۵ نقش مهم زنانه صحبت میکنیم.
🌷🌷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صهیونیستها و شهرک نشینان بهتر است تا دیر نشده به کشورهای خودشان برگردند یا حداقل اگر عاقل باشند خیلی سریع تل آویو و حیفا را تخلیه کنند.
سخنان سردار کاملا
جدی است. 🌸🙏🌸
سردار سلامی: پاسخ غیرقابل تصوری به دشمن میدهیم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔸شما حتی جایی برای فرار ندارید.
🔸اینبار هم خطا کردید و پاسخ آن را خواهید چشید.
🔸دشمن ما، کوچک و بی ریشه است و به زودی فروخواهد افتاد.
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
راه شکست اسرائیل چیست؟
تجربه اعراب به ما چه میآموزد؟
اسرائیل از زمان تاسیس خود در سال ۱۹۴۸ تا همین امروز، با مجموعهای از جنگها و درگیریهای نظامی مواجه بوده است، اما با وجود جمعیت نسبتا کمی که داشته و دارد، و بهرغم مواجهه با دشمنان قدرتمند، هموراه در این درگیریها پیروز شده است. علاوه بر عوامل نظامی و تاکتیکی، مسائل ایدئولوژیک، فناوریهای مدرن و پشتیبانی غرب نقش مهمی در این پیروزیها ایفا کردهاند. در این گزارش به سراغ تاریخ جنگهای اسرائیل رفته و تجربهای که از این جنگها میتوان گرفت را به بحث میگذاریم.
نخستین جنگ میان اسرائیل و کشورهای عربی بلافاصله پس از اعلام تاسیس اسرائیل و در سال ۱۹۴۸ رخ داد. تاسیس اسرائیل در تاریخ ۱۴ مه ۱۹۴۸ رسماً اعلام شد و پس از اعلام این خبر، ارتشهای چندین کشور عربی از جمله مصر، سوریه، اردن، عراق و لبنان به اسرائیل حمله کردند. هدف اصلی کشورهای عربی در این جنگ، که به «جنگ استقلال» معروف است، نابودی فوری اسرائیل و بازپسگیری سرزمینهای فلسطینی بود. اگرچه اسرائیل در آغاز جنگ با کمبود نیرو و تجهیزات نظامی مواجه شد، نهایتاً توانست با تکیه بر تواناییهای سازماندهی نظامی و با استفاده از نیروهای نظامی مردمی، ارتش کشورهای عربی را شکست دهد.
در کنار سازماندهی دقیق نیروهای نظامی، عامل دیگر پیروزی اسرائیل در این جنگ تبلیغات ایدئولوژیک و روحیهی بالای نیروهای نظامی و نیروهای شبهنظامی آن بود. آنها با این باور که برای سرزمین اجدادی خود میجنگند، روحیهٔ بسیار بالایی کسب کرده بودند. همچنین حمایت بینالمللی از اسرائیل نقش مهمی در این پیروزی داشت. اسرائیل موفق شد حمایت بینالمللی گستردهای کسب کند و بهویژه آمریکا و بریتانیا فعالانه از آن حمایت میکردند. دیوید بنگوریون، نخستوزیر وقت اسرائیل، در همان زمان اعلام کرد که: «ما برای بقا میجنگیم، اما تنها نیستیم؛ جهان آزاد یکپارچه حامی و پشتیبان ماست.»
جنگ کانال سوئز (۱۹۵۶)
در سال ۱۹۵۶ و در پی بحران کانال سوئز جنگ دیگری میان اعراب و اسرائیل رخ داد. این جنگ که به «یورش سهگانه» نیز معروف است، با همکاری اسرائیل، فرانسه و بریتانیا علیه مصر به وقوع پیوست. جمال عبدالناصر، رهبر ملیگرای مصر، تلاش داشت با بستن کانال سوئز مسیرهای تجاری و نظامی اسرائیل را محدود کند. هدف اسرائیل در این جنگ، کنترل صحرای سینا و کاهش نفوذ عبدالناصر بود.
اسرائیل در جریان این جنگ بهسرعت صحرای سینا را اشغال کرد و توانست پیروزیهای استراتژیک مهمی به دست آورد. پس از آغاز جنگ، آمریکا، شوروی و سازمان ملل، سه کشور اشغالگر را مجبور به عقبنشینی کردند. بنابرین میتوان گفت که در این جنگ اسرائیل از نظر نظامی پیروز شد و از نظر دیپلماتیک شکست خورد. مهمترین دلیل موفقیت نظامی اسرائیل در جنگ سوئز، همکاری نظامی با بریتانیا و فرانسه بود.
جنگ شش روزه (۱۹۶۷)
مشهورترین و سرنوشتسازترین جنگهای اسرائیل «جنگ شش روزه» نام دارد که در سال ۱۹۶۷ روی داد. عبدالناصر که در جریان ملی کردن کانال سوئز محبوبیت زیادی کسب کرده بود، در سال ۱۹۶۷ تصمیم گرفت به اسرائیل حمله کند. وی در سخنانی جنجالی اعلام کرد که از جنگ با اسرائیل استقبال میکند و بقای اسرائیل بیش از حد طول کشیده است. رادیو مصر نیز در برنامههای جنجالی خود اعلام کرد که مردم عرب به زودی اسرائیلیها را با بولدوزر به دریا خواهند ریخت.
ارتش ناصر چهارصد هواپیمای جنگی داشت که آنها را در منطقهای در حال آمادهباش مستقر کرده بود تا پرواز کرده و اسرائیل را نابود کنند. ارتش اسرائیل از وجود این هواپیماها آگاه شد و در حملهای پیش دستانه تمام آنها را در آشیانه هایشان منهدم کرد. مصر که نمیخواست این ضربه را بپذیرد اعلام کرد حملات موثری را علیه اسرائیل ترتیب داده و بر اساس همین اخبار دروغ مصر همراه با اردن و سوریه، لشگرهای زمینی را حرکت داده و به اسرائیل اعلام جنگ کردند و به این ترتیب جنگ شش روزه آغاز شد.
ارتش اسرائیل با نابودی برق آسای ناوگان هوایی مصر و سوریه توفق و برتری هوایی خود را در روز نخست جنگ تضمین کرد و سپس با انهدام لشگرهای زمینی مصر به صحرای سینا حمله نظامی کرد. کشورهای عربی از سرعت واکنش و حملات دقیق و منظم اسرائیل شگفتزده شده بودند و همین امر باعث از دست رفتن روحیه آنها شده بود.
این شکست یک تحقیر ملی برای مصر و شخص جمال عبدالناصر بود. پس از شش روز جنگ هوایی و زمینی ، پیمان آتشبس بین اعراب و اسرائیل بسته شد و اسرائیل سه برابر زمینهایی که در سازمان ملل تصویب شده بود زمین و متصرفات به دست آورد و اجازه نداد اعرابی که در روزهای نخست جنگ از اسرائیل خارج شده بودند دوباره به اسرائیل بازگردند.
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از خاکریز۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اثر هنری در دل جنگ
▪️یک عکاس اردنی که درحال تصویربرداری از آسمان بوده، به شکلی اتفاقی از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی نیز تصویربرداری کرده است.
▪️این تصویر همچنین ناکامی سامانه های دفاعی رژیم صهیونیستی را در رهگیری موشک ها نشان می دهد.
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید