باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #کتاب_یحیی
به قلم #امیرحسین_معتمد
انتشارات #احیاء
کتاب «كتاب يحيی» تجميع روزنوشتهای طلبهای بهنام «سيديحيی» فرزند «سيدضياءالدين» است که برای تبلیغ به یکی از روستاهای شمالی ایران مسافرت کرده است.
#سيد_يحيی در اولين سفر تبليغي خود سعی ميكند مصداق و عامل به کلام #امیرالمومنین(ع)که فرمودند: «طبيبٌ دوارٌ بطبه» باشد که کنایه از این است که برای درمان جاهلان و گمراهان بکوشد؛ از اينرو با مردم روستا علاوه بر منبر و محراب، در كشاورزی و كار نيز همراه میشود.
او در بطن زندگی مردم روستا وارد ميشود و سعی در حل معضلات و مسائل آنان دارد. همين امر سبب جلب اعتماد مردم و ابراز محبت و علاقۀ آنان نسبت به سيديحيی ميشود. سيد در بطن بيان خاطرات خود نوعی سبك صحيح تبليغ را برای #طلاب و كساني كه میخواهند #كار_فرهنگی و تبليغی انجام دهند ترسيم میكند.
سیدیحیی با بیان اینکه #اسلام، دين فردی و محصور در محراب عبادت نبوده بلكه دينی اجتماعی است و براي همۀ ساحتهای زندگی انسان برنامه دارد، مبلغ را وادار میکند تا با مردم همراهی كند و معارف دين را در عمل وجرعهجرعه به آنان بنوشاند.
«كتاب يحيي» نثر رواني دارد و #نويسنده در عين ايجاز مفاهيم مدنظر خود را در دل داستانهای جذاب به مخاطب ارائه میدهد.
بیشك تبليغ دين در بين مردم ظرافتها و تجربههای جذابی دارد كه مبلغين میتوانند با ثبت و انتشار آن به بهتر شدن امر ترويج دين كمك كنند.
یک #کتاب ۹۶ صفحهای و روان را بهقلم «امیرحسین معتمد» بخوانید.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #قلندر_و_قلعه
به قلم #سیدیحیی_یثربی
انتشارات #قو
#برشی_از_کتاب 👇🏻
سرورم! ناف کودک را که میبرند، رابطهاش با جفت قطع میشود و از تغذیه با خون بینیاز میگردد و چون دهن ناف بسته میشود، دهنِ سر باز میشود و از شیر مادر تغذیه میکند. کسی هم که ناف وابستگیاش به جهانِ خاکی بریده شود، دهنی از روح باز میکند و از جهانِ غیب روزی میخورد.
***
اکنون که این کلمات را مینویسم چند دقیقهای است که از مطالعۀ کتاب «قلندر و قلعه» فارغ شدهام اما هنوز تحت تأثیر کاریزما و جاذبۀ کتاب هستم! معمولاً مطالعه زندگینامۀ داستانی شخصیتهای بزرگ را دوست دارم. قلندر و قلعه را از این لحاظ میتوان همردیف #مردی_در_تبعید_ابدی، برجادههای آبی سرخ و #نخل_و_نارنج دانست.
این کتاب، زندگی #شیخ_اشراق «شهابالدین یحیی سهروردی» را از کودکی تا پایان حیاتش روایت میکند. #سهروردی از چهرههای بزرگ فلسفۀ اشراق است که حکمت حکمای ایران باستان را احیاء کرده و با معارف اسلامی پیوند زده است.
شخصیت سهروردی در این #کتاب همسنخ «منصور حلاج» تصویر شده است، شیخ اشراق حکیمی درویشمسلک و زاهد است اما نسبت به اجتماع، مقابله با تحجر و اقامۀ حق بیتفاوت نیست و همین دغدغه آگاهی مردم و ظلم ستیزیاش سبب مرگاش میشود، مرگی که در این کتاب نقطۀ رهایی، پرواز و آزادی او تصویر شده است.
نویسنده این اثر استاد #فلسفه و کلام اسلامی دکتر #یحیی_یثربی است. کتاب قلم روانی دارد و در عین ارائۀ مباحث فلسفی سعی کرده است از عناصر خیال و #داستان نیز استفاده کند و روایت را جذاب و خواندنی کند. «قلندر و قلعه» کتابی است که مطالعهاش را به همۀ کتابدوستان توصیه میکنم.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #ایلیا_تولد_یک_قهرمان
به قلم #امین_توکلی
انتشارات #کمیکا
مخاطب #نوجوان
اولین کمیک استریپ در سال ۱۸۶۵ در آلمان تولید شد و پس از آن به دیگر کشورها رسید. مشهورترین کمیک استریپ در جهان «ماجراهای تنتن» است که با گذشت چندین سال، هنوز هم پرطرفدار است. امروزه این سبک از نوشتن به ایران هم راه یافته و مخاطبان خود را پیدا کرده است.
ورود کمیک استریپ به #ایران از سال ۱۳۴۰ و با نشریۀ کیهان بچهها آغاز شد و فُکاهیها و طنزهای جهتدار و متناسب با زمانه را ارائه میداد؛ اما بهمرور از قوت آن کاسته و بهندرت تولید شد. از آن جایی که هر کاری با موانعی روبهرو میشود، نشر و ترویج کمیک هم با موانعی روبهرو شد. به اعتقاد برخی، یکی از دلایل رکود و شاید توقف تولیدات کمیک، ترویج و نمادگرایانهبودن ابرقهرمانهاست.
گرچه این موضوع اثباتشده نیست، جزو محتملات درجۀ یک برای توقف این آثار به حساب میآید. با وجود تمام موانع و مشکلات احتمالی، امروزه کمیک استریپ از جایگاه ویژهای نزد مخاطبان برخوردار است؛ چراکه در انتقال مفاهیم و داستانها با زبان تصویر و همچنین تأثیرگذاری بیشتر و بهتر با جلوههای تصویری موفق بوده است. دهۀ نود، تولد دوبارهای برای کمیک استریپ در ایران بود و خلق آثار کوتاه و روزنامهای راه را برای آثار دنبالهدار و هدفمند باز کرد.
«ایلیا، تولد یک قهرمان» جدیدترین و پرطرفدارترین کمیک استریپ در سالهای اخیر بوده است که تیم کمیکنویسی «کمیکا» تولیدش کرده و با جدیت کار خود را پیش میبرد. شاید تولید این اثر راه را برای خلق آثار اقتباسشده و تخیلی، اما هدفمند، هموار کند.
این مجموعه روایتگر #داستان پسری به نام #امیرعلی است که همراه خواهرش، ریحانه و مادرش زندگی میکند. امیرعلی دانشآموز است و بههمراه چند تن از دوستانش، اوقات خوشی را سپری میکند. ماجرای اصلی داستان از جایی شروع میشود که امیرعلی برای پیداکردن داروهای مادرش به داروخانههای مختلفی سر میزند؛ اما دارو را پیدا نمیکند. او با دوستان خود و به پیشنهاد یکی از دکترهای داروخانه، به آدرسی خارج از شهر میروند و با گلخانهای متروک مواجه میشوند. پس از ورود به گلخانه، متوجه میشوند که در ظاهر #گلخانه است؛ اما در واقع آزمایشگاهی غیرقانونی است که به تولید داروهای غیرمجاز و خطرناک مشغولاند. این گلخانه آغاز داستان تولد یک قهرمان به نام ایلیاست.
این اثر را برای نوجوانانتان تهیه کنید تا در این مهلکۀ جولانهای قهرمانان پوشالی غربی، با #قهرمانان_واقعی آشنا شوند.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #پل_پیروزی_سرزمین_قحطی
به قلم #محمدقلی_مجد
انتشارات #موسسه_مطالعات_و_پژوهش_های_سیاسی
#برشی_از_کتاب 👇🏻
اوضاع زندگی تودهٔ مردم از قبل هم سختتر شده بود، همهجا از دولت ضربه میخوردند، زیر بار مالیاتهای جدید و سنگین خم میشدند، زمینهایشان را شاه طمعکار از چنگشان درمیآورد و دریغ ازکوچکترین نقشی که در سرنوشت سیاسی مملکتشان ایفا کنند. مالیاتها نیز آن روز مثل امروز به شکل غیرمستقیم از مستمندان و طبقه متوسط اخذ میشد در حالی که متمولان تقریباً چیزی به نام مالیات نمیپرداختند. با تداوم صنعتی شدن مصنوعی مملکت، هزینه زندگی صعود کرد و تودهها ظهور عمارتهای زیبا و سنگفرش شدن خیابانها را با عرق خود تاوان دادند.
***
زخمهای برجای مانده از اشغال و قحطی در #جنگ_جهانی_اول هنوز التیام نیافته بود که سرنوشتی مشابه همان فجایع این بار در جنگ جهانی دوم خواب ایرانیان را پریشان کرد. در جریان جنگ جهانی اول دست کم بین ۸ تا ۱۰ میلیون نفر از مردم ایران بر اثر گرسنگی و بیماری تلف شده و در میان #جنگ_جهانی_دوم چهار میلیون نفر دیگر به همان سرنوشت دچار شدند.
با توجه به اهمیت جایگاه #ایران به عنوان امنترین مسیر ارسال تدارکات به شوروی و نیز منبع اصلی تأمین سوخت ارتشهای متفقین، بهسختی میتوان تصور کرد که در کوران حوادث #جنگ_جهانی دوم، ایران میتوانست از تهاجم و اشغال در امان بماند. ایران به سبب نفت و نیز نقشی که به عنوان راه اصلی ارسال و تدارکات و تجهیزات روسیه داشت «پل پیروزی» لقب گرفت.
این کتاب که از میان اسناد وزارت خارجه #آمریکا بیرون کشیده شده است، روایتگر بخش مهم و فراموش شدهای از تاریخ ایران است. شاید اگر مشاور رئیسجمهور آمریکا، رونوشت سفیر دولت انگلیس که در آن دربارهٔ ایران نوشته بود:«گرسنگی شیوهٔ بینظیری برای مهار این کشور است» را ندیده و به دولت متبوعش مخابره نکرده بود امروز هیچکس از آن باخبر نمیشد.
قطعا خواندن این #کتاب به علت بازگویی ظلمهایی که درحق مردم شریف ایران شده، کام خواننده را تلخ خواهد کرد، اما چیزی که در پایان نصیب مخاطب خواهد شد، علاوه بر فهم برگی از روزهای مهم تاریخ ایران، همان حس مبارزه با استکبار و زورگویان عالم است.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #حیدر
به قلم #آزاده_اسکندری
انتشارات #کتابستان
#برشی_از_کتاب 👇🏻
از جنگ بدر که برگشتیم، بقیه دهه دوم ماه را در مسجد معتکف شدیم. غوغایی در دلم به پا بود. دوست داشتم فاطمه، خانمِ خانهام باشد و من سایه سرش.
همیشه حتی در سختترین دقایق جنگ هم با ترس بیگانه بودم؛ اما آن روزها چه چیزی جسارت را در من ذوب کرده بود، نمیدانم؟
هرچه با خودم کلنجار میرفتم، نمیتوانستم پا پیش بگذارم.
***
#کتاب را که در دست گرفتم حال عجیبی داشتم چرا که میخواستم داستان زندگی و روایت عاشقی مردی را بخوانم که پدرِ پدرانههای جهان است.
مگر میشود #شیعه باشی و شیفتهی او نشوی؟ مگر میشود همسر #حضرت_مادر (س) را به متفاوتترین شکل عالم دوست نداشته باشی؟! مگر میشود #علی (ع) را بشناسی و عاشق گفتار، رفتار و کردار کرّار نشوی؟
اصلا #داستان این #خانواده با همهی داستانها فرق میکند؛ داستان عاشقی تو هم با همهی داستانهای عاشقانهی دنیا فرق میکند اگر محب و شیعهی علی باشی؛ که عالم خلقت بر مدار این خاندان میچرخد... که آخرین پیامآور خدا در وصف او فرمود: هیچگاه دور علی را خالی نکنید! راهِ علی، راهِ درست است. نور #خدا نهتنها در من و علی که در نسل او تا مهدی (عج) در جریان است.
اصلا "اهدنا صراط المستقیم" یعنی علی را از خدا طلب کردن! یعنی هدایت به سمت خوبیِ مطلق که تجلی آن سیرهی علوی است.
"حیدر" روایتِ مردی #امیرالمومنین (ع) از زبان خود اوست! از عسل شیرینتر است حلاوت چشیدن داستان زندگی مردی که الگوی همه عالم است و در آتش و غم فراق، صبوری میکند.
کتاب حیدر، کتابی خواندنی و بدیع با روایتی خطی از 9 سال زندگی #حضرت_علی (ع) با حضرت فاطمهزهرا (س) است. زندگی مشترک، نبردها، فراز و نشیبها و هر آنچه از روزهای نزدیک به #ازدواج آنها تا روزهای پس از شهادت #حضرت_زهرا (س) گذشته است را روایت میکند.
حیدر کتاب متفاوتی از زندگی امیرالمومنین(ع) است که خواندن آن با همهی کتابهایی که تاکنون درباره زندگی ایشان خواندهاید، متفاوت است.
حیدر را به مناسبت زادروز مولود کعبه به هر آنکه بیشتر دوستش دارید، هدیه بدهید :)
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/