🔸... وَ لَوْ أَنِّي قَدَّمْتُ حَسَنَاتِ جَمِيعِ خَلْقِكَ ثُمَّ خَالَفْتُ طَاعَةَ أَوْلِيَائِكَ لَكَانَتْ تِلْكَ الْحَسَنَاتُ مُزْعِجَةً لِي عَنْ جِوَارِكَ غَيْرَ حَائِلَةٍ بَيْنِي وَ بَيْنَ نَارِكَ فَلِذَلِكَ عَلِمْتُ أَنَّ أَفْضَلَ طَاعَتِكَ طَاعَةُ أَوْلِيَائِك.»
🔹خدايا! اگر من نيكىهاى همه بندگانت را انجام دهم ولى از اولياء و دوستانت سرپيچى نمايم، آن نيكىها مرا از همنشينى با تو دور مىسازد و مرا از آتشت نگه نمىدارد و به همين سبب دانستم كه برترين فرمانبردارى، فرمانبردارى دوستان و اولياء توست.
📚منتخبی از زيارت #امام_هادى (علیه السلام) توسط آیة الله #سعادت_پرور به نقل از : بحار الانوار، ج 99، ص 178- 184.
#اعیاد_و_ولادات💐💐💐
#کرامات_اهلبیت
🔴 با عنایت حضرت #امام_هادی سلام الله علیه ...
🔸ابن شهر آشوب رحمه الله در كتاب «مناقب» و قطب راوندى رحمه الله در كتاب «خرائج» از ابوهاشم جعفرى نقل كرده اند كه گفت: خدمت حضرت امام هادى عليه السلام شرفياب شدم، آن حضرت با من به زبان هندى سخن گفت، و من نتوانستم به خوبى پاسخ دهم در پيش روى آن حضرت سطل كوچكى بود كه پر از سنگريزه بود.
امام عليه السلام يكى از آن سنگريزهها را برداشت و در دهان مبارك خود نهاد و قدرى آن را مكيد، و سپس آن را به من مرحمت فرمود و من آن را در دهانم گذاشتم، بخدا قسم از نزد آن حضرت برنخاستم مگر اينكه با هفتاد و سه لغت مى توانستم سخن بگويم كه يكى از آنها هندى بود.
📚الخرائج: ۶۷۳/۲ ح۲
📚مناقب ابن شهراشوب: ۴۰۸/۴
📚 إعلام الورى: ۳۶۰
📚 بحار الأنوار: ۱۳۶/۵۰ ح ۱۷
📚 كشف الغمّة: ۳۹۷/۲
📚مدينة المعاجز: ۴۵۱/۷ ح ۳۴.
هدایت شده از راه سبز
💬#مسابقه شماره 14
📩 لطفا گزینه صحیح را به سامانه پیامکی 30005090500012 ارسال کنید
❗️فرصت پاسخگویی تا ساعت 20
چهارشنبه 14 تیر 1402
هر شب یک مسابقه پنج برنده
🔰ستاد مردمی غدیر ورامین🔰
🌱 @rahesabz1402
هدایت شده از راه سبز
❓آیا میدانید امیرالمومنین علیه السلام در روز عید غدیر از شما خواسته اند؟ 💌
🎁 به برادران خود نيكى كنيد و به آنچه خدا بشما بخشيده شكر بجاى آريد اجتماع كنيد خدا جمع شما را جمع كند و با يك ديگر نيكى كنيد خداوند مهربانى شما را پيوند كند و نعمتهاى خدا را بخشش كنيد چنان كه خداوند ثواب را در اين #عيد بشما بخشيد بيشتر از آنچه در اعياد گذشته و بعد از آن بخشيده و نيكى در اين عيد موجب زيادتى مال و زيادتى عمر مىشودو مهربانى كردن در اين روز باعث رحمت خدا و مهربانى او ميگردد
پس در اين عيد #شادى كنيد و شاد نمائيد برادران خود را به #لباس نيكو و بوى خوش و #طعام دادن و براى برادران خود و عيالات خود فراهم كنيد از هر چه در دسترس شما است و آنچه قدرت و استطاعت داريد از خوردنى و آشاميدنى و پوشيدنى و اظهار خوشروئى كنيد و هنگام ملاقات و ديدار يك ديگر شاد باشيد و سپاسگزار خداوند باشيد در آنچه به شما عطا فرموده و زياد نمائيد خير را بر كسانى كه بشما اميدوارند و با ضعفاى خود بقدر توانائى و استطاعت خود در خوردنيها و غيره مساوات و برابرى كنيد و به حسب امكان خود #انفاق كنيد كه يك درهم انفاق در اين روز برابر صد هزار درهم است و زيادتر از آن از جانب خداى عز و جل آنقدرى كه بحساب در نيايد ...
💌 خطبه غدیریه
👈مشارکت با هر میزان توان مالی در جشن بزرگ غدیر👇
با لمس کپی میشود
5892107044873209بنام صندوق ذخیره فاطمی #قرار_ما_خیابان_غدیر #جشن_بزرگ_غدیر_ورامین_۱۴۰۲ 🌱@rahesabz1402
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چنین اسلامی را به یک دینار هم نمیخرند!🔸
چنانچه ما به عالَم اعلام کردیم که اسلام #عرفان ندارد، بعد از ما نمیپرسند که پس اسلام چه دارد؟ اسلامی که #عقل ندارد، #فلسفه ندارد، #عرفان ندارد، #سیر_و_سلوک ندارد، #عشق ندارد، #شوق ندارد، پس چه چیزی دارد؟ ته قضیه چه میماند؟ اگر اسلام اینها را ندارد [چنانکه مخالفین فلسفه و عرفان میگویند]، این اسلام را در بازار بگذار، آیا کسی به یک دینار میخرد؟
@haerishirazi
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 چرا واقعه غدیر در فاصله ۷۰ روز بی اثر شد؟ [بخش اول]
🎙آیت الله حسینی قزوینی
#غدیر
#مبلغ_غدیر_باشیم
#دهه_ولایت
کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی در ایتا🔻
https://eitaa.com/joinchat/280166401C0bce4a1497
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
این هزینهها برای چیست!
🔹️کسانی ممکن است وانمود کنند که «آقا شما بايد تابع علی(علیه السلام) باشيد و در رفتارتان عدل داشته باشيد. اين مهمانی و چراغانی و اين حرف ها [چیست؟]» اين از همان وسوسه های شيطانی است که می خواهند پوسته [ولایت] را بگيرند تا کمکم مغز هم از بين برود.
🔹️اگر مغز [ولایت] را بخواهيم، بايد اين پوسته [ولایت] حفظ شود. بايد چراغانی شود. بايد عيدی داده شود. بايد پذيرايی شود. بايد مردم شادی کنند. تبريک بگويند: «الحمدلله الذی جعلنا من المتمسكين بولايه علی بن ابی طالب...»
۱۳۹۰/۰۸/۲۱
#عید_غدیر
🌸 @mesbahyazdi_ir
🌸آداب و اعمال عید غدیر
👈#بزرگترین_عید
۱. غسل کردن (ابتدای روز بهتر)
۲. روزه گرفتن که کفاره گناهان است
۳. خواندن نمازهای مخصوص در مفاتیح
۴. ذکر خدا گفتن
۵. شکرگزاری خدا به جهت نعمت ولایت و امامت
۶. صلوات بسیار بر پیامبر و آلش
۷. زیارت اميرالمؤمنين در نجف
۸. زیارت از دور و نزدیک با زیارت امین الله
۹. عید گرفتن
۱۰. تبریک گفتن به دیگران
۱۱. برپایی مجلس جشن و سرور
۱۲. شاد کردن مؤمنان
۱۳. لباس پاکیزه و نو پوشیدن
۱۴. دید و بازدید، صله رحم
۱۵ عیدی دادن به فرزندان و خانواده
۱۶. صدقه دادن به فقرا و مستمندان
۱۷. عقد اخوت و برادری
۱۸. اطعام و غذا دادن به مؤمنان بخصوص روزه داران
۱۹. خواندن دعای ندبه
۲۰. تزیین درب منازل، ساختمانها و خیابان با پارچه و پرچم
۲۱. برپایی ایستگاه صلواتی
۲۲. پخش شکلات و شیرینی
َ۲۳. بیان قصه های غدیری برای کودکان
۲۴. خواندن و بیان خطبه غدیر
۲۵. راه اندازی کاروان شادی
۲۶. بیان فضایل امیرالمؤمنین که عبادتی بزرگ است.
۲۷. ابلاغ خطبه و پیام غدیر به آیندگان تا قیامت
۲۸. تکریم سادات (بشرط عدم مزاحمت)
۲۹. عهد و پیمان با امام زمان علیه السلام
۳۰. دیدار با مؤمنان
۳۱. رفع حوایج مؤمنان
۳۲. شکر خدا و ذکر هنگام ملاقات مؤمنان:
🌸اَلْحَمْدُ للهِِ الّذي جَعَلَنا مِنَ الْمُتَمَسِّكينَ بِوِلايَةِ اَميرِالْمُؤْمِنِينَ وَالاَْئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السلام🌸
#غدیر
🔴 شناسایی دقیق مکان واقعه غدیر
بعد از شهادت امیرالمؤمنین(سلام الله علیه)، دوستداران اهلبیت در دشتهای حجاز متفرق شدند و برای خود، باغها و آبادیهایی در بعضی از مناطق از جمله مناطق اطراف غدیرخم ساختند.
این آبادی بعدها بواسطه شرایط سیاسی و جغرافیایی به محلی مخروبه تبدیل شد و آثار و بقایای تاریخی آن تا حدود زیادی از بین رفت، اما با این وصف در پی تلاش دو محقق سنی و شیعی عربستان به نامهای عاتق بن غیث بلادی و دکتر شیخ عبدالهادی فضلی از علمای شیعی این مکان شناسایی شد.
برابر با برخی گزارشهای تاریخی بعد از این رویداد هم مسجدی در همان محل که پیامبر خطبه خواند و امیرالمومنین را به جانشینی برگزید به نام غدیر بنا شد که 50 متر مربع وسعت داشت و چندبار هم از سوی پادشاهان شیعه هند بازسازی شد، اما شهریور 1386 پیروان فرقه وهابیت در اقدامی شبانه آن را ویران کردند.
غدیر غریب
اکنون غدیر خم در محل عبور و مرور زائران بیتالله الحرام و مسافران مدینه النبی قرار ندارد و اثر و ثمر کمتری از نشانیهای گذشته در آن به چشم میخورد.
غدیر در شرایط کنونی در گوشه دورافتادهای واقع شده که هر از گاهی برخی از کاروانیان شیعی با تمهیداتی خود را به این محل میرسانند و در کنار برکهای برجای مانده از زمانهای گذشته و سایهسار درختان کهنسال و بلندقامت آن دمی میآسایند و یاد و خاطره واقعه سرنوشتساز غدیر را گرامی میدارند.
منبع: الکوثر