10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩🏴 من ایرانم و تو عراقی، چه فراقی چه فراقی ....
🎤مداح: #محمدحسین_پویانفر
#اربعین
🏴 وضعیت زمین و آسمان در عزای امام حسین(علیه السلام)
🔻امام صادق(علیهالسلام):
یا زُرارَة! إِنَّ السَّماءَ بَکَتْ عَلی الْحُسَینِ عَلَیهِ السَّلام اَرْبَعِینَ صَباحاً بِالدَّمِ وَ إِنَّ الْأَرْضَ بَکَتْ أرْبَعینَ صَباحاً بِالسَّواءِ وَ إِنًّ الشَّمْسَ بَکَتْ اَرْبَعِینَ صَباحاً بِالْکُسُوفِ وَ الْحَمْرَةَ ... وَ إِنَّ الْمَلائکَةَ بَکَتْ اَرْبَعِینَ صَباحاً عَلَی الْحُسَینِ(ع)
🔴 ای زراره، آسمان چهل روز بر حسین(ع) خون گریه کرد و زمین چهل روز برای عزای آن حضرت گریست به تیرهوتار شدن و خورشید با کسوف و سرخی خود چهل روز گریست... و ملائکه الهی برای آن حضرت چهل روز گریستند.
📚 مستدرک الوسائل، ج ۱۰، ص ۳۱۴
🏴 «أَلسَّلامُ عَلى أَسيرِ الْكُرُباتِ وَ قَتيلِ الْعَبَراتِ.»
🏴 گريستن، يا براى به ظهور درآوردن صفت رحمت در طرف مقابل است (چنان كه طفل با گريستن، مادر را به رحمت مى خواند)؛ و يا منشأ گريه، صفت رحمت است كه يكى از صفات بارز الهى است تا با اظهار آن، بقا و الفت اجتماع همواره برقرار باشد، بنابراين، صفت بارز رسولى هم كه براى آنان فرستاده، رحمت قرار داده است، كه: وَ ما أَرْسَلْناكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعالَمِينَ.
🏴 ظلم و ستم و عصيان زمان هاى جاهليّت تا زمان حضرت سيّدالشّهدا-ع - به اعلى درجه ى خود رسيد، و صفت رحمت را به فراموشى سپرد، به گونه اى كه امّ كلثوم-ع- در خطبه ى خود فرمود: و رحمت، از دل هاى شما كنده شده است.
🏴 حال، سيّدالشّهدا-ع- با كلام «أَنَا قَتيلُ الْعَبْرَةِ.» مى خواهد بفرمايد: من كشته شدم تا اين صفت، با گرياندن و گريستن در مصايب من آشكار و در نتيجه، رحمت الهى، شامل حال امّت شود.
📚برگرفته از کتاب فروغ شهادت ، تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور ره
هدایت شده از الهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #برش_یک_دقیقهای #امام_حسین
🎥 سرباز امریکایی و رحمت واسعه اباعبدالله علیه السلام
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ یک دقیقه
🔺 @nasery_ir
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
✳️ شجریان با چند روایت
١) روایت صدا و سیما: استاد از بچگی قاری قرآن بودند و در طول دوران پهلوی کمی آواز سنتی میخواندند ولی نفر اول مسابقات قرآن در زمان شاه بودند و بعد از انقلاب هم کلا یک هنرمند بچه مثبت بودند و بعد هم بیمار شدند و فوت کردند و اصلا هم ضد انقلاب نبودند!
٢) روایت اصلاح طلبان: استاد از اول ضد دیکتاتور و اصلاح طلب بودند و از سال ۵٢ طرفدار جنبش سبز شدند و تا روز آخر هم به عهد خود با سید خندان وفادار ماندند و در واقع شهید اصلاحات محسوب میشوند چون دلواپسان، جناح راست، شورای نگهبان، احمدی نژاد، برخی نهادهای نظامی و کاسبان تحریم، دل استاد را خون کرده و ایشان را دق مرگ کردند! و انتقام خون ایشان وقتی گرفته میشود که در سال ١۴٠٠ نامزد ما رای بیاورد!
٣) روایت بیرتوش: شجریان هیچ وقت انقلابی نبود و ادعای دیانت نداشت و فقط در رشته خودش صاحب سبک و تخصص بود و به همین دلیل هم از جانب گروههای سیاسی مختلف مورد سوءاستفاده قرار گرفت. در اوایل انقلاب از طرف مارکسیستهایی که اورا به خواندن درباره «اندیشههای پاک پویان» وادار کردند تا هواداران قیام مسلحانه که عبارت « تفنگم را بده تا ره بجویم» را در دهان او گذاشتند. او هیچ وقت برای انقلاب اسلامی نخواند و همان گونه که خود گفته بود: در همه سالهای پس از انقلاب اسلامی در رنج و عذاب بود. شجریان التزام به شریعت و فقاهت را قبول نداشت و به همین خاطر بود که از ممنوعیت تک خوانی زنان به شدت گلایه میکرد. شجریان همانی بود که در مصاحبه با رسانههای فارسی زبان آمریکایی و انگلیسی دیده شد: شجریانی بدون رتوش!
▪️اما نمیشود از لاشخوری دولت روحانی و اصلاحطلبان به بهانه مرگ شجریان به سادگی گذشت! اصلاحطلبانی که بلای «روحانی» را بر سر ملت ایران نازل کرده و با حمایت کامل و «تکرار» خود او را به اریکه قدرت رسانده و ایران را ویران کردند، برای بازسازی وجهه خود به جنازه شجریان هم رحم نکرده و تلاش کردند تا آخرين قطرات اعتبار هنری شجریان را هم به حساب خود واریز کنند و از این نمد برای سر برهنه خود کلاهی به اندازه انتخابات سال ١۴٠٠ دست و پا کنند!
خوب است یکی پیدا شود و برای ثبت در تاریخ هم که شده از موانع و مشکلاتی که وزارت ارشاد خاتمی (در دهه ۶٠) برای اجرای برنامههای شجریان ایجاد میکرد، پردهبرداری کند تا عمق واقعی ارادت اصلاحطلبان به «استاد» روشن شود!
@pas_kouchehaie_enghelab
💎 اخلاقی که خیر دنیا و آخرت در آن جمع است
🔻امام رضا عليهالسلام:
اَنَّ رَجُلاً اَتَى سَيِّدَنا رَسولَ اللّه ِ صلي الله عليه و آله فَقالَ يا رَسولَ اللّه ِ عَلِّمْنى خُلُقايَجْمَعُ لى خَيْرَ الدُّنْيا وَ الآْخِرَةِ فَقالَ صلي الله عليه و آله لا تَكْذِبْ
❗️مردى نزد سرور ما رسول خدا صلياللهعليه وآله آمد و عرض كرد:
به من اخلاقى بياموزيد كه خيردنيا و آخرت در آن جمع باشد،
حضرت فرمودند:
#دروغ نگو.
📚 فقهالرضا عليه السلام، ص ۳۵۴
هدایت شده از ندای تهذیب
🍂سلسله مباحث: #راه_و_رسم_طلبگی
شماره 30
موضوع: دورنمای برنامه تحصیلی حوزه
برنامه آموزشی کنونی در حوزه مشتمل بر دو بخش است یکی برنامة آموزشی عمومی و دیگری برنامههای خاص به گرایشهای تخصصی که نوعا در مراکز تخصصی و موسسات وابسته به حوزه برگزار میشود. برنامة آموزشی عمومی برای همه طلاب الزامی و برنامه تخصصی کاملا اختیاری است. ورود به مراکز تخصصی نوعا پس از 6 سال تحصیل عمومی یعنی پایان سطح 1 امکانپذیر است. اما برنامه تحصیل عمومی در حین تحصیل تخصصی و در کنار آن ادامه دارد.
دورنمای برنامه درسی عمومی حوزه این چنین است:
دروس اصلی:
1.. مقدمات
سال اول صرف
سالدوم نحو، منطق
سال سوم بلاغت (معانی، بیان، بدیع)
2.. سطح 1
سال چهارم فقه، اصول فقه، کلام
سال پنجم فقه، اصول فقه، کلام
سال ششم فقه، اصول فقه، کلام
3..سطح 2
سال هفتم فقه، اصول فقه، فلسفه
سال هشتم فقه، اصول فقه، فلسفه
سال نهم فقه، اصول فقه، فلسفه
سال دهم فقه، اصول فقه، فلسفه
4.. درسخارج
سال یازدهم به بعد
دروس دیگر دوره مقدمات عبارتاند از تفسیر، تجوید، تاریخ، ادبیات فارسی، عقاید، اخلاق و.. . و در دوره سطح علاوه بر اینها رجال، درایه و.. . آموخته میشود.
با پایان دوره سه سالة مقدمات، طلبه بر زبان منابع دینی ـ ادبیات عربی ـ تسلط پیدا میکند. پس از آن دورة عمومی فقه و اصول فقه را برای آشنایی با کار اجتهادی در منابع دینی آغاز میکند. تا انتهای سطح اول، طلبه تقریباً بر ادبیات (مفاهیم، اصطلاحات) و جغرافیا (ساختار کلی و مسائل) شاخههای مختلف علوم پایة اسلامی احاطه یافته و قدرت مفاهمه و مکالمة علمی با دانشمندان علوم اسلامی را بهدست آورده است. توان تازهای که طلبه به برکت 6 سال تحصیل حوزوی کسب کرده، به او امکان مطالعة آثار اندیشمندان اسلامی را میدهد. اما برای پژوهش عمیق در منابع دینی و کسب استقلال نظر، لازم است به حوزة مباحث تخصصی علوم اسلامی راهیابد.
سطح دوم، لایه زیرین و مرحلة عمیقتری از دانشهای آموخته شده در سطح اول است که طلبه را به موشکافی و دقت نظر کارشناسی در علوم اسلامی عادت میدهد. در این دوره در رشته فقه و اصول فقه، که شاخههای اصلی علوم حوزوی بهشمار میرود طلبه به «مشاهدة دقیق» فعالیت عالمان بزرگ دین در سطوح پیشرفته میپردازد. این مشاهدة دقیق، او را برای دریافت ظرافت کار آنها و «جذب» شیوههای تحقیق آماده میکند.
تحقیق در منابع دینی، روش تاریخی دارد و دانشی شبیه باستانشناسی است. باستانشناس تلاش میکند پس از اطمینان از اصالت کتیبههای تاریخی با زبانِ آنها، مأنوس شود و پیام آنها را کشف، به زبان روز ترجمه و برای دیگران بازگو کند. فقیه نیز به کاوش عمیق در اسناد و مدارک باستانی 1400 ساله ـ قرآن و حدیث ـ میپردازد و با روش تحقیق تاریخی تلاش میکند از اصالت آنها مطمئن و به پیام آن نزدیک شود. پیام این مدارک، پیام خداست که به زبان عربی گذشته بیان شده است. تحقیق در آن هم نیازمند بررسیهای تاریخی از این دست است: آشنایی با قواعد مفاهمه عرفی، و ادبیات عصر صدور پیام، آشنایی با فضا و فرهنگ حاکم بر آن دوره، آشنایی با تحولات تاریخی و فراز ونشیبهایی که در گذر 1400 سال پیرامون آیات و روایات رخ داده و... .
طلبه اصول استخراج پیام از کتیبههای دینی را در علم فقه تمرین میکند. ولی همین اصول را در ساحتهای دیگر (اخلاق، عقاید، علوم انسانی و.. . ) میتواند بهکار گیرد. او با آموختن روش استنباط، مسلح به ابزاری میشود که امکان استخراج سخن دین و نظر وحی را به صورت روشمند در موضوعات مختلف به او میدهد و این مهمترین توانمندی لازم برای عالم دین است.
#ندای_تهذیب
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
🔸تأثیر روضه و عزاداری در ایام وبای صده اخیر
🎥در کلام مرجع عالیقدر
🔻 فقیه آگاه
🔺حضرت آیت الله العظمی آقای سید محمد رضا موسوی #گلپایگانی قدس الله نفس زکیه👇
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطفا این کلیپ رو یه ساعتی ببینید که خوب آماده روضه و گریه باشید.🙏
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
مداحی آنلاین - عشق قیمت نداره - نریمانی.mp3
5.99M
🏴 #بازگشت_شهدای_خان_طومان
⏯ #شور #شهدا #مدافعان_حرم
🍃عشق قیمت نداره
🍃تو بگو این قیمت چند
🎤 #سید_رضا_نریمانی
🌷 #شهدا را یاد کنیم با ذکر #صلوات
💚 کانال #شهیدهادی و #شهیدتورجی_زاده
@shoraostantehran