✅ یک دهم مدارس علمیه کشور، مدارس قرآنی هستند
حجت الاسلام والمسلمین عالمزاده نوری معاون تهذیب حوزه های علمیه:🔻
◻️ یکی از نکات ضروری در حوزه های علمیه، تقویت جریان های قرآنی است که در این راستا مجموعه دارالقرآن در مدارس علمیه و مراکز مدیریت استانی راه اندازی شده است.
◻️ طلابی که حافظ کل قرآن هستند، در فعالیت های طلبگی خود نیز موفقیت های بسیاری داشته که از برکات قرآن کریم است.
hawzahnews.com/xbrqP
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کنایه سردار حاجیزاده به انفجار کشتیها و تاسیسات صهیونیستها
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔻در میزگرد بررسی شبکهسازی و همافزایی پویا بین کنشگران دینی مطرح شد:
❇️ اگر پایههای علمی و اخلاقی ضعیف باشد جامعه تغییر نخواهد کرد
◻️ جامعه سازی مدنظر بزرگان اسلام و انقلاب جامعه سازی شبکهای است
🔹 میزگرد بررسی شبکه سازی و هم افزایی پویا بین کنشگران دینی در حاشیهی سوگواره بین المللی ملت امام حسین علیه السلام و هشتمین سوگواره مجازی اشراق با حضور حجت الاسلام مصطفی اسماعیلی معاون رسانه بنیاد هدایت، سیدپویان حسین پور معاون سازمان فضای مجازی سراج و حجت الاسلام مرتضی حاجیانی مدیرکل فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در خبرگزاری حوزه برگزار شد.
مشروح نشست:👇
https://hawzahnews.com/xbrbc
خبرگزاری حوزه
🔻دکتر عباسیفر پژوهشگر اقتصاد رسانه در نشست نقد و بررسی سریال کره ای «بازی مرکب»: ◻️ سریال کره ای ا
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | بازی ذلت
نشست نقد و بررسی سریال کره ای «بازی مرکب» که یکی از پربیننده ترین سریال های سالهای اخیر بوده است، در خبرگزاری حوزه برگزار شد که در این نشست، حجت الاسلام قهرمانی عضو هیئت مدیره انجمن مطالعات فضای مجازی حوزه به ارایه بحث پرداختند.
فیلم کامل:
https://hawzahnews.com/xbrnF
⭕️ تخریب خانه تاریخی امام جمعه اصفهان از جنجال رسانهای تا حقیقت ماجرا
🔹چند روز گذشته خبری از سوی خبرگزاری ایرنا با تیتر «دیوار خانه تاریخی امام جمعه اصفهان تخریب شد»، منتشر شد که ظرف مدت کوتاهی در فضای رسانه ای و شبکه های اجتماعی بازنشر شد.
در متن این خبر به نقل از سرپرست اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان آمده بود «یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی به محض اطلاع از تخریب ضلع شمالی خانه تاریخی امام جمعه که در حریم ثبت جهانی مسجد جامع عتیق قرار دارد، در محل حاضر شد.
در همین رابطه و در پاسخ به این جنجال رسانه ای، مشاور فنی و حقوقی دفتر امام جمعه اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار کرد:🔻
◻️در ابتدا باید تذکر داد که این خانه تاریخی به حوزه علمیه اصفهان واگذار نشده است و در حقیقت چندین سال قبل در اختیار دفتر نماینده ولی فقیه در استان اصفهان قرار گرفته بود، که در حال حاضر توسط پیمانکار در حال مرمت و بازسازی است.
در حال حاضر یکی از حیاط های مربوطه در حال مرمت است و هیچ گونه تخریبی که ضربه به هویت تاریخی این خانه زده شود، صورت نگرفته است و قابل تشخیص برای هرکارشناسی هست.
🔹گفتنی است، خانه تاریخی امام جمعه به جا مانده از قرن سیزده هجری قمری در خیابان علامه مجلسی (ره) و در حریم مسجد ثبت جهانی جامع عتیق اصفهان قرار دارد که به شماره ۱۱۵۱ سال ۱۳۴۵ در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.
hawzahnews.com/news/990246
خبرگزاری حوزه
🔻در میزگرد بررسی شبکهسازی و همافزایی پویا بین کنشگران دینی مطرح شد: ❇️ اگر پایههای علمی و اخلاقی
🔻در میزگرد بررسی شبکهسازی و همافزایی پویا بین کنشگران دینی مطرح شد:
❇️ اگر پایههای علمی و اخلاقی ضعیف باشد جامعه تغییر نخواهد کرد
🔻حجتالاسلام مصطفی اسماعیلی معاون رسانه بنیاد هدایت:
◻️ نزاع ما امروز با افرادی است که الگوی درستی برای خود در خصوص ورود به شبکههای اجتماعی مشخص نکردهاند. اگر به تاریخ اسلام نگاه کنیم در تمام این مسیر یکی از سیرههای جدی ائمه همین مسئله کار #شبکهای بوده است.
◻️ اگر شبکه سازی به معنای واقعی در شبکههای اجتماعی درک شود مناقشهها در این سطح ابتدایی باقی نخواهد ماند.
◻️ پایه شبکه، افراد هستند و در کنار آن تجمع آنها نیز بسیار مهم است پس از آن نکته مهم این است که افراد آن شبکه چقدر رویه یکسانی با یکدیگر دارند و مهمترین اصل آن است که آیا این افراد برای یک هدف مشترک تعامل دارند یا نه؟
◻️ امروزه مشکل اصلی ما در فضای مجازی این است که پایههای علمی و #اخلاقیمان به خوبی تقویت نشده یعنی آن قدری که نشست و برنامه در خصوص نحوه فعالیت شبکهای برگزار شده است روی مسئله اخلاق در فضای مجازی و رسانهای کار نشده است.
◻️ امام خمینی (ره) با عرضه فکر و اخلاق توانست با افراد ارتباط برقرار کند.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
خبرگزاری حوزه
🔻در میزگرد بررسی شبکهسازی و همافزایی پویا بین کنشگران دینی مطرح شد: ❇️ اگر پایههای علمی و اخلاقی
❇️ جامعه سازی مدنظر بزرگان اسلام و انقلاب جامعه سازی شبکهای است
🔻سیدپویان حسین پور معاون سازمان فضای مجازی سراج در میزگرد بررسی شبکهسازی و همافزایی پویا بین کنشگران دینی:
◻️ فهم مسئله شبکه یا جامعه شبکهای آنطور که بایدوشاید در جامعه یا حتی جامعه علمی ما جا نیفتاده است و هنوز برداشت از شبکه یک سازمان، تشکل یا حزب است در حالیکه شبکه ماهیت متفاوتی دارد.
◻️ وقتی در مورد شبکه صحبت میکنیم حول انسانها صحبت میکنیم، اما صرف برقراری ارتباط نمیتواند شبکه را ایجاد کند، بلکه کنشی که میان افراد حول یک محور ایجاد میشود مبدأ شکل گیری شبکه است.
اگر ما بخواهیم یک حرکت شبکهای صورت دهیم باید نگرش و مبانی اصلیمان را طبق نگرش دینی مشخص کنیم.
◻️ جامعه سازی اسلامی که مدنظر بزرگان اسلام و انقلاب اسلامی بوده، #جامعهسازیشبکهای است بنابراین مسئله کنش شبکهای بهعنوان یکی از دغدغههای مؤمن مجاهد است که بستر فضای مجازی امروزه تجلی آن است.
◻️ شبکه بر اساس کنشگران شکل میگیرد یعنی فرد بر اساس علاقه فردی به فعالیت پرداخته و به هر دلیل اگر تعلقخاطر کم شود ابزار اعمال فشاری وجود ندارد اما کنش سازمانی یک کنش هرمی است که از بالا دستور صادر و ابلاغ و انجام آن اجباری است؛ شبکه را برعکس سازمان نمیتوان مدیریت کرد بلکه با آن را #راهبری کرد.
◻️ بخشی از مردم در حال حاضر آسیبهایی از جنگ نرم دشمن دیدهاند که کار ویژه حاکمیت، سمزدایی، مقاومسازی و توانمندسازی رفع این آسیبها است.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه