فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢استدلال قرآنی حجتالاسلام والمسلمین قرائتی درباره لزوم شرکت در انتخابات
#من_رأی_میدهم
┈••♻️⛔️♻️••┈
💖كانال حیات طیبه ؛به ما بپيونديد👇:
https://eitaa.com/hayat_tayyebe
♻️
⛔️
♻️⛔️
⛔️♻️⛔️
♻️⛔️♻️⛔️♻️⛔️♻️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگم اگه تو انتخابات رای ندی یا رای خطا بدی باید تاوان بدی ، یه عده بهشون بر میخوره...
این کلیپ ! بماند یادگاری
#بیدارشو_هموطن برادرم خواهرم
حواستون باشه اگر با رأی ندادن قرار بود چیزی درست بشه هیچ وقت دشمن ما رو به رأی ندادن تشویق نمی کرد،چون دشمنه و دشمن باید دشمنی بکنه.
واین دشمن خوب بلده انگشتشو رو کدوم ماشه بگذاره که بیشتر خسارت وارد کنه.
#من_رأی_میدهم
┈••☀️🇮🇷☀️••┈
💖كانال حیات طیبه ؛به ما بپيونديد👇:
https://eitaa.com/hayat_tayyebe
🇮🇷
☀️🇮🇷
🇮🇷☀️🇮🇷
☀️🇮🇷☀️🇮🇷☀️🇮🇷☀️
#رجعت ۲۵
💠 تحریفهای رجعت؛
رجعت همان ظهورِ مهدی است.
🔹 اولین نمونه از تحریفهای صورت گرفته، تأویلِ رجعت، به بازگشتِ حکومت به اهلبیت است.
برخی از علمای شیعه، که تعداد آنها اندک است، معتقدند مراد از رجعت این است که دولت دوباره به دست یکی از اهل بیت میافتد و آن فرد، حضرت صاحب الزمان است.
🔸 تأويلِ رجعت به بازگشت حكومت به امام زمان، به جاى بازگشت جمعى از مؤمنان و مشركان خالص به دنيا، #اشكالات زياد و قابل توجهى دارد كه برخی از آنها را بيان میكنيم:
➖ اين تأويل #برخلاف تصريح روايات رجعت است كه بر بازگشت مردگان به دنيا دلالت دارند.
➖ اهل لغت، رجعت را به #بازگشت_مردگان به دنيا معنا كردهاند.
➖ اهل سنت تصريح كردهاند كه رجعت را قبول ندارند، اما ظهور امام زمان و حكومت او را پذيرفتهاند و اين حاكى از تفاوت رجعت اموات و رجوع دولت به حضرت مهدى است.
➖ طبق روایات، اعتقاد به رجعت از ضروریاتِ مذهب تشیع است.
تأویلِ رجعت، خلاف ضروریات مذهب شيعه از بازگشت به دنياست و هر تفسيرى كه با ضروریات شيعه منافات داشته باشد، مردود است.
📚 عصر شکوهمند رجعت، ص ٧۴
┈••✾•🍁🌴🍁•✾••┈
💖كانال حیات طیبه ؛ به ما بپيونديد👇:
https://eitaa.com/hayat_tayyebe
🌴
🍁
🌴🍁
🍁🌴🍁
🌴🍁🌴🍁🌴🍁🌴
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
یک بیان نورانی از حضرت امیر مؤمنان سلام الله علیه است که فرمود: «إِذَا أَمْلَقْتُمْ فَتَاجِرُوا اللَّهَ بِالصَّدَقَة»؛[۱]، فرمود: اگر شما یک وقت گرفتار شدید، دَینی دارید و مشکل مالی دارید، صدقه بدهید که این ده برابر میآید! ما اینها را باور نکردیم که کار به دست دیگری است. فرمود هر وقت کمبودی دارید و وضع شما قدری ضعیف شد، فوراً صدقه بدهید...
[۱]حکمت ۲۵۸ نهج البلاغه
درس تفسیر ۹۴/٨/١۶
✍پنج شنبه برای خوشنودی امواتتون صدقه رو فراموش نکنید.
انواع صدقه را در پیام بعدی👇بخوانید.
┈••✾•💦🐠💦•✾••┈
💖كانال حیات طیبه ؛ به ما بپيونديد👇:
https://eitaa.com/hayat_tayyebe
🐠
💦
🐠💦
💦🐠💦
🐠💦🐠💦🐠💦🐠
صدقه و انواع آن
وقتی صحبت از صدقه میشود اکثرا تصور میکنند صدقه پولی را به نیازمند دادن، است. حال آن که در روایات، مصادیق صدقه، گستردگی بسیاری دارد و فقط کمک مالی به نیازمند نیست.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: هر مسلمانی هر روز صدقه بدهد. از ایشان سوال شد که چه کسی توان این کار را دارد، همه نمیتوانند هر روز صدقه پرداخت کنند. حضرت پاسخ دادند که برداشتن چیزهای آسیبرسان از سر راه مردم، صدقه است. خیلی از اوقات در حین راه رفتن تکهای چوب، سنگ و یا خرده شیشهای در پیادهرو میبینیم که ممکن است کسی به آن برخورد کند و آسیب ببیند. یا در خیابان میخ و یا تکه شیشهای افتاده که باعث پنچر شدن لاستیک ماشین میشود. اگر این موانع را از سر راه مردم بردارید گویا صدقه دادهاید.
رسول خدا (ص) در ادامه فرمود: نشان دادن راه به دیگری، سلام کردن و عیادت از بیمار صدقه است. حتما برای شما پیش آمده که کسی آدرس جایی را از شما جویا میشود. اگر آدرس را درست به فرد بگویید گویا صدقه دادهاید. همچنین عیادت از بیمار و سلام کردن و پاسخ آن هم در حکم صدقه دادن است. رسول اکرم (ص) امر به معروف و نهی از منکر را نیز صدقه دانستهاند. (۱)
پیامبر اکرم (ص) خودداری از هر بدی و انجام هر کار نیکی را صدقه میدانند. (۲) همچنین نگه داشتن زبان از گناهانی، چون غیبت، تهمت و دشنام مثل صدقه دادن است. (۳)
امام صادق (علیهالسلام) اصلاح میان مردم و کسانی که رابطهشان تیره شده را صدقهای معرفی میکند که خداوند دوست دارد. (۴) حال این اصلاح میتواند بین دو دوست، خواهر و برادر، والدین با فرزند، زن و شوهر، دو همکار، بین اقوام و ... باشد.
ایشان در جایی دیگر میفرماید احترام سواره به پیاده صدقه است. چرا که این ظلم است که سواره به پیاده بگوید برو کنار.
(۵)مثلا موتورسواری که در پیادهرو حرکت میکند، کار حرام مرتکب شده است. چون حق ندارد مردم را در فشار بگذارد. سواره باید به حرمت کسی که روی خط عابر پیاده عبور میکند، توقف کند. اما میبینیم که ملاحظه افراد پیاده نمیشود و رانندگان فکر میکنند که دیگران باید از مسیر او کنار بروند.
قرض دادن به نیازمند
خداوند در آیه ۲۴۵ سوره بقره میفرماید: «من ذا الذی یقرض الله قرضاً حسناً فیضا عفه له اضغافاً کثیره؛ کیست که به خداوند قرضالحسنه دهد تا خدا آن را برایش (در وقت پرداخت) چندین برابر فزونتر کند؟!» و خداست که روزى را تنگ مىکند و مىگسترد، و همه شما به سوى او بازگردانده مىشوید. اگر به کسی که پول نیاز دارد قرض دهی تا مشکلش حل شود گویا صدقه دادهای.
نشر علم به دیگران
پیامبر اکرم (ص) یکی از انواع صدقات را فراگیری دانش و علم و آموزش به مردم بیان میکند. (۶) هر علمی را که دارید به دیگران نیز بیاموزید، که این نوعی صدقه است. اینطور نیست که اگر چیزی را به کسی یاد بدهی، وقتت تلف میشود. انسان باید در یاد دادن، کریم و سخاوتمند باشد و علمی را در نزد خود ذخیره نکند.
برای راهنمایی بندگان خدا و آشنا کردن مردم با فرمولهای درست زندگی، هر چه تلاش کنید، خداوند نیز بدون حساب به شما یاد میدهد و در موقعیتهایی که برای شما گرفتاری پیش میآید، بدون حساب، بدون استاد و معلم و مطالعه، به شما علم فراوان میدهد.
صدقه در قالب کلام نیکو
پیامبر اکرم (ص) در فرازی از توصیهی طولانیای که به جناب ابوذر دارند میفرمایند: الْکَلِمَةُ الطَّیِّبَةُ صَدَقَةٌ. (۷) برای سخن گفتن با یکدیگر از کلمات نیکو، پاکیزه، زیبا و محبتآمیز استفاده کنید که صدقه محسوب میشود.
ترک بدی و شرارت
رسول خدا (ص) انجام ندادن هر نوع بدی و شرارت نکردن در حق دیگران را صدقه معرفی میکند. (۸)
آب دادن به تشنه
امام صادق (ع) بهترین صدقه را، آب دادن و خنک کردن جگر سوزان تشنه میداند. کسی که به انسان یا حیوان لب تشنه جگر سوختهای، آب بنوشاند خداوند در روز قیامت که سایهای جز سایهی خدا نیست او را سایه اندازد. (۹)
کمک به ضعیفان
امام کاظم (ع) توصیه میکنند که کمک و یاری رساندن تو به ضعیف و ناتوان از بهترین صدقات است. (۱۰)
مهربانی با خانواده
امام صادق (ع) به نقل از رسول خدا (ص) فرمود که از مردی پرسید: آیا روزه گرفتهای؟ عرض کرد: نه. فرمود: مریضی را عیادت کردهای؟ عرض کرد: نه. پیامبر فرمود: جنازهای را تشیع کردهای؟ عرض کرد: نه. فرمود: مسکینی را غذا دادهای؟ عرض کرد: نه. فرمود: به خانهی خویش برو و خانواده خود را مورد توجه و مهربانی قرار ده که ثواب صدقه خواهد داشت. (۱۱)
پینوشت:
۱- بحارالأنوار، ج۷۵، ص۵۰،
۲- الخصال، ص ۱۳۴،
۳- الکافی، ج ۲، ص ۱۱۴،
۴- الکافی، ج ۲، ص ۲۰۹،
۵- وسائل الشیعة، ج ١١، ص ٤٥٩،
۶- میزان الحکمة، ج ٣، ص٢٠٧٤،
۷- مکارم الأخلاق، ج ۲، ص ۳۷۴،
۸- تحف العقول، ص ۵۷،
۹- عده الداعی، ۶۳،
۱۰- بحارالانوار، ج ۷۸، ص ۳۲۶،
۱۱- ثواب الاعمال صدوق، ص ۳۱۱
💖كانال حیات طیبه ؛به ما بپيونديد👇:
https://eitaa.com/hayat_tayyebe