🔻برخی مواضع رئیس جمهور چین موجب گلایهمندی ملت و دولت ایران شد
رئیسجمهور در دیدار معاون نخستوزیر چین:
🔹برخی مواضع مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور چین به منطقه موجب ناخرسندی و گلایهمندی ملت و دولت ایران شده و مطالبه جدی ایران جبران مواضع بیان شده است.
🔹هو چون هوا: عزم چین برای تقویت و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران فارغ از تحولات منطقهای و بینالمللی تداوم خواهد داشت.
🔹چین همواره به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته و از تلاش ایران برای تامین منافع اساسی خود حمایت میکند.
🇮🇷@hayatetayebe1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پاسخ شهید مطهری به شعار "اعدام نکنید"
♦پاسخ زیبای شهید مرتضی مطهری به ماجرای اعدام نکنید را ببینید....
کار فرهنگی برای قبل از ارتکاب جرم است نه بعد از آن..!
#حجاب
#حجاب_خط_مقدم_است
#اعدام_در_اسلام_رحمت_است
🇮🇷@hayatetayebe1
انتشار به مناسبت اربعین شهادت مظلومانه شهید سید روحالله عجمیان
تصویری که شهید عجمیان در پیادهروی اربعین سالهای گذشته ثبت کرده است.
🇮🇷@hayatetayebe1
👩🎓 سه الگو در مواجهه با کشف حجاب دانشجویی
1⃣ الگوی دکتر زاکانی: برجک زنی!
• در این الگو دختر دانشجو بخاطر کشف حجاب از حرف زدن منع نمیشود و تریبون می گیرد اما جایش در مضمون حرف، گیر می افتد. در پاسخ با تیکه و طعنه جبران می شود که: ولش کنید شاید بخواهد نماینده داعش باشد! فقط بدانند اگر گیر داعش می افتادند چه بلایی سرشان می آمد!
• این الگو را:
- حزب اللهی های سیاسی تر بیشتر پذیرفتند. با بی حجابی او کنار آمده بودند اما تعرضش به رهبر انقلاب را هو کردند!
- مذهبی ترها تریبون دهی به بی حجاب را رسمیت شماری و مشروعیت بخشی به کشف حجاب خواندند!
- برخی هم بخاطر شرایط شریف ترجیح اش دادند!
• این الگو، تهاجمی و بیش از حفاظت از ارزشهای خود به فکر زدن ارزشهای طرف است؛ نتیجه اش روکم کنی است نه اقناع یا جذب و...!
لذا در شرایطی که دوماه گذشته در شریف شکل گرفته بود، این الگو نزد برخی یک پاسخ تلقی شد.
2⃣ الگوی برادر خضریان: منع گفتگو!
• در این الگو با ادب و متانت شرط گفتگو را احترام به قانون و اسلام می خواند و از اول پرسش دانشجو بی حجاب را منوط به حجاب سر کردن می کند!
• این الگو را:
- مذهبی ترها ترجیح دادند چون کشف حجاب را به رسمیت نشناخت؛ حتی اگر این دانشجو و مثل او سالن را ترک می کردند و دیگر هم در چنین جلساتی شرکت نکنند!
• این الگو بر حفاظت از ارزشهای خود بیش از درگیری مستقیم با طرف مصرّ است. می خواهد سر خطوط قرمز بایستد؛ مهر تایید بر کشف حجاب نخورد و کوتاه آمدن از حجاب برداشت نشود. اگر بتواند در گام بعد بی حجاب را به سالن هم راه نمی دهد.
• نتیجه اش جدا کردن صف از بی حجابها با فشار غیر مستقیم برآنهاست. البته بسته به تعداد طرفدار، یا به غلبه ظاهری می رسد و یا بخاطر رعایت نشدن ارزش حجاب توسط اکثر حضار، دیگر خود در آن محیط ها حاضر نمی شود؛ مثل حاضر نشدن در جشنواره های رسمی هنری یا برخی مراکز خرید و...
• شرایط افول اغتشاشات خیابانی به همراه باقی ماندن کشف حجاب ها و عادی شدنش، این الگو را نزد برخی موجّه می کند.
3⃣ الگوی سوم: گفتگوی مشروط! (نمونه ندارم!)
• در این الگو مقام مسئول پاسخ خود را مشروط می کند به اینکه: من پاسخ سؤال شما را می دهم یا اگر اشکالتان وارد بود می پذیرم به شرطی که شما هم سؤال و اشکال بنده را جواب دهید!
اگر دانشجو حاضر نشد و رفت ؛ چیزی از جنس الگوی۲ قابل صورت بندی است. اگر پذیرفت، پس از پاسخ به سؤالش یا قبول اشکالش، از کشف حجاب او سؤال و به آن اشکال می شود!
• الگوی۳ گرچه ژست الگوی۲ را ندارد لکن کشف حجاب را جای ندید گرفتن، پاسخگو می کند. به نوعی بین رسمیت نشمردن کشف حجاب و پاسخگو کردنش جمع می کند.
- بعضی همین قدر را عقب نشینی از قانون و انفعال می دانند و الگوی۲ را ترجیح می دهند.
- پاسخ طرفداران این الگو یک کلام است: در همه جاهایی که امر به معروف واجب است، قانونی (آن هم قانون خدا) نقض شده است! در همه باید راه اثر بخشی را باز کرد.
• مغزای اصلی این الگو بر ولایت طرفینی همه افراد جامعه و بالتبع امر و نهی های متقابل است(۷۱/توبه) است؛ وقتی او حق دارد به مسئول اشکال کند، مسئول هم حق دارد به کشف حجاب او اشکال کند. منطقاً "به تو چه؟" از دو طرف رخت بر می بندد و عادتاً راه برای تاثیر و تأثر باز می شود.
• هسته سخت کشف حجاب در ماه های اخیر، آنرا یک سلیقه و سبک زندگی شخصیِ غیر قابل گفتگو گرفت و دست به کشف حجاب زد. امیدش این بوده بتواند زنان زیادی را با خود همراه کند تا برخورد را پرهزینه و سخت کند.
الگوی ۱و۲ بیشتر روی فاصله ها می ایستد. تحقیر او یا رعایت ویترین رسمی (ولو به یک شال عقب افتاده) برایش مهمتر از تاثیر و تأثر طرفینی است.
*⃣ هریک از سه الگو به "لحاظ ذاتی" و به "لحاظ موقعیت و شرایط" قابل ارزش گذاری است.
هریک مبتنی بر درکی از ارزشها و روش تحقق آن و هم مبتنی بر محاسبه ای از وضعیت حجاب و کشف حجاب در جامعه است.
با همین دو می توان سه الگو را ارزش گذاری یا در موقعیت های متفاوت تجویز یا منع اش کرد.
#حجاب
#ولایت_طرفینی
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۹/۲۲
🇮🇷@hayatetayebe1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر اطلاعات: هرکسی که در اغتشاشات و آشوبها نقشی داشته، در هرکجای دنیا باشد مجازات خواهد شد.
🇮🇷@hayatetayebe1
🔻مجیدرضا رهنورد اگر خیال نمیکرد که کارِ نظام تمام است و دستگیری و محاکمهای در کار نیست، باز هم آنطور بیرحمانه دو جوانِ بیگناه رو سلّاخی میکرد؟
🔹️ کسانیکه تصوّر فروپاشی و سقوط نظام رو در ذهن این جوانها ایجاد کردند باید امروز بجای او محاکمه میشدند.
👤محمدزاده
🇮🇷@hayatetayebe1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏺ صحبت های جالب مریم طالب زاده دختر مرحوم نادر طالب زاده :
قبل از اینکه دنیا به تو تحمیل کند چه کسی هستی، تو یک انسان آزاده هستی، گاهی لازم است به دل ظلمات بروی تا نور را پیدا کنی
🇮🇷@hayatetayebe1
اَلسّلامُ عَلیکَ یا بقیَّة اللهِ یا اباصالح المهدی
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
19.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمید رسایی از نفوذیها در دستگاههای امنیتی و انتظامی میگوید: پشت این نوع تصمیمسازیها ردپای نفوذ را میبینم.
🇮🇷@hayatetayebe1
وقتی حرف های دلسوزانه ما شنیده نمی شود و برعکس آن به ایدهای تکراری عمل می شود باید هم ظرف یک هفته خودرو ۳۰ میلیون و مسکن در تهران متری ۵ میلیون تومان افزایش یابد!
این تازه اول راه شروع مارپیچ وحشت تورم هست، به زودی شرایط وخیمی را تجربه خواهیم کرد مگر اینکه دولت از مسیر خود بازگردد.
🇮🇷@hayatetayebe1
🔴 برای این اوضاع فرهنگی جامعه
🔴 ما چه کردهایم؟!
🔴 ما چه کنیم؟!
دیروز یک مادر به من پیام داده که میخواهد فرزندش را از خانه بیرون کند! چرا؟! چون پسر نوجوانش استوری زده و از اغتشاشات حمایت کرده! عکس یک دختر بیحجاب را هم منتشر کرده! لذا دیگر جایش در این خانه نیست!!
اما بعد؛
فرض کنیم هیچ دستگاه و مسئول فرهنگی در این کشور وجود ندارد! همینهایی که هر روز برایشان غُر و لَند میکنیم که چرا به وظیفهاش عمل نکرده، چرا این کار را آنجور کرده، چرا ...
فرض کنیم اصلاً اینها وجود ندارند!
از این بالاتر فرض کنیم اصلاً جمهوری اسلامی وجود ندارد! یعنی یا هنوز انقلاب نشده یا براندازان حاکمیت دینی را سرنگون کردهاند! (لطفاً فرض کنید!)
آیا اینها مانع و رافع مسئولیت ماست؟! مانع از این است که برای دین خدا کار کنیم؟! برای #هدایت_عمومی کار کنیم؟!
همین مایی که هر روز در فضای مجازی غُر میزنیم که این چه وضعش است آقای مسئول!! روی چند نفر از اطرافیانمان کار کردهایم؟! بِینی و بِینالله کلاهمان را قاضی کنیم!
آن مادری که میخواست فرزندش را از خانه بیرون کند، آیا راهش این است؟! آیا فرار رو به جلو نیست؟! آیا پاک کردن صورت مسئله نیست؟! مسئولیت خودش را با این کار بیشتر نمیکند؟!
چند نفر از ما توانستهایم سه نفر، نَه دو نفر، نَه یک نصفِ نفر را مسجدی کنیم؟! اصلاً خودمان مسجد میرویم؟! هیئت میرویم؟! کتاب میخوانیم؟! وعظ گوش میدهیم؟! برای رشد خودمان برنامه داریم؟!
چند بار شده در پارکِ محل با بچهها بشینیم و صحبت کنیم؟! اصلاً بفهمیم چی توی کلّه اینها میگذرد؟!
مدام کارمان شده #فشار_مجازی! ولی یک نصفِ نفر را هم با امیرالمومنین اُنس ندادهایم! شبهه یک نفر غیر خودمان را نسبت به ولایت فقیه برطرف نکردهایم! اصلاً ولایت فقیه پیشکش! خیلی توقع زیادی است! شبهه یک نفر را نسبت به نبود اسم امیرالمومنین در قرآن و تعدد زنان پیامبر پاسخ ندادهایم!
ما معمولاً اگر خراب نکنیم، کار درست هم نمیکنیم! چه تعداد آدم دیدهایم که با برخوردِ بدِ یک عزیزی در مسجد، عطای مسجد آمدن را به لقایش بخشیده؟! چه تعداد دیدیم که با برخورد بد، افراد را در دینداری چند گام عقبتر بردهاند؟!
مقصود این است که یک تکانی به خودمان بدهیم! اول یک سوزن به خودمان بزنیم، بعد یک جوالدوز به مسئولین!
پینوشت۱: مخاطب اول این پیام خودم هستم!
پینوشت۲: این متن رافع مسئولیت نهادها و ارگانها نیست! بحث در مورد خود ماست
حمید کثیری
🇮🇷@hayatetayebe1