#نماز_حاجت_امام_جواد (علیه السلام)
نماز حاجتی است مخصوص امام محمدتقی(علیه السلام) که خیلی زود حاجت می ده.به کرات اثر استجابت دعا دیده شده با خواندن این نماز
💢 نیت : دو رکعت نماز حاجت و توسل به امام جواد (علیه السلام) می خوانیم
🔻 در رکعت اول سوره حمد و سوره قدر را می خوانیم.در رکعت دوم سوره حمد و سوره کوثر را میخوانیم.
🔅 بعد در قنوت سه مرتبه آیه امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء را می خوانیم.بعد از اینکه سلام نماز را گفتیم به سجده می رویم و با تضرع 9 مرتبه می گوییم (یا جواد الائمه ادرکنی)
#توسل_به_جواد_الائمه_علیه_السلام
✅سی و دو نکته کلیدی سخنرانی روز مقام معظم رهبری
1️⃣ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛یک رشد مستمرّ پیدرپی اقتصادی است در میانمدّت؛
2️⃣پیشرفت باید همراه با عدالت باشد؛ البتّه ساز و کار دارد، راه دارد؛ این جور نیست که امکانپذیر نباشد، یک چیز معضل و مبهمی باشد؛ نه، راه کار وجود دارد.
3️⃣ما به طور محسوس مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار را داریم در کشور که این بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست.
4️⃣ما برای اینکه این جایگاه کشور را در مجموعهی منطقه و در مجموعهی جهان حفظ کنیم، به این رشد احتیاج داریم.
5️⃣ما نیروی انسانی متخصّص زیاد داریم؛ اینها شغل لازم دارند، اینها کار میخواهند.
6️⃣ما باید کشور را برای آن روز (که جمعیت جوان کم داریم) ثروتمند کنیم. اگر آن روزی که ما جوان کم داریم، کشور ثروتمند نباشد، نمیتواند دیگر ثروتمند بشود.
7️⃣سرمایهگذاری باید افزایش پیدا کند. ما دورههایی را داشتیم که فعّالیّتهایی در آن انجام گرفت، [امّا] سرمایهگذاری، رشد منفی داشت؛ چند سال بعد آثارش را مشاهده کردیم.
8️⃣دستگاههای اجرائیِ حکومتی برای مسائل اقتصادی ــ چه کلّ اقتصاد کشور، چه بخشهای مختلف اقتصادی ــ بایستی چشمانداز راهبردی داشته باشند، برنامهی بلندمدّت داشته باشند.
9️⃣دستگاههای اجرائی باید از توسعهی بنگاههای خصوصی حمایت کنند؛
🔟چندین دولت این جور پشت سر هم به این سیاستهای اصل ۴۴ عمل نکردند؛ باید عمل بشود. البتّه دقّت بشود، مراقبت بشود، مدیریّت بشود، نظم و انضباط کاری ملاحظه بشود و این کار انجام بگیرد.
1️⃣1️⃣یک کار هم مسئلهی پیشرفت دانش و فنّاوری است، دانش و فنّاوری، هر دو
2️⃣1️⃣بایستی روی مسئلهی افزایش بهرهوری کار بشود، بخصوص مسئلهی آب، مسئلهی انرژی و مسئلهی نیروی انسانی، نیروی کارمندی.
3️⃣1️⃣یکی از مواردی که ما دچار ضعف بهرهوری هستیم همین نیروهای کارمندی دولتی هستند که کار مفیدشان در طول هفته خیلی معدود است، چند ساعت بیشتر نیست؛
4️⃣1️⃣حدود نود درصدِ آبِ کشور صرف کشاورزی میشود. ما اگر بتوانیم از این نود درصد، ده درصد را صرفهجویی بکنیم، به قدر همهی آبی که امروز صرف صنعت و صرف شرب خانگی و بقیّهی مصارف میشود، آب بازیافت کردهایم.
5️⃣1️⃣در دنیا باید کاری کنیم که بخصوص در بخش صادرات، [محصولاتمان] رقابتپذیر بشود؛ یعنی هم کیفیّت محصول نهایی را بالا ببریم و هم قیمت تمامشده را کاهش بدهیم.
6️⃣1️⃣باید کاری کنید محصولتان را که نتوانند مجبورتان کنند که به نام کشور دیگری ببرید؛ نه، به نام ایران و ساخت ایران [ببرید]؛ بنویسید «ساخت ایران»؛ «MADE IN IRAN» هم ننویسید؛با خطّ فارسی.
7️⃣1️⃣خیلی از کشورها، به سد احتیاج دارند، به جادّه احتیاج دارند، به شاهراههای بزرگ احتیاج دارند. اینها را برایشان میسازند با قیمتهای گران، با کیفیّتهای نامطلوب. ما میتوانیم با قیمت ارزان، با کیفیّت مطلوب برایشان بسازیم.
8️⃣1️⃣یکی از مهمترین الزامات، بهبودِ فضای کسب و کار است. ما بایستی کاری کنیم که مردم بتوانند راحت کسب و کار کنند، بتوانند داد و ستد کنند، بتوانند تولید کنند؛
9️⃣1️⃣تصمیمگیریهای متناقض را علاج کنیم. ما گاهی اوقات تصمیمگیریهای متناقض داریم. یک دستگاه یک تصمیمی میگیرد و اعلام میکند، یک دستگاه دیگر خلافِ آن را یا ضدّ آن را تصمیم میگیرد و او هم اعلام میکند؛ هر دو هم در جلسهی هیئت دولت دُور یک میز مینشینند؛ این نباید اتّفاق بیفتد.
0️⃣2️⃣مکرّراً قوانین ما، مقرّرات ما، تغییر پیدا میکند. مخاطب این، هم دولت است، هم مجلس؛ بخصوص مجلس.
1️⃣2️⃣فرآیندهای اداری برای کسب مجوّز، برای رفع اشکالات مردمی که مشغول کسب و کار هستند، بایستی اصلاح بشود، راهها کوتاه بشود و مقرّراتزدایی بشود. معنایش مراقبتزدایی نیست؛
2️⃣2️⃣مداخلههای سلیقهای از سوی نهادهای نظارتی و غیرنظارتی باید برداشته بشود... حالا یک مسئله مداخلهی قانونی است که میگوید: «شما خلاف قانون عمل کردی»! این باید انجام بگیرد، به این کسی ایراد ندارد.
3️⃣2️⃣تأمین مالی برای فعّالیّتهای بخش خصوصی هم یکی دیگر از آن چیزهایی است که به بهبود فضای کسب و کار کمک میکند.صندوق توسعه اصلاً تشکیل شد برای اینکه به بخش خصوصی کمک کند.
4️⃣2️⃣متأسّفانه در دولتهای مختلف هر وقت کارشان یک جایی گیر میکند و مجوّز قانونی هم برای برداشت از صندوق توسعه ندارند، مراجعه میکنند به این حقیر برای اینکه مجوّز داده بشود که فراتر از قانون از این صندوق استفاده کنند؛ این درست نیست.
5️⃣2️⃣متأسّفانه بودجهی ما دچار مشکلات ساختاری است. این کسرِ بودجههای عجیب و غریبی که در سالهای مختلف وجود داشته، یکی از مشکلسازترین عوارض مالی کشور ما و عوارض اقتصادی کشور ما است. ما این جلسهی شورای اقتصادی سران قوا را تشکیل دادیم برای اینکه این مشکل برطرف بشود [امّا] تا حالا هنوز برطرف نشده.
6️⃣2️⃣مسئلهی تعهّدات مالیِ بدون وجود
منابع قابل اطمینان [حل بشود]. حالا گاهی اوقات یک مواردی هست که درآمدها چندان قابل اطمینان نیستند که خود مسئولین هم میدانند امّا تعهّدهایی انجام میگیرد به اتّکاء این درآمدهای غیر قابل اطمینان. از این بدتر، گاهی اوقات خواستههای مجلس است؛ موارد زیادی تعهّد به دولت تحمیل میکنند در حالی که منابع مالی مطمئنّی برایش وجود ندارد.
7️⃣2️⃣یک مواردی هست که بخش مهمّی از مالکیّتها را به مردم دادهاند، [ولی] مدیریّتها دست دولت است؛ این هم کار درستی نیست. مدیریّت را حالا باید بدهند دست خود مردم.
8️⃣2️⃣بخشهای دولتی در آن کاری که در بخش خصوصی دارد انجام میگیرد رقابت نکنند؛ چون امکانات بخش دولتی بیشتر است و نگرانی و دغدغهی مالیاش کمتر است، لذا بخش خصوصی را زمینگیر میکند.
9️⃣2️⃣یکی هم واردات بیرویّه است.
0️⃣3️⃣بنگاههای اقتصادی میان خود عرصهی رقابت را از حوزهی همکاری جدا کنند... در کارهای بزرگ، در اقدامهای بزرگ، بخصوص آنجایی که با مسائل اقتصادی خارج از کشور ارتباط پیدا میکند. بخشهای مختلف خصوصی باید با هم همکاری و همافزایی بکنند.
1️⃣3️⃣شرکتهای کوچک و متوسّط، نقش زیادی در ایجاد اشتغال و در ایجاد ارزش افزوده برای کالاها دارند و میتوانند کمک کنند؛ ما اینها را حتماً از نظر دور نداریم؛ هم دستگاههای دولتی به اینها توجّه کنند، هم بنگاههای بزرگ در زنجیرهی تولید خودشان با اینها همکاری کنند و اینها را توسعه بدهند و به آنها کمک کنند.
2️⃣3️⃣تعاونیهای تولید میتواند یکی از گرهگشاترین کارها برای ایجاد اشتغال باشد؛ و بخصوص برای ایجاد عدالت اقتصادی در مجموعهی کشور.
@hazratehzahra
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
رقیه بنت الحسین ع.MP3
40M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح
غفاری
موضوع حضرت رقیه بنت الحسین علیهاالسلام
مکان تبلیغ حسینیه انقلاب
جلسه 646
https://eitaa.com/eslam20
🍃🌹پسرک فلافل فروش🌹🍃
#قسمت_سیزدهم
✳دوكوهه به عنوان خادم راهيان نور فعاليت ميكرديم. در آن ايام هادي
با شوخ طبعي هایش خستگي كار را از تن ما خارج مي كرد.
🔶يادم هست كه يك پتوي بزرگ داشت كه به آن ميگفت: (پتوي اِجكت) يا پتوي پرتاب!
🔆كاري كه هادي با اين پتو انجام ميداد خيلي عجيب بود. يكي از بچه ها را روي آن مي نشاند و بقيه دورتادور پتو را مي گرفتند و با حركات دست آن
شخص را بالا و پايين پرت مي كردند.
💟يك بار سراغ يكي از روحانيون رفت. اين روحاني از دوستان ما بود. ايشان
خودش اهل شوخي و مزاح بود. هادي به او گفت: حاج آقا دوست داريد
روي اين پتو بنشينيد❓
❇بعد توضيح داد كه اين پتو باعث پرتاب انسان مي شود. حاج آقا كه از خنده هاي بچه ها موضوع را فهميده بود، عبا و عمامه را برداشت و نشست روي پتو.
🔷هادي و بچه ها چندين بار حاج آقا را بالا و پايين پرت كردند. خيلي سخت
ولي جالب بود.
بعد هم با يك پرتاب دقيق حاج آقا را انداختند داخل حوض🌊 معروف
دوكوهه.
🌀بعد از آن خيلي از خادمان دوكوهه طعم اين پتو و حوض دوكوهه را
چشيدند!
📚برگرفته از کتاب پسرک فلافل فروش
️❣❤️❣❤️❣❤️
❣❤️❣❤️❣❤️
✍ ادامه دارد ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
باسلام،به مناسبت ۴۴سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مسابقه ای از فایل کتاب دستاوردهای یکساله جمهوری اسلامی برگزار می گردد.به اطلاع کلیه شرکت کنندگان می رساند زمان مسابقه از ۱۲بهمن ماه لغایت۲۲بهمن می باشد.۱۰مورد از دستاوردهای یکساله انقلاب،هرکدام را یک الی دوخط توضیح دهید.به ۵نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه کارت هدیه یک میلیون ریالی تقدیم میگردد.پاسخ مسابقه به ادمین کانال @ammar_rahbar1 ارسال گردد
@hazratehzahra
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
🔰 فایل کتاب دستاوردهای یکساله جمهوری اسلامی با عنوان #در_مسیر_پیشرفت منتشر شد
🔴 این محتوای بسیار کاربردی، مناسب برای همه مردم، بویژه سخنرانان، اساتید حوزه و دانشگاه و طراحان و موشنگرافان و... خواهد بود.
⁉️ در یکسال اخیر برای حل مشکلات #خودرو چه اقداماتی انجام شد؟
⁉️ در یکسال اخیر در حوزه پیشرفتهای علمی و #دانش_بنیان چه گامهایی برداشته شد؟
⁉️ در یکسال اخیر در زمینه #بهداشت و دارو چه مسیری طی شد؟
⁉️ در یکسال اخیر در رابطه با کاهش #تورم چه اقدامی انجام شده است؟
⁉️ در یکسال اخیر در رابطه با #مسکن چه اقدامی انجام شده است؟
‼️و...
@hazratehzahra
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰خدای من با من است
سوره إبراهيم (14): آيه 12]
وَ ما لَنا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَ قَدْ هَدانا سُبُلَنا وَ لَنَصْبِرَنَّ عَلى ما آذَيْتُمُونا وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ (12)
و چرا ما بر خدا توكل نكنيم، در حالى كه او ما را به راههاى (سعادت) ما هدايت كرده است؟ قطعاً ما در برابر هر آزارى كه شما نسبت به ما روا داريد، مقاومت خواهيم كرد و اهل توكّل بايد فقط بر خداوند توكّل نمايند
🌹امام خامنه ای در همایش دهها هزار نفری «خدمت بسیجیان» در ورزشگاه آزادی ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
هم مسئولین کشور، هم آحاد مردم و بخصوص جوانان عزیز، ما بایستی به دشمن پیام قدرت بدهیم، نه پیام ضعف؛ در حرف ما، در رفتار ما، در منش زندگی ما، دشمن باید احساس کند با یک مجموعهی مقتدر مواجه و روبهرو است؛ اگر در ما احساس ضعف بکند، جَری میشود و شدّت عملش را افزایش خواهد داد؛ مراقب باشید
@hazratehzahra
18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در حضور سرزده و از پیش اعلام نشده دکتر مخبر معاون اول رئیسجمهور در شهر زلزلهزده خوی چه گذشت؟
@hazratehzahra
❁═┄ 🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄ ❁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | پرتکرارترین آیهای که رهبری خواندند، کدام آیه است؟
‼️ خداوند کدام قوم را بیشتر یاری میکند؟
⁉️ در هشت سال دفاع مقدس چه کسی تصور میکرد بر کل دنیا پیروز شویم؟
♦️ اتحاد کل دنیا علیه ایران!
⁉️ خداوند به چه کسانی وعده یاری داده است؟
💢 راه حل شکست دادن دشمن!
♨️ طریقه بهرهمندی از نصرت اللهی
______________________
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@hazratehzahra
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
حضرت رقیه.MP3
11.74M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع حضرت رقیه علیها السلام
مکان تبلیغ مسجدحضرت موسی ابن جعفرعلیه السلام
جلسه 647
https://eitaa.com/eslam20
‼️ایکاش دروغ بود
😔😔😔😔😔😔😔
تو دوران سلطنت رضاخان زنان عشایر رو مجبور کرده بودن تا به سگ های اصیل ارتش شیر خودشان را بدهند! و به هیچ عنوان شیر گاو و گوسفند را قبول نمیکرد! و سربازان هم کاملا نظارت میکردند!
قابل توجه حامیان زن زندگی آزادی و طرفداران پهلوی
منبع: کتاب سرزمینهای شگفت/ ویلیام داگلاس
@hazratehzahra
❁═┄ 🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄ ❁
🍃🌹پسرک فلافل فروش🌹🍃
#قسمت_چهاردهم
🔷بعضي از دوستان حتي برخي از بچه هاي مذهبي را مي شناسيم كه اخلاق خاصي دارند❗
✳كارهايي كه بايد انجام دهند با كندي پيش مي برند. جان آدم را به لب مي رسانند تا يك حركت مثبت انجام دهند.
✴اگر كاري را به آنها واگذار كنيم، به انجام و يا اتمام آن مطمئن نيستيم. دائم بايد بالای سرشان باشيم تا كار به خوبي تمام شود.
🔹اين معضل در برخي از نهادها و حتي برخي مسئولان ديده مي شود.
❇برخي افراد هم هستند كه وقتي بخواهند كاري انجام دهند، از همه ي عالم و آدم طلبكار مي شوند.
💟همه ي امكانات و شرايط بايد براي آنها مهيا شود تا بلكه يك تحرك
كوچكي پيدا كنند.
✳اميرالمؤمنين علي (ع) در بيان احوالات يكي از دوستانشان كه او را برادر خود خطاب ميكردند فرمودند: او پرفايده و كم هزينه بود.
⭕اين عبارت مصداق كاملي از روحيات هادي ذوالفقاري به حساب مي آمد. هادي به هرجا كه وارد ميشد پرفايده بود.
🔶اهل كار بود. به كسي دستور نمي داد. تا متوجه ميشد كاري بر زمين مانده، سريع وارد گود ميشد.
🗣راوی یکی از دوستان شهید
📚برگرفته از کتاب پسرک فلافل فروش
️❣❤️❣❤️❣❤️
❣❤️❣❤️❣❤️
✍ ادامه دارد ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۸۹ قرآن کریم ( آیات آخر سوره مبارکه شوری و آیات ۱ تا ۱۰ سوره مبارکه زخرف)
❄️🌹❄️
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن عَلَّمَ آیَةً فی کِتابِ اللهِ تَعالی، کانَ لَهُ اَجرُها ما تُلِیَت» هر که آیهای از کتاب خدا را به دیگری بیاموزد، پاداش آن آیه، تا زمانی که خوانده میشود به او نیز میرسد. (مستدرک الوسائل ۴/۲۳۵)
🎙 استاد پرهیزگار
@hazratehzahra
کتاب شاه دزد.pdf
33.6M
🇮🇷
📝 کتاب شاه دزد | مروری بر زوایای کمتر گفته شده زندگی و حکومت رضا خان
@hazratehzahra
#فوقالعاده
❗️چرا بعضی ها میگویند
یادش بخیر زمان شاه
بخوانید تا نیت اینها را با بدبختی آن زمان بهتر بفهمیم ❗️
🔹روزگاری فروش نفت ما روزی ۶ میلیون بشکه بود و جمعیت ایران حدود ۳۵ میلون نفر یعنی درآمد نفتی ایران به ازای هر ایرانی ۶ برابر درآمد فعلی بود.
❗️آن روز ها با وجود آن درآمد بالای نفتی، زندگی مردم آنطور نبود که خانواده ها بتوانند هزینه تحصیل فرزندان را تا پایان دانشگاه به عهده بگیرند برای همین اکثر پسران از حدود ۱۵ سالگی باید برای تامین مخارج خودشان مشغول به کاری می شدند و دختران هم زود شوهر داده میشدند و خرج شان جدا می شد.
🔺آن روز ها اکثر مردم برای جابجایی پیاده میرفتندویا دوچرخه و موتور گازی داشتند و اینقدر ماشین نبود!!
❌در خانه ها هم اینقدر زندگی ماشینی نبود و کسی ماکروویو، ماشین لباسشویی ، جاروبرقی ، اجاق گاز چند شعله و یخچال فریزر و چرخ گوشت و ال سی دی و مبلمان و از این چیزها نداشت و زندگی ها ساده و بسیار کم خرج بود .
🔸مثل امروز نبود که درکنار همه ی هزینه ها بخواهی هزینه قبض برق و گاز و تلفن و شارژ اینترنت و بنزین و ... را بدهی.
🍓🥝🫐🥭🍍🍐آن روز ها اینقدر میوه های رنگارنگ و میوه فروشی و فروشگاه مواد غذایی در محله ها نبود و هر محل معمولا یک فروشگاه داشت، چون مردم مثل امروز اهل بخور بخور نبودند و مجبور بودند فقط نیاز های اصلی را تامین کنند.
اون روزا مردم نمیتونستند اینقدر برنج وگوشت وکباب وجوجه بخورند،اگرهم آبگوشتی بارمیزاشتندظهرآبش وتیلیت میکردند میخوردند وشب گوشت کوبیده شو.
🚌مردم شاید هر ۱۰ سال یک سفر تفریحی یا زیارتی میرفتند و مثل امروز نبود که گاهی هر سال دو سه مسافرت می روند.
💢آن روزها شهرها اینقدر رنگارنگ نبودند و هر شهر چند خیابان اصلی داشت واینقدر اتوبان وبزرگراه نبود همش بیابون بود و حتی کوچه ها خاکی بود.
👕لباس ها اینقدر رنگارنگ نبود و مردم سالی یک دست لباس می خریدند که البته عده زیادی، همان سالی یک بار را هم نمی توانستند بخرند و دو سه سال را با یک لباس سر میکردندولباسهای دست دوم بزرگترها و استفاده میکردند که گاهی اینقدرگشادبود که حتی چرخ خیاطی هم نداشتندکه کوچک کنند .
🥿 کفش هارو بزرگتر میگرفتند تا بارشد کردن بچه ها کوچیک نشه برای همین توپا یا لق میزدویاتنگ بود.
❗️بسیاری از مردم در خانه هایی زندگی می کردند که در آن چند خانوار مستقر بودند و هر خانواده یک اتاق داشت.
🎭بچه ها معولا اسباب بازی آنچنانی نداشتند، گاهی یک عروسک که مادر با پارچه درست کرده بود یا یک ماشین پلاستیکی ساده... کسی فکرش را نمیکرد که روزگاری هم بیاید که در هر خانه یک کمد پر از اسباب بازی های رنگارنگ باشد.
🌀خلاصه زندگی ها در نهایت قناعت و سادگی بود چون به غیر از این روش نمیشد گذران امور کرد.
♻️امروز همه چیز عوض شده ولی عده ای هستند که میگویند یادش بخیر زمان شاه!!!
⭕️بلی یادش بخیر چون آن روزها تحریم نبودیم و می توانستیم روزی ۶ میلیون بشکه نفت بفروشیم.
🔵آن روزها مردم از جایی جز سفره های خودشان خبر نداشتند و مثل امروز نبود که وقتی اختلاسی میشود، خبرش در سرتا سر کشور بپیچد.
📢اصلا مملکت شاه داشت و این فضولی ها به مردم ربطی نداشت. کسی هم دنبال این نبود که بداند مثلا آن درآمد هنگفت نفتی چه می شود؟!
⚠️آن روزها مردم از همه جا بی خبر بودند و آرامش داشتند.
‼️امروز است که مردم فهمیده اند با روزی دو سه میلیون بشکه نفت آن هم با ۸۰ میلیون جمعیت و در شرایط تحریم، می شود کشور را گلستان کرد و ریشه فقر را به یکباره خشکاند و برای همین است که مدام دنبال دزد میگردند تا بدانند این درآمد نفتی را چه کسی میدزدد ؟!
🔃اما اگر آن خدا نیامرز بود، نمی گذاشت اصلا آب در دل مردم تکان بخورد و فکرشان به این چیزها مشغول شود.
👌 پیشرفت همیشه هم خوب نیست بخصوص برای آنها که عقب ماندگی را برتری می دانند !
همین.
📌گله مندیم از کسانی که وقتی با مفسدین و قاتلان برخورد کنند اسمشان را جلاد میگذارند و جای جلاد و شهید را عوض می کنند و اگر هم برخورد کمتری شود زبانشان دراز است و میگویند اصلا برخورد نمیشود مملکت اسلامی نیست!
📌گله مندیم از کسانی که هم نوا با دشمن و انگلیسی ها دائم پیام های نا امید کننده می فرستند نسبت به سیاه نمایی کشورشان میفرستند و تا الان یکبار از این همه خوبی و بزرگی انقلاب و شهدا دم نزده اند و فقط در این مملکت میخورند و ادعا می کنند.
اما نمی توان دزدی ها را نادیده گرفت حتی اگر یک نفر هم باشه باز هم زیاد است ان شاءالله شاهد باشیم که حتی یک دزدی و اختلاسی در این مملکت صورت نگیرد .
╔━━━━━━━━━━╗
🔶@hazratehzahra
╚━━━━━━━━━━╝
🌸الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ زیبای با احترام بابا سلام
تقدیم به ساحت نورانی امیرالمومنین (ع)
@hazratehzahra
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
روایت درباره مساجد.MP3
21.17M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع برخی روایات درباره مساجد
مکان تبلیغ مسجدحضرت موسی ابن جعفرعلیه السلام
جلسه 648
https://eitaa.com/eslam20
🎥سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع: طراحی اولیه ماهوارهبرِ ۳۶ هزار کیلومتری انجام شده است
🔹اگر پشتیبانی کامل از مجموعه انجام شود رسیدن به مدار ۳۶ هزار کیلومتری در کمتر از چهار سال دستیافتنی است.
🔹این محصول ماهواره را در مدار ۳۶ هزار کیلومتری قرار میدهد. یک محموله به وزن چهار تُن را در مدار نزدیک به زمین حمل میکند. ۱۰ ماهواره را بهطور همزمان پرتاب میکند و بهصورت اقتصادی و رقابتی فعالیتهای خود را انجام میدهد.
@hazratehzahra
❁═┄ 🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄ ❁
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
🇮🇷
📝 میپرسن دولت چی کار کرده توی این یکسال و نیم؟
❄️🌹❄️
✅ بگو این لیست کارهاشه...😊
@hazratehzahra
❁═┄ 🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄ ❁
⚡فرا رسیدن ۱۳ ماه رجب ، فرخنده میلاد مولی الموحدین امیر المومنین (ع) و روز پدر بر شما مبارک باد
@hazratehzahra
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌳تشکیلات ولایت
[سوره المائدة (5): آيه 56]
وَ مَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُونَ (56)
و هر كس كه خدا و پيامبرش و چنان مؤمنانى را (كه در آيه قبل بيان شد) ولىّ خود بگيرد (از حزب خداست) همانا حزب خدا پيروز است.
☘🌴نكته :
پيروزى، بدون تشكيلات، مديريّت، قدرت، وحدت، جرأت و ... امكان ندارد، پس «حزب اللّه» براى حاكميّت و غلبه بايد اين صفات را داشته باشد@hazratehzahra