ارز و عدالت.doc
91.6K
🌀نسخه word
🛑 یادداشت
✍️ ارز و عدالت
❇️به قلم: سید یاسر جبرائیلی-کارشناس اقتصاد سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
❇️ یادداشت/
❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟
🔻رئیسجمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمیشود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزههای اقتصادی نیز کموبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیتها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه میشود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت پیگیری کرد؟
🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعهیافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای اینکه فرصتهای آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار میکند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامهها و وعدهها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار میسازد. 2- اما در دولتهایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزمهای پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیشبینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما بههرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیشبینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راههای افتادند که خود در تحلیلهایشان نگران آفات و شائبههای سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصونسازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گرهگشایی از آنها منجر گردد، پسندیده است.
🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بیتفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزلها را در دولت بگیرد؛ این بزرگترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبههای سیاسی میتواند با پیشنهاد راههای قانونی و گشایش روزنههای حقوقی در جذب سرمایهگذاریهای تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید.
✅(نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💢 خیانت در امانت سلبریتی ها با شعار کمک به مردم زلزله زده کرمانشاه!
🔸جلیل بالایی، مدیر کل بحران استان کرمانشاه:
🔹ما نه از میزان مبلغی که مردم به حساب سلبریتی ها واریز کردند اطلاعی داریم و نه درباره اینکه این پول را کجا هزینه کردند اطلاع داریم.
🔹باید هلال احمر از طریق دادستانی از سلبریتی ها پاسخ بخواهد که اعلام کنند مردم چقدر پول به حساب شما ریختند و دوم اینکه به مردم گزارش بدهند پول ها را کجا هزینه کرده اند.
🔹سهم سلبریتی ها در ساخت واحدهای مسکونی برای مردم زلزله زده مجموعا کمتر از ۵ میلیارد تومان بوده است.
1.m4a
10.56M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍☆◁#کنفــــرانس
🇮🇷☆◁#چهل سال دفاع #مقدس
🎙ارائه:جناب استاد #دادخواه
🔮 #اتحادیه_عماریون
┄┅═❁1⃣❁═┅┄
4.m4a
8.45M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍☆◁#کنفــــرانس
🇮🇷☆◁#چهل سال دفاع #مقدس
🎙ارائه:جناب استاد #دادخواه
🔮 #اتحادیه_عماریون
┄┅═❁4⃣❁═┅┄
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
ســــــــ⁉️2⃣ــــــــوال
📡◁آیا صحبت یا شوخی با نامحرم به شکل صوتی، تصویری یا نوشتاری و نیز فالو یا لایک کردن جنس مخالف در فضای مجازی حرام است؟
📖پاس✔️✔️خ
🌀✍ به طور کلی ارتباط با نامحرم که مستلزم مفسده بوده و یا خوف وقوع در حرام در میان باشد، جایز نیست.
┄┅═❁❁═┅┄
📌📌جریان شناسی احزاب شیعه ی عراق
قبلا احزاب شیعه ی عراقی را جریان شناسی کرده بودم ،اما با توجه به پرسش مجدد سوال درباره ی احزاب شیعه ی عراقی ، بازهم توضیحاتی را ارائه می دهم
مقتدی صدر ، هادی العامری ، نوری المالکی ، حیدر العبادی و عمار حکیم سران احزاب مطرح و کلیدی عراقی هستند.
هرکدام بر اساس یک سری مبانی فکری و ایدئولوژی خاص خود در عراق نقش آفرینی می کنند ، (لطفا پیش فرض های خود درباره این که فلانی پسر فلان مرجع و یا منتسب به فلانی در عراق بوده است یا این که پدرش به شدت آمریکاستیز بوده اما خودش نه را کنار بگذارید)
نکته ی مشترک همه ی آن ها تاکید بر حفظ تمامیت ارضی عراق ، اسرائیل ستیزی و ارتباط بر اساس عدم مداخله ی کشورها است
البته بعضی از آن ها صرفا اهل شعار هستند و در تجمعاتشان صرفا شعار کلا کلا اسرائیل سر می دهند ، بدون این که اقدام عملی و مثمر ثمری را برای زمین گیر کردن این رژیم غاصب انجام داده باشند .
نقطه ی اساسی افتراق و تفاوت دیدگاه آن ها ، مسئله ی ایران و کشمکش های سنتی آمریکا و ایران در عراق و خلع سلاح نیروهای مقاومت و حشد الشعبی می باشد (البته اختلافات دیگری نیز وجود دارد که نیازی به ذکر آن ها نیست)
هادی العامری و نوری المالکی در کنار رهبران سیاسی و نظامی مقاومت عراقی ، از متحدان فکری و ایمانی ایران به شمار می آیند
وقتی سخن از وحدت فکری و ایمانی می شود پای اتصال قلب ها در میان می آید....
جریان هایی مثل حکیم نیز چون می دانند که در رقابت های سیاسی موجود در جهان ، سر پناهی جز ایران اسلامی ندارند معمولا سعی می کند که هم ایران را راضی نگه دارد و هم آمریکا را
مثلا در قضیه ی تصویب اخراج سربازان آمریکایی از عراق نمایندگان این حزب به این مصوبه رای مثبت دادند اما در عین حال بارها عمارحکیم خواهان خلع سلاح مقاومت عراق شده است مسئله ای که چنانچه محقق شود یک پیروزی سیاسی برای آمریکا در عراق به حساب می آید
جریان مقتدی صدر نیز که متشکل از نمایندگان شیعه ی متاثر از غرب و ملی گراها و برخی از کومونیست های عراقی هستند ، نیز سیاست های مستقل و حتی دور از ایران در پیش گرفته اند ، انحلال حشد الشعبی ، و لغو برنامه ی بزرگ اقتصادی عراق با چین و تقویت ارتباط عراق با آمریکا و در نتیجه انحلال دولت عادل عبد المهدی از آخرین سیاست های ملی گرایانه ی این جریان و حزب وابسته به مقتدی صدر بوده است.
حیدر العبادی نیز در بسیاری از نگرش ها شباهت های زیادی به مقتدی صدر دارد ، البته العبادی به شدت از ایران بابت عدم حمایت از وی برای نخست وزیری مجدد عراق ناراحت است و بارها در شبکه های عراقی به ایران حمله کرده اسا.
سخن برای این موضوع زیاد است ، این وضعیت احزاب شیعه ی عراق است ، احزاب کرد و اهل سنت که جای خود را دارد...
اساسا نباید از دولت عراق انتظار داشت که سیاست های آمریکاستیزانه و ضد اسرائیلی را در پیش بگیرد ، به خصوص زمانی که کمپانی های یهودی و سازمان سیاه مثل موریانه در لایه های جریان های کرد و اهل تسنن عراقی نفوذ کرده باشد و بقاء آن ها به حضور منطقه ای آمریکا در غرب آسیا گره خورده باشد.
ادامه دارد...
#غرب_آسیا
@Westasia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کلاسهای درسِ اسرائیل و آموزشِ خواندنِ روضه امام حسین به زبان فارسی!
🔻اگر در فضای مجازی یا حقیقی دیدید یا شنیدید، که یک مسئول یا آخوند یا دکتر یا هر فرد دیگری، جوری حرف میزند که خوشایندِ اسرائیل باشد، این احتمال را بدهید که او در این کلاسها آموزش دیده است.
#حتما_ببینید
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐️🇮🇷 دفاع مستدل کارشناس شبکه منوتو از جایگاه زنان در ایران!
✅ رشد جامعه بانوان ایران در 41 سال گذشته بینظیر بوده است.
❇️ 30 درصد سهم هیئت علمی دانشگاهها خانمها هستند.
✳️ 31 درصد پزشک عمومی کشور بانوان هستند.
✳️ 40 درصد پزشک متخصص بانوان هستند.
✅ امید زندگی قبل از انقلاب 51 سال بوده الان رسیده به 74 سال.
چرا اکبر طبری به اعدام محکوم نشد؟/
علی بهادری جهرمی، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه در توضیح رأی دادگاه به پرونده اکبر طبری، توضیح داد: «در حال حاضر در نظام کیفری ما جرائم به چهار دسته تعزیر، حد، قصاص و دیات تقسیم میشوند. آنچه مشخص است جرايم ارتکابی آقای طبری از نوع تعزیر میباشد و خود مجازاتهای تعزیری هم به هشت درجه تقسیم میشود که شدیدترین آن، مجازات تعزیری درجه ۱ و میزان حبس در آن بیش از ۲۵ سال است. تعیین ۳۱ سال حبس به عنوان مجازات اشد برای وی (طبری) بیانگر صدور یک حکم سنگین علیه آقای طبری است و در واقع میتوان گفت شدیدترین مجازات تعزیری برای وی در نظر گرفته شده است. این حکم را نباید با جرایم حدی مستوجب اعدام یا جنایات عمدی مستوجب قصاص مقایسه کرد؛ چراکه نوع اتهامات ماهیتاً متفاوت از یکدیگر است. علاوه بر این باید متذکر شد که وی تنها به مجازات حبس محکوم نشده است، بلکه برای وی جزای نقدی سنگین و مصادره اموال نیز در نظر گرفته شده است.»
#اخبار_کوتاه