یادداشت/🔴
✅ تعلل جایز نیست!
🔻 چند روز بیشتر به اول مهر و شروع سال آبی در کشورمان نمانده است و بر اساس اسناد بالادستی باید جلسات کارشناسی برای تعیین نرخ تضمینی خرید محصولات اساسی کشاورزی تا پایان شهریورماه برگزار و نرخها از طریق رسانههای عمومی اعلان گردد. طبق قانون، بهمنظور حمایت از تولید محصولات اساسی کشاورزی و ایجاد تعادل در نظام تولید و جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی و ضرر و زیان کشاورزان، دولت موظف است همهساله خرید محصولات اساسی کشاورزی (گندم، برنج، جو، ذرت، چغندرقند، وش پنبه، دانههای روغنی، چای، سیبزمینی، پیاز و حبوبات) را تضمین نموده و حداقل قیمت خرید تضمینی و مصوب را قبل از آغاز هر سال زراعی (آخر شهریورماه) مشخص نماید. متأسفانه در برخی از سالهای گذشته این زمانبندی رعایت نشد. این در حالی است که تأخیر در اعلام قیمت خرید تضمینی، علاوه بر سردرگمی کشاورزان، به رفتار زراعی کشاورزان نیز تأثیر میگذارد و موجب میشود سطح زیر کشت کالاهای استراتژیک در کشور کاهش یابد. اتخاذ چنین شیوه در سالهای اخیر، منجر به واردات اینگونه کالاها از خارج شده است.
🔹نکات تحلیلی: 1- دشمنان انقلاب اسلامی با تمامی قوا و توان خود اقتصاد ایران را مورد هدف قرار دادهاند و با اعمال برنامهها، بهویژه تشدید تحریمها درصدد ناکارآمدی نظام اسلامی هستند و ارائه برنامهریزی منسجم، هدفمند و تقویت بخشهای مختلف کشور، بهویژه تأمین کالاهای اساسی (غذایی) از ویژگیهای مهم و بارز اقتصاد مقاومتی است و در عمل میتواند ضمن بیاثر شدن تحریمها، از خروج ارز جلوگیری نماید. 2- در شرایط حساس کنونی توجه به ظرفیتهای اقتصادی کشور، بهویژه بخش کشاورزی که درصد بالای رشد اقتصادی را در میان سایر بخشها دارد، نیازمند نگاه عمیق و کارشناسانه است و برای عدم بروز آسیب در این زمینه، باید هیچگونه تعللی صورت نگیرد. 3- نرخهای تضمینی اعلامی باید برای کشاورز مقرونبهصرفه باشد، قیمت پایینتر از آنچه دلالان و واسطهها خریداری میکنند، برای کشاورز انگیزه ایجاد نمیکند.
🔺نکته راهبری: سیاست راهبردی نظام در بخش اقتصاد و سرلوحه برنامههای کلان اقتصادی کشور باید تولید کالاهای استراتژیک که مهمترین آن گندم است، باشد و این نوع سیاستگذاری باید دائماً توسط متولیان امر مورد رصد و پایش قرار گیرد، چون هرگونه اخلال و کمبود، تبعات بسیار بالایی بر کشور تحمیل خواهد کرد. یکی از روشهای پیشدستانه در این موضوع، رعایت سیاستها بر اساس زمانبندی قبل از شروع سال آبی برای تعیین نرخ تضمینی تولیدات کالاهای اساسی کشاورزی است.
🔵 (نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
مکانیسم ماشه.pdf
297.4K
🌀نسخه dpf
🛑 یادداشت
✍️نگاهی به تلاش واشنگتن برای فعالسازی مکانیسم ماشه
❇️به قلم: علیرضا کریمی-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
ترامپ و دندههای صدمن یک غاز!.doc
48.6K
🌀نسخه word
🛑 یادداشت
✍️ترامپ و دندههای صدمن یک غاز!
❇️به قلم: حسین شریعتمداری- مدیر مسئول روزنامه کیهان
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅تصمیمگیری درباره قطعنامه تحریم ایران برعهده شورای امنیت است
🔻«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز گذشته (چهارشنبه) به اظهارات اخیر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه ایالات متحده طی یک هفته آینده تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را بازمی گرداند، واکنش نشان داد.
🔺بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، گوترش در واکنش به لفاظیهای اخیر پامپئو درباره ایران تصریح کرد که تصمیمگیری و اقدام درباره قطعنامه تحریمهای ایران برعهده شورای امنیت سازمان ملل است.
🔹اوایل روز گذشته، پامپئو مدعی شده بود که واشنگتن هفته آینده مجدداً تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را اعمال خواهد کرد تا مطابق با آن محدودیتهای تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران را دائمی کند.
🔸دبیرکل سازمان ملل در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «این شورای امنیت است.....که میتواند اجرا و هدایت قطعنامههای شورای امنیت را انجام دهد و ما مطابق با عملکرد و دستورالعمل شورای امنیت اقدام میکنیم».
🔻بعد از شکست مفتضحانه واشنگتن در شورای امنیت برای تمدید محدودیتهای تسلیحاتی ایران، پامپئو در تاریخ ۲۰ آگوست (۳۰ مردادماه) نامهای را به شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرد و خواستار فعال شدن مکانیسم ماشه به منظور بازگرداندن تمامی تحریمهای سازمان ملل علیه ایران شد.
🔺طبق این گزارش، اکثریت اعضای شورای امنیت سازمان ملل از جمله روسیه، چین، فرانسه، آلمان و بریتانیا تأکید کردهاند که از تصمیم ایالات متحده برای وضع مجدد تحریمها علیه ایران حمایت نمیکنند زیرا واشنگتن در سال ۲۰۱۸ به صورت یکجانبه از برجام خارج شده است و بنابراین حق استناد به مکانیسم ماشه را ندارد.
❇️ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریمها که با نامهای دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپبک» نیز شناخته میشود به دنبال احیای تمامی قطعنامههای تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
سلام علیکم
این کار یعنی تقطیع کردن یک سخنرانی و قرار دادن دو قطعه از دو سخنرانی متفاوت با دو موضوع متفاوت ، در دو زمان متفاوت، با مخاطبان متفاوت ، در کنار هم ، از مصادیق روشن تحریف است
و قطعا کار دشمنان نظام شیعه و ولایت است و جریان " فی قلوبهم مرض ، فزادهم الله مرضا " ، هم آن را نشر می دهند.
در سخنرانی حضرت امام در اول انقلاب در اواخر دهه پنجاه ، مخاطب عامه مردم هستند، و کلمه مستضعف مورد فهم عامه مردم یعنی انسانهایی که در فقر نگه داشته شده مد نظر است.
در فرمایش حضرت آقا در دهه ۹۰ مخاطب علما هستند و سخن آقا تفسیر واژه مستضعف در فرهنگ قرآن است و آقا واژه مستضعف در آیه ۵ سوره قصص را تفسیر می کنند.
در جای دیگر هم داریم که مستضعف به معنای مستضعف فکری ، مستضعف فرهنگی و .... مد نظر است.
البته حضرت آقا و سایر علماء و مفسران انواع مستضعف را با مستندات توضیح داده اند.
قضیه بسیار روشن است. اولا مسأله مطرح شده یک شبهه است و خود سازنده کلیپ جواب را به خوبی میداند، اما برای انحراف ذهن مخاطب و خدشه به نظام اسلامی این موضوع را مطرح کرده است. ثانیا کافی است آشنایی مختصر و اولیه با ادبیات عرب داشته باشیم، آنوقت متوجه میشویم که مستضعف اسم مفعول از باب استفعال است؛ یعنی کسی که به ضعف کشیده شده، یعنی کسی که به او ظلم شده و دشمن دنبال این است که او را در موضع ضعف قرار بدهد. اتفاقا حضرت آقا به این مسأله خیلی روشن اشاره فرمودند که "اقشار آسیب پذیر" گفتن به جای مستضعفین، اشتباه محض است. آسیب پذیر بودن به معنای بی عرضه بودن و ناتوان بودن است، اما مستضعف به معنای این است که طیف اثرگذاری در جامعه هستند که دشمن خارجی و بدخواه داخلی به شدت از آنان احساس خطر میکند و آنها را در موضع ضعف(اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و...) قرار میدهد. اما همین مستضعفین در نهایت، وارث زمین و حائز جایگاه پیشوایی خواهند بود.
حال، یکی از مهمترین وظایف حکومت دینی، تقویت و حمایت از کسانی است که از طرف دشمنان و بدخواهان به ضعف کشیده شده اند و باید منابع و امکاناتی را در اختیار آنان قرار دهد تا ضعف تحمیل شده بر آنان، جبران شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ امام خامنه ای به کسانیکه در شرایط فعلی دنبال راه چاره هستند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوابی برای کلیپ فوق ندارید ؟
خطرات سازش.pdf
252.2K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️خطرات سازش رژیم امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی
❇️به قلم: رضا دهقانی -کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb