#نماز_شب
♨️نمازشب در سیره شهدا
💠شهید احمد مشلب؛
🔸در زندگی به معنویات اهمیت زیادی می داد و برای انجام اعمال عبادی خود نظم مشخصی داشت.
اهل #نمازشب بود؛ زیارت عاشورا ،دعای عهد و تسبیحات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را ترک نمی کرد.
🔸 برای رفتن به عزاداری های ائمه معصومین برنامهریزی میکرد و به این کار بسیار علاقه داشت. ذکر های روز را می خواند و برای خودش اذکار مشخصی داشت و به مداومت در انجام برنامه های عبادی خود مُصر بود.
🖋به نقل از مادر شهید
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
🗓 چهارشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۰
🗓 ۱۰ ذی الحجه ۱۴۴۲
🗓 21 ژوئیه 2021
🏛 مناسبت های دینی و اسلامی .
🌹عید سعید قربان .
🏴 شهادت عبدالله محض و جمعی از نوادگان امام مجتبی علیه السلام .
🔘 اقدام به خواندن نماز عید قربان توسط امام رضا علیه السلام و دستور باز گرداندن آنها توسط مامون ملعون .
🌙 احکام دینی و اسلامی .
❇️ امروز روز شایسته ای است برای امور زیر :
✅ رسیدگی به حساب .
✅ امور زراعی و کشاورزی .
✅ شروع به نوشتن کتاب و مقاله و پایان نامه .
✅ و نماینده و قاصد فرستان نیک است .
👶 مناسب زایمان و نوزادش پاک دامن و با حیا و صبور و روزی دار خواهد شد .ان شاءالله
🚘مسافرت : خوب نیست و درصورت ضرورت همراه صدقه باشد .
🔭 احکام نجوم .
🌗 امروز قمر در برج قوس و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است :
✳️ شروع به کار و فعالیت و تعلیم .
✳️ مشارکت و امور مشارکتی .
✳️ امور بازرگانی و تجاری .
✳️ جابجایی و نقل و انتقال .
✳️ و به خانه نو رفتن خوب است .
📛 ولی فروش جواهرات و حیوان خوب نیست .
👩❤️👨 حکم مباشرت امشب ( شب پنج شنبه ) ، فرزند امشب حاکمی از حاکمان یا عالمی از عالمان خواهد شد .ان شاءالله
💉حجامت خون دادن فصد باعث درد والم می شود .
💇♂ اصلاح سر وصورت باعث عزت و احترام می شود .
😴تعبیر خواب خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 11 سوره مبارکه " هود " است .
الا الذین صبروا و عملوا الصالحات ....
و مفهوم آن این است که برای خواب بیننده کاری پیش آید که در نظر مردم مشکل باشد ولیکن چون صبر کند موجب نیکنامی و راحتی ایام عمرش میگردد . ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
✂️ ناخن گرفتن
🔵 چهارشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
👚 دوخت ودوز
چهارشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله
✴️️ وقت #استخاره در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ #ذکر روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه #یامتعال که موجب عزّت در دین میگردد
💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام#امام_رضا_علیه السلام_#امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد .
🇮🇷🌸
🍀
✅ یک خبر، یک تحلیل (۳)
⭕️ دروغ کشتهسازی؛ حنای رنگ باخته
🍃🌻🍃
🔻 تجمعات اعتراضی به وضعیت بی آبی خوزستان در روزهای گذشته باعث شده برخی از گروهکهای ضد انقلاب و تجزیه طلب به دنبال پروژه #کشتهسازی در این تجمعات بودند.
🔹 در ساعات گذشته رسانههای معاند جمهوری اسلامی با منتشر کردن تصاویری اعلام کردند یک جوان در اعتراضات سوسنگرد با تیر مستقیم نیروی انتظامی دیشب از دنیا رفت.!
🔺 اما در بررسیها مشخص شد این ماجرا یک "شهید سازی" ناشیانه توسط گروهک منافقین و سلطنتطلبها برای تحریک مردم ایران است. زیرا این شخص اصلا عرب نیست بلکه از اعضای گروهک تروریستی داعش به اسم ابوجهاد است که در سال ۲۰۱۷ در سوریه به هلاکت رسید.
✅ سابقه پروژههای کشتهسازی معاندین:
1⃣ کوی دانشگاه ۱۳۷۸: پروژه کشتهسازی توسط ضدانقلاب یکی از پرکاربردترین ترفند در زمان اعتراضات و ناآرامیهای کشور است؛ ترفندی که از سال ۱۳۷۸ با بالابردن پیراهن خونی توسط احمد باطبی اپوزیسیون این روزها کلید خورد. در آشوبهای سال ۷۸ و ماجرای اتفاقات کوی دانشگاه، فردی به نام احمد باطبی که اصلا دانشجوی دانشگاه تهران نبود، در راستای اجرای طرح کشتهسازی، با در دست گرفتن یک زیرپیراهن خونی (که بعدها اعتراف کرد در خانه با خون حیوانات، زیرپیراهن را رنگی کرده بود) مدعی کشته شدن دوست دانشجوی خود شد. او که با همین عکس به شهرت جهانی رسیده بود، مدتی بعد از ایران فرار کرد و در آمریکا به فعالیتهای ضدایرانی خود ادامه داد.
2⃣ پروژه فتنه ۸۸: اوج استفاده ضدانقلاب از پروژه «کشتهسازی» را میتوان در فتنه سال ۸۸ مشاهده کرد. پروژهای که با قتل نداآقاسلطان آغاز شد. دختر جوانی که از دقایقی قبل از قتل، سوژه فیلمبرداری ضدانقلاب قرار گرفته بود و صحنه قتل وی بهطور کامل فیلمبرداری شد و در کمتر از چند دقیقه سر از رسانههای بیگانه درآورد. مانور گسترده رسانهای با تصاویر صحنه قتل، مثل بنزین بر آتش اعتراضات مردمی در سال ۸۸ عمل کرد و سمت و سوی اعتراضات را به آشوبهای خشونتآمیز کنترل نشده هدایت کرد. فرد همراه ندا آقاسلطان نیز بلافاصله از کشور فرار کرد و تصاویر آن دختر تا سالها سوژه حملات ضدانقلاب به کشور شد.
3⃣ کشتهسازیهای آبان ۹۸: در اغتشاشات آبان ۹۸ هم کانال های تلگرامی و شبکههای ماهوارهای پروژه شهیدسازی را برای فشارهای بین المللی علیه ایران کلید زدند. شایعات سال ۹۸ درحالی بود که بسیاری از کشتهشدگان با سلاحهای غیرسازمانی و از فاصله نزدیک کشته شده بودند.
❌ هشدار و توصیههای رسانهای:
1⃣ رسانههای معاند با پررنگ نشان دادن ضعفهای کشور سعی دارند به یاسآفرینی در مردم دامن میزنند.
2⃣ رسانهها باید با برنامهریزی درست و دقیق برنامههای رسانههای ضدانقلاب و معاند را خنثی کنند.
3⃣ مراقبت کنیم، بازنشر کننده تولیدات و شایعه سازی رسانههای معاند و ضدانقلاب نباشیم.
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: الزامات فرهنگیِ مصرف در آموزههای اسلامی
✍️علی اکبرصیدی
🍃🌻🍃
🌀 الف) الزامات تشویقی:
1️⃣ قناعت (صرفه جویی) که امام علی(ع)، آن را سرمایه پایان ناپذیر معرفی می نمایند: الْقَنَاعَةُ مَالٌ لَا يَنْفَدُ. (نهج البلاغه- حکمت ۵۷).
2️⃣ انفاق، یعنی بخشش مال به نیازمندان و...(بقره/۲۶۷).
💢 ب) الزامات تنبیهی:
1️⃣ پرهیز از اسراف و تبذیر (هدر دادن منابع) که قرآن کریم مبذرین را برادران شیطان معرفی می کند(اسراء/۲۷).
2️⃣ ملامت اسراف (نافرمانی خدا و غرق شدن در لذایز دنیوی بر اثر کثرت ثروت) که خداوند در طول تاریخ چنین گروهایی را هلاک کرده است.(اسراء/۱۶).
#صرفه_جویی
#روشنگری
#ثامن
🇮🇷🌸
🍀
✅ یک خبر، یک تحلیل (۴)
💠 موضوع: تغییر نگاه، راه درمان است!
🍃🌻🍃
🌐 خبر: روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «چالشهای پساانتخاباتی اصلاحطلبان» نوشته است: «هنوز یک ماه از انتخابات ریاستجمهوری نمیگذرد که زمزمههای برچیده شدن نهاد اجماع ساز یا همان جبهه اصلاحات ایران شنیده
میشود؛ شاهد مثالش سخنان اخیر علی تاجرنیاست که میگوید: نهاد اجماعساز برای مأموریتی در مدت انتخابات ریاستجمهوری و شوراها تشکیل شده بود و عملاً با پایانیافتن انتخابات، کارایی و نقش آن تمام شده است؛
بنابراین این نوع نهاد ادامه فعالیت نخواهد داشت». این تمام شدنهای بعد از هر انتخابات منحصر به اصلاحطلبان نیست، بلکه اصولگرایان نیز دچار این عدم تحرک بعد از هر انتخاباتی گردیدهاند. در واکاوی چرایی نهادینه نشدن تحزب
در کشور باید به نوع هدف (کسب قدرت) جناحها و احزاب سیاسی پرداخت.
🔰گزاره تحلیلی: وقوع انقلاب اسلامی ایران، تحول عظیمی در بینش سیاسی مردم و نخبگان ایجاد کرد و به مشارکتهای سیاسی گسترده عموم انجامید؛ لکن جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته با آفات موجود در حوزه عملکردی این پدیده سیاسی، مقابله کامل نماید و کشور همچنان با بیماریهای از گذشته بهجامانده احزاب مواجه است. از جمله آفتها و چالشهای پیش روی احزاب ایران عبارتاند از: جدایی و بیگانگی و عدم شناخت درست از مردم و جامعه اسلامی، وابستگی نخبگان به قدرت و دولت، قانونگریزی و ضعف پایبندی به قانون، ترجیح منافع فردی و جناحی بر منافع ملی، جزماندیشی، نقدناپذیری، مطلقانگاری، احساس بیاعتمادی، تشتت و دوقطبی سازی، شعارزدگی، تکسویه نگری، ضعف نگرشهای واقعگرایانه و کاربردی، ضعف در آموزش و تربیت سیاسی، بیبرنامگی، ضعف در حوزههای تئوریپردازی و بومینگری، ضعف شایستهسالاری و تخصص گرایی و غلبه فرهنگ فرد محوری، کمبهرگی از اخلاق سیاسی اسلام، افراطیگری و کمتوجهی به مصالح و منافع ملی و از همه مهمتر فلسفه تشکیل و هدف احزاب را در مسابقه قدرت و قدرتیابی تعریف کردن. با این توصیف، راهکار نهادینه شدن تحزب برای نظام مردمسالاری دینی چیست؟ راه درمان، حذف نیست بلکه تغییر نگاه از تعریف غربگرایانه به تعریف هدایتگرانه است؛ به عبارتی حزب در انقلاب اسلامی عبارت است از تشکیلاتی که راهنمایی و هدایتگری آحاد مردم به سمت آرمانها و ارزشهای انقلاب را بر عهده دارد. این تشکیلات برای هدایتهای فکری اعم از سیاسی، عقیدتی و معرفتی برنامه دارد و میخواهد جامعه را به سطح قابل قبولی از معرفت، دانایی سیاسی و عقیدتی برساند. بدیهی است افرادی که برخوردار از این ظرفیت و استعداد باشند بهطور طبیعی در انتخابات نیز میتوانند صاحب رأی شوند، لیکن این هدف و مقصد آنها نیست. قطعاً بعد از هر انتخابات، احزاب با چنین رویکردی دچار رکود و کمتحرکی نگردیده و ادامه کار را همچون گذشته دنبال خواهند کرد. البته میتوان این نوع نگرش به احزاب را بهعنوان الگویی برای فعالیت در عرصههای مختلف دیگر که نیازمند ارتباط قوی میان نخبگان و مردم است، تعمیم داد. چنین الگویی به بهترین شکل میتواند خلأ ارتباطی میان مردم و حاکمان را کاهش داده و در بسترها و عرصههای همسو و همافزا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقشآفرینی نماید.
✍ حسین عباسیان
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
💐 عید سعید قربان، عید عبادت و بندگی مبارک
#عیدتان_مبارک
مداحی آنلاین - شبایی که حالم آشوبه - سیدرضا نریمانی.mp3
7.02M
🍃شبایی که حالم آشوبه
🍃دلم هوایی صحن انقلاب میشه
🎤 سید رضا نریمانی
✅بسیار دلنشین
💚 #چهارشنبه_های_امام_رضایی
#به_عشق_مولا_گناه_نکنیم
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🔴 #کلیپ (۲)
🌀 موضوع: اقدامات سپاه و بسیج برای بی آبی خوزستان
🍃🌻🍃
🌺 امامخمینی رحمةالله عليه: اگر #سپاه نبود، کشور هم نبود.
❌ نکته:
✅ با سلام و تبریک عید سعید قربان؛ شایسته است فایل بارگذاری شده فوق در گروهها، کانالها و حساب کاربری تان در تمام پیام رسان ها از جمله: اینستاگرام، تلگرام و ... به نحو مطلوب بارگذاری گردد.
#روشنگری #ثامن
#خوزستان
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 اغتشاشگران دو مأمور ناجا را در شهرک طالقانی بندر ماهشهر شهید و مجروح کردند.
🔻در پی اغتشاشات دیشب در شهرک طالقانی، مأموران یگان امداد نیروی انتظامی شهرستان بندر ماهشهر در حین پاکسازی توسط اغتشاشگران غافلگیر و در یکی از محلات از بالای پشت بام هدف رگبار گلوله قرار گرفتند.
🔸 در پی این حادثه یک مأمور یگان امداد این شهرستان به نام #ضرغام_پرست به شهادت رسید و یک مأمور دیگر از ناحیه پا مجروح شد.
🔺 این دو مأمور جان بر کف برادر یکدیگر بودند که یکی به شهادت رسید و دیگری مجروح و برای مداوا به مرکز درمانی منتقل شد.
❌تحلیل کوتاه:
💠 تورم و رانت، بی عرضگی ۸ساله و گفتارهای تحریک آمیز از روحانی، خاتمی، جهانگیری، حجاریان، تاج زاده، صادقی و پسر سید حسن مصطفوی!
دفاع از حرم و میهن، یاری زلزله زدگان، برپایی سیل بند، کمک مومنانه و تولید واکسن از انقلابیون!
دروغ و همصدایی با دشمن مال شما تانکر های آب و سقایی #خوزستان از انقلابیون!
#سواد_رسانه_ای
#خوزستان
#روشنگری
#ثامن
✅ به این مردم سالاری افتخار می کنیم
«مردم ستون دین هستند و نباید بدون وضو نام آنان را برد »
✅یک خبر یک تحلیل
🔸در غوغای رسانه ای اخبار مربوط به سیل اروپا و بی آبی برخی از شهرهای ایران، از سوی یکی از متفکرین و مفسرین بزرگ جهان اسلام ، نظریه ای مطرح شد که متأسفانه اندیشمندان و رسانه ها به سادگی از کنار آن گذشتند و عده ای از روی عمد و گروهی نیز بر اثر نا آگاهی آن طور که باید و شاید به آن نپرداختند .
بیان این دیدگاه از سوی اندیشمند فرهیخته و پرورش یافته حوزه علمیه و مکتب قرآن ، این ظرفیت را دارد که نظریه پردازان حوزه اندیشه سیاسی آن را بعنوان متعالی ترین نظریه «#حکمرانی_خوب» (Good Governance) به جهانیان عرضه کنند.
👈حضرت آیت الله العظمی #جوادی_آملی در دیدار ابراهیم #رئیسی، رئیس دولت سیزدهم گفتند:
«مردم ستون دین و شایسته خدمت بیمنت هستند. آن وقت اگر کسی با نماز بدرفتاری می کند خدا با او چه می کند؟ خدا آنچنان می گیرد که صدا ندارد، با ستون دین نمی شود بدرفتاری کرد. بی وضو نمی شود نام این مردم را بُرد اگر خدای ناکرده به این مردم بدرفتاری شود مثل این است که با نماز بدرفتاری شده است.»
🔹از فرمایشات حضرت آیت الله جوادی آملی در این جلسه و بیانات ایشان در درس خارج می توان برداشت کرد که:
ایشان نه تنها مردم سالاری و دین را در تضاد با یکدیگر نمی داند بلکه رابطه آن دو را متباین(متفاوت) یا مکمل هم نمی داند بلکه جمهوریت و اسلامیت را دارای سرشتی واحد می داند. حتی از این بالاتر مردم را ستون دین مثل نماز می داند. بر این اساس همچنان که نماز را نمی توان از دین جدا کرد ، مردم را هم نمی شود از دین جدا نمود .
🔸تبیین ارزش و جایگاه مردم با این صراحت در هیچ یک از مکاتب سیاسی و انسان شناسی دنیا حتی اومانیسم مطرح نشده و بی سابقه است بویژه آن که علاوه بر بیان اهمیت و ارزش مردم، نوعی #قداست نیز برای انسان قائل است . چنان که می فرماید : « بدون وضو نمی توان نام مردم را برد».
در فرهنگ اسلامی وضو لازمه ارتباط با پدیده های مقدس مثل قرآن ، نام مبارک معصومین علیهم السلام و عبادات است.
این گزاره ناب و بی بدیل در مورد جایگاه و شأن مردم از سوی کسی مطرح می شود که هرگز در مقام تبلیغات و جلب آراء مردم برای انتخابات نیست و هیچ داعیه و انگیزه سیاسی ندارد، بلکه برخاسته از فهم عمیق و دید اصیل ایشان نسبت به مکتب اسلام است.
اگر جهانیان از این نوع مردم سالاری آگاه شوند قطعا بدان افتخار می کنند و مشتاقانه به این مکتب روی می آورند .
♦️آنانکه به مناسبت های مختلف به دوگانه پنداری های کاذبی مثل : دین - آزادی، مشروعیت - مقبولیت، جمهوریت - اسلامیت و...می پردازند سیاست بازانی هستند که نه اطلاع دقیقی از اسلام دارند و نه فهم درستی از مردم .
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✍دکتر امیر حمزه محرابی
✅یک خبر یک تحلیل
⚜⭕چند نکته پیرامون وقایع اخیر خوزستان
1️⃣ مشکل کم آبی خوزستان بصورت سراسری نیست صرفا برخی از نقاط استان خوزستان دچار کم آبی شدید شده اند که با باز شدن چند سد بالادست طی چند روز گذشته بخشی از مناطق مشکل کم آبی شون حل شده و مابقی مناطق هم ظرف یک هفته آتی مشکلشون برطرف خواهد شد.
2️⃣ بسیاری از ویدئوها ، تصاویر و اخباری که در فضای مجازی در حال انتشار هست مربوط به سالهای گذشته است و هیچ ربطی به اعتراضات فعلی مردم خوزستان ندارد.
3️⃣ در اکثر اعتراضات و تجمعات مردمی در طول چند روز گذشت اتفاق خاصی امنیتی رخ نداده و در موارد محدودی با ورود اعضاء گروهک تروریستی الاحوازیه منجر به تیراندازی و خرابکاری گردیده که به سرعت هم از منطقه متواری شده اند.
4️⃣ نیروهای امنیتی مستقر در استان خوزستان صرفا برای جلوگیری از اتفاقات تلخی چون سناریوی کشته سازی تروریستها و آشوب و فتنه هستند و هرگز بر روی مردم اسلحه نکشیده اند و نه خواهند کشید. در اعتراضات اخیر تاکنون صرفا دو نفر کشته شده اند آن هم به دست اعضآء گروهک تروریستی الاحوازیه نه نیروهای امنیتی کشور .
5️⃣ با توجه به برطرف شدن مشکل آب استان خوزستان در چند روز آینده و نیز شناسائی و دستگیری اعضاء گروهک الاحوازیه تا چند روز دیگر اعتراضات مردمی فروکش خواهد کرد و بار دیگر تیر فتنه گران داخلی و خارجی برای ایجاد بلوا در کشور به سنگ خواهد خورد .
6️⃣ سیاسیون سوء استفاده گری هم چون خاتمی و احمدی نژاد هم بهتره بجای بیانیه دادن و ریاکاری و بازی در پازل آمریکاییان به کارنامه مسئولیت خودشان نگاه کنند که مسبب چه مقدار از زخمها و محرومیتهای کشور بوده اند؛ آنها بدهکارتر از این حرفها هستند که حالا بخواهند مدعی مردمداری باشند . تکلیف تاجزاده و حجاریان و صادقی و امثالهم هم بسیار مشخص و روشن است .
7️⃣ متاسفانه زخم ها و محرومیتهای استان خوزستان بسیار عمیق است و با اقدامات سطحی و زودگذر مشکلات این استان پهناور حل نخواهد شد . ان شاالله دولت آقای رئیسی با انتخاب یک استاندار جهادی،کارآمد،خلاق و انقلابی و همچنین توجه ویژه به مناطق محروم من جمله استان خوزستان در طول دوره ریاست جمهوری خود به صورت زیربنایی در صدد رفع مشکلات و محرومیتها باشد.
✍سیداحمدرضوی
✅یک خبر یک تحلیل
📢 مصطفی تاجزاده: براساس طرح «ممنوعیت مذاکره مسئولان و مقامات جمهوری اسلامی با مقامات آمریکا» که در دستور کار مجلس قرار گرفته، هرگونه #مذاکره مقامات ایرانی با مقامات آمریکایی بدون اجازه و تصویب مجلس ممنوع است. هدف تندروها منزویکردن ایران و تداوم تحریمها است. #کره_شمالی_اسلامی
⭕️ــــــــــــــــــــــــــــــ
و اماتحلیل
حدود ۳۲سال از عمر ۴۲ساله جمهوری اسلامی را مدیرانی در دست داشتند که تفکراتی امثال تاجزاده و زیبا کلام داشتند.
💢یکی در حیرت ساخت واکسن است و یکی دنیا و تعامل را فقط در غرب میبیند و غیر از آن را انزوا⁉️
جالبتر آنکه، همینانی که کشور را سالها معطل گدایی از غرب کرده اند امروز فریاد وامصیبتا برای مشکلات کشور سر میدهند.
انگار یادشان رفته که اکانت توئیترشان جز حصر و امثال خبر دختر آبی و ورزشگاه رفتن زنان، نیازی فراتر نمی دید⁉️
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️از قربانی کردن حیوان درون تا پرواز به ملکوت اعلی
🔷در آیین و فرهنگ وحیانی همواره خدای متعال، برای هدایت و سعادت جامعه بشری، افرادی را به عنوان #اسوه و #الگو در پیش روی آحاد مردم قرار داده است، تا اینکه با اقتدا به این افراد، انسان بتواند پله های کمال و سعادت را طی نمایند. در میان #انبیاء و #اولیای_الهی، پیامبری والا مقام به نام #ابراهیم (ع) وجود دارد که #سبکزندگیاو چراغ راهی برای فتح قله های خوشبختی است. جایگاه و اهمیت سبک زندگی #حضرت_ابراهیم (ع) تا به جایی است که خدای متعال در فرهنگ قرآن قریب به ۶۹ بار به نیکی از او یاد کرده است.
🔷تنها در گوشه ای از این آیات رحمانی، خدای متعال اینچنین او را به عنوان #الگو و #اسوه مردم معرفی می فرماید: «قَدْ کانَتْ لَکُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فی إِبْراهیمَ وَ الَّذینَ مَعَهُ؛[ممتحنه،۴] قطعاً براى شما در [پیروى از] #ابراهیم و کسانى که با اویند #سرمشقى_نیکوست». با اندکی دقت و تأمل در آیات رحمانی، متوجه عنایت خاص #قرآن_کریم به سبک زندگی #حضرت_ابراهیم (ع) میشویم؛ #سبک_زندگی که دارای شاخص و فاکتورهای اخلاقی ویژه ای است و درس ها و #آموزههای_زیبایی برای غلبه بر شیطان درون و هوای نفس را در پیش افراد قرار می دهد.
💠 #عید_قربان جشن رهایی انسان از وسوسه شیطان
🔷 #عید_قربان یکی از مهمترین و بارزترین اسناد و مدارکی است که گواه بر عظمت و بزرگی #حضرت_ابراهیم (ع) است. در واقع #عید_قربان، رزمگاه و میدان نبرد ابراهیم نبی (ع) با #شیطان و #هوای_نفس است که پیام ها و #درسهای_فراوانی را برای #جامعه_بشریت به دنبال دارد. در اهمیت و ارزش این عید بزرگ و قربانی کردن در منابع روایی نکات طلایی و زیبایی به یادگار مانده است، ولی آنچه در این مهم از همه بیشتر اهمیت دارد، قربانی کردن هوای نفس است، که فاکتورهای خاص خود را می طلبد که در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهیم داشت.
1⃣انقیاد، اطاعت پذیری و تواضع در برابر خدا
🔷در سبک زندگی #حضرت_ابراهیم (ع) مدال های زرین تربیتی، اخلاقی، عرفانی و اعتقادی فراوانی وجود دارد، که هر یک از آنها به نوبه خود از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار است، ولی با این وجود، یکی از برجسته ترین و پراهمیتترین درسهای سبک زندگی #حضرت_ابراهیم (ع) انقیاد و #اطاعت در برابر امر الهی است. اگر اندکی در حال و روز زندگی خودمان دقت و تأمل نماییم، متوجه می شویم در بسیاری از موارد در تقابل میان انتخاب خود و امر الهی به دنبال راهکاری می گردیم که فرمان الهی را با توجیه و بهانه تراشی دور بزنیم و از انجام آن سر باز بزنیم. این رویه نامیمون و دردسر ساز نوعاً در تمام عمر ما جریان دارد. علت و منشأ این گرفتاری نیز چیزی جز #هوای_نفس و تمایلات شیطانی نیست.
🔷این در حالی است که اگر زندگی #حضرت_ابراهیم (ع) را مورد مطالعه قرار دهیم متوجه خواهیم شد که او معلم و استاد اعظم مبارزه با هوای نفس و خواهش های شیطانی است. بزرگترین مصداق این سخن را می توان در قربانگاه اسماعیل (ع) مشاهده کرد. امتحان سخت و پیچیده ای که موجب سربلندی و سرافرازی حضرت ابراهیم (ع) شد. سختی و پیچیدگی این امتحان از دو جنبه قابل ملاحظه است. جنبه اول: مهر عمیق پدری که می تواند دست هر پدری را در اجرای حکم الهی بلغزاند،
🔷و نکته دوم اینکه: ابراهیم (ع) مأمور شده بود، فرزندی را ذبح کند که سالیان متمادی از وجود او محروم بود و همواره برای داشتن فرزندی نیک به درگاه الهی دست به دعا بر می داشت. «رَبِّ هَبْ لی مِنَ الصَّالِحینَ، فَبَشَّرْناهُ بِغُلامٍ حَلیمٍ؛ [صافات، ۱۰۰ و ۱۰۱] «اى پروردگار من! مرا [فرزندى] از شایستگان بخش.» پس او را به پسرى بردبار مژده دادیم.» انقیاد و #اطاعت_پذیری #حضرت_ابراهیم (ع) در برابر خدا و پیروی نکردن از وسوسه شیطان موجب شده است که خدای متعال این چنین شاخص اخلاقی او را به همه انسانها ها معرفی نماید: «وَ لکِنْ کانَ حَنیفاً مُسْلِماً؛[آل عمران، ۶۷] بلکه حق گرایى فرمانبردار بود.»
منبع: وبسایتراسخون
#عید_قربان
#حضرت_ابراهیم
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️از قربانی کردن حیوان درون تا پرواز به ملکوت اعلی (بخش دوم و پایانی)
2⃣عقلانیت، بصیرت و هوشمندی
🔷یکی از ویژگیهای مهمی که موجب میشود انسان در مواجهه با #هوای_نفس به راحتی پیروز شود و هوای نفس خود را قربانی کند، مجهز شدن به شاخص #تعقل، #بصیرت و #هوشمندی است. انسانهایی که به خوبی از قوه تعقل و اندیشه ورزی استفاده میکنند به راحتی مغلوب هوای نفس خود نمیشوند؛ چرا که این دسته افراد به خوبی به جوانب و تبعات کارخود واقف هستند، از این رو برای لذات زود گذر مادی، آخرت خود را به دنیای ناپایدار نمیفروشند.
🔷در #قرآن_کریم به خوبی به این نکته اشاره شده است که اگر انسانها در حیات مادی و دنیوی خود از قوه تعقل و اندیشه ورزی استفاده میکردند، گرفتار عذاب اخروی نمیشدند: «وَقَالُوا لَوْ کُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا کُنَّا فِی أَصْحَابِ السَّعِیرِ؛ [ملک،۱۰] و میگویند: «اگر ما گوش شنوا داشتیم یا #تعقّل میکردیم، در میان #دوزخیان نبودیم!» خدا در قرآن کریم این چنین #حضرت_ابراهیم (ع) را با شاخص و ویژگی بصیرت و #تعقل_ورزی معرفی میفرماید: «وَ اذْکُرْ عِبادَنا إِبْراهیمَ وَ إِسْحاقَ وَ یَعْقُوبَ أُولِی الْأَیْدی وَ الْأَبْصارِ؛ [ص،۴] و به خاطر بیاور بندگان ما ابراهیم و اسحاق و یعقوب را، صاحبان دستها (ى نیرومند) و چشمها (ى بینا)!»
3⃣معاد باوری و خداترسی
🔷بطور قطع و یقین هستند افرادی که اعتقادی به معاد و خدای متعال ندارند و هیچگاه در برابر هوای نفس نمیتوانند قد علم کنند. #ایمان به حیات ابدی و اعتقاد به حساب و کتاب روز جزا است که موجب میشود انسان در #عواقب و #تبعات کارهای خود بیاندیشد و خود را تسلیم و تابع هوای نفس خود نکند، در واقع اگر کسی به دنبال قربانی کردن نفس خود میگردد، و تلاش دارد که سعادت و #خوشبختی_ماندگار را برای خود به ارمغان آورد، باید شناخت و معرفت خود را نسبت به #حیات_ابدی تقویت نماید، و این علم و شناخت را به ایمان و باور تبدیل نماید.
🔷اگر اندکی در آیات وحیانی #قرآن_کریم دقت و تأمل نمایید، متوجه خواهیم شد یکی از علل و عواملی که موجب جهنمی شدن افراد شده ضعف در #معادباوری ایشان بوده است. «مَا سَلَکَکُمْ فِی سَقَرَ، ... وَکُنَّا نُکَذِّبُ بِیَوْمِ الدِّینِ؛[مدثر، ۴۲ و ۴۶] چه چیز شما را در آتش [سقر] درآورد؛ ... و روز جزا را دروغ مىشمردیم.»
🔷خدا در قرآن کریم #حضرت_ابراهیم (ع) را به عنوان، شخصی که توانست به خوبی بر هوای نفس خود غلبه نماید را با ویژگی #معادباوری معرفی کرده و میفرماید: «إِنَّا أَخْلَصْناهُمْ بِخالِصَةٍ ذِکْرَى الدَّارِ؛ [ص،۴۶] ما آنها را با خلوص ویژهاى خالص کردیم، و آن یادآورى سراى آخرت بود!» مفسران قرآن کریم در ذیل این آیه شریف این چنین بیان داشته اند: «آرى آنها پیوسته به یاد جهان دیگر بودند، افق دید آنها در زندگى چند روزه این دنیا و لذات آن محدود نمیشد، آنها در ماوراى این زندگى زودگذر، #سراى_جاویدان با نعمتهاى بىپایانش را میدیدند، و همواره براى آن تلاش و کوشش داشتند.»[۱]
4⃣صبر، تعهد و وفاداری
🔷برای #پیروزی بر #دشمن_درونی و خواهشهای شیطانی، هیچ انسانی بینیاز از عنصر #صبر نیست. در واقع این صبر و #بردباری است که #مانعنفوذشیطان در سرزمین وجودی انسان میشود، انسانهای مقاوم و صبور هیچگاه در برابر #وسوسههای_شیطان سستی و ضعف از خود نشان نمیدهند و همچون کوهی استوار در برابر لذات زودگذر نفسانی #خویشتنداری میکنند. این دسته افراد زمانی که با خدای متعال عهدی را میببندند بر #پیمان خود ایستادگی میکنند و صداقت و درستی خود را به منصه ظهور میرسانند. خدای متعال این چنین #وفاداری #حضرت_ابراهیم (ع) را به رخ جهانیان میکشد: «وَ إِبْراهیمَ الَّذی وَفَّى؛[نجم،۳۷] و [نیز در نوشتههاى] همان ابراهیمى که #وفا کرد.»
5⃣توکل و پیوسته در مسیر خدا بودن
🔷برخی افراد برای مبارزه با هوای نفس تنها به نیرو و توان خود تکیه و اعتماد میکنند، این در حالی است که #انبیاء و #اولیای_الهی در مواجهه با #شیطان و هوای نفس بهترین پناهگاه را نه نیرو و توان خود، بلکه مدد و #یاری_خداوند معرفی کرده اند، این موضوع به خوبی در داستان پیامبران و اولیای الهی مشهود است.
🔷بطور مثال داستان حضرت یوسف و زلیخا در قرآن کریم این چنین بیان شده است: «و من #نفس خود را تبرئه نمىکنم، چرا که نفس قطعاً به بدى امر مىکند، مگر کسى را که #خدا رحم کند، زیرا پروردگار من آمرزنده مهربان است.» [یوسف، ۵۳ - ترجمه آیه]، در سبک زندگی حضرت ابراهیم (ع) نیز به خوبی با عنصر و ویژگی #توکل و اعتماد بر خدا و در مسیر او بودن مواجه میشویم: «وَ قالَ إِنِّی ذاهِبٌ إِلى رَبِّی سَیَهْدینِ؛[صافات، ۹۹] و [ابراهیم] گفت: «من به سوى پروردگارم رهسپارم، زودا که مرا راه نماید.»
پینوشت:
[۱] تفسیرنمونه ج۱۹ ص۳۰۸
منبع: وبسایتراسخون
✊️گذشته، حال، آینده در دولت سیزدهم
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ دوشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۰ بقلم سیدعبداله متولیان
حدود ۲ هفته دیگر، آیتالله رئیسی سکان اداره کشور را با تشکیل دولت سیزدهم در اختیار خواهد گرفت. اگر دولت چهارساله ایشان را به فصول سال تقسیم کنیم، فرصتهای دراختیار وی برای تحقق وعدهها و عبور از موانع و چالشهای موجود به ۱۶ فصل قابل تقسیم است و در این میان فصل اول دوره دولت ایشان قطعاً مهمترین، حساسترین و چالش برانگیزترین فصلهای دولت سیزدهم خواهد بود.
دولت آیتالله رئیسی برای اولین بار میراث دار وضع اسف باری است که بیشک در تاریخ ۴۳ ساله انقلاب اسلامی بیسابقه است. حجم بدهیها، حجم باور نکردنی نقدینگی، افول ارزش پول ملی، نرخ لجام گسیخته تورم، افسردگی، ناامیدی و بیاعتمادی مردم، فقر مطلق، افزایش فاصله طبقاتی و... وضعیت بغرنجی است که بهعنوان میراث گذشته، دولت بعد باید با آن دست و پنجه نرم کند. از سوی دیگر دولت سیزدهم اولین دولت در گام دوم انقلاب است که قرار است زمینه تشکیل دولت تراز اسلامی و تحقق سومین مرحله از فرایند پنج مرحله ای انقلاب اسلامی را فراهم آورد. از این رو همه چشمها به دولت آیتالله رئیسی دوخته شده و همین امر مسئولیت او را دوصد چندان سنگین کرده است.
مهمترین چالشهای فصل اول دولت سیزدهم بهعنوان وضع حال کشور از این قرار است:
اولین و مهمترین چالش آیتالله رئیسی، انتظارات و توقعاتی است که پس از ناکامی دولت روحانی در تحقق وعدههای داده شده به مردم در سطح جامعه شکل گرفته و مردم را عصبانی ساخته و اینک روی کار آمدن آیتالله رئیسی چراغ اعتماد را در دل مردم روشن و آنان را به آینده ای بهتر امیدوار ساخته است. در این میان دو عامل بر چالشی تر شدن اوضاع تأثیر مستقیم خواهد گذاشت: اول جریان نفوذ که طی سه دهه گذشته در تار و پود کشور گسترش یافته و با تمام توان و ظرفیتهای خود و تحریک اقشار، صنوف و... به بالاتر بردن توقعات جامعه و بحران سازی و حتی تولید آشوبهای نقطهای دامن خواهد زد. دوم شبکه گسترده رسانه های منتسب به جریان مسبب وضع موجود و بازنده انتخابات اخیر که با تمام ظرفیت خود بویژه در دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی به شعله ورتر شدن این چالش دامن خواهند زد. رسانه های منتسب به مسببان وضع موجود که تا دیروز مواردی نظیر آزادیهای فردی، حجاب، حضور بانوان در محیطهای ورزشی و... را پی میگرفتند اینک با شدت در کوره مطالبات اقتصادی نظیر: مسکن، اشتغال، تورم و... خواهند دمید و همین موضوع بر حجم توقعات مردم از دولت بعدی خواهد افزود.
دومین چالش ابتدایی دولت سیزدهم؛ انتظار مردم بویژه نخبگان و اهالی کوی سیاست از رئیسجمهور برای تشکیل کابینه ای متفاوت، متعهد، متخصص، انقلابی، خوشنام، خوشسابقه، مردمی، پاکدست، شجاع، با ایمان، با برنامه، ضدفساد، عدالتخواه، دارای روحیه جهادی و هماهنگ، همسو است. تیم دولت سیزدهم باید چهرهای حقیقی، واقعی و اثرگذار از بیانیه گام دوم را به تصویر بکشد. عبور از موانع و غلبه بر ابرچالشهای اقتصادی کشور فقط به وسیله یک تیم با ویژگیهای مذکور قابلیت تحقق خواهد داشت مشروط برآنکه تیم دولت همگی تا اطلاع ثانوی بر سر یک میز و زیر چادر قرارگاه فرماندهی عملیات مشترک اقتصادی به صورت سیستمی عمل نموده و از هر گونه تکروی و اقدامات جزیره ای و مستقل به شدت پرهیز نمایند.
سومین چالش دولت سیزدهم، نحوه ورود و مواجهه اولیه دولت آیتالله رئیسی با ابرچالشهای اقتصادی کشور است. مردمی که با صبر انقلابی و صبر بصیر تمام مشکلات و سوءمدیریت ها، ناکارآمدیها، فرصتسوزی ها و غفلت دولت مستقر از اقتصاد مقاومتی و ظرفیتها و توانمندیهای داخلی در سالهای گذشته را تحمل کرده و ضمن خنثی سازی و نقش بر آب کردن توطئه ها و دسیسههای رنگارنگ بیگانگان برای براندازی، داغ بیثباتی و فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی را به دل دشمنان گذاشته اند از دولت بعد انتظار دارند ضمن همسویی بین شعارهای انتخاباتی و اقدامات اجرایی، با هماهنگی سایر قوای کشوری و لشگری و انتخاب استراتژی انقلابی ضربه اول، مسیر اقتصادی کشور را به گونه ای برای ریل گذاری صحیح مهیا و آماده کنند که آحاد مردم فراتر از حرف و وعده شاهد عزم و عمل انقلابی برای رفع مشکلات باشند.
چالش چهارم فراتر از یک چالش بزرگ بوده و به مجموعه ای از چالشهای بسیار بزرگ اقتصادی اطلاق میگردد و بهعنوان ابرچالشهای اقتصادی شناخته میشود. چالشهایی که بعضاً در تاریخ پس از انقلاب سابقه نداشته است، اینک فراروی دولت سیزدهم قرار دارد که: «اختلاف شدید طبقاتی ناشی از ضریب جینی وحشتناک و بیسابقه»، «نابرابری های اجتماعی و افزایش بیش از دوبرابری جمعیت زیر خط فقر مطلق»، «افزایش چند برابری حجم نقدینگی کشور تا مرز بیش از ۳۶۰۰ هزار میلیارد تومان، خاصه اینکه این نقدینگی در خدمت تولید نبوده است»، «ابرمشکل
مسکن بهعنوان بزرگترین مشکل خانوادهها»، «حجم بیش از ۱۳۶۰ هزار میلیاردی بدهیهای دولت بهعنوان میراث کمرشکن و نکبت بار دولت قبل»، «از حرکت افتادن چرخهای تولید در سطح کشور» نمونه هایی از برخی ابرچالشهای فراروی دولت سیزدهم است که باید با سرانگشت تدبیر انقلابی و رویکرد جهادی و با هماهنگی سایر ارکان و قوای نظام یکی پس از دیگری و در سه مقطه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت حل شده و ذائقه مردم را شیرین کنند.
آن چیزی که شرایط کنونی را تحمل پذیر ساخته و بر امیدواری مردم به آینده ای روشن و تحقق دولت تراز انقلاب اسلامی افزوده است هماهنگی قوای لشگری و کشوری، توجه مسئولان کشور به راهبردها و رهنمودهای مقام معظم رهبری و عزم انقلابی سه قوه برای غلبه بر ابرچالشهای مذکور است. رجاء واثق داریم که گذشته چراغ راه آینده است و عبرت آموزی از گذشته و طراحی استراتژی اقدام در وضع کنونی، نظام را در پیشبرد اهداف متعالی نظام و تحقق آرمانهای امام راحل مدد خواهد رسانده و ۱۵ فصل بعدی دولت آیتالله رئیسی نیز روشن و رو به پیش خواهد بود
┄┅─✵💖✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
💖🦋🌷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادماننرود . . .
غدیرراازیادبردند
کهعاشوراییرخداد :)💔
#غدیر
#علی_امام_من_است💚✋🏽
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮