🍃🌷
﷽
#پیام_سلامت
🔰مغزهای پر خاصیت🔰
😋گردو : منبع امگا سه و تقویت کننده هوش
😋بادام : استخوان ساز و تقویت کننده سیستم ایمنی
😋پسته : خونساز و محرك رشد
😋فندق : منبع ویتامین اى
💠🍁
🍁
✅ یادداشت کوتاه
💠موضوع: انتخابات گسترده و آگاهانه
💯این امر دو وجه دارد:
🔻 الف) انتخابات گسترده: لازمه این موضوع وجود رقابت واقعی در انتخابات است، لذا از حضور نامزدها با سلایق مختلف نباید نگران شد، بلکه باید از آن استقبال کرد . البته بدیهی است نظارت شورای نگهبان ضامن سلامت این نامزدها خواهد بود.
🔹ب) انتخاب آگاهانه: این امر نیز مستلزم سه مولفه است
🔸۱) جریان انقلابی از تعدد نامزدها بپرهیزد
🔹۲)تبلیغات بر اساس برنامه محوری و بیان شاخص هایی که لازمه تحقق آن برنامهها است، باشد
🔺۳) پرهیز از هجمه به نامزدهای دیگر که به تجربه ثابت شده نتیجه عکس خواهد داشت
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#انتخابات
مداحی آنلاین - مادرم در گوش من خوانده است یا ام البنین - حمید علیمی.mp3
3.55M
🔳 #وفات_حضرت_ام_البنین(س)
🌴مادرم در گوش من خوانده است یا ام البنین
🌴ذکر من تا روز محشر هست یا ام البنین
🎤 #حمید_علیمی
⏯ #واحد
👌بسیار دلنشین
#اللهــم_عجل_لولیــڪ_الفــرج
4_5800795306857597257.mp3
7.09M
🎼یه پسر نه چهار تا پسر
یکیشون عین قرص قمر
🎙حاج محمود کریمی
#وفات_حضرت_ام_البنین س
🌠🍁
🍁
✅ #رئیس_جمهور_آینده باید چه #برنامه ها و دیدگاه هایی داشته باشد؟
💠 قسمت چهارم
✍️علی اکبر صیدی
🔹🌺🔸
❌ نکات #اقتصادی_دولت_سیزدهم (2)
💢#رئیس_جمهور_آینده از نظر #اقتصادی باید به خط و مشی های زیرتوجه کند:
1️⃣توجه به تولید و رشد صنایع داخلی:
❌متاسفانه در این دولت، با شیوه های مختلف، صنایع داخلی بشدت تضعیف شد از جمله:
🔻الف) واردات کالاهایی که مشابه آن، در داخل تولید می شود
🔹ب) واگذاری غیر اصولی و ناعادلانه شرکت های دولتی به بخش خصوصی- گرچه با دخالت قوه قضائیه تا حدی جلوی آن گرفته شد -اما آسیبش باقی ماند.
🔺ج) عدم حمایت از تولید داخلی و ...
✅لذا دولت سیزدهم، باید اولویتِ اصلی اش را#جهش_تولید قرار دهد. چرا که خواستگاهِ اصلی توسعه اقتصادی و اشتغال، و رفاه عمومی، در رشدِ تولید داخلی است.
2️⃣مبارزه با فساد ( رانت، رشوه، اختلاس، دلالی و...).
3️⃣استفاده از ظرفیت های تجاری (صادرات-واردات) با کشور های همسایه و آسیایی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
🏴زندگی نامه حضرت ام البنین(س)
▪️ سیزدهم جمادی الثانی، یادآور روزی غم انگیز بود؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید. ام البنین، مادر پسرانِ علی علیه السلام ، بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامتْ با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی (ع) ، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، در جوار دیگر فرزند زهرا سلام الله علیها برای همیشه رحل اقامت افکند.
▪️نام و مشخصات
نامش فاطمه و کنیه اش امُّ البنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرش علی بن ابیطالب (ع) و فرزندانش عباس (ع) ، عبداللّه، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفرْ در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
♦️ولادت ام البنین (س)
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
تاریخ گواهی میدهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آنها به هنگام نبرد، دلیرْ مردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آنچنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی (ع) ـ به امیرالمؤمنین (ع) گفت: در میان عرب از پدرانش شجاعتر و قهرمانتر یافت نمیشود.
♦️انتخاب ام البنین (س) برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابیطالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بیمانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
♦️خواستگاری از ام البنین علیهاالسلام
بعد از این که عقیل شجره نامه های اَعراب را بررسی و ام البنین را انتخاب کرد، حضرت علی علیه السلام ، او را نزد پدر ام البنین فرستاد. پدرخشنود از این وصلت مبارک، نزد دختر خود شتافت و موضوع را در میان گذاشت. ام البنین نیز با سربلندی و افتخارْ پاسخ مثبت داد و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام برقرار شد.
♦️اولین روز زندگی مشترک
روز اولی که ام البنین علیهاالسلام پا در خانه علی علیه السلام گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
♦️تغییر نام
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیه السلام ، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.
🌹محبت بی دریغ ام البنین علیها السلام به فرزندان زهرا علیهاالسلام
♦️ام البنین بر آن بود که، در زندگی جای خالی حضرت زهرا علیهاالسلام را برای فرزندان ایشان پر کند؛ مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال زد: فرزندان فاطمه زهرا علیهاالسلام در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
♦️ام البنین علیهاالسلام ، فرزندان دختر گرامی رسول خدا صلی الله علیه وآله را بر فرزندان خود مقدّم میداشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان میکرد و آن را فریضه ای دینی میشمرد؛ زیرا خداوند متعال در کتاب خود، همگان را به محبت آنان دستور داده است.
♦️فرزندان ام البنین علیهاالسلام
ثمره زندگی مشترک ام البنین علیهاالسلام با حضرت علی علیه السلام ، چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران میخواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه، جعفر و عثمان.
فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
🌹مادر چهار شهید
با شهادت چهار فرزند ام البنین علیها السلام در کربلا، این بانوی شکیبا، به افتخار مادر شهیدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهید بودن، افتخاری دیگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.