📍مدیر کل تبلیغات اسلامی استان البرز مطرح کرد؛
💠 مهرواره بانور؛ فرصتی برای حضور بانوان در عرصه جهاد تبیین
حجتالاسلام ولایی برحق🔻
🔸بانوان در جهاد تبیین نقش مؤثری دارند که از طریق مهرواره بانور فرصت حضور بیش از پیش به آنان داده شد و کار آنان به نحو بهتری دیده شد.
🔹در جهاد تبیین بانوان نقش مؤثری دارند و مهرواره بانور فرصت حضور بانوان محله را به آنان داده است و این جریان چون در سطح ملی سازماندهی و برنامه ریزی شده، بسیار پسندیده است.
🔸مردم مخصوصا در حوزه محله بسیار جدی هستند که کم توجهی به آنها منجر به کم انگیزه شدن آنها میشود. مهرواره بانور فرصت ارائه و فرصت انگیزه دادن دوباره است که اگر این حرکت ادامه پیدا کند میتواند جریان خوبی را در سطح ملی بسازد.
🔹تاکنون ۲۳ نفر از بانوان فعال مسجدی استان البرز در مهرواره بانور۲ ثبت نام کرده اند؛ علاقه مندان و بانوان فعال برای شرکت در این مهرواره میتوانند کلمه «بانور» را به سامانه ۵۰۰۰۹۶۵۰۰ ارسال کنند.
📎https://bonyadehedayat.com/35602/alborz-14/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری مهر
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 تلاشهای یک مسجد در ترویج فرهنگ فاطمی و تحکیم خانواده
〽️مسجد الزهرا(س) در شهرک شهید محلاتی تهران از مساجد فعال این منطقه است که علاوه بر برگزاری جلسات اخلاقی، تربیتی و تبیینی با حضور کارشناسان و مسئولان تراز نظام، در زمینه تحکیم بنیان خانواده و ترویج سبک زندگی فاطمی فعالیت دارد.
🔹 از طرفی اهالی این مسجد با روحیه جهادی و با نگاه محرومیتزدایی در مناطق محروم اتفاقات مبارکی همچون ساخت چند باب مدرسه، مسجد و خانه رقم زده اند.
🔸برپایی سلسله جلسات پزشکی و طب اسلامی، برگزاری سلسله جلسات نهج البلاغه شناسی و مهدویت شناسی، سه شنبه های مهدوی و برپایی جلسات قرآنی، معرفتی، برپایی اردوهای زیارتی و تفریحی از دیگر برنامه های مورد توجه در این مسجد است.
🔹در سالهای اخیر ۶۰ پرونده پیرامون معرفی جوانان همکفو برای ازدواج در مسجد تشکیل شده است و برای بیش از ۸۰ جوان در آستانه ازدواج (از جامعه ایتام و بدسرپرستان) ۱۲ قلم کالا شامل یخچال، اجاق گاز، سرویش قاشق و چنگال، ماشین لباسشویی، فرش جهیزیه تهیه شده است.
🔸همنامی مسجد الزهرا(س) با حضرت فاطمه الزهرا(س) موجب شده است که این مسجد در گسترس و ترویج سیره فاطمی نیز گام های اثرگذاری بردارد، یکی از این برنامه ها برگزاری جلسات بصیرت افزایی و ترویج فرهنگ و عفاف و حجاب با حضور کارشناسان حوزه و دانشگاه است.
📎https://bonyadehedayat.com/36218/tehran-16/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری شبستان
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
◾️شهادت جمعی از زائرین مزار قهرمان مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت عرض مینماییم.
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران مطرح کرد؛
💠 مهرواره بانور؛ نمونه کوچکی از تحقق منویات رهبر انقلاب در حوزه زنان و جهاد تبیین
〽️حجتالاسلام شریف تبار گفت: زنان به خوبی میتوانند در جامعه نقش آفرینی کنند و مهرواره بانور نمونه کوچکی از نقش آفرینی بانوان در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب است.
🔹این مهرواره نیز با مشارکت و حضور بانوان فعال همراه خواهد بود تا برگ زرینی دیگری از فعالیتهای بانوان و نقش آفرینی فعال آنان به منصه ظهور برسد.
🔸تا کنون ۳۲۳ بانوی مازندرانی از آغاز مهرواره بانور۲ در این مهرواره ثبت نام کردهاند. علاقه مندان و بانوان فعال برای شرکت در این مهرواره میتوانند کلمه «بانور» را به سامانه ۵۰۰۰۹۶۵۰۰ ارسال کنند.
📎https://bonyadehedayat.com/35534/banoor2-10/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری مهر
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍مدیرعامل بنیاد هدایت:
💠 روایت درست و امیدآفرین مهمترین مؤلفه در جهاد تبیین است
〽️حجت الاسلام میرمحمدیان گفت: در جهاد تبیین مهمترین مؤلفه روایت درست و امیدآفرین در جامعه است و باید اتفاقات مثبت و خوب به صورت واقعگرایانه برای مخاطب روایت شود.
🔸پاسکاری حل مسئله در جهاد تبیین یکی از مشکلات ما در این امر مهم است، لذا فضا آن قدر یک طرفه شده و از آنجایی که هزینه حرف زدن زیاد است، به همین خاطر بسیاری از ما سکوت اختیار کردهایم.
🔹متأسفانه امروز مُد شده است که فقط حال بد را روایت میکنیم و این حس ناامیدی ایجاد میکند، لذا میطلبد که اتفاقات خوب به صورت واقع گرایانه روایت شود؛ زیرا روایتگری در تولید محتواهای معمولی حال مخاطب را خوب و به او امید تزریق میکند و در جهاد تبیین باید حتماً بر روی این نکته دقت کافی داشته و حساس باشیم.
🔸در جهاد تبیین مهمترین چیز روایت کردن است، زیرا اگر روایت کردن بلد نباشیم ضرر میکنیم و دشمن واقعیت را برعکس روایت میکند و آنگاه ما نمیتوانیم از خود دفاع کنیم.
📎https://bonyadehedayat.com/36240/kordestan/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری مهر
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 امام محله ای که شریک غم و شادی اهل محله است
〽️همواره مسجد که در بیان ما به خانه خدا معروف است میتواند نقش تربیتی و فرهنگی بسیاری در بین مردم داشته باشد، اما حقیقت غیر قابل انکار در این زمینه نقش متولیانی است که می توانند باعث رونق بخشیدن به خانه خدا شوند.
🔹حجت الاسلام فتحی اصل امام محله مسجد امیرالمومنین علیه السلام شهرستان لنده است که از سال ۹۹در این محله مستقر شده است و به گفته خودش شریک غم و شادی اهل محل شده است.
🔸او در سطح محله هم در مراسمات شادی مثل خواندن خطبه عقد حضور دارد و در مراسم های تدفین و روند برگزاری آنها نیز مشارکت دارد.
🔹حجت الاسلام فتحی اصل در دستگیری از نیازمندان هم فعال است و از محل کمکهای مردمی برای نیازمندان بسته های معیشتی تهیه کرده و به دست آنان میرساند.
👈فعالیت های بیشتر این امام محله را در پیوند زیر بخوانید👇👇
📎https://bonyadehedayat.com/35942/lendeh-4/
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍عضو هیأت علمی مؤسسه امام خمینی(ره)؛
💠 برای تمدنسازی علوم انسانی را به مسجد ببریم
〽️حجت الاسلام شریفی با بیان اینکه عرضه علوم انسانی در سطح مساجد به تمدنسازی کمک میکند، گفت: بازگشت به مسجد به معنای این نیست که هر گوشهای مسجدی بنا شود، مسأله این است که بتوانیم مساجد را فعال و فعالیتهای مختلف را مسجدمحور کنیم.
🔹ما معتقد به انسانشناسی قرآنی هستیم که این دیدگاه هیچ مخالفی ندارد، حتی کسی که قرآن را قبول ندارد می پذیرد که قرآن یک انسانشناسی دارد، بنابراین ما در معرفت شناسی خود، وحی را حجت می دانیم، معرفت شناسی اسلامی اینگونه است و علوم انسانیِ وابسته به آن، نگاهی برگرفته از همین دیدگاه دارد.
🔸علوم انسانی اسلامی به علومی اطلاق میشود که وابسته به بنیادهای فکر اسلامی بوده و از سوی دیگر حلاّل مسائل انسان مسلمان باشد؛ حال اگر بتوانیم این علوم را در سطح مساجد ارائه کنیم قطعا تاثیر و دستاوردی که با عنوان تمدن نوین اسلامی درصدد تحقق آن هستیم، ممکن می شود.
🔹اگر ایده علوم انسانی اسلامی پذیرفته شود، قطعا مدل دانشگاه، مدل حوزه علمیه سنتی و حتی ایجاد ساختارهای دیگر در راستای گسترش این عرصه میتواند تاثیرگذار باشد.
📎https://bonyadehedayat.com/36367/masjed-75/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری شبستان
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
May 11
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
بنیاد هدایت، آغاز تا امروز.mp3
27.11M
🔊 روایت بنیاد هدایت
از آغاز تا امروز
اگر از همسنگران عزیز ما در شبکه تبلیغ و شبکه امامت یا از فعالان محترم عرصهٔ مسجد هستید و نسبت به ماهیت بنیاد هدایت، ماموریتها، برنامهها و عملیاتهای بنیاد سوال دارید، لطفا بشنوید.
👆 بر اساس تیتر هر بخش از صوت، روی عدد آبیرنگ زمان بزنید و بشنوید.
00:27 راههای تجربه شده برای حلِّ مسائل اجتماعی!
03:54 روش فراگیر برای حلِّ مسائل اجتماعی!
06:37 چرا اماممحوری برای حل مسئلههای محله؟
07:57 مهمترین مشکل مسجد چیست؟
10:40 تقسیم مسئولیت نهادها نسبت به مسجد!
11:57 ماموریت بنیاد هدایت نسبت به مسجد
12:29 روشهای توانمندسازی امام محله
17:08 بهترین روش توانمندسازی امام محله؟
19:48 چیستی و چراییِ روش گروهمحوری برای توانمندسازی؟
20:40 روش میدانیِ توانمندسازی امام محله
21:05 سیر تاریخی عملیاتهای توانمندسازی بنیاد هدایت
24:34 فلسفهٔ لبیک مجازی، رسانهایِ شبکه امامت!
25:11 روش حل مسئله برای توانمندسازی امامان محله
26:27 ماجرای عملیاتِ تبیین «جهاد تبیین» برای شبکه امامت
28:45 فلسفهٔ توجه به بانوان کنشگر محله با کلیدواژه «بانور»
34:43 ارزش و جایگاه «شبکه بانور»
🚩 سید ناصر میرمحمدیان
📍روایت تلاش امام و اهالی محله برای آبادانی روستا؛
💠 امام محله ای که برای روستائیان غسالخانه ساخت تا اموات را با نیسان برای تغسیل نبرند
〽️همه کارهای خیری که انسان در طول زندگی انجام میدهد یکطرف لذت انجام یک کار خیر ماندگار در محرومترین منطقه، یک طرف. از قدیم گفتهاند در سرزمین مسلمین جنازهای روی زمین نمیماند اما گاه برای اینکه همین اتفاق نیفتد باید سختیهای بسیاری را به جان خرید بهخصوص وقتی منطقه زندگیات از عادیترین امکانات مثل داشتن آرامستان و غسالخانه محروم است و ناچاری برای دفن اموات کیلومترها راه را طی کنی.
🔹حجت الاسلام رضانیا از سال ۷۸ فعالیت تبلیغی خود را آغاز کرد و ۱۰ سالی میشود در مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) مزرعه کتول شهرستان علی آباد گلستان فعال است.
🔸لذتبخشترین خاطره سالهای تبلیغ او به زمانی برمیگردد که در روستایی محروم در شهر خان ببین گلستان که غسالخانه و آرامستان نداشت و مردم باید برای دفن اموات خود ۱۵ کیلومتر مسیر را طی میکردند و در گرما و سرما و زمان بارش برف و باران اموات خود را با نیسان به آنجا منتقل میکردند با تلاش ها و کمک های مردم زمینی را خریداری کرد و غسالخانه و قبرستان راه اندازی کرد.
👈بیشتر بخوانید👇👇
📎https://bonyadehedayat.com/aliabad-katol/
➕دیگر رسانه ها ببینید:
🔗خبرگزاری فارس
🔗خبرگزاری رسا
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍روایتی از تلاش امام روستا در جهت خدمت رسانی به اهالی؛
💠 از امید آفرینی در بین جوانان تا دستگیری از نیازمندان
〽️دنیای ما به انسانهایی نیاز دارد که دید متفاوتی به دنیا داشته باشند؛ افرادی که تلاش آنها کاهش غم و اندوه مردم و جلب رضایت خداوند را در پی داشته باشد.
🔹حجت الاسلام عشیری ۱۴سال است که در مسیر تبلیغ دین فعالیت می کند و دوسالی میشود که در مسجد امام موسی کاظم علیه السلام روستای آبید بخش سردشت مشغول است.
🔸یکی از بخش هایی که این طلبه فعال حضور دارد بخش دستگیری از نیازمندان است. او میگوید: برای تهیه کمک معیشتی از خیرین کمک میگیریم و ماهانه بستههایی را تهیه میکنیم و در منطقه توزیع می کنیم اما چون هزینه تهیه بستهها بسیار است و بالای یک میلیون میشود هرماه به حدود ۱۰ نفر این بسته ها را توزیع میکنیم.
🔹حجت الاسلام عشیری در زمینه ازدواج هم فعالیت دارد و با ارائه مشاوره جوانان را در امر ازدواج راهنمایی می کند؛ چراکه معتقد است سن ازدواج جوانان در کشور ما بالا رفته است به همین علت لازم است که افراد در این حوزه ورود کرده و جوانان را به ازدواج تشویق کنند تا به مشکل پیری جمعیت و کاهش فرزند آوری منجر نشود.
👈فعالیت های بیشتر این امام محله را در پیوند زیر بخوانید👇👇
📎https://bonyadehedayat.com/sardasht/
➕دیگر رسانه ها
🔗خبرگزاری رسا
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍گزارش تصویری؛
💠 نشست هم افزایی و همدلی جمعی از مدیران ادارات تبلیغات اسلامی
👈تصاویر بیشتر:
📎https://bonyadehedayat.com/neshast-modiran/
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
اخبار هدایت
📍گزارش تصویری؛ 💠 نشست هم افزایی و همدلی جمعی از مدیران ادارات تبلیغات اسلامی 👈تصاویر بیشتر: 📎htt
📍در نشست همافزایی و همدلی جمعی مدیران تبلیغات اسلامی کشور مطرح شد؛
💠 جهاد تبیین؛ رویکرد پیشروی بنیاد هدایت در مسیر توانمندسازی شبکه امامت/ ۱۵ هزار گروه جهاد تبیینی به همت بانوان کنشگر مسجدی راهاندازی میشود
〽️نشست همافزایی و همدلی جمعی از مدیران ادارات تبلیغات اسلامی به میزبانی بنیاد هدایت برگزار شد؛ ارائه کلان روایت بنیاد هدایت و عملیاتها و طرحهای این بنیاد و برگزاری گعدهای تخصصی مدیران و بازدید از نمایشگاه مسجد جامعه پرداز بخشی از برنامههای این نشست بود.
🔹امروز در بنیاد هدایت بر این امر تأکید داریم که هرچند گره گشایی اهمیت فراوانی دارد ولی روایت گره گشایی اهمیت ویژه ای دارد و معتقدیم بانوان در مسیر جهاد تبیین نقش ویژه ای دارند.
🔸ایده محوری بنیاد هدایت برای کاهش آسیب های اجتماعی، نگاه مجموعی به آنها به جای نگاه تفکیکی است؛ به این معنا که آسیب های اجتماعی از هم قابل تفکیک نیستند که بشود به صورت جداگانه آنها را رفع کرد، بلکه به هم پیوسته و پیچیده هستند و کلید رفع آسیب های اجتماعی تحول انسان و در نتیجه قیام آنان برای تحقق خوبی هاست.
🔹الگوی به پا داشتن مردم در اسلام امامت است و کانون آن مسجد است. باید امامان و کنشگران مسجدی را برای تبیین و به پا داشتن مردم توانمند کنیم؛ امامان باید توانمند شوند تا بتوانند تیم بسازند و عملیات کنند.
🔸در گام دوم مهرواره بانور، هدف ما این است که به مهم ترین دغدغه رهبر معظم انقلاب یعنی جهاد تبیین بپردازیم و با تمام قوا تلاش می کنیم ۱۵ هزار گروه جهاد تبیینی در این زمینه تشکیل شود.
📎https://bonyadehedayat.com/neshast-modiran-2/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری حوزه
🔗خبرگزاری تسنیم
🔗خبرگزاری شبستان
🔗خبرگزاری رسا
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 تلاشهای بیوقفه امام محلهای برای امیدآفرینی و کارآفرینی با محوریت مسجد
〽️حجت الاسلام پهلوانی فر، از جمله امام محلههای فعال در مسیر خدمت رسانی با هدف امیدآفرینی و کارآفرینی با رویکرد مسجد محوری است.
🔹وی با شعار مردم پای کار محله توانسته ساختاری را طبق ظرفیتهای محله تعیین و به بیش از ۳۰ نفر در این خصوص مسئولیت داده است. این ظرفیتهای مردمی توانستهاند در حوزه بانوان جوانان و بهداشت و درمان محله و رفع محرومیت و دهها موضوعات مربوط به محله طبق نظام مسائل محله مسئولیتهایی را در جهت رفع مشکلات اهالی برعهده بگیرند.
🔸او در زمینهی کارآفرینی توانسته کارگاههای کفش و میناکاری رادر محله فعال نماید، در این خصوص در چند سال گذشته دو اشتغال مهم در محله پیرامون بشقاب های مسی و مینا کاری و تولید کفش بهمن ایجاد کند و به عنوان پیمانکار نیز کارگاههای محلی کوچک راه اندازی نماید.
🔹حجت الاسلام پهلوانی در زمینهی عمران و آبادانی نیز کارگروههایی را تشکیل داده و با همراهی نهادهای مختلف به زیباسازی شهر پرداخته است.
📎https://bonyadehedayat.com/semnan-7/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری حوزه
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 مسجدی که با راهاندازی مرکز نوآوری و شتابدهی، جوانان را به خانه خدا آورد
〽️مسجد اگر فعال شود، میتواند نقطه ثقل اثرگذاری محله باشد. اتفاقی که مسجد محمدیه تهران با راهاندازی مرکز نوآوری رقم زده است.
🔹حجتالاسلام سیدمحمدمهدی میرشریفی از قبل انقلاب در این مسجد اقامه نماز میکرد. این روند ادامه داشت تا حدود ۸ سال پیش که به دلیل کهولت سن، کسوت امامت جماعت مسجد را به فرزند خود سیدجواد میرشریفی سپرد. مشی او مانند پدر مردمی بود و از زمان حضور، ایدههای جدیدی با روحیه جوانی در مسجد عملیاتی کرد.
🔸 میرشریفی پدر سالها در این محله با صبر و مردمداری زندگی کرده بود و با آنان ارتباط برقرار کرده بود. فرزندش هم همین رویه را پیش گرفت. یکی از این ایدهها راهاندازی یک مرکز نوآوری در مسجد بود.
👈شرح فعالیت های این مرکز نوآوری مسجدی را در پیوند زیر بخوانید👇👇
📎https://bonyadehedayat.com/tehran-17/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری فارس
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛