﷽❣ #سلام_امام_زمانم ❣﷽
به همه گفتم که من هم نوکرت هستم، نکن
نسبتم را با خودت انکار، تحویلم بگیر
کم که یادت می کنم تو بیشتر یادم بکن
باز هم منت سرم بگذار، تحویلم بگیر
خدایا برسان مهدی موعودت را...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
#صبحتون_مهدوے 🌼 🍃
@hedayatefatemiy
☀️ #نسیم_حدیث ☀️
💎امیرالمومنین امام علی علیه السلام فرمودند:
از کسی که از تو عیادت نمی کند عیادت کن.
📚 میزان الحکمه جلد ۱۳ صفحه ۱۷
@hedayatefatemiy
ھدایت فاطمی
❌ جنایات آمریکای رو به افول 🌀 دوم) ضربات ملت ایران به آمریکا؛ 🔻این درست که آمریکا شروع کننده خصوم
✍ یادداشت سیاسی
🌀سوم) چرایی افول آمریکا
🔻الف) عوامل داخلی :
آمریکا درست برعکس آنچه که توسط رسانههای این کشور تصویر میشود در مشکلات عدیدهای به سر میبرد، از ایجاد شکاف های شدید اقتصادی تا دو قطبی های اجتماعی و تبعیضهای شدید که بروز آنها را پس از قتل جرج فروید، در قالب شورش ها و اعتراضات چندماهه، همه جهان مشاهده کرد.
علاوه بر اینها کسری شدید بودجه آمریکا و کاهش اعتبارات نوسازی زیرساختهای اقتصادی آن کشور و حتی نوسازی ارتش که اغلب بخش ها و تجهیزات آن نیاز به نوسازی دارند، همه از نشانه های مشکلات عمیق این کشور است که نشانه هایی از افول غیر قابل اجتناب می باشد. اضافه کنید بر این موارد دوقطبی های سیاسی که ترامپ در چند وقت اخیر و خصوصاً در ایام تبلیغات پرده از روی آنها کنار زد تا جایی که برخی کارشناسان داخلی آمریکا بروز نوعی از جنگ داخلی در فردای انتخابات آمریکا را دور از ذهن نمیدانند.
🔸 ب) عوامل بیرونی :
بخش زیادی از قدرت آمریکا برگرفته از قدرت نرم آن است که در تعاملات گسترده اقتصادی سیاسی و نظامی و حتی فرهنگی با جهان خارج به دست آمده و اعمال می شده است. اما در چند سال اخیر اغلب این تعاملات به بن بست رسیده، خروج آمریکا از پیمان های معتبر بینالمللی مانند خروج از یونسکو، خروج از سازمان بهداشت جهانی، خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل، خروج از پیمان تجاری اقیانوس آرام، خروج از توافق اقلیمی پاریس، خروج از قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی موسوم به نفتا، خروج از پیمان مهاجرتی سازمان ملل،خروج از برجام و غیره از جمله آنهاست.
🔺 علاوه بر اینها جنگ اقتصادی با چین، اختلافات شدید با متحدان اروپایی در موضوعات مختلف، پیدایش قدرت های نوظهور اقتصادی و سیاسی مانند چین، هند، روسیه و ...، همه از عوامل بیرونی پایان یکه تازی و انحصارگرایی آمریکاست که نوید بخش پایان هژمونی آمریکا است.
🚨 جنایات آمریکا
#افولجنایتکار
@hedayatefatemiy
#خبر_کوتاه
🔹رهبر انقلاب روز سهشنبه مصادف با هفدهم ربیع الاول، سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) ساعت ۱۰:۳۰ صبح به صورت تلویزیونی سخنرانی خواهند کرد.
#رهبرانقلاب♡
#هفده_ربیع
#عید_ولایت
@hedayatefatemiy
✍️ یادداشت سیاسی
🌀 چهارم) تبعات مذاکره با آمریکا
🔻طبیعی است تروریسم اقتصادی آمریکا مشکلاتی برای ایران ایجاد کرده است، لذا برخی از جریانات رسانهای و سیاسی پیشنهاد مذاکره با آمریکا را برای برون رفت از این مشکلات ارائه میدهند، حال اینکه آمریکا خود مشکل است یا راه حل مشکل، بحثی است که جداگانه باید به آن پرداخت.
اما بد نیست نگاهی اجمالی به کشورهایی بیاندازیم که از مسیر مذاکره با آمریکا به دنبال حل مشکلات و خود برآمدهاند.
🔸 مصر رویای ناتمام:
قرارداد کمپدیوید در ۱۹۷۸ که با وساطت آمریکا بین اسرائیل با مصر بسته شد و قرار شد آمریکا کمکهای اقتصادی به مصر بدهد. این باعث شد مصر از رهبری جهان عرب باز ماند و در مسیر تحقیر تا آنجا رفته که امروز با گذشت بیش از چهل سال از آن، در ورطه فلاکت اقتصادی قرار دارد.
🔹 لیبی مذاکره و مرگ:
از سال ۲۰۰۴ که قذافی به طور کامل در مذاکره با آمریکا تسلیم شد، فقط ۷ سال طول کشید که در ۲۰۱۱ قذافی در حملات گسترده آمریکا و غرب ساقط و در نهایت کشته شد و کشورش در جنگ داخلی، در آستانه تجزیه قرار گرفت.
🔸 کره شمالی، سازش و شکست مذاکرات:
کره شمالی در سه نوبت با آمریکا وارد مذاکرجنایتکارخلع سلاح هستهای در قبال دریافت کمکهای غرب برای اقتصاد و ساخت نیروگاه اتمی شد و در ۲۰۰۳ توافق اولیه نیز حاصل شد، اما به فاصله یک سال یعنی در ۲۰۰۴ آمریکا به وعده هایش عمل نکرد و کره شمالی هم به فعالیتهای سابقش برگشت. مجددا در ۲۰۰۷ مذاکرات بین کره شمالی و آمریکا آغاز شد و کره ۸۰ درصد فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد، اما خبری از عمل به وعده های آمریکا نشد و لذا کره شمالی در سال ۲۰۰۹ از این مذاکرات خارج شد. مرحله سوم هم سال پیش بود که سرنوشت مشابهی پیدا کرد.
🔹 مذاکرات ایران و آمریکا:
ایران نیز مذاکره با آمریکا را در چند نوبت تجربه کرده که اولین آن به سال ۱۳۳۰ توسط دکتر مصدق بر میگردد که نتیجه آن کودتای آمریکایی علیه وی بود. (البته در دوره پهلوی مذاکره با آمریکا زیاد بوده اما در قالب ارباب رعیتی)، بعد از آن مذاکره در خصوص گروگانهای آمریکا در لانه جاسوسی در تهران بود که آمریکا تعهد داد در قبال آزادی گروگان هایش در امور داخلی ایران مداخله نکند و داراییهای بلوکه شده ایران را آزاد کند که آمریکا به این وعده عمل نکرد. مورد دیگر، مذاکره در خصوص کمک ایران به آزادسازی گروگانهای آمریکایی در لبنان بود که قرار بود گروگان های ایرانی در لبنان نیز آزاد شوند و اموال بلوکه شده ایران آزاد شود که هیچ کدام آنها از طرف آمریکا انجام نشد.
🔺مذاکره دیگر در سال ۱۳۸۱ در موضوع طالبان بود که برای نجات مردم افغانستان از دست طالبان این مذاکرات صورت گرفت، اما پس از حصول نتیجه، آمریکا ایران را محور شرارت نامید و آخرین و آن هم در مذاکرات طولانی برجام بود که نتیجه آن بر همگان واضح است.
💯خلاصه کلام آنکه در هیچ یک از مذاکرات ایران و آمریکا، طرف آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرده و در حوزه اقتصادی هر گاه مسیر مذاکره با آمریکا را در پیش گرفتیم در نهایت اوضاع اقتصادی ایران سخت تر و پیچیده تر شده است.
🚨 جنایات آمریکا
🇮🇷#ثامن_3
🔻#افول جنایتکار
🔴 #استکبار_ستیزی| پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا:
1️⃣ #استکبار به چه معناست؟
🔹یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست.
2️⃣ #مبارزه با استکبار یعنی چه؟
🔹یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
3️⃣ #منطق مبارزه با استکبار چیست؟
🔹مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است.
4️⃣ #سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟
🔹اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماههای پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد...
5️⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟
🔹رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهمترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطهای آمریکاییها بیرون رانده شدند.
6️⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟
🔹جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است.
7️⃣ #وضعیت فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟
🔹دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیونها استعداد دارد.
8️⃣ #پایان این مبارزه چه خواهد بود؟
🔹پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست.
9️⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟
🔹باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست میخوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز میشوید.
🖌 #سرخـط | مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار!
🚨 جنایات آمریکا
🇮🇷#ثامن_3
🔻#افول جنایتکار