eitaa logo
بقچه(هدیه سرا)
160 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.5هزار ویدیو
489 فایل
هر وسیله اضافه ای دارید میتونید بفرستید و براتون بزاریم تو کانال چه به عنوان هدیه چه برای فروش🙌 به علاوه مطالبی هم درمورد سبک زندگی اسلامی و طب روایی براتون قرار میدیم🌼 جهت اگهی به ایدی پیام دهید : @Az_re7
مشاهده در ایتا
دانلود
💌 🔻عزیزان خوب جویدن غذا نیاز به تمرین و تکرار داره، ✅ اگر در هنگام شروع غذا یک مکث و تأملی داشته باشیم، و با بسم الله گفتن و شکر، با آرامش غذا خوردن را شروع کنیم ، قدم اول را برداشته ایم ، ✅ گام دوم اینکه قاشق غذا را کامل پر نکنیم ، و به لقمه های کوچک اکتفا کنیم، ✅ و گام سوم اینکه از همین امروز به آن لقمه ای که نجویده قورت میدهیم، دقت کنیم ، (کمی به حکمت حضور این دندانها🦷 و نقش ترشح بزاق از دهان فکر کنیم 🤤 و آن ها را به کار ببندیم ☺️) سعی کنیم اینبار کمی غذا را جویده تر ببلعیم ، و روز به روز بر تعداد جویدن ها اضافه کرده تا جایی که شیرابه ای از غذا را تحویل معده بدهیم . 📳 https://eitaa.com/daroshefaenarjeskhatoon313
🔰به جای تنقلات، عناب در اختیار کودکتان بگذارید: 🔻خواص‌ عناب ⇦️تقویت سیستم ایمنی ⇦ محافظت از بدن در برابر بیماری‌های زمستانه ⇦تقویت حافظه ⇦رفع کم اشتهایی 📳 https://eitaa.com/daroshefaenarjeskhatoon313
. 🍀✨🍀 🤓ترشی در فصل پائیز و زمستان خوبه یا نه؟؟ "💠خدمت مخاطبین همیشگی کانال عارضم مسئله ترشی گرفتن در فصل پاییز و مصرف آن در فصل زمستان نه تنها از نظر طبی عمل محکومی نیست، بلکه بسیار حکیمانه و عالمانه طراحی شده است و بشر مدرن هنوز به حکمت آن پی نبرده است! کسانی که در فصل زمستان ترشی نمی‌خورند آسیب بزرگی به جسم و بدن خود می‌زنند😳 ترشی در فصل زمستان یکی از ضروریات زندگی بشر است و باید مصرف شود⚠️ اما چرا و چگونه؟! " و چه ترشی ممدوح و مفید است 🤔 👇👇👇 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 " گفته بودیم که کولر گازی باعث بسته شدن منافذ پوست می‌شود و اجازه نمی‌دهد حرارت درون، از بدن خارج شود و این باعث خون سوزی در بدن و آسیب به بافت‌های حیاتی آن می‌شود🔻 الان همین اتفاق در زمستان به صورت طبیعی رخ می‌دهد🍃 با توجه به سردی هوا، پوست قبض می‌شود و عرق‌ریزی وجود ندارد، بنابراین حرارت در بدن حبس می‌شود و باعث خون سوزی و آسیب به اعضایی مثل کبد و کلیه میشود. حالا نقش ترشی چیه؟!😊 👌 ❌ " 👇👇👇 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 "💠اطبا و حکمای قدیم و مادران کهن از سرّ این قضیه آگاه بودند و می‌دانستند که باید حرارت بدن را توسط تدابیر غذایی مهار کنند و خانواده ها را از بیماری‌های ناشی از خونسوزی که ریشه تمام بیماری‌ های ریز و درشت و بی‌خطر و خطرناک است و حتی سرطان هم از آن ناشی می‌شود، در امان نگه دارند🌷 بنابراین بافرهنگ کردن ترشی‌های خانگی و تدبیر شده با ، نه تنها جلوی این موضوع را می‌گرفتند بلکه _قلب_و_کبد_و_کلیه_و_گوارش را تضمین می‌کردند.🍃 فارغ از اینکه ما در جامعه امروز در تابستان هم که باید عرق از سر و رویمان می‌ریخت، با کولرهای گازی جلوی آن را گرفته‌ایم و شرایط وخیم‌تر شده است⚠️ " ⚠️و امّا: 👇👇👇 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 "همانطور که بسیاری از فرهنگ و رسوم قدیمی ما دستخوش تغییرات مدرنیته قرار گرفت، ترشی‌ها هم دستخوش تغییرات بسیاری قرار گرفتند. بسیاری از این تغییرات عمداً به دلیل ایجاد بیماری در ملل مختلف بود که نقشه مدرنیته در صده اخیر بود! یکی از این کردن_سرکه_و_خارج_کردن_آن_از_روند_طبیعی_خود_بود. 👌 ❌ " 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 💥هشدار: سرکه نامی است که بر اسید استیک های فرآوری شده گذاشته اند.⚠️ اگر منظور از مضر بودن ترشی بحث میشود، . " 👌👌 ❌❌❌❌ 👇👇👇 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
. 🍀✨🍀 "در کارخانجات امروزی سرکه، کسی ندیده است بارهای سنگین انگور و میوه وارد کارخانه شود!🔻 مدرنیته همه چیز را میکروسکوپی میبیند و برای مدل سازی سرکه وقتی آن را آنالیز میکند تنها چیزی که به آن می‌رسد، ترکیب بیوشیمی آن یعنی اسید استیک است... بنابراین ذهن الکن بشر با تولید انبوه این ماده آن را به جای سرکه طبیعی جا زد و هر چرا که می‌توانست بر سر بشر آورد.⚠️" 👌👌👌 ❌❌❌❌ 👇👇👇 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 💢 یا اسید استیک صنعتی که طعم آن دقیقا مثل سرکه است، را در بدن ایجاد میکند که اولین است و در وهله اول به معده و سپس به کبد و قلب و مغز و سیستم عصبی وارد میکند.. اسید استیک، قوای حیوانی و طبیعی را تضعیف و قوای نفسانی را به دلیل افزایش سردی در مغز به صورت غیر عادی دچار بیش فعالی میکند... و این خشکی عامل بسیاری از مشکلات اخلاقی رایج در جامعه است. خیانت_به_خانواده_و_جامعه_است اگر کسی از مضرات اسید استیک خوراکی آگاه باشد حتی آن را بو نمی‌کشد، چه برسد آن را خوراک بچه‌های خود کند⛔️ " 👌👌👌 ❌❌❌❌❌❌ 👇👇👇 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 آنچه را که از آورده شده است در ای_که_بار_آمده_از_انگور_یا_میوه_های_گرم_دیگر_است، سرکه، حاصل تخمیر دو مرحله ای انگور است که ابتدا تبدیل به شراب می‌شود و سپس در اثر تغییر ماهیت به سرکه مبدل می‌گردد. این اتفاق اگر به صورت طبیعی رخ دهد ۴۰ روز بعد از تخمیر شراب شروع می‌شود و ۶ تا ۹ ماه تخمیر کامل آن طول می‌کشد! که نام آن است⚠️ اینکه ما در خانه، از سیب یا انگور سرکه‌ای تولید می‌کنیم که آن را تبدیل می‌کنیم، ❗️ " 👌👌👌 ❌❌❌❌❌❌❌❌ 👇👇👇 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 "💢 ✅حدت صفرا را میشکند ✅شدت دم را فرو می‌نشاند ✅لزوجت بلغم را تقطیع ✅و غلظت سودا میشکند و رقیق میکند 💠مداومت بر سرکه با تدابیر ویژه جمیع بیماری های کبدی و قلبی و ... را مرتفع میکند ✨✅✨زیاده روی در هر امری ممنوع فکر میکنم حجت برای شما در مورد سرکه و ترشی تمام شد، امروزه یکی بهترین روش درمان بیماری های پیچیده جسمی و روحی همین سرکه خمری است که از روش های مصرف آن ترشی در زمستان است... ✅سرکه در مرحله اول باعث رفع انسدادهای کبدی میشه و خنکی در درون رو به وجود میاره، اما در به دلیل ریشه گرمی آن ایجاد قوت در قلب و کبد میکند خانواده های خود را از این نعمت محروم نکنید👌 " 👇👇👇 👌👌👌 ❌❌❌❌❌ 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat
🍀✨🍀 متاسفانه بسیاری از بطری های یکبار مصرف (شبیه بطری های آب معدنی و نوشابه و ....) برای نگهداری سرکه و ترشیجات استفاده میکنند که این نیز بسیار اشتباه و مضرّ می باشد 🍀✨🍀 @rayehe_salaamat