مقام معظم رهبری مد ظله العالی
این شرایط غبار آلود، گاهی به گونهای است که برخی نخبگان نیز دچار خطا و اشتباه میشوند، بنابراین در دوران فتنه، شاخص لازم است و شاخص هم همان حق و بیّنهای است که حضرت علی (ع)، مردم را به آن ارجاع میدادند و ما نیز امروز نیازمند آن هستیم. شاخص و راه روشنی که امیرالمومنین(ع)، معرفی میکنند، اداره جامعه اسلامی با دستورات اسلام، برخورد قاطعانه با دشمنان متعرض، مرزبندی شفاف و روشن با دشمنان و هوشیاری در مقابل فریب دشمنان است.
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز بیست و یکم: مبارزه با شیطان
«اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِی فِیهِ اِلَی مَرْضَاتِکَ دَلِیلاً وَلَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ عَلَیَّ سَبِیلاً وَاجْعَلِ الْجَنَّةِ لِی مَنْزِلاً وَمَقِیلاً یَا قَاضِیَ حَوَائِجِ الطَّالِبِینَ؛
پروردگارا! در این روز مرا به خشنودیهایت راهنمایی کن و شیطان را بر من مسلط مگردان و بهشت را خانه و آسایشگاهم قرار ده،ای برآوردندة، حوائج جویندگان!»
امام رضاعلیهالسلام فرمود: «اِنَّ اِبْلِیسَ لَهُ خُرْطُومٌ کَخُرْطُومِ الْکَلْبِ وَاضِعَةٌ عَلَی قَلْبِ ابْنِ آدَمْ یُذَکِّرُهُ الشَّهَوَاتِوَاللَّذَّاتِ وَیَأتِیهِ بِالْاَمَانِیًِ وَیَأتِیهِ بِالْوَسْوَسَةِ عَلَی قَلْبِهِ یُشَکِّکُهُ فِی رَبِّهِ فَاِذَا قَالَ الْعَبْدُ: «اَعُوذُ بِاللهِ السَّمِیعِ الْعَلِیمِ» خَنَسَ الْخُرْطُومُ عَلَی الْکَلْبِ؛ (1)
شیطان را پوزهای است مانند سگ که آن را در دل فرزند آدمی مینهد و او را به شهوات و لذتهای نفسانی میاندازد و او را سرگرم آرزوها میکند و در قلب او وسوسه میافکند که در نتیجه، نسبت به آفریدگارش در شک و تردید واقع میشود و هر گاه که آن بنده بگوید: «پناه میبرم به خدای شنونده دانا» پوزه سگ به او بر میگردد [و از قلب فرد خارج میشد].»
نقل شده است که: «روزی شیطان به صورت پیرمردی در آمد و نزد حضرت سلیمانعلیهالسلام رسید. حضرت به او گفت: تو با امت موسیعلیهالسلام چه میکنی؟
شیطان جواب داد: حبّ دنیا را بر دلهایشان میاندازم. حضرت پرسید: با امت عیسیعلیهالسلام چه میکنی؟ گفت: آنها را به تثلیث و شرک گرفتار میسازم. پرسید: با امت خاتم چه؟ گفت: آنها را وانمیگذارم تا درهم و دینار را پیش ایشان محبوبتر از «لَا اِلَهَ اِلَّا الله» قرار دهم.» (1)
(68). میزان الحکمه، محمد محمدی ریشهری، قم، دفتر تبلیغات اسلامی، 1362 هـ ق، ج 10، ص452.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان پیام دعای روز بیست ویکم
[Forwarded from تولیدات بخش تبلیغ مجازی]
[ Photo ]
خانواده
همکاری در شب قدر
🌙 رهبر انقلاب درباره اهمیت همکاری زن و مرد در زندگی مشترک میفرمایند: «وقتی دو نفر در کنار هم قرار میگیرند
و همسر میشوند، بعضی از وظایف وجود دارد که بین اینها مشترک است. اینها باید با هم همکاری کنند. این کارها بین زن و مرد مشترک است. گاهی تقسیم کار هم نمیکنند امّا بهترش این است که تقسیم کار هم بشود. مثل همهی همکاریهایی که وجود دارد؛ مثل همهی همسنگریها.» ۷۸/۱۲/۲۲
🔸این مطلب، خطابش به آقایون هست. چه متاهل هستید چه مجرد. چه جوون هستید چه میانسال. چه دانشجو هستید چه شاغل.
🙇♂️ از صبح سرکار بودین و خستهاین؟ از صبح کلاس پشت کلاس اون هم مجازی، شرکت کردین و سرتون درد گرفته؟ خداقوت. خسته نباشین. میدونید مادر یا همسرتون هم یا بیرون از خونه یا در خونه مشغول کار و فعالیت بوده؟ خسته شده و دوست داره بتونه از شب قدر به قدر کافی بهره و نصیب ببره؟ میدونید حتی چند دقیقه زمانگذاری شما میتونه چه تاثیری بر حال مادر یا همسرتون بگذاره؟
مخصوصا در این شبهای ماه مبارک، این کمک و همراهی شما، چند برابر ثواب و اجر داره❤️
#ماه_رمضان
#شب_قدر
#سبک_زندگی
📚معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
هدایت شده از تولیدات بخش تبلیغ مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور فیکنیوزها رای ما رو تغییر میدن
🎥 هرچی به انتخابات نزدیکتر میشیم، حجم اخبار دروغ هم بیشتر و بیشتر میشه. بیاید توی این ویدیو ببینیم این خبرهای فیک چطور سر از رسانههای بزرگ درمیارن!
#انتخاب_درست
#انتخابات
📚معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
21 بخش بيست و يكم.pdf
467.6K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضا ن - بخش بیست و یکم تفسيردعاى سحر
21شکر و سپاسگزاری .pdf
397.2K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان با قرآن سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز بیست و دوم: فضل خدا
«اللَّهُمَّ افْتَحْ لِی فِیهِ اَبْوَابَ فَضْلِکَ وَاَنْزِلْ عَلَیَّ فِیهِ بَرَکَاتِکَ وَوَفِقْنِی فِیهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِکَ وَاسْکِنِّی فِیهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِکَ یَا مُجِیبَ دَعْوَۀِ الْمُضْطَرِّینَ؛
پروردگارا! درهای فضل خودت را بر من بگشای و برکاتت را در این روز بر من نازل کن و به آنچه خشنودیت در آن است موفق بدار و در وسط بهشتت مرا سکنا ده،ای پاسخدهندة درخواست ناچاران!»
فضل خدا همان بخشش بیکران خداست که اگر بخواهیم بر مبنای عدل او این بخششها را محاسبه کنیم، لایق کوچکترین نعمت او هم نیستیم. پس باید خدا را با صفت فضل او خواند که وقتی رحمتش را گسترش میدهد، شامل حال نالایقان نیز بشود.
امام صادقعلیهالسلام فرمود: «اِذَا کَانَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ نَشَرَ اللهُ تَبَارَکَ وَتَعَالَی رَحْمَتَهُ حَتَّی یَطْمَعَ اِبْلِیسُ فِی رَحْمَتِهِ؛ (1)
وقتی روز قیامت به پا میشود، خداوند رحمتش را پراکنده سازد؛ حتی ابلیس طمع در رحمت او میکند (از امید به فضل خدا).»
نوشتهاند در بنیاسرائیل جوانی بود که بیست سال عبادت خدا را به جای آورده بود. پس از آن کمکم رو به معصیت خداوند نمود و بیست سال هم عمر را خود را در عصیان و سرکشی و گناه گذراند. کمکم پیر و فرتوت شد. روزی مقابل آینه ایستاد، دید که همۀ سر و صورتش سفید شده است. آهی کشید و گفت: خدایا بیست سال از عمرم را در طاعت تو و بیست دیگر از عمر را در معصیت تو گذراندم. اکنون دیگر پیر شدهام و روی آنکه رو به سوی تو کنم ندارم تا بقیه عمرم را در طاعت تو بگذرانم.» او از صمیم قلب از کردۀ خود پشیمان بود و میدانست که بیست سال از خدا دوری کرده و با پشیمانی تمام اکنون آمده است؛ اما روی بازگشت ندارد. در این لحظه صدایی شنید که میگفت:
«تو ابتدا ما را قبول کردی. ما نیز تو را قبول کردیم. سپس از ما دست کشیدی ما نیز از تو دست کشیدیم؛ اما تو عصیان ما را کردی ولی ما به تو مهلت دادیم تا روزی که برگردی و اکنون باز آمدهای و درخواست فضل و بخشش ما را داری ما نیز تو را میپذیریم.» (2)
(1). الامالی، ابو جعفر محمد بن علی بن حسین بابویه قمی (شیخ صدوق)، تهران، مکتبة صدوق، 1389 هـ. ق، ص 205.
(2). معراج السعادۀ، ملا احمد نراقی، انتشارات هجرت، قم، 1379 هـ. ش، ص614.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان پیام دعای روز بیست ودوم
دعای روز 22.pdf
469.2K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان شرح دعای روز بیست ودوم
تفسير شأن_بخش بيست و دوم.pdf
350.4K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان شرح دعای سحر
22.pdf
198.7K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان با قرآن سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور
💠 حدیث روز 💠
🏴 وضعیت خانه أمیرالمؤمنین (ع) در شبهای قدر
🔻 حضرت على عليه السلام:
وَكانَتْ فاطِمَةُ عليهاالسلام لاتَدَعُ اَحَدا مِنْ اَهْلِها يَنامُ تِلْكَ اللَّيْلَةَ ـ لَيلَهَ القَدرِ ـ وَ تُداويهِمْ بِقِلَّةِ الطَّعامِ وَ تَتَأَهَّبُ لَها مِنَ النَّهارِ وَ تَقُولُ: مَحْرُومٌ مَنْ حُرِمَ خَيْرُها.
🌒 فاطمه عليهاالسلام نمىگذاشت كسى از اهل خانه در شبهاى قدر به خواب رود.
به آنان غذاى كم مىداد و از روز قبل براى احياى شب قدر آماده مىشد و مىفرمود:
محروم كسى است كه از بركات اين شب محروم باشد.
📚 دعائم الاسلام، ج 1: 282
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧿⬅️تلوزیون مصر ضربت خوردن آقاامیرالمومنین علی ابن ابیطالب( ع) راچگونه معرفی کرده است....بدون شرح
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامهایی از ادعیه روزهای ماه رمضان
پیام دعای روز بیست و سوم: گناه و سرکشی
«اللَّهُمَّ اغْسِلْنِی فِیهِ مِنَ الذُّنُوبِ وَ طَهِّرْنِی فِیهِ مِنَ الْعُیُوبِ وَامْتَحِنْ قَلْبِی فِیهِ بِتَقْوَی الْقُلُوبِ یَا مُقِیلَ عَثَرَاتِ الْمُذْنِبِینَ؛
پروردگارا! در این روز از گناهان شستشویم ده و در این روز مرا از عیوب پاک گردان و به پرهیزگاری، دلم را بیازمای،ای از بین برنده لغزش گنهکاران.»
گناه، سرکشی در ساحت قدس ربوبی است. مسلمان باید از گناه تنفر داشته باشد. ممکن است انسان برخلاف میل خود ناگزیر شود در محل معصیت یا جایی که گروهی در آنجا گناه میکنند، حضور یابد. در چنین شرایطی، اگر احساس ناراحتی به او دست دهد و مایل باشد که هر چه زودتر آنجا را ترک گوید، باید به خود و ایمانش امیدوار باشد؛ ولی اگر از بودن در آنجا احساس ناراحتی نمیکند و چه بسا با آنان همگام شود یا در درون خود خوشحال است، باید به حال خود متأسف باشد. باید بدانیم اگر شخصی در جمع معصیتکاران باشد و از این توقف احساس ناراحتی کند، مانند کسانی است که در آن شرکت نداشتهاند. و برعکس، اگر قلب و فکر او، با مجالس لهو و لعب باشد و از حضور در آن احساس شادمانی کند گرچه در مجلس گناه حاضر نباشد، مانند حاضران در آن است.
پیامبر ارجمند اسلامصلیاللهعلیهوآله میفرماید: «مَنْ حَضَرَ مَعْصِیَةً فَکَرِهَهَا فَکَاَنَّمَا غَابَ عَنْهَا وَ مَنْ غَابَ عَنْهَا فَرَضِیهَا فَکَاَنَّهُ حَضَرَهَا؛ (1)
هر کس بر گناهی حاضر باشد و از آن متنفر شود، مانند کسی است که در آنجا نیست و هر کس در محل گناه نباشد و از آن راضی باشد، مانند کسی است که در آنجا حضور دارد.»
پیامبر اکرمصلیاللهعلیهوآله به ابوذر فرمود: «یَا اَبَاذَرٍ! لَا تَنْطُرْ اِلَی صِغَرِ الْخَطِیئَةِ؛ وَلَکِنْ اُنْظُرْ اِلَی مَنْ عَصَیْتَ(2)
ای اباذر! به کوچکی گناه نگاه مکن؛ بلکه ببین که نافرمانی چه کسی را میکنی؟»
(1). نهج الفصاحه، ش 2927.
(2). الکافی، ج 2، ص 53.
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان پیام دعای روز بیست وسوم
دعای روز 23.pdf
412.1K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
#رمضان شرح دعای روز بیست وسوم