eitaa logo
هجرت
10.6هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
393 ویدیو
5.4هزار فایل
کاربری مدیر هجرت و مدیر کانال @tarh_hejrat1
مشاهده در ایتا
دانلود
مطالبه گری.pdf
594K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸
وفات علامه امینی.pdf
738.7K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸 علامه امینی 13 اذر
هدایت شده از محمد زنگوئی
Safir.Amin-nahaii000909.pdf
41.36M
قابل توجه مربیان و مبلغانی که در عرصه تبلیغ دانش‌آموزی و کودک و نوجوان فعالیت می‌کنند شماره ششم ماهنامه «سفیر امین» به صورت رایگان قابل دانلود می‌باشد. برخی موضوعات منتشر شده در این ماهنامه عبارت‌اند از: ✍️شش راه أثر گذاری ✍️فرصت تبلیغی نماز جماعت ✍️روش مرثیه خوانی در مدارس ✍️تبیین کلی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ✍️خدا کجاست؟ چرا اورا نمی بینیم؟ ✍️بررسی تطبیقی ویژگی های شهدای نوجوان با امام راحل (ره) 6 🙏در نشر معارف فرهنگی اسلامی سهیم باشیم. •┈┈••••✾•🌿🌺سفیر امین🌺🌿•✾•••┈┈• ✏️https://eitaa.com/safiramin
فصلنامه علمی- تخصصی «پاسخ» شماره 23،.pdf
2.33M
فصلنامه علمی- تخصصی «پاسخ» شماره 23،
طرح روی جلد ماهنامه 271
با جلد.pdf
25.35M
مجله مبلغان 271
16 آذر.pdf
299.2K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸 دانشجو
روز دانشجو.pdf
110.5K
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸 دانشجو
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸 1400/10
بسم الله الرحمن الرحیم آرزوی جبرئیل برخی امور مهمّ در زندگیِ ما وجود دارد که کم تر به آن توجه داریم. انبیا و پیشوایان دینی، یکی از کارهای مهمّی که انجام می دادند، این بود که مردم را از زبان شخصیّتهای والا و با عظمت به این امور متوجه کنند. پیامبر اکرم(ص) فرمود: «یَا عَلِیُّ! تَمَنَّی جَبْرئِیلُ اَنْ یَکُونَ مِنْ بَنِی آدَمَ بِسَبْعِ خِصَالٍ وَ هِیَ الصَّلَوه فِی الْجَمَاعَه وَ مُجَالَسَتُهُ الْعُلَمَاءَ وَالصُّلْحُ بَیْنَ الاِثْنَیْنِ وَ اِکْرَامُ الْیَتِیمِ وَ عِیَادَه الْمَرِیضِ وَ تَشْیِیعُ الْجَنَازه وَ سَْقیُ الْمَاءِ فِی الْحَجِّ فَاحْرُصْ عَلَی ذَلِکَ؛[1] ای علی! جبرئیل به سبب هفت خصلت، آرزو داشت که از فرزندان آدم باشد. آن خصلتها [عبارت است از:] نماز را به جماعت خواندن، همنشینی او با دانشمندان، آشتی دادن بین دو نفر، احترام نهادن [و خدمت به] یتیم، عیادت بیمار، و تشییع جنازه کردن و آب دادن در حج. پس [علی جان!] بر [حفظ] این خصلتها حریص باش.» حدیث فوق، به امور مهمّی از عبادات و مسائل اجتماعی و اخلاقی اشاره کرده است که با شرح مختصر هر یک از آنها در یک فرصت کوتاه می توان در افراد تأثیر گذاشت.[2] عناوین این امور عبارت است از: 1. شرکت در نماز جماعت؛ 2. همنشینی با علما و شرکت در مجالس و منابر آنها؛ 3. آشتی دادن بین دو نفر، دو گروه و دو دسته از مردم که پاداش فراوانی دارد؛ 4. احترام یتیم و رسیدگی به امور آنان که از مهم ترین فعالیّت امامان معصوم ما بوده است؛ 5. سر زدن به بیماران و دلجویی از آنان، به ویژه معلولان و کهنسالان؛ 6. شرکت در تشییع جنازه ها و درس عبرت گرفتن از آن و دلجویی از بازماندگان؛ 7. آبرسانی به مردم و سیراب کردن تشنگان، به ویژه در ایام حج و... . [1]. مواعظ العددیه، علی مشکینی، نشر الهادی، قم، ص195. [2]. این حدیث برای تشویق به جماعت، صلح بین افراد، تشییع جنازه و .. مناسب است.
بسم الله الرحمن الرحیم سایه خدا بر سر هفت گروه روز حساب و واپسین، روز دشوار و سختی است. و در چنان روزی، هفت گروه از رحمت خاص و ویژة الهی بهره می برند؛ چنان که در حدیث ذیل می خوانیم. پیامبر اکرم(ص) فرمود: «سَبْعَةٌ یُظِلُّهُمُ اللَّهُ فِی ظِلِّهِ یَوْمَ لَا ظِلَّ إِلَّا ظِلُّهُ إِمَامٌ عَادِلٌ وَ شَابٌّ نَشَأَ فِی عِبَادَةِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ رَجُلٌ قَلْبُهُ مُتَعَلِّقٌ بِالْمَسْجِدِ إِذَا خَرَجَ مِنْهُ حَتَّی یَعُودَ إِلَیْهِ وَ رَجُلَانِ تَحَابَّا فِی اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَاجْتَمَعَا عَلَی ذَلِکَ وَ اِفْترَقَا وَ رَجُلٌ ذَکَرَ اللَّهَ خَالِیاً فَفَاضَتْ عَیْنَاهُ وَ رَجُلٌ دَعَتْهُ امْرَأَةٌ ذَاتُ حَسَبٍ وَ جَمَالٍ فَقَالَ إِنِّی أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِینَ وَ رَجُلٌ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ فَأَخْفَاهَا حَتَّی لَا تَعْلَمَ شِمَالُهُ مَا تُُنْفِقُ یَمینُهُ؛[1] خداوند در روزی که سایه ای جز سایة او وجود ندارد بر هفت گروه سایه می افکند: 1. پیشوای عادل؛ 2. جوانی که با عبادت خداوند رشد کرده است [و جوانی را با عبادت گذرانده است]؛ 3. مرد [و انسانی] که دلبسته به مسجد است؛ [به گونه ای که] وقتی از آن خارج می شود [منتظر می ماند] تا برگردد؛ 4. دو مرد [و انسانی] که برای خدا با هم دوستی می کنند، پس بر آن [محبّت الهی] جمع می شوند و [بر همان محور] از هم جدا می شوند؛ 5. مردی که در خلوتها خدا را یاد کند، پس [با یاد خدا] از دو چشمش اشک جاری شود؛ 6. مردی که زنی دارای مقام و زیبایی او را [به کار خلاف عفّت] دعوت کند، پس [جواب او را یوسف گونه] بگوید: من از خدای پروردگار جهانیان [ که در همه جا حضور دارد] می ترسم؛ 7. مردی که صدقه ای داده است پس [آن چنان] آن را مخفی کرده است که [گویا] حتّی دست چپ نفهمیده است آنچه دست راستش انفاق کرده است.» [24]. خصال، صدوق، ص280، روایت 718.
موته.pdf
1.1M
https://eitaa.com/hejrat_ir (ايتا) 🇮🇷🌸 موته