🔸نتانیاهو چرا این زمان را برای حمله به لبنان انتخاب کرد؟
✍بعضی از تحلیلگران سیاسی پیش بینی کرده بودند که نتانیاهو تا زمان تغییر دولت در ایران اتلاف وقت میکند و پس از روی کار آمدن دولت متمایل به غرب به سمت لبنان حمله خواهد کرد.
بنده در چند یادداشت عرض کردم به کارگیری افرادی که در برابر فشار و بدعهدی دشمن فقط ضعف نشان داده اند در دستگاه سیاست خارجه، اشتباه بزرگی است. این اشخاص با یک کارنامه ای در دنیا شناسایی شده اند. لذا بر سر کار آمدن آنها تشدید فشار و پیشروی دشمن قابل پیش بینی است و نه تنها موجب کاهش فشار غرب نخواهد شد بلکه دقیقا نتیجه عکس میدهد.
متأسفانه تیم سیاست خارجی دولت آقای پزشکیان نه تنها ذهنیت بوجود آمده از گذشته را ترمیم نکرد بلکه با تکرار دیپلماسی ضعف و به نام «نیفتادن در تله جنگ»، پیام ضعف از قلب محور مقاومت ارسال کرد.
دیپلماسی ضعف تا به این حد بود که حتی ترور سفیر ایران در لبنان بگونه ای لاپوشانی شد! اگر یک سفیر غربی در هر جای دنیا ترور میشد واکنش دستگاه سیاست خارجه آنها اینگونه بود؟!
اضافه بر پالس ضعفی که دولت با نوع آرایش مهره ها و دیپلماسی خود به محور جنایتکار غربی نشان میدهد، محور شرق یعنی چین و روسیه را هم در همراهی با ایران دچار تردید میکند و هر کدام از این عناصر ضربه ای بر معادلات جنگ وارد میسازد و در نتیجه خونهایی است که بر زمین ریخته می شود.
این هم از قضای الهی است که سلحشوران محور مقاومت همیشه در مظلومیت و فشار و با حداقل امکانات بایستی با قدرتهای فرعونی تقابل کنند.
البته نگارنده توجه دارد که معادلات منازعه اسرائیل با محور مقاومت تک مؤلفه ای نیست و صرفا بر اساس جریانهای داخلی ایران تصمیم سازی صورت نمیگیرد، ولی قطعا این مولفه در اتفاقات صورت گرفته دخالت دارد.
حمزه غالبی را از مستند الف الف پاریس شناختم و پیامها و نوشته هایش را کم و بیش دنبال میکردم
این نکته ای که او در خصوص نگاه اصلاح طلبان گفته است، زمینه فکری رسوخ یافته دربخش قابل توجهی از لایه های فکری جامعه ماست که توسط کارشناسان اصلاح طلبان داخلی و اپوزسیون خارجی دهه هاست که در حال تزریق به ذهن شهروند ایرانیست. نقطه شروع این تنش زایی بی جهت را هم «تسخیر لانه جاسوسی» و «شعار و سیاست صدور انقلاب» معرفی میکند. اظهار نظر غیردقیق اقای پزشکیان در مورد صدور انقلاب در نشست مطبوعاتی اخیر هم نشانگر رسوخ این انگاره در ذهن ریاست جمهور است.
«تنش زدایی» و «مقاومت» دو پارادیم جدی و اساسی در سیاست خارجه ایران است که نتایج اعمال هر دو سیاست در تاریخ انقلاب اسلامی ایران قابل پیگیری و مطالعه است.
یکی از کتابهایی که بخوبی به مقایسه این دو دیدگاه و آثار آن پرداخته کتاب «ایران و آمریکا در چهل سال» نوشته دکتر سهراب صلاحی است. این کتاب با مستندات بسیار زیاد تاریخی این دو رویه را مورد بررسی قرار داده است.
✍در شرایطی که دولت در قبال موضوع اسرائیل و تجاوز به لبنان مواضع ضعیفی اتخاذ کرده است برگزاری تجمعات مردمی در حمایت از مقاومت، محکومیت اسرائیل و درخواست انتقام بیش از پیش اهمیت یافته است. همه ما وظیفه داریم.
#تجمعات_علیه_اسرئیل
📝 #خاطره | گوش به فرمان آقا بودن
🌷 بعد از شهادت سردار #سید_رضی_موسوی در سوریه به دست صهیونیستها، خیلی ناراحت بودم. رفتم پیش سردار #شهید_محمدرضا_زاهدی و خیلی تند باهاش حرف زدم. چون با من رفیق بود، هیچی نگفت تا من هر چی دلم خواست بهش گفتم.
🔸 بعدش گفت:
«برادر عزیز! تو فکر میکنی ما میترسیم؟! من وقتی این دفعه سوم آمدم منطقه، قبلش خدمت #سید_حسن_نصرالله رسیدم و گفتم: «من نیامده ام که برگردم. آمده ام که شهید بشم» پس بدون من از هیچ چی نمیترسم و دنیا رو پشت سرم رها کرده ام.»
🔹 گفت: «ببین اولاً من یاد گرفته ام سرباز آقا باشم. این درجه ها روی شونه ما همه الکی هست. من خودمو سرباز آقا می دونم.
ثانیاً در همه این سالهای رهبری حضرت آقا، تجربه کردم هر جا حرف آقا رو گوش کردیم و طبق سیاستش پیش رفتیم، موفق شدیم.» گفت: «حتی یک استثنا هم یادم نمیاد.»
🔸 بعد گفت: «حضرت آقا یک استراتژی برای نابودی رژیم مشخص کرده که ما هم طبق همون جلو میریم.»
گفت: «اینجا هم سید حسن نصرالله هم فرمانده منطقه است و هم نماینده ولی فقیه هست و واقعا بشدت حساس هست که عین سیاستهای آقا رو جلو ببره.»
😔 آخرش هم به من گفت:
«من از همه شما بیشتر غصه میخورم. وقتی این اوضاع رو میبینم، دیابتم تشدید میشه و دائم باید انسولین بزنم اما هیچ وقت نگذاشتم احساساتم غلبه کنه و راه دیگری غیر از چیزی که آقا فرموده اند برم.»
بعد گفت: «اگر میخوای در کاری که در منطقه توی دستت هست موفق بشی، تلاش کن آنچه که آقا میخواد انجام بدی نه چیزی که دلت میخواد یا بقیه بهت فشار میارن.»
منبع: کانال شهید محمد رضا زاهدی
🔸تعلیقه ای بر سخنرانی رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل
سخنرانی رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متفاوت از موضعگیری دیروز ایشان بود.
دیگر کلمه ای درباره ایده خام خلع سلاح متقابل ایران و اسراییل و ورود نهادهای بین المللی برای برقراری امنیت منطقه گفته نشد و راه حل همیشگی ایران یعنی رفراندوم بین مسلمان و یهودیان و مسیحیان سرزمین فلسطین برای تعيين تكليف فلسطین مطرح شد.
مواضع آقای پزشکیان در مورد اسراییل هم محکم و همراه با درد و رنج مردم غزه بود و بارها به وحشیگری اسراییل اشاره کرد.
آقای پزشکیان از شهید رییسی و سردار شهید سلیمانی یاد کرد.
تنها نکته ابهام برانگیز سخنرانی دیشب دعوت طرفهای برجام به بازگشت به برجام و تعهدات آن بود. البته تا اینجا این دعوت به حق و در راستای منافع ملی است اما بعد آقای پزشکیان گفتند که اگر به برجام برگردید درباره باقی مسائل هم گفتگو میکنیم باقی مسائل یعنی کدام مسائل؟!
نمی شود گفت که اینجا هم بی دقتی در بیان یا سهل انگاری داشتند چون از روی متن می خواندند.
✍محسن دنیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این قطعه کوتاه از فیلم ملک سلیمان با اتفاقات امروز ما تناسب دارد.
عالم یهودی لشکر مقابل را به زمین گذاشتن سلاح دعوت میکند، به محض آنکه آنان سلاح را بر زمین می گذارندزمین گذارند، دستور حمله می دهد.
من نمیدانم رئیس جمهور در جمله خود یعنی زمین گذاشتن متقابل سلاح در برابر دشمن تا چه میزان اراده جدی داشته است ولی برای آنان که تصور میکنند تنش زایی از ناحیه ما صورت میگیرد و با کوتاه آمدن ما دشمن دست از تجاوز بر میدارد، مشاهده این قطعه فیلم درس آموز است.
اسماعیل #تزویر را نشناخته بود.
فکر میکرد اگر سلاحش را زمین بگذارد، دشمن با آنها صلح میکند.
اما او و همه کسانی که به مختار خیانت کرده و تنهایش گذاشتند؛ سلاخی شدند!
عاقبت خلع سلاح در برابر دشمن
یک عبرت از دو فیلم تاریخی: ملک سلیمان و مختارنامه👆 قرار داده شد.
در پیام بعدی تبیین قرآنی این خبط و خطا را از جانب استاد قاسمیان مشاهده بفرمایید:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پاسخ قرآنی استاد قاسمیان به مواضع آقای پزشکیان در نیویورک
🔺شما با این مواضع دارید کشور و ملت را به «دره انتخابهای خونین و سخت» فرو می برید.
🔺قرآن می گوید اگر اسلحه تان را زمین بگذارید کارتان را یکسره می کنند:
وَدَّ اَلَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِكُمْ وَ أَمْتِعَتِكُمْ فَيَمِيلُونَ عَلَيْكُمْ مَيْلَةً وٰاحِدَةً
🔺قرآن می فرماید وسط جنگ پیشنهاد صلح ندهید:
فَلاٰ تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى اَلسَّلْمِ وَ أَنْتُمُ اَلْأَعْلَوْنَ وَ اَللّٰهُ مَعَكُمْ وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمٰالَكُمْ
🔺سازمان بین المللی میان ما حَکَم شود؟!
أَ لَمْ تَرَ إِلَى اَلَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمٰا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَ مٰا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحٰاكَمُوا إِلَى اَلطّٰاغُوتِ وَ قَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ
امام خمینی (ره) بارها به آقای منتظری فرمودند: در انتخاب اطرافیان و اعضای دفترتان تجدیدنظر كنید
رهبر انقلاب خطاب به منتخب ملت:
کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند.
به نظر می رسید برخی مواضع نادرست آقای پزشکیان حاصل مشورت اطرافیان ناصالح بوده است
از تاریخ عبرت بگیریم.
✍«خطر برافراشتن پرچمهای دشمن به وسیله نفوذی ها» هشدار جدی رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر بود.
چرا مسأله «نفوذ» مجددا در صدر هشدارهای رهبری قرار گرفت؟
درک نادرست از مسأله «وفاق» میتواند دروازه های نفوذ را در بالاترین سطوح بگشاید.
همگان به خصوص دستگاههای نظارتی به هوش باشند.
عنوان کردن «طرح برادری با آمریکا» و «صلح با اسرائیل»، «تقلیل و قبح زدایی از فتنه ها»، «اذیت و آزار دانستن مقابل با برهنگی» را میتوان از مصادیق القائات نفوذ گونه در قوه مجریه دانست.
ای مسلمین جهان ما از #شهادت نمیترسیم چون در قاموس شهادت، واژه ی وحشت معنی ندارد، ولی می ترسیم بعد از ما، ایمان را سر ببرند.
ای شیعیان جهان، سرنوشت ما را اباعبدالله در صحرای کربلا مشخّص کرده است!
#سردار_شهید_علیهاشمی🌷
#وصیتنامه_شهید
شهید مطهری:
🔸منشأ ذلت ها و شکستهای امت اسلام
وَ الَّذینَ کفَروا بَعْضُهُمْ اوْلِیاءُ بَعْضٍ اما کافران خودشان با یکدیگر پیوند دارند.
همانطور که بعضی از مفسرین مخصوصاً علامه طباطبایی در تفسیر المیزان میفرمایند، قرآن در اینجا نمیخواهد تکلیف برای کفار تعیین کند. کفار که تابع دستور اسلام نیستند. میخواهد بگوید بین خود آنها ولایت همپیمانی و همکاری وجود دارد؛ شما جزو آنها نشوید. آنوقت میبینیم که قرآن در اینجا چه تهدیدی میکند: الّا تَفْعَلوهُ تَکنْ فِتْنَةٌ فِی الْارْضِ وَ فَسادٌ کبیرٌ اگر این ترک ولاء کفار را در میان خودتان حفظ نکنید فتنه و فساد بزرگی در روی زمین پیدا میشود.
ما مسلمانها نشستهایم چشمهای خودمان را بستهایم، پیوسته میگوییم چرا ما مسلمانها این جور شکست خورده هستیم؟ چرا ما مسلمانها ذلیل هستیم؟ خیال میکنیم همین قدر که ما اذان و اقامه گفتیم و نماز خواندیم دیگر مسلمانیمان کامل است؛ ما که اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا اللهُ وَ اشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رَسولُ الله میگوییم بنابراین مسلمان کامل هستیم، در حالی که اسلام یک دستورهای دیگری هم دارد.
از مهمترین دستورهای اسلام همین دستور روابط خاص اجتماعی میان ما مسلمین است، همین که میگوید اگر نکنید اوضاع خیلی خراب است. ما نکردیم اوضاع هم خراب است. این خیلی واضح است: به اندازهای که ما مسلمین خودمان علیه یکدیگر فعالیت میکنیم دشمنان ما علیه ما فعالیت نمیکنند.
📚آشنایی با قرآن ج۳، ص ۱۹۶
[در ادامه متن پیام قبل]
شهید مطهری:
🔸ضرر آن عالمانی که بی تفاوتی نسبت به اسرائیل را تبلیغ میکنند، از لشکر یزید بیشتر است!
چندی پیش دیدم یک آقای محترمی اظهار ناراحتی میکرد که فلان شخص گفته است هیچ فرق نمیکند که فلسطینیها اسرائیلیها را بکشند یا اسرائیلیها فلسطینیها را بکشند! از یک طرف قرآن میگوید:
وَ الَّذینَ کفَروا بَعْضُهُمْ اوْلِیاءُ بَعْضٍ الّا تَفْعَلوهُ تَکنْ فِتْنَةٌ فِی الْارْضِ وَ فَسادٌ کبیرٌ، از طرف دیگر ما میگوییم اسرائیل که الَدُّالْخِصام مسلمین است یعنی مسلمین دشمنی عَنودتر و خطرناکتر از اسرائیلیها ندارند، هیچ فرق نمیکند که آنها فلسطینیها را بکشند یا فلسطینیها آنها را. بعد هم میخواهیم یک ملت سعادتمند باشیم. من با شنیدن این حرف یاد آن حدیث افتادم. حدیث معروفی است در تفسیر امام عسکری علیه السلام، و از قدیم یادم هست. امام راجع به بعضی از آنهایی که نامشان علماست و در آخرالزمان پیدا میشوند میفرماید: هُمْ اضَرُّ عَلی ضُعَفاءِ شیعَتِنا مِنْ جَیشِ یزیدَ عَلَی الْحُسَینِ بنِ عَلِی عَلَیهِ السَّلامُ وَ اصْحابِهِ [احتجاج طبرسی، ج 2/ ص 264] یعنی ضرر اینها بر امت اسلام از لشکر یزید بر حسین بن علی علیه السلام بیشتر است. واقعاً هم همینطور است. آدمی که این فکر را در میان مردم تبلیغ بکند، ضررش بر اسلام از لشکر یزید بر امام حسین کمتر نیست.
📚آشنایی با قرآن ج۳، ص ۱۹۷
🔸آیا مقاومت پیروز خواهد شد؟
مرحوم حجتالاسلام محمد محمدی ریشهری نوشته است:
در تاریخ ۱۳۸۷/۲/۶ در دیداری که همراه جمعی از دوستان در تهران با آقای سید حسن نصرالله (رهبر حزبالله لبنان) داشتیم، ایشان فرمود: دو سه سال پیش از رحلت حضرت امام خمینی، شخصی به نام «الحارس» که از نیروهای استشهادی حزبالله بود، گفت: با اتومبیل شخصی از بیروت خارج میشدم؛ شخصی را با لباس و هیئت عربی دیدم که حدود شصت سال سن داشت. از او خوشم آمد و او را سوار کردم در راه با روشنشدن ضبطِ صوت اتومبیل، صدای شعار مردی شنیده شد که میگفت: «حَتّی ظُهورِ المَهدىِّ اِحفَظ لَنَا الخُميني» و در ادامه آن میگفتند: «إحفَظ لَنَا المُنتَظِري خَليفَةَ الخُميني!»
آن شخص، وقتی شعار نخست را شنید، گفت: شما تصوّر میکنید که پرچم جمهوری اسلامی به دست امامخمینی تحویل حضرت مهدی علیهالسلام میشود ولی اشتباه میکنید.
در مورد شعار دوم هم گفت: منتظری، خلیفهی خمینی نخواهد شد اما انقلاب ایران مشکلی پیدا نمیکند؛ به جای امام خمینی، سیّدی خواهد آمد.
همچنین اضافه کرد: شما فکر میکنید جنگ، ادامه پیدا میکند و سپاه ایران برای فتح قدس به لبنان خواهد آمد؛ اما اشتباه میکنید. جنگ ایران و عراق پایان مییابد و میان سربازان آنها گُل رد و بدل میشود.
وی افزود: سه جنگ میان حزبالله و اسرائیل پیش میآید که در دو جنگ، حزبالله پیروز میشود ولی در جنگ سوم، پیروزی حزبالله، خیلی گسترده است.
او گفت: در عراق، حکومت اسلامی برپا نمیشود؛ ولی حکومتی روی کار میآید که گویا عراق، جزئی از ایران است.
من از آقای سید حسن نصرالله پرسیدم: شما در چه تاریخی این مطالب را از الحارس شنیدید؟ ایشان پاسخ داد: من دو سه سال پس از آن پیشگویی؛ ولی دیگران همان موقع این مطالب را از وی شنیده بودند. وی افزود به استثنای دو مورد، همه پیشگوییهای وی تحقق یافته است.
📚 منبع: خاطرههای آموزنده، ص۱٠۹
✍قرآن در فضای جنگ میگوید:
ولیجدوا فیکم غلظة
باید آنان در شما شدت و سختی بیابند
در وسط جنگ:
به آمریکایی ها می گویند برادر
به اسرائیلی ها می گویند سلاح را زمین بگذاریم.
دقیقا متضاد با قرآن عمل کردن نتیجه اش جسارت بیشتر دشمن است.😔
حکمت و حکومت
اگر غضب الهی آمد هیچ تعجب نباید کرد.😔 #عقب_نشینی_غیرتاکتیکی #دولت_غربگرا
✍چه بسا از دست دادن رهبر بزرگ مقاومت سید حسن نصرالله همان عقوبت تلافی نکردن ترور رهبر دیگر مقاومت شهید اسماعیل هنیه باشد.
الهی لاتؤدبنا بعقوبتک
#عقب_نشینی_غیرتاکتیکی
✍این روزها بهتر میتوان این عبارت را فهمید «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا»
یک تصمیم و یک انتخاب میتواند بسیار تعیین کننده باشد برای دنیا و آخرت خودمان، جامعه مان، منطقه، جهان و تاریخ
چه شد که ما از نقطه عزت وعده صادق به نقطه ای رسیدیم که اسرائیل اینطور ترک تازی کند و یک یک رهبرانمان را بگیرد و رجز بخواند و تهدید کند؟ چه شد که او این قدر دریده شد؟
کدام انتخاب صحنه را اینگونه تغییر داد؟
هر روز میتواند عاشورایی شکل بگیرد و حسین و حسینی مسلکهایی به مسلخ بروند.
یک روز باید پاسخگوی تصمیم ها و انتخابهایمان باشیم.
این حسابرسی واقعیتی است چه من بگویم و چه نگویم
روزی به همه اینها رسیدگی خواهد شد.
#انتخاب_سرنوشت_ساز
قرآن میفرماید یک عده از تنش و تله میترسند:
و منهم من يقول ائذن لي و لا تفتنّي
و از آنان کسى است که مى گوید: «مرا اجازه ده و به فتنه ام مینداز»
اما دقیقا داخل فتنه و تلهاند:
ألا في الفتنة سقطوا
هشدار، که آنان خود به فتنه افتاده اند.
#تله_تنش_زدایی
✍نوشتن از سید محبوبمان برایم خیلی سخت بود
دوست داشتم ساعاتی در خلوت خودم باشم.
داغ او خیلی سنگین است. خیلی!
آخر ما با کلام سید بزرگ شدیم.
تمام زیبایی های ایمانی، تمام ایده آلها، تمام آنچه در مورد شهدا شنیده بودیم در او پیدا میکردیم.
سید برای ما تجسم آرمانهایمان بود.
شجاعت و رشادتش
فهم و بصیرتش
رهبری و مدیریتش
اخلاص و معنویتش
صفا و صداقتش
صبر و استقامتش
مهربانی و عطوفتش
اطاعت و ولایتش
از او چهره ای تابنده ساخته بود.
او فخر شیعه بود
آبروی مقاومت بود
زینت ولایت بود
عزت اسلام بود
خدا میداند چقدر از دلهای آزادی خواهان جهان به واسطه او به سوی جبهه حق آمد.
گوهری از دستمان رفت که توصیفش هم برایمان دشوار است.
خدا میداند در دل رهبرمان چه میگذرد؟
حاج قاسمش رفت
ابراهیمش رفت
و حالا سید حسن هم رفت.
خدایا بر دل داغدیده رهبرمان مرهمی بگذار.
نگرانم
نگرانم از اینکه ما در از دست دادن او تقصیری کرده باشیم. از اینکه شهادت او عقوبتمان باشد.
میترسم مصداق این آیات شده باشیم:
يٰا أَيُّهَا اَلَّذِينَ آمَنُوا مٰا لَكُمْ إِذٰا قِيلَ لَكُمُ اِنْفِرُوا فِي سَبِيلِ اَللّٰهِ اِثّٰاقَلْتُمْ إِلَى اَلْأَرْضِ أَ رَضِيتُمْ بِالْحَيٰاةِ اَلدُّنْيٰا مِنَ اَلْآخِرَةِ فَمٰا مَتٰاعُ اَلْحَيٰاةِ اَلدُّنْيٰا فِي اَلْآخِرَةِ إِلاّٰ قَلِيلٌ ﴿۳۸﴾ إِلاّٰ تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذٰاباً أَلِيماً وَ يَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَ لاٰ تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَ اَللّٰهُ عَلىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿۳۹﴾
نکند رفتن او عذاب «اثاقلتم الی الارض» ما باشد؟ «رضیتم بالحیاة الدنیا»ی ما باشد؟استبدال جزای دیگرمان باشد؟
سید عزیز! ما با تصویر نماز تو در مسجد الاقصی عشقبازی میکردیم. آرزویمان را در آن تصویر و آن تصور می یافتیم.
حیف شد که رفتی. خیلی حیف شد.
در رثای تو باید زیاد گفت و شنید.
در قلبمان جا داری برای همیشه