eitaa logo
اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
2.7هزار دنبال‌کننده
616 عکس
155 ویدیو
195 فایل
در این کانال به دلایل ریشه ای تورم و بیکاری و بی ثباتی اقتصادی از منظر تحولات انرژی خواهیم پرداخت.
مشاهده در ایتا
دانلود
‏این قیمت‌گذاری دستوری که ادعایش را می کنند کجاست؟ من که در زندگی روزمره آنچه که می بینم اینست که انگار قیمتها روی زمین یخی و لغزان هستند، عده ای بی وجدان یا می خواهند تورم بیشتری ایجاد کنند تا از خون مردم کَره بگیرند، عده ای نیز هدفشان گرانتر شدن بیشتر برخی محصولاتی است که دوستانشان تولید می کنند!
‏چقدر عده ای رذیل اند که در اوج مشکلات و بدبختی اقتصادی مردم و در وسط مصیبت درگذشت هموطنان ما در معدن طبس در کمال وقاحت و با ‎ مردم علت بروز فاجعه را به قیمت‌گذاری دستوری (که وجود خارجی ندارد) ربط می دهند، چقدر باید بی وجدان باشی که به ضعیف ترین قشر نیز نخواهی رحم کنی!
کارگران هر روز مجبورند از کله سحر تا بوق سگ کار کنند، چون امثال این زردنویسان با حرفهای به ظاهر رنگین ولی در واقع آغشته به خون، مردم را دلاری کرده اند و در برابر شده مردم خفه خون گرفته اند. علت راکد ماندن اقتصاد هم همینها هستند که در برنامه شیوه فرآیند آنرا توضیح داده ام. @hemmatgholizadeh
همه می دانیم جهانی سازی قیمت منابع ملی در دولت احمدی‌نژاد عملیاتی شد. حالا جالب تر اینکه اگر یادتان باشد تعداد زیادی با روابط خاص در دولت احمدی‌نژاد با تحصیلات نامرتبط به بورس خارج اعزام شدند و به محض برگشت هیئت علمی دانشگاههای مهم شدند، همانها بیشترین مناظره کنندگان با من هستند!
مثلا «چون بازار ساختمان سازی دستوری قیمت‌گذاری و اداره نمی شود، وضعیت نیروی کار این بخش خیلی عالیست» [مثال عالی👆 یکی از دوستان از غلط بودن ادعای وجود قیمت‌گذاری دستوری]
اما باور کنید مساله اصلی خصوصی سازی معادن است معدنی که آن کارگر می توانست مالکش باشد، قبرش شد! [توسط یکی از دوستان]
‏صاحب معدنی بنام حسینقلی رو آوردن رادیو گفتگو، این آدم! علت حادثه را سرکوب قیمت زغالسنگ عنوان کرد. این کثیف ترین و غیراخلاقی ترین استدلال درباره حادثه معدن طبس است. ببینید کدام پروژه بگیرها این روزها با این کلیدواژه تجارت خون راه انداخته اند؟! چطوری نان اغشته به خون می خورید؟ ‎
‏کشور چین به عنوان پرجمعیت ترین کشور جهان را می شناسید. هر چینی حدود ۳۰۰۰ برابر هر ایرانی زغالسنگ مصرف می کند، قیمت‌هایش هم جهانی نیست و اصلا قیمت جهانی زغالسنگ وجود خارجی ندارد. گاز هم ندارد! ۵۱٪ انرژی چین هم از زغالسنگ تأمین می شود. جهانی سازان! گفتمان تجارت خون را متوقف کنید‌.
‏دبیر انجمن کارفرمایی پالایشگاه: بنزین ۳۰ هزار است! معدندار زغال‌سنگ: حادثه معدن طبس به دلیل عدم قیمت‌گذاری جهانی است! آقا چرا به جای کارشناسان از دلالان و ذینفعان سئوال می کنید، مگر عقل مان ناقص است که حرف مالک را درباره قیمت ملکش (که اغلب هم غصبی) باور کنیم. عجب روزگار تلخی است!
‏این سئوال مهم برای اهل فهم و بخصوص مسئولان کشور است: در حالیکه ادعا می شود اگر روزانه یک میلیون بشکه نفت به خارج از کشور صادر شود و دلارهایش وارد کشور، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد، حال چطور صادرات روزانه ۲/۲ میلیون نفت و حجم زیادی گاز به داخل کشور نتوانسته مشکلات را حل کند؟!
‏براساس صحبتهای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مبحث واردات هنگفت بنزین هم که تو زرد از آب در اومد! باز حرف من درست در اومد. به دولت و افکار عمومی خط غلط و دروغ ندهید.
اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
‏براساس صحبتهای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مبحث واردات هنگفت بنزین هم که تو زرد از آب در اومد! باز حر
🌐 رد یک ادعای خلاف واقع 🔺میز نفت | شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران انتشار خبری در رسانه‌ها مبنی بر واردات روزانه ۳۰ میلیون لیتر بنزین در شهریور به نقل از یک کارشناس را تکذیب کرد. 🔺شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد:در ماه یادشده(شهریور) با وجود مصرف میانگین روزانه ۱۳۳ میلیون لیتر بنزین، با تلاش شبانه‌روزی همکاران شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در زنجیره تولید، انتقال، ذخیره‌سازی و توزیع، وقفه‌ای در عملیات سوخت‌رسانی کشور حادث نشد و بخشی از کسری بنزین کشور در این ماه با تکیه بر افزایش بهره‌وری از محل تولید پالایشگاه‌های داخلی تأمین شده است و حجم واردات به‌طور تقریبی نصف میانگین واردات پنج ماه نخست امسال بوده است.
‏بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْأَنْفَالِ قُلِ الْأَنْفَالُ لِلَّهِ وَالرَّسُولِ...
‏در مسأله یارانه پنهان جعلی انرژی، فرآیند تحلیل و اثبات جعلی بودن به مراتب مهمتر از نتیجه است. مسأله، اساسا قیمت بنزین نیست بلکه قیمت بنزین یکی از خروجی های فرعی این تحلیل است.
اداره اقتصاد کشور در اختیار اعداد جدول بالا است نه وزارتخانه ها، نهادها و سازمان‌های داخلی... حالا فکر کنید: اولا، این اعداد چگونه شکل می گیرند؟ ثانیا، سعی کنید یاد بگیرید با چه مکانیسمی مدیریت اقتصاد کشور از دست کارگزاران کشور خارج شده و به این اعداد سپرده شده است؟ @hemmatgholizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید خیلی تأسف خورد که وزیر کشور مملکت (سابق) جلوی دوربین آب معدنی را بر می دارد و با قیمت بنزین مقایسه ای انجام می دهد که از اساس غلط است. قبلا هم گفته بودم بطری آب معدنی در بسیاری از کشورها از بنزین گرانتر است. آقای وحیدی خودتان اون مقایسه رو انجام دادید یا کسی به شما مشورت داده بود؟! @hemmatgholizadeh
‏وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند. آل عمران (۱۶۹)
‏امروز ساعت ۱۷:۳۰ از ابتدای بخش شرقی اتوبان صدر تا چهار راه ایرانپارس در جنت آباد به فاصله ۲۶ کیلومتر را طی ۳ ساعت رانندگی پیمودم. بطور کامل اتوبان قفل بود، در این مسیر شقوق حمل و نقل عمومی مانند مترو، اتوبوس و...هم وجود ندارد. در حالت عادی ۲۰ دقیقه راه است. مقصر این مصرف بنزین و اتلاف زمان کیست؟!
می بینم برخی تحلیل ها را با عینک کاملا سیاسی می نویسند و من وقتی با حب و بغض مطلبی نوشته شود را هیچوقت نمی پسندم. در کدام دولتها ترور افراد شاخص سیاس و نظامی ما توسط دشمن صورت نگرفته است؟ ترورهای بزدلانه ربطی به نوع و گرایش سیاسی دولتهای مستقر نداشته است. کمی با دقت حرف بزنیم.
‏هرکسی، تأکید می کنم هرکسی که راه حل اقتصاد ایران را در گران کردنِ هر چیزی می داند، نه فقط اقتصاددان نیست، اقتصادخوان هم نیست، که حتماً دروغ می گوید. اگر اقتصاد خوبی می داشتیم حتما...
‏مسئولین فعلی سی چهل سال پیش جوان، پرشور، احساسی و حماسی بودند، همانها بزرگتر که شدند، تجربه کردند، مو سفید کردند، بالا و پایین، سرما و گرمای روزگار را دیدند و چشیدند، با عقلانیت و دور از هیجان عمل می کنند. ‎
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنتَقِمُونَ
گاهی پشت پرده اعداد اقتصاد روایات تحریفی تولید می شود. گفته می شود رشد طلایی اقتصاد ایران در دهه ۴۰ رخ داده است، این جمله کلیشه ای را بارها شنیده اید اما کسی نمی پرسد علت این رشد بالای اقتصادی چه بوده است! جالب است بدانید قیمت انرژی در آن دوران کمترین رشد را تجربه می کند و رئیس سازمان برنامه سال ۱۳۳۹ همزمان رئیس سندیکای کارگران و کشاورزان بوده و سازمان برنامه مجله کارگر را منتشر می کرد! ما از تحریف روایات آسیب های جبران ناپذیری خورده ایم. @hemmatgholizadeh
‏در آمد و شد دولتها امثال من تماشاگر بوده، هستیم و خواهیم بود ولی امثال آ. مدنی زاده در هر دولتی در بالاترین سطوح رفت و آمد داشته است، بدیهی و طبیعی است نسخ اقتصادی تغییر خاصی نکند. من بارها تأکید کرده ام نسخ تکراری، نتایج تکراری خواهد داشت. مسأله یک ایراد اساسی دارد و باید حل شود!