🌷 رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) :
✍ اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ .
🖌 هنگامی که فتنه ها ، هم چون پاره های شب تاریک، شما را در خود پیچید ، برشماست که به قرآن تمسک جویید.
📖 اصول کافی ، ج۲ ، ص۴۵۹
سلام صبحتون بخیر و خوشی
@heyat_et
مداحی_آنلاین_نماهنگ_پناهم_بده_طاهری.mp3
7.94M
🍃امام رضا منو دوباره دعوتم کن
امام رضا دلم گرفته
مداح #حسین_طاهری
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
@heyat_et
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃دوری از تو برام یه ثانیهاش یه ساعته
میبخشی منو خیالم از تو راحته
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
📲 #استوری
@heyat_et
📌 شهادت استاد "کامران نجات اللهی" در جریان تحصن استادان دانشگاه توسط عوامل پهلوی
🔹 همزمان با اوج گیری نهضت اسلامی مردم ایران علیه رژیم پهلوی در دوم دی ماه ۱۳۵۷، نزدیک به هفتاد تن از استادان و مدرسین دانشگاهها در اعتراض به رفتار خشونتآمیز مأموران نظامی رژیم شاه و سرکوب مبارزات حق طلبانه مردم و نیز تعطیلی دانشگاهها از طرف رژیم، در ساختمان مرکزی وزارت علوم در تهران اجتماع و تحصّن کردند. این تحصُّن، رژیم را به خشم آورد، زیرا دیگر قشرها هم از استادانِ متحصِّن حمایت می کردند.
🔸 در پی این تحصّن، عوامل رژیم پهلوی برای درهم شکستن اعتصاب استادان به آنها حمله کردند. در این تهاجم، استاد کامران نجات اللهی از استادان جوان دانشگاه پلی تکنیک تهران در ۲۷ سالگی در ۵ دی به شهادت رسید. فردای آن روز در ششم دی ماه ۱۳۵۷، با حضور ده ها هزار نفر که در پیشاپیش آنها، آیت اللَّه سید محمود طالقانی حرکت می کرد، پیکر شهید نجات اللهی تشییع شد.
🔹️ مراسم تشییع جنازه استاد نجات اللهی، یکی از صحنههای خونین دوران انقلاب را رقم زد که با یورش مزدوران پهلوی به شهادت بیش از ۲۵۰ نفر از مردم مسلمان در میدان انقلاب تهران منجر شد. سرانجام پیکر مطهر شهید نجات اللهی در بهشت زهرا دفن شد.
#تقویم_تاریخ
#دی_۵
#استاد_نجات_الهی
@heyat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃بر فرش حرم گرد و غباریم و نشستیم
ما را نتکانی، نتکانی ، نتکانی
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
📲 #استوری
@heyat_et
📢 پیام رهبر انقلاب اسلامی به سیویکمین اجلاس سراسری نماز
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به سیویکمین اجلاس سراسری نماز، ضمن تقدیر از اقدامات مخلصانهی حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی، نمازگزاران را به اقامه نماز اوّل وقت و حفظ توجه و حضور قلب برای اثرگذاری نماز در دل و جان و عمل فردی و اجتماعی آنان توصیه کردند و جوانان را بیش از سایرین مخاطب این سخن دانستند.
🖼 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
✏️ خدا را شکر که سلسلهی مبارک اجلاسهای نماز در طول سالیان ادامه یافت و این اقدام مخلصانهی جناب آقای قرائتی (دامت افاضاته) برکت کرد و چنان که انتظار میرفت، ادامه یافت و امید است برکات آن همچنان ادامه داشته باشد.
✏️ توصیهی موکّد اینجانب، اوّلاً اقامهی نماز در اوّل وقت است، و ثانیاً سعی در حفظ توجّه و حضور قلب؛ نمازگزار بداند با مخاطبی سخن میگوید که مالک همهی عالم وجود و ملِک روز رستاخیز است. نماز با این دو خصوصیّت در دل و جان نمازگزار و آنگاه در عمل فردی و اجتماعی او اثر میگذارد. جوانان بیش از دیگران مخاطب این توصیهاند. امید است توفیق الهی شامل حال آنان باشد.
والسّلامعلیکمورحمةالله
📝 سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۱۰/۵
@heyat_et
مداحی آنلاین - دامن آلوده - کریمی.mp3
7.87M
🍃دامن آلوده و بار گناه آوردهام
گرچه آهی در بساطم نیست آه آوردهام
شاه پناهم بده خستهی راه آمدم
مداح #محمود_کریمی
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
@heyat_et
📌 درگذشت سید صدرالدین صدر
🔹سید صدرالدین موسوی صدر در سال ۱۲۶۰ش در کاظمین متولد شد. دوران کودکی را در سامرا گذراند و ادبیات و ریاضیات را از استادان آندیار فرا گرفت. به سفارش پدرش، برای تکمیل تحصیلات، رهسپار نجف شد و دروس دوره سطح را از علمای بزرگ آموخت. سپس رهسپار ایران شد و حدود شش سال در مشهد به تدریس پرداخت.
🔸پس از مدتی به نجف رفت و در درس محمدحسین نایینی شرکت کرد. سپس به ایران بازگشت و در قم به تدریس و وعظ پرداخت. در یکی از سالها، هنگامی که برای زیارت به مشهد رفته بود، در آن شهر اقامت گزید و به تدریس و اقامه نماز جماعت در مسجد گوهرشاد پرداخت.
🔹️در آن زمان، مؤسس حوزه علمیه قم شیخ عبدالکریم حائری یزدی دوران کهنسالی را میگذراند و نگران آینده حوزه تازه تأسیس بود. او به منظور تقویت حوزه علمیه قم و تأمین آینده آن، گروهی را به مشهد فرستاد تا از صدر برای اقامت در قم دعوت کنند. وی دعوت مؤسس حوزه علمیه قم را پذیرفت و رهسپار قم شد. حائری صدر را وصی خود قرار داد و به پیشنهاد او سید محمد حجت کوه کمری نیز به وصایت وی برگزیده شد.
🔸️پس از وفات مؤسس حوزه علمیه، مرجعیت و زعامت حوزه را آیات عظام، خوانساری و صدر بر عهده گرفتند. سید صدرالدین صدر در ۵ دی ۱۳۳۲ در قم درگذشت. وی آثار زیر را از خود به یادگار گذاشت: «المهدی»، «خلاصه الفصول»، «الحقوق»، «مختصر تاریخ اسلام»، «حاشیه عروه الوثقی»....
#تقویم_تاریخ
#دی_۵
#صدرالدین_صدر
@heyat_et