eitaa logo
حرف دل❤️‍🔥
2.1هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
20.9هزار ویدیو
82 فایل
بر شانه هایم تکیه کن تا باورم باشد یک خشت هم از من بماند باز "دیوارم" @hhhrfadal @ashganaman پراز گیف. وکلیپ اهنگ ‌‌💫﷽💫
مشاهده در ایتا
دانلود
شکر دو‌لیوان تخم مرغ ۴عدد آبجوش دو سوم‌لیوان شیر یک لیوان روغن مایع یک لیوان  وانیل نصف ق م خ بکینگپودر ی ق غ خ آرد سفید سه لیوان تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن مایع و شیر و ابجوش رو اضافه کنید و کمی هم بزنید ‌بعد آرد و بکینگپودر رو سه بار از الک رد کنید و تو دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه(نباید تو این مرحله با همزن دور تند هم بزنید،فقط در حد مخلوط شدن)قالب رو چرب کنید ‌و بعد آرد پاشی کنید و نیم ساعت تو فریزر بذارید(اینکارو قبل درست کردن کیک بکنید)بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و‌تو فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه بذارید تا بپزه،بعد ۵۰ دقیقه چک کنید که کیک پخته باشه،اگر نپخته یکم دیگه وقت بدید تا بپزه،بعد پخت بذارید کیک سرد بشه و بعد از قالب دربیارید و برش بزنید @harfdl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎🍏🍑🍓 بادام : ۱ پیمانه کاملا سر پر پودرقند : ۱ پیمانه سر خالی گلاب : به مقدار لازم رنگ خوراکی دلخواه :چند قطره بادام هارو داخل ظرفی ریخته و آب جوش رو روی اونها میریزیم حدود بیست دقیقه بمونه بعد بادامهارو آبکش کنید و پوست بادامها رو میکنیم بادامها رو روی سینی پهن میکنیم تا خشک بشن و شکننده رطوبتی داخلش نباشه وگرنه پودر نمیشن. بعد بادام و پودر قند روداخل غذاساز ریخته و آسیاب میکنیم دقت کنید آروم آروم و کم کم اینکارو بکنید تا بادومها به روغن نیفته تو چندمرحله انجام بدید. دراخر که مواد شکل پودر گرفت کم کم گلاب و اضافه میکنیم مواظب باشید زیاد گلاب نریزید کم کم اضافه کنید وگرنه خمیر شل میشه موقع اضافه کردن گلاب زیاد ورز ندید وگرنه مواد به روغن میفتهه. مواد رو به هر قسمت که دوست دارید تقسیم کنید و رنگ خوراکی موردنظرتونو بریزید و مواد رو گرد کنید و با پشت چاقو خط بندازید مثل عکس و در آخر داخل شکر بغلتونید و تمام @harfdl
(قیسی) مواد لازم❗️ 200 گرم کره 3عدد زرده تخم مرغ 1لیوان پودر قند 4لیوان آرد 1پاکت وانیل ✨برای مغز قرابیه 400 گرم زرد آلو خشک( 1لیوان شکر 2لیوان آب 📌طرز تهیه ابتدا مواد داخلی قرابیه را آماده کنید.در یک ظرف قیسی ها و آب را بریزید و تا نرم شوند آنها را بپزید. نزدیک به خاموش کردن شکر را اضافه کنید و یکی دو جوش که زد زیر گاز را خاموش کنید و با غذاساز به صورت پوره ▪️برای خمیر قرابیه کره ،پودرقند، زرده تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و همه را با هم ،هم بزنید تا به خورد هم بروند و با هم ترکیب شوند .سپس وانیل و آرد را ااضافه کنید تا خمیری بدست آورید که ن به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه باز کنید قالب بزنید .وسط آنها ❄️از مواد داخلی بگذارید و مانند عکس به آنها شکل دهید و در سینی که داخل آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بچینید .در فر از قبل گرم شده باشد مای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها کمی تغییر کند بپزید و بعد 🌈از سرد شدن روی آنها پودر شکر بپاشید. زمان پختن قرابیه بین 15 تا 20 دقیقه است اگر بیشتر بپزید خشک خواهند شد @harfdl
آرد 500 گرم شیر 200 میلی لیتر 50 گرم شکر 50 گرم روغن تخم مرغ 1 عدد نمک 4 گرم 7 گرم پودر خمیرمایه ‌ کمی شکر،خمیرمایه،کمی شیر گرم رو در یک لیوان باهم مخلوط کنید و درشو بزارید به مدت یک ربع بمونه. در کاسه ایهمه مواد باقیمانده رو اضافه کنید. لیوان رو هم خالی کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر حاصل رو ورز بدید. روی کاسه رو با پارچه بپوشانید و در جای گرم حداقل یک ساعت استراحت بدید.بعد پف خمیر رو بگیرید. خمیر رو ورز بدید. به قسمتهای مساوی تقسیم کنید.‌ با روغن و زرده رومال کنید، سپس شکر را بپاشید و یک نان طبق فیلم فرم بدید. در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. @harfdl
🍰 😋 ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️شکر قهوه ای 90گرم ▫️روغن مایع 70گرم ▫️پودر کاکائو 2ق غ ▫️آرد قنادی 130گرم ▫️موز 2عدد متوسط ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل نوک ق چ ▫️جوش شیرین نصف ق چ 🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید @harfdl
مواد لازم آرد 3/4 پیمانه کره 120 گرم شیر 1 پیمانه وانیل نوک ق چ شکر 2 پیمانه چیپس شکلاتی 1 پیمانه گردو خورد شده 1 پیمانه بیسکویت ساقه طلایی 1 پیمانه طرزتهیه در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود 8 دقیقه. .حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره 5دقیقه روی حرارت میزاریم . بعد قالب 20 در 20. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت 4 ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم.@harfdl
مواد لازم: ▫️گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم ▫️سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم طرز تهیه:🍖 🔸گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین. برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم.یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه هپیکال انجام میدم.و در پایان مرحله دل انگیز برش.عکس کامل از مراحل کار گذاشتم.آخرین عکس رولت گوشت،مربوط به پستای گذشته هست.اونجا هم دستورو با جزییات گذاشتم.چقد خوبم من.امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید @harfdl
کیک_فنجانی_قابلمه_ای 🧁 😋 ⁦✔️⁩تخم مرغ 3 عدد ⁦✔️⁩شکر 1لیوان ⁦✔️⁩شیر نصف لیوان ⁦✔️⁩روغن مایع نصف لیوان ⁦✔️⁩پودر کاکائو 2 ق غ⁦✔️⁩ آرد 2,5 لیوان⁦✔️⁩ بکینگ پودر 1 ق غ ⁦✔️⁩وانیل کمی 🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید 10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید @harfdl
مواد لازم گل ريواس: یک كاسه متوسط تخم مرغ: 4 يا 5 عدد سبزي‌هاي معطر به دلخواه: یک پياله كوچك پياز و سيب زميني: از هر كدام یک عدد آرد: یک قاشق غذا خوري سر پر سير: یک حبه نمك، فلفل و زرد چوبه: به اندازه دلخواه طرز تهیه گل‌هاي ريواس را خيس كنيد و خوب شست‌وشو دهيد. اجازه دهيد آب آن كاملا گرفته شود. در اين حين سيب زميني و پياز را رنده كنيد. سپس گل‌هاي ريواس را چرخ كنيد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد. در آخر مخلوط به دست آمده را مانند ساير كوكوها در روغن سرخ كنيد. فوت كوزه‌گري در صورت تمايل مي‌توانيد ميزان پياز را دوبرابر كرده و از سه حبه سير استفاده كنيد. اين كوكو را همچنين مي‌توانيد داخل ظرف كيك در فر و با روغن كمتري تهيه كنيد. نوش جان @harfdl
باسلوق مخصوص اورمیه مواد لازم: يك ليوان نشاسته سه ليوان آب دو ليوان شيره انگور دو قاشق غذا خورى گلاب يا عرق بيد مشك در صورت تمايل ١/٢ ليوان شكر گردو ١/٢ ليوان طرز تهيه: همه مواد را داخل قابلمه مى ريزيم و خوب مخلوط مى كنيم بعد روى شعله گاز ميزاريم و مرتب هم مى زنيم وقتى به غلظت فرنى رسيد شعله را كم مى كنيم و هم مى زنيم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفت تر بشه بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و با گردو تزيين مى كنيم. @harfdl
(قیسی) مواد لازم❗️ 200 گرم کره 3عدد زرده تخم مرغ 1لیوان پودر قند 4لیوان آرد 1پاکت وانیل ✨برای مغز قرابیه 400 گرم زرد آلو خشک( 1لیوان شکر 2لیوان آب 📌طرز تهیه ابتدا مواد داخلی قرابیه را آماده کنید.در یک ظرف قیسی ها و آب را بریزید و تا نرم شوند آنها را بپزید. نزدیک به خاموش کردن شکر را اضافه کنید و یکی دو جوش که زد زیر گاز را خاموش کنید و با غذاساز به صورت پوره ▪️برای خمیر قرابیه کره ،پودرقند، زرده تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و همه را با هم ،هم بزنید تا به خورد هم بروند و با هم ترکیب شوند .سپس وانیل و آرد را ااضافه کنید تا خمیری بدست آورید که ن به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته و با وردنه باز کنید قالب بزنید .وسط آنها ❄️از مواد داخلی بگذارید و مانند عکس به آنها شکل دهید و در سینی که داخل آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بچینید .در فر از قبل گرم شده باشد مای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها کمی تغییر کند بپزید و بعد 🌈از سرد شدن روی آنها پودر شکر بپاشید. زمان پختن قرابیه بین 15 تا 20 دقیقه است اگر بیشتر بپزید خشک خواهند شد @harfdl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپــــــــــــاس ازحضــــــــــــــورسبـــــــــــزتـــان 🌼🌼🌼🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقــایـــون خــوش تیپــــــ کانال همــــگی لایکــــــــــــ داریـــد☺️👌 🌼🌼🌼🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خــانــــوم هــای خـــوشـــگل کانال همــــــگی لایـــــک داریــــد☺️👌 🌼🌼🌼🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قـــدردان حضــــورپـــرمهــــــرتـــان هستیــــــــــــــم 🌼🌼🌼🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همـــــگی لایکــــــــــــ طـــلایـــی 🌼🌼🌼🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه‌های کانال....همتون عشقید... عزیزان برای همتون ارزوی سلامتی وشادی میکنیم شاد باشید عزیزان 😘😘😘 مرسی که هستین مهربونا فــــــــوروارد یادتون باشه😍😍 ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♥️👈@harfdl👉♥️
امتحان كنيد 😳 میخوای بهت بگم چندتاعمه وخاله داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه دروغ بود بیا منو بزن معادله عجیب اما واقعی تعداد عمه هاتو به علاوه 3 کن حاصلو ضربدر 5 کن حاصلو به علاوه 20 کن حاصلو ضربدر 2 کن حاصلو به علاوه 5 کن حاصلو به علاوه تعداد خاله هات کن حاصلو از 75 کم کن. یه عدد 2 رقمیه سمت چپی(دهگان)= تعداد عمه سمت راستی(یکان)= تعدادخاله 😳😳😳 🐓 @harfdl🐓