eitaa logo
حرف دل❤️‍🔥
2.2هزار دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
22.5هزار ویدیو
83 فایل
بر شانه هایم تکیه کن تا باورم باشد یک خشت هم از من بماند باز "دیوارم" @hhhrfadal @ashganaman پراز گیف. وکلیپ اهنگ ‌‌💫﷽💫
مشاهده در ایتا
دانلود
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی ایده عالی و خیلی زیبا برای 🤩 وسایلی که لازم داری نعلبکی های قدیمی که تو خونه ی مامان یا مامان بزرگا پیدا میشه ،اگه پیدا نکردی نگران نباش چون از زیر لیوانی یا کاسه یا هر چیزی که بی استفاده مونده میتونی استفاده کنی 😍 . برای پایه از شات های پلاستیکی که به راحتی توی بازار هست و یا شات های شیشه ای که روی بعضی از شیشه های سرکه هست میتونی استفاده کنی ✂️💡 ╔═.🍃🌺═════════╗ ❤️@harfdl❤️ ╚═════════.🍃🌺.═╝
🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد 130 گرم ▫️پودر قند 50 گرم ▫️روغن جامد 75 گرم ▫️زعفران دم کرده غلیظ یک ق مرباخوری ▫️پودر هل یک ق چای خوری 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم نمک نوک قاشق چای خوری خرما ۵ عدد بادام زمینی خرد شده ۱/۳ لیوان شکر ۱/۲ لیوان عسل ۱/۴ لیوان کره ۱۰۰ گرم کشمش ۱/۳ لیوان بذر کتان ۲ قاشق غذا خوری کنجد ۲ قاشق غذا خوری تخمه کدو ۱/۴ لیوان تخمه آفتابگردان ۱/۴ لیوان 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید. ۲- داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره و شکر ) را روی آن بدهید و خوب پخش کنید. ۳- قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای۶ نفر اسپاگتی ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری پیاز بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه ای ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده‌اید بپزید. ۲- آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا بهم نچسبند ۳- پیاز را سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. ۴- رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود) ۵- نصف اسپاگتی‌ ها را در ظرف پیرکسی و روی آن را مایه گوشتی آماده شده بریزید. ۶- روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده بپاشید ۷- ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۸ نفر تخم مرغ (سفیده) درشت ۴ عدد شکر ۱ پیمانه پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری روغن ۷۰ گرم پودر نارگیل ۲/۵ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. ۲- در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید. ۳- وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید. ۴- پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید. ۵- در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. ۶- روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آن‌ها را روی کاغذ مخصوص بچینید. ۷- آن‌ها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. ۸- سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۳ نفر 🔻مواد اصلی نخود ۲ پیمانه خیار ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد کلم ۱ پیمانه گشنیز خردشده ۱/۲ پیمانه فلفل سبز به مقدار لازم سیب زمینی آب پز ۱ پیمانه نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم گوجه فرنگی ۲ عدد آبلیمو به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- نخود پخته و سیب زمینی آبپز رو یکم تفت میدیم و ادویه رو اضافه می کنیم و ده دقیقه میزاریم زیر گاز خیلی کم باشه در حد دم کردن برنج . ۲- خیار و کلم و گوجه و پیاز رو نگینی خرد می کنیم و وقتی نخود و سیب زمینی کمی سرد شد در حدی که بخارش بیرون نیاد بهشون اضافه می کنیم و گشنیز و فلفل ساطوری رو بهشون اضافه می کنیم و آبلیمو رو اضافه می کنیم 🔻سایر نکات خوشمزگی این سالاد به تند و تیز بودنشه پیشنهاد می کنم فلفل سبزتون تند باشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(پیش غذای خوشمزه) 🔻مواد لازم برای ۱۰ نفر نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) ۱۰ ورق ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم پنیر ریکوتا (طرز تهیه موجود است(از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد) ۱۵۰ گرم سس مایونز ۶ قاشق غذا خوری خیارشور (خرد شده) ۱/۴ لیوان پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری قارچ ۵۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد آبلیمو به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله) برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد. ۲- ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید. ۳- سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید. ۴- نان‌های برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود . ۵- بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید. 🔻سایر نکات 1) در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید. 2) بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم ماست‏ ۲ لیوان سرکه ۱ لیوان هل سبز ۱۴ عدد پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود. ۲- دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا به غیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود. ۳- وقتی که به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید. ۴- بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید . 🔻سایر نکات حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف می کند و نمی توانید کنترل کنید و روغن از دست می رود . باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت می باشد. علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن می باشد. قرار دادن دنبه در ظرف در بسته در یخچال بوی زخم دنبه را می گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه می دارم. اگر بنده تعداد افراد را نزدم چون با این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما می دهد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه پیش غذای خوشمزه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡