🌀خواص ماست با گیاهان دارویی
ماست و شوید👈 مفید برای چربـی بالا
ماست و زیره👈 برای لاغــر شدن
ماست و شاتره👈 برای کبــد چرب
ماست و خرفـه👈 برای کلسترول
ماست و تخم کتان👈 برای لاغــر شدن
ماست و نعنا 👈 برای نفخ معده
ماست و شنبلیله👈 برای دیابت
ماست و کاکوتی👈 به عنوان خواب اور
ماست با اویشن و هل👈 برای تقویت معده
🍎🍏@harfdl
🌀چی بخوریم برای چه مریضی ای؟؟
اگه سردرد دارید: فلفل قرمز، شربت آبلیمو
اگه کبد چرب دارید: زرشک،شاتوت، آب انار
اگه کمخونی دارید: اسفناج، لیمو، خرما
اگه نقرس دارید: گوجه فرنگی و فلفل دلمه
اگه واریس دارید: آب و نان سبوس دار
اگه آفت دهان دارید: رب انار و آب انار
اگه تهوع دارید: زنجبیل،پونه، هندوانه
اگه دلپیچه دارید: دم کرده زیره
اگه میگرن دارید: ماهی،امگا3، گردو
اگه عفونت دارید: دمنوش پونه کوهی،سیر
اگه تبخال دارید: سیب زمینی(ضد زخم)، پیاز (ضد تاول)
اگه تب دارید: آب، لعاب برنج، میوه های آبدار
اگه معده درد دارید: عسل،زنجبیل، زردچوبه
اگه ویار و تهوع صبحگاهی دارید: گوجه، انار ملس
اگه پوکی استخوان دارید: سنجد+ماست
اگه آرتروز دارید: آناناس،شلغم، کلم
اگه نرمی استخوان دارید: قارچ،ماهی،تخم مرغ
اگه بیخوابی دارید: شیر گرم، موز، گیلاس
اگه دیابت دارید: ماش، لوبیا قرمز، تربچه
اگه چربی دورشکم دارید: بادام،گریپ فوروت
اگه اسهال دارید: هویج و سیب پخته،کته و ماست چکیده و نعنا
🍎🍏@harfdl
#سس_خردل_با سرکه
دانه خردل سفید: ۱ ق سوپخوری
سرکه: ۱ ق چایخوری
آب سرد: ۱ ق چایخوری
شکر: ۱ ق چایخوری
فلفل: به مقدار نیاز
🍟🥗🍟
🥗🍟🥗
🧂طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی ایده عالی و خیلی زیبا برای #هفتسین 🤩
وسایلی که لازم داری نعلبکی های قدیمی که تو خونه ی مامان یا مامان بزرگا پیدا میشه ،اگه پیدا نکردی نگران نباش چون از زیر لیوانی یا کاسه یا هر چیزی که بی استفاده مونده میتونی استفاده کنی 😍
.
برای پایه از شات های پلاستیکی که به راحتی توی بازار هست و یا شات های شیشه ای که روی بعضی از شیشه های سرکه هست میتونی استفاده کنی
#خلاقیت_ترفند✂️💡
╔═.🍃🌺═════════╗
❤️@harfdl❤️
╚═════════.🍃🌺.═╝
#شیرینی_زعفرانی ⛱
#شیرینی_عید
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️آرد 130 گرم
▫️پودر قند 50 گرم
▫️روغن جامد 75 گرم
▫️زعفران دم کرده غلیظ یک ق مرباخوری
▫️پودر هل یک ق چای خوری
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#میان_وعده_آجیلی
🔻مواد لازم
نمک نوک قاشق چای خوری
خرما ۵ عدد
بادام زمینی خرد شده ۱/۳ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
عسل ۱/۴ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
کشمش ۱/۳ لیوان
بذر کتان ۲ قاشق غذا خوری
کنجد ۲ قاشق غذا خوری
تخمه کدو ۱/۴ لیوان
تخمه آفتابگردان ۱/۴ لیوان
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.
۲- داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره و شکر ) را روی آن بدهید و خوب پخش کنید.
۳- قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡