eitaa logo
حرف دل❤️‍🔥
2.2هزار دنبال‌کننده
25.7هزار عکس
22.2هزار ویدیو
83 فایل
بر شانه هایم تکیه کن تا باورم باشد یک خشت هم از من بماند باز "دیوارم" @hhhrfadal @ashganaman پراز گیف. وکلیپ اهنگ ‌‌💫﷽💫
مشاهده در ایتا
دانلود
🌀خواص ماست با گیاهان دارویی ماست و شوید👈 مفید برای چربـی بالا ماست و زیره👈 برای لاغــر شدن ماست و شاتره👈 برای کبــد چرب ماست و خرفـه👈 برای کلسترول ماست و تخم کتان👈 برای لاغــر شدن ماست و نعنا 👈 برای نفخ معده ماست و شنبلیله👈 ‌‌ برای دیابت ماست و کاکوتی👈 به عنوان خواب اور ماست با اویشن و هل👈 برای تقویت معده 🍎🍏@harfdl
🌀چی بخوریم برای چه مریضی ای؟؟ اگه سردرد دارید: فلفل قرمز، شربت آبلیمو اگه کبد چرب دارید: زرشک،شاتوت، آب انار اگه کمخونی دارید: اسفناج، لیمو، خرما اگه نقرس دارید: گوجه فرنگی و فلفل دلمه اگه واریس دارید: آب و نان سبوس دار اگه آفت دهان دارید: رب انار و آب انار اگه تهوع دارید: زنجبیل،پونه، هندوانه اگه دلپیچه دارید: دم کرده زیره اگه میگرن دارید: ماهی،امگا3، گردو اگه عفونت دارید: دمنوش پونه کوهی،سیر اگه تبخال دارید: سیب زمینی(ضد زخم)، پیاز (ضد تاول) اگه تب دارید: آب، لعاب برنج، میوه های آبدار اگه معده درد دارید: عسل،زنجبیل، زردچوبه اگه ویار و تهوع صبحگاهی دارید: گوجه، انار ملس اگه پوکی استخوان دارید: سنجد+ماست اگه آرتروز دارید: آناناس،شلغم، کلم اگه نرمی استخوان دارید: قارچ،ماهی،تخم مرغ اگه بیخوابی دارید: شیر گرم، موز، گیلاس اگه دیابت دارید: ماش، لوبیا قرمز، تربچه اگه چربی دورشکم دارید: بادام،گریپ فوروت اگه اسهال دارید: هویج و سیب پخته،کته و ماست چکیده و نعنا 🍎🍏@harfdl
سرکه دانه خردل سفید: ۱ ق سوپ‌خوری سرکه: ۱ ق چای‌خوری آب سرد: ۱ ق چای‌خوری شکر: ۱ ق چای‌خوری فلفل: به مقدار نیاز 🍟🥗🍟 🥗🍟🥗 🧂طرز تهیه و دستور پخت: ۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید. ۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مهم‌ترین قانون زندگی: کاری رو انجام بده که حالت رو خوب می‌کنه..♥️
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✂️💡 ╔═.🍃🌺═════════╗ ❤️@harfdl❤️ ╚═════════.🍃🌺.═╝
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی ایده عالی و خیلی زیبا برای 🤩 وسایلی که لازم داری نعلبکی های قدیمی که تو خونه ی مامان یا مامان بزرگا پیدا میشه ،اگه پیدا نکردی نگران نباش چون از زیر لیوانی یا کاسه یا هر چیزی که بی استفاده مونده میتونی استفاده کنی 😍 . برای پایه از شات های پلاستیکی که به راحتی توی بازار هست و یا شات های شیشه ای که روی بعضی از شیشه های سرکه هست میتونی استفاده کنی ✂️💡 ╔═.🍃🌺═════════╗ ❤️@harfdl❤️ ╚═════════.🍃🌺.═╝
🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد 130 گرم ▫️پودر قند 50 گرم ▫️روغن جامد 75 گرم ▫️زعفران دم کرده غلیظ یک ق مرباخوری ▫️پودر هل یک ق چای خوری 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم نمک نوک قاشق چای خوری خرما ۵ عدد بادام زمینی خرد شده ۱/۳ لیوان شکر ۱/۲ لیوان عسل ۱/۴ لیوان کره ۱۰۰ گرم کشمش ۱/۳ لیوان بذر کتان ۲ قاشق غذا خوری کنجد ۲ قاشق غذا خوری تخمه کدو ۱/۴ لیوان تخمه آفتابگردان ۱/۴ لیوان 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید. ۲- داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره و شکر ) را روی آن بدهید و خوب پخش کنید. ۳- قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @harfdl 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡