#سالاد_چولا
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
🔻مواد اصلی
نخود ۲ پیمانه
خیار ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
کلم ۱ پیمانه
گشنیز خردشده ۱/۲ پیمانه
فلفل سبز به مقدار لازم
سیب زمینی آب پز ۱ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- نخود پخته و سیب زمینی آبپز رو یکم تفت میدیم و ادویه رو اضافه می کنیم و ده دقیقه میزاریم زیر گاز خیلی کم باشه در حد دم کردن برنج .
۲- خیار و کلم و گوجه و پیاز رو نگینی خرد می کنیم و وقتی نخود و سیب زمینی کمی سرد شد در حدی که بخارش بیرون نیاد بهشون اضافه می کنیم و گشنیز و فلفل ساطوری رو بهشون اضافه می کنیم و آبلیمو رو اضافه می کنیم
🔻سایر نکات
خوشمزگی این سالاد به تند و تیز بودنشه پیشنهاد می کنم فلفل سبزتون تند باشه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#اسنک_لقمه_ای (پیش غذای خوشمزه)
🔻مواد لازم برای ۱۰ نفر
نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) ۱۰ ورق
ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم
ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم
پنیر ریکوتا (طرز تهیه موجود است(از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد) ۱۵۰ گرم
سس مایونز ۶ قاشق غذا خوری
خیارشور (خرد شده) ۱/۴ لیوان
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
قارچ ۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله) برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.
۲- ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.
۳- سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
۴- نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
۵- بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.
🔻سایر نکات
1) در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
2) بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.
#پیش_غذا
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#روغن_دنبه_گوسفندی
🔻مواد لازم
دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
ماست ۲ لیوان
سرکه ۱ لیوان
هل سبز ۱۴ عدد
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
🔻طرز تهیه
۱- دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود.
۲- دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا به غیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.
۳- وقتی که به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.
۴- بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید .
🔻سایر نکات
حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف می کند و نمی توانید کنترل کنید و روغن از دست می رود . باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت می باشد.
علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن می باشد.
قرار دادن دنبه در ظرف در بسته در یخچال بوی زخم دنبه را می گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه می دارم.
اگر بنده تعداد افراد را نزدم چون با این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما می دهد.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#اسنک_لقمه_ای پیش غذای خوشمزه 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔴طرز تهیه🔻 🥟
🔸پودر قند رو با روغن و زعفران آب شده و هل کاملا مخلوط کرده (چ همزن دستی چ برقی فرقی نداره) بعد آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر نیاز به استراحت ندارد به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب زده و تو سینی فر با فاصله کم چیده و تو فر 170 درجه به مدت 10 الى 15 دقیقه می پزیم. این شیرینی چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاست.من بعد از سردشدن با شکلات سفید بن ماری شده و پودرپسته تزیینش کردم.خوبیش اینه آماده کردن مواد و درست کردن و پختنش سرجمع نیم ساعت هم وقت نمیبره.
🔻نکته:
من از رنگ پلو استفاده کردم😁
شکر هم میشه بجای پودر قند استفاده کرد👍
روغن هم حتما باید به اندازه باشه وگرنه خمیر پاش میخوره و نمیشه قالب زد
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #اسپاگتی_ایتالیایی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #روغن_دنبه_گوسفندی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شیرینی_ساق_عروس 🧇 😋
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد داخل شیرینی
پودر بادام ۱ پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب ۲ ق غ
هل ۱ ق چ
شربت بار به مقدار لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شیرینی_زعفرانی ⛱
#شیرینی_عید
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️آرد 130 گرم
▫️پودر قند 50 گرم
▫️روغن جامد 75 گرم
▫️زعفران دم کرده غلیظ یک ق مرباخوری
▫️پودر هل یک ق چای خوری
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @harfdl 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡